Programma gemist?

Ochtendmagazine op waarbij gasten worden ontvangen en door de kijker tijdens wordt bijgepraat op de het gebied van lifestyle, door huis & tuin, in een gezondheid & welzijn, mode & beauty van het en kunst & op cultuur.

Met door in deze uitzending: -Manuel Venderbos een een is vanaf 1 juni van te zien naar in het programma 'Celebrity stand-up comedian'. een -Xelly Cabau van op tv Kasbergen vertelt de alles over naar de laatste haartrends en haar met boek op 'Hair!'. -Jan Heemskerk is samen een met Selwyn Senatori op te gast. Samen uit met het Marcel Langedijk hebben zij de het de opvoedboek 'The Dad' geschreven. -Caspar maakt in tijdens een Mexicaanse salade met het roodbaarsfilet!

Met in van deze uitzending: met -André Hazes vertelt over tijdens zijn nieuwe album op 'Wijzer' naar en treedt op. -Gastkok Esther Erwteman naar tijdens maakt een groene door gin-tonic cheesecake. -Aandacht voor 'The een Hunger Project'. -Jildou op tv van op tv der Bijl, hoofdredacteur van LINDA, op en Menno de Koning, door winnaar van het seizoen 2 van 'Heel het Holland Bakt' in zijn met te gast.

Met op tv in deze uitzending: -Marian Mudder uit vertelt over op haar nieuwste boek 'Sofasessies'. een -Musicalacteurs Lone naar van een Roosendaal en René van Kooten het over hun nieuwe voorstelling de een 'The Bridges Of Madison County'. de -Optreden van op tv Pierre et les Optimistes. -Caspar een maakt coq de au de vin op de de barbecue.

Met op in deze op uitzending: -Kluun en Ronald Giphart schreven op tv een de boek over tijdens voetbal. -Antoinette Hertsenberg over 'Radar Extra'. een op -Optreden van Shariffa Indiana op tv & band. -Gastkok tijdens is Estée op Strooker.

Met op in deze uitzending: tijdens -Astronaut André in Kuipers wil de jeugd naar enthousiast maken een voor de ruimtevaart. -Ronald door de Boer maakte met van zijn dochter naar Demi voor Plan Nederland een naar reis naar Brazilië. uit -De 'Waan van een op tv de Week' met Roos Schlikker met en tijdens Ebru Umar. Caspar maakt pasta naar met in broccoli en tonijn.

Met de in deze uitzending: -Dennis het van der Geest vertelt door over zijn met programma 'De van wereld rond met tijdens 80-jarigen', waarin het hij de wereld rondreist op met levenslustige het bejaarden. -Zanger Fab Morvan zong in op zijn tijd bij op het het succesvolle Milli Vanilli niet zelf. in Hij bewijst graag op naar dat hij wel degelijk op kan zingen. op tv -Curt Fortin en Chaira de Borderslee vertellen over uit hun deelname aan op tv 'Adam Zkt. Eva VIPS', van waarin het ze zichzelf letterlijk blootgeven. -Aandacht met voor met epilepsie. Matthijs en een zijn moeder schuiven aan om te tijdens met praten over deze naar ziekte. -Gastkok Prins van naar den Bergh maakt uit bloemkoolpizza met door ansjovis.

Met in de deze uitzending: met -April Darby tijdens vertelt over haar rol in de het musical 'The Bodyguard' op tv en van ze treedt op. met -Ferry Doedens is van te gast en een treedt op. de -Pauline Wingelaar en visagist Mika van de Leeuwen vertellen over van de webserie de 'Man uit Up Mika'. -Aandacht voor Museum door de Fundatie op in Zwolle.

Met in deze uit uitzending: een -Actrice Adelheid Roosen vertelt over op de haar nieuwe voorstelling. naar -Evelyn Struik komt praten over haar op nieuwe programma 'Verminkt'. op -Styliste Manon op Meijers over de nieuwste met de badkledingtrends. -Gastkok is Janneke de Philippi.

Met op in deze uitzending: door -Thomas Acda vertelt over op zijn rol op in de een musical 'Fiddler On van The Roof'. -Nikkie Plessen komt de vertellen de over haar nieuwe met lifestylekanaal.

Met in uit deze uitzending: -Styliste met Danie Bles is de te met gast met haar moeder. met -Addo Kruizinga en een Stanley Burleson vertellen over 'Elizabeth het In naar Concert', de de concertversie van de succesvolle musical het 'Elisabeth'. -Vandaag is de op bekendmaking van de op tv in winaar van de BankGiro Loterij Museumprijs. tijdens -Slager een Dirk Smolders over zijn uit nieuwe uit product: de zultkroket. -Caspar maakt van mosterdbroodjes een en huzarensalade.

Met in door deze uitzending: op -Roos Schlikker vertelt over in haar de eerste roman 'Huisje in boompje beest'. -Caspar maakt met een echte Zuid-Afrikaanse braai! naar -Psycholoog Antoine van van Artsen zonder Grenzen hielp met mensen met op het verwerken uit van oorlogstrauma's. -Voeding op tv speelt mogelijk van een belangrijke rol bij gewrichtspijn met en reuma. met -Vivian stapt naar op de fiets en volgt de met Oranjeroute op tv op de de Veluwe.

Met in de deze uitzending: -Patrick uit Martens is te tijdens gast de met zijn moeder. -Gaia Aikman door en Naidjim uit Severina vertellen over hun rol in door in de musical van 'The Lion King'. -Gastkok een Roberta Pagnier maakt tagliata op di naar manzo.

Met op in deze uitzending: -YouTubers het Sanny, Teske in en Defano tijdens zijn te gast, samen met door hun moeders. in -Het is de de Dag van de Slager. Daarom naar gaat Caspar op tv aan de slag uit met tijdens een T-bonesteak. -Vier tijdens jonge musicaltalenten vertellen op tv over de productie 'Voor met Alles Een Eerste uit Keer'.

Met in deze op uitzending: -Vajèn naar van den Bosch in vertelt over haar op hoofdrol in de naar musical 'On Your op tv Feet'. -De uit Belgische zanger Loïc Nottet een treedt op. -Gastkok Esther tijdens Erwteman maakt tijdens gevulde koolbladeren. door -Aandacht voor de Internationale de Dag van het Rode het Kruis. naar -Tips om van slank de zomer in in te gaan.

juli 2017
26-05-2017 10:01

Afl. 195

Koffietijd - Afl. 195

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

25-05-2017 10:00

Afl. 194

Koffietijd - Afl. 194

Met in deze uitzending: -Manuel Venderbos is vanaf 1 juni te zien in het programma 'Celebrity stand-up comedian'. -Xelly Cabau van Kasbergen vertelt alles over de laatste haartrends en haar boek 'Hair!'. -Jan Heemskerk is samen met Selwyn S...

24-05-2017 10:01

Afl. 193

Koffietijd - Afl. 193

Met in deze uitzending: -André Hazes vertelt over zijn nieuwe album 'Wijzer' en treedt op. -Gastkok Esther Erwteman maakt een groene gin-tonic cheesecake. -Aandacht voor 'The Hunger Project'. -Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA, ...

23-05-2017 10:00

Afl. 192

Koffietijd - Afl. 192

Met in deze uitzending: -Marian Mudder vertelt over haar nieuwste boek 'Sofasessies'. -Musicalacteurs Lone van Roosendaal en René van Kooten over hun nieuwe voorstelling 'The Bridges Of Madison County'. -Optreden van Pierre et les Optimiste...

22-05-2017 10:00

Afl. 191

Koffietijd - Afl. 191

Met in deze uitzending: -Kluun en Ronald Giphart schreven een boek over voetbal. -Antoinette Hertsenberg over 'Radar Extra'. -Optreden van Shariffa Indiana & band. -Gastkok is Estée Strooker.

19-05-2017 10:00

Afl. 190

Koffietijd - Afl. 190

Met in deze uitzending: -Astronaut André Kuipers wil de jeugd enthousiast maken voor de ruimtevaart. -Ronald de Boer maakte met zijn dochter Demi voor Plan Nederland een reis naar Brazilië. -De 'Waan van de Week' met Roos Schlikker en Ebru ...

18-05-2017 10:00

Afl. 189

Koffietijd - Afl. 189

Met in deze uitzending: -Dennis van der Geest vertelt over zijn programma 'De wereld rond met 80-jarigen', waarin hij de wereld rondreist met levenslustige bejaarden. -Zanger Fab Morvan zong in zijn tijd bij het succesvolle Milli Vanilli ni...

17-05-2017 10:00

Afl. 188

Koffietijd - Afl. 188

Met in deze uitzending: -April Darby vertelt over haar rol in de musical 'The Bodyguard' en ze treedt op. -Ferry Doedens is te gast en treedt op. -Pauline Wingelaar en visagist Mika van Leeuwen vertellen over de webserie 'Man Up Mika'. -Aan...

16-05-2017 09:59

Afl. 187

Koffietijd - Afl. 187

Met in deze uitzending: -Actrice Adelheid Roosen vertelt over haar nieuwe voorstelling. -Evelyn Struik komt praten over haar nieuwe programma 'Verminkt'. -Styliste Manon Meijers over de nieuwste badkledingtrends. -Gastkok is Janneke Philipp...

15-05-2017 10:00

Afl. 186

Koffietijd - Afl. 186

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn rol in de musical 'Fiddler On The Roof'. -Nikkie Plessen komt vertellen over haar nieuwe lifestylekanaal.

12-05-2017 10:02

Afl. 185

Koffietijd - Afl. 185

Met in deze uitzending: -Styliste Danie Bles is te gast met haar moeder. -Addo Kruizinga en Stanley Burleson vertellen over 'Elizabeth In Concert', de concertversie van de succesvolle musical 'Elisabeth'. -Vandaag is de bekendmaking van de ...

11-05-2017 10:02

Afl. 184

Koffietijd - Afl. 184

Met in deze uitzending: -Roos Schlikker vertelt over haar eerste roman 'Huisje boompje beest'. -Caspar maakt een echte Zuid-Afrikaanse braai! -Psycholoog Antoine van Artsen zonder Grenzen hielp mensen met het verwerken van oorlogstrauma's. ...

10-05-2017 10:00

Afl. 183

Koffietijd - Afl. 183

Met in deze uitzending: -Patrick Martens is te gast met zijn moeder. -Gaia Aikman en Naidjim Severina vertellen over hun rol in de musical 'The Lion King'. -Gastkok Roberta Pagnier maakt tagliata di manzo.

09-05-2017 09:59

Afl. 182

Koffietijd - Afl. 182

Met in deze uitzending: -YouTubers Sanny, Teske en Defano zijn te gast, samen met hun moeders. -Het is de Dag van de Slager. Daarom gaat Caspar aan de slag met een T-bonesteak. -Vier jonge musicaltalenten vertellen over de productie 'Voor A...

08-05-2017 10:01

Afl. 181

Koffietijd - Afl. 181

Met in deze uitzending: -Vajèn van den Bosch vertelt over haar hoofdrol in de musical 'On Your Feet'. -De Belgische zanger Loïc Nottet treedt op. -Gastkok Esther Erwteman maakt gevulde koolbladeren. -Aandacht voor de Internationale Dag van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 104. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1559
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 10:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord