Programma gemist?

Registratie van van het uit muziekfestival Paaspop, dat van 22 tot van en met met 24 op april plaatsvindt in van Schijndel.

augustus 2021
29-04-2011 00:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Paaspop - Jaargang 2011 aflevering 1

Registratie van het muziekfestival Paaspop, dat van 22 tot en met 24 april plaatsvindt in Schijndel.

09-04-2010 23:50

Jaargang 2010 aflevering 1

Paaspop - Jaargang 2010 aflevering 1

Paaspop is een tweedaags muziekfestival dat elk jaar tijdens het paasweekend plaatsvindt in het Nederlandse Schijndel. In 1990 vond het festival voor de eerste keer plaats op Eerste Paasdag, waarmee het ’officiële’ Paaspop was ontstaan. Zes...

Paaspop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paaspop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paaspop bij Paaspop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paaspop. Heb je een uitzending van Paaspop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paaspop gemist

Paaspop is een tweedaags muziekfestival dat elk jaar tijdens het paasweekend plaatsvindt in het Nederlandse Schijndel. In 1990 vond het festival voor de eerste keer plaats op Eerste Paasdag, waarmee het ’officiële’ Paaspop was ontstaan. Zes jaar later verhuisde het muziekfeest naar een grote circustent naast De Molenheide. Vandaag de dag trekt Paaspop, dat de naam heeft de seizoensopener te zijn, elk jaar meer dan 10.000 bezoekers, verspreid over vijf podia.

Uitzending gemist van Paaspop? Hier kun je alle uitzendingen van Paaspop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-04-2011 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!