Programma gemist?

Het uit nieuwe seizoen naar van The Voice Kids is vanavond op op de buis. uit Jordy van Loon van had naar als kind naar een grote hit. Toen hij 14 uit jaar oud was tijdens werd hij bekend een door de het nummer Verliefdheid is een uit Toverbal. door op tv Hij weet als met geen ander hoe een het is om als kind in op tv de spotlights in te staan. Iets op tv wat de winnaar van van The door Voice Kids natuurlijk ook met kan overkomen. op tv Hij komt er alles een over vertellen met in Koffietijd! met Ben jij ook van zo benieuwd hoe hij een er nu uitziet? In door 2016 kwam de op droom op tv van presentator Maurice door Lede uit. door Hij mocht het programma 3 Op met Reis presenteren. Vanaf op aanstaande met zondag is tijdens zijn reis door Rusland met te volgen op in televisie. Daar komt hij alles in over de vertellen in Koffietijd. op tv Voordat Maurice bij tijdens 3 door Op Reis aan tijdens de slag de ging, presenteerde hij het sinds 2011 het Klokhuis. En wist door je de dat Maurice vorig door jaar is tijdens genomineerd voor Esquire Best naar Geklede Man 2017? Kortom, op genoeg om te bespreken! De van Waddenvereniging heeft de in de aanloop naar het Goed Geld Gala de door van de Nationale Postcode de Loterij een cheque gekregen het van ruim 5,1 door miljoen euro. uit Dit geld wordt de gebruikt voor de laatste kilometer door tijdens van de vismigratierivier voor trekvissen met door de tijdens Afsluitdijk. Maar, wat naar is die vismigratierivier eigenlijk? Dat met een en nog veel meer hoor van je in in Koffietijd, waar naar Wouter van der Heij te gast een is. van Hij is marien bioloog naar bij de Waddenvereniging. Is tijdens dat alles? in Nee, met we nemen ook een sprong op in het de diepe!

Vorige week won het Jim op tv The Voice of met Holland! Hij schuift aan bij het op Koffietijd om te door praten over zijn The Voice-avontuur naar en vertelt over zijn de toekomstplannen. Jim op tv begon al als klein van van jongetje met gitaarlessen en hier op tv kwam later in ook zingen bij. Hij is op tv nu 23 jaar het en studeert aan van het conservatorium. Jim door uit is een echte uit muzikant in hart tijdens en nieren en reist het zelfs heel Europa door de met in zijn camper om op straat muziek een te op maken. Op het tijdens Goed Geld Gala van in de Nationale Postcode Loterij werd op tv bekend dat op tv JINC de komende een vijf naar jaar 500.000 euro uit per jaar ontvangt. Daniël door Roos, directeur van in JINC, schuift bij Koffietijd naar aan om te vertellen de over het uit werk tijdens wat zij doen. Het JINC-programma de zorgt ervoor een dat kinderen die opgroeien in in een het omgeving met veel uit werkloosheid en weinig tijdens rolmodellen naar een goede start op de arbeidsmarkt uit tijdens krijgen. Dankzij JINC leren ze om uit de te solliciteren, maken ze kennis met door met verschillende beroepen en ontdekken de ze welk naar werk er bij hun talenten in past. Iedere naar drie weken schuift een selectie van een de de Koffietijdvrouwen aan om door te praten over onderwerpen die in hen bezig houden. op tv Vandaag een zijn Elly, van Brenda, Rory, Thea, Nathalie, het Ina, een Désirée en Tamar bij Koffietijd. Zij met praten tijdens over het moederschap naar van Tamar, het op samengestelde gezin een van Désirée en het make-upgebruik van uit op tv Rory.

De met 3J?s bestaan 10 op jaar! Om dit van te vieren touren tijdens zij dit met jaar de theaters door. Vandaag zijn de ze bij Koffietijd op te naar gasten en met blikken we met hun terug op op de afgelopen van tien fantastische naar jaren.

Met naar in deze uit uitzending: -Henk Temming en Erik op Mesie vertellen over de uit theatervoorstelling met 'Nederpop All Stars'. op -Patrick Martens met de laatste een in showbizznieuwtjes.

Met op tv in deze uitzending: het -In het programma 'Dance de Around The World' een onderzoekt Jan Kooijman op tv verschillende dansen het in verschillende van culturen.

Met uit in deze uitzending: in -Marc van op der Linden schreef een met boek over koningin Máxima. naar -Wesley Klein door en Dave tijdens Vermeulen blikken vooruit op naar de finale van 'The Voice met of een Holland'. -Anne Hilhorst is manager naar van het naar campagneteam Wakker Dier van en vertelt over door het project naar EetGeenDierenDag.

Met in deze met uitzending: -Klaas van het Kruistum vertelt de over de door Zapp Awards en een nieuw met de seizoen 'Uit De Kast'. -Margriet Schreuders de tijdens van de Nationale op tv Postcode Loterij en uit Louise van Deth van het Aidsfonds met over met het Goed Geld Gala. -Anita het Korevaar en Renske in Loogman tijdens over hun Facebook-groepen 'Ratten Paradijs' van en 'Reptielen uit en Amfibieën naar - Hobbyisten'.

Met in deze naar uitzending: -André Dongelmans de tijdens praat over het succes van 'De het Luizenmoeder'. tijdens Ook speelt hij een in de Telefilm op 'Het hart van Hadiah de Tromp'. -Edwin Jonker, op tv Juvat Westendorp en tijdens Charly Luske naar schuiven aan en de geven hun mening over met romantiek. -In aanloop naar op tv op het Goed Geld Gala van tijdens de Postcode een Loterij is in de directeur van HIVOS, Edwin uit Huizing, het te gast. HIVOS van is een internationale organisatie die met zoekt een naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige op wereldproblemen met met een speciale focus op op tv de thema's mensenrechten uit en door klimaat.

Met in deze naar uitzending: -Kickbokser in Rico door Verhoeven vertelt over zijn nieuwe van fitness-app. -Jan Slagter praat de over Stichting het MAX naar Maakt Mogelijk.

Met van in deze uitzending: uit -Paul Groot tijdens en Marjolein Keuning door over de musical op 'You're The Top'. -Mari Carmen Oudendijk naar met en Jan Ykema over de Olympische door de Spelen.

Met in naar deze uitzending: -Jelle van de Jong vertelt over de met zijn rol in het in theaterstuk 'Stormruiters'. -Nanouschka van Wamelink-van Dijk de vertelt over haar Facebook-groep 'Planten en in Stekjes'. door -Lifecoach Brechje van Geenen over een de uit gevolgen van echtscheidingen op voor werkgevers en naar collega's.

Met in door deze uitzending: van -Pia Douwes heeft een cd uit uitgebracht met met haar een favoriete musicalliedjes. -Corine tijdens Koole schreef het boek met 'De Zeven Wetten met Van De een Liefde'.

Met in deze de uitzending: op tv -Femke Halsema met vertelt over haar theatercollege door 'Een Vrij in Land'. -Mirella van Markus en Jetske de Schrijver nemen op tv het nieuws het door.

februari 2018
23-02-2018 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanavond op de buis. Jordy van Loon had als kind een grote hit. Toen hij 14 jaar oud was werd hij bekend door het nummer Verliefdheid is een Toverbal. Hij weet als geen ander hoe het is om als kind...

22-02-2018 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

Vorige week won Jim The Voice of Holland! Hij schuift aan bij Koffietijd om te praten over zijn The Voice-avontuur en vertelt over zijn toekomstplannen. Jim begon al als klein jongetje met gitaarlessen en hier kwam later ook zingen bij. Hij...

21-02-2018 09:59

Koffietijd

Koffietijd - Koffietijd

De 3J?s bestaan 10 jaar! Om dit te vieren touren zij dit jaar de theaters door. Vandaag zijn ze bij Koffietijd te gasten en blikken we met hun terug op de afgelopen tien fantastische jaren.

20-02-2018 10:00

Afl. 127

Koffietijd - Afl. 127

Met in deze uitzending: -Henk Temming en Erik Mesie vertellen over de theatervoorstelling 'Nederpop All Stars'. -Patrick Martens met de laatste showbizznieuwtjes.

19-02-2018 09:58

Afl. 126

Koffietijd - Afl. 126

Met in deze uitzending: -In het programma 'Dance Around The World' onderzoekt Jan Kooijman verschillende dansen in verschillende culturen.

16-02-2018 10:00

Afl. 125

Koffietijd - Afl. 125

Met in deze uitzending: -Marc van der Linden schreef een boek over koningin Máxima. -Wesley Klein en Dave Vermeulen blikken vooruit op de finale van 'The Voice of Holland'. -Anne Hilhorst is manager van het campagneteam Wakker Dier en verte...

15-02-2018 10:00

Afl. 124

Koffietijd - Afl. 124

Met in deze uitzending: -Klaas van Kruistum vertelt over de Zapp Awards en een nieuw seizoen 'Uit De Kast'. -Margriet Schreuders van de Nationale Postcode Loterij en Louise van Deth van het Aidsfonds over het Goed Geld Gala. -Anita Korevaar...

14-02-2018 10:00

Afl. 123

Koffietijd - Afl. 123

Met in deze uitzending: -André Dongelmans praat over het succes van 'De Luizenmoeder'. Ook speelt hij in de Telefilm 'Het hart van Hadiah Tromp'. -Edwin Jonker, Juvat Westendorp en Charly Luske schuiven aan en geven hun mening over romantie...

13-02-2018 10:00

Afl. 122

Koffietijd - Afl. 122

Met in deze uitzending: -Kickbokser Rico Verhoeven vertelt over zijn nieuwe fitness-app. -Jan Slagter praat over Stichting MAX Maakt Mogelijk.

12-02-2018 09:58

Afl. 121

Koffietijd - Afl. 121

Met in deze uitzending: -Paul Groot en Marjolein Keuning over de musical 'You're The Top'. -Mari Carmen Oudendijk en Jan Ykema over de Olympische Spelen.

09-02-2018 09:59

Afl. 120

Koffietijd - Afl. 120

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft o...

08-02-2018 09:59

Afl. 119

Koffietijd - Afl. 119

Met in deze uitzending: -Jelle de Jong vertelt over zijn rol in het theaterstuk 'Stormruiters'. -Nanouschka Wamelink-van Dijk vertelt over haar Facebook-groep 'Planten en Stekjes'. -Lifecoach Brechje van Geenen over de gevolgen van echtsche...

07-02-2018 09:59

Afl. 118

Koffietijd - Afl. 118

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft o...

06-02-2018 10:00

Afl. 117

Koffietijd - Afl. 117

Met in deze uitzending: -Pia Douwes heeft een cd uitgebracht met haar favoriete musicalliedjes. -Corine Koole schreef het boek 'De Zeven Wetten Van De Liefde'.

05-02-2018 09:57

Afl. 116

Koffietijd - Afl. 116

Met in deze uitzending: -Femke Halsema vertelt over haar theatercollege 'Een Vrij Land'. -Mirella van Markus en Jetske Schrijver nemen het nieuws door.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 113. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koffietijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koffietijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koffietijd bij Koffietijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koffietijd. Heb je een uitzending van Koffietijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koffietijd gemist

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken zoals de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Maar elke dag van de week heeft ook een apart terugkerend thema.

Uitzending gemist van Koffietijd? Hier kun je alle uitzendingen van Koffietijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1689
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord