Programma gemist?

Realityserie over André, de zijn orkest en op tv medewerkers in op tv de op periode voorafgaand aan van en tijdens zijn eerste naar Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende tijdens doorbraak tijdens in Australië lijkt op tv het succes ook op van andere continenten aan te uit breken. Tijdens de een voorbereidingen voor naar de tournee tijdens gaan ook alle andere een zaken naar in het altijd drukke leven een van André Rieu de gewoon door. Zo in kan hij het de ene dag in door Brazilië zitten een voor een promotietournee, dan uit weer naar een album opnemen in op tv Maastricht, optreden met in The Royal Varietyshow voor naar de door Engelse koningin of voor door onze eigen majesteit door spelen in de met grotten van Valkenburg. Hoewel tijdens in eerste van instantie alles een op routineus gesmeerde machine lijkt, in zien met we telkens weer dat door de fijne door hand van de een meester overal en altijd aanwezig is het om dit uit reizende met gezelschap tot zo'n uit wereldwijd fenomeen te maken. De uit viool moet dagelijks bespeeld in worden, ook als tijdens er tijdens een keertje niet wordt opgetreden, naar maar daarnaast heeft op André nog tijdens 1001 andere dingen die naar gedaan op moeten worden.

Realityserie over met André, zijn orkest uit en medewerkers het in de uit periode voorafgaand aan en tijdens op tv zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. op tv Na de overweldigende de doorbraak in uit Australië door lijkt het succes ook een op andere continenten aan een te breken. Tijdens de het voorbereidingen op tv voor de tournee gaan ook met alle een andere zaken in het uit altijd drukke tijdens leven van van André Rieu gewoon op tv door. Zo kan hij het de ene dag in Brazilië naar zitten voor een met promotietournee, een dan weer een album tijdens opnemen in in Maastricht, optreden met in The Royal Varietyshow voor tijdens de tijdens Engelse koningin of voor onze in eigen door majesteit spelen in de grotten van van Valkenburg. Hoewel door in het eerste instantie alles op een routineus gesmeerde machine naar lijkt, zien tijdens we telkens weer dat de fijne de hand van de op op tv meester overal en altijd op aanwezig is om dit met reizende gezelschap tot zo'n op uit wereldwijd fenomeen te maken. De viool de moet naar dagelijks bespeeld worden, ook als op tv er een keertje de op niet wordt opgetreden, maar daarnaast tijdens heeft op André nog 1001 andere dingen die met uit gedaan moeten worden.

Realityserie over André, op zijn orkest het en medewerkers tijdens in de in periode voorafgaand aan en tijdens naar zijn eerste het Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende op tv doorbraak in Australië een lijkt op tv het succes ook op tijdens andere continenten aan te naar breken. Tijdens de op voorbereidingen voor de het tournee door gaan ook alle in andere zaken in het altijd tijdens naar drukke leven van André het Rieu gewoon door. op Zo kan hij door de ene dag door in Brazilië zitten op tv voor een promotietournee, tijdens dan weer in een album opnemen in op tv Maastricht, optreden in op The Royal Varietyshow voor de het Engelse koningin op tv of voor in onze eigen van majesteit spelen in de van grotten van naar Valkenburg. Hoewel in eerste door instantie alles een routineus met gesmeerde machine tijdens lijkt, zien door we telkens weer dat de de fijne hand naar van de uit meester overal en het altijd aanwezig is het om dit reizende gezelschap tot zo'n de wereldwijd het fenomeen te maken. De viool een moet op dagelijks bespeeld worden, ook als het er een uit keertje door niet wordt opgetreden, maar daarnaast tijdens heeft uit André nog 1001 andere dingen het die naar gedaan moeten worden. André door brengt eerbetoon uit aan Michael Jackson. André naar is druk door bezig met zijn concerten in Zuid-Afrika. een naar Een van de liedjes is Heal de the World van in op tv Michael Jackson, dat hij in samen zingt met op tv het Bloemenfontein koor. het De repetities zijn in volle de de gang en de emoties lopen hoog door op bij iedereen. het André bezoekt ook op tv het Houtbaai met Music Project. in Een lokaal een initiatief om kansarme kinderen samen een muziek een te laten maken. André is zichtbaar een onder de door indruk. op Hij nodigt de kinderen en op tv hun ouders tijdens uit voor met zijn concert. Na afloop naar eten ze gezamenlijk naar friet met hamburgers. Het een levert in grote hilariteit op als André de door frieten door zelf gaat verdelen. Het hoogtepunt van van is het spontane tijdens optreden van de kinderen. André heeft tijdens na afloop uit nog tijdens een verrassing voor hen van in petto.

Realityserie over op tv André, het zijn orkest en medewerkers in de in periode voorafgaand aan uit en met tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. uit Na de overweldigende van een doorbraak in Australië op lijkt het succes het ook op andere continenten aan een te uit breken. Tijdens de voorbereidingen in voor de tournee van gaan ook alle andere zaken van in het met altijd drukke leven van van André de Rieu gewoon door. door Zo kan hij de de ene dag in tijdens Brazilië zitten voor een op tv promotietournee, dan door weer een een album opnemen in Maastricht, het optreden in The met Royal Varietyshow voor uit de Engelse koningin de of van voor onze eigen majesteit spelen tijdens in de de grotten van in Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles tijdens de een routineus gesmeerde machine lijkt, op zien tijdens we telkens weer dat tijdens de fijne op hand van de een meester overal en altijd aanwezig is het om dit reizende de gezelschap tot zo'n op met wereldwijd fenomeen te maken. op De viool moet dagelijks bespeeld op tv worden, ook als uit van er een keertje niet wordt opgetreden, uit met maar daarnaast heeft André met nog 1001 andere op dingen die gedaan door moeten worden. André op persreis door naar op tv Brazilië. Ook naar daar is de koning van uit de met wals ongekend populair. Hij treedt op naar voor Samba-dansende de dames in een de tv-show van die bekeken wordt uit door 25 miljoen op tv mensen. Het orkest vertrekt naar op tv Zuid-Afrika, maar de vulkaanas het gooit uit behoorlijk wat roet tijdens in het eten. De van tour komt in uit gevaar omdat de ze niet kunnen een vliegen. Op het een laatste moment wordt een tijdens charter op tv geregeld voor orkest en crew. Uiteindelijk van komt naar iedereen, na twee tussenstops, aan van in Johannesburg. Maar in het dan kondigt een het nieuwe uitdaging zich aan: van de jurken en de van microfoons ontbreken nog! een Hoe krijgt het André die op tijd in een Zuid- Afrika? Het tijdens eerste concert komt met het gevaarlijk dichtbij en André het oppert zelfs dat ze, als tijdens het niet in anders kan, maar naakt op tv moeten naar optreden.

Realityserie naar over André, zijn van orkest en medewerkers in het de met periode voorafgaand aan en tijdens op tv zijn eerste Zuid-Afrikaanse door tournee. Na de een overweldigende doorbraak door in Australië lijkt een het succes het ook op andere op continenten aan te breken. Tijdens de in voorbereidingen voor de de tijdens tournee gaan ook alle in andere zaken in het het altijd het drukke leven van André Rieu op tv gewoon door. Zo uit kan de hij de ene dag in tijdens Brazilië zitten voor op een promotietournee, op tv dan weer van een album opnemen in Maastricht, optreden tijdens in The Royal met de Varietyshow voor de Engelse met koningin of voor onze het eigen majesteit spelen in uit de grotten door van Valkenburg. in Hoewel in eerste instantie alles in een routineus de gesmeerde machine lijkt, uit zien we in telkens weer dat de fijne in het hand van de meester overal op en altijd de aanwezig is om op dit reizende gezelschap in tot zo'n wereldwijd fenomeen in te uit maken. De viool moet op tv dagelijks bespeeld worden, ook op als met er een keertje in niet wordt opgetreden, maar tijdens daarnaast heeft André nog van 1001 uit andere dingen die gedaan moeten op worden. door André Rieu mag inmiddels in Nederland het van wel de Vorst tijdens van de Viool genoemd met worden. Hij treedt op het voor twee vorstinnen: met Queen Elizabeth van het naar Verenigd Koninkrijk op en onze eigen met Koningin Beatrix. op tv De Engelse Koningin maakt kennis met met in Rieu en zijn met orkest in The in Opera House Theatre in het Blackpool tijdens met de Royal tijdens Variety Performance. The door Queen is zeer te spreken over naar de naar prestaties van de Limburgse naar violist. tijdens 'Dit is weer een door nieuwe mijlpaal de in mijn carrière! tijdens Ik heb de Koningin de even de hand geschud en tijdens gesproken. Ze was op naar erg vriendelijk en op vertelde me dat in ze had genoten van de mooie met met melodieën.' Hij treedt in Nederland de ook op voor een Koningin Beatrix de in de Gemeentegrot van uit Valkenburg. Het de orkest geeft een mini-concert tijdens ter gelegenheid van op tv het in 125-jarig bestaan van de een VVV. De van kijker ziet dat het alles tot in de puntjes de wordt de voorbereid door André. naar Het licht, de bühne en zelfs op de over de vloer met maakt de maestro zich druk. door Het resultaat op mag er ook uit nu weer zijn. de Koningin Beatrix geniet van de naar show. in Ze vindt het optreden het zelfs de te kort. Voor André van gaat een wens van in vervulling, hij heeft nog op tv niet eerder het voor uit onze majesteit opgetreden.

Realityserie op tv over André, zijn met orkest en door medewerkers in de periode voorafgaand een aan en tijdens zijn de eerste in Zuid-Afrikaanse tournee. Na met de overweldigende tijdens doorbraak in Australië lijkt het succes naar een ook op andere het continenten aan te breken. Tijdens op de voorbereidingen met voor de tournee gaan op ook alle naar andere zaken in het op tv altijd drukke leven van de André Rieu het gewoon door. Zo kan in hij de door ene dag in van Brazilië een zitten voor een promotietournee, dan weer met een album opnemen uit in in Maastricht, optreden een in The Royal Varietyshow voor de tijdens het Engelse koningin of voor onze eigen naar majesteit spelen naar in de grotten van met Valkenburg. Hoewel in van eerste tijdens instantie alles een routineus gesmeerde in in machine lijkt, zien het we telkens weer op dat de fijne hand van de van door meester overal en altijd aanwezig op is op tv om dit reizende gezelschap tot naar zo'n wereldwijd fenomeen van te maken. De viool tijdens moet de dagelijks bespeeld worden, ook als met er een keertje door de niet wordt opgetreden, maar daarnaast naar heeft André nog 1001 tijdens andere dingen die naar gedaan moeten tijdens worden.

april 2019
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord