Programma gemist?

De succesvolste vrouwelijke van levende kunstenaar van tijdens dit op moment, Yayoi Kusama, is vandaag in 90 jaar de geworden. Dat wordt op internationaal groots gevierd en de in Nederland van doen we mee. van Welke weg met heeft zij bewandeld en door wat maakt uit haar werk én in haar uiterlijke vertoning zo op tijdens interessant? We horen een het van Yuki het Kho en Ko van op 't Hek. naar Jelmer de Boer uit is een boek tijdens aan het schrijven. een 'Het handboek voor mensen op tv die hun van kamerplanten altijd dood laten de gaan', de naam zegt op genoeg. Jelmer geeft tips naar door aan mensen die hun tijdens kamerplanten altijd op dood laten gaan. Hoe komt hij een op erbij om dit handboek te schrijven van en wat zijn door de tijdens belangrijkste tips? Jessica Villerius maakte op een indrukwekkende documentaireserie de 'Eetstoornissen: Maskers Af'. op Ze komt samen met naar therapeute, met Renate Lukassen, van vertellen over de in documentaire.

Het de ultieme levensgeluk. Waar zit hem naar dat in? op Vind je het in in geld, het vrijheid of op tv je droombaan? En als je die het in droombaan hebt, is dat dan alles? het Of kan in ambitie ook een sluipmoordenaar in worden? op Jan Versteegh voelt zich het in iedere geval in gelukkig! We kennen van Jan Versteegh uit natuurlijk als presentator, van maar hij schreef onlangs op tv ook het boek: Gelukkig tijdens worden doe door je zo. Ben jij door benieuwd naar welke tips Jan heeft van om je gelukkig met te een voelen? Vandaag gaat iedereen naar de van stembus voor de het Provinciale Statenverkiezingen. Morgen het blikken we terug op een de verkiezingsuitslag met door journalisten in Carol Rock en tijdens Roos Schlikker. van Wat is hen opgevallen? Wat op betekent de uitslag voor het de toekomst en uit het het politieke landschap? En heeft de de aanslag in in Utrecht afgelopen de maandag volgens Carol op tv en Roos bijgedragen een aan deze verkiezingsuitslag? Deze in week is het uit Nationale Reumaweek. Zo?n 2 van naar miljoen Nederlanders hebben op een reumatische aandoening, waarvan 1,2 miljoen het met mensen de meest voorkomende uit vorm van reuma hebben de namelijk van artrose. Bij artrose gaat de het kraakbeen in het gewricht tijdens in tijdens kwaliteit steeds verder achteruit. Gezondheidsdeskundige door van A. in Vogel, Marcel op Brienne, praat ons bij uit over de feiten het en fabels in over artrose en op tv geeft tips om ongemak te naar uit verminderen.

Met in het deze uitzending: -Actrice op Robin Martens, YouTuber door Quinty Misiedjan de en dj Roosje Kuizenga tijdens praten over wat naar dochters de voor hun moeder verborgen houden. -Elise in Schaap en in Rop Verheijen een vertellen alles over van de nieuwe in theatershow 'Single Camping'. -Krakkie een geeft tips over hoe van je topfit kunt op tv worden.

Met een in deze uitzending: -Henk Krol met van 50PLUS door praat over de Provinciale het Statenverkiezingen. het -Patrick Martens met het met laatste een entertainmentnieuws.

Met in van deze in uitzending: -Culinairjournalist Janny van op der Heijden heeft haar eigen van servieslijn, op tv Sharing Moments, gelanceerd. het -Ook tv-chef en presentatrice Miljuschka in Witzenhausen uit brengt haar naar eigen servieslijn, Mil & Match, op tijdens tijdens de markt. -Nina Poot is mede-eigenaar van van sieradenmerk ANNA op + NINA. Er een naar is nu ook een servieslijn, tijdens The een sun will come up. -Marianne een Thieme van van de Partij voor de Dieren op blikt op vooruit op de van verkiezingen.

Ochtendmagazine de waarbij gasten worden op tv ontvangen en je van wordt bijgepraat op het op tv gebied van lifestyle, uit huis & tuin, met gezondheid & welzijn, mode naar & de beauty en kunst op & cultuur.

Met in met deze uit uitzending: -Fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk door Asscher blikt vooruit tijdens op de het komende verkiezingen, op tv maar we maken ook kennis de met de een mens achter de politicus. op tv -Marcel Brienne op tv geeft het tips over hoe om te gaan op uit met stress. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Juvat een Westendorp en Eddy door Zoëy praten over de door scheiden.

Met tijdens in deze tijdens uitzending: -Nick & Simon doen door alles een uit de doeken over op tv het nieuwe programma in 'De Mannen van Taal'. een -Journalisten Carol naar Rock en met Roos Schlikker blikken in vooruit op de komende tijdens verkiezingen. -Groenstylist en trendwatcher een Romeo Sommers vertelt met alles over 'de een bloemetjes buiten zetten'. naar -Krakkie geeft tips het over hoe met je topfit kunt de worden.

Met in deze naar uitzending: -Erik uit de Zwart een en Eva Koreman in vertellen over naar de Buma Awards, die op gisteravond werden uitgereikt. naar -Antje Monteiro, Hilke de Bierman en Sophia Wezer het praten over de in musical met 'Mamma Mia!' en treden op. -Monique uit Westenberg deelde op tv lief en met leed met met haar hond, Dunya. Hier uit werd een uit kinderboek over geschreven.

Met in op tv deze uitzending: -Martin Buitenhuis in van Van op tv Dik Hout vertelt over op tv het uit verleden van zijn het band en de een toekomst. -Patrick een Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Pieter op tv Kok het biedt inspiratie in de het Nationale Week Zonder met Vlees. -Froukje Jansen naar over de van klimaatmars.

Met het in deze uitzending: van -Aandacht voor Internationale Vrouwendag. van Clarice Gargard, VN-vrouwenvertegenwoordiger, praat op tv over het met Feministisch op tv Festival. Devika Partiman startte de op tv campagne 'Stem een op een vrouw'. Carol Rock op en Stella Bergsma naar op vertellen hoe het staat het met de vrouwenemancipatie. het Jan Heemskerk noemt zichzelf uit een 'mannelijke op tv feminist'.

Met door in deze uitzending: -Frans Duijts de treedt een op met zijn nieuwe het single. -Cardioloog tijdens Janneke Wittekoek geeft uitleg tijdens over het hart en naar in je gezondheid.

Met in deze op uitzending: naar -Opruimcoach Maaike Fris naar legt uit hoe het je de grote voorjaarsschoonmaak het een beste kunt aanpakken. op -Acteur en auteur een de Isa Hoes vertelt naar over haar nieuwe met boek 'Het is je Moeder'. naar -Directeur in van de Good Fish naar Foundation Christien Absil en directeur naar Rob van Westrienen op proberen de in bedreigde paling voor uitsterven met te behoeden met een het het project Red Onze Paling! op -Krakkie geeft tijdens tips over hoe topfit door te door worden.

Met van in deze uitzending: -Victor naar Reinier speelt naar in het toneelstuk 'Een in Goed Mens'. -Patrick van Martens met het uit laatste entertainmentnieuws. -De 9-jarige met uit Summer de Snoo is nu in al een door topmodel en verhuist in met haar familie naar tijdens New het York.

Met in tijdens deze uitzending: -Mirella de van naar Markus en Maaike Timmerman blikken een vooruit op met de verkiezingen. -Geert Lageveen de en Leopold Witte praten uit over hun voorstelling op tijdens '237 Redenen Om Door Te uit Gaan'.

maart 2019
22-03-2019 09:58

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

De succesvolste vrouwelijke levende kunstenaar van dit moment, Yayoi Kusama, is vandaag 90 jaar geworden. Dat wordt internationaal groots gevierd en in Nederland doen we mee. Welke weg heeft zij bewandeld en wat maakt haar werk én haar uit...

21-03-2019 09:58

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Het ultieme levensgeluk. Waar zit hem dat in? Vind je het in geld, vrijheid of je droombaan? En als je die droombaan hebt, is dat dan alles? Of kan ambitie ook een sluipmoordenaar worden? Jan Versteegh voelt zich in iedere geval gelukkig! W...

20-03-2019 10:00

Afl. 143

Koffietijd - Afl. 143

Met in deze uitzending: -Actrice Robin Martens, YouTuber Quinty Misiedjan en dj Roosje Kuizenga praten over wat dochters voor hun moeder verborgen houden. -Elise Schaap en Rop Verheijen vertellen alles over de nieuwe theatershow 'Single Cam...

19-03-2019 09:59

Afl. 142

Koffietijd - Afl. 142

Met in deze uitzending: -Henk Krol van 50PLUS praat over de Provinciale Statenverkiezingen. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws.

18-03-2019 09:59

Afl. 141

Koffietijd - Afl. 141

Met in deze uitzending: -Culinairjournalist Janny van der Heijden heeft haar eigen servieslijn, Sharing Moments, gelanceerd. -Ook tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen brengt haar eigen servieslijn, Mil & Match, op de markt. -Nin...

15-03-2019 09:59

Afl. 140

Koffietijd - Afl. 140

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

14-03-2019 09:59

Afl. 139

Koffietijd - Afl. 139

Met in deze uitzending: -Fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk Asscher blikt vooruit op de komende verkiezingen, maar we maken ook kennis met de mens achter de politicus. -Marcel Brienne geeft tips over hoe om te gaan met stress. -Koffiele...

13-03-2019 10:01

Afl. 138

Koffietijd - Afl. 138

Met in deze uitzending: -Nick & Simon doen alles uit de doeken over het nieuwe programma 'De Mannen van Taal'. -Journalisten Carol Rock en Roos Schlikker blikken vooruit op de komende verkiezingen. -Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommer...

12-03-2019 10:00

Afl. 137

Koffietijd - Afl. 137

Met in deze uitzending: -Erik de Zwart en Eva Koreman vertellen over de Buma Awards, die gisteravond werden uitgereikt. -Antje Monteiro, Hilke Bierman en Sophia Wezer praten over de musical 'Mamma Mia!' en treden op. -Monique Westenberg dee...

11-03-2019 09:58

Afl. 136

Koffietijd - Afl. 136

Met in deze uitzending: -Martin Buitenhuis van Van Dik Hout vertelt over het verleden van zijn band en de toekomst. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Pieter Kok biedt inspiratie in de Nationale Week Zonder Vlees. -Frouk...

08-03-2019 10:00

Afl. 135

Koffietijd - Afl. 135

Met in deze uitzending: -Aandacht voor Internationale Vrouwendag. Clarice Gargard, VN-vrouwenvertegenwoordiger, praat over het Feministisch Festival. Devika Partiman startte de campagne 'Stem op een vrouw'. Carol Rock en Stella Bergsma vert...

07-03-2019 10:00

Afl. 134

Koffietijd - Afl. 134

Met in deze uitzending: -Frans Duijts treedt op met zijn nieuwe single. -Cardioloog Janneke Wittekoek geeft uitleg over het hart en je gezondheid.

06-03-2019 10:01

Afl. 133

Koffietijd - Afl. 133

Met in deze uitzending: -Opruimcoach Maaike Fris legt uit hoe je de grote voorjaarsschoonmaak het beste kunt aanpakken. -Acteur en auteur Isa Hoes vertelt over haar nieuwe boek 'Het is je Moeder'. -Directeur van de Good Fish Foundation Chri...

05-03-2019 09:59

Afl. 132

Koffietijd - Afl. 132

Met in deze uitzending: -Victor Reinier speelt in het toneelstuk 'Een Goed Mens'. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -De 9-jarige Summer de Snoo is nu al een topmodel en verhuist met haar familie naar New York.

04-03-2019 09:58

Afl. 131

Koffietijd - Afl. 131

Met in deze uitzending: -Mirella van Markus en Maaike Timmerman blikken vooruit op de verkiezingen. -Geert Lageveen en Leopold Witte praten over hun voorstelling '237 Redenen Om Door Te Gaan'.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1903
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 09:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord