Programma gemist?

De de uitreiking van het de 3FM Awards 2018 voor met Nederlandse in popartiesten vanuit AFAS live. De dj's tijdens van NPO 3FM een reiken op tv awards uit voor met o.a. de het beste band, beste single, tijdens beste liveact uit en beste video. Tussen de van uitreiking door optredens van in o.a. Ronnie Flex de & Deuxperience op tv Band, San Holo, Jett op Rebel, een Chef'Special, Rondé het en Naaz.

Live verslag van van de uitreiking met van van de 3FM Awards 2017 met voor Nederlandse tijdens Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in tijdens Utrecht. De 3FM Awards zijn op tv de van jaarlijkse radioprijzen voor de tijdens beste Nederlandse de acts en artiesten, gekozen tijdens door 3FM en door de luisteraars. De Vara een zendt de Award op show live uit op op NPO 3, gehost op van door 3FM-deejays Domien op Verschuuren, Eva Koreman en Angelique met Houtveen. De dj's een van NPO 3FM reiken awards uit uit voor o.a. het van 'de beste band', 'beste single', in 'beste live act' met en 'beste de video'. Tussen de uitreiking door met op optredens van o.a. Ronnie Flex & door Deuxperience Band, Broederliefde, op tv Kensington, Blaudzun, De een Staat op tv en Thomas met Azier.

september 2020
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!