Programma gemist?

Op 12 april de 2010 is met het het 65 jaar geleden op tv dat kamp Westerbork door Canadese in militairen van werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein met in Hooghalen, Drenthe op tv vindt de door herdenking plaats. Het programma in bestaat uit uit een stille op tocht over het kampterrein en de herdenkingsprogramma bij Nationaal in Monument uit Westerbork. Een registratie van het tijdens programma en met de tocht. Presentator tijdens Joost Karhof is op aanwezig op het kampterrein tijdens en bespreekt de op herdenking van met gast Dirk Mulder, een directeur van het het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. uit Voormalig kampgevangenen door en jongeren spelen het een centrale rol in tijdens het naar programma. Elke spreker vertelt iets met dat betrekking heeft op de één van op de met vijf oorlogsjaren. Daarnaast wordt aandacht in besteed op aan vernietigingskamp Sobibor en een in het bijzonder aan Selma een een Engel-Wijnberg, de enige het Nederlandse die de het verschrikkingen van het kamp een overleefde. Tijdens de stille een tocht zijn een er korte interviews te zien een met uit mensen die met ieder met een eigen in motivatie en met gedachten aan de in tocht deelnemen. Presentatie: Joost van Karhof.

Op op 12 april de 2010 is het 65 door jaar geleden dat kamp Westerbork een door op Canadese militairen werd bevrijd. Op door het het voormalig kampterrein in door Hooghalen, Drenthe vindt door de herdenking uit plaats. Het programma uit bestaat uit een stille tocht de over het kampterrein en de het herdenkingsprogramma bij Nationaal Monument Westerbork. Een uit registratie van het het programma en uit de tocht. Presentator Joost tijdens Karhof met is aanwezig op het op tv kampterrein en bespreekt uit de uit herdenking met gast Dirk Mulder, directeur door van de het Herinneringscentrum een Kamp Westerbork. Voormalig kampgevangenen op en jongeren spelen een op tv centrale rol in het het programma. Elke door spreker vertelt iets dat naar betrekking naar heeft op tijdens één van de vijf oorlogsjaren. Daarnaast naar wordt aandacht op tv besteed aan vernietigingskamp Sobibor de en in het met uit bijzonder aan Selma Engel-Wijnberg, door de enige Nederlandse die de op tv verschrikkingen van naar het kamp op tv overleefde. Tijdens de uit stille tocht met zijn er korte interviews te zien in met mensen met die ieder een met een van eigen motivatie en gedachten aan de in tocht deelnemen. Presentatie: met Joost een Karhof.

mei 2021
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!