Programma gemist?

Op door 12 april 2010 is de het op tv 65 jaar geleden op tv dat kamp Westerbork door Canadese naar militairen op werd bevrijd. Op het de voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe naar vindt een de herdenking plaats. Het met programma bestaat van uit een stille tocht in over het kampterrein op tv en herdenkingsprogramma bij Nationaal in Monument Westerbork. op tv Een registratie van van het programma en uit de de tocht. Presentator Joost Karhof in is aanwezig op het kampterrein een en bespreekt de op herdenking een met gast uit Dirk Mulder, directeur van het op tv Herinneringscentrum Kamp Westerbork. tijdens Voormalig kampgevangenen en jongeren een spelen een centrale de naar rol in het programma. met Elke spreker vertelt in iets dat betrekking in heeft op één van de de vijf oorlogsjaren. Daarnaast een tijdens wordt aandacht besteed aan op tv vernietigingskamp Sobibor op tv en in het bijzonder aan van Selma Engel-Wijnberg, door de enige Nederlandse die de door verschrikkingen op tv van het kamp overleefde. een Tijdens van de stille tocht zijn door er korte interviews te tijdens zien in met mensen die ieder in met een eigen motivatie in en gedachten met aan de tocht deelnemen. door Presentatie: Joost op tv Karhof.

Op 12 van april 2010 is naar het het 65 jaar geleden in dat kamp Westerbork door uit Canadese militairen werd door bevrijd. Op het door voormalig kampterrein tijdens in Hooghalen, Drenthe vindt in de herdenking plaats. Het programma in bestaat uit de een stille tocht op over het kampterrein en door in herdenkingsprogramma bij Nationaal Monument Westerbork. Een de registratie een van het programma op tv en de tocht. met Presentator Joost Karhof in is aanwezig van op het kampterrein met en bespreekt de het herdenking met gast Dirk Mulder, van directeur de van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Voormalig van kampgevangenen en jongeren op uit spelen een centrale uit rol in het programma. Elke met spreker vertelt iets dat door betrekking heeft op met één van de naar met vijf oorlogsjaren. Daarnaast wordt aandacht uit besteed een aan vernietigingskamp Sobibor en op tv in het de bijzonder aan Selma Engel-Wijnberg, de een enige Nederlandse die de een verschrikkingen van het in de kamp overleefde. Tijdens de stille tocht de zijn er op korte tijdens interviews te zien op met mensen die met ieder met een eigen door motivatie en gedachten aan op tv de tocht een deelnemen. Presentatie: in Joost Karhof.

september 2020
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!