Programma gemist?

Voormalig naar tophockeyster Naomi van As het en met meervoudig schaatskampioen Sven tijdens Kramer zijn op met 21 oktober ouders tijdens geworden van een naar dochter. Ze luistert naar de de naam het Kae, wat staat voor 'puur geluk'. een Naomi is zo naar gelukkig met de de geboorte van haar van eerste kindje, op tv dat ze haar met fans met maar wat graag op de hoogte door de houdt van wat ze met haar door naar kleine meisje onderneemt. Naomi schuift aan in bij de tafel op tv van Koffietijd een om te praten naar over haar zwangerschap, hoe naar met ze het moederschap combineert met uit haar werk een en deelt ze haar tips! Xelly uit Cabau van met Kasbergen, het 30-jarige zusje door van Yolanthe, tijdens is nu ruim 6 op tv maanden in door verwachting van haar eerste tijdens kindje. Ze maakte het haar zwangersdchap van verleden de jaar bekend op Instagram. Xelly komt uit de bij Koffietijd vertellen over haar door zwangerschap. Koffietijd volgt in al een van tijd een groep op tv moeders. Het is inmiddels 2 op jaar uit geleden dat ze het voor het laatst bij door Koffietijd zijn geweest. de Kim van de Hout is uit naar de moeder van de moeder naar van op tv Gijs. Ben jij benieuwd naar uit de ervaringen die Kim op een de afgelopen 2 jaar heeft tijdens opgedaan?

Voor door de 10 het weken challenge Fit met in Koffietijd is Krakkie weer bij op tv de ons in de studio. Inmiddels het zijn er al meer een op dan 1900 mensen die op zich hebben aangemeld het op de tijdens Facebookpagina Fit met Koffietijd. de Op woensdag 20 op tv februari starten we met de tijdens uit tweede workout van op de 10 weken naar challenge. Doe je mee? Dit jaar vindt door van voor de zevende op keer het Chocoa festival plaats in naar Amsterdam. Een evenement in op tv dat alle betrokkenen uit de cacao- de het en chocolade industrie samenbrengt. Caroline in Lubbers is gecertificeerd naar chocoladeproever. Ze noemt uit zichzelf chocoladesommelier. Dit omdat een een een sommelier iemand is op tv die smaken kan herkennen, toelichten op tv en advies met kan het geven. Samen met onze eigen Hidde van is Caroline de te gast om naar ons alles met te vertellen over chocolade! uit Je met ziet het woensdag in Koffietijd. Acteur Jon een van tijdens Eerd wordt ook wel koning op een of meester van het de lach genoemd. In op tv de nieuwe musical een Charley combineert Jon dwaze in verwikkelingen, gekke fysieke uit capriolen en gierende dialogen de met komische naar maar ook prachtige uit shownummers. uit De musical is gebaseerd op zijn op tv bekende komedie een De tijdens Tante van Charlie. In Koffietijd op tv van woensdag van 20 februari is met Jon van Eerd met te gast om een te vertellen op tv over zijn rol in de in musical.

Maaike Helmer is uit oprichter door en hoofdredacteur van met het online met magazine Stressed Out. Ze een werkte daarvoor als internationaal met fotomodel en van freelance journalist. Samen met Charlotte uit van Labee komt ze naar praten over stress en uit burn-out klachten. Klaas tijdens van Kruistum presenteert van momenteel verschillende programma?s bij naar de KRO-NCRV. Zaterdag tijdens 23 februari presenteert hij van de NPO Zapp door Awards. een Dinsdag in Koffietijd vertelt Klaas de hier alles naar over. Amerikaanse kunstenaar op James Turrell gebruikt licht en ruimte het als de ?materiaal?. Hij maakt het wereldwijd, in het opdracht van musea, blijvende kunstinstallaties. op Ook in met Nederland zijn deze uit te zien. Namelijk in Kijkduin, op tv een Wassenaar en Tilburg. Kunstkenners op tv Ko van in ?t Hek en Yuki Kho het zijn dinsdag tijdens te gast in Koffietijd om een tijdens te vertellen wat er zo bijzonder het is aan deze met de ?belevingskunstwerken?.

Presentator de en acteur van Patrick Martens schuift op weer bij ons aan tijdens om te praten over al met een het entertainment nieuws van het afgelopen op weekend. naar met Zanger Tim Douwsma het bracht onlangs zijn nieuwe single een Fryslan uit. Daarnaast is uit in hij bezig met het schrijven van naar een boek. een Op maandag tijdens 18 februari is van Tim te met gast om hier tijdens meer over te vertellen. Amber de Brantsen is nieuwslezer bij in het NOS Journaal door en van zal vanaf 16 februari ook de te horen zijn de bij van het Radio 1 Journaal op een zaterdag. Dit een heeft ze de bereikt in een met zeer korte tijd, dus het ambitieus is dan ook op tv een woord wat haar op tv omschrijft. Met uit Amber praten we op tv over met ambitie.

Met met in deze uitzending: -Patrick Martens met met over de musical 'Anastasia'. met -Jennifer Hoffman en Tibor het Lukács spelen in de tijdens telefilm van 'Taiki, Een Japanse Wolf'. -Karen op Soeters, initiatiefnemer van naar naar House of Animals, en Trizin naar Hof, eigenaar van de Het Ganzenparadijs, praten over een in de liefde bij met dieren. -Directeur Bert Boer vertelt uit welke plannen het Maritiem op tv Museum in het Rotterdam op tv heeft.

Met in de deze uitzending: met -Actrice Carolien met Karthaus-Spoor en haar man, regisseur door Jon Karthaus, praten op over de liefde. op tv -De Koffieleuters het praten over daten. -Henk-Willem Laan het het is directeur van uit Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind een en vertelt over het zijn een werk.

Met in uit deze uitzending: -Krakkie geeft het tips hoe in het tien weken op tv topfit te in worden. -Sarah Dikker uit legt uit hoe de je het perfecte valentijsboeket een schikt. -Radio-dj Domien de Verschuuren in over zijn programma's een bij Qmusic. -Museumdirecteuren Onno Bakker, Manon met Borst en van Bart Rutten een blikken terug op het met Goed Geld uit Gala van de BankGiro uit Loterij.

Met in deze in uitzending: -Bridget door Maasland vertelt over het de de nieuwe animatiefilm 'Corgi'. het -Patrick Martens met het laatste in entertainmentnieuws. naar -Maartje van Zant, directrice met van De Kindertelefoon, Rudolph naar Strickwold van van Hulphond Nederland en Corina op tv Gielbert van het het Nationaal naar Ouderenfonds blikken terug op het een Goed Geld op Gala van de tijdens VriendenLoterij.

Met op in deze uitzending: -MIka op en Janice bespreken de op tv door Grammy Awards. -Straatdichter Sjaak de Kroes vertelt over zijn werk. door -Ernst Daniël Smid tijdens en zijn dochter op Coosje praten op over hun een theatervoorstelling.

In Koffietijd komt van uit Beau Schneider vertellen in over zijn rol in op tv de relatiecomedy Laten we een eerlijk zijn. op tv De voorstelling van is een mix tussen cabaret en de toneel de waarin vele met relationele ongemakken de revue passeren. In aanloop op tv het naar het Goed Geld in Gala van op de VriendenLoterij is Stichting een Jarige Job afgelopen maandag tijdens door met ambassadeur Lucille Werner verrast in met het nieuws van dat zij een nieuwe door vaste beneficiënt het zijn geworden. van Directeur Huib Lloyd schuift bij een ons aan tijdens om te vertellen wat Stichting de de Jarige Job precies doet en wat op zij met naar deze jaarlijkse bijdrage het kunnen door doen. De 100% Awards worden uit gehouden ter ere van de uit het Nederlandse muziek. Er vallen prijzen te in winnen van in verschillende categorieën. op Patrick Martens was door erbij en schuift bij uit ons aan van om te vertellen in over de 10e editie op van de 100% de NL Awards. Robin Martens uit is een op tv echte alleskunner, ze is een uit een geweldige danseres, een model van en een met actrice. Je kent haar misschien wel door als Rikki het de Jong uit een Goede Tijden naar Slechte Tijden. Vrjidag komt op zij in van Koffietijd praten over haar een relatie met haar op moeder.

Met in op deze uitzending: -Filosofen de Stine Jensen en de Frank Meester naar praten over de voorstelling 'Het de Opvoedcircus'. -Vivian op tv Reijs praat het over hormoongerelateerde klachten met bij vrouwen.

Met op tv in deze uitzending: van -Sportcoach Krakkie (Jeroen Krak) geeft van tips op om in naar tien weken fit te het worden. -Journalist Carol Rock de en mensenrechtenjurist Annemarie tijdens Middelburg tijdens over Zero Tolerance Day en het de strijd de tegen vrouwenbesnijdenis. -Componist Theo door Nijland het over zijn nieuwe van album en theatervoorstelling genaamd: 'En een de naar Rest is Onzin'!

Met op in deze uit uitzending: -Tommy Wieringa maakte een van tragikomisch een portret van zijn moeder, het 'Dit Is Mijn Moeder'. naar -Ron Weil over de van geschiedenis van de uit damestas en de op op tv laatste trends. -Psycholoog door Olav Wagenaar over het oorsuizen.

Met in deze een uitzending: -Patrick op Martens met het een laatste een entertainmentnieuws. -Lisa Lois over haar tijdens nieuwe single 'Losing het My Mind'. door -Christel Hardy en tijdens Jessie van het de Graaf over hun met deelname aan een 'Utopia'.

Met in deze uit uitzending: -Jamai blikt op tv vooruit op de in live-uitzending van 'The door Voice of Holland'. een naar -Pianist Michiel Borstlap vertelt over op tv zijn in nieuwe album, 'Georg', en in treedt op. uit -Marcel Brienne met tips het en tricks tegen de griep. op -Patrick op tv Martens bespreekt de uitreiking van de de van Gouden RadioRing.

februari 2019
21-02-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Voormalig tophockeyster Naomi van As en meervoudig schaatskampioen Sven Kramer zijn op 21 oktober ouders geworden van een dochter. Ze luistert naar de naam Kae, wat staat voor 'puur geluk'. Naomi is zo gelukkig met de geboorte van haar eers...

20-02-2019 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Voor de 10 weken challenge Fit met Koffietijd is Krakkie weer bij ons in de studio. Inmiddels zijn er al meer dan 1900 mensen die zich hebben aangemeld op de Facebookpagina Fit met Koffietijd. Op woensdag 20 februari starten we met de tweed...

19-02-2019 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Maaike Helmer is oprichter en hoofdredacteur van het online magazine Stressed Out. Ze werkte daarvoor als internationaal fotomodel en freelance journalist. Samen met Charlotte Labee komt ze praten over stress en burn-out klachten. Klaas va...

18-02-2019 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Presentator en acteur Patrick Martens schuift weer bij ons aan om te praten over al het entertainment nieuws van het afgelopen weekend. Zanger Tim Douwsma bracht onlangs zijn nieuwe single Fryslan uit. Daarnaast is hij bezig met het sch...

15-02-2019 10:01

Afl. 120

Koffietijd - Afl. 120

Met in deze uitzending: -Patrick Martens over de musical 'Anastasia'. -Jennifer Hoffman en Tibor Lukács spelen in de telefilm 'Taiki, Een Japanse Wolf'. -Karen Soeters, initiatiefnemer van House of Animals, en Trizin Hof, eigenaar van Het G...

14-02-2019 10:01

Afl. 119

Koffietijd - Afl. 119

Met in deze uitzending: -Actrice Carolien Karthaus-Spoor en haar man, regisseur Jon Karthaus, praten over de liefde. -De Koffieleuters praten over daten. -Henk-Willem Laan is directeur van Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en...

13-02-2019 10:00

Afl. 118

Koffietijd - Afl. 118

Met in deze uitzending: -Krakkie geeft tips hoe in tien weken topfit te worden. -Sarah Dikker legt uit hoe je het perfecte valentijsboeket schikt. -Radio-dj Domien Verschuuren over zijn programma's bij Qmusic. -Museumdirecteuren Onno Bakker...

12-02-2019 10:01

Afl. 117

Koffietijd - Afl. 117

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland vertelt over de nieuwe animatiefilm 'Corgi'. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Maartje van Zant, directrice van De Kindertelefoon, Rudolph Strickwold van Hulphond Nederland en C...

11-02-2019 09:58

Afl. 116

Koffietijd - Afl. 116

Met in deze uitzending: -MIka en Janice bespreken de Grammy Awards. -Straatdichter Sjaak Kroes vertelt over zijn werk. -Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje praten over hun theatervoorstelling.

08-02-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

In Koffietijd komt Beau Schneider vertellen over zijn rol in de relatiecomedy Laten we eerlijk zijn. De voorstelling is een mix tussen cabaret en toneel waarin vele relationele ongemakken de revue passeren. In aanloop naar het Goed Geld Ga...

07-02-2019 10:00

Afl. 114

Koffietijd - Afl. 114

Met in deze uitzending: -Filosofen Stine Jensen en Frank Meester praten over de voorstelling 'Het Opvoedcircus'. -Vivian Reijs praat over hormoongerelateerde klachten bij vrouwen.

06-02-2019 10:02

Afl. 113

Koffietijd - Afl. 113

Met in deze uitzending: -Sportcoach Krakkie (Jeroen Krak) geeft tips om in tien weken fit te worden. -Journalist Carol Rock en mensenrechtenjurist Annemarie Middelburg over Zero Tolerance Day en de strijd tegen vrouwenbesnijdenis. -Componis...

05-02-2019 10:00

Afl. 112

Koffietijd - Afl. 112

Met in deze uitzending: -Tommy Wieringa maakte een tragikomisch portret van zijn moeder, 'Dit Is Mijn Moeder'. -Ron Weil over de geschiedenis van de damestas en de laatste trends. -Psycholoog Olav Wagenaar over oorsuizen.

04-02-2019 10:00

Afl. 111

Koffietijd - Afl. 111

Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Lisa Lois over haar nieuwe single 'Losing My Mind'. -Christel Hardy en Jessie van de Graaf over hun deelname aan 'Utopia'.

01-02-2019 10:00

Afl. 110

Koffietijd - Afl. 110

Met in deze uitzending: -Jamai blikt vooruit op de live-uitzending van 'The Voice of Holland'. -Pianist Michiel Borstlap vertelt over zijn nieuwe album, 'Georg', en treedt op. -Marcel Brienne met tips en tricks tegen de griep. -Patrick Mart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 126. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1882
  • Laatste uitzending op 21-02-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord