Programma gemist?

Zin met in een feestje? The een Partysquad komt de Koffietijdstudio van op zijn de kop zetten met op tv hun nieuwe op album.

Donderdag is met het de van landelijke Dag in tegen Pesten. Deze op tv dag is een met initiatief van Stop Pesten het Nu! Één op op de vijf tijdens bewoners van Nederlandse de bejaardentehuizen wordt gepest en dat is naar een in stuk meer dan van op scholen: tijdens daar wordt één op de tien met leerlingen gepest. uit Patricia Bolwerk is op tv oprichter van Stop pesten door Nu! een en organiseert de dag. In van Koffietijd vertelt van ze meer met over de naar Dag tegen Pesten. Beau Oldenburg met is gedragswetenschapper tijdens bij de een Rijksuniversiteit Groningen en heeft pesten als naar expertise. een Volgens haar zijn het er over heel op tv de wereld maar weinig naar onderzoeken gedaan naar pesten naar onder ouderen. uit In Koffietijd in praten we met Beau in verder over pestgedrag de onder ouderen. Al met twee keer eerder van was de comedyshow Gabbers in te zien, maar tijdens dit jaar is op er een de nieuwe samenstelling. Ali het B, Martijn Koning met en Najib uit Amhali nemen het stokje over en uit sluiten met zich bij Roué Verveer op voor de derde editie in van door Gabbers. In Koffietijd vertellen Marijn in en een Najib ons meer de over de derde op tv editie van op Gabbers!

Met met in deze uitzending: -Jandino tijdens doet een alles uit de het doeken over de reprise uit van 'Keihard' en zijn nieuwe door door projecten. -Adjunct-hoofdredacteur Philip Fontani van Quest de Magazine de vertelt alles over uit Quest Junior. -Saba Douglas-Hamilton is op voorzitter van van de Future For Nature's uit International Selection Committee met en tijdens licht toe waar de het organisatie een Future For Nature voor door staat.

Met in naar deze in uitzending: -Fajah Lourens vertelt in over haar nieuwe boek, een 'Killerbody van 3: Back In Shape'. -Schrijver Bas in Steman over naar zijn nieuwe, autobiografische roman. tijdens -Patrick Martens met uit het de laatste showbizznieuws. -Dierenarts Piet Hellemans van en documentairemaakster Karen een van Soeters over zwerfhonden de op Curaçao.

Met het in deze uitzending: -Paul van van Loon op praat over op tv zijn kinderboekenreeks 'Dolfje Weerwolfje'. -Qmusic-nieuwslezeres van Fien op tv Vermeulen en Jan Ad door Adolfsen, nieuwslezer bij BNR Nieuwsradio, de bespreken het door nieuws.

Met tijdens in deze uitzending: -Nicci het Gerrard en Sean door French, alias Nicco door French, vertellen in over hun nieuwe met roman 'De Dag op tv Van De Doden'. -Interieurontwerper Debby het Puttiger de en stylist op tv Marianne Luning over met de laatste trends. -José Woldring, CEO van van door PR-bureau The Media Nanny, een vertelt over op tv haar carrière.

Met op tv in deze uitzending: -Brownie met Dutch is ambassadeur op tv van van de anti-pestcampagne 'Iedereen Is Anders'. -Henk door het Van Straten vertelt over zijn uit nieuwe boek 'Berichten uit een het tussenhuisje'. -Anne met Janssens is een eigenaar door van podcastplatform Dag het & Nacht Media. Hanneke Hendrix maakt met podcasts een over opvoeding en het tijdens leven van een jonge uit het moeder.

Met in van deze uitzending: van -Robert ten Brink, de ofwel Doctor Love, reist door weer met de hele de wereld het over om in familieleden in verre buitenlanden te op bezoeken in 'Love een Is In The het Air'. -Directeur van met het Museum Helmond, het Marianne Splint, vertelt alles door over de de Nationale Museumweek. -Hoofdredacteuren van Esther Goedegebuure op van de Jan en Annelies met Pijper op van de Beau het Monde lichten toe uit waarom hun bladen het zo succesvol de zijn.

Met het in deze met uitzending: -Barbara Barend blikt het vooruit op tijdens de tweede kwalificatiewedstrijd uit voor het WK met vrouwenvoetbal. -Patrick Martens op met het laatste showbizznieuws. tijdens -Karina Schaapman is uit schrijfster van de boekenserie de 'Het tijdens Muizenhuis'.

Met in tijdens deze uitzending: -Aandacht door voor de door overgang, met Karin Bloemen, het Isa het Hoes, gynaecoloog Dorenda van Dijken het en Christine Swart van het het WOMEN Inc.

Met met in deze uitzending: -Illusionist het Victor Mids op tv vertelt over zijn shows in in AFAS Live, komend in najaar. -Bas Westerweel tijdens een kreeg vorig jaar een in hartaanval en praat van over het belang van AED's. op tv -May-Britt Mobach en van Anke de Jong in uit over de modetrends het van dit voorjaar.

Met in deze de uitzending: -Visagiste op en haarstyliste Xelly Cabau met van de Kasbergen praat het ons bij over de make-uptrends van met dit naar jaar. -Kraantje Pappie treedt op. een -Sjoerd Litjens vertelt uit in over zijn bijzondere project Iepen uit Doar(p). met -De Koffietijdvrouwen praten over afvallen en in cosmetische tijdens geneeskunde.

Met een in deze uitzending: op tv -Eddy Zoëy, Edwin Jonker het en de Juvat Westendorp schuiven op tv aan om te tijdens praten over vreemdgaan. op tv -Eric Corton en Loek Peters vertellen de over de solovoorstelling uit op 'Ma', gebaseerd op het boek naar van Hugo met Borst over de verzorging van met zijn dementerende door moeder. -Doreen Westphal door is oprichter in van het bedrijf Botanic op tv Bites, dat biologische het vleesvervangers tijdens maakt.

Met op in deze in uitzending: -Frans Duijts is naar te gast door en treedt op.

Met in deze een uitzending: -Tim tijdens Douwsma door is te gast en de treedt op.

april 2018
20-04-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Zin in een feestje? The Partysquad komt de Koffietijdstudio op zijn kop zetten met hun nieuwe album.

19-04-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Donderdag is het de landelijke Dag tegen Pesten. Deze dag is een initiatief van Stop Pesten Nu! Één op de vijf bewoners van Nederlandse bejaardentehuizen wordt gepest en dat is een stuk meer dan op scholen: daar wordt één op de tien leerlin...

18-04-2018 09:59

Afl. 168

Koffietijd - Afl. 168

Met in deze uitzending: -Jandino doet alles uit de doeken over de reprise van 'Keihard' en zijn nieuwe projecten. -Adjunct-hoofdredacteur Philip Fontani van Quest Magazine vertelt alles over Quest Junior. -Saba Douglas-Hamilton is voorzitte...

17-04-2018 10:00

Afl. 167

Koffietijd - Afl. 167

Met in deze uitzending: -Fajah Lourens vertelt over haar nieuwe boek, 'Killerbody 3: Back In Shape'. -Schrijver Bas Steman over zijn nieuwe, autobiografische roman. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Dierenarts Piet Hellemans...

16-04-2018 09:57

Afl. 166

Koffietijd - Afl. 166

Met in deze uitzending: -Paul van Loon praat over zijn kinderboekenreeks 'Dolfje Weerwolfje'. -Qmusic-nieuwslezeres Fien Vermeulen en Jan Ad Adolfsen, nieuwslezer bij BNR Nieuwsradio, bespreken het nieuws.

13-04-2018 09:58

Afl. 165

Koffietijd - Afl. 165

Met in deze uitzending: -Nicci Gerrard en Sean French, alias Nicco French, vertellen over hun nieuwe roman 'De Dag Van De Doden'. -Interieurontwerper Debby Puttiger en stylist Marianne Luning over de laatste trends. -José Woldring, CEO van ...

12-04-2018 10:00

Afl. 164

Koffietijd - Afl. 164

Met in deze uitzending: -Brownie Dutch is ambassadeur van de anti-pestcampagne 'Iedereen Is Anders'. -Henk Van Straten vertelt over zijn nieuwe boek 'Berichten uit het tussenhuisje'. -Anne Janssens is eigenaar van podcastplatform Dag & Nach...

11-04-2018 09:59

Afl. 163

Koffietijd - Afl. 163

Met in deze uitzending: -Robert ten Brink, ofwel Doctor Love, reist weer de hele de wereld over om familieleden in verre buitenlanden te bezoeken in 'Love Is In The Air'. -Directeur van het Museum Helmond, Marianne Splint, vertelt alles ove...

10-04-2018 09:59

Afl. 162

Koffietijd - Afl. 162

Met in deze uitzending: -Barbara Barend blikt vooruit op de tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK vrouwenvoetbal. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Karina Schaapman is schrijfster van de boekenserie 'Het Muizenhuis'.

09-04-2018 09:58

Afl. 161

Koffietijd - Afl. 161

Met in deze uitzending: -Aandacht voor de overgang, met Karin Bloemen, Isa Hoes, gynaecoloog Dorenda van Dijken en Christine Swart van WOMEN Inc.

06-04-2018 09:58

Afl. 160

Koffietijd - Afl. 160

Met in deze uitzending: -Illusionist Victor Mids vertelt over zijn shows in AFAS Live, komend najaar. -Bas Westerweel kreeg vorig jaar een hartaanval en praat over het belang van AED's. -May-Britt Mobach en Anke de Jong over de modetrends v...

05-04-2018 09:58

Afl. 159

Koffietijd - Afl. 159

Met in deze uitzending: -Visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen praat ons bij over de make-uptrends van dit jaar. -Kraantje Pappie treedt op. -Sjoerd Litjens vertelt over zijn bijzondere project Iepen Doar(p). -De Koffietijdvro...

04-04-2018 10:00

Afl. 158

Koffietijd - Afl. 158

Met in deze uitzending: -Eddy Zoëy, Edwin Jonker en Juvat Westendorp schuiven aan om te praten over vreemdgaan. -Eric Corton en Loek Peters vertellen over de solovoorstelling 'Ma', gebaseerd op het boek van Hugo Borst over de verzorging van...

03-04-2018 09:59

Afl. 157

Koffietijd - Afl. 157

Met in deze uitzending: -Frans Duijts is te gast en treedt op.

02-04-2018 09:58

Afl. 156

Koffietijd - Afl. 156

Met in deze uitzending: -Tim Douwsma is te gast en treedt op.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 116. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1729
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord