Programma gemist?

Realityserie van over André, zijn orkest en naar medewerkers in tijdens de periode voorafgaand aan een en tijdens in zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met Na de overweldigende een door doorbraak in Australië naar lijkt het succes ook op andere uit continenten aan te naar door breken. Tijdens de op tv voorbereidingen voor de tournee gaan uit ook alle op andere zaken in het altijd op tv drukke naar leven van André op tv Rieu gewoon door. Zo kan op tv hij van de ene een dag in Brazilië zitten door voor een promotietournee, dan tijdens weer een album het opnemen van in Maastricht, optreden tijdens in The Royal Varietyshow het voor de Engelse van koningin of voor onze een eigen majesteit de spelen in de grotten van van Valkenburg. Hoewel in op de eerste instantie alles van een routineus gesmeerde machine lijkt, zien het de we telkens weer dat de fijne uit hand een van de meester overal en met altijd door aanwezig is om met dit reizende gezelschap tijdens tot zo'n wereldwijd naar fenomeen te door maken. De viool van moet dagelijks bespeeld worden, ook als op uit er een keertje niet wordt opgetreden, het van maar daarnaast heeft André nog 1001 naar andere een dingen die gedaan moeten het worden.

Realityserie over André, met zijn orkest uit en medewerkers in in de op tv periode voorafgaand aan tijdens en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. een van Na de overweldigende doorbraak in tijdens Australië lijkt het op tv succes naar ook op andere continenten aan tijdens te breken. Tijdens de op voorbereidingen voor de uit tournee uit gaan ook alle andere zaken op tv in het op altijd drukke leven van door het André Rieu gewoon door. een Zo kan hij de ene tijdens dag in Brazilië de een zitten voor een in promotietournee, dan weer een van album opnemen met in Maastricht, optreden in The Royal het Varietyshow naar voor de Engelse met koningin of voor onze met eigen majesteit spelen van in de grotten van een Valkenburg. uit Hoewel in eerste op tv instantie alles een uit routineus gesmeerde machine de lijkt, zien we tijdens telkens weer dat met de fijne hand van met de meester overal de en altijd aanwezig is in op om dit reizende gezelschap tot uit zo'n wereldwijd de fenomeen te op maken. De viool moet dagelijks bespeeld van uit worden, ook als er het een keertje niet op tv wordt opgetreden, maar daarnaast een heeft André nog 1001 een andere dingen die van gedaan moeten van worden.

Realityserie naar over André, zijn orkest tijdens en medewerkers in in de periode uit voorafgaand aan en uit tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse op tournee. Na van de overweldigende het doorbraak in Australië lijkt het succes op uit ook op andere continenten aan te naar breken. het Tijdens de in voorbereidingen voor de tournee met gaan ook alle andere op zaken in het op altijd drukke leven van op André Rieu de gewoon door. de Zo kan hij een de ene dag in Brazilië van zitten voor een de promotietournee, dan door weer een in album opnemen op in Maastricht, optreden in van The Royal Varietyshow voor naar de Engelse van koningin of voor onze eigen een majesteit spelen in door de grotten tijdens van Valkenburg. Hoewel in op op eerste instantie alles een met routineus gesmeerde machine lijkt, van zien we telkens weer uit dat tijdens de fijne tijdens hand van de meester overal en met altijd aanwezig in is om dit reizende met gezelschap naar tot zo'n wereldwijd op fenomeen te maken. door De viool uit moet dagelijks bespeeld de worden, ook als er een keertje de niet wordt met opgetreden, maar daarnaast op tv heeft André nog met 1001 andere dingen het die van gedaan moeten worden. het André brengt eerbetoon aan door Michael Jackson. André is druk tijdens bezig van met zijn concerten in Zuid-Afrika. uit Een van een de liedjes is de Heal het the World van met Michael Jackson, dat het hij samen zingt een met het Bloemenfontein koor. met De repetities door zijn in volle gang in en de emoties uit lopen hoog op bij iedereen. een André bezoekt ook de door het Houtbaai Music Project. Een lokaal een initiatief de om kansarme het kinderen samen muziek te door laten maken. André van is zichtbaar de onder de indruk. Hij naar nodigt de met kinderen en hun de ouders uit voor zijn concert. het Na afloop uit eten ze gezamenlijk de friet met door hamburgers. Het levert grote hilariteit op tijdens als André het de frieten zelf van gaat verdelen. Het hoogtepunt een is het spontane het optreden van de door kinderen. André het heeft na afloop nog naar van een verrassing voor uit hen in petto.

Realityserie naar over André, van zijn orkest en op medewerkers in de periode op tv voorafgaand aan uit en tijdens zijn het eerste Zuid-Afrikaanse tournee. het Na de overweldigende doorbraak door in Australië lijkt door het succes ook op op tv andere continenten aan te uit op breken. Tijdens de voorbereidingen op voor de tournee gaan ook op tv alle door andere zaken in het tijdens altijd drukke leven naar van André Rieu een gewoon door. in Zo kan hij op tv de ene dag in het Brazilië zitten voor een met promotietournee, de dan weer een een album opnemen in de Maastricht, optreden in The een Royal Varietyshow de voor de Engelse koningin of naar voor onze de eigen majesteit spelen in op tv de van grotten van Valkenburg. Hoewel in in op tv eerste instantie alles een op routineus gesmeerde het machine lijkt, zien op tv we telkens weer dat de fijne een naar hand van de meester tijdens overal en altijd aanwezig is van om dit op tv reizende gezelschap op tv tot zo'n wereldwijd fenomeen te in maken. De naar viool moet dagelijks bespeeld uit worden, ook uit als er van een keertje niet wordt in opgetreden, maar op tv daarnaast heeft André tijdens nog 1001 andere dingen op tv die van gedaan moeten worden. in André op persreis naar met Brazilië. Ook daar is de naar koning tijdens van de wals ongekend populair. op Hij treedt de op voor van Samba-dansende dames in in een tv-show de die bekeken wordt door in 25 miljoen mensen. Het orkest door vertrekt op naar Zuid-Afrika, maar de vulkaanas de gooit behoorlijk wat in roet in tijdens het eten. op De tour tijdens komt in gevaar omdat ze niet op tv kunnen vliegen. door Op het laatste moment door tijdens wordt een charter geregeld naar voor orkest en crew. tijdens Uiteindelijk van komt iedereen, na twee tussenstops, aan tijdens van in Johannesburg. Maar dan kondigt de een nieuwe naar uitdaging zich op tv aan: de jurken met en de microfoons de ontbreken nog! Hoe krijgt André de die van op tijd in Zuid- Afrika? Het in van eerste concert komt gevaarlijk dichtbij en naar André met oppert zelfs dat ze, als van een het niet anders op tv kan, maar naakt moeten op optreden.

Realityserie over van André, het zijn orkest en medewerkers in de door van periode voorafgaand aan en de tijdens zijn met eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende een doorbraak het in Australië in lijkt het succes in ook op andere op continenten aan te een breken. Tijdens de tijdens voorbereidingen voor de tournee gaan naar ook alle andere zaken de een in het altijd drukke leven tijdens van André Rieu een gewoon tijdens door. Zo kan hij de ene door dag van in Brazilië zitten voor van een promotietournee, uit dan weer een van album opnemen in Maastricht, op tv optreden in een The Royal Varietyshow voor in de door Engelse koningin of voor onze een eigen majesteit spelen naar in de grotten van de Valkenburg. tijdens Hoewel in eerste instantie op alles een in routineus gesmeerde machine lijkt, zien tijdens we telkens weer met dat de fijne een hand van in de meester overal en tijdens altijd op aanwezig is om dit reizende in gezelschap tot zo'n op tv uit wereldwijd fenomeen te maken. op tv De viool moet dagelijks bespeeld op tv worden, in ook als er op een keertje niet wordt een opgetreden, van maar daarnaast heeft André nog naar 1001 andere dingen op tv die gedaan moeten een worden. André Rieu op tv mag inmiddels in Nederland naar wel de de Vorst de van de Viool genoemd worden. uit Hij treedt op voor de twee vorstinnen: Queen met Elizabeth van het naar Verenigd in Koninkrijk en onze in eigen Koningin Beatrix. De met Engelse met Koningin maakt kennis met Rieu en een zijn orkest met in The Opera in House Theatre in uit Blackpool tijdens de Royal de Variety in Performance. The naar Queen is zeer met te spreken over de de prestaties van de de Limburgse violist. 'Dit is weer de een nieuwe mijlpaal tijdens in mijn carrière! op tv Ik heb de de Koningin even de uit hand geschud en uit gesproken. Ze was in erg vriendelijk en van vertelde me van dat ze had genoten met uit van de mooie melodieën.' Hij treedt het in Nederland ook het op voor met Koningin van Beatrix in de met Gemeentegrot van Valkenburg. Het van orkest geeft een mini-concert naar ter gelegenheid van door het het 125-jarig bestaan van de VVV. naar De kijker ziet dat op tv alles met tot in de door puntjes wordt voorbereid door André. op tv Het licht, tijdens de bühne met en zelfs over de vloer uit in maakt de maestro tijdens zich druk. Het resultaat mag naar er uit ook nu weer zijn. Koningin Beatrix naar naar geniet van de show. Ze vindt in het door optreden zelfs te de kort. Voor van André gaat een wens in vervulling, naar hij heeft nog door niet eerder voor uit onze majesteit op opgetreden.

Realityserie over van André, zijn orkest en een medewerkers in door de periode voorafgaand aan van en door tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. in Na de tijdens overweldigende doorbraak in Australië naar naar lijkt het succes ook door op andere continenten aan van te breken. op tv Tijdens de voorbereidingen op tv voor de tournee gaan van ook alle naar andere zaken in het het altijd drukke leven met van André Rieu gewoon in met door. Zo kan op tv hij de ene tijdens dag in Brazilië zitten voor tijdens een een promotietournee, dan weer een album met opnemen in Maastricht, door optreden in The Royal van Varietyshow voor de in tijdens Engelse koningin of voor onze op eigen de majesteit spelen in de uit grotten van Valkenburg. Hoewel op in eerste instantie alles door met een routineus gesmeerde machine lijkt, tijdens zien de we telkens weer dat uit de fijne hand een van de met meester overal en altijd aanwezig is op om in dit reizende gezelschap door tot zo'n op tv wereldwijd fenomeen te maken. De viool het op moet dagelijks bespeeld in worden, ook als er naar een keertje de niet wordt opgetreden, maar tijdens daarnaast heeft André nog in 1001 andere dingen met die gedaan moeten uit worden.

januari 2019
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord