Programma gemist?

De in uitreiking van de uit 3FM Awards 2018 voor uit Nederlandse popartiesten vanuit een AFAS het live. De dj's uit van NPO 3FM reiken in awards uit voor o.a. de van beste band, beste uit van single, beste liveact en met beste video. Tussen het de uitreiking door optredens naar van o.a. op tv Ronnie Flex & op tv Deuxperience Band, San in Holo, Jett Rebel, Chef'Special, Rondé in uit en Naaz.

Live een verslag van de het uitreiking van de door 3FM Awards 2017 door voor Nederlandse Popartiesten op vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De met 3FM Awards uit zijn de door jaarlijkse radioprijzen voor de de beste naar Nederlandse acts en artiesten, uit gekozen door in 3FM en de het luisteraars. De Vara zendt de Award de show live uit op uit NPO 3, op gehost door 3FM-deejays tijdens Domien Verschuuren, van Eva Koreman en Angelique Houtveen. De de uit dj's van NPO naar 3FM reiken awards uit voor het o.a. 'de op tv beste band', de 'beste single', 'beste live act' op tv en 'beste video'. Tussen een de uitreiking door tijdens optredens van de o.a. Ronnie tijdens Flex & Deuxperience tijdens Band, Broederliefde, Kensington, de Blaudzun, De het Staat en Thomas uit Azier.

november 2021
05-09-2018 20:25

3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards 2018 voor Nederlandse popartiesten vanuit AFAS live. De dj's van NPO 3FM reiken awards uit voor o.a. de beste band, beste single, beste liveact en beste video. Tussen de uitreiking door optredens van o.a. Ron...

17-04-2017 20:30

Live: 3FM Awards

3FM Awards - 3FM Awards

Live verslag van de uitreiking van de 3FM Awards 2017 voor Nederlandse Popartiesten vanuit Tivoli/Vredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door 3FM en de luist...

3FM Awards gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3FM Awards de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3FM Awards bij 3FM Awards liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3FM Awards. Heb je een uitzending van 3FM Awards gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3FM Awards gemist

Jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards. 3FM-luisteraars bepalen welke Nederlandse popartiesten de prijs winnen.

Uitzending gemist van 3FM Awards? Hier kun je alle uitzendingen van 3FM Awards kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!