Programma gemist?

Op in 12 april op 2010 is het 65 jaar geleden van dat kamp Westerbork tijdens door Canadese militairen op tv werd bevrijd. Op op tv het voormalig kampterrein tijdens in op Hooghalen, Drenthe naar vindt de herdenking plaats. Het op tv programma bestaat uit het een stille tocht over in de het kampterrein en herdenkingsprogramma bij het Nationaal Monument Westerbork. door Een registratie van op tv het programma op en de tocht. door Presentator Joost Karhof het is aanwezig op het van kampterrein uit en bespreekt de herdenking met van gast Dirk tijdens Mulder, directeur van in het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Voormalig de kampgevangenen en jongeren in spelen een een centrale rol in het een het programma. Elke spreker vertelt met iets dat betrekking heeft uit op één op tv van de vijf in oorlogsjaren. Daarnaast wordt op aandacht besteed aan vernietigingskamp Sobibor op en in in het bijzonder in aan Selma op tv Engel-Wijnberg, de enige Nederlandse uit die de verschrikkingen door van het kamp overleefde. Tijdens op de de stille tocht zijn het er korte uit interviews te zien met het mensen die ieder met van een eigen motivatie met en gedachten aan de op tocht deelnemen. een Presentatie: Joost met Karhof.

Op 12 april tijdens het 2010 is het een 65 jaar geleden dat naar kamp Westerbork door Canadese militairen in het werd bevrijd. Op het uit voormalig kampterrein in Hooghalen, de Drenthe vindt met de herdenking in plaats. Het programma bestaat uit een in stille naar tocht over het tijdens kampterrein en herdenkingsprogramma door bij Nationaal Monument Westerbork. op tv Een registratie van een het in programma en de tocht. Presentator Joost de Karhof naar is aanwezig op het van kampterrein en bespreekt een de herdenking met in gast Dirk Mulder, door directeur van in het Herinneringscentrum Kamp door Westerbork. Voormalig kampgevangenen door en jongeren spelen een uit centrale rol in met het programma. tijdens Elke spreker vertelt iets uit dat betrekking op tv heeft op één de van de vijf oorlogsjaren. op Daarnaast wordt de aandacht besteed aan door vernietigingskamp Sobibor en in het door de bijzonder aan Selma Engel-Wijnberg, van de enige Nederlandse op die de verschrikkingen van het op kamp naar overleefde. Tijdens door de stille tocht het zijn er korte interviews te in zien met van mensen die door ieder met een eigen motivatie uit en gedachten aan uit de tocht de deelnemen. Presentatie: Joost uit Karhof.

mei 2020
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!