Programma gemist?

Op 1e tijdens Pinksterdag komt de het rechtstreekste uitzending van de op tv eucharistieviering in vanuit de St. Jozefkerk naar te Helmond. Celebrant: naar Pastoor Erik Seidel. op Muzikale ondersteuning naar door het St. van Jozefkoor o.l.v. Jos door Leenen en naar de Cantorije St. Lambertus o.l.v. het Jan van de door Laar. Organist: Jan van door de Laar. De het vaste misgezangen een komen uit de Missa door brevis in uit Christus op tv van Robert Jones.

Vanuit de Collegiale op tv kerk Onze-Lieve-Vrouw en van Domitianus op van Hoei in van het bisdom Luik, het België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, met bisschop van bisdom tijdens tijdens Luik.

Rechtstreekse door eurovisieviering op het Hoogfeest tijdens van Pasen vanuit de met Christus Koningkerk in op Bienne-Mâche, kanton Bern door in op Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick door Werth, pastoor-moderator van de van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door de het koor Laudate naar Dominum. Dirigent en naar tijdens organist: Diego Rocca. door Rechtstreeks commentaar door op tv Philip Debruyne, sj.

De van rechtstreekse uitzending uit van de eucharistieviering naar komt vanuit de 15e tijdens eeuwse basiliek St. Jan de met Doper, Perpignan, Frankrijk. tijdens Hoofdcelebrant: Mgr. in Norbert Turini, bisschop op van op tv Perpignan. Het parochiekoor en in de koorschool verzorgen de zang een van en worden begeleid tijdens door het koororgel en van het groot naar orgel. Rechtstreeks commentaar door in Guido Honnay.

Rechtstreekse in Eurovisieviering op het hoogfeest met van met Allerheiligen vanuit de van Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, de België. Hoofdcelebrant: Wilfried uit Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. het De door muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het de door gelegenheidskoor PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide het o.l.v. Christophe de Deckers en Fauve Vermeirsch. met Organist/pianist: Steven op Verplancke.

Rechtstreekse eurovisieviering naar op de het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit uit de met collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. op tv het Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur op tv van Cathobel. op tv Dominicaan een Philippe Cochinaux verzorgt de het homilie.

Op het Hoogfeest een van op tv Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering naar vanuit de door Lambertusbasiliek in te Hengelo. Celebrant: Pastoor uit Marc Oortman. een Muziekale ondersteuning door op tv de koren Voices tijdens to Heaven en de tijdens Schola Cantorum.

Op Hemelvaartsdag de komt de tijdens rechtstreekse eucharistieviering vanuit de de parochiekerk in Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. door in Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel uit Moix houdt tijdens de homilie. door Met muziekale ondersteuning van het op tv parochiekoor van Champéry tijdens en het op sextet van de de fanfare van van Troistorrents.

Op het hoogfeest door van Pasen komt door de naar Eurovisieviering vanuit de parochiekerk naar Santi tijdens Pietro e Paolo tijdens in Gravesano, nabij op tv Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is op Don Italo Molinaro, de journalist op van het Katholiek Mediacentrum in de Lugano, die met ook de verkondiging verzorgt. Muzikale door een ondersteuning door het Coro Regina Pacis uit uit op tv Caslano o.l.v. Antonio tijdens Bonvicini.

De rechtstreekse uitzending door van de eucharistieviering met komt vanuit de van barokke kerk Sant met Abbondio in het Gentilino, Lugano in door Italiaans-Zwitserland. uit Voorganger is Don uit Italo Molinaro, journalist van naar het Katholiek Mediacentrum in Lugano, met die naar ook de verkondiging verzorgt. Het op jongerenkoor Coro tijdens Clairière o.l.v. Brunelle Clerici van op verzorgt de muzikale de ondersteuning.

De eucharistieviering op het het het Hoogfeest van Allerheiligen in komt vanuit door de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in het Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). de Op 1 november, op één dag naar voor Allerzielen, uit viert de Rooms Katholieke een kerk Allerheiligen: het dit Hoogfeest is op tv bedoeld om in één naar viering met alle bekende en onbekende het heiligen te in eren. Celebrant: Denis Simon, een rector van de basiliek. De naar de homilie wordt gehouden door van François-Dominique Forquin, de o.p. Organist: Thierry op Mechler.

Eurovisieviering tijdens bij het Hoogfeest van Maria naar Tenhemelopneming het vanuit de Sint-Jozefskerk van La in Tour-de-Trême, naar Zwitserland. Hoofdcelebrant: het Bernard Miserez, pastoor van door de pastorale met eenheid. De homilie wordt gehouden door naar kanunnik Claude de Ducarroz, theoloog naar en deken emeritus door van de op kathedraal van Fribourg. De muzikale ondersteuning door met wordt verzorgd door op het parochiekoor onder leiding van Pierre-Fabien door Roubaty, naar een instrumentaal ensemble en een organist Vincent Perrenoud. In door Gruyère, in uit het zuiden op tv van kanton Fribourg, leeft door een sterke Mariale de traditie, op die zich ook uitdrukt tijdens in liederen in het lokale door dialect. Twee op tv van deze Mariale uit liederen een komen in deze viering aan de bod.

Rechtstreekste uitzending van op tv naar de eucharistieviering vanuit de een St. Servatius Basiliek van van de op Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt tijdens Erik De Sutter. een Op in 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste tijdens op tv uitzending van de door eucharistieviering vanuit de tijdens St. Servatius Basiliek tijdens van de Norbertijnerabdij in tijdens Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: uit abt Erik De Sutter. door De naar muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het naar Cantoria tijdens Choir of Saint de Cecilia, Basaltes and Dako op o.l.v. Maggy op tv De Ridder en het Gregorian op tv Choir van de de abdij o.l.v. door Gereon van naar Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering op uit Hemelvaartsdag vanuit de een collegiale op Sint-Ursmaruskerk in door Lobbes, nabij de stad op Thuin in de door provincie Henegouwen in (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt de vanuit met de collegiale Sint-Ursmaruskerk naar in Lobbes, nabij de met stad Thuin uit in de provincie Henegouwen het (België). Hoofdcelebrant uit dominicaan Didier Croonenberghs verzorgt ook van de naar homilie. Philippe Pêtre, deken van naar Lobbes, de concelebreert. Het koor uit wordt gevormd door het studenten van het Institut Supérieure Musique met et Pédagogie (IMEP) op van Namen en met van naar het conservatorium van het Luik.

Op tijdens het hoogfeest van van Pasen komt de uit Eurovisieviering vanuit de een kathedraal van van de Onbevlekte Ontvangenis van te Sligo, Ierland. in Op het hoogfeest van Pasen naar komt de tijdens Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van tijdens op de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. uit Hoofdcelebrant een mgr. Kevin Doran, bisschop van door Elphin. op De muzikale ondersteuning wordt verzorgd uit door door het Sligo Cathedral Choir in o.l.v. Charles met O'Connor. Sligo is de hoofdstad tijdens de van graafschap Sligo, in naar het noordwesten uit van Ierland, en wordt doorsneden door van naar de rivier Garavogue. Sligo is de met in zetel van het bisdom Elphin, alsmede het een een van de twee zetels van op tv het op bisdom Kilmore, uit Elphin en Ardagh van de de Church of het Ireland.

juni 2019
09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

16-04-2017 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord