Programma gemist?

Realityserie uit over André, zijn orkest een en medewerkers in tijdens de periode voorafgaand aan een en tijdens van zijn het eerste Zuid-Afrikaanse tournee. door Na de overweldigende doorbraak in het Australië lijkt in het succes ook uit op andere continenten in aan te breken. op Tijdens de voorbereidingen in voor de tournee van gaan ook alle door andere zaken in het op tv altijd drukke de leven van André Rieu gewoon in door. van Zo kan hij de uit ene dag in op tv Brazilië zitten voor een het door promotietournee, dan weer een in album opnemen in Maastricht, optreden de in de The Royal Varietyshow voor een de Engelse koningin of van voor onze op tv eigen majesteit op spelen in de grotten van met Valkenburg. Hoewel in op tv eerste het instantie alles van een routineus gesmeerde machine lijkt, zien van we uit telkens weer dat het de fijne hand van naar de meester overal en van altijd van aanwezig is het om dit reizende gezelschap tot tijdens zo'n wereldwijd fenomeen met te het maken. De viool moet dagelijks bespeeld door worden, met ook als er een de keertje niet wordt opgetreden, door een maar daarnaast heeft André nog uit 1001 andere dingen in die naar gedaan moeten worden.

Realityserie over tijdens André, zijn orkest en in medewerkers in de met periode voorafgaand aan tijdens en tijdens een zijn eerste op tv Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende op tv doorbraak met in Australië met lijkt het succes ook tijdens op andere continenten aan te door breken. tijdens Tijdens de op tv voorbereidingen voor de tournee gaan ook op tv alle op andere zaken in het uit altijd door drukke leven van André uit Rieu gewoon door. Zo kan een hij de van ene dag in Brazilië op tv op zitten voor een promotietournee, dan weer tijdens een album door opnemen in Maastricht, een optreden naar in The Royal Varietyshow voor de uit van Engelse koningin of de voor onze eigen majesteit spelen in naar de grotten een van Valkenburg. Hoewel in het eerste van instantie alles het een routineus gesmeerde machine lijkt, zien op we op telkens weer dat de fijne uit op hand van de meester overal door en met altijd aanwezig is om dit op tv reizende gezelschap tot van zo'n wereldwijd van fenomeen te maken. De op tv viool het moet dagelijks bespeeld uit worden, ook als er een keertje door op tv niet wordt opgetreden, een maar daarnaast heeft André op nog 1001 andere een dingen die gedaan moeten een worden.

Realityserie met over André, in zijn orkest en medewerkers in de de periode voorafgaand aan op tv en tijdens zijn met naar eerste Zuid-Afrikaanse tournee. naar Na de overweldigende doorbraak het in Australië lijkt het tijdens succes de ook op andere continenten met aan te breken. tijdens Tijdens de voorbereidingen voor de op tv tournee een gaan ook alle andere met zaken in het altijd het drukke in leven van André Rieu gewoon uit op tv door. Zo kan hij de uit ene dag door in Brazilië zitten naar voor een promotietournee, dan door weer een naar album opnemen in uit Maastricht, optreden in met The Royal Varietyshow een voor de Engelse in koningin of voor onze met eigen majesteit met spelen in de grotten op van op Valkenburg. Hoewel in eerste door instantie alles een een routineus gesmeerde machine lijkt, zien door we telkens op weer dat de fijne een hand door van de meester overal en het op altijd aanwezig is om dit op tv reizende in gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen op te uit maken. De viool moet dagelijks bespeeld op tv worden, ook als tijdens er een op keertje niet tijdens wordt opgetreden, maar daarnaast een heeft tijdens André nog 1001 andere dingen door die gedaan met moeten worden. André brengt eerbetoon op tv aan uit Michael Jackson. uit André is druk door bezig met zijn de concerten in Zuid-Afrika. Een door van de liedjes is naar Heal the het World van Michael Jackson, de dat hij samen zingt naar van met het Bloemenfontein koor. De repetities in zijn in in volle gang en een de emoties lopen tijdens hoog met op bij iedereen. met André bezoekt ook het Houtbaai met Music Project. Een het lokaal initiatief om door kansarme kinderen samen muziek de te tijdens laten maken. André de is zichtbaar onder de een indruk. Hij nodigt de in kinderen en hun het ouders uit voor een zijn concert. tijdens Na afloop eten ze het gezamenlijk friet uit met hamburgers. in Het levert grote hilariteit op van als André uit de in frieten zelf gaat op verdelen. Het hoogtepunt met is het spontane optreden van op de kinderen. uit André heeft in na afloop nog een op tv verrassing voor hen in in petto.

Realityserie op tv over André, zijn orkest naar en medewerkers in de op periode voorafgaand aan de en tijdens door zijn op tv eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na op tv de overweldigende doorbraak in door Australië een lijkt het succes ook op met andere een continenten aan te breken. de Tijdens de voorbereidingen voor de op van tournee gaan ook alle andere zaken het in het tijdens altijd naar drukke leven van André Rieu op tv gewoon van door. Zo kan hij de van ene dag met in Brazilië door zitten voor een promotietournee, dan weer naar een album opnemen in door in Maastricht, optreden in The op Royal Varietyshow tijdens voor de Engelse naar koningin of voor onze tijdens eigen majesteit spelen naar in de grotten van door Valkenburg. de Hoewel in eerste instantie alles tijdens van een routineus gesmeerde machine lijkt, een zien we telkens weer met dat de fijne in hand van uit de uit meester overal en in altijd aanwezig is om dit reizende door gezelschap de tot zo'n wereldwijd door fenomeen te maken. De viool het tijdens moet dagelijks bespeeld op worden, ook als er een keertje een niet op tv wordt opgetreden, maar de daarnaast heeft van André nog 1001 andere uit dingen die tijdens gedaan moeten worden. in André op persreis naar Brazilië. Ook uit daar een is de koning van van de wals ongekend populair. op tv Hij de treedt op voor Samba-dansende op tv dames in de een tv-show die de bekeken wordt door door 25 miljoen mensen. Het tijdens orkest vertrekt naar in Zuid-Afrika, op maar de vulkaanas het gooit behoorlijk wat het roet in het eten. De tour op tv komt door in gevaar omdat ze in niet kunnen tijdens vliegen. Op het van laatste moment wordt een charter een geregeld voor orkest uit door en crew. Uiteindelijk komt door iedereen, na twee tussenstops, uit aan in met Johannesburg. Maar dan kondigt een met het nieuwe uitdaging zich aan: de met jurken en de in microfoons ontbreken op tv nog! Hoe krijgt uit André die op op tv tijd in op tv Zuid- Afrika? Het eerste concert tijdens komt gevaarlijk dichtbij en met tijdens André oppert zelfs de dat ze, als het in niet anders kan, maar met naakt moeten met optreden.

Realityserie over met André, zijn van orkest en medewerkers in in de periode voorafgaand aan naar de en tijdens zijn eerste in Zuid-Afrikaanse tournee. Na de een overweldigende doorbraak een in Australië lijkt het door succes door ook op andere het continenten aan te breken. in Tijdens de voorbereidingen voor het de tournee gaan naar ook tijdens alle andere zaken uit in het altijd uit drukke leven van André Rieu gewoon op tv door. Zo kan van hij de uit ene dag in de Brazilië zitten het voor een promotietournee, dan in weer een album opnemen op in Maastricht, het optreden tijdens in The Royal Varietyshow in voor de Engelse van koningin of voor onze een eigen majesteit spelen in van de op tv grotten van Valkenburg. Hoewel met in eerste op tv instantie alles in een routineus gesmeerde op machine lijkt, zien we de telkens weer dat de tijdens fijne hand van door de meester overal en door altijd aanwezig is door om dit op tv reizende gezelschap uit tot zo'n in wereldwijd fenomeen te door maken. De viool moet door dagelijks bespeeld worden, ook als tijdens er een keertje een op niet wordt opgetreden, tijdens maar daarnaast heeft André door nog 1001 andere op dingen die gedaan moeten worden. op André Rieu in mag inmiddels in tijdens Nederland op tv wel de Vorst van de naar Viool genoemd worden. Hij uit treedt op op tv voor twee een vorstinnen: Queen Elizabeth van in het in Verenigd Koninkrijk en onze eigen Koningin een Beatrix. het De Engelse Koningin maakt kennis tijdens met naar Rieu en zijn orkest tijdens in door The Opera House Theatre in tijdens Blackpool tijdens de Royal op tv Variety Performance. The naar Queen is het zeer te een spreken over de naar prestaties van de Limburgse violist. van 'Dit is door weer een nieuwe mijlpaal tijdens in in mijn carrière! uit Ik heb de Koningin op even de hand geschud en de het gesproken. Ze was erg van vriendelijk en een vertelde me dat ze had door genoten van de van mooie melodieën.' Hij treedt naar in Nederland ook van op voor het Koningin Beatrix in de met een Gemeentegrot van Valkenburg. Het orkest de geeft een met mini-concert ter gelegenheid van het van op tv 125-jarig bestaan van tijdens de VVV. De kijker het ziet dat in alles tot in de het puntjes wordt voorbereid het door André. Het op tv licht, de bühne en zelfs op tv over het de vloer maakt de maestro tijdens zich het druk. Het het resultaat mag er ook nu op weer van zijn. Koningin Beatrix geniet van de de show. van Ze vindt het op tv optreden zelfs te tijdens kort. Voor naar André gaat een wens in door vervulling, hij heeft nog het niet eerder voor van onze majesteit het opgetreden.

Realityserie over met André, zijn een orkest en medewerkers in met de periode voorafgaand aan op tv en tijdens door zijn op tv eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende door doorbraak in met Australië door lijkt het succes in ook op andere continenten in aan te breken. met Tijdens de voorbereidingen voor de uit uit tournee gaan ook tijdens alle andere zaken in het altijd met drukke leven naar van André Rieu op tv gewoon uit door. Zo kan hij de door ene dag in Brazilië door zitten voor met een promotietournee, dan op tv weer een album opnemen tijdens in Maastricht, optreden op tv in The een Royal Varietyshow voor de de een Engelse koningin of op tv voor onze eigen majesteit spelen tijdens in de grotten van van Valkenburg. op Hoewel in eerste instantie op alles een routineus gesmeerde tijdens machine lijkt, zien met we het telkens weer met dat de fijne hand van het de op tv meester overal en altijd aanwezig is op om de dit reizende in gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen een te maken. het De viool moet dagelijks naar bespeeld worden, ook als naar er van een keertje door niet wordt opgetreden, door maar daarnaast heeft André in nog 1001 op andere dingen die gedaan het moeten worden.

juni 2021
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!