Programma gemist?

In september eert de het met Metropole Orkest de muziek in van de grote het Amerikaanse jazzzangers tijdens met concerten in Apeldoorn, Amsterdam door en Enschede. Jan door Dulles, de Jim van der Zee op tv en Ruben Hein kruipen naar in de met huid van de grootste een crooners van vroeger naar en nu met en ze van noemen zichzelf: van the Dutch Crooners. Jan Dulles met is frontman van met de Volendamse formatie 3J'S. tijdens Hij was op vorige een week nog te gast door in Koffietijd van om de nieuwe single van door de met 3J'S te spelen op tv en hun nieuwe bandlid te introduceren, de door Robin Küller. Jim van der door Zee won een in 2018 the Voice de of Holland. van Hij brengt ook vandaag, een 13 september, zijn op tv nieuwe album uit, genaamd met Start the Engine. Ruben tijdens in Hein is zanger en pianist. Hij de de werd genomineerd voor meerdere 3FM Awards tijdens een én Edisons. Ook was hij in met 2018 te bewonderen de uit in het tv-programma Wie is op de mol?. The de Dutch Crooners komen in vertellen over hun het concerten samen met in Het Metropole een Orkest.

Met tijdens in deze met uitzending: -Stylist en presentator Fred naar van Leer praat op over onder meer met zijn programma's, zijn documentaire uit en in zijn filmrollen. -Meester Pattissier Hidde het het de Brabander vertelt tijdens over zijn nieuwste boek 'Chocolaterie'. in En hij duikt tijdens de door keuken in met de beste door chocolatier van Nederland: van Dries Michels. -De uit 11-jarige kindambassadeur Robin en in de haar moeder, Fleur, willen samen tijdens met directeur van ' met Het naar Gehandicapte Kind' Henk-Willem Laan ervoor door op tv zorgen dat geen kind van in Nederland meer het eenzaam is.

Met de in deze uitzending: het -Ruud de op tv Wild, Luuk Ikink en Simone Wijnands naar over de podcasts. -Julia Tan over op haar programma 'TANtoe naar Muzikaal'. de -Een optreden van Lisa Lois. -Patty door de Brard over haar nieuwe programma 'Zo door Goed Als in Nieuw'.

Met het in deze uit uitzending: -Tamara van Ark in en Dayenne Tempo over met de campagne 'Kom uit uit in je schuld'. -Rick Evers met tijdens het maandelijkse uit koninklijke nieuws. -Boukje Theeuwes door praat over de tentoonstelling een van de uit goudmijnindustrie op voor Solidaridad. -Naidjim in Severina en Jonathan uit Demoor over de musical Kinky door Boots.

Met van in deze uitzending: met -Albert Verlinde blikt vooruit met op het komende musicalseizoen. het -Xelly Cabau van op tv Kasbergen praat over uit haar door boek 'I Look Like de Shit Today' en het een moederschap. -Sofie in van uit der Meulen, Shushila Jialal en Kelly een Sue het Lamper over mode met voor mensen met uit een beperking van of niet-alledaags lichaam.

Met uit in deze uitzending: -De 3JS tijdens hebben een met nieuw bandlid: Robin een Küller. Ze vertellen over tijdens hun plannen. van -Suzanne met Mensen en Esmaa Alarachi door maken deel uit van in de podcastserie het 'Toen Ik Mij Zag' de en op tv praten over de 'Maand van de in de Beeldvorming'. -De vijf in Koffietijdkoks zijn aanwezig.

Met op tv in deze uit uitzending: -Chantal Janzen blikt op tv vooruit op van 'Chantals Pyjama Party'. uit -Nadia Zerouali, onder meer bekend op tv van het programma in 'BinnensteBuiten', gaat koken met van London. -Koffieleuters het Juvat Westendorp, de Rick Brandsteder, Charly Luske de en Jan Heemskerk de praten met over kledingvoorschriften.

Met tijdens in deze uitzending: door -Journalist Carol in Rock over de op website dewereldwijven.com. -Johnny de met Mol over het de nieuwe seizoen van 'Waar van Is de Mol?' en het tijdens over zijn theatervoorstelling 'Hier door is de Mol!', de die 19 september uit in première uit gaat. -Voormalig topbokser Radmilo Soda de komt vertellen over zijn door boek het 'Seniority', waarin door hij schrijft over gezond uit en fit ouder worden. op Schaatslegende Ard Schenk schuift de aan uit en tuinman met Huib Schuttel komt langs met een een aantal in handige tuintips.

Met in deze op tv uitzending: -Niels op tv Geusebroek treedt in op. -Anke in de Jong, hoofdredacteur Glamour, en Claudia naar door Straatmans, hoofdredacteur Nouveau, over van de nieuwste modetrend: van pakken.

Met in naar deze uitzending: de -Berget Lewis over 'Dancing op With The Stars'. naar -Klaas van der Veen uit over zijn in deelname van aan 'The Voice de Senior'. -Patrick Martens met nieuws over van het komende naar tv-seizoen. -Albert Verlinde over een het de Rembrandtjaar.

Met in uit deze een uitzending:-Nurlaila Karim, April Darby, het Gaia Aikman en Tessa een Suniva van naar Tol praten over van de musicals in waarin ze spelen. -Patrick Martens in is uit de showmaster van onze eigen uit Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en tijdens door Pernille worden bijgestaan tijdens door o.a. Ron met Weil, Jan Heemskerk, Yakup, uit Roos Schlikker, Marcel op tv en Janice. -De Koffietijd-koks uit strijden tegen elkaar in het een door kookwedstrijd.

Met van in deze uitzending: van -Janneke Vreugdenhil kookt een samen met op Jigal twee gerechten uit uit haar nieuwe kookboek. -Dierenarts Piet de Hellemans vertelt naar samen met Karen Soeters door hoe we onze op tv huisdieren gezond de de zomer op kunnen doorhelpen. -Coby van de Dongen en Angela het Heykoop over de vakantietrends uit van het moment uit en een de laatste het vakantietips.

Met in naar deze uitzending: naar -We praten met naar Liesbeth Kooij, op tv Paul Leendertse en Wolter Kroes over naar het tijdens thema van Wereld MS met Dag: Visibility. -Acteurskoppel Marie-Claire met Witlox en Jeroen het Koningsbrugge hebben in samen hun een eerste kinderboek geschreven. tijdens -Tiny van Boekel vertelt met ons alles met over kant-en-klare voedingsmiddelen. -Glennis Grace op tv van vertelt over haar tribute die dit met jaar op plaatsvindt in Ahoy door Rotterdam.

Met in deze door uitzending: naar -Presentatrice Gallyon een van Vessem is ambassadeur in van het met Nationaal Fonds Kinderhulp en met vertelt hierover. -Bobbi op Eden en Fatima Moreira de met Melo op over het programma 'Bevallen van Met...'. -Viktor de Brand over zijn nieuwe de programma het 'Hoeveel Ben Je Waard?'. -Patrick Martens op met met het laatste door entertainmentnieuws.

Met uit in deze uitzending: door -We bespreken de Europese verkiezingen de tijdens met Carol Rock van en Roos Schlikker. op tv -Het dochterpanel, bestaande uit uit Robin Martens, Roosje Kuizenga op en Anna Herter, op tv praat van over naaktheid. -Ook Stella Bergsma, in Linda de Munck door en met Judith Osborn praten over de het naakte met lichaam. -Floor Claus en op tv Debby Gerritsen bespreken de Koffietijd-enquête op over schoonheidsidealen en op onzekerheid over je tijdens naar lijf.

september 2019
13-09-2019 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

In september eert het Metropole Orkest de muziek van de grote Amerikaanse jazzzangers tijdens concerten in Apeldoorn, Amsterdam en Enschede. Jan Dulles, Jim van der Zee en Ruben Hein kruipen in de huid van de grootste crooners van vroeger e...

12-09-2019 09:59

Afl. 9

Koffietijd - Afl. 9

Met in deze uitzending: -Stylist en presentator Fred van Leer praat over onder meer zijn programma's, zijn documentaire en zijn filmrollen. -Meester Pattissier Hidde de Brabander vertelt over zijn nieuwste boek 'Chocolaterie'. En hij duikt ...

11-09-2019 10:00

Afl. 8

Koffietijd - Afl. 8

Met in deze uitzending: -Ruud de Wild, Luuk Ikink en Simone Wijnands over podcasts. -Julia Tan over haar programma 'TANtoe Muzikaal'. -Een optreden van Lisa Lois. -Patty Brard over haar nieuwe programma 'Zo Goed Als Nieuw'.

10-09-2019 10:00

Afl. 7

Koffietijd - Afl. 7

Met in deze uitzending: -Tamara van Ark en Dayenne Tempo over de campagne 'Kom uit je schuld'. -Rick Evers met het maandelijkse koninklijke nieuws. -Boukje Theeuwes praat over de tentoonstelling van de goudmijnindustrie voor Solidaridad. -N...

09-09-2019 09:59

Afl. 6

Koffietijd - Afl. 6

Met in deze uitzending: -Albert Verlinde blikt vooruit op het komende musicalseizoen. -Xelly Cabau van Kasbergen praat over haar boek 'I Look Like Shit Today' en het moederschap. -Sofie van der Meulen, Shushila Jialal en Kelly Sue Lamper ov...

06-09-2019 10:00

Afl. 5

Koffietijd - Afl. 5

Met in deze uitzending: -De 3JS hebben een nieuw bandlid: Robin Küller. Ze vertellen over hun plannen. -Suzanne Mensen en Esmaa Alarachi maken deel uit van de podcastserie 'Toen Ik Mij Zag' en praten over de 'Maand van de Beeldvorming'. -De...

05-09-2019 10:01

Afl. 4

Koffietijd - Afl. 4

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen blikt vooruit op 'Chantals Pyjama Party'. -Nadia Zerouali, onder meer bekend van het programma 'BinnensteBuiten', gaat koken met London. -Koffieleuters Juvat Westendorp, Rick Brandsteder, Charly Luske...

04-09-2019 10:01

Afl. 3

Koffietijd - Afl. 3

Met in deze uitzending: -Journalist Carol Rock over de website dewereldwijven.com. -Johnny de Mol over het nieuwe seizoen van 'Waar Is de Mol?' en over zijn theatervoorstelling 'Hier is de Mol!', die 19 september in première gaat. -Voormali...

03-09-2019 09:59

Afl. 2

Koffietijd - Afl. 2

Met in deze uitzending: -Niels Geusebroek treedt op. -Anke de Jong, hoofdredacteur Glamour, en Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau, over de nieuwste modetrend: pakken.

02-09-2019 09:59

Afl. 1

Koffietijd - Afl. 1

Met in deze uitzending: -Berget Lewis over 'Dancing With The Stars'. -Klaas van der Veen over zijn deelname aan 'The Voice Senior'. -Patrick Martens met nieuws over het komende tv-seizoen. -Albert Verlinde over het Rembrandtjaar.

31-05-2019 09:58

Afl. 195

Koffietijd - Afl. 195

Met in deze uitzending:-Nurlaila Karim, April Darby, Gaia Aikman en Tessa Suniva van Tol praten over de musicals waarin ze spelen. -Patrick Martens is de showmaster van onze eigen Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en Pernille worden bijge...

30-05-2019 09:59

Afl. 194

Koffietijd - Afl. 194

Met in deze uitzending: -Janneke Vreugdenhil kookt samen met Jigal twee gerechten uit haar nieuwe kookboek. -Dierenarts Piet Hellemans vertelt samen met Karen Soeters hoe we onze huisdieren gezond de zomer kunnen doorhelpen. -Coby van Donge...

29-05-2019 09:58

Afl. 193

Koffietijd - Afl. 193

Met in deze uitzending: -We praten met Liesbeth Kooij, Paul Leendertse en Wolter Kroes over het thema van Wereld MS Dag: Visibility. -Acteurskoppel Marie-Claire Witlox en Jeroen Koningsbrugge hebben samen hun eerste kinderboek geschreven. -...

28-05-2019 10:01

Afl. 192

Koffietijd - Afl. 192

Met in deze uitzending: -Presentatrice Gallyon van Vessem is ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp en vertelt hierover. -Bobbi Eden en Fatima Moreira de Melo over het programma 'Bevallen Met...'. -Viktor Brand over zijn nieuwe prog...

27-05-2019 09:59

Afl. 191

Koffietijd - Afl. 191

Met in deze uitzending: -We bespreken de Europese verkiezingen met Carol Rock en Roos Schlikker. -Het dochterpanel, bestaande uit Robin Martens, Roosje Kuizenga en Anna Herter, praat over naaktheid. -Ook Stella Bergsma, Linda de Munck en Ju...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 131. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1960
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord