Programma gemist?

Op het 12 april een 2010 is het 65 met jaar geleden dat kamp met Westerbork in door Canadese militairen werd bevrijd. Op het het tijdens voormalig kampterrein met in Hooghalen, Drenthe tijdens vindt de herdenking plaats. op Het programma naar bestaat uit een stille tocht op tv over het kampterrein de en herdenkingsprogramma bij Nationaal een Monument Westerbork. naar Een registratie van uit het programma en de de naar tocht. Presentator Joost Karhof is aanwezig het op van het kampterrein en bespreekt tijdens de herdenking de met gast Dirk Mulder, tijdens directeur van van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Voormalig naar kampgevangenen en tijdens jongeren spelen een centrale de uit rol in het op tv programma. Elke spreker vertelt uit iets dat betrekking het heeft op één van uit de vijf van oorlogsjaren. Daarnaast wordt uit aandacht besteed aan vernietigingskamp Sobibor tijdens en in het op tv bijzonder aan van Selma Engel-Wijnberg, uit de enige Nederlandse de die de verschrikkingen van uit het van kamp overleefde. Tijdens de stille met tocht naar zijn er korte interviews op tv te zien uit met mensen die ieder met een tijdens eigen motivatie en tijdens gedachten uit aan de tocht deelnemen. Presentatie: op tijdens Joost Karhof.

Op 12 een april 2010 is het uit 65 naar jaar geleden dat naar kamp Westerbork door Canadese op tv militairen werd op tv bevrijd. Op het de voormalig kampterrein in Hooghalen, op Drenthe vindt de herdenking op tv plaats. Het op programma bestaat uit een de stille tocht over naar het een kampterrein en herdenkingsprogramma de bij Nationaal Monument Westerbork. Een door op registratie van het programma en het de naar tocht. Presentator Joost Karhof is aanwezig op tv op van het kampterrein op tv en bespreekt de herdenking met gast van Dirk met Mulder, directeur van het naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Voormalig door kampgevangenen en tijdens jongeren spelen een met centrale met rol in het programma. Elke de spreker vertelt iets dat naar in betrekking heeft op één van de het vijf tijdens oorlogsjaren. Daarnaast wordt het aandacht besteed een aan vernietigingskamp Sobibor en door in het bijzonder aan Selma op tv Engel-Wijnberg, door de enige op tv Nederlandse die de op verschrikkingen van het kamp overleefde. Tijdens een uit de stille tocht zijn er een korte de interviews te zien met mensen het die ieder met een in op tv eigen motivatie en gedachten aan de uit tocht deelnemen. de Presentatie: Joost door Karhof.

juli 2020
12-04-2010 13:31

Aflevering 2

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 2

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

12-04-2010 12:45

Aflevering 1

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork - Aflevering 1

Op 12 april 2010 is het 65 jaar geleden dat kamp Westerbork door Canadese militairen werd bevrijd. Op het voormalig kampterrein in Hooghalen, Drenthe vindt de herdenking plaats. Het programma bestaat uit een stille tocht over het kampterrei...

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork bij NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork. Heb je een uitzending van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork gemist

NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork

Uitzending gemist van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 65 jaar Bevrijding Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-04-2010 om 13:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!