Programma gemist?

Realityserie over André, de de zijn orkest en door medewerkers in de periode voorafgaand aan door en met tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. de Na naar de overweldigende doorbraak in Australië door lijkt het tijdens succes ook de op andere de continenten aan te breken. Tijdens de naar voorbereidingen met voor de naar tournee gaan ook alle op tv andere zaken in het een altijd met drukke leven van André op tv Rieu gewoon tijdens door. Zo kan het hij de ene dag op in Brazilië zitten in voor een promotietournee, dan weer op tv een album opnemen op tv in Maastricht, met optreden in The een Royal op tv Varietyshow voor de een Engelse koningin of voor onze eigen een majesteit spelen het in de naar grotten van Valkenburg. Hoewel van in eerste instantie op tv alles naar een routineus gesmeerde machine lijkt, op zien we door telkens weer dat het de fijne hand van met de meester door overal en altijd aanwezig op tv is om dit reizende van gezelschap uit tot zo'n wereldwijd fenomeen te op een maken. De viool een moet dagelijks bespeeld door worden, ook als er een keertje van niet tijdens wordt opgetreden, maar een daarnaast heeft André nog tijdens 1001 andere dingen die van gedaan moeten het worden.

Realityserie over op André, zijn op tv orkest en medewerkers in van de periode het voorafgaand aan tijdens en tijdens zijn eerste in Zuid-Afrikaanse tournee. Na de van overweldigende doorbraak met in Australië uit lijkt het succes ook op andere met continenten aan te van van breken. Tijdens de voorbereidingen op tv voor de tournee naar gaan ook alle andere zaken een in het een altijd drukke leven van door André Rieu gewoon tijdens door. met Zo kan tijdens hij de ene dag de in Brazilië met zitten voor een het promotietournee, dan weer een album opnemen een in door Maastricht, optreden de in The Royal Varietyshow uit voor de de Engelse koningin of voor een onze eigen majesteit spelen op tv in uit de grotten van op tv Valkenburg. Hoewel in op eerste instantie alles een naar routineus gesmeerde de machine lijkt, zien we telkens weer met dat de op fijne tijdens hand van de meester op overal en altijd in aanwezig is om dit een reizende tijdens gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te de maken. tijdens De viool moet dagelijks bespeeld op tv worden, uit ook als er tijdens een keertje niet wordt opgetreden, de maar daarnaast heeft op tv André de nog 1001 andere in dingen die het gedaan moeten worden.

Realityserie over op tv André, het zijn orkest en op tv medewerkers in de periode voorafgaand in aan en in tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met Na de een overweldigende een doorbraak in Australië lijkt van het succes ook tijdens op andere continenten naar aan te breken. Tijdens tijdens de voorbereidingen voor de in met tournee gaan ook alle op andere zaken naar in het altijd drukke leven van door André Rieu in gewoon met door. Zo kan naar hij de ene dag in op tv Brazilië zitten door voor een op tv promotietournee, dan weer een album van opnemen het in Maastricht, optreden in The Royal door Varietyshow voor de met Engelse koningin of met het voor onze eigen in majesteit spelen in de grotten van een de Valkenburg. Hoewel in eerste instantie tijdens alles een de routineus gesmeerde tijdens machine lijkt, zien we telkens door weer dat de uit fijne de hand van de meester een overal en altijd door aanwezig is om naar dit reizende gezelschap de tot zo'n wereldwijd fenomeen het te maken. De viool de moet dagelijks bespeeld door worden, ook uit als er een keertje tijdens niet wordt opgetreden, door maar daarnaast tijdens heeft André naar nog 1001 andere dingen een die gedaan moeten naar worden. met André brengt eerbetoon aan uit Michael Jackson. André is in druk bezig met van zijn concerten in Zuid-Afrika. op tv Een van van de liedjes is Heal uit the World naar van Michael door Jackson, dat het hij samen zingt met het Bloemenfontein het in koor. De repetities zijn in volle naar op tv gang en de emoties uit lopen hoog op bij iedereen. tijdens André bezoekt in ook met het Houtbaai Music Project. Een met lokaal door initiatief om kansarme kinderen uit samen muziek van te laten maken. André is tijdens zichtbaar onder de indruk. uit Hij nodigt de tijdens kinderen en hun van ouders uit voor met zijn op tv concert. Na afloop eten in ze gezamenlijk friet met het hamburgers. Het op tv levert een grote hilariteit op als uit André de frieten uit zelf gaat de verdelen. Het hoogtepunt is een het spontane een optreden van de de kinderen. André heeft op na afloop nog een verrassing voor op hen in de petto.

Realityserie in over André, uit zijn orkest en medewerkers op tv in de periode voorafgaand aan door en tijdens zijn een uit eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de met overweldigende doorbraak in Australië het lijkt het tijdens succes ook met op andere continenten aan te de breken. met Tijdens de voorbereidingen voor de de op tournee gaan ook alle op tv andere zaken naar in het altijd drukke leven van door André met Rieu gewoon door. Zo kan naar hij op de ene dag tijdens in Brazilië zitten voor het een promotietournee, dan op weer door een album opnemen in Maastricht, op tv optreden in uit The Royal in Varietyshow voor de Engelse door koningin of uit voor onze eigen majesteit spelen in van de de grotten van Valkenburg. de Hoewel in eerste uit instantie alles een de routineus gesmeerde uit machine lijkt, zien we telkens op weer dat de met fijne hand van de uit meester door overal en met altijd aanwezig is in om dit reizende gezelschap tot zo'n op wereldwijd fenomeen te het maken. De in viool uit moet dagelijks bespeeld worden, ook door als er op tv een keertje naar niet wordt opgetreden, maar door daarnaast heeft uit André nog 1001 andere dingen op tv die gedaan moeten worden. het het André op persreis tijdens naar Brazilië. Ook daar is in de koning van de met wals tijdens ongekend populair. een Hij treedt op met voor Samba-dansende dames in een tv-show een die bekeken wordt van door van 25 miljoen mensen. op tv Het orkest door vertrekt naar Zuid-Afrika, maar de vulkaanas een gooit behoorlijk wat het roet uit in het op eten. De tour naar komt in gevaar omdat ze niet een kunnen naar vliegen. Op het laatste moment uit wordt de een charter geregeld voor in orkest een en crew. Uiteindelijk komt iedereen, na naar twee tussenstops, naar aan in op Johannesburg. Maar op dan kondigt een nieuwe uitdaging een zich aan: de de jurken en de in microfoons ontbreken nog! met Hoe krijgt André die in op tijd het in Zuid- Afrika? Het van eerste concert komt in een gevaarlijk dichtbij en André oppert door zelfs dat een ze, als het naar niet anders kan, maar naakt met moeten met optreden.

Realityserie over op André, zijn orkest tijdens en medewerkers in de op periode voorafgaand aan op en door tijdens zijn met eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende op tv doorbraak in in Australië lijkt uit het succes ook op op tv andere continenten de aan te breken. Tijdens de met het voorbereidingen voor de op tournee gaan ook alle in andere zaken in het altijd op met drukke leven van André Rieu gewoon de door. Zo kan op tv hij de uit ene in dag in Brazilië zitten voor uit een promotietournee, dan naar weer een het album opnemen in Maastricht, van optreden door in The Royal Varietyshow voor het de Engelse koningin op of voor onze eigen het majesteit spelen met in de grotten van met op Valkenburg. Hoewel in eerste instantie in alles een een routineus gesmeerde machine lijkt, uit zien op tv we telkens weer dat met de fijne hand van de naar meester op tv overal en altijd op tv aanwezig is door om dit reizende gezelschap tot zo'n een naar wereldwijd fenomeen te maken. in De viool moet dagelijks bespeeld van worden, ook naar als er een op tv keertje niet door wordt opgetreden, door maar daarnaast heeft André nog de 1001 naar andere dingen die gedaan moeten op tv worden. van André Rieu mag inmiddels in in Nederland wel uit de Vorst naar van de Viool het genoemd worden. Hij treedt van op voor tijdens twee vorstinnen: Queen de Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk en op tv het onze eigen Koningin Beatrix. De van Engelse Koningin in maakt kennis met Rieu het en zijn door orkest in The Opera House door Theatre op in Blackpool tijdens de Royal op tv Variety de Performance. The op tv Queen is zeer te spreken over een naar de prestaties van de Limburgse violist. door 'Dit is in weer op tv een nieuwe mijlpaal van in mijn carrière! Ik heb de naar Koningin even naar de tijdens hand geschud en gesproken. Ze was op erg vriendelijk op tv en vertelde op tv me dat ze tijdens had genoten door van de mooie melodieën.' door Hij treedt in op Nederland ook een op voor Koningin Beatrix in de een Gemeentegrot van Valkenburg. van Het orkest geeft van in een mini-concert ter gelegenheid van de het 125-jarig bestaan van in de op VVV. De kijker op ziet dat alles tot op in de puntjes op wordt voorbereid door uit André. Het een licht, de bühne en van zelfs over de vloer in het maakt de maestro zich druk. uit Het resultaat mag een er ook op tv nu weer zijn. Koningin een Beatrix geniet van de tijdens show. Ze vindt het het optreden zelfs op tv te kort. Voor van André gaat een met wens in een vervulling, hij heeft tijdens nog niet eerder op voor onze majesteit een opgetreden.

Realityserie naar over André, naar zijn orkest en medewerkers in uit de periode voorafgaand met aan en een tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. naar Na de op overweldigende een doorbraak in Australië lijkt het succes een ook met op andere continenten aan het te breken. Tijdens de op voorbereidingen voor op tv de tournee met gaan ook alle andere zaken een op in het altijd drukke leven van in André Rieu het gewoon door. Zo het kan hij de door ene dag in tijdens Brazilië van zitten voor een promotietournee, het dan weer een album opnemen tijdens op tv in Maastricht, optreden in The op Royal van Varietyshow voor de Engelse een koningin of voor onze een eigen majesteit spelen in op de grotten met van Valkenburg. Hoewel in uit naar eerste instantie alles een routineus op tv gesmeerde op machine lijkt, zien we door telkens weer dat door de fijne met hand van de meester overal een en een altijd aanwezig is om dit naar reizende gezelschap tot zo'n uit wereldwijd tijdens fenomeen te maken. De viool naar moet naar dagelijks bespeeld uit worden, ook als er een op tv keertje niet wordt tijdens opgetreden, tijdens maar daarnaast heeft André van nog 1001 op andere dingen die gedaan moeten het worden.

juli 2020
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!