Programma gemist?

Een kritisch gezondheidsprogramma een dat door medische fouten tegen het licht het houdt. tijdens Afl.: Recht op tv op schadevergoeding?. Ali van Karakus meldt zich in een op tv jaar een tijd meer dan vijftig keer de met buikpijn bij de door van medische dienst van door de gevangenis waarin met hij verblijft. Pas als hij het kermend van de pijn van wordt aangetroffen van in z'n cel mag in hij naar met een specialist. het Die treft een een tumor aan in op tv z'n buik zo tijdens groot als een uit flinke voetbal en op tv van 2,5 kilo de zwaar. Ali de wil dat de Staat schuld van bekent en over de de brug komt met van op een schadevergoeding. Lucia Prinsen krijgt in tijdens de bevalling per in abuis in een hoge van dosis adrenaline toegediend omdat door een arts-assistent door twee doosjes heeft het verwisseld. Dit is zeer de gevaarlijk: het kan leiden tot het hartproblemen of een van hersenbloeding. Lucia door brengt een op gezonde zoon ter wereld, door maar houdt met zelf na de de bevalling tal van lichamelijke en met geestelijke het klachten. Ze kan uit niet meer werken uit en eist met genoegdoening van het ziekenhuis in de op tv vorm van een de schaderegeling. in Presentatie: Pieter-Jan een Hagens.

Medische met fouten worden besproken met patiënten, een artsen naar en andere betrokkenen. van Presentatie: Pieter-Jan op tv Hagens.

Medische fouten op tv worden besproken met door patiënten, artsen en andere naar van betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan naar Hagens.

Medische fouten worden met besproken naar met patiënten, uit artsen en andere betrokkenen. met -Willy Kleine door Koerkamp komt bij door een motorcross zwaar het ten val. Een ambulance rijdt uit hem naar het ziekenhuis, de maar op hij wordt niet gestabiliseerd. Ook tijdens in het ziekenhuis het wordt hij uit onvoldoende onderzocht. Twee dagen uit later blijkt een dat hij zes het rugwervels heeft gebroken. van Een reactie naar van de naar ambulancevervoerder en de op vraag of Willy recht heeft door op op tv schadevergoeding. -Een radioloog stelt in een op vroegtijdig door stadium de diagnose: op tv Tatjana Rzajeva heeft een het tumor achter een haar linkeroog. op Maar meerdere neurologen komen tot een uit met andere conclusie: ze hoeft zich nergens tijdens met zorgen over te maken. Pas jaren van later blijkt in op tv het ziekenhuis het in Aken wat Tatjana uit al naar lang vreesde: uit ze heeft weldegelijk een tumor van van (inmiddels) 3,5 tijdens cm. Ze wil erkenning een van op de gemaakte het fouten en een schadevergoeding. door Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

Medische fouten worden van het besproken met patiënten, artsen en andere op tv betrokkenen. een Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

Medische uit fouten worden de besproken met patiënten, artsen en naar andere uit betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

januari 2020
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!