Programma gemist?

De uitreiking van een de 3FM Awards naar 2018 voor Nederlandse de op tv popartiesten vanuit AFAS live. het De dj's van NPO 3FM de een reiken awards uit voor op tv o.a. de beste band, beste door single, beste liveact op tv en beste naar video. Tussen de uitreiking met door optredens van met o.a. een Ronnie Flex de & Deuxperience Band, San met Holo, Jett Rebel, op tv Chef'Special, Rondé en met Naaz.

Live in verslag van de uitreiking van met de de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse in Popartiesten vanuit in Tivoli/Vredenburg in Utrecht. naar De op 3FM Awards zijn de jaarlijkse in radioprijzen voor de op tv beste Nederlandse acts en van artiesten, uit gekozen door in 3FM en de in luisteraars. De Vara zendt de met Award show live uit een op uit NPO 3, gehost door 3FM-deejays een Domien Verschuuren, Eva Koreman in en Angelique Houtveen. De op tv naar dj's van NPO 3FM uit reiken awards uit voor o.a. op tv 'de beste van band', 'beste single', 'beste in live act' op tv en 'beste video'. met Tussen de uitreiking door uit optredens van door o.a. Ronnie Flex uit & de Deuxperience Band, Broederliefde, het Kensington, Blaudzun, De Staat en Thomas tijdens een Azier.

januari 2021
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!