Programma gemist?

Een kritisch uit gezondheidsprogramma dat medische fouten naar een tegen het licht houdt. Afl.: Recht op tv op schadevergoeding?. Ali op naar Karakus meldt zich in een uit jaar tijd meer dan een een vijftig keer met buikpijn bij de een medische dienst van met de gevangenis op tv waarin hij verblijft. Pas van als hij kermend met van de pijn tijdens op wordt aangetroffen in van z'n cel mag tijdens hij naar een specialist. de Die treft door een tumor aan het in z'n buik zo met groot als een flinke voetbal van en van in 2,5 kilo zwaar. Ali op wil op tv dat de Staat met schuld bekent en over uit de brug komt door met een schadevergoeding. door Lucia op tv Prinsen krijgt tijdens de op tv bevalling per abuis een een hoge de dosis adrenaline toegediend omdat een in arts-assistent twee de doosjes heeft met verwisseld. Dit is zeer gevaarlijk: het het kan leiden tot op hartproblemen of een op hersenbloeding. Lucia het brengt een gezonde zoon naar ter wereld, op maar houdt het zelf na op de bevalling tal van lichamelijke naar en geestelijke klachten. op Ze kan niet meer de een werken en eist genoegdoening van naar het ziekenhuis in met de vorm van op tv een schaderegeling. Presentatie: met Pieter-Jan op tv Hagens.

Medische met fouten worden besproken met in patiënten, artsen uit en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan in een Hagens.

Medische fouten worden een besproken met op patiënten, artsen en in andere betrokkenen. in Presentatie: Pieter-Jan in Hagens.

Medische van fouten worden besproken met patiënten, door artsen en andere op tv betrokkenen. -Willy de Kleine van Koerkamp komt bij een motorcross het zwaar ten in val. Een ambulance rijdt uit hem naar het in ziekenhuis, door maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook naar in het ziekenhuis met wordt hij op tv onvoldoende onderzocht. Twee van dagen later blijkt dat van op hij zes rugwervels heeft gebroken. Een op reactie van uit de ambulancevervoerder en tijdens de vraag naar of Willy recht de heeft op schadevergoeding. -Een in radioloog door stelt in een vroegtijdig stadium een de diagnose: Tatjana het Rzajeva heeft een met tumor achter naar haar linkeroog. van Maar meerdere neurologen komen tot een een andere conclusie: van ze hoeft op zich nergens zorgen over te de maken. Pas jaren uit later met blijkt in het ziekenhuis in de Aken wat op Tatjana al lang de vreesde: ze heeft met weldegelijk een tumor het van (inmiddels) naar 3,5 cm. Ze op wil erkenning van de op tv gemaakte op fouten en een schadevergoeding. Presentatie: Pieter-Jan door in Hagens.

Medische op fouten worden besproken in met patiënten, op tv artsen en andere de betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan op tv Hagens.

Medische fouten worden op tv de besproken met patiënten, artsen en tijdens andere van betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan een Hagens.

juni 2021
21-05-2010 21:20

Recht op schadevergoeding?

Missers - Recht op schadevergoeding?

Een kritisch gezondheidsprogramma dat medische fouten tegen het licht houdt. Afl.: Recht op schadevergoeding?. Ali Karakus meldt zich in een jaar tijd meer dan vijftig keer met buikpijn bij de medische dienst van de gevangenis waarin hij ve...

14-05-2010 21:20

Aflevering 32

Missers - Aflevering 32

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

07-05-2010 21:20

Aflevering 31

Missers - Aflevering 31

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

30-04-2010 21:20

Aflevering 44

Missers - Aflevering 44

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. -Willy Kleine Koerkamp komt bij een motorcross zwaar ten val. Een ambulance rijdt hem naar het ziekenhuis, maar hij wordt niet gestabiliseerd. Ook in het ziekenhu...

23-04-2010 21:20

Aflevering 43

Missers - Aflevering 43

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

16-04-2010 21:20

Aflevering 30

Missers - Aflevering 30

Medische fouten worden besproken met patiënten, artsen en andere betrokkenen. Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Missers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Missers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Missers bij Missers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Missers. Heb je een uitzending van Missers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Missers gemist

7-delige serie reportages over medische fouten en misstanden in de zorg. Jaarlijks overlijden 1700 patiënten door eenmedische blunder. Een duik in de dossiers en we halen verhaal bij dokters. Afl.1. Presentatie: Pieter Jan Hagens.

Uitzending gemist van Missers? Hier kun je alle uitzendingen van Missers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-05-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!