Programma gemist?

December is in voor in velen van ons van een bijzondere tijd van tijdens samenzijn; gevuld met met cadeautjes, tijd doorbrengen met een dierbaren en heerlijk eten naar en een drinken. Maar hoe is deze op op decembermaand als je kort of lang de geleden vanuit een je thuisland in op Nederland bent komen wonen? een Morgen van ontvangen wij in Koffietijd mensen de die in Nederland een een een nieuw thuis op hebben gevonden. Welk feest vieren met zij in december? En op wat voor dromen van in hebben zij voor het met nieuwe jaar?

Wibi Soerjadi tijdens brengt op 27 een december van voor de 26e keer in zijn Kerstgala in Het Concertgebouw! met Op 2 naar januari treedt op tv hij er weer naar op, met uit een exclusief nieuwjaarsconcert. de Samen met Wibi bespreken we van zijn een kersttradities en hebben een we het over zijn uit theatershow 'Wibi op tv at the movies'! Op op tv dit moment wachten duizenden vluchtelingen met de een een verblijfsvergunning in het op asielzoekerscentrum op een woning. op Takecarebnb tijdens maakt het mogelijk in dat zij tijdelijk bij een tijdens gastgezin kunnen logeren. Heb met jij op tv een kamer over? Voor met gastgezinnen is de de logeerperiode een met bijzondere ervaring. de De gast blijft minimaal twee weken tijdens tijdens en maximaal drie tijdens maanden logeren. Je het geeft je gast een warm met welkom een en een positieve van start in Nederland. Kasper en op Eveline hebben zich het opgegeven voor Takecarebnb van en namen vluchteling Morad tijdens in op tv huis. Vandaag komen ze bij een Koffietijd vertellen hoe een dit was. Patrick in Martens schuift door eens in op tv de zoveel tijd bij Koffietijd op tv aan om het met te hebben over al het uit het entertainment nieuws.

Onze naar Koffieleuter Jan Heemskerk bracht het uit boek ?Als Jan met een het kan' uit. op In zijn boek neemt de hij je mee tijdens op zijn hobbelige naar zoektocht naar het nut en met de lol van van een leven de in balans. Moet op je gaan voor met een gezond of een op de leuk leven? Of kan het het ook samengaan? de En hoe doe je op dat dan? met Hij vertelt het ons vandaag met van in Koffietijd!

Met in het deze uitzending: in -Carlo Boszhard blikt vooruit op in 'The Christmas Show'. de -Martine Prenen een schreef het boek een 'Forever Young'. -Jeroen het Spitzenberger over de Videoland-serie door 'Kerst Met De met Kuijpers'. -Huiddeskundige met Maaike naar Dorsteen over magnesium.

Met op in deze uitzending: op tv -De Ladies of Soul blikken het vooruit de op hun shows in tijdens de Ziggo Dome en naar treden op. de -Ron Weil heeft in tips voor in de kerstversiering. -Michiel de de Zeeuw over op tv het interieur van in de nieuwe de studio. -Ambassadeur Natasja Froger vertelt over het de door kerstcampagne van stichting uit Het Vergeten uit Kind.

Met een in deze uitzending: -De een eerste op tv show vanuit de nieuwe tijdens studio! Met van Boudewijn Poelmann, onze Koffieleuters Jan Heemskerk, het Eddy op Zoey, Charly met Luske en Edwin Jonker, en naar interieurontwerpers Yolanda Loudon op tv en Edward van het de op Poll.

Met in deze het de uitzending: -William Spaaij over de in musical 'Annie door M.G. Schmidt'. -Frank de Boer de over zijn bijzondere van reis een naar Tanzania die hij maakte tijdens samen met onze in eigen Quinty. -Rossana met Kluivert over tijdens haar rescue op tv center voor uit zwerfhonden op Curaçao.

Met in deze naar uitzending: -Rudolph van door Veen over tijdens de in Actie Pepernoot. -Patrick uit Martens met het laatste showbizznieuws. -Antje op tv Monteiro treedt op. in -Journalist het en presentator van Ton Verlind schreef een van boek over zijn door hond.

Met in deze het uitzending: de -Jim Bakkum uit en Bettina Holwerda brengen een door nieuwe editie van het de kinderboek 'Dadoe' met uit. van -Arendo Joustra en tijdens Rick Evers nemen de met grote tv-interviews van uit ons koningshuis onder de in loep. -Personal trainer Davy naar Eduard King en het door Nienke Gottenbos hebben gezondheids- en op tv voedingstips voor tijdens de decembermaand.

Met van in deze uitzending: naar -Kunstjournalisten Yuki Kho en naar Ko van de 't Hek nemen het ons mee in het op tv werk van Vincent van een in Gogh. -Tim Douwsma treedt het op met 'Ik Mis de Je Meer En Meer', van een met lied voor zijn overleden neef. naar -Michiel de Zeeuw op tv een vertelt over de van styling van de nieuwe studio. uit -Alfred Tratlehner, van beter bekend als Vieze Fur in van De een Jeugd Van Tegenwoordig, in komt het koken.

Met in een deze door uitzending: -Bastiaan van Schaik op vertelt over zijn uit nieuwe kledinglijn. -Modejournalist Milou van uit Rossum over de een een mode-iconen van vroeger en nu. -Kelly tijdens Weekers praat over een haar nieuwe boek, een 'Happy Life door 365'.

Met in van deze uitzending: -Vitaliteitscoach tijdens en auteur Marjolein Dubbers door schreef naar de bestseller 'Het door Energieke Vrouwen uit VoedingsKompas'. Ze vertelt alles over op tv haar tweede boek: 'Eet door meer Energie'. op tv -Dj's Barend van tijdens Deelen en Wijnand uit Speelman zijn in een nieuw project gestart: met 'Papa Podcast'. Dit is een een een podcast voor, door en over tijdens met jonge vaders. -Journalist en auteur het Roos Schlikker in praat over haar boek 'Moeder op op tv van glas' over haar manisch-depressieve op tv moeder.

Met in deze uit uitzending: -Patrick Martens door door met de laatste showbizznieuwtjes. van -Anne-Marie Jung vertelt over haar een nieuwe theaterprogramma, door de solovoorstelling 'Ram'. van -Neera van der op tv Geest (ICCO) en een Luitzen Santman (Vogelbescherming) werken uit naar aan natuurherstel en betere inkomens voor met vrouwen in Burkina de een Faso.

Met door in deze uitzending: -Birgit in Schuurman vertelt over een haar deelname naar aan 'Kroongetuige' door en treedt op. -Hetty Kleinloog praat een over haar in boek met 'Volle Bloei'. -Agnes Cremers maakte een uit website met lesstof tijdens naar over belangrijke vrouwen in de in geschiedenis. -Marthe de Win naar over het door initiatief tijdens straatnaambordjes te veranderen naar vrouwen uit een de het geschiedenis.

Met van in deze in uitzending: -Actrice Marjolein Keuning de blogt over haar wandelavonturen op in de natuur in en vertelt hierover. -Jared door Grant treedt op in met zijn uit band.

december 2018
14-12-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

December is voor velen van ons een bijzondere tijd van samenzijn; gevuld met cadeautjes, tijd doorbrengen met dierbaren en heerlijk eten en drinken. Maar hoe is deze decembermaand als je kort of lang geleden vanuit je thuisland in Nederland...

13-12-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Wibi Soerjadi brengt op 27 december voor de 26e keer zijn Kerstgala in Het Concertgebouw! Op 2 januari treedt hij er weer op, met een exclusief nieuwjaarsconcert. Samen met Wibi bespreken we zijn kersttradities en hebben we het over zijn th...

12-12-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onze Koffieleuter Jan Heemskerk bracht het boek ?Als Jan het kan' uit. In zijn boek neemt hij je mee op zijn hobbelige zoektocht naar het nut en de lol van een leven in balans. Moet je gaan voor een gezond of een leuk leven? Of kan het ook ...

