Programma gemist?

De uitreiking in van de 3FM Awards het door 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit van AFAS live. in De dj's van NPO met 3FM reiken awards met uit voor o.a. de een beste het band, beste single, beste het liveact en beste video. uit Tussen de uitreiking uit door optredens van op op o.a. Ronnie Flex & Deuxperience in Band, San Holo, een Jett Rebel, Chef'Special, van Rondé en in Naaz.

Live verslag met van de de uitreiking van de 3FM Awards naar in 2017 voor Nederlandse op tv Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in uit Utrecht. De uit 3FM Awards zijn de jaarlijkse van radioprijzen voor de op tv beste Nederlandse acts uit en in artiesten, gekozen door 3FM en van de luisteraars. De Vara op tv zendt de Award show uit live uit op op tv NPO 3, gehost de door 3FM-deejays in Domien Verschuuren, Eva Koreman op tv en uit Angelique Houtveen. De van dj's van NPO 3FM uit reiken awards uit voor o.a. een op tv 'de beste band', 'beste tijdens single', 'beste live act' en naar 'beste tijdens video'. Tussen de de uitreiking door optredens van een o.a. Ronnie door Flex & Deuxperience Band, van Broederliefde, Kensington, Blaudzun, De een Staat en Thomas uit op Azier.

mei 2021
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!