Programma gemist?

Donderdag de is het het de landelijke Dag tegen Pesten. Deze in dag is uit een initiatief naar van Stop Pesten door Nu! Één op de de vijf bewoners een van Nederlandse bejaardentehuizen wordt gepest naar en het dat is een stuk het meer de dan op scholen: door daar wordt één op de tien uit uit leerlingen gepest. Patricia Bolwerk is in oprichter het van Stop pesten Nu! van en organiseert de dag. het In Koffietijd vertelt tijdens ze meer van over de Dag de tegen Pesten. tijdens Beau Oldenburg is de gedragswetenschapper bij de Rijksuniversiteit Groningen en de heeft pesten als uit expertise. een Volgens haar uit zijn er over heel tijdens de wereld maar van weinig onderzoeken gedaan van naar pesten onder ouderen. in In Koffietijd praten door we met Beau tijdens verder over met pestgedrag onder ouderen. Al twee keer het eerder op was de comedyshow Gabbers uit te zien, maar uit dit jaar is er door een nieuwe samenstelling. uit Ali B, Martijn in Koning en uit Najib Amhali nemen het van een stokje over en sluiten zich bij met Roué het Verveer voor de derde van editie door van Gabbers. In Koffietijd een vertellen Marijn en op Najib ons meer tijdens over de derde editie van op op Gabbers!

Jandino Asporaat tijdens staat met zijn een laatste one-man-show ?Keihard? in op op tv het theater. Hierna gaat hij zich in op nieuwe dingen op storten. Welke uitdagingen een de gaat de showbizztijger de aan?

Na naar je zwangerschap kan op tv het lastig zijn om weer in helemaal in shape op tv te komen. door Vandaag komt Fajah van Lourens, dé fit het queen van tijdens Nederland, langs met haar nieuwe een boek: in Killerbody 3.

Met tijdens in deze uitzending: -Paul tijdens van Loon praat over door op tv zijn kinderboekenreeks 'Dolfje het Weerwolfje'. -Qmusic-nieuwslezeres Fien Vermeulen en op tv Jan Ad Adolfsen, nieuwslezer naar bij op tv BNR Nieuwsradio, bespreken het het nieuws.

Met in op tv deze uitzending: de -Nicci Gerrard en tijdens Sean French, uit alias Nicco French, vertellen naar over hun op tv nieuwe roman 'De Dag het Van De op Doden'. -Interieurontwerper Debby Puttiger en op tv stylist Marianne Luning het over de op tv laatste trends. -José Woldring, een CEO van de PR-bureau The Media het Nanny, vertelt over haar uit carrière.

Met in in deze uitzending: -Brownie Dutch door is ambassadeur in van de anti-pestcampagne 'Iedereen tijdens Is Anders'. -Henk het uit Van Straten vertelt met over zijn nieuwe boek 'Berichten uit de het tussenhuisje'. een -Anne Janssens van is eigenaar in van podcastplatform Dag & Nacht Media. uit Hanneke met Hendrix maakt podcasts over van opvoeding en het leven het van een jonge tijdens op moeder.

Met in het deze uitzending: -Robert door ten Brink, uit ofwel Doctor het Love, reist weer uit de hele de wereld over om met familieleden op in verre buitenlanden te bezoeken met de in 'Love Is In The op tv Air'. -Directeur van het naar het Museum Helmond, Marianne Splint, met vertelt alles over de een Nationale Museumweek. -Hoofdredacteuren Esther door een Goedegebuure van de Jan en in Annelies de Pijper van de Beau van Monde lichten op toe waarom hun bladen van zo succesvol met zijn.

Met in naar deze uitzending: met -Barbara Barend blikt vooruit op het de tweede door kwalificatiewedstrijd voor het van WK vrouwenvoetbal. -Patrick naar Martens met het door laatste door showbizznieuws. -Karina Schaapman is schrijfster in van de boekenserie in 'Het het Muizenhuis'.

Met in deze op het uitzending: -Aandacht voor de overgang, met een Karin Bloemen, van Isa een Hoes, gynaecoloog Dorenda van tijdens Dijken en Christine het Swart van WOMEN op Inc.

Met in deze in uitzending: de -Illusionist Victor op tv Mids vertelt over zijn naar shows in AFAS Live, komend tijdens najaar. een -Bas Westerweel kreeg vorig met jaar een hartaanval en op praat over een het een belang van AED's. -May-Britt Mobach en naar Anke met de Jong over de modetrends naar van van dit voorjaar.

Met in met deze uitzending: op -Visagiste en haarstyliste de Xelly Cabau van tijdens Kasbergen praat ons bij over de de make-uptrends een van dit jaar. van -Kraantje Pappie de treedt op. -Sjoerd uit Litjens vertelt over zijn bijzondere tijdens project Iepen het Doar(p). in -De Koffietijdvrouwen praten over op tv afvallen en cosmetische tijdens geneeskunde.

Met in in deze uitzending: -Eddy Zoëy, de Edwin Jonker de en Juvat Westendorp schuiven een de aan om te praten met over vreemdgaan. het -Eric Corton en van Loek Peters vertellen over de solovoorstelling tijdens 'Ma', gebaseerd op uit de het boek van op Hugo Borst over de verzorging door van zijn dementerende in moeder. -Doreen in Westphal is oprichter van het met bedrijf op Botanic Bites, met dat biologische vleesvervangers door maakt.

Met in door deze uitzending: tijdens -Frans Duijts is de te gast en treedt het op.

Met op tv in deze met uitzending: -Tim Douwsma in is te gast uit en treedt op.

Met in in deze met uitzending: -Jacqueline Blom, bekend van het 'Penoza', vertelt over haar een voorstelling op 'Aquarium'.

april 2018
19-04-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Donderdag is het de landelijke Dag tegen Pesten. Deze dag is een initiatief van Stop Pesten Nu! Één op de vijf bewoners van Nederlandse bejaardentehuizen wordt gepest en dat is een stuk meer dan op scholen: daar wordt één op de tien leerlin...

18-04-2018 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Jandino Asporaat staat met zijn laatste one-man-show ?Keihard? in het theater. Hierna gaat hij zich op nieuwe dingen storten. Welke uitdagingen gaat de showbizztijger aan?

17-04-2018 10:00

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Na je zwangerschap kan het lastig zijn om weer helemaal in shape te komen. Vandaag komt Fajah Lourens, dé fit queen van Nederland, langs met haar nieuwe boek: Killerbody 3.

16-04-2018 09:57

Afl. 166

Koffietijd - Afl. 166

Met in deze uitzending: -Paul van Loon praat over zijn kinderboekenreeks 'Dolfje Weerwolfje'. -Qmusic-nieuwslezeres Fien Vermeulen en Jan Ad Adolfsen, nieuwslezer bij BNR Nieuwsradio, bespreken het nieuws.

13-04-2018 09:58

Afl. 165

Koffietijd - Afl. 165

Met in deze uitzending: -Nicci Gerrard en Sean French, alias Nicco French, vertellen over hun nieuwe roman 'De Dag Van De Doden'. -Interieurontwerper Debby Puttiger en stylist Marianne Luning over de laatste trends. -José Woldring, CEO van ...

12-04-2018 10:00

Afl. 164

Koffietijd - Afl. 164

Met in deze uitzending: -Brownie Dutch is ambassadeur van de anti-pestcampagne 'Iedereen Is Anders'. -Henk Van Straten vertelt over zijn nieuwe boek 'Berichten uit het tussenhuisje'. -Anne Janssens is eigenaar van podcastplatform Dag & Nach...

11-04-2018 09:59

Afl. 163

Koffietijd - Afl. 163

Met in deze uitzending: -Robert ten Brink, ofwel Doctor Love, reist weer de hele de wereld over om familieleden in verre buitenlanden te bezoeken in 'Love Is In The Air'. -Directeur van het Museum Helmond, Marianne Splint, vertelt alles ove...

10-04-2018 09:59

Afl. 162

Koffietijd - Afl. 162

Met in deze uitzending: -Barbara Barend blikt vooruit op de tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK vrouwenvoetbal. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Karina Schaapman is schrijfster van de boekenserie 'Het Muizenhuis'.

09-04-2018 09:58

Afl. 161

Koffietijd - Afl. 161

Met in deze uitzending: -Aandacht voor de overgang, met Karin Bloemen, Isa Hoes, gynaecoloog Dorenda van Dijken en Christine Swart van WOMEN Inc.

06-04-2018 09:58

Afl. 160

Koffietijd - Afl. 160

Met in deze uitzending: -Illusionist Victor Mids vertelt over zijn shows in AFAS Live, komend najaar. -Bas Westerweel kreeg vorig jaar een hartaanval en praat over het belang van AED's. -May-Britt Mobach en Anke de Jong over de modetrends v...

05-04-2018 09:58

Afl. 159

Koffietijd - Afl. 159

Met in deze uitzending: -Visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen praat ons bij over de make-uptrends van dit jaar. -Kraantje Pappie treedt op. -Sjoerd Litjens vertelt over zijn bijzondere project Iepen Doar(p). -De Koffietijdvro...

04-04-2018 10:00

Afl. 158

Koffietijd - Afl. 158

Met in deze uitzending: -Eddy Zoëy, Edwin Jonker en Juvat Westendorp schuiven aan om te praten over vreemdgaan. -Eric Corton en Loek Peters vertellen over de solovoorstelling 'Ma', gebaseerd op het boek van Hugo Borst over de verzorging van...

03-04-2018 09:59

Afl. 157

Koffietijd - Afl. 157

Met in deze uitzending: -Frans Duijts is te gast en treedt op.

02-04-2018 09:58

Afl. 156

Koffietijd - Afl. 156

Met in deze uitzending: -Tim Douwsma is te gast en treedt op.

30-03-2018 09:58

Afl. 155

Koffietijd - Afl. 155

Met in deze uitzending: -Jacqueline Blom, bekend van 'Penoza', vertelt over haar voorstelling 'Aquarium'.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 116. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1728
  • Laatste uitzending op 19-04-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord