Programma gemist?
december 2021
18-04-2010 16:20

Jaargang 2010 aflevering 1

Making Of De Gelukkige Huisvrouw - Jaargang 2010 aflevering 1

De gelukkige huisvrouw is de debuutroman van de Nederlandse auteur Heleen van Royen, in 2000 verschenen bij uitgeverij Vassallucci. Het boek is gedeeltelijk autobiografisch. De vader van het ik- en hoofdpersonage Lea Meyer-Cornelissen heeft...

Making Of De Gelukkige Huisvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Making Of De Gelukkige Huisvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Making Of De Gelukkige Huisvrouw bij Making Of De Gelukkige Huisvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Making Of De Gelukkige Huisvrouw. Heb je een uitzending van Making Of De Gelukkige Huisvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Making Of De Gelukkige Huisvrouw gemist

De gelukkige huisvrouw is de debuutroman van de Nederlandse auteur Heleen van Royen, in 2000 verschenen bij uitgeverij Vassallucci. Het boek is gedeeltelijk autobiografisch. De vader van het ik- en hoofdpersonage Lea Meyer-Cornelissen heeft zich evenals Van Royens vader verdronken in de Sloterplas. Evenals haar personage werd Van Royen jaren na dato een tijd opgenomen in een psychiatrische inrichting vanwege het onverwerkte trauma dat daaruit voort kwam. In 2010 is de gelijknamige film uitgekomen.

Uitzending gemist van Making Of De Gelukkige Huisvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Making Of De Gelukkige Huisvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2010 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!