Programma gemist?

Een kritisch op gezondheidsprogramma dat medische op tv fouten tegen het licht de houdt. Afl.: van Recht op schadevergoeding?. Ali door Karakus meldt van zich in een jaar op in tijd meer dan in vijftig keer met met buikpijn bij de medische dienst door van de gevangenis op waarin hij verblijft. uit Pas als op tv hij kermend van de het pijn wordt aangetroffen in met z'n cel mag naar hij naar een tijdens specialist. met Die treft op tv een tumor aan in op z'n buik zo groot het als een naar flinke voetbal en van 2,5 de kilo zwaar. Ali in wil dat op de het Staat schuld bekent en op tv over de brug in komt met een naar schadevergoeding. Lucia Prinsen krijgt op tv tijdens de bevalling per de abuis een op hoge uit dosis adrenaline toegediend omdat een arts-assistent door twee doosjes van heeft verwisseld. Dit op is door zeer gevaarlijk: het kan in leiden tot hartproblemen of naar een met hersenbloeding. Lucia brengt de een gezonde zoon ter wereld, naar maar houdt zelf na op uit de bevalling tal het van lichamelijke en geestelijke klachten. een Ze kan niet meer het werken en op tv eist genoegdoening van het van uit ziekenhuis in de naar vorm van een schaderegeling. Presentatie: in Pieter-Jan uit Hagens.

Medische fouten uit worden besproken met patiënten, op tv artsen de en andere betrokkenen. in Presentatie: Pieter-Jan uit Hagens.

Medische door fouten worden besproken op met patiënten, artsen en met andere betrokkenen. een Presentatie: Pieter-Jan uit Hagens.

Medische fouten uit worden besproken met patiënten, de artsen en de andere tijdens betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij van een motorcross zwaar een ten val. tijdens Een door ambulance rijdt hem op naar het ziekenhuis, maar de hij wordt in niet gestabiliseerd. Ook een in het ziekenhuis in wordt hij onvoldoende onderzocht. Twee dagen met het later blijkt dat hij zes door rugwervels heeft op tv gebroken. Een van reactie van de ambulancevervoerder en naar de vraag of Willy van recht heeft in op schadevergoeding. -Een van radioloog stelt op tv in een vroegtijdig stadium de de diagnose: Tatjana Rzajeva een in heeft een tumor achter met haar linkeroog. Maar van meerdere neurologen komen tot op een andere de conclusie: ze hoeft op zich nergens zorgen over uit te maken. naar Pas jaren later naar blijkt in het ziekenhuis in met Aken wat op tv Tatjana al op lang vreesde: ze uit heeft weldegelijk een op tv tumor van (inmiddels) 3,5 cm. door Ze door wil erkenning van de gemaakte het de fouten en een schadevergoeding. Presentatie: Pieter-Jan uit het Hagens.

Medische fouten een worden besproken met patiënten, op artsen en andere naar betrokkenen. Presentatie: op tv Pieter-Jan het Hagens.

Medische fouten naar worden besproken met op tv patiënten, artsen door en andere betrokkenen. uit Presentatie: Pieter-Jan door Hagens.

oktober 2020
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!