Programma gemist?

Onderwerpen van deze een uitzending - Vanavond zijn tijdens de van musicalawards er weer. Ad Knippels het van schuift samen met van René van Kooten en Henry het Hay aan om van te vertellen over op tv hun op nominaties. - Tijdens de van goede voornemens van Koffietijd op hebben we het naar 1 keer in de het week over door lokaal eten. op tv Laura de Grave maakte het 'Nederland op kookboek'; een kookboek uit op tv over alle lekkernijen de uit de regio's van Nederland. door Ze staat vandaag in samen met door Jigal in de keuken! - door Fedja van Huêt op is bekend als acteur, naar maar zet naar zich nu met ook samen met het Liliane in Fonds in op om de acceptatie van naar kinderen met met een handicap te vergroten. met door Hiervoor maakte hij afgelopen december met al op tv een bijzondere reis naar Bangladesh. Hij een door schuift vandaag bij ons aan met om daar alles over het te een vertellen!

Onderwerpen van deze tijdens uitzending - Morgen is het het van Nationale Voorleesontbijt en wij geven het bij Koffietijd met vast een voorproefje! tijdens Pim op Lammers schuift samen door met Vivienne van den Assem een aan om door het te hebben over zijn de van prentenboeken, de voorleesdagen op tv en de Prentenboek Top 10! - Januari de is de maand een om aan een de slag op tv te gaan met je in goede voornemens. En door de afgelopen in weken gaf Maaike naar ons daarom al tips tijdens over een hoe we moeten afvallen. Maar op waarom is voor veel tijdens vrouwen de afvallen zo moeilijk? tijdens We bespreken het de in de van uitzending.

Onderwerpen van deze van uitzending - Liesbeth Rasker met heeft haar eigen de reisblog: bagtoreality.nl. In met mei 2018 kwam door haar eerste een boek, 'Pinnen in Mongolië op en in andere oplosbare in reisongemakken' uit, vol met allerlei naar tips het voor de reiziger. Januari uit is dé reismaand waarin naar veel van Nederlanders hun zomervakantie boeken. Liesbeth in komt ons reistips op geven! - Donderdag gaat de uit musical Haal tijdens het Doek maar op op door in première. Een voorstelling over op tv een het stel artiesten uit een het schnabbelcircuit die met nederlandse op tv klassiekers door het land uit trekken. een We praten samen met Tony een Neef en tijdens twee van de uit zes andere acteurs, Mariska naar van door Kolck en Jordy van op tv Loon, een over het in schnabbelcircuit. - Vandaag hebben we het het met Patrick door Martens over leuke op tv producties van tijdens Nederlandse bodem! Sinds afgelopen vrijdag heeft in naar Nederland officieel een eigen Netflix Original: naar Ares! op Het is een groots op opgezette psychologische thriller over naar een een studentencorps.

Met in uit deze uitzending: -Maaike het Dorsteen op geeft opnieuw tips om met af te vallen. op -Gordon praat over zijn op tv programma '100 Jaar door Jong'. -Ralf op Beekveldt over het 25-jarig bestaan met van zijn Uitgeverij van Eenvoudig Communiceren. het -Nathalie en Renee van de De tijdens Kunstmeisjes blikken tijdens vooruit op het kunstjaar een 2020. -Mindy Howard gaat uit als tijdens eerste Nederlandse vrouw de ruimte van in.

Met in tijdens deze tijdens uitzending: -Amber Kortzorg is de met nieuwe presentatrice van 'Kassa' naar en vertelt hierover. het -Trendwatcher Lieke Lamb, uit blogger Liesbeth door Rasker over een de Vakantiebeurs. -Fenny Koppen naar maakte een uit korte documentaire over verantwoord op reizen. uit -Chef-kok Tim Golsteijn en foodvlogger Taurai door Becker over de het kookwedstrijd van de een de Nierstichting.

Met in deze met uitzending: -Met Patrick op tv door Martens en Eveline op tv Stallaart blikken we vooruit op het het nieuwe seizoen van van de de serie 'Sex het Education'. -Herman Koch over zijn uit nieuwe boek 'Finse Dagen'. in -Mozhgan naar Iranpour helpt uit in azc Utrecht de het leven van in de bewoners wat op door te vrolijken met muziek. -Naar door aanleiding van hun naar 10-jarig jubileum, wilden naar de mannen tijdens van de band Handsome op Poets door iets nieuws doen. Ze komen een vertellen over het in resultaat daarvan: de de theatertour 'Lieve het Schatten'.

Met van in deze een uitzending: -Het dochterpanel, bestaande uit een Anna Herter, de Quinty Misiedjan, Linda de Munck naar een en Roosmarijn Wind, het over plannen. -Arthur uit Japin over 'Pride & Prejudice' van op Jane uit Austen. -Marc de Hond van over van zijn voorstelling 'Voortschrijdend met Inzicht'. -Suzanne van Meenen maakt kans op tv op de de titel TaalHeld op 2019.

Met naar in deze met uitzending: -Musicalacteur Jurre Geluk en tijdens radio-dj Kaj van der op tv een Ree over een de nieuw seizoen 'Proefkonijnen', dat uit zij gaan presenteren. -Patrick naar Martens over door de nieuwste films en series. de -Hetty Kleinloog met praat over haar naar nieuwe boek, 'Volle op tv Kracht'. -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur van over het kouwelijkheid bij tijdens vrouwen.

Met in deze tijdens uitzending: - een Iris Posthouwer, schrijfster van tijdens het boek een 'Smalltalk Survival', geeft tips het voor gesprekjes op op de nieuwjaarsborrel. in -Sportpresentatrice naar Mari Carmen Oudendijk naar blikt vooruit op het komende uit sportjaar. -Ron Weil van geeft een modetips. -Isa Hoes over tijdens de gedichtenbundel 'Zo Heel Jij op tv Mij', met poëzie van van tijdens o.a. Toon Hermans, Willem Wilmink, op tv uit Joost Zwagerman, Drs. P door en Bernlef.

Met op tv in deze uitzending: -Maaike door Dorsteen de over goede voornemens. -Mara een Grimm, Maureen Belderink en naar Samuel op tv Levie over de laatste eettrends. -Tim door Hofman is een de nieuwe presentator op tv van met 'Over Mijn Lijk'.

Met in in deze naar uitzending: Sportcoach Jeroen Krak en coach op tv IJsbrand tijdens Straatman over de goede uit voornemens om meer een te bewegen. op tv -Gezondheidsdeskundige Marcel de Brienne met gezondheidstips. in -Roelof de Vries, Marcel van Roosmalen in de en Noortje Veldhuizen over hun podcast van 'De Krokante Leesmap'. naar -Synthia Stoffer in met zelfverdedigingstips van voor vrouwen.

Met op in deze van uitzending: -Joep Onderdelinden en naar Rick Engelkes over de musical tijdens 'Verliefd Op Ibiza'. tijdens uit -Maaike Dorsteen, Jan Heemskerk naar en Hetty door Crèvecoeur praten over de verschillende diëten. -Marsha Pinedo uit is oprichter van de naar stichting Villa Pinedo, een van online platform door een en voor kinderen door van van gescheiden ouders.

Met op in deze uitzending: -Patrick uit Martens en Mika van bespreken de uitreiking van een de Golden Globes. met -Frans Duijts over van zijn 15-jarig in jubileum. tijdens Ook treedt hij op. -Sarah uit Dikker tijdens weet hoe je op tv het 'gat' dat je kerstboom door in je huis door achterlaat, weer groen een opvult.

Met op tv in deze uitzending: -Journalist Carol in Rock met over onder uit meer het vrouwenquotum en het aanhoudende het lerarentekort. op tv -Presentatrice en verslaggeefster Shelly het Sterk vertelt over het een in moederschap en haar plannen voor de met op toekomst. -Optreden van revivalband The met Glamrocks.

Met in een deze uitzending: -Vivian Opsteegh het en door Nadine van Asbeck over tijdens 'Girls in Film, in het onlinemagazine voor de uit vrouwelijke filmliefhebber. uit -Wouter de in Jong vertelt over zijn theatercollege het de MINDGYM.

januari 2020
22-01-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Vanavond zijn de musicalawards er weer. Ad Knippels schuift samen met René van Kooten en Henry Hay aan om te vertellen over hun nominaties. - Tijdens de goede voornemens van Koffietijd hebben we h...

21-01-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Morgen is het Nationale Voorleesontbijt en wij geven bij Koffietijd vast een voorproefje! Pim Lammers schuift samen met Vivienne van den Assem aan om het te hebben over zijn prentenboeken, de voorleesd...

20-01-2020 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Onderwerpen van deze uitzending - Liesbeth Rasker heeft haar eigen reisblog: bagtoreality.nl. In mei 2018 kwam haar eerste boek, 'Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken' uit, vol met allerlei tips voor de reiziger. Janua...

17-01-2020 10:01

Afl. 100

Koffietijd - Afl. 100

Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen geeft opnieuw tips om af te vallen. -Gordon praat over zijn programma '100 Jaar Jong'. -Ralf Beekveldt over het 25-jarig bestaan van zijn Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. -Nathalie en Renee van De ...

16-01-2020 10:00

Afl. 99

Koffietijd - Afl. 99

Met in deze uitzending: -Amber Kortzorg is de nieuwe presentatrice van 'Kassa' en vertelt hierover. -Trendwatcher Lieke Lamb, blogger Liesbeth Rasker over de Vakantiebeurs. -Fenny Koppen maakte een korte documentaire over verantwoord reizen...

15-01-2020 09:59

Afl. 98

Koffietijd - Afl. 98

Met in deze uitzending: -Met Patrick Martens en Eveline Stallaart blikken we vooruit op het nieuwe seizoen van de serie 'Sex Education'. -Herman Koch over zijn nieuwe boek 'Finse Dagen'. -Mozhgan Iranpour helpt in azc Utrecht het leven van ...

14-01-2020 10:01

Afl. 97

Koffietijd - Afl. 97

Met in deze uitzending: -Het dochterpanel, bestaande uit Anna Herter, Quinty Misiedjan, Linda de Munck en Roosmarijn Wind, over plannen. -Arthur Japin over 'Pride & Prejudice' van Jane Austen. -Marc de Hond over zijn voorstelling 'Voortschr...

13-01-2020 09:59

Afl. 96

Koffietijd - Afl. 96

Met in deze uitzending: -Musicalacteur Jurre Geluk en radio-dj Kaj van der Ree over een nieuw seizoen 'Proefkonijnen', dat zij gaan presenteren. -Patrick Martens over de nieuwste films en series. -Hetty Kleinloog praat over haar nieuwe boek...

10-01-2020 10:01

Afl. 95

Koffietijd - Afl. 95

Met in deze uitzending: - Iris Posthouwer, schrijfster van het boek 'Smalltalk Survival', geeft tips voor gesprekjes op de nieuwjaarsborrel. -Sportpresentatrice Mari Carmen Oudendijk blikt vooruit op het komende sportjaar. -Ron Weil geeft m...

09-01-2020 09:59

Afl. 94

Koffietijd - Afl. 94

Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen over goede voornemens. -Mara Grimm, Maureen Belderink en Samuel Levie over de laatste eettrends. -Tim Hofman is de nieuwe presentator van 'Over Mijn Lijk'.

08-01-2020 10:00

Afl. 93

Koffietijd - Afl. 93

Met in deze uitzending: Sportcoach Jeroen Krak en coach IJsbrand Straatman over de goede voornemens om meer te bewegen. -Gezondheidsdeskundige Marcel Brienne met gezondheidstips. -Roelof de Vries, Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen ...

07-01-2020 10:01

Afl. 92

Koffietijd - Afl. 92

Met in deze uitzending: -Joep Onderdelinden en Rick Engelkes over de musical 'Verliefd Op Ibiza'. -Maaike Dorsteen, Jan Heemskerk en Hetty Crèvecoeur praten over verschillende diëten. -Marsha Pinedo is oprichter van de stichting Villa Pined...

06-01-2020 10:00

Afl. 91

Koffietijd - Afl. 91

Met in deze uitzending: -Patrick Martens en Mika bespreken de uitreiking van de Golden Globes. -Frans Duijts over zijn 15-jarig jubileum. Ook treedt hij op. -Sarah Dikker weet hoe je het 'gat' dat je kerstboom in je huis achterlaat, weer gr...

03-01-2020 10:01

Afl. 90

Koffietijd - Afl. 90

Met in deze uitzending: -Journalist Carol Rock over onder meer het vrouwenquotum en het aanhoudende lerarentekort. -Presentatrice en verslaggeefster Shelly Sterk vertelt over het moederschap en haar plannen voor de toekomst. -Optreden van r...

02-01-2020 10:02

Afl. 89

Koffietijd - Afl. 89

Met in deze uitzending: -Vivian Opsteegh en Nadine van Asbeck over 'Girls in Film, het onlinemagazine voor de vrouwelijke filmliefhebber. -Wouter de Jong vertelt over zijn theatercollege MINDGYM.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 137. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2050
  • Laatste uitzending op 22-01-2020 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!