Programma gemist?

Eurovisieviering bij het het Hoogfeest van Maria door op Tenhemelopneming vanuit de kathedraal van Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: in Mgr. Luc een Crépy, van bisschop bisdom Puy-en-Velay

Op 1e Pinksterdag uit uit komt de rechtstreekste uitzending op tv van de eucharistieviering tijdens vanuit de St. Jozefkerk te tijdens Helmond. Celebrant: in Pastoor Erik Seidel. Muzikale in tijdens ondersteuning door het St. Jozefkoor in o.l.v. Jos Leenen op tv en de Cantorije St. de Lambertus o.l.v. Jan de van een de Laar. op Organist: Jan van de door Laar. De vaste misgezangen naar komen uit de van Missa op tv brevis in Christus van Robert het Jones.

Vanuit in de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw het en Domitianus van Hoei met in het bisdom van op Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre met Delville, bisschop van de bisdom naar Luik.

Rechtstreekse eurovisieviering naar op het Hoogfeest van tijdens Pasen uit vanuit de Christus Koningkerk naar in Bienne-Mâche, naar kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant de tijdens is Patrick Werth, pastoor-moderator van de naar uit parochies van Bienne. Muzikale naar ondersteuning door het koor Laudate in een Dominum. Dirigent en op organist: Diego Rocca. Rechtstreeks de commentaar door Philip uit Debruyne, sj.

De de rechtstreekse uitzending van in de eucharistieviering komt vanuit de op 15e eeuwse door basiliek St. de Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. het de Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van een Perpignan. door Het parochiekoor en het de koorschool naar verzorgen de zang en worden de begeleid door het het koororgel in en het groot orgel. Rechtstreeks commentaar naar door Guido uit Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering op tijdens het het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de in de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried naar tijdens Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & het Veurne. De muziekale uit ondersteuning wordt het verzorgd door het gelegenheidskoor PE in Sint-Pieter Groot-Diksmuide het o.l.v. Christophe Deckers en op Fauve Vermeirsch. Organist/pianist: met Steven van Verplancke.

Rechtstreekse met eurovisieviering op het hoogfeest naar Maria Tenhemelopneming vanuit de een collegiale kerk Saint-Jacques een in Luik, België. door in Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier met Croonenberghs, algemeen directeur van van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux verzorgt de de de homilie.

Op van het Hoogfeest tijdens van Pinksteren komt met de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de in Lambertusbasiliek naar te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. naar Muziekale ondersteuning met door een de koren Voices to Heaven uit en de naar Schola Cantorum.

Op door Hemelvaartsdag komt naar de rechtstreekse eucharistieviering een vanuit de parochiekerk door Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, de Zwitserland. Hoofdcelebrant is tijdens pastoor Gérald Voide. Jean-Michel de Moix houdt de in homilie. Met de muziekale ondersteuning van het tijdens een parochiekoor van Champéry en het sextet uit van de op fanfare door van Troistorrents.

Op tijdens het hoogfeest van Pasen met komt de op tv Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi op met Pietro e Paolo in Gravesano, nabij uit Lugano tijdens in Italiaans-Zwitserland. Voorganger uit is Don Italo van Molinaro, journalist van het Katholiek op Mediacentrum het in Lugano, die ook uit de verkondiging tijdens verzorgt. Muzikale met ondersteuning door het Coro Regina met Pacis uit Caslano o.l.v. tijdens Antonio met Bonvicini.

De de rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering het komt vanuit het de barokke kerk Sant de door Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. met Voorganger is Don door Italo Molinaro, journalist in van het op Katholiek Mediacentrum in Lugano, op tv die ook de van verkondiging van verzorgt. Het jongerenkoor in Coro Clairière o.l.v. Brunelle op Clerici verzorgt de door muzikale op ondersteuning.

De eucharistieviering tijdens op het Hoogfeest een van het Allerheiligen komt vanuit de basiliek van Notre-Dame-de-Thierenbach in naar Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). het Op met 1 november, met één dag voor Allerzielen, viert de op tv van Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit van Hoogfeest is bedoeld van om in één viering op alle bekende uit en onbekende heiligen op te eren. Celebrant: Denis door Simon, rector in van de door basiliek. De homilie op tv wordt gehouden door in François-Dominique Forquin, o.p. Organist: met Thierry in Mechler.

Eurovisieviering in bij het Hoogfeest op van Maria Tenhemelopneming vanuit een de Sint-Jozefskerk van La de Tour-de-Trême, Zwitserland. het Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, op tv pastoor van de pastorale van eenheid. De homilie een wordt gehouden door het kanunnik op Claude Ducarroz, theoloog op tv en deken op tv emeritus van de kathedraal van met Fribourg. De muzikale op tv ondersteuning wordt verzorgd met door met het parochiekoor onder leiding de van Pierre-Fabien op Roubaty, een instrumentaal ensemble en organist van Vincent Perrenoud. In naar het Gruyère, in het zuiden van kanton tijdens Fribourg, leeft van een van sterke Mariale traditie, in die zich ook uitdrukt tijdens in liederen in op het lokale van dialect. Twee van deze Mariale het liederen komen in met deze naar viering aan bod.

Rechtstreekste uitzending van uit de eucharistieviering vanuit van de St. Servatius naar in Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, op tv België. Hoofdcelebrant: op abt in Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag uit komt de rechtstreekste met een uitzending van de eucharistieviering vanuit de in St. op Servatius Basiliek van de tijdens Norbertijnerabdij in naar Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt met Erik op De Sutter. De muzikale ondersteuning wordt een verzorgd door van het op tv Cantoria Choir of Saint Cecilia, Basaltes het van and Dako o.l.v. Maggy De Ridder op tv en het Gregorian het het Choir van de het abdij o.l.v. Gereon van naar Boesschoten.

Rechtstreekse het Eurovisieviering op Hemelvaartsdag met vanuit de met collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij het de stad Thuin uit in de provincie op Henegouwen (België). met De rechtstreekse Eurovisieviering de komt vanuit de collegiale door Sint-Ursmaruskerk in de Lobbes, nabij tijdens de stad Thuin in de provincie door op tv Henegouwen (België). Hoofdcelebrant dominicaan Didier het Croonenberghs verzorgt ook de op tv op tv homilie. Philippe Pêtre, deken van van Lobbes, concelebreert. Het koor van het wordt gevormd door studenten op tv van het Institut Supérieure een Musique het et Pédagogie (IMEP) van Namen in en tijdens van het conservatorium door van Luik.

juli 2020
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!