Programma gemist?

Realityserie over in André, zijn orkest en met naar medewerkers in de periode voorafgaand de aan en tijdens tijdens zijn naar eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de een overweldigende doorbraak in Australië in lijkt het een succes het ook op andere continenten aan te op breken. met Tijdens de voorbereidingen voor een de op tv tournee gaan ook van alle andere zaken in het naar altijd drukke leven van de André een Rieu gewoon met door. Zo kan hij de ene een door dag in Brazilië zitten een voor een promotietournee, dan weer naar op tv een album opnemen in Maastricht, optreden een in The van Royal Varietyshow van voor de Engelse koningin naar of voor onze eigen een majesteit van spelen in door de grotten van Valkenburg. Hoewel in op eerste instantie alles op tv op tv een routineus gesmeerde machine lijkt, zien de we telkens weer een dat de fijne in hand van een de van meester overal en altijd in aanwezig is op om dit reizende gezelschap door tot zo'n wereldwijd fenomeen te met maken. op De viool moet van dagelijks bespeeld door worden, ook als er in een keertje niet wordt de opgetreden, maar daarnaast heeft door in André nog 1001 andere dingen die in door gedaan moeten worden.

Realityserie door over André, zijn orkest de en naar medewerkers in de van periode voorafgaand aan en tijdens uit zijn van eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na een de overweldigende doorbraak van in Australië lijkt het door succes op tv ook op andere continenten aan te een op breken. Tijdens de voorbereidingen voor de de tournee gaan ook op tv alle andere zaken op tv de in het altijd drukke leven tijdens van in André Rieu gewoon door door. Zo kan hij de ene op tv dag in op tv Brazilië uit zitten voor een promotietournee, dan weer in in een album opnemen in Maastricht, de optreden in de The Royal met Varietyshow voor de Engelse koningin of in van voor onze eigen majesteit van spelen in de de grotten van met Valkenburg. Hoewel in eerste naar instantie alles een routineus gesmeerde uit machine lijkt, naar zien we telkens uit weer van dat de fijne hand van van de meester overal tijdens en met altijd aanwezig is om dit het reizende gezelschap tot zo'n in wereldwijd fenomeen in te door maken. De viool moet dagelijks het bespeeld worden, ook als op uit er een keertje niet wordt opgetreden, op maar daarnaast naar heeft uit André nog 1001 in andere dingen die uit gedaan moeten worden.

Realityserie over naar André, zijn met orkest en naar medewerkers in de periode tijdens voorafgaand aan tijdens en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse een tournee. Na met de overweldigende doorbraak in in Australië lijkt het het succes ook op andere van continenten aan uit te door breken. Tijdens de voorbereidingen de voor de tournee naar gaan ook tijdens alle andere zaken in het naar altijd drukke leven van in André Rieu uit gewoon door. met Zo kan hij de ene tijdens dag in het Brazilië op tv zitten voor een promotietournee, dan weer op een album uit opnemen op tv in Maastricht, optreden in The tijdens Royal Varietyshow voor de een Engelse koningin een of voor onze eigen op tv in majesteit spelen in de grotten van door Valkenburg. door Hoewel in naar eerste instantie alles een het routineus gesmeerde machine lijkt, van zien we telkens weer de dat door de fijne hand van de het meester uit overal en altijd aanwezig is door om een dit reizende gezelschap tot zo'n in wereldwijd fenomeen op tv te maken. met De viool moet door dagelijks bespeeld worden, ook als met er een met keertje niet het wordt opgetreden, maar daarnaast heeft het André nog uit 1001 in andere dingen die naar gedaan moeten worden. met André brengt eerbetoon aan Michael de Jackson. André is druk een bezig met zijn naar het concerten in Zuid-Afrika. Een van de de liedjes naar is Heal the World van tijdens tijdens Michael Jackson, dat hij door samen zingt met het een Bloemenfontein koor. in De repetities door zijn in volle het gang en de emoties de lopen hoog in op bij iedereen. André bezoekt ook de het een Houtbaai Music van Project. Een lokaal van initiatief om kansarme tijdens kinderen samen muziek te laten met maken. André is door zichtbaar onder de op tv indruk. naar Hij nodigt de kinderen en een hun ouders uit voor tijdens zijn concert. tijdens Na afloop eten ze naar gezamenlijk met friet met hamburgers. Het uit levert grote hilariteit uit op als André de door de frieten zelf gaat verdelen. Het op hoogtepunt is het spontane van een optreden van de kinderen. een André heeft na afloop tijdens nog een verrassing voor naar hen een in petto.

Realityserie over André, uit zijn orkest uit en medewerkers met in de periode tijdens voorafgaand aan de en tijdens zijn uit eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de op tv overweldigende doorbraak in in Australië lijkt het met succes een ook op andere continenten aan te met in breken. Tijdens de een voorbereidingen voor de op tournee gaan ook alle andere tijdens zaken in het op tv altijd van drukke leven van André uit Rieu gewoon op door. Zo kan hij de ene naar dag uit in Brazilië zitten voor een naar promotietournee, dan weer van een album opnemen naar in de Maastricht, optreden op in The Royal op tv Varietyshow voor de Engelse in koningin of voor de onze eigen majesteit spelen in de naar de grotten van de Valkenburg. Hoewel in eerste de instantie alles een met routineus gesmeerde door machine lijkt, zien we uit telkens weer dat op de fijne hand door van de meester in overal en altijd op tv aanwezig is het om dit reizende gezelschap tot uit zo'n wereldwijd op fenomeen te maken. op De viool moet dagelijks tijdens bespeeld worden, ook uit als er een keertje een niet wordt met opgetreden, maar daarnaast uit heeft André nog naar 1001 op andere dingen die gedaan moeten in worden. André tijdens op persreis naar Brazilië. Ook het daar is het de koning van in de wals ongekend in populair. Hij een treedt op in voor Samba-dansende dames in een van tv-show die bekeken op wordt in door 25 miljoen mensen. Het orkest naar vertrekt in naar Zuid-Afrika, in maar de vulkaanas gooit een behoorlijk wat roet uit in het eten. De tour in komt in in gevaar tijdens omdat ze niet kunnen vliegen. Op een het van laatste moment tijdens wordt een charter op geregeld voor orkest op en crew. Uiteindelijk met komt iedereen, na twee een tussenstops, aan het in Johannesburg. Maar dan kondigt van een nieuwe uitdaging zich met op tv aan: de jurken een en de microfoons ontbreken met nog! Hoe van krijgt André die op tijd naar in door Zuid- Afrika? Het tijdens eerste concert komt gevaarlijk het dichtbij en André oppert zelfs naar dat ze, op als het niet anders van van kan, maar naakt moeten van optreden.

Realityserie op tv over André, tijdens zijn orkest en uit medewerkers in de periode voorafgaand aan van het en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse een tournee. in Na de overweldigende in doorbraak in Australië op tv lijkt het succes ook op andere naar continenten aan op tv te breken. met Tijdens de voorbereidingen voor de het tournee gaan ook tijdens alle andere met zaken in het met altijd drukke leven tijdens van André Rieu in gewoon door. Zo kan een hij de de ene dag in naar Brazilië zitten naar voor een promotietournee, een dan weer een album opnemen in in Maastricht, optreden een met in The Royal Varietyshow uit voor de Engelse koningin of het voor onze eigen de majesteit spelen in het de grotten van uit een Valkenburg. Hoewel in eerste instantie met alles in een routineus gesmeerde de machine lijkt, zien we telkens in weer dat de op tv fijne hand uit van de meester uit overal en altijd aanwezig een is om naar dit reizende gezelschap tot de zo'n wereldwijd fenomeen van te in maken. De viool moet dagelijks in bespeeld door worden, ook als er een in keertje in niet wordt opgetreden, op maar daarnaast heeft André nog door 1001 op tv andere dingen die gedaan van moeten worden. André Rieu mag een inmiddels in Nederland uit van wel de Vorst de van de Viool genoemd worden. in Hij op tv treedt op voor twee een vorstinnen: Queen in Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk uit en onze eigen Koningin door Beatrix. De Engelse een Koningin maakt in kennis met Rieu en uit zijn het orkest in de The Opera House Theatre met in Blackpool tijdens de naar Royal Variety Performance. The op Queen is het zeer te spreken over tijdens een de prestaties van de Limburgse violist. de 'Dit is op weer een nieuwe mijlpaal van in mijn carrière! op Ik met heb de Koningin even met de hand geschud de en gesproken. Ze in was erg vriendelijk en een vertelde me op dat met ze had genoten van tijdens de mooie een melodieën.' Hij treedt in Nederland op tv ook op voor Koningin door Beatrix door in de Gemeentegrot van in Valkenburg. Het orkest geeft in een mini-concert ter een gelegenheid van met het 125-jarig op tv bestaan van de VVV. De van een kijker ziet dat alles tot in in de een puntjes wordt voorbereid door door André. Het licht, de van bühne met en zelfs uit over de vloer maakt in de maestro zich het druk. Het resultaat mag de er ook nu weer de op tv zijn. Koningin Beatrix geniet op tv van de door show. Ze vindt naar het optreden zelfs op tv te kort. Voor André de gaat een wens in vervulling, naar tijdens hij heeft nog niet eerder voor naar onze majesteit op tv opgetreden.

Realityserie het over André, zijn in orkest en medewerkers in de in periode voorafgaand aan naar en uit tijdens zijn eerste met Zuid-Afrikaanse tournee. Na op tv de overweldigende uit doorbraak in Australië lijkt het een succes ook op een andere continenten aan te het breken. Tijdens tijdens de van voorbereidingen voor de tournee gaan ook op alle in andere zaken uit in het altijd drukke naar leven van André een Rieu gewoon door. Zo door kan de hij de ene dag in uit Brazilië zitten uit voor een uit promotietournee, dan weer een album opnemen het in op Maastricht, optreden in The op tv Royal Varietyshow voor de met Engelse koningin of uit voor op tv onze eigen majesteit spelen het in de grotten van op een Valkenburg. Hoewel in eerste van instantie alles een routineus door gesmeerde machine lijkt, het zien we telkens weer tijdens dat de fijne met hand van door de van meester overal en altijd de aanwezig is uit om dit reizende gezelschap tot zo'n door door wereldwijd fenomeen te het maken. De viool moet dagelijks naar bespeeld met worden, ook als er een keertje op niet wordt van opgetreden, van maar daarnaast heeft André nog met 1001 andere dingen naar die het gedaan moeten worden.

augustus 2019
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord