Programma gemist?

Kluun de is momenteel te op zien als een succesvolle een rechercheur in het programma tijdens Kroongetuige. Maar een niet alleen in het dit spel is door het succesvol, ook een in de liefde door gaat van het voorspoedig! We in vragen hem vandaag het op hemd van zijn lijf met bij uit Koffietijd.

Met in in deze uitzending: -Carry Tefsen uit werkt uit al zestig jaar in op de op entertainmentbranche. Ze heeft hier een boek door over naar geschreven. -Presentatrice en curator Stephanie een Afrifa met praat over uit vrouwen in de in kunst.

Met in de deze door uitzending: -Trijntje Oosterhuis viert haar 25-jarige met artiestenjubileum op op 30 maart 2019 in van het Ziggo op tv Dome samen met op tv het uit Metropole Orkest. We blikken met haar de vooruit en terug tijdens op haar een carrière. het -Darmfloratherapeut en voedingsdeskundige Nienke het Gottenbos schreef het boek 'De door Poepdokter Junior'. van We praten met door haar over de darmflora naar bij van baby's en kinderen. -Hoofdredacteuren Anke het uit de Jong, Claudia van Straatmans en Esther door Goedegebuure bespreken de modetrends voor door de komende een winter.

Met op in deze uitzending: -Paulien naar Cornelisse de is terug met een het boek over de op tv Nederlandse taal: 'Taal Voor uit De Leuk'. met In dit boek deelt uit ze uit haar nieuwste fascinaties. van -Ruby Prophet praat over haar door deelname aan op tv het programma door 'House Of Talent' en uit treedt op. naar -Musicalster Robbert van den naar Bergh met het laatste op tv showbizznieuws. -Gezondheidsdeskundige het Marcel Brienne en mommyvloggers Kim tijdens Jacobs en de Kelly Caresse naar vertellen over hoe moeders omgaan een met ziek tijdens zijn.

Met in tijdens deze uitzending: op tv -Tineke Schouten is terug van een weggeweest met van haar een nieuwe show 'Highlights'. Wat zijn met de highlights van door Tinekes glansrijke carrière? op tv -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over de haar boek uit 'Krachtvoer Voor op Vrouwen'. -Annemarie naar van Gaal en Ginny een Ramkisoen geven tips voor succesvolle met met sollicitaties.

Met in deze tijdens uit uitzending: -Dolf Jansen met licht een tipje van de met sluier op over in zijn oudejaarsconference. op -Het is vandaag Allerzielen, een op een in gedenkdag uit van de westerse rooms-katholieke traditie, waarop overledenen naar worden het herdacht. Monique Smeets, met Karin de Bie-Elfrink en de Daniëlle Warnier vertellen wie van zij een herdenken.

Met in deze een uitzending: -Kees Tol op tv vertelt over zijn uit nieuwe programma 'In in De met Ban Van op De Trouwring'. -Plussize-model Mayra Louise een en modeontwerper Janice praten de over schoonheidsidealen en door geven stylingtips met voor vrouwen met een van maatje het meer. -Jeroen van uit der Boom treedt met op.

Met van in deze uitzending: naar -Koffieleuters Eddy, Jan en Edwin in geven een hun mening over wonen een en de de nieuwe trend een de 'mancave': een kamer of kelder van voor de man naar waar hij door zich in het alle rust kan op tv terugtrekken. -In het kader uit van de op Woon3daagse bespreekt onze op tv styliste Marijke Schipper een het nieuwe het interieur. -Arthur Japin heeft auteur John in Irving de van onder meer naar 'The World According to het Garp' geïnterviewd en vertelt naar uit hierover.

Met in deze tijdens uitzending: -Angela van Groothuizen uit over het taboe dat op het ongewenst urineverlies met rust. -Woon3Daagse: de stijl licht met en een helder. Met Marijke Schipper, de Tanja van Hoogdalem naar en Margriet op tv Akkerman praten met we over roze tinten, door mooie stoffen met en vintage toevoegingen naar in je huis. -Patrick Martens met op tv het laatste tijdens showbizznieuws.

Met van in deze het uitzending: -Nick & Simon in vertellen over hun nieuwe single een en treden op. van -Woon3Daagse: naar de stijl naturel & structuur. met Styliste door Marijke Schipper, een Rianne Aarts, designer en uit oprichtster van op tv Teddy en Wool, en de Sarah Dikker, bloemstylist uit en plantenexpert praten over dit op tv het thema.

Met in naar deze uitzending: -De Australische op kooksensatie Donna naar Hay vertelt over een haar passie, haar naar nieuwe kookboek én gaat het voor ons koken. door -Bobbi de Eden praat over op tv haar realitysoap en op tv haar nieuwe boek, 'Haken @Home uit Met Bobbi Eden'. op het -Creatieveling Dionne Slagter over tijdens haar deelname aan de 'It Takes tijdens 2'.

Met het in deze uit uitzending: -Viktor Brand over een van nieuw naar seizoen van 'De uit Lijf Show'. -Koningshuiskenner Rick tijdens Evers over het staatsbezoek aan op tv uit het Verenigd Koninkrijk. -Actrice Carly Wijs op is de ambassadeur van in Metakids en vertelt met hierover. -Lucretia van der Vloot de vertelt over haar in theatershow met 'Lucretia Sings Gladys' uit en treedt op.

Met het in deze in uitzending: -Hoofdrolspeelster Janke een Dekker vertelt over de op tv voorstelling 'Safaripark Zuidas'. -Modejournalist Milou door met van Rossum en personal door shopper Ron op tv Weil over de nieuwste modetrends voor van tijdens vrouwen. -Mika van Leeuwen en Lotte uit Blokzijl tijdens met de trends voor een dit najaar op het in gebied van make-up, uit van haar en verzorging.

Met op in deze uitzending: -Stephanie van uit in Eer speelt het van zusje van Everon Jackson Hooi in de 'Goede de Tijden, Slechte Tijden'. het Zij schuvien het samen aan. -Patrick Martens met uit de laatste de showbizznieuwtjes.

Met de in deze uitzending: -Eva tijdens Cleven, dj en op tv presentatrice, op is een van de deelnemers op tv aan 'Kroongetuige'. -Fitnesscoach Davy het Eduard King op tv vertelt over zijn uit missie, om iedereen fit het een en gezond te krijgen. -Sophia van uit Sorgen door had twee keer kanker in en op tv maakte hier een webserie een over.

november 2018
12-11-2018 09:58

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Kluun is momenteel te zien als een succesvolle rechercheur in het programma Kroongetuige. Maar niet alleen in dit spel is het succesvol, ook in de liefde gaat het voorspoedig! We vragen hem vandaag het hemd van zijn lijf bij Koffietijd.

09-11-2018 10:00

Afl. 50

Koffietijd - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Carry Tefsen werkt al zestig jaar in de entertainmentbranche. Ze heeft hier een boek over geschreven. -Presentatrice en curator Stephanie Afrifa praat over vrouwen in de kunst.

07-11-2018 10:00

Afl. 48

Koffietijd - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Trijntje Oosterhuis viert haar 25-jarige artiestenjubileum op 30 maart 2019 in het Ziggo Dome samen met het Metropole Orkest. We blikken met haar vooruit en terug op haar carrière. -Darmfloratherapeut en voedingsdes...

06-11-2018 10:02

Afl. 47

Koffietijd - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Paulien Cornelisse is terug met een boek over de Nederlandse taal: 'Taal Voor De Leuk'. In dit boek deelt ze haar nieuwste fascinaties. -Ruby Prophet praat over haar deelname aan het programma 'House Of Talent' en t...

05-11-2018 10:00

Afl. 46

Koffietijd - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tineke Schouten is terug van weggeweest met haar nieuwe show 'Highlights'. Wat zijn de highlights van Tinekes glansrijke carrière? -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over haar boek 'Krachtvoer Voor Vrouwen'. -A...

02-11-2018 10:03

Afl. 45

Koffietijd - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Dolf Jansen licht een tipje van de sluier op over zijn oudejaarsconference. -Het is vandaag Allerzielen, een een gedenkdag uit de westerse rooms-katholieke traditie, waarop overledenen worden herdacht. Monique Smeet...

01-11-2018 10:01

Afl. 44

Koffietijd - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Kees Tol vertelt over zijn nieuwe programma 'In De Ban Van De Trouwring'. -Plussize-model Mayra Louise en modeontwerper Janice praten over schoonheidsidealen en geven stylingtips voor vrouwen met een maatje meer. -J...

31-10-2018 10:01

Afl. 43

Koffietijd - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Koffieleuters Eddy, Jan en Edwin geven hun mening over wonen en de nieuwe trend de 'mancave': een kamer of kelder voor de man waar hij zich in alle rust kan terugtrekken. -In het kader van de Woon3daagse bespreekt o...

30-10-2018 10:01

Afl. 42

Koffietijd - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Angela Groothuizen over het taboe dat op ongewenst urineverlies rust. -Woon3Daagse: de stijl licht en helder. Met Marijke Schipper, Tanja van Hoogdalem en Margriet Akkerman praten we over roze tinten, mooie stoffen ...

29-10-2018 09:59

Afl. 41

Koffietijd - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Nick & Simon vertellen over hun nieuwe single en treden op. -Woon3Daagse: de stijl naturel & structuur. Styliste Marijke Schipper, Rianne Aarts, designer en oprichtster van Teddy en Wool, en Sarah Dikker, bloemstyli...

26-10-2018 10:01

Afl. 40

Koffietijd - Afl. 40

Met in deze uitzending: -De Australische kooksensatie Donna Hay vertelt over haar passie, haar nieuwe kookboek én gaat voor ons koken. -Bobbi Eden praat over haar realitysoap en haar nieuwe boek, 'Haken @Home Met Bobbi Eden'. -Creatieveling...

25-10-2018 10:00

Afl. 39

Koffietijd - Afl. 39

Met in deze uitzending: -Viktor Brand over een nieuw seizoen van 'De Lijf Show'. -Koningshuiskenner Rick Evers over het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. -Actrice Carly Wijs is ambassadeur van Metakids en vertelt hierover. -Lucretia...

24-10-2018 10:01

Afl. 38

Koffietijd - Afl. 38

Met in deze uitzending: -Hoofdrolspeelster Janke Dekker vertelt over de voorstelling 'Safaripark Zuidas'. -Modejournalist Milou van Rossum en personal shopper Ron Weil over de nieuwste modetrends voor vrouwen. -Mika van Leeuwen en Lotte Blo...

23-10-2018 09:59

Afl. 37

Koffietijd - Afl. 37

Met in deze uitzending: -Stephanie van Eer speelt het zusje van Everon Jackson Hooi in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Zij schuvien samen aan. -Patrick Martens met de laatste showbizznieuwtjes.

22-10-2018 09:58

Afl. 36

Koffietijd - Afl. 36

Met in deze uitzending: -Eva Cleven, dj en presentatrice, is een van de deelnemers aan 'Kroongetuige'. -Fitnesscoach Davy Eduard King vertelt over zijn missie, om iedereen fit en gezond te krijgen. -Sophia van Sorgen had twee keer kanker en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 121. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1809
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord