Programma gemist?

Seizoen 34 - naar Aflevering het 128 - Ochtendmagazine waarbij door gasten worden ontvangen en van je wordt op bijgepraat op uit het gebied van uit lifestyle, huis & de tuin, gezondheid & welzijn, mode een & beauty tijdens en kunst uit & cultuur

Onderwerpen van uit deze uitzending - in Patrick Martens is natuurlijk op onze eigen entertainmentexpert. in Vandaag is hij weer tijdens op te gast in de studio met tijdens het het laatste entertainment met nieuws. - In het nieuwe programma Niet in Zonder Ons worden op tv zes mensen door met een hersenaandoening de gevolgd. Neuropsycholoog Erik Scherder tijdens legt uit tijdens waarom het op lange met naar termijn zo belangrijk is dat deze het mensen een deel uitmaken van op tv de samenleving en wat een dit doet voor een hun gezondheid. Martine het van Os het volgt de uit deelnemers bij dit traject, samen zijn door uit ze bij ons in de studio de en vertellen naar hier meer over! - op tv William het Spaaij en Lottie in Hellingman hebben op uit 12 februari hun première gehad op in de uit musical Lazarus. op Vandaag zijn een ze bij ons de in de studio en naar vertellen ze hier meer door over!

Onderwerpen van deze tijdens uitzending - Hans Luijten, door onderzoeker van bij het de Van Gogh Museum, heeft het de biografie naar Alles voor Vincent geschreven, waarvoor naar hij zich jarenlang het heeft verdiept in tijdens het leven van uit Jo van naar Gogh-Bonger. Ook door is hij de bezorger van de op tv vier dagboeken van door naar Jo, die online te vinden zijn. van Hans schuift tijdens bij ons aan door om te de vertellen wie deze door vrouw was, die op Vincent van Gogh op tv zo groot het maakte. - Arthur Japin komt uit gedurende de wintermaanden 1 keer naar per maand een met boekentip geven. Welke de klassieker moeten op we echt gaan (her)lezen? met Zo met tipte hij tijdens Oliver Twist in december en uit hebben we het gehad met door over Pride & Prejudice in uit januari. Vandaag is hij naar uit voor de laatste keer bij ons de en gaan tijdens we het hebben over in de naar hertaling van Couperus' het Van oude mensen, op tv de dingen de die voorbijgaan. Waarom door is dit zo'n belangrijk de boek om te uit lezen en wat is op het verschil naar tussen de originele uitgave en met de hertaling? - Vandaag op in bij Koffietijd spreken van we onze verbazing uit op tv over het uiterlijk van vrouwen tijdens in de de media. de Waarom heeft het het gros van de vrouwen op uit televisie op tv haar en uit dragen ze hoge hakken? Worden zij op tv in een uit keurslijf naar geduwd en zouden we het meer mogen pleiten een voor meer uit diversiteit? Hoofdredacteur van Nouveau, Claudia Straatmans, een vertelt de hier samen met televisiedeskundige met Bert van op tv der tijdens Veer meer over over van bij ons in de op tv studio! - Op de 8 januari is een de nieuwe theatertour HOME uit van het Iris Hond gestart, waarmee ze tot een en met tijdens maart in in de Nederlandse theaters staat. naar Het is een met voorstelling waarin ze verhalen op tv van in krachtige vrouwen en mannen de vertelt en vertaalt naar van pianostukken, het zijn op tv hele inspirerende verhalen uit door over ?thuis? zijn.

Met in een deze uitzending: -Danny de met Munk presenteert het zijn naar nieuwe single, 'Bij Elke Slok'. -Nathalie naar tijdens Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra van De in Kunstmeisjes een praten over naakt uit in kunst. -Marcel met Brienne geeft tips over op tv het lezen met van etiketten van gezondheids- en tijdens een verzorgingsproducten.

Met in deze uit uitzending: -Marja tijdens Middeldorp op geeft schoonmaak- en een opruimtips. -De dochter van Gert een Verhulst, Marie, van is het nieuwe baasje van een Samson. -Susan op Smit vertelt met over haar uit roman 'Tropenbruid'. -Merijn Tol uit en Petra Possel over met culinaire op tv podcasts.

Met op in deze uitzending: -Sportcoach op Jeroen Krak uit over de in 'Fit met Koffietijd'-challenge. -Rapper en naar producer Dopebwoy over met zijn eerste uit solotour 'Forever Lit'. uit -Marianne Spoelstra van de tijdens Hartstichting uit is bij ons om naar te vertellen over het een belang van op tv reanimeren en de door AED. -En volkszanger op tv Mart Hoogkamer naar treedt vandaag voor ons in op.

Met in deze tijdens in uitzending: -Karin Bloemen met en Noraly Beyer zijn ambassadeurs van op tv de campagne 'Lees een Voort!'. naar -Eef van het Opdorp geeft tips om kinderen in verantwoordelijk het met geld te leren door omgaan. -Het het dochterpanel, bestaande uit van Roosje Kuizenga, Anna Herter en Linda door de in Munck, bespreekt intimidatie op van straat.

Met op in deze uitzending: -Patrick Martens op over de de leukste door nieuwe films en op tv series. -Winonah de Jong op en Liza Sips uit zijn te zien door in de door nieuwe bioscoopfilm 'Suriname'.

Met in deze een het uitzending: -Koffieleuters Charly in Luske, Bastiaan Ragas op en Guido Spek praten het over de liefde en daten. uit -Sergio en Victor tijdens van 'First Dates' de praten over de de speciale van Valentijnsuitzending, met datende van BN'ers.

Met in deze met uitzending: -Maaike het Dorsteen over vervelende de kwaaltjes, zoals spataderen en de aambeien. -Rutger in Bregman over het zijn nieuwe boek op 'Het Water Komt met - Een in Brief Aan Alle Nederlanders'. -Ron uit Weil op tv over de laatste uit trend: de mini-tas.

Met in deze tijdens uitzending: -Sportcoach het Jeroen met Krak onthult het doel van de naar aankomende een Koffietijd-challenge. -Mindy Howard het gaat in 2023 als eerste op Nederlandse vrouw de de ruimte naar in. Ze uit gaat als begeleider mee van op een commerciële ruimtevlucht. -James naar Watts met op tv het nummer 'Cupido'. - uit Donny Roelvink het en zijn op vriendin Janice Blok vertellen alles naar over op het leven van de de Roelvinkjes en hun uit relatie.

Met in deze in op tv uitzending: -Bert van Leeuwen over op tv zijn nieuwe programma 'De een naar Laatste 24 Uur', waarin hij met naar met BN'ers praat over hun laatste wensen. van Roos Schlikker was naar een van zijn van gasten. -Rob een Stomphorst van Veilig Verkeer uit Nederland in over het effect van winters de een weer op de op tv verkeersveiligheid. -Tineke Ceelen van Stichting de Vluchteling tijdens over traumaverwerking van vluchtelingen op het het Griekse eiland uit Lesbos.

Met de in deze uitzending: een -Stylist Janice en naar beautyexpert Mika bespreken tijdens de Oscars. -Gaston Starreveld gaat door tijdens 100 dagen lang iedere dag een een het Straatprijs van de Nationale de Postcode Loterij uitreiken. het -Frank van Etten treedt naar op met op 'Leef'.

Met in deze de uitzending: -Hadewych Minis uit uit vertelt over haar theatershow het 'Hadewych Doet De Dames'. -Styliste met Bho de Roosterman en blogger op tv Edith Dohmen over met hun favoriete van looks en met in kledingtips voor vrouwen met alle met maten. -Sarah het van Wolputte schreef van een kinderboekje dat de een burn-out uitlegt. -Beauty-expert in Maaike Dorsteen uit over etiketten op tijdens beautyproducten.

Met het in deze uitzending: -Bastiaan op Ragas uit vertelt over zijn een nieuwe single en albumplannen. het -Janneke Siebelink en Hanna op van van Vliet over de door nieuwste verfilming van 'Little op Women', naar het boek door van Louisa May Alcott op tv uit 1868. -Janneke door Willemse schreef op tv het boek naar 'Blondjes Beleggen op tv Beter' en geeft met ons beleggingstips.

februari 2020
26-02-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Seizoen 34 - Aflevering 128 - Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur

25-02-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Patrick Martens is natuurlijk onze eigen entertainmentexpert. Vandaag is hij weer te gast in de studio met het laatste entertainment nieuws. - In het nieuwe programma Niet Zonder Ons worden zes me...

24-02-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Hans Luijten, onderzoeker bij het Van Gogh Museum, heeft de biografie Alles voor Vincent geschreven, waarvoor hij zich jarenlang heeft verdiept in het leven van Jo van Gogh-Bonger. Ook is hij de bezorg...

21-02-2020 09:58

Afl. 125

Koffietijd - Afl. 125

Met in deze uitzending: -Danny de Munk presenteert zijn nieuwe single, 'Bij Elke Slok'. -Nathalie Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra van De Kunstmeisjes praten over naakt in kunst. -Marcel Brienne geeft tips over het lezen van etiketten v...

20-02-2020 10:00

Afl. 124

Koffietijd - Afl. 124

Met in deze uitzending: -Marja Middeldorp geeft schoonmaak- en opruimtips. -De dochter van Gert Verhulst, Marie, is het nieuwe baasje van Samson. -Susan Smit vertelt over haar roman 'Tropenbruid'. -Merijn Tol en Petra Possel over culinaire ...

19-02-2020 09:58

Afl. 123

Koffietijd - Afl. 123

Met in deze uitzending: -Sportcoach Jeroen Krak over de 'Fit met Koffietijd'-challenge. -Rapper en producer Dopebwoy over zijn eerste solotour 'Forever Lit'. -Marianne Spoelstra van de Hartstichting is bij ons om te vertellen over het belan...

18-02-2020 10:00

Afl. 122

Koffietijd - Afl. 122

Met in deze uitzending: -Karin Bloemen en Noraly Beyer zijn ambassadeurs van de campagne 'Lees Voort!'. -Eef van Opdorp geeft tips om kinderen verantwoordelijk met geld te leren omgaan. -Het dochterpanel, bestaande uit Roosje Kuizenga, Anna...

17-02-2020 09:59

Afl. 121

Koffietijd - Afl. 121

Met in deze uitzending: -Patrick Martens over de leukste nieuwe films en series. -Winonah de Jong en Liza Sips zijn te zien in de nieuwe bioscoopfilm 'Suriname'.

14-02-2020 10:00

Afl. 120

Koffietijd - Afl. 120

Met in deze uitzending: -Koffieleuters Charly Luske, Bastiaan Ragas en Guido Spek praten over de liefde en daten. -Sergio en Victor van 'First Dates' praten over de speciale Valentijnsuitzending, met datende BN'ers.

13-02-2020 10:00

Afl. 119

Koffietijd - Afl. 119

Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen over vervelende kwaaltjes, zoals spataderen en aambeien. -Rutger Bregman over zijn nieuwe boek 'Het Water Komt - Een Brief Aan Alle Nederlanders'. -Ron Weil over de laatste trend: de mini-tas.

12-02-2020 10:00

Afl. 118

Koffietijd - Afl. 118

Met in deze uitzending: -Sportcoach Jeroen Krak onthult het doel van de aankomende Koffietijd-challenge. -Mindy Howard gaat in 2023 als eerste Nederlandse vrouw de ruimte in. Ze gaat als begeleider mee op een commerciële ruimtevlucht. -Jame...

11-02-2020 10:02

Afl. 117

Koffietijd - Afl. 117

Met in deze uitzending: -Bert van Leeuwen over zijn nieuwe programma 'De Laatste 24 Uur', waarin hij met BN'ers praat over hun laatste wensen. Roos Schlikker was een van zijn gasten. -Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland over het eff...

10-02-2020 10:01

Afl. 116

Koffietijd - Afl. 116

Met in deze uitzending: -Stylist Janice en beautyexpert Mika bespreken de Oscars. -Gaston Starreveld gaat 100 dagen lang iedere dag een Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij uitreiken. -Frank van Etten treedt op met 'Leef'.

07-02-2020 10:00

Afl. 115

Koffietijd - Afl. 115

Met in deze uitzending: -Hadewych Minis vertelt over haar theatershow 'Hadewych Doet De Dames'. -Styliste Bho Roosterman en blogger Edith Dohmen over hun favoriete looks en met kledingtips voor vrouwen met alle maten. -Sarah van Wolputte sc...

06-02-2020 09:59

Afl. 114

Koffietijd - Afl. 114

Met in deze uitzending: -Bastiaan Ragas vertelt over zijn nieuwe single en albumplannen. -Janneke Siebelink en Hanna van Vliet over de nieuwste verfilming van 'Little Women', naar het boek van Louisa May Alcott uit 1868. -Janneke Willemse s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 139. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2075
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!