11-12-2018 10:01

Afl. 72

Koffietijd - Afl. 72

Met in deze uitzending: -Carlo Boszhard blikt vooruit op 'The Christmas Show'. -Martine Prenen schreef het boek 'Forever Young'. -Jeroen Spitzenberger over de Videoland-serie 'Kerst Met De Kuijpers'. -Huiddeskundige Maaike Dorsteen over mag...

10-12-2018 09:59

Afl. 71

Koffietijd - Afl. 71

Met in deze uitzending: -De Ladies of Soul blikken vooruit op hun shows in de Ziggo Dome en treden op. -Ron Weil heeft tips voor de kerstversiering. -Michiel de Zeeuw over het interieur in de nieuwe studio. -Ambassadeur Natasja Froger verte...

07-12-2018 09:59

Afl. 70

Koffietijd - Afl. 70

Met in deze uitzending: -De eerste show vanuit de nieuwe studio! Met Boudewijn Poelmann, onze Koffieleuters Jan Heemskerk, Eddy Zoey, Charly Luske en Edwin Jonker, en interieurontwerpers Yolanda Loudon en Edward van de Poll.

05-12-2018 10:01

Afl. 68

Koffietijd - Afl. 68

Met in deze uitzending: -William Spaaij over de musical 'Annie M.G. Schmidt'. -Frank de Boer over zijn bijzondere reis naar Tanzania die hij maakte samen met onze eigen Quinty. -Rossana Kluivert over haar rescue center voor zwerfhonden op C...

04-12-2018 10:00

Afl. 67

Koffietijd - Afl. 67

Met in deze uitzending: -Rudolph van Veen over de Actie Pepernoot. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Antje Monteiro treedt op. -Journalist en presentator Ton Verlind schreef een boek over zijn hond.

03-12-2018 09:58

Afl. 66

Koffietijd - Afl. 66

Met in deze uitzending: -Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen een nieuwe editie van het kinderboek 'Dadoe' uit. -Arendo Joustra en Rick Evers nemen de grote tv-interviews van ons koningshuis onder de loep. -Personal trainer Davy Eduard Ki...

30-11-2018 09:59

Afl. 65

Koffietijd - Afl. 65

Met in deze uitzending: -Kunstjournalisten Yuki Kho en Ko van 't Hek nemen ons mee in het werk van Vincent van Gogh. -Tim Douwsma treedt op met 'Ik Mis Je Meer En Meer', een lied voor zijn overleden neef. -Michiel de Zeeuw vertelt over de s...

29-11-2018 09:59

Afl. 64

Koffietijd - Afl. 64

Met in deze uitzending: -Bastiaan van Schaik vertelt over zijn nieuwe kledinglijn. -Modejournalist Milou van Rossum over de mode-iconen van vroeger en nu. -Kelly Weekers praat over haar nieuwe boek, 'Happy Life 365'.

28-11-2018 10:00

Afl. 63

Koffietijd - Afl. 63

Met in deze uitzending: -Vitaliteitscoach en auteur Marjolein Dubbers schreef de bestseller 'Het Energieke Vrouwen VoedingsKompas'. Ze vertelt alles over haar tweede boek: 'Eet meer Energie'. -Dj's Barend van Deelen en Wijnand Speelman zijn...

27-11-2018 10:01

Afl. 62

Koffietijd - Afl. 62

Met in deze uitzending: -Patrick Martens met de laatste showbizznieuwtjes. -Anne-Marie Jung vertelt over haar nieuwe theaterprogramma, de solovoorstelling 'Ram'. -Neera van der Geest (ICCO) en Luitzen Santman (Vogelbescherming) werken aan n...

26-11-2018 09:58

Afl. 61

Koffietijd - Afl. 61

Met in deze uitzending: -Birgit Schuurman vertelt over haar deelname aan 'Kroongetuige' en treedt op. -Hetty Kleinloog praat over haar boek 'Volle Bloei'. -Agnes Cremers maakte een website met lesstof over belangrijke vrouwen in de geschied...

23-11-2018 10:02

Afl. 60

Koffietijd - Afl. 60

Met in deze uitzending: -Actrice Marjolein Keuning blogt over haar wandelavonturen in de natuur en vertelt hierover. -Jared Grant treedt op met zijn band.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 123. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1832
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord