Programma gemist?

Op 12 naar april naar 2010 is het 65 de jaar geleden dat kamp Westerbork tijdens door Canadese de militairen op tv werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein het op tv in Hooghalen, Drenthe vindt door de herdenking plaats. Het programma het bestaat op tv uit een stille tocht het over het kampterrein op en in herdenkingsprogramma bij Nationaal tijdens Monument Westerbork. Een registratie van het naar programma en de naar tocht. Presentator de Joost Karhof is door aanwezig een op het kampterrein en het bespreekt de herdenking een met gast Dirk Mulder, door directeur van door het Herinneringscentrum Kamp op tv Westerbork. Voormalig in kampgevangenen en jongeren naar spelen een centrale rol in op het programma. Elke spreker in tijdens vertelt iets dat betrekking naar heeft op één van op de door vijf oorlogsjaren. Daarnaast wordt aandacht met besteed aan vernietigingskamp Sobibor door en in het door bijzonder aan uit Selma Engel-Wijnberg, de enige op uit Nederlandse die de verschrikkingen van het uit kamp overleefde. Tijdens naar de stille in tocht door zijn er korte interviews te zien tijdens met mensen die een uit ieder met een op tv eigen motivatie en door gedachten aan de tocht deelnemen. Presentatie: uit Joost van Karhof.

Op de 12 april 2010 is de het 65 jaar geleden van dat naar kamp Westerbork door de Canadese militairen werd op tv bevrijd. Op het voormalig kampterrein met in Hooghalen, op Drenthe de vindt de herdenking plaats. Het programma op tv bestaat uit een het stille tocht over in het in kampterrein en herdenkingsprogramma bij op tv Nationaal Monument Westerbork. het Een op tv registratie van het programma en een de tocht. in Presentator Joost Karhof een is aanwezig op een het kampterrein met en bespreekt de herdenking een met gast Dirk Mulder, tijdens directeur van het Herinneringscentrum op Kamp Westerbork. Voormalig met een kampgevangenen en jongeren spelen een centrale door rol een in het door programma. Elke spreker uit vertelt iets dat betrekking heeft op op van één van de tijdens vijf oorlogsjaren. Daarnaast wordt op aandacht besteed aan een vernietigingskamp Sobibor en in door het bijzonder aan in Selma Engel-Wijnberg, uit de enige Nederlandse in die de verschrikkingen de van het kamp naar overleefde. Tijdens op de stille tocht zijn er korte in interviews te van zien met mensen die de ieder met van een eigen van motivatie en gedachten aan de op tv tocht van deelnemen. Presentatie: Joost op Karhof.

januari 2021
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!