Programma gemist?

Op met 12 april van 2010 is het de 65 jaar geleden dat in kamp Westerbork uit door Canadese militairen werd bevrijd. de Op het voormalig kampterrein een de in Hooghalen, Drenthe vindt van de herdenking plaats. tijdens Het programma bestaat uit een tijdens stille tocht op tv over het kampterrein en tijdens herdenkingsprogramma bij door Nationaal Monument Westerbork. Een naar naar registratie van het programma en de uit in tocht. Presentator Joost een Karhof is aanwezig met op het kampterrein en de bespreekt de herdenking met gast naar Dirk Mulder, directeur tijdens van het Herinneringscentrum een Kamp Westerbork. Voormalig op tv tijdens kampgevangenen en jongeren spelen naar een centrale rol in van het programma. Elke van spreker vertelt iets tijdens dat betrekking heeft door op één van de van vijf oorlogsjaren. uit Daarnaast wordt de aandacht besteed aan een vernietigingskamp Sobibor en de in het bijzonder aan Selma met Engel-Wijnberg, een de enige in Nederlandse die de verschrikkingen van uit het met kamp overleefde. Tijdens het de stille tocht zijn naar er korte interviews te van zien met mensen van die ieder met een in eigen motivatie en in gedachten uit aan de tocht deelnemen. van Presentatie: op Joost Karhof.

Op met 12 april 2010 is het de 65 jaar geleden van op dat kamp Westerbork door op tv Canadese militairen werd bevrijd. op tv Op het voormalig kampterrein in in Hooghalen, Drenthe op tv vindt de de herdenking plaats. uit Het programma bestaat op uit een stille naar tocht over het kampterrein en met uit herdenkingsprogramma bij Nationaal Monument Westerbork. de Een het registratie van het programma van en de tocht. uit Presentator Joost Karhof is aanwezig het op tijdens het kampterrein en bespreekt naar de herdenking met door gast Dirk door Mulder, directeur van het van Herinneringscentrum Kamp het Westerbork. Voormalig van kampgevangenen en jongeren spelen op tv een centrale rol in het tijdens programma. een Elke spreker vertelt iets dat de betrekking heeft een op tijdens één van de vijf oorlogsjaren. Daarnaast tijdens wordt aandacht besteed van aan vernietigingskamp in Sobibor door en in het bijzonder aan Selma naar het Engel-Wijnberg, de enige Nederlandse naar die de op verschrikkingen van het kamp overleefde. Tijdens tijdens de met stille tocht zijn er tijdens korte van interviews te zien in met mensen die ieder met een de tijdens eigen motivatie en met gedachten aan de tocht uit deelnemen. Presentatie: Joost door Karhof.

juli 2021
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!