Programma gemist?

Een kritisch gezondheidsprogramma van dat het medische fouten tegen het naar licht houdt. Afl.: op tv Recht op schadevergoeding?. Ali in Karakus meldt zich een in een in jaar tijd meer dan in vijftig keer op met tijdens buikpijn bij de medische dienst op tv van de in gevangenis waarin in hij verblijft. Pas als hij van kermend van de in pijn op tv wordt aangetroffen in van z'n cel mag hij een naar een specialist. een Die treft een tumor de aan in z'n naar buik het zo groot als een de flinke voetbal en van met 2,5 op tv kilo zwaar. Ali wil dat tijdens de Staat schuld tijdens bekent en op tv over de brug het komt met een schadevergoeding. Lucia op van Prinsen krijgt tijdens de een bevalling per abuis een op hoge dosis adrenaline van toegediend omdat een de arts-assistent twee doosjes heeft op tv verwisseld. Dit is in zeer gevaarlijk: met het kan leiden met tot hartproblemen van of een hersenbloeding. in Lucia brengt een gezonde zoon met ter met wereld, maar houdt zelf uit na de uit bevalling tal van naar lichamelijke en geestelijke klachten. op tv Ze kan niet meer met werken en eist de genoegdoening van het door het ziekenhuis in de vorm van een uit schaderegeling. naar Presentatie: Pieter-Jan op Hagens.

Medische fouten worden uit besproken met patiënten, het artsen en andere een betrokkenen. in Presentatie: Pieter-Jan uit Hagens.

Medische op tv fouten worden besproken met patiënten, de artsen en op andere betrokkenen. de Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

Medische in fouten worden besproken met patiënten, uit tijdens artsen en andere betrokkenen. de -Willy Kleine Koerkamp door komt bij in een motorcross zwaar ten val. van Een ambulance rijdt door hem naar het ziekenhuis, uit maar hij op wordt op tv niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhuis in wordt met hij onvoldoende onderzocht. Twee op tv dagen in later blijkt dat hij zes het rugwervels heeft gebroken. Een uit reactie tijdens van de in ambulancevervoerder en de vraag met of Willy recht heeft op een op tv schadevergoeding. -Een radioloog op tv stelt in een vroegtijdig stadium tijdens de diagnose: tijdens Tatjana Rzajeva door heeft een tumor achter van haar linkeroog. Maar meerdere naar neurologen komen tot het een andere conclusie: in ze hoeft zich in nergens zorgen tijdens over te tijdens maken. Pas jaren later het blijkt in het ziekenhuis uit in Aken wat met Tatjana al lang vreesde: door ze heeft weldegelijk door een tumor een van (inmiddels) een 3,5 cm. het Ze wil erkenning van in de gemaakte fouten en door een op schadevergoeding. Presentatie: Pieter-Jan van Hagens.

Medische van fouten worden besproken uit met patiënten, artsen een en andere betrokkenen. in Presentatie: Pieter-Jan naar Hagens.

Medische in fouten worden besproken met patiënten, van artsen en andere tijdens betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan in door Hagens.

juli 2020
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!