Programma gemist?

Met in in deze uitzending: met -Het is de met laatste aflevering van op dit seizoen. op Musicalsterren Vajèn van den Bosch, door Nurlaila Karim, William Spaaij van en David Goncalves het de zijn te gast. Ze op tv vertellen over de musicals uit 'The Lion op King', 'On met Your Feet' en 'Was Getekend Annie de in M.G. Schmidt' en een treden op. -Marga uit van Praag, Fred van Leer en door Ebru op tv Umar vertellen wat ze deze uit door zomer gaan doen.

Met in deze het tijdens uitzending: -Arthur Japin vertelt over zijn door boek 'Kolja'. -Jet tijdens van Nieuwkerk de over haar op documentaire 'Niet op tv Gezond Meer'. -De Koffietijdvrouwen blikken door terug op de de afgelopen negen het maanden.

Met tijdens in deze de uitzending: -JINC zet zich de in voor op tv kinderen die opgroeien in de een zwak sociale in omgeving. In dit het kader lopen een drie kinderen van het Cburg met College in Amsterdam uit een naar ochtend mee bij 'Koffietijd' en vertellen door ze hierover. tijdens - De enige een echte popgroep in voor en door naar tieners, The een Teenz, brengt hun nieuwe een single 'Never Nooit Gaan' tijdens ten gehore en praat op over hun ambities de de en hoe het is met om op zo'n jonge uit leeftijd bekend door te worden.

Met in door deze uitzending: -Hockeyster Ellen naar Hoog praat het over het naar programma 'Ellen & met Naomi: 24 Uur Mandekking'. een Hierin volgt ze samen tijdens op met Naomi van As 24 uur uit lang BN'ers, tijdens om de een kijkje te krijgen in hun door drukke uit leven. -Zangeres van Jennie Lena treedt op. -Pim van op tv van den Akker is van de bedenker van het van leerpakket 'Groen Doen in op tv de Klas!' en vertelt van het hierover.

Met in deze met uitzending: -Presentatoren het Mark Visser en Mirella van van Markus bespreken door van het nieuws. -O'G3NE treedt naar op. -Robert Bridgeman vertelt tijdens over zijn op boek 'Stoppen een Met Vlees'.

Met de in deze uitzending: de -Presentator, muzikant naar en model Kay Nambiar het vertelt over de belangrijke rol naar van body positivity de bij het naar creëren van de op perfecte zomerbody. -Noor van de Groot en op Saar Koningsberger vloggen een over het hun leven en hun kinderen. tijdens -Mabel Nummerdor naar en Jeanneke Scholtens van schreven het het boek 'Holy Fuck', naar met bijzondere weetjes over uit de toekomst van in seks.

Met in deze het uitzending: -May-Britt Mobach op van Amayzine en door Hilmar Mulder van tijdens van Libelle praten over de mode-evenementen van op deze zomer. -Susan van Smit de over de het nominaties van de Gouden op Strop. -Laura Hoitsema in vertelt over met haar organisatie Paard in Nood op tv Spanje.

Met in deze met uitzending: -Dj Rob in van Someren van van Radio 10 naar organiseert op 2 door juni op tv a.s. de Somertijd Reanimatiedag. Hij op licht het belang het hiervan toe. -Vrouwen begrijpen het mannen niet altijd het en vice een versa. Hoe kijkt het met mannenpanel aan tegen op de verschillen tussen tijdens mannen en naar vrouwen?

Met in deze de uitzending: -Na een tijdens hartaanval volgde naar voor uit kunstenares Hella de Jonge een zoektocht door naar haar uit fysieke op problemen. De verhalen uit deze periode de bundelde zij in in haar boek 'Hartschade'. naar -Patrick Martens van met het laaste de showbizznieuws.

Met op in deze uitzending: op -In het naar kader van zijn nieuwe boek uit 'Fit' het vertelt Arie Boomsma alles over de op de weg naar een gezonder in leven.

Met in uit deze uitzending: -Charly Luske het vertelt over met zijn theatertour het 'The Story Of van George Michael' en treedt op. uit -Fleur Bakker op is de met oprichtster van Refugee Company. door Deze stichting met koppelt vluchtelingen, zoals Michel met Youssef, aan werk. -Modeblogger tijdens en royaltykenner naar Josine Droogendijk over een het Britse door royaltyhuwelijk.

Met in deze uit tijdens uitzending: -Marthe, Klaasje en een Hanne, alias K3, op tv komen vertellen op tv over de nieuwe in theatershow. -Christijn Groeneveld raakte in 2014 door ernstig geblesseerd tijdens het een schaatstraining. Hij uit praat op over zijn revalidatieproces van en zijn werk als de fotograaf. -Justine op Marcella, hoofdredacteur in van 'Vorsten', over de 47e verjaardag door van koningin het Máxima.

Met op in deze uitzending: -Singer-songwriter Leonie uit Meijer brengt in haar nieuwe single 'All naar That is Beautiful' op tv ten gehore. -Saskia op Maarse blogt en op tv spreekt over een de Nederlandse cultuur de in tijdens relatie tot culturen in het naar buitenland. Samen met schrijfster uit en journalist naar Roos Schlikker in bespreekt ze met de typisch Nederlandse kringverjaardag, naar want Loretta door is jarig!

Met naar in deze uitzending: een -Pauline Wingelaar, met bekend van het het programma 'Echte Gooische Meisjes', is onlangs op tv van moeder geworden van haar tijdens tweede kind op tv en vertelt hoe een het moederschap haar uit vergaat. -Patrick Martens met het het laatste showbizznieuws. tijdens -Pauline van der Loo van is teamleider op tv bij Jantje Beton en naar vertelt over een met nieuw met onderzoek naar buitenspelen.

Met in deze een uitzending: -Daan Nieber het vertelt over het de 'Keuringsdienst van Waarde door Quiz'. -Daphne Lammers naar van 'RTL Nieuws' van en Amber in Brantsen van het 'NOS een in Journaal' bespreken het van nieuws. -Hajar El van Kahla en Ömerfaruk Susurlu praten over het de tijdens IMC Weekendschool, die jongeren uit naar achterstandswijken in door contact brengt met door enthousiaste het professionals uit verschillende op tv vakgebieden.

juli 2018
01-06-2018 10:00

Afl. 200

Koffietijd - Afl. 200

Met in deze uitzending: -Het is de laatste aflevering van dit seizoen. Musicalsterren Vajèn van den Bosch, Nurlaila Karim, William Spaaij en David Goncalves zijn te gast. Ze vertellen over de musicals 'The Lion King', 'On Your Feet' en 'Was...

31-05-2018 10:00

Afl. 199

Koffietijd - Afl. 199

Met in deze uitzending: -Arthur Japin vertelt over zijn boek 'Kolja'. -Jet van Nieuwkerk over haar documentaire 'Niet Gezond Meer'. -De Koffietijdvrouwen blikken terug op de afgelopen negen maanden.

30-05-2018 10:00

Afl. 198

Koffietijd - Afl. 198

Met in deze uitzending: -JINC zet zich in voor kinderen die opgroeien in een zwak sociale omgeving. In dit kader lopen drie kinderen van het Cburg College in Amsterdam een ochtend mee bij 'Koffietijd' en vertellen ze hierover. - De enige ec...

29-05-2018 10:00

Afl. 197

Koffietijd - Afl. 197

Met in deze uitzending: -Hockeyster Ellen Hoog praat over het programma 'Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking'. Hierin volgt ze samen met Naomi van As 24 uur lang BN'ers, om een kijkje te krijgen in hun drukke leven. -Zangeres Jennie Lena treed...

28-05-2018 09:58

Afl. 196

Koffietijd - Afl. 196

Met in deze uitzending: -Presentatoren Mark Visser en Mirella van Markus bespreken het nieuws. -O'G3NE treedt op. -Robert Bridgeman vertelt over zijn boek 'Stoppen Met Vlees'.

25-05-2018 09:59

Afl. 195

Koffietijd - Afl. 195

Met in deze uitzending: -Presentator, muzikant en model Kay Nambiar vertelt over de belangrijke rol van body positivity bij het creëren van de perfecte zomerbody. -Noor de Groot en Saar Koningsberger vloggen over hun leven en hun kinderen. ...

24-05-2018 10:00

Afl. 194

Koffietijd - Afl. 194

Met in deze uitzending: -May-Britt Mobach van Amayzine en Hilmar Mulder van Libelle praten over de mode-evenementen van deze zomer. -Susan Smit over de nominaties van de Gouden Strop. -Laura Hoitsema vertelt over haar organisatie Paard in N...

23-05-2018 10:00

Afl. 193

Koffietijd - Afl. 193

Met in deze uitzending: -Dj Rob van Someren van Radio 10 organiseert op 2 juni a.s. de Somertijd Reanimatiedag. Hij licht het belang hiervan toe. -Vrouwen begrijpen mannen niet altijd en vice versa. Hoe kijkt het mannenpanel aan tegen de ve...

22-05-2018 09:59

Afl. 192

Koffietijd - Afl. 192

Met in deze uitzending: -Na een hartaanval volgde voor kunstenares Hella de Jonge een zoektocht naar haar fysieke problemen. De verhalen uit deze periode bundelde zij in haar boek 'Hartschade'. -Patrick Martens met het laaste showbizznieuws...

21-05-2018 09:58

Afl. 191

Koffietijd - Afl. 191

Met in deze uitzending: -In het kader van zijn nieuwe boek 'Fit' vertelt Arie Boomsma alles over de weg naar een gezonder leven.

18-05-2018 09:59

Afl. 190

Koffietijd - Afl. 190

Met in deze uitzending: -Charly Luske vertelt over zijn theatertour 'The Story Of George Michael' en treedt op. -Fleur Bakker is de oprichtster van Refugee Company. Deze stichting koppelt vluchtelingen, zoals Michel Youssef, aan werk. -Mode...

17-05-2018 09:59

Afl. 189

Koffietijd - Afl. 189

Met in deze uitzending: -Marthe, Klaasje en Hanne, alias K3, komen vertellen over de nieuwe theatershow. -Christijn Groeneveld raakte in 2014 ernstig geblesseerd tijdens een schaatstraining. Hij praat over zijn revalidatieproces en zijn wer...

16-05-2018 10:00

Afl. 188

Koffietijd - Afl. 188

Met in deze uitzending: -Singer-songwriter Leonie Meijer brengt haar nieuwe single 'All That is Beautiful' ten gehore. -Saskia Maarse blogt en spreekt over de Nederlandse cultuur in relatie tot culturen in het buitenland. Samen met schrijfs...

15-05-2018 10:00

Afl. 187

Koffietijd - Afl. 187

Met in deze uitzending: -Pauline Wingelaar, bekend van het programma 'Echte Gooische Meisjes', is onlangs moeder geworden van haar tweede kind en vertelt hoe het moederschap haar vergaat. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Pa...

14-05-2018 09:58

Afl. 186

Koffietijd - Afl. 186

Met in deze uitzending: -Daan Nieber vertelt over de 'Keuringsdienst van Waarde Quiz'. -Daphne Lammers van 'RTL Nieuws' en Amber Brantsen van het 'NOS Journaal' bespreken het nieuws. -Hajar El Kahla en Ömerfaruk Susurlu praten over de IMC W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 118. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1759
  • Laatste uitzending op 01-06-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord