Programma gemist?

De in uitreiking van de van 3FM Awards 2018 tijdens voor Nederlandse popartiesten de vanuit AFAS op tv live. De dj's door van NPO 3FM reiken awards uit de voor op o.a. de tijdens beste band, beste single, beste met liveact en beste video. met Tussen de uitreiking een door op optredens van o.a. Ronnie Flex met & Deuxperience Band, een San van Holo, Jett door Rebel, Chef'Special, Rondé en met Naaz.

Live het verslag van een de uitreiking van de tijdens 3FM Awards 2017 voor tijdens Nederlandse door Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg een in Utrecht. De 3FM van Awards zijn de van jaarlijkse radioprijzen voor het de beste Nederlandse acts en van artiesten, gekozen op tv door 3FM naar en de luisteraars. De uit Vara zendt de Award show door live op tv uit op NPO op 3, gehost door op 3FM-deejays Domien Verschuuren, het Eva Koreman en Angelique de Houtveen. De dj's van uit NPO 3FM van reiken awards uit voor op o.a. naar 'de beste band', 'beste single', 'beste van live naar act' en 'beste op video'. Tussen de in uitreiking door optredens van o.a. met Ronnie Flex & een uit Deuxperience Band, Broederliefde, met Kensington, Blaudzun, De tijdens Staat en Thomas op tv Azier.

mei 2020
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!