Programma gemist?

Realityserie in over André, zijn orkest met en medewerkers in de met periode voorafgaand de aan in en tijdens zijn eerste door Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende uit doorbraak in van Australië lijkt het succes het tijdens ook op andere continenten aan op tv te breken. Tijdens op tv de voorbereidingen voor op de tournee gaan door ook alle andere de zaken in het de altijd drukke op tv leven van door André Rieu gewoon door. Zo het kan hij de ene uit dag op in Brazilië zitten voor een een promotietournee, op tv dan weer een het album opnemen in Maastricht, van optreden in The Royal de Varietyshow voor de op tv Engelse door koningin of voor op tv onze eigen majesteit tijdens spelen in de van grotten van door Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles tijdens een routineus op gesmeerde machine lijkt, zien op tv we uit telkens weer dat een de fijne hand in van de meester overal op en naar altijd aanwezig is om op tv dit reizende gezelschap tot naar zo'n wereldwijd fenomeen te van maken. tijdens De viool moet dagelijks bespeeld tijdens tijdens worden, ook als er een in keertje niet van wordt opgetreden, maar daarnaast door heeft André nog tijdens 1001 andere dingen die op gedaan tijdens moeten worden.

Realityserie op over André, in zijn orkest en medewerkers in de de periode voorafgaand het aan en tijdens zijn tijdens tijdens eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na tijdens de overweldigende doorbraak in Australië door lijkt het succes het op tv ook op andere continenten van aan te breken. Tijdens de in voorbereidingen van voor de tournee gaan door ook alle andere op zaken in het altijd het een drukke leven van door André Rieu gewoon het door. Zo kan naar hij de ene dag in door Brazilië zitten voor door een promotietournee, dan met weer een album opnemen met in Maastricht, met optreden in The tijdens Royal Varietyshow voor de het Engelse op tv koningin of naar voor onze eigen majesteit spelen in de een de grotten van Valkenburg. in Hoewel in op tv eerste instantie alles een in routineus gesmeerde machine lijkt, het zien we een telkens weer dat naar de fijne hand van de het meester overal en in het altijd aanwezig is om dit tijdens reizende een gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te de maken. De viool van moet dagelijks tijdens bespeeld worden, naar ook als er een keertje op niet wordt op opgetreden, van maar daarnaast heeft met André nog 1001 andere van dingen die op gedaan moeten worden.

Realityserie op tv over André, uit zijn orkest en van medewerkers in de periode voorafgaand aan de en tijdens in zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. een Na de overweldigende van met doorbraak in Australië lijkt het succes van ook naar op andere continenten aan te de breken. Tijdens de tijdens voorbereidingen voor de met tournee gaan ook op alle andere van zaken in in het altijd drukke leven de van met André Rieu gewoon door. met Zo kan hij met de ene dag in Brazilië met met zitten voor een promotietournee, dan een weer een album opnemen het in uit Maastricht, optreden tijdens in The Royal Varietyshow voor de tijdens Engelse koningin uit of voor onze van eigen majesteit spelen in van een de grotten van Valkenburg. Hoewel door in uit eerste instantie alles een routineus gesmeerde een machine lijkt, van zien we naar telkens weer een dat de fijne hand van een de meester overal en door altijd aanwezig is met om op tv dit reizende gezelschap tot het zo'n in wereldwijd fenomeen te maken. De viool van moet dagelijks in bespeeld worden, in ook als er een keertje met niet wordt opgetreden, met in maar daarnaast heeft André nog het 1001 andere dingen tijdens die gedaan moeten worden. het André brengt door eerbetoon aan Michael Jackson. de André is uit druk bezig met van zijn concerten in met Zuid-Afrika. Een door van de liedjes is naar Heal the World van een de Michael Jackson, dat op tv hij samen zingt met het Bloemenfontein tijdens koor. De repetities met zijn in volle het gang van en de emoties door lopen hoog de op bij iedereen. André bezoekt ook tijdens het naar Houtbaai Music een Project. Een lokaal initiatief om kansarme het op tv kinderen samen muziek te laten maken. uit naar André is zichtbaar onder tijdens de indruk. Hij nodigt de de door kinderen en hun ouders uit voor met zijn concert. met Na op tv afloop eten ze gezamenlijk friet met met hamburgers. uit Het levert grote hilariteit op uit als André de met frieten zelf gaat een verdelen. Het hoogtepunt op tv is het een spontane optreden van de van door kinderen. André heeft na door afloop nog een verrassing voor door hen in het petto.

Realityserie met over André, van zijn orkest en medewerkers uit in de periode voorafgaand het aan en tijdens uit zijn eerste het Zuid-Afrikaanse tournee. Na de uit overweldigende doorbraak op tv in Australië de lijkt het succes op tv ook op andere continenten aan te tijdens breken. Tijdens uit de voorbereidingen voor de het tournee tijdens gaan ook uit alle andere zaken de in het altijd drukke in leven van André op tv Rieu gewoon door. Zo in kan in hij de ene door dag in Brazilië op zitten voor een promotietournee, dan weer door door een album opnemen in een Maastricht, optreden in uit The Royal Varietyshow voor de op Engelse met koningin of voor naar onze eigen majesteit een spelen in de in grotten van het Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles met een routineus met gesmeerde machine lijkt, zien naar we telkens in weer dat de fijne de hand van de door meester overal en uit altijd naar aanwezig is om dit door reizende gezelschap door tot zo'n wereldwijd fenomeen de te maken. De de viool moet dagelijks de bespeeld in worden, ook als er tijdens een keertje niet een wordt opgetreden, van maar daarnaast heeft André nog tijdens 1001 andere dingen de die gedaan moeten in worden. André uit op persreis naar Brazilië. van Ook daar door is de koning van op de een wals ongekend populair. Hij treedt van op voor Samba-dansende van dames uit in een tv-show die op bekeken wordt door 25 miljoen op mensen. naar Het orkest de vertrekt naar Zuid-Afrika, maar door de vulkaanas in gooit behoorlijk wat roet in het de eten. in De tour op komt in gevaar omdat tijdens ze niet kunnen vliegen. op Op het laatste tijdens moment wordt naar een charter geregeld voor orkest naar op tv en crew. Uiteindelijk met komt iedereen, na door twee tussenstops, aan de in Johannesburg. Maar dan met kondigt een in nieuwe uitdaging zich in aan: de jurken de en de microfoons ontbreken nog! Hoe van krijgt tijdens André die naar op tijd in Zuid- Afrika? Het tijdens eerste concert komt een gevaarlijk dichtbij in en van André oppert zelfs dat ze, als in het in niet anders kan, maar naar naakt moeten door optreden.

Realityserie over André, de zijn orkest en een medewerkers door in de periode voorafgaand aan het van en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse in tournee. de Na de overweldigende doorbraak het in Australië lijkt uit het succes ook uit op andere continenten aan te de het breken. Tijdens de voorbereidingen voor tijdens de tournee gaan met ook alle een andere zaken in de het altijd drukke leven door van André Rieu gewoon van door. in Zo kan hij de ene door dag in een Brazilië zitten voor met een promotietournee, dan van weer door een album opnemen in Maastricht, optreden door op in The Royal een Varietyshow voor de Engelse tijdens koningin of voor een onze eigen majesteit spelen in op tv de grotten met van Valkenburg. Hoewel op tv in eerste instantie met alles een routineus gesmeerde op tv machine lijkt, zien het op we telkens weer dat uit de fijne hand van de tijdens meester op tv overal en altijd aanwezig een is om dit reizende op van gezelschap tot zo'n wereldwijd tijdens fenomeen te maken. De viool uit door moet dagelijks bespeeld het worden, ook als er een op keertje niet wordt opgetreden, uit maar daarnaast met heeft André in nog 1001 andere dingen die een door gedaan moeten worden. André Rieu met mag inmiddels in Nederland uit wel de op tv Vorst van op tv de Viool genoemd worden. naar Hij door treedt op voor twee op tv vorstinnen: Queen Elizabeth van het tijdens Verenigd Koninkrijk met en met onze eigen Koningin Beatrix. De van Engelse Koningin maakt kennis met met Rieu met en zijn orkest op in The naar Opera House Theatre naar in Blackpool tijdens de de Royal de Variety Performance. The Queen op tv is zeer te spreken uit over de prestaties van door van de Limburgse violist. met 'Dit is weer een de nieuwe mijlpaal in mijn door carrière! Ik naar heb de een Koningin even de hand geschud en een gesproken. met Ze was erg naar vriendelijk en vertelde me met dat het ze had genoten van de mooie een melodieën.' Hij op tv treedt in op tv Nederland ook op voor op tv Koningin Beatrix in op tv de Gemeentegrot van Valkenburg. het uit Het orkest geeft een mini-concert ter op tv gelegenheid van op het 125-jarig bestaan op tv van van de VVV. De kijker van ziet dat alles tot in uit de in puntjes wordt voorbereid door André. in Het uit licht, de bühne en naar zelfs over de op tv vloer een maakt de maestro zich druk. op tv Het door resultaat mag er ook nu met weer zijn. Koningin Beatrix uit geniet van de in show. door Ze vindt het optreden zelfs van te kort. Voor de André gaat op een wens in het vervulling, op hij heeft nog niet naar eerder voor onze in majesteit opgetreden.

Realityserie over André, in zijn door orkest en medewerkers in uit de in periode voorafgaand aan het en tijdens zijn op eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende in doorbraak in door Australië lijkt tijdens het succes ook op door andere continenten aan op tv te breken. Tijdens van de voorbereidingen met voor de tournee gaan uit ook van alle andere zaken in op tv het altijd drukke leven van op tv André Rieu in gewoon op tv door. Zo kan hij de door ene van dag in Brazilië uit zitten voor een promotietournee, dan op tv weer een album op opnemen in Maastricht, optreden op in de The Royal van Varietyshow voor de Engelse koningin of de uit voor onze eigen majesteit een spelen in de tijdens grotten van Valkenburg. Hoewel tijdens in op eerste instantie alles een routineus gesmeerde met machine lijkt, een zien we telkens naar weer dat met de fijne hand van de op tv meester uit overal en altijd aanwezig het is om dit reizende op gezelschap met tot zo'n wereldwijd fenomeen te een maken. De naar viool op tv moet dagelijks bespeeld worden, ook uit als er een van keertje niet wordt opgetreden, in maar daarnaast op heeft André het nog 1001 andere dingen die de gedaan op tv moeten worden.

juli 2018
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord