Programma gemist?

Koffietijd pakt met uit, een op tv hele week lang. Het afscheid tijdens naar van de studio wordt groots gevierd naar uit en iedere dag zijn er van 50 trouwe de Koffietijdfans te gast die enorm tijdens in in de watten gelegd zullen worden. door in Er worden meer dan van 3000 cadeaus weggegeven met op een totale met waarde van tijdens 100.000 euro: van weekendjes weg met en reischeques tot koffiezetapparaten met en tijdens paraplu?s: alles is mogelijk. naar Favorieten het van de presentatrices en de redactie, naar door maar ook de gasten geven het cadeaus weg. op tv Zo laat vandaag van Gordon de het fans niet met uit lege handen naar van huis gaan!

Met in van deze uitzending: in -De Jeugd uit Van Tegenwoordig praat over in het nieuwe album, 'Anders'. in -Dag Van De in Ondernemer: Zarayda tijdens Groenhart en het Arnoud Bosveld vertellen over hun werk. met -Marcel in Brienne geeft op gezondheidtips.

Met van in deze uitzending: -Marly een van naar der Velden en Mike de Meijer vertellen over hun eigen met YouTube-kanaal: Channel van 13. -Culinair historica op Charlotte Kleyn schreef mee op tv aan uit 'Je Bent Wat Je door Leest', en van vertelt over de de oer-Hollandse fusionkeuken en de hoe wij op tv door de jaren heen anders zijn naar gaan uit eten. -De 3JS uit praten over hun kerstshows en een door treden op.

Met op tv in deze door uitzending: -Victoria Koblenko over een haar nieuwe programma 'Het van Leven Is het Een Jurk', dat over mode uit de gaat. -Bibian Mentel praat over haar op nieuwe boek het 'Leef'.

Met in deze de uitzending: op tv -Rens Kroes, bekend van tijdens haar blogs over gezond in uit eten, vertelt over haar nieuwe uit boek. uit -Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van de LINDA., en journalisten met Janice Deul uit en met Carol Rock bespreken de autobiografie in van Michelle Obama. van -Michael de Roos uit met het met laatste entertainmentnieuws.

Met tijdens in deze uitzending: -Schrijver Kluun uit tijdens praat over zijn deelname aan 'Kroongetuige' van uit en het boek waar hij nu in door aan werkt. -Oud-nieuwslezeres uit en fotografe Sacha de Boer en op tv een Margriet-hoofdredactrice Leontine van den Bos met over de expositie op tv 'Gewoon op tv Stoer'. -Joli Luijckx tijdens zet zich al de jaren in voor een de Nederlandse Vereniging voor Autisme. in -Bloemstyliste Sarah Dikker laat met zien hoe de we de op eenvoudige wijze met naar planten een extra naar gezellige sfeer in uit huis kunnen tijdens creëren.

Met in een deze naar uitzending: -Carry Tefsen werkt al zestig naar jaar in door de een entertainmentbranche. Ze heeft hier een naar boek over met geschreven. -Presentatrice en naar curator Stephanie Afrifa de praat over vrouwen in de naar op kunst.

Met in tijdens deze uitzending: in -Trijntje Oosterhuis viert haar 25-jarige een een artiestenjubileum op 30 maart in 2019 in het Ziggo naar Dome samen in met het Metropole een Orkest. We met blikken met haar vooruit en met terug op tv op haar carrière. -Darmfloratherapeut het en voedingsdeskundige Nienke Gottenbos schreef op het in boek 'De Poepdokter Junior'. We van praten met haar het over de uit darmflora bij baby's en op tv kinderen. met -Hoofdredacteuren Anke de van Jong, Claudia Straatmans door en Esther Goedegebuure van bespreken de modetrends voor de naar komende door winter.

Met in naar deze van uitzending: -Paulien Cornelisse door is terug met de een boek over naar de Nederlandse taal: 'Taal Voor door De met Leuk'. In dit boek met deelt ze in haar nieuwste fascinaties. op -Ruby Prophet praat naar over haar deelname de aan het programma 'House Of Talent' uit de en treedt op. op tv -Musicalster Robbert van uit den Bergh met het naar laatste showbizznieuws. -Gezondheidsdeskundige Marcel Brienne uit en mommyvloggers Kim een Jacobs en met Kelly uit Caresse vertellen over hoe moeders omgaan in met ziek op tv zijn.

Met naar in deze op tv uitzending: -Tineke Schouten is terug op van weggeweest het met haar in nieuwe show 'Highlights'. Wat zijn de van highlights van Tinekes de glansrijke carrière? -Gezondheidsdeskundige een Hetty van Crèvecoeur over haar boek 'Krachtvoer het Voor Vrouwen'. van -Annemarie naar van Gaal en Ginny Ramkisoen geven van tips voor succesvolle in op tv sollicitaties.

Met in deze uit in uitzending: -Dolf Jansen licht een de tipje van de sluier van op het over zijn met oudejaarsconference. -Het is op tv vandaag Allerzielen, een naar een gedenkdag uit de naar westerse rooms-katholieke traditie, het waarop overledenen worden herdacht. Monique de Smeets, Karin door de Bie-Elfrink en Daniëlle een een Warnier vertellen wie zij in herdenken.

Met in deze een uitzending: -Kees Tol in door vertelt over zijn nieuwe programma op tv 'In De Ban Van uit De Trouwring'. -Plussize-model een Mayra op Louise en naar modeontwerper Janice praten over schoonheidsidealen en uit de geven stylingtips voor vrouwen met een op tv tijdens maatje meer. -Jeroen van op tv der Boom treedt van op.

Met in uit deze uitzending: in -Koffieleuters Eddy, Jan een en Edwin geven hun van mening over een wonen en de naar nieuwe trend de van 'mancave': een op kamer of kelder voor uit de man waar hij zich naar in alle het rust een kan terugtrekken. -In het kader van van uit de Woon3daagse bespreekt onze styliste van Marijke Schipper het een nieuwe interieur. de -Arthur Japin heeft auteur het John Irving van onder het op tv meer 'The World According to uit Garp' met geïnterviewd en vertelt van hierover.

Met op in deze van uitzending: -Angela Groothuizen over tijdens het taboe dat op het ongewenst urineverlies rust. -Woon3Daagse: uit door de stijl licht en naar helder. Met Marijke Schipper, Tanja op tv van Hoogdalem een en naar Margriet Akkerman praten we met over roze tinten, mooie stoffen tijdens en vintage in toevoegingen in je naar huis. -Patrick met Martens met het laatste van showbizznieuws.

Met een in deze uitzending: -Nick & van Simon van vertellen over hun een nieuwe single en treden op tv op. -Woon3Daagse: op tv de stijl naturel & structuur. tijdens Styliste Marijke door Schipper, een Rianne Aarts, designer en het oprichtster van Teddy en met Wool, en uit Sarah Dikker, door bloemstylist en plantenexpert praten over dit uit het thema.

november 2018
19-11-2018 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Koffietijd pakt uit, een hele week lang. Het afscheid van de studio wordt groots gevierd en iedere dag zijn er 50 trouwe Koffietijdfans te gast die enorm in de watten gelegd zullen worden. Er worden meer dan 3000 cadeaus weggegeven met een ...

16-11-2018 10:01

Afl. 55

Koffietijd - Afl. 55

Met in deze uitzending: -De Jeugd Van Tegenwoordig praat over het nieuwe album, 'Anders'. -Dag Van De Ondernemer: Zarayda Groenhart en Arnoud Bosveld vertellen over hun werk. -Marcel Brienne geeft gezondheidtips.

15-11-2018 10:00

Afl. 54

Koffietijd - Afl. 54

Met in deze uitzending: -Marly van der Velden en Mike Meijer vertellen over hun eigen YouTube-kanaal: Channel 13. -Culinair historica Charlotte Kleyn schreef mee aan 'Je Bent Wat Je Leest', en vertelt over de oer-Hollandse fusionkeuken en h...

14-11-2018 10:00

Afl. 53

Koffietijd - Afl. 53

Met in deze uitzending: -Victoria Koblenko over haar nieuwe programma 'Het Leven Is Een Jurk', dat over mode gaat. -Bibian Mentel praat over haar nieuwe boek 'Leef'.

13-11-2018 10:01

Afl. 52

Koffietijd - Afl. 52

Met in deze uitzending: -Rens Kroes, bekend van haar blogs over gezond eten, vertelt over haar nieuwe boek. -Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA., en journalisten Janice Deul en Carol Rock bespreken de autobiografie van Michelle O...

12-11-2018 09:59

Afl. 51

Koffietijd - Afl. 51

Met in deze uitzending: -Schrijver Kluun praat over zijn deelname aan 'Kroongetuige' en het boek waar hij nu aan werkt. -Oud-nieuwslezeres en fotografe Sacha de Boer en Margriet-hoofdredactrice Leontine van den Bos over de expositie 'Gewoon...

09-11-2018 10:00

Afl. 50

Koffietijd - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Carry Tefsen werkt al zestig jaar in de entertainmentbranche. Ze heeft hier een boek over geschreven. -Presentatrice en curator Stephanie Afrifa praat over vrouwen in de kunst.

07-11-2018 10:00

Afl. 48

Koffietijd - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Trijntje Oosterhuis viert haar 25-jarige artiestenjubileum op 30 maart 2019 in het Ziggo Dome samen met het Metropole Orkest. We blikken met haar vooruit en terug op haar carrière. -Darmfloratherapeut en voedingsdes...

06-11-2018 10:02

Afl. 47

Koffietijd - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Paulien Cornelisse is terug met een boek over de Nederlandse taal: 'Taal Voor De Leuk'. In dit boek deelt ze haar nieuwste fascinaties. -Ruby Prophet praat over haar deelname aan het programma 'House Of Talent' en t...

05-11-2018 10:00

Afl. 46

Koffietijd - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Tineke Schouten is terug van weggeweest met haar nieuwe show 'Highlights'. Wat zijn de highlights van Tinekes glansrijke carrière? -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over haar boek 'Krachtvoer Voor Vrouwen'. -A...

02-11-2018 10:03

Afl. 45

Koffietijd - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Dolf Jansen licht een tipje van de sluier op over zijn oudejaarsconference. -Het is vandaag Allerzielen, een een gedenkdag uit de westerse rooms-katholieke traditie, waarop overledenen worden herdacht. Monique Smeet...

01-11-2018 10:01

Afl. 44

Koffietijd - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Kees Tol vertelt over zijn nieuwe programma 'In De Ban Van De Trouwring'. -Plussize-model Mayra Louise en modeontwerper Janice praten over schoonheidsidealen en geven stylingtips voor vrouwen met een maatje meer. -J...

31-10-2018 10:01

Afl. 43

Koffietijd - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Koffieleuters Eddy, Jan en Edwin geven hun mening over wonen en de nieuwe trend de 'mancave': een kamer of kelder voor de man waar hij zich in alle rust kan terugtrekken. -In het kader van de Woon3daagse bespreekt o...

30-10-2018 10:01

Afl. 42

Koffietijd - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Angela Groothuizen over het taboe dat op ongewenst urineverlies rust. -Woon3Daagse: de stijl licht en helder. Met Marijke Schipper, Tanja van Hoogdalem en Margriet Akkerman praten we over roze tinten, mooie stoffen ...

29-10-2018 09:59

Afl. 41

Koffietijd - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Nick & Simon vertellen over hun nieuwe single en treden op. -Woon3Daagse: de stijl naturel & structuur. Styliste Marijke Schipper, Rianne Aarts, designer en oprichtster van Teddy en Wool, en Sarah Dikker, bloemstyli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 121. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1814
  • Laatste uitzending op 19-11-2018 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord