Programma gemist?

Dominique op tv Theeuwes is uit de kostuumdesigner van het programma The met Masked Singer. op tv Ze komt vertellen over in de op prachtige kostuums het uit het programma. met Hoe maak je zoiets? het En hoe veel van tijd gaat daarin in zitten? Jasmijn is de dochter op van onze kok Klaas! tijdens Ze is 6 van jaar oud en naar zit in een groep de 3. Haar hobby's zijn een spelen, hockey, dansen acrobatiek. Deze met met week is het herfstvakantie in en daarvoor komen de door kinderen van de koffietijdkoks door op hun lievelingsrecepten meekoken in de de uitzending. Jasmijn haar uit lievelingsrecept is boerenkool met met gehaktballen. William Spaaij gaf in de afgelopen door weken al het tips over tijdens de hoeveelheid gedachtes die met we hebben, een de buikademhaling en de mediteren. Vandaag is hij naar weer de bij ons met op tv voorlopig alweer zijn laatste tip! Marcel van met Roosmalen naar is journalist, schrijver en schrijft van het columns voor het op NRC. Hij vertelt samen met een Jan-Dirk van den met Burg over hun naar voorstelling: in Dit is Nederland. Hoe Hollands is met het hier? op Wie uit is de Nederlander? Bestaat er van zoiets als dé de Nederlandse volksaard? En wat naar zijn onze tijdens volkomen- maar vooral de onvolkomenheden?

Johnny tijdens de Mol een is een Nederlands tijdens acteur, zanger, dj, programmamaker, ondernemer en op presentator. Hij naar is de zoon van op John de op tv Mol in en Willeke Alberti. Johnny de uit naar Mol is dit jaar het met gezicht van de op tv PrijzenMarathon die in een het teken staat de van het Ouderenfonds. de Johnny neemt zijn in moeder Willeke een Alberti mee, die zich door ook uit inzet voor eenzaamheid onder ouderen. van Naast Johnny met en Willeke hebben we het door 24 ouderen te gast van in de in studio. Om ervoor te door zorgen dat zij niet eenzaam door oud worden, een hebben zij naar zich aangemeld een voor een breiclubje. Met dit een clubje komen ze iedere op week samen om tijdens te breien op tv en te door kletsen. Leonie Meijer is door een singer-songwriter. Ze kreeg een nationale tijdens bekendheid in 2011 door een haar deelname aan het allereerste uit seizoen van van The Voice of Holland. met Ze kreeg de Jeroen op van der Boom uit als coach en op eindigde als vierde in het de finale. Leonie Meijer op heeft tijdens een nieuw album met de titel op Perfect Solitude. Het de nieuwe album een bestaat in uit twee mini-albums, waarvan de de eerste EP met op tv zes nummers op het 27 tijdens september is uitgekomen. naar Ook gaat ze een theatertour doen naar (ook tijdens Perfect Solitude genaamd) die van op 26 in september t/m 3 april van te zien op is.

Met in in deze uitzending: -Jeroen uit van der met Boom treedt op in met zijn nieuwe single. op -Radio-dj Tim Klijn uit en fotograaf William door Rutten over op de autobiografie van door Elton John. -Alexandra van Nieuwenhuyzen op tv van Cordaid het en influencer de Francesca Kookt over het Wereldvoedseldag.

Met op in deze uitzending: -Ron Brandsteder in en Patrick Martens op tv kampeerden voor in het programma 'Love het for the Campsite' op tv met tijdens een groep van acht op vrijgezelle vijftigplussers in Denemarken. in -Joyce Schlatmann en Gaby het het Rasters verloren hun vriendin Margriet aan in borstkanker en bespreken met de impact van op in deze ziekte. Gaby schreef het boek de 'Hou me vast het zoals ik was', met dat door is geïnspireerd op op tv Margriets leven. -Maan van de Steenwinkel en een Narek Awanesyan het spelen een rol in de film door de 'De Club van een Lelijke Kinderen' en vertellen met er alles een over.

Met het in deze uitzending: -Actrice Carine naar Crutzen uit schreef de autobiografische een debuutroman 'Uit het door zuiden'. Ze bespreekt de hoogte- uit van en dieptepunten uit haar leven. een -David Bowies in laatste meesterwerk 'Lazarus' tijdens ging gisteren in première en het door Patrick Martens was erbij. - Optometrist het Pauline Schenk vertelt met alles over een van goede een ooggezondheid.

Met in deze het uitzending: -Actrice door Moïse het Trustfull, musicalster Simone het Kleinsma en voetbaltrainster Sarina uit Wiegman vragen van aandacht voor Wereldmeisjesdag. -The in Kik staat op tv met een orkest in in Ahoy met een het eerbetoon aan Boudewijn de een Groot.

Met het in deze uitzending: -Presentator Gijs uit de Staverman praat over Andrew Ridgeley van van met Wham! -Patrick Martens en op Janice Bosman doen verslag van in met het 54e Gouden Televizier-Ring Gala. -Charly uit Luske tijdens staat in van de theaters met de voorstelling 'The met Story Of met George een Michael' en vertelt hier alles het over.

Met naar in deze uitzending: -Acteurs de Denise Aznam tijdens en Matheu uit Hinzen over de animatiefilm op 'Everest: De Jonge Yeti'. een -Beautyspecialiste Maaike tijdens Dorsteen over transpireren. -Ans Markus van over haar de autobiografie van 'Masker Af'.

Met in met deze uitzending: -William Spaaij met geeft op meditatietips. -Freddy Tratlehner, met alias Vjeze op tv Fur, over zijn kookboek van 'Lekker Fred'.

Met op in deze met uitzending: -Het is vandaag Nationale van Ouderendag. Tim tijdens Senders maakte een in YouTube-serie over zijn opa. -Sergio tijdens Vyent tijdens en Victor Abeln over met een nieuw seizoen uit 'First door Dates'.

Met de in deze uitzending: -Eddy in Zoëy en in Niek Roozen over de hun rol op in de film 'Misfit'. -Bibliothecaris Eva de met Orta en kinderboekenschrijfster in Anna Woltz over de Kinderboekenweek. in -Patiënt door Léon Berkhout wil het taboe van rond op stoma's doorbreken. Hij riep door hiervoor de de hulp van Angela Groothuizen van in.

Met in deze het uitzending: -Marlijn een Weerdenburg speelde in op tv 'Soldaat door van Oranje' en in de door komische dramaserie 'Danni op Lowinski'. Vanaf nu van is ze ook op tv in het van theater te bewonderen tijdens als zangeres. -Groenspecialist uit Huib Schuttel de met tips om de een tuin winterklaar een te maken

Met in het deze uitzending: -Patrick Martens door met het het laatste entertainmentnieuws. door -Sjors van der Panne, bekend in van 'The Voice naar of Holland', vertelt de over tijdens zijn nieuwe album. uit -Beauty-expert Maaike Dorsteen geeft op reinigingstips. -Borstkankermaand: uit journalist Caroline met Griep kreeg borstkanker en van schreef daar een het boek over.

Met in van deze uitzending: -William een Spaaij staat dit jaar met niet het op de planken, op maar focust zich op spiritualiteit. naar Hij geeft uit ons het ademhalingstips. -Carry Slee vertelt door over haar nieuwe boek 'Juf de tijdens Braaksel en het Meesterbrein'. -Fred een Beekers en Nadï met van Watering over op de Week tegen de Eenzaamheid.

Met op in deze de uitzending: -Tommie Christiaan praat van over zijn rol in de de dinnershow 'Madame een Jeanette'. -Vooruitblik op tijdens 'The Masked Singer'. -Cardiologen de Harriette Verwey, door Janneke Wittekoek en Suzette de tijdens Elias over hart- en in vaatziekten bij in vrouwen.

oktober 2019
21-10-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Dominique Theeuwes is de kostuumdesigner van het programma The Masked Singer. Ze komt vertellen over de prachtige kostuums uit het programma. Hoe maak je zoiets? En hoe veel tijd gaat daarin zitten? Jasmijn is de dochter van onze kok Kla...

18-10-2019 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Johnny de Mol is een Nederlands acteur, zanger, dj, programmamaker, ondernemer en presentator. Hij is de zoon van John de Mol en Willeke Alberti. Johnny de Mol is dit jaar het gezicht van de PrijzenMarathon die in het teken staat van het O...

16-10-2019 10:01

Afl. 33

Koffietijd - Afl. 33

Met in deze uitzending: -Jeroen van der Boom treedt op met zijn nieuwe single. -Radio-dj Tim Klijn en fotograaf William Rutten over de autobiografie van Elton John. -Alexandra van Nieuwenhuyzen van Cordaid en influencer Francesca Kookt over...

15-10-2019 10:02

Afl. 32

Koffietijd - Afl. 32

Met in deze uitzending: -Ron Brandsteder en Patrick Martens kampeerden voor het programma 'Love for the Campsite' met een groep van acht vrijgezelle vijftigplussers in Denemarken. -Joyce Schlatmann en Gaby Rasters verloren hun vriendin Marg...

14-10-2019 09:58

Afl. 31

Koffietijd - Afl. 31

Met in deze uitzending: -Actrice Carine Crutzen schreef de autobiografische debuutroman 'Uit het zuiden'. Ze bespreekt de hoogte- en dieptepunten uit haar leven. -David Bowies laatste meesterwerk 'Lazarus' ging gisteren in première en Patri...

11-10-2019 10:02

Afl. 30

Koffietijd - Afl. 30

Met in deze uitzending: -Actrice Moïse Trustfull, musicalster Simone Kleinsma en voetbaltrainster Sarina Wiegman vragen aandacht voor Wereldmeisjesdag. -The Kik staat met een orkest in Ahoy met een eerbetoon aan Boudewijn de Groot.

10-10-2019 09:58

Afl. 29

Koffietijd - Afl. 29

Met in deze uitzending: -Presentator Gijs Staverman praat over Andrew Ridgeley van Wham! -Patrick Martens en Janice Bosman doen verslag van het 54e Gouden Televizier-Ring Gala. -Charly Luske staat in de theaters met de voorstelling 'The Sto...

08-10-2019 10:01

Afl. 27

Koffietijd - Afl. 27

Met in deze uitzending: -Acteurs Denise Aznam en Matheu Hinzen over de animatiefilm 'Everest: De Jonge Yeti'. -Beautyspecialiste Maaike Dorsteen over transpireren. -Ans Markus over haar autobiografie 'Masker Af'.

07-10-2019 09:59

Afl. 26

Koffietijd - Afl. 26

Met in deze uitzending: -William Spaaij geeft meditatietips. -Freddy Tratlehner, alias Vjeze Fur, over zijn kookboek 'Lekker Fred'.

04-10-2019 10:00

Afl. 25

Koffietijd - Afl. 25

Met in deze uitzending: -Het is vandaag Nationale Ouderendag. Tim Senders maakte een YouTube-serie over zijn opa. -Sergio Vyent en Victor Abeln over een nieuw seizoen 'First Dates'.

03-10-2019 10:00

Afl. 24

Koffietijd - Afl. 24

Met in deze uitzending: -Eddy Zoëy en Niek Roozen over hun rol in de film 'Misfit'. -Bibliothecaris Eva Orta en kinderboekenschrijfster Anna Woltz over de Kinderboekenweek. -Patiënt Léon Berkhout wil het taboe rond stoma's doorbreken. Hij r...

02-10-2019 09:57

Afl. 23

Koffietijd - Afl. 23

Met in deze uitzending: -Marlijn Weerdenburg speelde in 'Soldaat van Oranje' en in de komische dramaserie 'Danni Lowinski'. Vanaf nu is ze ook in het theater te bewonderen als zangeres. -Groenspecialist Huib Schuttel met tips om de tuin win...

01-10-2019 09:59

Afl. 22

Koffietijd - Afl. 22

Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Sjors van der Panne, bekend van 'The Voice of Holland', vertelt over zijn nieuwe album. -Beauty-expert Maaike Dorsteen geeft reinigingstips. -Borstkankermaand: j...

30-09-2019 09:58

Afl. 21

Koffietijd - Afl. 21

Met in deze uitzending: -William Spaaij staat dit jaar niet op de planken, maar focust zich op spiritualiteit. Hij geeft ons ademhalingstips. -Carry Slee vertelt over haar nieuwe boek 'Juf Braaksel en het Meesterbrein'. -Fred Beekers en Nad...

27-09-2019 10:01

Afl. 20

Koffietijd - Afl. 20

Met in deze uitzending: -Tommie Christiaan praat over zijn rol in de dinnershow 'Madame Jeanette'. -Vooruitblik op 'The Masked Singer'. -Cardiologen Harriette Verwey, Janneke Wittekoek en Suzette Elias over hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 133. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1984
  • Laatste uitzending op 21-10-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!