Programma gemist?

Realityserie over André, van zijn naar orkest en medewerkers met in de periode voorafgaand het aan en tijdens een zijn eerste op tv Zuid-Afrikaanse tournee. Na de de overweldigende doorbraak het in Australië lijkt door het succes in ook op andere continenten aan te van naar breken. Tijdens de voorbereidingen voor tijdens de tournee van gaan ook op alle andere zaken in het altijd een drukke in leven van André het Rieu gewoon tijdens door. Zo kan van hij de ene dag in Brazilië in zitten voor op een op promotietournee, dan weer een album het opnemen in een Maastricht, optreden in in The Royal Varietyshow op voor de Engelse de koningin of op tv voor onze eigen majesteit spelen in op het de grotten van Valkenburg. Hoewel in in eerste de instantie alles een routineus op gesmeerde machine lijkt, het zien we telkens naar weer dat de de fijne hand van uit de meester overal de en altijd op aanwezig is om dit reizende in gezelschap in tot zo'n wereldwijd het fenomeen te maken. De viool tijdens op moet dagelijks bespeeld worden, ook als op tv er een keertje op niet op tv wordt opgetreden, tijdens maar daarnaast heeft André nog het 1001 andere dingen op die gedaan de moeten worden.

Realityserie op tv over André, zijn orkest en het medewerkers in de naar uit periode voorafgaand aan en van tijdens zijn eerste uit Zuid-Afrikaanse tournee. de Na de overweldigende doorbraak door in Australië lijkt op het succes van ook op andere continenten aan te van breken. Tijdens de tijdens voorbereidingen voor tijdens de met tournee gaan ook naar alle andere zaken een in het altijd drukke in leven van André tijdens Rieu gewoon door. een Zo kan hij de ene op naar dag in Brazilië zitten van voor een promotietournee, dan weer van in een album opnemen in het Maastricht, optreden in The Royal door Varietyshow een voor de Engelse koningin of naar voor onze uit eigen majesteit een spelen in tijdens de grotten van Valkenburg. uit Hoewel in met eerste instantie alles een routineus uit gesmeerde machine lijkt, van zien we met telkens weer dat de fijne op hand van de uit meester overal tijdens en tijdens altijd aanwezig is om dit op tv reizende het gezelschap tot zo'n een wereldwijd fenomeen te maken. De naar viool op tv moet dagelijks bespeeld worden, door ook als er de een keertje uit niet wordt opgetreden, maar daarnaast tijdens heeft naar André nog 1001 de andere dingen die gedaan moeten op tv worden.

Realityserie over met André, zijn orkest met en medewerkers in de in periode voorafgaand tijdens aan door en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse door tournee. tijdens Na de overweldigende doorbraak van in Australië lijkt het de succes in ook op andere continenten aan met te breken. Tijdens op de voorbereidingen voor de uit tournee in gaan ook alle op andere zaken de in het altijd drukke leven naar van André Rieu gewoon de de door. Zo kan hij in de ene dag de in Brazilië zitten voor tijdens een op tv promotietournee, dan weer een op album opnemen in Maastricht, optreden naar in The uit Royal Varietyshow voor de in Engelse koningin naar of voor op tv onze eigen het majesteit spelen in op tv de grotten van Valkenburg. van Hoewel in eerste instantie alles door een routineus uit gesmeerde op machine lijkt, zien we het telkens weer dat de op tv fijne hand van uit de meester overal en naar altijd aanwezig de is om uit dit reizende gezelschap tot zo'n met naar wereldwijd fenomeen te maken. De viool tijdens moet met dagelijks bespeeld worden, ook als de er een keertje van het niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft een André nog 1001 tijdens andere dingen die de gedaan moeten met worden. André brengt in eerbetoon aan Michael Jackson. op tv André is het druk bezig met zijn op tv concerten op in Zuid-Afrika. Een van van de in liedjes is Heal naar the World van Michael Jackson, het dat hij samen zingt met van met het Bloemenfontein koor. De repetities naar zijn in op volle gang en door de emoties met lopen hoog het op bij iedereen. André op tv bezoekt ook een het Houtbaai Music Project. Een het lokaal uit initiatief om kansarme kinderen een samen muziek te laten maken. tijdens André is een zichtbaar op tv onder de indruk. Hij nodigt door de kinderen en hun met naar ouders uit voor zijn concert. uit Na een afloop eten ze gezamenlijk friet naar met hamburgers. Het door levert in grote hilariteit op door als André de frieten zelf gaat uit verdelen. Het naar hoogtepunt is het van spontane optreden uit van de kinderen. André heeft het na de afloop nog een verrassing voor het hen in door petto.

Realityserie door over André, zijn orkest tijdens en op tv medewerkers in de periode door voorafgaand aan en tijdens een zijn een eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na door de overweldigende doorbraak in Australië uit lijkt uit het succes op ook op andere continenten aan op te breken. in Tijdens de op tv voorbereidingen voor de het tournee gaan ook alle tijdens andere zaken met in het altijd drukke in leven van André een Rieu gewoon door. de Zo kan uit hij de ene tijdens dag in Brazilië zitten een voor een promotietournee, dan weer van op een album opnemen in Maastricht, optreden het in The uit Royal Varietyshow met voor de Engelse koningin of op met voor onze eigen majesteit spelen in naar de grotten van de met Valkenburg. Hoewel in eerste instantie de alles de een routineus gesmeerde machine door lijkt, zien we telkens op tv weer dat de op fijne hand uit van de op tv meester overal en altijd aanwezig is met om dit reizende tijdens een gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen het te van maken. De viool moet uit dagelijks bespeeld worden, ook als met er het een keertje niet op tv wordt opgetreden, maar daarnaast heeft uit in André nog 1001 andere dingen die op gedaan moeten worden. uit André op persreis een naar Brazilië. met Ook daar is op tv de koning de van de wals een ongekend populair. Hij treedt op op voor Samba-dansende de dames de in een tv-show die bekeken de wordt door in 25 miljoen een mensen. Het orkest vertrekt naar Zuid-Afrika, tijdens maar de in vulkaanas gooit behoorlijk in wat roet in door het eten. De in tour komt in uit gevaar omdat ze niet van kunnen op tv vliegen. Op tijdens het laatste moment wordt met een charter met geregeld voor orkest en crew. Uiteindelijk de van komt iedereen, na twee tussenstops, een aan in op Johannesburg. Maar naar dan kondigt een nieuwe uitdaging zich op tv op aan: de jurken naar en de microfoons van ontbreken nog! Hoe krijgt uit André die uit op tijd in Zuid- het Afrika? Het eerste de concert komt gevaarlijk dichtbij en op tv André door oppert zelfs de dat ze, als met het niet anders kan, een maar naakt moeten uit optreden.

Realityserie over André, door van zijn orkest en medewerkers door in de periode voorafgaand het aan en tijdens zijn naar eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met uit Na de overweldigende doorbraak in op Australië lijkt het het succes uit ook op andere continenten aan te tijdens breken. tijdens Tijdens de voorbereidingen de voor de tournee gaan ook tijdens de alle andere zaken in het altijd op tv drukke naar leven van André het Rieu gewoon door. naar Zo kan hij de de ene dag in Brazilië in zitten tijdens voor een promotietournee, dan een weer een op album opnemen in Maastricht, tijdens optreden in met The Royal Varietyshow voor op de Engelse koningin of de het voor onze eigen majesteit spelen in tijdens de grotten van een Valkenburg. Hoewel in naar eerste instantie van alles het een routineus gesmeerde machine lijkt, het zien we telkens weer door dat de fijne op hand uit van de meester overal tijdens en altijd aanwezig een is om dit reizende op tv in gezelschap tot zo'n het wereldwijd fenomeen te maken. De viool in moet dagelijks bespeeld tijdens tijdens worden, ook als er op tv een keertje niet wordt opgetreden, een maar daarnaast door heeft André nog 1001 in andere dingen met die gedaan moeten worden. door naar André Rieu mag inmiddels op in Nederland wel een de Vorst van de Viool op genoemd worden. Hij met treedt op de voor twee vorstinnen: uit Queen Elizabeth uit van het Verenigd Koninkrijk en met onze eigen van Koningin Beatrix. een De Engelse Koningin op tv maakt kennis met Rieu het en zijn orkest van in in The Opera House Theatre in Blackpool op tv naar tijdens de Royal Variety Performance. door The Queen naar is zeer te een spreken over het de prestaties van de Limburgse violist. met 'Dit is van weer een nieuwe mijlpaal de in uit mijn carrière! Ik heb de door in Koningin even de van hand geschud en gesproken. het Ze was met erg vriendelijk en het vertelde me dat ze de had genoten van op tv de mooie melodieën.' Hij naar treedt in naar Nederland ook op de voor Koningin Beatrix in met de Gemeentegrot van Valkenburg. de in Het orkest geeft een mini-concert ter het gelegenheid van het de 125-jarig bestaan het van het de VVV. De kijker ziet door dat alles tot in op de puntjes wordt naar voorbereid door André. op tv Het op tv licht, de bühne en op tv zelfs over de een vloer maakt de maestro een zich druk. het Het resultaat mag de er ook nu weer in zijn. een Koningin Beatrix geniet van de het show. op tv Ze vindt in het optreden zelfs te kort. Voor de André gaat in een wens in vervulling, het door hij heeft nog niet van eerder voor onze majesteit een opgetreden.

Realityserie een over André, zijn op tv orkest en medewerkers in tijdens de periode voorafgaand aan van en tijdens zijn naar eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met Na de de overweldigende doorbraak in door Australië lijkt op tv het succes tijdens ook op andere continenten een aan te breken. Tijdens de het voorbereidingen voor de op op tv tournee gaan ook alle tijdens andere zaken in het altijd op tv drukke van leven van André Rieu gewoon een door. Zo in kan naar hij de ene dag naar in Brazilië zitten voor een uit promotietournee, dan uit weer een door album opnemen in Maastricht, uit optreden in het The Royal Varietyshow in voor de Engelse koningin of met tijdens voor onze eigen majesteit spelen in uit de grotten van uit Valkenburg. Hoewel van in eerste instantie uit alles met een routineus gesmeerde machine lijkt, zien in we telkens op weer dat de fijne tijdens hand tijdens van de meester op tv overal en door altijd aanwezig is om dit op tv reizende gezelschap tot zo'n de wereldwijd de fenomeen te maken. een De viool uit moet dagelijks bespeeld van worden, ook als er een keertje uit niet wordt een opgetreden, maar daarnaast heeft uit André op tv nog 1001 andere dingen die naar gedaan moeten van worden.

oktober 2021
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!