Programma gemist?

Realityserie over André, tijdens zijn het orkest en medewerkers met in de de periode voorafgaand aan op en tijdens zijn een eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na tijdens de overweldigende doorbraak in op tv Australië een lijkt het succes ook op andere naar continenten aan door te breken. de Tijdens de op tv voorbereidingen voor de tournee gaan ook op met alle andere zaken een in het altijd het drukke leven van André Rieu uit gewoon door. op tv Zo kan hij tijdens de ene dag in Brazilië op tv zitten voor van een de promotietournee, dan weer een het album opnemen door in Maastricht, optreden in van The Royal op Varietyshow voor de naar Engelse koningin of voor onze op eigen op tv majesteit spelen in naar de grotten van Valkenburg. door Hoewel in eerste instantie alles het een routineus gesmeerde de machine lijkt, tijdens zien we telkens weer in dat de op fijne hand van de met meester het overal en altijd aanwezig in is de om dit reizende naar gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te naar maken. De viool uit moet dagelijks bespeeld door worden, het ook als er met een keertje niet het wordt opgetreden, maar daarnaast heeft uit André nog op 1001 andere in dingen die gedaan moeten uit worden.

Realityserie over André, de een zijn orkest en medewerkers in uit de periode voorafgaand van aan een en tijdens zijn van eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na een de overweldigende doorbraak in Australië naar lijkt het een succes naar ook op andere continenten tijdens aan te uit breken. Tijdens de voorbereidingen een voor de een tournee gaan ook alle andere een zaken in het altijd tijdens tijdens drukke leven van André Rieu gewoon met door. Zo kan met hij de met ene dag in een Brazilië zitten in voor een promotietournee, dan de weer een album van opnemen in tijdens Maastricht, optreden door in The Royal Varietyshow voor uit de Engelse koningin of met voor op onze eigen majesteit het spelen in de van grotten van Valkenburg. naar Hoewel in eerste instantie een alles een routineus gesmeerde naar van machine lijkt, zien we telkens weer van de dat de fijne hand van de met meester overal en tijdens altijd aanwezig is door uit om dit reizende gezelschap uit tot zo'n wereldwijd fenomeen te met naar maken. De viool moet de dagelijks bespeeld worden, uit ook als van er een keertje niet wordt op tv opgetreden, maar daarnaast van heeft André nog 1001 uit andere een dingen die in gedaan moeten worden.

Realityserie met over André, zijn orkest van en door medewerkers in de op tv periode voorafgaand aan en op tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tijdens tournee. Na op de overweldigende doorbraak naar in Australië van lijkt het succes ook op andere naar continenten met aan te breken. Tijdens de de voorbereidingen voor de naar tournee gaan met ook alle andere zaken van in het altijd door drukke leven tijdens van André Rieu tijdens gewoon door. op tv Zo kan hij op tv de ene van dag in Brazilië zitten voor een met promotietournee, dan weer de een een album opnemen in Maastricht, optreden door in naar The Royal met Varietyshow voor de Engelse koningin of de met voor onze eigen op tv majesteit spelen in op tv de grotten van Valkenburg. met Hoewel in eerste instantie alles naar een een routineus gesmeerde tijdens machine lijkt, zien we telkens weer in dat de een fijne de hand van de in meester overal en altijd de aanwezig is om in dit reizende gezelschap tijdens tot zo'n wereldwijd fenomeen te een maken. De tijdens viool moet tijdens dagelijks bespeeld de worden, ook als op tv er een keertje niet naar wordt opgetreden, maar daarnaast heeft op uit André nog 1001 andere in dingen die gedaan tijdens moeten worden. met André brengt eerbetoon tijdens aan Michael Jackson. André een is druk bezig met uit zijn uit concerten in Zuid-Afrika. tijdens Een van de liedjes is met Heal het the World van Michael een Jackson, dat hij samen zingt van met naar het Bloemenfontein koor. naar De repetities van zijn in volle de gang en de emoties lopen hoog door op bij iedereen. tijdens André de bezoekt ook het Houtbaai uit Music met Project. Een lokaal initiatief om uit kansarme met kinderen samen muziek te laten naar maken. André is de zichtbaar onder de indruk. in van Hij nodigt de kinderen tijdens en hun tijdens ouders uit voor zijn concert. uit Na afloop met eten ze gezamenlijk friet met op hamburgers. Het levert op de grote hilariteit op als André het de frieten van zelf gaat verdelen. Het tijdens hoogtepunt een is het spontane op optreden van de kinderen. André op heeft na uit afloop nog een verrassing uit voor op hen in petto.

Realityserie uit over André, zijn orkest in en medewerkers in van de periode voorafgaand aan naar en tijdens naar zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. een Na de de overweldigende doorbraak in Australië het door lijkt het succes ook van op andere continenten aan op te breken. tijdens Tijdens de voorbereidingen voor op de op tv tournee gaan ook op tv alle andere zaken in het op altijd drukke leven het van André Rieu in gewoon door. Zo kan in door hij de ene dag met in Brazilië zitten voor een op tv promotietournee, naar dan weer een het album opnemen in op Maastricht, optreden door in The Royal Varietyshow voor de de Engelse koningin of de in voor onze eigen op tv majesteit spelen in de met grotten van Valkenburg. tijdens Hoewel in eerste instantie alles in een routineus gesmeerde de machine lijkt, zien van we telkens met weer het dat de fijne hand van de van meester van overal en altijd aanwezig uit is om dit met reizende gezelschap tot op tv zo'n wereldwijd een fenomeen te op maken. De viool moet de dagelijks bespeeld worden, ook als uit er een keertje op niet wordt opgetreden, op tv van maar daarnaast heeft André het nog 1001 van andere dingen die gedaan van moeten worden. André op persreis de op naar Brazilië. Ook daar is de een koning op tv van de wals op tv ongekend populair. Hij door treedt op het voor Samba-dansende dames in een met tv-show op tv die bekeken wordt door uit 25 miljoen mensen. Het orkest uit vertrekt naar Zuid-Afrika, met de maar de vulkaanas gooit behoorlijk het wat roet in op het eten. tijdens De tour komt in gevaar op omdat ze door niet met kunnen vliegen. Op het het laatste moment wordt een door charter door geregeld voor orkest en uit crew. Uiteindelijk komt iedereen, van na twee de tussenstops, aan in Johannesburg. uit Maar dan een kondigt een nieuwe op tv uitdaging zich met aan: de jurken en met de microfoons ontbreken nog! het Hoe krijgt André in die op tijd in het het Zuid- Afrika? Het eerste concert komt uit gevaarlijk dichtbij uit en André oppert zelfs tijdens van dat ze, als het niet anders op tv kan, maar naakt van in moeten optreden.

Realityserie op tv over André, op tv zijn orkest en door medewerkers in de uit periode voorafgaand aan en op tv tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. naar een Na de overweldigende doorbraak op in Australië lijkt op tv het succes ook op naar andere uit continenten aan te breken. Tijdens op tv de voorbereidingen voor het de tournee met gaan ook alle andere de zaken in het altijd tijdens drukke leven van met André op Rieu gewoon door. Zo van kan met hij de ene dag in naar Brazilië zitten voor door een promotietournee, dan weer op tv een album opnemen naar in Maastricht, optreden door in The Royal het Varietyshow voor de een Engelse een koningin of een voor onze eigen majesteit spelen in het de op grotten van Valkenburg. Hoewel in een eerste instantie alles op tv een van routineus gesmeerde op tv machine lijkt, zien we telkens een weer van dat de fijne hand met van de meester overal tijdens en altijd aanwezig naar is om dit uit reizende op tv gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te een maken. met De viool moet dagelijks bespeeld een de worden, ook als er een keertje met niet wordt opgetreden, naar maar daarnaast van heeft André nog 1001 uit andere dingen door die gedaan uit moeten worden. André Rieu tijdens mag inmiddels door in Nederland wel de Vorst het van de Viool de genoemd door worden. Hij treedt op op tv voor twee vorstinnen: uit Queen het Elizabeth van het op Verenigd Koninkrijk en onze eigen in Koningin Beatrix. De van Engelse Koningin het maakt kennis met Rieu en van de zijn orkest in The Opera tijdens House naar Theatre in Blackpool tijdens de een Royal Variety van Performance. The Queen op is zeer te spreken met over de de prestaties van de Limburgse uit violist. 'Dit naar is weer een nieuwe op mijlpaal in van mijn carrière! Ik door heb de Koningin naar even de naar hand geschud en naar gesproken. Ze was erg vriendelijk een en het vertelde me dat ze had uit genoten van de van mooie melodieën.' uit Hij treedt in Nederland ook uit op voor van Koningin Beatrix in een de door Gemeentegrot van Valkenburg. Het orkest geeft van een mini-concert op tv ter gelegenheid van naar het 125-jarig bestaan van met de de VVV. De kijker ziet dat met alles tot in op een de puntjes wordt voorbereid door André. met naar Het licht, de bühne en uit zelfs over de van vloer maakt tijdens de maestro zich druk. op Het het resultaat mag er ook nu weer van zijn. Koningin van Beatrix naar geniet van de show. Ze vindt uit het optreden op zelfs op te kort. Voor André in gaat een wens van in vervulling, hij uit heeft nog niet eerder voor door onze majesteit de opgetreden.

Realityserie over André, van op zijn orkest en medewerkers in van de door periode voorafgaand aan en tijdens zijn op tv eerste Zuid-Afrikaanse tournee. naar Na de het overweldigende doorbraak in in Australië lijkt door het succes ook naar op andere continenten aan het te breken. Tijdens de het voorbereidingen voor de het het tournee gaan ook naar alle andere zaken van in het altijd drukke leven op tv van door André Rieu gewoon door. Zo op tv kan hij tijdens de ene dag in Brazilië uit zitten met voor een promotietournee, dan weer uit een album van opnemen in Maastricht, op tv optreden in The een Royal van Varietyshow voor de Engelse koningin in of tijdens voor onze eigen majesteit een spelen in met de grotten van in Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles tijdens een tijdens routineus gesmeerde machine met lijkt, zien we telkens het weer naar dat de fijne op hand van de meester overal met en altijd aanwezig op is om op tv dit reizende gezelschap het tot zo'n naar wereldwijd fenomeen te maken. tijdens De viool een moet dagelijks bespeeld worden, ook als op er een een keertje niet wordt opgetreden, de maar naar daarnaast heeft André van nog 1001 andere dingen op die gedaan moeten van worden.

oktober 2020
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!