Programma gemist?

De uitreiking met van met de 3FM Awards 2018 op tv voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS naar live. De met dj's van NPO naar 3FM reiken awards het uit voor o.a. naar de beste band, beste tijdens single, tijdens beste liveact van en beste video. met Tussen de uitreiking door optredens op van het o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band, met San Holo, Jett een Rebel, in Chef'Special, Rondé en op Naaz.

Live verslag van uit de uitreiking van naar de 3FM van Awards 2017 op voor Nederlandse Popartiesten vanuit de Tivoli/Vredenburg in van Utrecht. De 3FM met Awards zijn de naar jaarlijkse radioprijzen voor de het beste Nederlandse van acts en artiesten, het gekozen door 3FM en de uit luisteraars. De Vara zendt op tv de Award show op live uit op met op tv NPO 3, gehost door 3FM-deejays met Domien Verschuuren, Eva Koreman naar een en Angelique Houtveen. De tijdens dj's van NPO 3FM met reiken awards uit uit voor o.a. 'de beste uit band', 'beste op single', 'beste live met act' en 'beste met video'. Tussen de het uitreiking door op tv optredens van o.a. Ronnie een Flex & Deuxperience met Band, Broederliefde, Kensington, tijdens Blaudzun, De Staat op en Thomas met Azier.

februari 2020
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!