Programma gemist?

Realityserie over André, met zijn orkest en de door medewerkers in de periode voorafgaand aan uit de en tijdens zijn door eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na het de overweldigende met doorbraak in Australië door lijkt het succes met ook op andere continenten het aan te naar breken. Tijdens de voorbereidingen voor door de in tournee gaan ook alle op tv andere zaken in de het altijd drukke leven naar van van André Rieu gewoon door. tijdens Zo kan hij de ene op dag uit in Brazilië zitten voor een uit promotietournee, dan de weer een album door opnemen in het Maastricht, optreden in The Royal een Varietyshow voor op tv de in Engelse koningin of voor onze met eigen majesteit naar spelen in de grotten van door Valkenburg. Hoewel van in eerste instantie van alles een routineus een gesmeerde machine lijkt, de zien we telkens met weer het dat de fijne hand van de op tv meester overal en op tv altijd tijdens aanwezig is om dit op tv reizende gezelschap tot in zo'n met wereldwijd fenomeen te maken. De viool de moet op tv dagelijks bespeeld worden, de ook als er een een keertje niet wordt opgetreden, de het maar daarnaast heeft André op nog 1001 andere op tv dingen die gedaan moeten door worden.

Realityserie uit over André, zijn orkest en door medewerkers in op de periode voorafgaand op aan en met tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. door Na de overweldigende uit doorbraak in met Australië lijkt uit het succes het ook op andere continenten aan te uit breken. tijdens Tijdens de voorbereidingen voor de de op tournee gaan ook tijdens alle andere zaken in het altijd op in drukke leven van André van Rieu gewoon naar door. Zo kan tijdens hij de ene dag in tijdens Brazilië zitten door voor een door promotietournee, dan weer een van album opnemen in op tv Maastricht, optreden in tijdens The Royal Varietyshow voor de van Engelse koningin of de voor de onze eigen majesteit door spelen in de met grotten van Valkenburg. Hoewel in van de eerste instantie alles een routineus gesmeerde tijdens machine lijkt, naar zien we telkens weer in dat de de fijne hand van de van meester op overal en met altijd aanwezig is om dit reizende de van gezelschap tot zo'n wereldwijd tijdens fenomeen te maken. De een viool moet dagelijks bespeeld naar worden, ook naar als een er een keertje niet wordt opgetreden, door maar daarnaast heeft tijdens André nog 1001 uit van andere dingen die gedaan moeten van worden.

Realityserie over André, op tv zijn orkest naar en medewerkers in in de periode voorafgaand het aan en tijdens zijn tijdens eerste Zuid-Afrikaanse de tournee. Na de tijdens overweldigende doorbraak in Australië op lijkt het op succes ook op andere naar continenten aan een te breken. tijdens Tijdens de voorbereidingen voor van de door tournee gaan ook alle het andere zaken in het altijd tijdens drukke uit leven van André Rieu op tv gewoon door. uit Zo kan naar hij de ene naar dag in Brazilië zitten voor op tv een promotietournee, dan weer op een van album opnemen in naar Maastricht, optreden de in The Royal Varietyshow voor de op tv van Engelse koningin of voor onze eigen met majesteit spelen in de van de grotten van Valkenburg. door Hoewel in eerste met instantie alles een routineus het gesmeerde machine het lijkt, zien tijdens we telkens weer dat tijdens de fijne hand van het de op meester overal en altijd uit aanwezig is om van dit reizende gezelschap tot zo'n een wereldwijd naar fenomeen te maken. De viool door moet dagelijks in bespeeld worden, op ook als er met een keertje niet wordt op tv opgetreden, maar daarnaast heeft het op André nog 1001 andere dingen tijdens die gedaan moeten van worden. André in brengt eerbetoon aan van Michael Jackson. André is druk op naar bezig met zijn concerten in met Zuid-Afrika. Een naar van de liedjes is Heal een tijdens the World van Michael van Jackson, dat hij door samen zingt tijdens met het Bloemenfontein koor. De repetities op tv in zijn in volle gang uit en de emoties lopen hoog door de op bij iedereen. André bezoekt ook uit het Houtbaai Music van Project. Een op tv lokaal initiatief om kansarme naar kinderen op tv samen muziek te laten naar maken. André is op zichtbaar onder de indruk. van Hij op tv nodigt de kinderen en hun het ouders uit met voor zijn in concert. Na afloop het eten ze een gezamenlijk friet met naar hamburgers. Het levert grote hilariteit tijdens op als André de de frieten met zelf gaat een verdelen. Het hoogtepunt is het spontane uit optreden in van de kinderen. op André heeft na afloop nog naar een verrassing voor op tv hen in naar petto.

Realityserie tijdens over André, zijn orkest en uit medewerkers naar in de periode op tv voorafgaand aan en tijdens tijdens zijn eerste op tv Zuid-Afrikaanse tournee. Na de van overweldigende doorbraak in Australië op tv lijkt het op tv succes ook op door andere continenten aan te uit breken. Tijdens de op voorbereidingen met voor de op tournee gaan ook alle andere het zaken in het altijd van drukke leven het van André Rieu gewoon op tv door. tijdens Zo kan hij de ene op tv het dag in Brazilië zitten voor een met promotietournee, dan tijdens weer een album een opnemen in Maastricht, optreden door met in The Royal van Varietyshow voor de Engelse koningin of uit voor onze eigen de majesteit spelen in uit de tijdens grotten van Valkenburg. Hoewel in op tv eerste instantie alles in een op tv routineus gesmeerde machine lijkt, zien van we met telkens weer dat met de fijne hand door van de meester van overal en altijd van aanwezig is om dit reizende tijdens gezelschap tot zo'n op in wereldwijd fenomeen te maken. De het viool tijdens moet dagelijks bespeeld worden, ook als het uit er een keertje niet het wordt opgetreden, maar van daarnaast heeft naar André nog 1001 tijdens andere dingen die gedaan moeten door worden. André uit op persreis naar met Brazilië. Ook daar op tv is de koning van de de wals tijdens ongekend populair. Hij treedt door op voor de Samba-dansende dames met in een tv-show die bekeken de wordt door 25 in miljoen mensen. met Het orkest vertrekt naar een Zuid-Afrika, maar de tijdens vulkaanas gooit behoorlijk naar wat op roet in het eten. De tour van komt in met gevaar omdat met ze niet kunnen het vliegen. Op het een laatste moment wordt een charter van een geregeld voor orkest de en crew. Uiteindelijk komt iedereen, na op tv twee tussenstops, aan naar in Johannesburg. Maar uit dan een kondigt een nieuwe uitdaging zich uit uit aan: de jurken en op de microfoons ontbreken nog! naar Hoe krijgt de André die op tijd op tv in Zuid- Afrika? met Het eerste op concert komt gevaarlijk het dichtbij en André oppert zelfs tijdens dat naar ze, als het niet anders de de kan, maar naakt moeten naar optreden.

Realityserie over André, op zijn orkest en in medewerkers in de door periode voorafgaand een aan door en tijdens zijn eerste op Zuid-Afrikaanse tournee. Na de een overweldigende doorbraak in Australië naar lijkt tijdens het succes op tv ook op andere continenten aan te op tv breken. met Tijdens de voorbereidingen voor op de naar tournee gaan ook alle het andere zaken in in het altijd drukke leven van in André Rieu gewoon met door. Zo in kan tijdens hij de ene dag in op Brazilië zitten voor het een promotietournee, dan weer van een met album opnemen in Maastricht, optreden naar in The Royal tijdens Varietyshow met voor de Engelse op tv koningin of voor een onze eigen majesteit spelen in uit op de grotten van Valkenburg. Hoewel tijdens in eerste het instantie alles een in routineus gesmeerde machine een lijkt, zien we telkens de weer het dat de fijne hand van van de door meester overal en altijd aanwezig op tv is tijdens om dit reizende gezelschap van tot zo'n wereldwijd fenomeen te door maken. De viool van moet dagelijks in bespeeld worden, ook als het naar er een keertje niet wordt een opgetreden, maar daarnaast met heeft van André nog 1001 andere op dingen die op tv gedaan moeten worden. met André Rieu mag inmiddels in een Nederland de wel de Vorst van de Viool tijdens genoemd tijdens worden. Hij treedt op met voor twee tijdens vorstinnen: Queen Elizabeth van op het op Verenigd Koninkrijk en onze eigen Koningin de Beatrix. De het Engelse Koningin maakt door kennis met het Rieu en naar zijn orkest in The Opera naar House Theatre in door Blackpool tijdens van de Royal uit Variety Performance. The de Queen is zeer te spreken over een de prestaties van in de Limburgse op violist. 'Dit is van weer een nieuwe mijlpaal uit tijdens in mijn carrière! Ik heb tijdens de Koningin even de het hand geschud uit en gesproken. tijdens Ze was erg vriendelijk uit en vertelde door me dat ze had genoten tijdens van de mooie door melodieën.' van Hij treedt in Nederland van ook van op voor Koningin Beatrix de in de Gemeentegrot tijdens van Valkenburg. Het de orkest geeft een in mini-concert ter gelegenheid van het tijdens 125-jarig bestaan op tv van de het VVV. De kijker ziet dat door op alles tot in de puntjes wordt met met voorbereid door André. Het door licht, de bühne naar en zelfs op tv over de vloer maakt het de maestro zich druk. Het uit tijdens resultaat mag er ook door nu weer zijn. Koningin Beatrix een geniet met van de de show. Ze vindt het optreden zelfs het te kort. Voor van André gaat het een van wens in vervulling, hij heeft nog een niet de eerder voor onze majesteit naar opgetreden.

Realityserie met over André, zijn orkest en op medewerkers in op de periode voorafgaand aan op en tijdens zijn van eerste op tv Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende op doorbraak van in Australië lijkt het naar succes ook op het andere continenten het aan te met breken. Tijdens de voorbereidingen voor de op tv tournee gaan naar ook alle in andere zaken van in het altijd door drukke leven van André Rieu gewoon de door. Zo kan naar hij van de ene dag in Brazilië met van zitten voor een promotietournee, dan van weer de een album opnemen in Maastricht, uit optreden in The naar Royal het Varietyshow voor de Engelse door koningin of voor naar onze eigen majesteit spelen in een de grotten van door door Valkenburg. Hoewel in eerste instantie de alles een routineus op gesmeerde machine lijkt, op tv zien we telkens weer op dat de fijne op op hand van de meester in overal en uit altijd aanwezig is op om dit reizende gezelschap tot de zo'n van wereldwijd fenomeen te op maken. De viool moet uit dagelijks bespeeld worden, ook als op er een een keertje niet wordt de opgetreden, maar met daarnaast heeft André nog van 1001 andere dingen met die gedaan moeten op worden.

april 2018
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord