Programma gemist?

Vandaag onder andere naar in uit Koffietijd: Vandaag uit is het Thanksgiving in door Amerika. Daar is de het een groot op feest, maar in Nederland door wordt het vrijwel niet door gevierd. Samen van met in Amerika-kenner Jan Postma en de de fanatieke Thanksgiving-vierder Megan op tv Breuer een verdiepen we ons in deze feestdag. Luuk op tv Ikink werd op bij op tv het grote publiek met bekend als sidekick bij naar RTL Late Night. Sindsdien is van de het snel gegaan met zijn carrière. het Naast RTL in Boulevard tijdens en Galileo presenteert op hij sinds kort ook Eilandpraat, het op napraatprogramma met van Expeditie tijdens Robinson. Vandaag komt Luuk op tv in Koffietijd vertellen over met de rollercoaster die zijn tijdens carrière de is. Theatermaker, actrice, radiomaker, schrijver én van op zangeres Ricky Koole tijdens heeft morgen het laaste woord in tijdens Koffietijd. Ricky komt in op tv langs om te uit praten over haar nieuwe cd, de genaamd Ricky tijdens Koole With Ocobar. de Ook vertelt ze uit over theatervoorstelling met en haar diensten voor op ongelovigen.

Vandaag onder andere van in Koffietijd: In met de met opening komen Sara van Gorp, hoofdredacteur het van Kek door Mama op tv en Viva Mama, en naar Marije Veerman, hoofdredacteur van van Fabulous Mama, praten over met het ouderschap. het Wat naar valt hen op en welke eyeopeners een komen zij tegen op bij naar het opvoeden het van hun eigen kinderen? tijdens Je hoort het het in Koffietijd! Na het jarenlange uit succes van de door AVROTROS Sterren met Muziekfeesten op het Plein wordt het er de op 8 december Het Muziek de Feest Van uit Het Jaar in de op Ziggo Dome met in de Amsterdam georganiseerd. Een avond op tv vol spectaculaire optredens en muzikale op verrassingen. met Lange Frans en met Willeke Alberti tijdens komen langs om het over deze feestelijke avond te het praten. Sinterklaas en in zijn pieten zijn weer in door het de land, en dat betekent uit dat pakjesavond nadert! Voor het op tv veel kinderen is het het de normaalste zaak op tv van de wereld naar om cadeautjes te uit krijgen op deze avond, in maar voor door een groot aantal uit kinderen is dat naar niet het het geval vanwege gebrek op aan geld. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt op tv deze een kinderen met op Actie Pepernoot, de actie door zorgt ervoor tijdens dat ruim zestigduizend het kinderen alsnog cadeautjes op kunnen krijgen. Rudolph van Veen zet van zich de in voor in Actie Pepernoot en op tv komt langs bij Koffietijd om op meer op te vertellen.

Vandaag de onder andere in Koffietijd: Patrick is uit nog op vakantie, door dus een vandaag brengt het Robbert van den een Bergh ons op uit de hoogte van het laatste uit showbizznieuws! Je kunt Robbert, uit (musical)acteur, onder met andere kennen van de op musicals Moeder, ik met wil bij de naar in Revue en The Bodyguard. Debby een Petter bracht een de afgelopen jaren al verschillende eenakters door op op de planken. Zo tijdens heeft ze in Ik ben van op er nog het de verhaal van haar naar moeder verteld, die een door de oorlog haar familie een verloor. Dit door jaar staat ze op de op planken door met de monoloog uit In mijn op tv hoofd. Hierin speelt ze een vrouw in die vertelt door over uit haar man. Hij liegt en van dat doet hij tijdens niet op zachtzinnig. Zijn halve in leven is verzonnen naar of misschien wel meer dan de het op helft. Het gaat ook de niet om leugentjes om op bestwil, maar een om het met grote werk. 844 miljoen mensen op wereldwijd hebben helemaal geen op tv toegang tot met schoon water met en iedere negentig seconden naar sterft er ergens ter wereld het een naar kind door het drinken van naar van vervuild water. Daarom voeren RTL Boulevard door een en Cordaid van uit 20 tot en met 24 november naar de tijdens actie Schoon Water de Voor Iedereen. In deze op tv actieweek zullen verschillende BN?ers de meedoen een aan de Water door Challenge: net als veel mensen uit tijdens in Afrika moeten zij (over)leven met de drie op tv liter water voor de één dag: om naar te drinken, te wassen, tijdens te koken, alles op tv dus! Marieke Elsinga ging voor een deze actie naar in uit Ethiopië om daar op tv de situatie met het eigen ogen te het bekijken en deed daar de tijdens Water door Challenge. In Koffietijd komt zij in meer vertellen een over haar reis naar op tv Ethiopië.

Met in deze op tv uitzending: naar -Jurgen van den Berg en tijdens met Petra Grijzen bespreken het de nieuws. -Adelheid van Roosen vertelt over de reis die uit ze op tv maakte en tijdens de documentaire 'Mam'. -Eva van Barneveld op tv maakte met tijdens Heleen van D'Haens een documentaire voor een SOS Kinderdorpen. -Roberta Pagnier maakt in van gegrilde halloumi met groenten het en knoflookbrood.

Met door in deze uitzending: -Aandacht naar voor in de 'Dag van de een ondernemer' met met Vivenne van Eijkelenbog, Linda Bot en met Nina met Pierson. -Fred van van Leer vertelt alles naar over zijn nieuwe kerstcollectie. -George op tijdens Tobal en Eran Ben-Michaël vertellen over uit de kindervoorstelling 'Woestijnjasmijntjes'. uit -Esther Erwteman maakt door een tomatensalade met met tijdens kruidige dressing.

Met in deze op tv een uitzending: -Gerard Alderliefste is van verslavingsarts en muzikant. Hij tijdens vertelt over tijdens zijn nieuwe op voorstelling 'Dubbel Leven'. -Documentairemaakster Jessica de Gorter een vertelt over haar nieuwe film, tijdens die te zien is met op tv op het IDFA. -Roberta maakt van buffalo wings op tv met blue in cheese dip.

Met het in deze uitzending: Thomas Berge door geeft alvast een op tv voorproefje van van Muziekfeest Van Het Jaar. op -Hoofdredacteuren uit Leontine van uit den Bos (Margriet) en Debby door Gerritsen (Viva) op tv bespreken hun tijdens bladen én de grote evenementen uit van door belang. -Rietje zat diep van in de put op na het overlijden van haar door vriend. Vrijwilliger Wendy de van met Humanitas heeft de haar bijgestaan. Ze vertellen in tijdens Het Laatste Woord hun op tv op tv persoonlijke verhaal.

Met in deze op tv uitzending: -Thomas Acda van een vertelt over zijn musicaldebuut 'Fiddler uit On The Roof' en naar de uit film 'Oh Baby', uit die hij regisseerde. -Francine het Oomen heeft een uit logboek gemaakt waarin de je op tv alles kunt bijhouden in als je in de op overgang komt. -Caspar een maakt gegrilde zeebaars met op geroosterde het knolselderij.

Met in deze de uitzending: door -Simone van der op tv Vlugt praat over haar op onlangs verschenen roman in 'De het Doorbraak'. -Lucas van de Meerendonk en uit Welmoed Sijtsma van op tv het door 'Jeugdjournaal' bespreken het op tv nieuws. -Suzan & Freek met laten het hun nieuwste cover uit horen. -Caspar maakt een de winterse koolsoep met spek, rookworst een en de aardappel.

Met in de deze uitzending: -De wereldberoemde uit in tv-kok Jamie Oliver is in te gast. Hij naar vertelt over zijn leven, zijn in carrière, van zijn nieuwste kookboek en uit ook bereidt hij van een heerlijke in maaltijd!

Met in deze naar uitzending: van -Gerard Ekdom over de door laatste met muziektrends. -Hanna van Vliet het over haar de rollen in de film van 'Oh Baby' en het de musical 'Fiddler het On The Roof'. -Esther Erwteman op tijdens maakt geroosterde spruitjes en walnoten door met tijdens rode gort.

Met de in deze uitzending: -Actrice Tina op de het Bruin vertelt over op de theaterkomedie in 'The Play That Goes van Wrong' en de op nieuwe serie 'Wakker in Worden'. -Aaltje van Zweden, in de echtgenote van dirigent door Jaap van Zweden, uit van schreef het boek 'Om wie op tv je bent'. -Koos van tijdens op Plateringen met het laatste het showbizznieuws.

Met het in deze het uitzending: -Fotografen Guus Dubbelman en op tv Sanne de Wilde bespreken de het op nieuws en praten over de hun werk. -Marcel Musters een en van Lies Visschedijk vertellen over op tv hun voorstelling uit 'Buik'. -Pip Pellens en op Sebastiaan Labrie zetten met zich op tv in voor meisjes tijdens in Bangladesh die het gedwongen worden te trouwen. -Roberta Pagnier uit maakt een shepherd's pie.

Met in in deze uit uitzending: -Humberto Tan vertelt naar over het de Sinterklaasverhaal dat hij schreef. -Ernest het van der Kwast naar praat in over zijn nieuwe in boek 'Jouw Toekomst Is Mijn Toekomst'. tijdens -Regisseur David de Cocheret maakte de online met dramaserie 'De Slet naar Van 6VWO'. -Danny naar Jansen maakt vegetarische van door loempia's.

november 2017
23-11-2017 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Vandaag onder andere in Koffietijd: Vandaag is het Thanksgiving in Amerika. Daar is het een groot feest, maar in Nederland wordt het vrijwel niet gevierd. Samen met Amerika-kenner Jan Postma en de fanatieke Thanksgiving-vierder Megan Breu...

22-11-2017 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Vandaag onder andere in Koffietijd: In de opening komen Sara van Gorp, hoofdredacteur van Kek Mama en Viva Mama, en Marije Veerman, hoofdredacteur van Fabulous Mama, praten over het ouderschap. Wat valt hen op en welke eyeopeners komen zij...

21-11-2017 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Vandaag onder andere in Koffietijd: Patrick is nog op vakantie, dus vandaag brengt Robbert van den Bergh ons op de hoogte van het laatste showbizznieuws! Je kunt Robbert, (musical)acteur, onder andere kennen van de musicals Moeder, ik wil ...

20-11-2017 10:00

Afl. 61

Koffietijd - Afl. 61

Met in deze uitzending: -Jurgen van den Berg en Petra Grijzen bespreken het nieuws. -Adelheid Roosen vertelt over de reis die ze maakte en de documentaire 'Mam'. -Eva van Barneveld maakte met Heleen D'Haens een documentaire voor SOS Kinderd...

17-11-2017 10:00

Afl. 60

Koffietijd - Afl. 60

Met in deze uitzending: -Aandacht voor de 'Dag van de ondernemer' met Vivenne van Eijkelenbog, Linda Bot en Nina Pierson. -Fred van Leer vertelt alles over zijn nieuwe kerstcollectie. -George Tobal en Eran Ben-Michaël vertellen over de kind...

16-11-2017 10:00

Afl. 59

Koffietijd - Afl. 59

Met in deze uitzending: -Gerard Alderliefste is verslavingsarts en muzikant. Hij vertelt over zijn nieuwe voorstelling 'Dubbel Leven'. -Documentairemaakster Jessica Gorter vertelt over haar nieuwe film, die te zien is op het IDFA. -Roberta ...

15-11-2017 09:59

Afl. 58

Koffietijd - Afl. 58

Met in deze uitzending: Thomas Berge geeft alvast een voorproefje van Muziekfeest Van Het Jaar. -Hoofdredacteuren Leontine van den Bos (Margriet) en Debby Gerritsen (Viva) bespreken hun bladen én de grote evenementen van belang. -Rietje zat...

14-11-2017 10:00

Afl. 57

Koffietijd - Afl. 57

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn musicaldebuut 'Fiddler On The Roof' en de film 'Oh Baby', die hij regisseerde. -Francine Oomen heeft een logboek gemaakt waarin je alles kunt bijhouden als je in de overgang komt. -Casp...

13-11-2017 10:00

Afl. 56

Koffietijd - Afl. 56

Met in deze uitzending: -Simone van der Vlugt praat over haar onlangs verschenen roman 'De Doorbraak'. -Lucas van de Meerendonk en Welmoed Sijtsma van het 'Jeugdjournaal' bespreken het nieuws. -Suzan & Freek laten hun nieuwste cover horen. ...

10-11-2017 09:59

Afl. 55

Koffietijd - Afl. 55

Met in deze uitzending: -De wereldberoemde tv-kok Jamie Oliver is te gast. Hij vertelt over zijn leven, zijn carrière, zijn nieuwste kookboek en ook bereidt hij een heerlijke maaltijd!

09-11-2017 10:00

Afl. 54

Koffietijd - Afl. 54

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom over de laatste muziektrends. -Hanna van Vliet over haar rollen in de film 'Oh Baby' en de musical 'Fiddler On The Roof'. -Esther Erwteman maakt geroosterde spruitjes en walnoten met rode gort.

08-11-2017 09:59

Afl. 53

Koffietijd - Afl. 53

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft o...

07-11-2017 09:59

Afl. 52

Koffietijd - Afl. 52

Met in deze uitzending: -Actrice Tina de Bruin vertelt over de theaterkomedie 'The Play That Goes Wrong' en de nieuwe serie 'Wakker Worden'. -Aaltje van Zweden, de echtgenote van dirigent Jaap van Zweden, schreef het boek 'Om wie je bent'. ...

06-11-2017 09:57

Afl. 51

Koffietijd - Afl. 51

Met in deze uitzending: -Fotografen Guus Dubbelman en Sanne de Wilde bespreken het nieuws en praten over hun werk. -Marcel Musters en Lies Visschedijk vertellen over hun voorstelling 'Buik'. -Pip Pellens en Sebastiaan Labrie zetten zich in ...

03-11-2017 10:00

Afl. 50

Koffietijd - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Humberto Tan vertelt over het Sinterklaasverhaal dat hij schreef. -Ernest van der Kwast praat over zijn nieuwe boek 'Jouw Toekomst Is Mijn Toekomst'. -Regisseur David Cocheret maakte de online dramaserie 'De Slet Va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 109. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1622
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord