Programma gemist?

Een kritisch gezondheidsprogramma van dat medische in fouten tegen tijdens het licht houdt. naar Afl.: Recht op met schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich naar naar in een jaar uit tijd meer dan vijftig keer met naar buikpijn bij in de medische een dienst van de gevangenis waarin van hij verblijft. Pas met als hij van kermend op tv van de pijn wordt aangetroffen in met z'n cel de mag van hij naar een specialist. Die treft een een de tumor aan naar in z'n buik zo op tv groot als op een flinke voetbal met en van 2,5 kilo zwaar. op tv Ali wil op dat de Staat naar schuld bekent en uit over de brug komt met in een schadevergoeding. Lucia het Prinsen krijgt tijdens uit de bevalling door per door abuis een hoge door dosis adrenaline toegediend omdat een met arts-assistent twee doosjes door heeft verwisseld. Dit door is met zeer gevaarlijk: het in kan leiden tot hartproblemen van of een hersenbloeding. Lucia brengt door van een gezonde zoon ter wereld, het maar houdt zelf van na de bevalling het tal door van lichamelijke en uit geestelijke klachten. Ze kan niet meer naar werken het en eist genoegdoening van het het ziekenhuis met in de vorm uit van een schaderegeling. Presentatie: uit Pieter-Jan op Hagens.

Medische een fouten worden besproken met patiënten, met artsen het en andere op tv betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan op tv Hagens.

Medische in fouten worden het besproken met patiënten, artsen en de andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan de door Hagens.

Medische het fouten worden de besproken met patiënten, op tv artsen en andere betrokkenen. naar -Willy Kleine van Koerkamp komt bij een naar motorcross zwaar ten val. een Een ambulance de rijdt hem naar het naar ziekenhuis, maar hij wordt de op niet gestabiliseerd. Ook in het de ziekenhuis wordt hij in onvoldoende onderzocht. Twee dagen tijdens een later blijkt dat hij zes naar rugwervels heeft het gebroken. Een reactie van een de ambulancevervoerder op en de naar vraag of Willy recht heeft op met schadevergoeding. -Een uit radioloog stelt op tv in een vroegtijdig naar stadium de diagnose: naar Tatjana Rzajeva heeft een in tumor achter door haar linkeroog. het Maar meerdere neurologen komen de tot een andere conclusie: de ze hoeft zich uit nergens zorgen uit over te maken. Pas jaren de later van blijkt in het van ziekenhuis in Aken wat Tatjana op al lang vreesde: met de ze heeft weldegelijk een van tumor van (inmiddels) het 3,5 cm. in Ze wil erkenning van de de gemaakte fouten en het een van schadevergoeding. Presentatie: Pieter-Jan tijdens Hagens.

Medische fouten worden de besproken met patiënten, met artsen en in andere betrokkenen. Presentatie: tijdens Pieter-Jan met Hagens.

Medische fouten worden tijdens in besproken met patiënten, artsen en op tv andere in betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

november 2021
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!