Programma gemist?

Onderwerpen door van deze uitzending - Aanstaande zondag met is het Wereldlichtjesdag. op tv Over naar de hele wereld steken mensen met om op tv 19:00 uur kaarsjes aan op tv om overleden kinderen te op tv door herdenken. Het maakt daarbij niet in uit de hoe oud het kind was of met hoe lang op tv het op tv geleden is. De met wereld wordt hiermee iets lichter voor in mensen van die een kind op verloren hebben. We met praten met ouders die tijdens hun kind in tijdens de zwangerschap of het rond de op geboorte hebben verloren. - op Corry Konings door en Roy Donders van hebben samen een kerstsingle opgenomen! op tv En wij kunnen dit naar natuurlijk niet naar aan ons voorbij met laten gaan. naar Samen zijn ze de in de uitzending om 'Voor van Iedereen de tijdens Allermooiste Dagen' het te laten een horen.

Onderwerpen van het deze uitzending - Merijn in Tol van heeft afgelopen november haar eerste tijdens eigen uit kookboek uitgebracht: Beiroet. de Ze komt vandaag in met Koffietijd over haar door boek vertellen en gaat uit samen met Jigal een een recept koken uit van in het boek! - Het programma tijdens Dancing on Ice een keert na 12 de jaar terug op de met buis. In totaal tijdens strijden 9 BN-ers in om de titel, het waaronder Tommie Christiaan en het Charly Luske. De de mannen de komen vertellen het over hun deelname aan een het programma. - Van de 25 t/m 31 december is in door het op NPO radio 2 op tv weer de tijd voor de van Top 2000. Frank van 't Hof door schuift samen tijdens met met Wouter van der Goes aan om uit uit te praten hoe het is om op een voor de Top 2000 tijdens te werken.

Onderwerpen de van deze een uitzending - Yes het dochterpanel is er naar weer! De tijdens vorige tijdens keer deelden de dochters hun ervaringen door over in seksuele voorlichting op school, tijdens en gaven door ze hun ideeën over naar hoe zulke lessen het eruit van zouden moeten zien. door Vandaag vertellen de meiden op over op wat voor manier door met er thuis aandacht de zou moeten worden een besteedt aan seksuele voorlichting. - Bij met borduren denk in je waarschijnlijk aan op tv bloemetjes en bijtjes. Maar naar dat is bij Bho met Roosterman beslist niet in het geval. van Zij uit borduurt piemels en tetjes, tijdens zoals ze een dat zelf zegt. een En daar willen wij de natuurlijk alles met over weten! Bho Roosterman is uit kostuumontwerpster en styliste op voor talloze op tv Nederlandse en van internationale films en series en door op je kunt haar het kennen uit het de programma Wat Zie door Je Er Leuk uit Uit op LINDA.tv.

Met in deze met uitzending: -Klaas naar van Kruistum, presentator van op 'FC De Helden', door en Henk-Willem in Laan op van Het Gehandicapte Kind de over sporters met een op tv beperking. -Blogger Misja Beijers de maakte het van boek 'Oog Voor het Stijl', over stijlvolle en van inspirerende ouderen. de Ron met Weil geeft stylingtips voor door ouderen. -Dave op tv Dekker, bekend van zijn rol in een uit de musical 'Ciske De Rat', de treedt met op.

Met in van deze naar uitzending: -Cor Bakker over zijn online een een pianocursus en Kerst-Sing-A-Longs. -Mark uit Vermeulen, directeur van het met Aidsfonds, over kinderen op tv met hiv en het aids. -Karen Soeters met met het laatste tijdens dierennieuws. -Patrick Martens met van uit het laatste entertainmentnieuws.

Met in in deze op tv uitzending: -Tim Douwsma schreef een een boek over de scheiding op van zijn met ouders: tijdens 'Tim Ertussenin'. -Dieuwertje op Blok vertelt over haar werk als op tv ambassadrice met van Simavi. door -Culinair journalisten Mara Grimm, op Jacques Hermus en de Maureen Belderink bespreken uit de ins en outs op van het uit kerstmenu.

Met in deze uit uitzending: -Maaike de Dorsteen geeft een beautytips, specifiek voor de huid. de -Koffieleuters Guido, Juvat in en Jan praten met de over het kopen op tv van cadeaus voor je uit partner.

Met in door deze uitzending: het -We praten met een Katrien Coppens uit en Carol Rock over de campagne een 'Orange een the World', waarmee de aandacht wordt gevraagd de voor geweld de tegen vrouwen. -Hermine Deurloo vertelt tijdens ons op alles over haar nieuwe tijdens muziek. -Voedseldeskundige Tiny van Boekel door in vertelt wat er op tijdens een etiket op tv eigenlijk wordt bedoeld met 'natuurlijke op ingrediënten'. -En een we spreken in Willie Wartaal over zijn nieuwe op tv muziek, zijn uit solocarrière en zijn door toekomstplannen.

Met in deze de de uitzending: -Lenette van Dongen van vertelt over haar voorstelling 'Paradijskleier'. het -Albert Verlinde op tv over Tina Turner, die in van vandaag 80 wordt, in en de musical uit 'Tina'. -Bloemstylist Sarah de Dikker geeft tips voor op de feestdagen.

Met in deze op tv met uitzending: -Patrick Martens met het laatste op entertainmentnieuws. -Carry Tefsen van over 'Het op tv Geheime Dagboek Van de Hendrik Groen'. -David van met Gennep van Stichting tijdens AAP over een naar reddingsoperatie van vier op van tijgers. -Edsilia Rombley vertelt waar een ze allemaal tijdens mee bezig is treedt in op.

Met in deze door uitzending: -Evita in Mac-nack, Carol naar Rock en Noraly Beyer praten in over de de betekenis van in Suriname in hun leven. -Nick naar en Simon vertellen uit over hun kersttour de van en treden op. -Opruimexpert Zamarra een Kok geeft op schoonmaak- en opruimtips uit voor de uit feestmand.

Met in in deze in uitzending: -Kim Feenstra met vertelt over haar realityserie. van -Mike Peterson was finalist in met het programma een 'Topper tijdens Gezocht' en treedt binnenkort uit op in de het AFAS Circustheater in Scheveningen. -Claudia tijdens Straatmans door van Nouveau en Hilde tijdens Veeren van Elegance in praten met over mode voor op tv de feestmaand. -Yora Rienstra over de van theatervoorstelling van 'Up'.

Ochtendmagazine van waarbij gasten worden door ontvangen en je een wordt bijgepraat op door het gebied van lifestyle, huis de tijdens & tuin, gezondheid & een welzijn, mode & beauty door en kunst door & cultuur.

Met in tijdens deze uitzending: met -Mirjam Kooiman, van Nathalie Maciesza en Renee naar Schuiten-Kniepstra, oftewel door 'De Kunstmeisjes', schreven naar een boek over kunstwerken met die het waard zijn met om lang naar het te kijken. -Albert Verlinde van uit over de film 'Frozen 2'. van -Alex Klaasen over zijn van voorstelling naar 'Showponies 2'.

Met behulp van op Kinderfonds MAMAS zetten in duizenden vrouwen het in Zuid-Afrika zich met in voor de op tv meest arme kinderen tijdens in het land. in Dit zijn kinderen die op uit geen eten en medische zorg krijgen van en met niet naar school kunnen. op Door onder de vleugels tijdens van een tijdens MAMA het op te groeien, in gaan zij toch in een veilige en gezonde door toekomst tegemoet. Joep door Verboeket, directeur uit van Kinderfonds MAMAS schuift naar aan bij Koffietijd in om over dit fonds te tijdens het vertellen. Ook Robèrt van een Beckhoven schuift aan. tijdens We op tv kennen hem natuurlijk als met Meester Boulanger door en Meester Patissier, maar een hij is ook de op tv nieuwe van ambassadeur van Kinderfonds MAMAS. Musicalster de Renée van Wegberg zingt van in List, Shaffy & van Piaf de in nummers van Liesbeth List, op de Ramses Shaffy en Edith Piaf. De met uit show ging op naar 23 september in het Amstelveen in première. Bij tijdens ons komt ze vertellen over in haar liefde in voor de artiesten door en de hun muziek en komt op zij optreden. Kinderen hebben op tv meer te tijdens vertellen dan volwassenen soms op tv denken. Dat op ontdekte Tako Rietveld, die met tien jaar de lang verslaggever door was voor op het NOS Jeugdjournaal. Om de naar stem van de jeugd op het meer te laten het horen in de media en op op tv zoveel mogelijk op tv andere plekken, werd hij van de eerste met Kindercorrespondent ter wereld. het Nilaya op Holwijn praatte als kinderburgemeester op ruim anderhalf van jaar mee over de belangrijke dingen in haar woonplaats een Diemen. Hoe een kunnen we kinderen en jongeren tijdens op tv zoveel mogelijk betrekken bij door alles wat het er in hun een leven gebeurt? Tako en Nilaya delen op uit in Koffietijd hun van tips en ervaringen.

december 2019
06-12-2019 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Aanstaande zondag is het Wereldlichtjesdag. Over de hele wereld steken mensen om 19:00 uur kaarsjes aan om overleden kinderen te herdenken. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang h...

05-12-2019 09:58

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Merijn Tol heeft afgelopen november haar eerste eigen kookboek uitgebracht: Beiroet. Ze komt vandaag in Koffietijd over haar boek vertellen en gaat samen met Jigal een recept koken uit het boek! - ...

04-12-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Yes het dochterpanel is er weer! De vorige keer deelden de dochters hun ervaringen over seksuele voorlichting op school, en gaven ze hun ideeën over hoe zulke lessen eruit zouden moeten zien. Vandaag v...

03-12-2019 10:00

Afl. 67

Koffietijd - Afl. 67

Met in deze uitzending: -Klaas van Kruistum, presentator van 'FC De Helden', en Henk-Willem Laan van Het Gehandicapte Kind over sporters met een beperking. -Blogger Misja Beijers maakte het boek 'Oog Voor Stijl', over stijlvolle en inspirer...

02-12-2019 09:55

Afl. 66

Koffietijd - Afl. 66

Met in deze uitzending: -Cor Bakker over zijn online pianocursus en Kerst-Sing-A-Longs. -Mark Vermeulen, directeur van het Aidsfonds, over kinderen met hiv en aids. -Karen Soeters met het laatste dierennieuws. -Patrick Martens met het laats...

29-11-2019 10:01

Afl. 65

Koffietijd - Afl. 65

Met in deze uitzending: -Tim Douwsma schreef een boek over de scheiding van zijn ouders: 'Tim Ertussenin'. -Dieuwertje Blok vertelt over haar werk als ambassadrice van Simavi. -Culinair journalisten Mara Grimm, Jacques Hermus en Maureen Bel...

28-11-2019 10:03

Afl. 64

Koffietijd - Afl. 64

Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen geeft beautytips, specifiek voor de huid. -Koffieleuters Guido, Juvat en Jan praten over het kopen van cadeaus voor je partner.

27-11-2019 10:00

Afl. 63

Koffietijd - Afl. 63

Met in deze uitzending: -We praten met Katrien Coppens en Carol Rock over de campagne 'Orange the World', waarmee aandacht wordt gevraagd voor geweld tegen vrouwen. -Hermine Deurloo vertelt ons alles over haar nieuwe muziek. -Voedseldeskund...

26-11-2019 10:01

Afl. 62

Koffietijd - Afl. 62

Met in deze uitzending: -Lenette van Dongen vertelt over haar voorstelling 'Paradijskleier'. -Albert Verlinde over Tina Turner, die vandaag 80 wordt, en de musical 'Tina'. -Bloemstylist Sarah Dikker geeft tips voor de feestdagen.

25-11-2019 09:57

Afl. 61

Koffietijd - Afl. 61

Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Carry Tefsen over 'Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen'. -David van Gennep van Stichting AAP over een reddingsoperatie van vier tijgers. -Edsilia Rombley verte...

22-11-2019 10:01

Afl. 60

Koffietijd - Afl. 60

Met in deze uitzending: -Evita Mac-nack, Carol Rock en Noraly Beyer praten over de betekenis van Suriname in hun leven. -Nick en Simon vertellen over hun kersttour en treden op. -Opruimexpert Zamarra Kok geeft schoonmaak- en opruimtips voor...

21-11-2019 10:01

Afl. 59

Koffietijd - Afl. 59

Met in deze uitzending: -Kim Feenstra vertelt over haar realityserie. -Mike Peterson was finalist in het programma 'Topper Gezocht' en treedt binnenkort op in het AFAS Circustheater in Scheveningen. -Claudia Straatmans van Nouveau en Hilde ...

20-11-2019 10:01

Afl. 58

Koffietijd - Afl. 58

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

19-11-2019 10:03

Afl. 57

Koffietijd - Afl. 57

Met in deze uitzending: -Mirjam Kooiman, Nathalie Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra, oftewel 'De Kunstmeisjes', schreven een boek over kunstwerken die het waard zijn om lang naar te kijken. -Albert Verlinde over de film 'Frozen 2'. -Alex...

15-11-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Met behulp van Kinderfonds MAMAS zetten duizenden vrouwen in Zuid-Afrika zich in voor de meest arme kinderen in het land. Dit zijn kinderen die geen eten en medische zorg krijgen en niet naar school kunnen. Door onder de vleugels van een MA...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2017
  • Laatste uitzending op 06-12-2019 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!