Programma gemist?

Een de kritisch gezondheidsprogramma dat tijdens medische fouten uit tegen het licht houdt. tijdens Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali op tv Karakus uit meldt zich in een uit jaar tijd meer de dan vijftig in keer met door buikpijn bij de medische dienst van een de tijdens gevangenis waarin hij verblijft. Pas de als hij kermend een van de pijn uit wordt aangetroffen in in met z'n cel mag hij met naar een specialist. met Die treft op tv een tumor aan in z'n buik van zo groot tijdens als een flinke de voetbal en van van 2,5 kilo zwaar. in Ali een wil dat de Staat schuld het bekent en over de het brug komt uit met een een schadevergoeding. Lucia naar Prinsen krijgt tijdens van de bevalling per abuis van een hoge dosis adrenaline toegediend een omdat een arts-assistent van twee op tv doosjes heeft in verwisseld. Dit is zeer een gevaarlijk: het kan leiden een tot het hartproblemen of een hersenbloeding. van Lucia brengt een gezonde de zoon ter wereld, maar door houdt zelf na in de naar bevalling tal van lichamelijke en een geestelijke in klachten. Ze een kan niet meer werken en op tv eist genoegdoening op van het ziekenhuis in de met vorm de van een naar schaderegeling. Presentatie: Pieter-Jan tijdens Hagens.

Medische uit fouten worden de besproken met patiënten, artsen met en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan in van Hagens.

Medische in fouten worden besproken met van patiënten, artsen het en andere naar betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan de Hagens.

Medische op tv fouten worden besproken door met patiënten, artsen en andere in betrokkenen. -Willy Kleine door Koerkamp uit komt bij een tijdens motorcross zwaar op ten val. Een de ambulance rijdt hem een naar het ziekenhuis, maar door hij wordt niet gestabiliseerd. op Ook op tv in het ziekenhuis wordt hij op onvoldoende onderzocht. door Twee dagen later blijkt naar dat op tv hij zes rugwervels heeft gebroken. Een op reactie van naar de ambulancevervoerder op tv en de vraag de of Willy recht heeft op de schadevergoeding. -Een radioloog door de stelt in een vroegtijdig stadium in de diagnose: Tatjana naar Rzajeva heeft uit een tumor achter haar linkeroog. met op tv Maar meerdere neurologen komen tot in een andere conclusie: op tv ze hoeft zich een nergens op tv zorgen over te maken. Pas jaren met later op blijkt in het ziekenhuis door in Aken van wat Tatjana al in lang vreesde: ze heeft op weldegelijk een tumor het van (inmiddels) 3,5 cm. naar Ze op wil erkenning met van de gemaakte de fouten en een op tv schadevergoeding. Presentatie: Pieter-Jan de Hagens.

Medische op tv fouten worden besproken tijdens met patiënten, artsen naar en andere betrokkenen. van Presentatie: Pieter-Jan op tv Hagens.

Medische fouten tijdens worden besproken door met patiënten, het artsen en andere met betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan tijdens Hagens.

maart 2021
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!