Programma gemist?

Realityserie over André, een het zijn orkest en medewerkers in door de periode het voorafgaand aan en een tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse met tournee. uit Na de overweldigende op doorbraak in Australië tijdens lijkt het succes uit ook op andere continenten aan het te breken. een Tijdens de voorbereidingen van voor de tournee gaan met ook op alle andere zaken in het op tv altijd uit drukke leven van André Rieu gewoon door door. Zo de kan hij de op tv ene dag van in Brazilië naar zitten voor een promotietournee, met dan weer een album van opnemen van in Maastricht, optreden het in The Royal Varietyshow voor de tijdens Engelse koningin of met voor onze op tv eigen majesteit spelen in in de grotten van uit Valkenburg. Hoewel het in op tv eerste instantie alles een met routineus gesmeerde op tv machine lijkt, zien we telkens weer op tv dat de fijne in hand van van de meester overal en op tv altijd het aanwezig is om dit met reizende gezelschap het tot zo'n wereldwijd fenomeen met te maken. met De viool moet dagelijks in bespeeld worden, ook als de er een de keertje met niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft met op tv André nog 1001 andere dingen die door gedaan moeten een worden.

Realityserie in over André, zijn orkest en in medewerkers met in de periode in voorafgaand aan en tijdens op tv zijn eerste Zuid-Afrikaanse naar tournee. Na de overweldigende de doorbraak in de Australië naar lijkt het succes naar ook op andere continenten tijdens aan te het breken. Tijdens de voorbereidingen voor de tijdens tijdens tournee gaan ook alle door andere zaken in het altijd in door drukke leven van André Rieu het gewoon de door. Zo kan een hij de ene dag in Brazilië naar zitten een voor een in promotietournee, dan weer een album opnemen tijdens in Maastricht, een optreden in met The Royal Varietyshow voor de uit Engelse op koningin of voor onze naar eigen het majesteit spelen in met de grotten van Valkenburg. Hoewel in naar uit eerste instantie alles door een routineus gesmeerde in machine lijkt, zien we telkens op tv weer dat de fijne de hand de van de meester overal en uit altijd uit aanwezig is om dit in reizende met gezelschap tot zo'n een wereldwijd fenomeen te in maken. De viool moet van dagelijks bespeeld worden, ook in als op er een keertje met niet wordt opgetreden, maar daarnaast tijdens heeft André nog op 1001 andere de dingen die gedaan moeten door worden.

Realityserie over André, een uit zijn orkest en medewerkers in van de uit periode voorafgaand aan en het tijdens zijn in eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende op uit doorbraak in Australië lijkt naar het succes ook op uit andere continenten in aan te in breken. Tijdens de tijdens voorbereidingen voor de tournee uit gaan ook alle andere zaken tijdens in het tijdens altijd uit drukke leven van André Rieu gewoon een tijdens door. Zo kan met hij de ene dag op tv in Brazilië zitten uit voor een promotietournee, van dan weer een op tv album opnemen tijdens in Maastricht, optreden in een The Royal Varietyshow voor van de Engelse het koningin of voor onze op eigen majesteit spelen in de de grotten van het Valkenburg. Hoewel tijdens in van eerste instantie alles een routineus gesmeerde door machine in lijkt, zien we telkens weer van dat de fijne de hand op tv van de meester overal tijdens en altijd tijdens aanwezig is naar om dit reizende gezelschap tot zo'n uit het wereldwijd fenomeen te maken. De viool op tv moet dagelijks naar bespeeld worden, ook uit als er een keertje van uit niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft door André nog 1001 op andere een dingen die gedaan moeten op tv worden. André brengt eerbetoon op tv aan in Michael Jackson. André is druk een bezig met van zijn de concerten in Zuid-Afrika. Een van de naar liedjes is Heal op tv the World naar van Michael Jackson, met dat hij op tv samen zingt met het de Bloemenfontein koor. De repetities van zijn in volle het gang door en de van emoties lopen hoog de op bij iedereen. André bezoekt ook op het in Houtbaai Music Project. Een het lokaal initiatief een om kansarme kinderen samen uit muziek te door laten maken. naar André is zichtbaar tijdens onder de indruk. uit Hij nodigt de kinderen op tv en hun in ouders uit voor met zijn concert. Na afloop met eten ze op gezamenlijk friet met in hamburgers. Het levert grote hilariteit op naar tijdens als André de frieten zelf gaat door verdelen. Het de hoogtepunt is in het spontane tijdens optreden van de kinderen. André heeft de na op tv afloop nog een verrassing voor van hen in het petto.

Realityserie van over André, tijdens zijn orkest en medewerkers uit in de naar periode voorafgaand aan en de tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse op tv tournee. Na door de overweldigende doorbraak in de Australië lijkt het succes met ook de op andere continenten aan naar te breken. Tijdens de door voorbereidingen voor naar de tournee gaan ook op alle andere zaken op tv uit in het altijd drukke op leven van André Rieu gewoon op door. Zo tijdens kan hij de uit ene dag in de Brazilië uit zitten voor een promotietournee, dan met weer de een album opnemen door in Maastricht, optreden in The op tv Royal Varietyshow voor de het Engelse koningin of van voor onze eigen op tv majesteit spelen het in door de grotten van Valkenburg. naar Hoewel in naar eerste instantie alles een routineus gesmeerde naar op machine lijkt, zien we telkens weer met tijdens dat de fijne hand tijdens van de op tv meester overal en door altijd aanwezig is om dit in reizende gezelschap tot in zo'n wereldwijd fenomeen te met maken. De viool met door moet dagelijks bespeeld van worden, ook als er een keertje door niet wordt opgetreden, in maar daarnaast heeft een André nog 1001 naar andere dingen die naar gedaan moeten worden. van op André op persreis naar een Brazilië. Ook daar is de op koning van in de wals tijdens ongekend populair. naar Hij treedt op voor in Samba-dansende dames in op tv een tv-show die bekeken tijdens wordt door 25 van miljoen mensen. Het orkest uit vertrekt naar op Zuid-Afrika, maar de tijdens vulkaanas door gooit behoorlijk wat roet in een het eten. De de tour op komt in gevaar omdat ze in niet kunnen uit vliegen. Op tijdens het laatste moment wordt een charter op geregeld voor orkest een en crew. door Uiteindelijk met komt iedereen, na twee door tussenstops, aan in Johannesburg. Maar van dan kondigt een op tv de nieuwe uitdaging zich aan: een de jurken en de microfoons door ontbreken nog! tijdens Hoe van krijgt André die op in tijd in Zuid- Afrika? op Het eerste concert komt in gevaarlijk dichtbij en de André oppert op zelfs dat ze, tijdens als het niet anders op tv kan, op maar naakt moeten een optreden.

Realityserie over naar André, zijn op orkest en naar medewerkers in de periode voorafgaand van aan tijdens en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tijdens tournee. Na de overweldigende tijdens doorbraak in de Australië lijkt op het succes ook op andere de continenten aan te tijdens breken. in Tijdens de voorbereidingen voor de op tv in tournee gaan ook een alle andere zaken in het met altijd drukke de leven van op André Rieu gewoon de door. Zo kan hij met de ene dag in Brazilië het zitten voor op een promotietournee, van dan weer een album opnemen het in Maastricht, op optreden in The in Royal Varietyshow voor het de Engelse koningin in of voor van onze eigen majesteit spelen naar in de grotten van de van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie tijdens alles een op routineus gesmeerde machine op lijkt, zien naar we telkens weer dat de de fijne hand van in de met meester overal en met altijd aanwezig is om dit een reizende gezelschap de tot zo'n wereldwijd fenomeen te uit tijdens maken. De viool moet met dagelijks bespeeld worden, ook door als er een van keertje niet wordt opgetreden, op tv maar van daarnaast heeft André nog tijdens 1001 andere tijdens dingen die gedaan van moeten worden. André Rieu mag uit inmiddels in Nederland een wel tijdens de Vorst van een de Viool genoemd worden. Hij door naar treedt op voor naar twee vorstinnen: Queen op Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk en een van onze eigen Koningin Beatrix. De Engelse tijdens Koningin door maakt kennis met in Rieu en zijn op orkest in The Opera van House Theatre in van Blackpool tijdens de Royal naar de Variety Performance. The een Queen is zeer met te spreken over de een prestaties van de Limburgse de violist. 'Dit is weer van een nieuwe het mijlpaal de in mijn carrière! Ik van heb de van Koningin even de hand geschud en een gesproken. Ze door was door erg vriendelijk en vertelde me dat door ze tijdens had genoten met van de mooie de melodieën.' Hij treedt in Nederland het ook een op voor Koningin uit Beatrix in de Gemeentegrot van Valkenburg. de op Het orkest geeft een mini-concert ter van gelegenheid met van het in 125-jarig bestaan van de een VVV. De kijker ziet dat naar uit alles tot in de puntjes het wordt voorbereid door met André. Het licht, in de bühne de en zelfs over de met vloer met maakt de maestro zich op tv druk. Het resultaat mag er het op ook nu weer in zijn. Koningin Beatrix geniet een van de show. Ze tijdens vindt het optreden zelfs met te kort. Voor naar André gaat een op wens in naar vervulling, hij de heeft nog niet uit eerder voor door onze majesteit opgetreden.

Realityserie over André, uit zijn orkest en op tv medewerkers in op de periode voorafgaand op tv aan en naar tijdens zijn eerste de Zuid-Afrikaanse tournee. naar Na de overweldigende doorbraak in een Australië lijkt van het succes ook op andere de van continenten aan te breken. Tijdens op de voorbereidingen voor de van tournee gaan ook uit alle andere door zaken in het uit altijd drukke leven van tijdens André Rieu gewoon tijdens met door. Zo kan hij de ene uit dag in op Brazilië zitten voor de een met promotietournee, dan weer een van album opnemen in het Maastricht, optreden in The Royal een Varietyshow voor de in Engelse op tv koningin of een voor onze eigen naar majesteit spelen in door de grotten van Valkenburg. Hoewel het in eerste naar instantie alles een routineus in gesmeerde een machine lijkt, zien we telkens op tv weer op dat de fijne de hand van de meester naar overal en altijd aanwezig is door om op dit reizende gezelschap tot zo'n in wereldwijd naar fenomeen te maken. De viool van moet dagelijks bespeeld met op worden, ook als er een keertje het door niet wordt opgetreden, maar daarnaast van heeft André op tv nog 1001 andere het dingen die gedaan moeten tijdens worden.

september 2018
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord