Programma gemist?

De uitreiking naar van de de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse in tijdens popartiesten vanuit AFAS live. De dj's op tv naar van NPO 3FM reiken een awards uit voor o.a. de van beste band, beste het single, van beste liveact en beste video. op Tussen de uitreiking in door optredens een van o.a. Ronnie op Flex & Deuxperience Band, met op tv San Holo, Jett Rebel, tijdens Chef'Special, Rondé en tijdens Naaz.

Live op verslag van de uitreiking uit van de 3FM de Awards 2017 voor Nederlandse tijdens een Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg door in Utrecht. De in 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen naar voor de door beste Nederlandse acts tijdens en met artiesten, gekozen door 3FM in en de luisteraars. De Vara met zendt de Award show op tv live op tv uit op een NPO 3, gehost door 3FM-deejays door Domien Verschuuren, Eva Koreman uit door en Angelique Houtveen. De dj's van NPO het 3FM op reiken awards uit voor van o.a. 'de beste uit band', 'beste single', 'beste op tv een live act' en de 'beste video'. Tussen de van uitreiking door optredens tijdens van o.a. Ronnie Flex & op Deuxperience Band, naar Broederliefde, Kensington, Blaudzun, met De Staat en Thomas een op tv Azier.

oktober 2019
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!