Programma gemist?

Realityserie over André, van zijn door orkest en medewerkers in de het periode voorafgaand naar aan en tijdens een zijn eerste Zuid-Afrikaanse tijdens tournee. van Na de overweldigende op tv doorbraak in Australië lijkt het succes met ook op in andere uit continenten aan te op breken. Tijdens de een voorbereidingen voor de tournee gaan met ook alle tijdens andere zaken tijdens in het altijd drukke leven naar van André Rieu gewoon uit door. van Zo kan met hij de ene dag met in Brazilië zitten voor door een promotietournee, uit dan weer een een album opnemen op tv in Maastricht, optreden in The op Royal op Varietyshow voor de op tv Engelse koningin of door voor onze eigen majesteit spelen in tijdens de grotten een van Valkenburg. Hoewel in naar eerste instantie op alles een routineus door gesmeerde machine met lijkt, zien we telkens weer een met dat de fijne hand van de in een meester overal en altijd aanwezig op is om dit het reizende een gezelschap tot zo'n wereldwijd het fenomeen te op maken. De viool moet dagelijks uit bespeeld worden, ook als tijdens er een keertje op tv niet tijdens wordt opgetreden, uit maar daarnaast heeft op André nog 1001 andere dingen die het gedaan moeten naar worden.

Realityserie tijdens over André, zijn naar orkest en medewerkers in de de periode de voorafgaand aan en tijdens zijn het eerste Zuid-Afrikaanse het tournee. Na de overweldigende op het doorbraak in Australië lijkt het succes het ook op door andere de continenten aan te breken. Tijdens de door voorbereidingen voor in de tournee op tv gaan ook alle op tv andere zaken in het altijd het drukke leven van een André Rieu het gewoon de door. Zo kan hij de met ene dag in uit Brazilië zitten voor een een promotietournee, door dan weer een album opnemen naar in Maastricht, optreden van naar in The Royal Varietyshow voor met de Engelse koningin of het voor een onze eigen majesteit spelen door in de op tv grotten van Valkenburg. Hoewel in op een eerste instantie alles een routineus het gesmeerde machine de lijkt, zien we telkens van weer dat de op tv fijne hand van in de meester overal op tv en altijd aanwezig is in om dit reizende een gezelschap tot zo'n naar wereldwijd de fenomeen te maken. De een viool moet dagelijks een bespeeld worden, ook als tijdens er een naar keertje niet de wordt opgetreden, maar in daarnaast heeft het André nog 1001 op andere dingen die een gedaan moeten worden.

Realityserie over op André, zijn orkest en op tv een medewerkers in de periode voorafgaand tijdens aan op en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse naar tournee. Na de uit overweldigende doorbraak in met Australië lijkt het succes in ook op met andere uit continenten aan te breken. Tijdens de een voorbereidingen voor het de van tournee gaan ook alle andere zaken met in het in altijd drukke leven van door André Rieu in gewoon door. uit Zo kan hij met de ene dag in Brazilië van op zitten voor een een promotietournee, dan weer een door album opnemen in Maastricht, in optreden in The Royal een op tv Varietyshow voor de Engelse koningin door of op voor onze eigen majesteit spelen op tv in de op tv grotten van Valkenburg. Hoewel met in eerste instantie uit alles een door routineus gesmeerde machine lijkt, met zien we telkens weer op tv dat de het fijne hand van de naar meester overal en van naar altijd aanwezig is om dit het reizende door gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen met te maken. De viool tijdens moet dagelijks van bespeeld naar worden, ook als er een keertje door niet wordt uit opgetreden, maar daarnaast naar heeft André nog 1001 naar andere dingen die een gedaan moeten de worden. het André brengt eerbetoon uit aan Michael Jackson. André is op tv druk bezig met op tv zijn op tv concerten in Zuid-Afrika. Een van van de liedjes is van Heal the in World van tijdens Michael Jackson, dat hij in samen zingt met door het Bloemenfontein koor. De repetities met zijn in met volle gang en naar de emoties lopen hoog uit het op bij iedereen. André uit bezoekt ook het van Houtbaai Music Project. door Een lokaal initiatief om kansarme het kinderen samen muziek in te uit laten maken. André door is zichtbaar onder op de indruk. Hij in nodigt de kinderen en tijdens hun ouders een uit voor de zijn concert. Na afloop in eten ze gezamenlijk op friet met hamburgers. Het een levert het grote hilariteit op als André de tijdens frieten zelf gaat op verdelen. Het een hoogtepunt van is het spontane op tv optreden van de een kinderen. André heeft in na afloop nog een met verrassing voor met hen in petto.

Realityserie over André, uit zijn orkest en de medewerkers op in de met periode voorafgaand aan op en tijdens zijn eerste op Zuid-Afrikaanse tournee. Na de een overweldigende doorbraak een in Australië lijkt uit het succes ook in op andere continenten op tv aan te breken. Tijdens de op voorbereidingen tijdens voor de tournee gaan ook tijdens alle andere tijdens zaken in het tijdens altijd drukke leven van met André Rieu door gewoon door. tijdens Zo kan hij uit de ene in dag in Brazilië zitten tijdens voor een promotietournee, dan weer de een album opnemen van in Maastricht, naar optreden in The Royal naar Varietyshow voor de de Engelse koningin of tijdens voor onze eigen tijdens majesteit spelen in in de het grotten van Valkenburg. een Hoewel in eerste op instantie alles een op tv routineus gesmeerde machine lijkt, uit zien we in telkens weer tijdens dat de fijne op hand van de meester overal naar en altijd aanwezig is de naar om dit reizende op gezelschap tot zo'n met wereldwijd fenomeen te maken. De tijdens viool de moet dagelijks bespeeld worden, ook in als er de een keertje de niet wordt opgetreden, maar daarnaast naar heeft André nog op tv 1001 op andere dingen die gedaan moeten een worden. André met op persreis naar Brazilië. Ook de daar met is de koning op van de wals ongekend op tv populair. Hij in treedt op voor de Samba-dansende dames in een door tv-show uit die bekeken wordt door 25 miljoen in op tv mensen. Het orkest vertrekt naar Zuid-Afrika, de op maar de vulkaanas gooit op tv behoorlijk wat roet in op tv het eten. een De tour komt in op gevaar door omdat ze niet kunnen vliegen. van Op het laatste moment in wordt een charter met geregeld voor op orkest en crew. door Uiteindelijk komt iedereen, na tijdens door twee tussenstops, aan in Johannesburg. Maar het dan kondigt door een nieuwe uitdaging zich een naar aan: de jurken op en de microfoons ontbreken nog! de Hoe krijgt André in die op tijd in door een Zuid- Afrika? Het eerste concert uit komt in gevaarlijk dichtbij en door André oppert zelfs dat ze, als door een het niet anders kan, maar naakt in moeten de optreden.

Realityserie over André, het zijn de orkest en medewerkers op tv in de periode voorafgaand aan op en in tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. de Na op de overweldigende met doorbraak in Australië lijkt het succes tijdens ook op andere het continenten aan te op breken. op Tijdens de voorbereidingen van voor de tournee uit gaan ook alle in andere zaken in het altijd met naar drukke leven van een André Rieu gewoon het door. Zo kan hij de ene uit dag een in Brazilië zitten voor op een promotietournee, dan weer op op een album opnemen een in Maastricht, optreden in The Royal van Varietyshow voor het de het Engelse koningin of de voor onze eigen majesteit spelen in van de grotten door van Valkenburg. op tv Hoewel in eerste instantie door alles een routineus tijdens gesmeerde machine naar lijkt, zien we telkens weer een op tv dat de fijne hand van de door meester overal en tijdens altijd aanwezig is van om dit reizende op tv de gezelschap tot zo'n wereldwijd tijdens fenomeen te maken. op tv De viool een moet dagelijks bespeeld worden, ook als een tijdens er een keertje niet wordt op tv opgetreden, maar daarnaast heeft in André nog 1001 door van andere dingen die gedaan moeten een worden. André een Rieu mag inmiddels in Nederland met op wel de Vorst van de door Viool genoemd worden. Hij naar van treedt op voor twee het vorstinnen: Queen Elizabeth een van het Verenigd Koninkrijk in en onze een eigen Koningin de Beatrix. De Engelse Koningin maakt een kennis met Rieu op tv en zijn orkest het in The Opera uit House met Theatre in Blackpool in tijdens de Royal Variety Performance. The uit Queen op tv is zeer te spreken het over de prestaties in van de uit Limburgse violist. 'Dit op is weer een nieuwe op tv mijlpaal in mijn carrière! van Ik op tv heb de Koningin de even de hand geschud de en gesproken. Ze was op erg vriendelijk de en door vertelde me dat ze had genoten uit van de mooie door melodieën.' Hij treedt het in Nederland naar ook het op voor Koningin Beatrix tijdens in de Gemeentegrot door van Valkenburg. Het uit orkest geeft een mini-concert van ter gelegenheid van het de het 125-jarig bestaan van de door VVV. De kijker de ziet dat alles tot uit in op de puntjes wordt voorbereid door tijdens André. Het licht, uit de bühne en een zelfs het over de vloer maakt het de maestro zich druk. de Het op resultaat mag er ook nu op tv weer zijn. Koningin Beatrix met met geniet van de de show. Ze vindt het optreden met zelfs te het kort. Voor André gaat een met wens tijdens in vervulling, hij heeft nog naar naar niet eerder voor onze majesteit het opgetreden.

Realityserie over het André, zijn orkest en van medewerkers uit in de periode voorafgaand aan de en op tv tijdens zijn op tv eerste Zuid-Afrikaanse tournee. naar Na de overweldigende doorbraak in Australië uit lijkt het succes de ook de op andere door continenten aan te breken. Tijdens op de voorbereidingen voor de een tournee gaan met ook alle van andere zaken in in het altijd tijdens drukke leven van André Rieu gewoon in door. Zo naar kan hij de ene tijdens dag in op Brazilië op tv zitten voor een promotietournee, dan van weer een het album opnemen in Maastricht, van optreden in op tv The Royal Varietyshow op tv voor de Engelse koningin uit of voor onze op tv eigen naar majesteit spelen in de naar grotten van Valkenburg. met Hoewel in tijdens eerste instantie alles een routineus gesmeerde van machine door lijkt, zien we telkens de weer dat de fijne op tv hand van naar de meester overal en naar altijd van aanwezig is om dit reizende naar op tv gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te op maken. De viool in moet dagelijks bespeeld van worden, ook het als er van een keertje niet wordt uit opgetreden, met maar daarnaast heeft André nog 1001 op tv andere het dingen die gedaan moeten een worden.

februari 2021
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!