Programma gemist?

Met in deze uit uitzending:-Nurlaila Karim, op tv April tijdens Darby, Gaia Aikman en Tessa Suniva in van Tol praten van over op de musicals waarin in ze spelen. -Patrick tijdens Martens is een de showmaster van onze eigen naar Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en met Pernille worden bijgestaan een door o.a. van Ron Weil, Jan tijdens Heemskerk, Yakup, Roos Schlikker, in Marcel en Janice. naar -De Koffietijd-koks strijden de op tegen elkaar in een de kookwedstrijd.

Met in door deze uitzending: -Janneke in Vreugdenhil kookt samen met in de Jigal twee gerechten een uit haar nieuwe kookboek. met -Dierenarts Piet Hellemans vertelt samen van de met Karen Soeters hoe we het onze huisdieren gezond op tv de zomer kunnen doorhelpen. op het -Coby van Dongen en door Angela Heykoop over de naar vakantietrends tijdens van het moment en de van laatste op tv vakantietips.

Met in deze het uitzending: -We praten de met Liesbeth Kooij, tijdens Paul het Leendertse en Wolter Kroes naar over het thema de van Wereld MS Dag: de Visibility. -Acteurskoppel uit Marie-Claire Witlox en Jeroen op Koningsbrugge hebben samen tijdens op hun eerste kinderboek in geschreven. -Tiny van Boekel naar vertelt ons alles over kant-en-klare naar voedingsmiddelen. de -Glennis Grace in vertelt over haar tribute die door dit jaar plaatsvindt op in Ahoy naar Rotterdam.

Met in op deze uitzending: het -Presentatrice Gallyon van Vessem is op ambassadeur van van het Nationaal Fonds Kinderhulp op tv door en vertelt hierover. de -Bobbi Eden en Fatima Moreira de in met Melo over het programma 'Bevallen van Met...'. -Viktor Brand een over van zijn nieuwe programma 'Hoeveel Ben in Je op tv Waard?'. -Patrick Martens met van het laatste op tv entertainmentnieuws.

Met met in deze uitzending: -We de bespreken de Europese verkiezingen de met Carol tijdens Rock tijdens en Roos Schlikker. -Het dochterpanel, tijdens bestaande uit Robin op Martens, Roosje Kuizenga en de Anna Herter, de praat met over naaktheid. -Ook naar Stella Bergsma, Linda de Munck op tv en Judith van Osborn praten met over het naakte lichaam. -Floor Claus uit en met Debby Gerritsen bespreken de op tv Koffietijd-enquête over schoonheidsidealen en in onzekerheid over tijdens je op tv lijf.

Met uit in deze uitzending: op tv -Kunstkenners Yuki Kho en door Ko van 't op tv Hek vertellen welke tentoonstellingen in we moeten zien naar het deze zomer. -Jörgen Raymann maakt zijn uit uit musicaldebuut met de rol van Horace op tv naar in de musical 'Hello, Dolly!' op -Medewerkers van op tv het informatiecentrum van A.Vogel beantwoorden op al op jouw vragen over hooikoorts. het -Musicalster in Willemijn Verkaik vertelt alles over 'Best tijdens op tv of Broadway' en treedt het voor ons de op.

Met in met deze uitzending: -Productontwikkelaar bij in IVN Natuur, uit Maarten Bruns, vertelt over uit een De Tuiny Forest: een samengesteld het pakket waarmee je in tijdens een halve dag van het je eigen microbos van 6m2 in op de tuin aanlegt. het -William Spaaij met heeft het naar roer omgegooid en tijdens staat voorlopig een niet op de tijdens planken. Hij gaat de musical op tv Annie regisseren. -Koffieleuters Jan het een Heemskerk, Rick Brandsteder het en Charly Luske zijn in er weer op en vertellen hoe we zorgeloos op op tv vakantie kunnen tijdens gaan.

Met op tv in deze uitzending: -Loes van Haverkort is ambassadrice van naar de Hartstichting en uit vertelt hoe de belangrijk je in hart voor je is. -Met uit uit Fred van Leer blikken we op terug op zijn theatershow: uit naar Leer van Fred het LIVE. -Tatjana Almuli worstelt al haar op tv hele leven uit met haar gewicht. tijdens Nu begint in ze zich steeds meer door thuis van te voelen in haar lichaam en van schreef een boek een over met haar leven. -Cardioloog Janneke uit Wittekoek legt uit in waarom het zo ontzettend naar belangrijk de is om je bloeddruk in tijdens de uit gaten te met houden.

Met in een deze uitzending: -Ron Weil naar tijdens vertelt ons wat van we wel en niet uit mee moeten nemen op op vakantie. -Marcel Brienne geeft door wat handige op tv tips voor al die in pollen naar in de lucht. -Simone met Weimans presenteert 'Nederland Kiest: op Het in Stemmen' over op tv de exitpolls van de Europese het Parlementsverkiezingen. op -Bart van Olphen op staat met Pieter in de een keuken.

Met tijdens in deze uitzending: -Hooikoortsweek: Weerman een William Huizinga en van huisarts Job Nievaart uit het vertellen hoe hooikoorts wordt veroorzaakt. -Lucille tijdens Werner over het naar programma 'Minister op van Gehandicaptenzaken'. -Lisette Sier van in en Eddy Guyt begonnen tien het jaar geleden met van het magazine in 100% NL. -Patrick op tv Martens over op het Eurovisie Songfestival.

Ochtendmagazine waarbij gasten de worden ontvangen met en je van wordt bijgepraat op het gebied met de van lifestyle, huis in & tuin, gezondheid met & welzijn, mode & op beauty en kunst & op cultuur.

Met uit in deze uitzending: door -Welmoed Bezoen en Anker het van Warmerdam uit schreven het boek op 'Gloeiend Groen', over vegetarisch uit barbecueën. -Karin Swerink is in de de nieuwe hoofdredacteur uit van LINDA. -Sjors de van der Panne treedt het op.

Met met in deze uitzending: -Eddo met Wesselink naar en Marcel Brienne over bewegen uit met reuma. - het Influencer Vivian Hoorn met en hoofdredacteur naar van de tijdens Glamour, Anke de Jong, over tijdens de wereld achter in Instagram. -Holly in Mae Brood heeft haar eerste met presentatieklus door te pakken met de met Nederlandse van versie van 'Love met Island'.

Met in in deze uitzending: -Dementiespecial: -Psycholoog de Sarah Blom door is uit met haar broers en moeder in te zien in de tijdens theatervoorstelling 'Dag Mama'. met -3FM-dj Frank van van der Lende tijdens is ambassadeur van Alzheimer naar Nederland. -Pete d op tv Moore uit schreef het lied met 'Een Ziekte Met in Een Naam'. met -Philip Scheltens is hoogleraar met neurologie en directeur van het in Alzheimercentrum. Samen met in het Jetske van der Schaar, een drager van het Alzheimer naar gen van en Gerjoke Wilmink, directeur van Alzheimer het Nederland, een praat hij over hoe we door van ons het best kunnen opstellen van tegenover mensen uit met dementie.

Met in uit deze uitzending: op -Neelie Kroes en op tv ondernemer Jalila uit Essaïdi vertellen over het platform op tv 'Female Tech het Heroes'. -Acteur Nasrdin Dchar op en foodblogger Fatima de el met Irari praten over van de ramadan.

juni 2019
31-05-2019 09:58

Afl. 195

Koffietijd - Afl. 195

Met in deze uitzending:-Nurlaila Karim, April Darby, Gaia Aikman en Tessa Suniva van Tol praten over de musicals waarin ze spelen. -Patrick Martens is de showmaster van onze eigen Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en Pernille worden bijge...

30-05-2019 09:59

Afl. 194

Koffietijd - Afl. 194

Met in deze uitzending: -Janneke Vreugdenhil kookt samen met Jigal twee gerechten uit haar nieuwe kookboek. -Dierenarts Piet Hellemans vertelt samen met Karen Soeters hoe we onze huisdieren gezond de zomer kunnen doorhelpen. -Coby van Donge...

29-05-2019 09:58

Afl. 193

Koffietijd - Afl. 193

Met in deze uitzending: -We praten met Liesbeth Kooij, Paul Leendertse en Wolter Kroes over het thema van Wereld MS Dag: Visibility. -Acteurskoppel Marie-Claire Witlox en Jeroen Koningsbrugge hebben samen hun eerste kinderboek geschreven. -...

28-05-2019 10:01

Afl. 192

Koffietijd - Afl. 192

Met in deze uitzending: -Presentatrice Gallyon van Vessem is ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp en vertelt hierover. -Bobbi Eden en Fatima Moreira de Melo over het programma 'Bevallen Met...'. -Viktor Brand over zijn nieuwe prog...

27-05-2019 09:59

Afl. 191

Koffietijd - Afl. 191

Met in deze uitzending: -We bespreken de Europese verkiezingen met Carol Rock en Roos Schlikker. -Het dochterpanel, bestaande uit Robin Martens, Roosje Kuizenga en Anna Herter, praat over naaktheid. -Ook Stella Bergsma, Linda de Munck en Ju...

24-05-2019 10:01

Afl. 190

Koffietijd - Afl. 190

Met in deze uitzending: -Kunstkenners Yuki Kho en Ko van 't Hek vertellen welke tentoonstellingen we moeten zien deze zomer. -Jörgen Raymann maakt zijn musicaldebuut met de rol van Horace in de musical 'Hello, Dolly!' -Medewerkers van het i...

23-05-2019 09:58

Afl. 189

Koffietijd - Afl. 189

Met in deze uitzending: -Productontwikkelaar bij IVN Natuur, Maarten Bruns, vertelt over De Tuiny Forest: een samengesteld pakket waarmee je in een halve dag je eigen microbos van 6m2 in de tuin aanlegt. -William Spaaij heeft het roer omgeg...

22-05-2019 09:59

Afl. 188

Koffietijd - Afl. 188

Met in deze uitzending: -Loes Haverkort is ambassadrice van de Hartstichting en vertelt hoe belangrijk je hart voor je is. -Met Fred van Leer blikken we terug op zijn theatershow: Leer van Fred LIVE. -Tatjana Almuli worstelt al haar hele le...

21-05-2019 10:01

Afl. 187

Koffietijd - Afl. 187

Met in deze uitzending: -Ron Weil vertelt ons wat we wel en niet mee moeten nemen op vakantie. -Marcel Brienne geeft wat handige tips voor al die pollen in de lucht. -Simone Weimans presenteert 'Nederland Kiest: Het Stemmen' over de exitpol...

20-05-2019 10:01

Afl. 186

Koffietijd - Afl. 186

Met in deze uitzending: -Hooikoortsweek: Weerman William Huizinga en huisarts Job Nievaart vertellen hoe hooikoorts wordt veroorzaakt. -Lucille Werner over het programma 'Minister van Gehandicaptenzaken'. -Lisette Sier en Eddy Guyt begonnen...

17-05-2019 10:01

Afl. 185

Koffietijd - Afl. 185

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

16-05-2019 10:01

Afl. 184

Koffietijd - Afl. 184

Met in deze uitzending: -Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam schreven het boek 'Gloeiend Groen', over vegetarisch barbecueën. -Karin Swerink is de nieuwe hoofdredacteur van LINDA. -Sjors van der Panne treedt op.

15-05-2019 09:59

Afl. 183

Koffietijd - Afl. 183

Met in deze uitzending: -Eddo Wesselink en Marcel Brienne over bewegen met reuma. - Influencer Vivian Hoorn en hoofdredacteur van de Glamour, Anke de Jong, over de wereld achter Instagram. -Holly Mae Brood heeft haar eerste presentatieklus ...

14-05-2019 10:00

Afl. 182

Koffietijd - Afl. 182

Met in deze uitzending: -Dementiespecial: -Psycholoog Sarah Blom is met haar broers en moeder te zien in de theatervoorstelling 'Dag Mama'. -3FM-dj Frank van der Lende is ambassadeur van Alzheimer Nederland. -Pete d Moore schreef het lied '...

13-05-2019 09:59

Afl. 181

Koffietijd - Afl. 181

Met in deze uitzending: -Neelie Kroes en ondernemer Jalila Essaïdi vertellen over het platform 'Female Tech Heroes'. -Acteur Nasrdin Dchar en foodblogger Fatima el Irari praten over de ramadan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 130. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1950
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord