Programma gemist?

Met in naar deze uitzending:-Nurlaila van Karim, April Darby, Gaia Aikman met en Tessa Suniva met van het Tol praten het over de musicals door waarin ze spelen. -Patrick Martens de is de showmaster in van onze eigen het Koffietijd-pubquiz! een Loretta, Quinty en Pernille worden bijgestaan door door o.a. de Ron Weil, met Jan Heemskerk, Yakup, Roos naar Schlikker, Marcel door en Janice. met -De Koffietijd-koks strijden tegen elkaar naar in een een kookwedstrijd.

Met tijdens in deze uitzending: -Janneke het Vreugdenhil tijdens kookt samen met Jigal twee gerechten op tv uit op haar nieuwe kookboek. -Dierenarts van Piet Hellemans uit vertelt samen met Karen tijdens Soeters hoe we in onze huisdieren gezond op tv de zomer in kunnen doorhelpen. -Coby van van Dongen en Angela Heykoop door over de vakantietrends met van op tv het moment en de op tv laatste op vakantietips.

Met uit in deze uitzending: een -We praten met op tv Liesbeth Kooij, de Paul Leendertse en naar Wolter Kroes over door het thema van Wereld MS uit Dag: Visibility. -Acteurskoppel op Marie-Claire een Witlox en Jeroen Koningsbrugge hebben in samen op tv hun eerste kinderboek geschreven. tijdens -Tiny van Boekel vertelt ons in alles door over kant-en-klare voedingsmiddelen. -Glennis uit Grace vertelt over haar op tv uit tribute die dit tijdens jaar plaatsvindt in op tv Ahoy Rotterdam.

Met in op deze uitzending: -Presentatrice Gallyon tijdens van uit Vessem is ambassadeur naar van het Nationaal op Fonds Kinderhulp in en vertelt hierover. -Bobbi Eden op tv en Fatima uit Moreira de op tv Melo over het programma 'Bevallen Met...'. tijdens in -Viktor Brand over zijn nieuwe programma naar uit 'Hoeveel Ben Je uit Waard?'. -Patrick Martens met het laatste het uit entertainmentnieuws.

Met een in deze in uitzending: -We bespreken de Europese verkiezingen op op tv met Carol Rock en Roos Schlikker. met -Het dochterpanel, tijdens bestaande uit Robin Martens, door Roosje in Kuizenga en de Anna Herter, praat over naaktheid. -Ook op tv Stella Bergsma, Linda van de Munck tijdens en uit Judith Osborn praten over het uit naakte lichaam. -Floor met Claus een en Debby Gerritsen bespreken de de Koffietijd-enquête met over schoonheidsidealen en onzekerheid het over je van lijf.

Met de in deze uitzending: uit -Kunstkenners Yuki het Kho en Ko van 't in Hek vertellen welke tentoonstellingen met we een moeten zien deze zomer. -Jörgen op Raymann maakt uit zijn musicaldebuut naar met de rol uit van Horace in de in musical 'Hello, Dolly!' de -Medewerkers tijdens van het informatiecentrum van A.Vogel tijdens beantwoorden tijdens al jouw vragen over op tv hooikoorts. -Musicalster uit Willemijn Verkaik vertelt alles over een 'Best of naar Broadway' en treedt voor naar ons van op.

Met in op tv deze uitzending: op -Productontwikkelaar bij het IVN Natuur, Maarten een Bruns, vertelt over De Tuiny met Forest: een samengesteld pakket door waarmee je uit in het een halve dag je eigen de microbos van 6m2 met in de de tuin aanlegt. -William Spaaij met heeft tijdens het roer omgegooid en staat met voorlopig niet op van de planken. met Hij gaat de musical Annie met met regisseren. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Rick Brandsteder met en Charly naar Luske tijdens zijn er weer tijdens en vertellen hoe in we zorgeloos op vakantie het kunnen gaan.

Met in een deze uitzending: in -Loes Haverkort is van ambassadrice van de Hartstichting en op op tv vertelt hoe belangrijk je met hart voor je met is. -Met Fred van met Leer blikken we het terug op zijn met theatershow: Leer van Fred op LIVE. -Tatjana Almuli op de worstelt al haar een hele leven met een haar gewicht. Nu begint ze zich naar steeds meer thuis van te voelen in door haar de lichaam en schreef een uit boek tijdens over haar leven. -Cardioloog naar Janneke Wittekoek legt uit waarom uit het op zo ontzettend uit belangrijk is om je het bloeddruk in de gaten te op tv naar houden.

Met in deze in uitzending: het -Ron Weil vertelt ons van wat we wel en door niet een mee moeten nemen op op tv vakantie. op tv -Marcel Brienne geeft uit wat handige tips voor al die in uit pollen in de lucht. -Simone door Weimans presenteert 'Nederland op tv Kiest: op Het Stemmen' over de het exitpolls van de Europese van Parlementsverkiezingen. -Bart van in Olphen staat de met Pieter in de op tv keuken.

Met met in deze uitzending: tijdens -Hooikoortsweek: Weerman William Huizinga en op huisarts Job in Nievaart vertellen hoe van hooikoorts wordt veroorzaakt. tijdens -Lucille Werner over de het programma 'Minister naar van Gehandicaptenzaken'. -Lisette Sier een en van Eddy Guyt van begonnen tien jaar geleden uit met het op magazine 100% NL. -Patrick Martens over tijdens het op tv Eurovisie Songfestival.

Ochtendmagazine waarbij van gasten naar worden ontvangen en je wordt bijgepraat door op in het gebied van naar lifestyle, huis uit & tuin, gezondheid uit & welzijn, mode & beauty het en kunst & een cultuur.

Met uit in deze in uitzending: -Welmoed Bezoen met en Anker van Warmerdam een schreven het boek op tv 'Gloeiend Groen', over vegetarisch barbecueën. het -Karin Swerink op is naar de nieuwe hoofdredacteur van op tv LINDA. -Sjors op tv van der Panne op treedt op.

Met van in deze uitzending: de -Eddo Wesselink in en Marcel Brienne over bewegen door met reuma. - een Influencer door Vivian Hoorn en hoofdredacteur op tv van de Glamour, Anke tijdens de Jong, tijdens over de wereld naar achter Instagram. -Holly Mae met Brood heeft haar eerste van tijdens presentatieklus te pakken met door de Nederlandse naar versie van 'Love uit Island'.

Met op in deze uitzending: -Dementiespecial: naar -Psycholoog Sarah Blom de is met haar broers in en tijdens moeder te van zien in de theatervoorstelling door 'Dag Mama'. -3FM-dj Frank van in der de Lende is het ambassadeur van Alzheimer Nederland. -Pete d met met Moore schreef het lied 'Een Ziekte naar Met Een Naam'. in -Philip Scheltens is op hoogleraar neurologie en in een directeur van het een Alzheimercentrum. Samen met Jetske van op der het Schaar, drager van het Alzheimer op gen en Gerjoke door Wilmink, directeur van in Alzheimer Nederland, praat uit hij tijdens over hoe we ons het best een kunnen op tv opstellen tegenover uit mensen met dementie.

Met in door deze uitzending: -Neelie Kroes op en ondernemer op Jalila Essaïdi de vertellen over het platform 'Female met Tech Heroes'. -Acteur naar Nasrdin Dchar door en foodblogger Fatima door el op Irari praten over de de ramadan.

juli 2019
31-05-2019 09:58

Afl. 195

Koffietijd - Afl. 195

Met in deze uitzending:-Nurlaila Karim, April Darby, Gaia Aikman en Tessa Suniva van Tol praten over de musicals waarin ze spelen. -Patrick Martens is de showmaster van onze eigen Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en Pernille worden bijge...

30-05-2019 09:59

Afl. 194

Koffietijd - Afl. 194

Met in deze uitzending: -Janneke Vreugdenhil kookt samen met Jigal twee gerechten uit haar nieuwe kookboek. -Dierenarts Piet Hellemans vertelt samen met Karen Soeters hoe we onze huisdieren gezond de zomer kunnen doorhelpen. -Coby van Donge...

29-05-2019 09:58

Afl. 193

Koffietijd - Afl. 193

Met in deze uitzending: -We praten met Liesbeth Kooij, Paul Leendertse en Wolter Kroes over het thema van Wereld MS Dag: Visibility. -Acteurskoppel Marie-Claire Witlox en Jeroen Koningsbrugge hebben samen hun eerste kinderboek geschreven. -...

28-05-2019 10:01

Afl. 192

Koffietijd - Afl. 192

Met in deze uitzending: -Presentatrice Gallyon van Vessem is ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp en vertelt hierover. -Bobbi Eden en Fatima Moreira de Melo over het programma 'Bevallen Met...'. -Viktor Brand over zijn nieuwe prog...

27-05-2019 09:59

Afl. 191

Koffietijd - Afl. 191

Met in deze uitzending: -We bespreken de Europese verkiezingen met Carol Rock en Roos Schlikker. -Het dochterpanel, bestaande uit Robin Martens, Roosje Kuizenga en Anna Herter, praat over naaktheid. -Ook Stella Bergsma, Linda de Munck en Ju...

24-05-2019 10:01

Afl. 190

Koffietijd - Afl. 190

Met in deze uitzending: -Kunstkenners Yuki Kho en Ko van 't Hek vertellen welke tentoonstellingen we moeten zien deze zomer. -Jörgen Raymann maakt zijn musicaldebuut met de rol van Horace in de musical 'Hello, Dolly!' -Medewerkers van het i...

23-05-2019 09:58

Afl. 189

Koffietijd - Afl. 189

Met in deze uitzending: -Productontwikkelaar bij IVN Natuur, Maarten Bruns, vertelt over De Tuiny Forest: een samengesteld pakket waarmee je in een halve dag je eigen microbos van 6m2 in de tuin aanlegt. -William Spaaij heeft het roer omgeg...

22-05-2019 09:59

Afl. 188

Koffietijd - Afl. 188

Met in deze uitzending: -Loes Haverkort is ambassadrice van de Hartstichting en vertelt hoe belangrijk je hart voor je is. -Met Fred van Leer blikken we terug op zijn theatershow: Leer van Fred LIVE. -Tatjana Almuli worstelt al haar hele le...

21-05-2019 10:01

Afl. 187

Koffietijd - Afl. 187

Met in deze uitzending: -Ron Weil vertelt ons wat we wel en niet mee moeten nemen op vakantie. -Marcel Brienne geeft wat handige tips voor al die pollen in de lucht. -Simone Weimans presenteert 'Nederland Kiest: Het Stemmen' over de exitpol...

20-05-2019 10:01

Afl. 186

Koffietijd - Afl. 186

Met in deze uitzending: -Hooikoortsweek: Weerman William Huizinga en huisarts Job Nievaart vertellen hoe hooikoorts wordt veroorzaakt. -Lucille Werner over het programma 'Minister van Gehandicaptenzaken'. -Lisette Sier en Eddy Guyt begonnen...

17-05-2019 10:01

Afl. 185

Koffietijd - Afl. 185

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

16-05-2019 10:01

Afl. 184

Koffietijd - Afl. 184

Met in deze uitzending: -Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam schreven het boek 'Gloeiend Groen', over vegetarisch barbecueën. -Karin Swerink is de nieuwe hoofdredacteur van LINDA. -Sjors van der Panne treedt op.

15-05-2019 09:59

Afl. 183

Koffietijd - Afl. 183

Met in deze uitzending: -Eddo Wesselink en Marcel Brienne over bewegen met reuma. - Influencer Vivian Hoorn en hoofdredacteur van de Glamour, Anke de Jong, over de wereld achter Instagram. -Holly Mae Brood heeft haar eerste presentatieklus ...

14-05-2019 10:00

Afl. 182

Koffietijd - Afl. 182

Met in deze uitzending: -Dementiespecial: -Psycholoog Sarah Blom is met haar broers en moeder te zien in de theatervoorstelling 'Dag Mama'. -3FM-dj Frank van der Lende is ambassadeur van Alzheimer Nederland. -Pete d Moore schreef het lied '...

13-05-2019 09:59

Afl. 181

Koffietijd - Afl. 181

Met in deze uitzending: -Neelie Kroes en ondernemer Jalila Essaïdi vertellen over het platform 'Female Tech Heroes'. -Acteur Nasrdin Dchar en foodblogger Fatima el Irari praten over de ramadan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 130. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1950
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord