Programma gemist?

De het uitreiking van de naar 3FM Awards op tv 2018 voor Nederlandse van popartiesten vanuit AFAS live. met De dj's van van NPO 3FM reiken awards uit tijdens een voor o.a. de beste een band, beste met single, beste liveact en beste video. het Tussen op de uitreiking op door optredens van o.a. het Ronnie Flex & Deuxperience door Band, met San Holo, Jett naar Rebel, Chef'Special, Rondé van en Naaz.

Live verslag door van de uitreiking van tijdens de 3FM de Awards 2017 voor in Nederlandse naar Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De op 3FM door Awards zijn de jaarlijkse de radioprijzen voor de door beste Nederlandse het acts en uit artiesten, gekozen door 3FM op tv en de luisteraars. De op Vara zendt de Award show naar live uit in op NPO 3, gehost de door 3FM-deejays met Domien naar Verschuuren, Eva Koreman naar en Angelique Houtveen. De met dj's van NPO 3FM naar reiken awards uit op voor o.a. 'de beste band', tijdens 'beste op tv single', 'beste live in act' en 'beste tijdens video'. Tussen de van uitreiking door optredens van o.a. tijdens Ronnie Flex & tijdens op tv Deuxperience Band, Broederliefde, tijdens Kensington, Blaudzun, De Staat de en Thomas door Azier.

september 2021
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!