Programma gemist?

Realityserie over een André, uit zijn orkest en medewerkers in door de periode voorafgaand met aan en tijdens zijn door tijdens eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende met doorbraak in Australië de een lijkt het succes ook tijdens op andere continenten door aan te breken. Tijdens tijdens de naar voorbereidingen voor de tournee een gaan ook alle andere zaken van in het altijd op drukke leven uit van André Rieu op gewoon uit door. Zo kan van hij de ene de dag in Brazilië zitten voor een een uit promotietournee, dan weer naar een album opnemen in Maastricht, optreden tijdens in The Royal uit Varietyshow voor een de Engelse koningin of een de voor onze eigen majesteit spelen in van de op grotten van Valkenburg. uit Hoewel in eerste instantie met alles een routineus het gesmeerde machine lijkt, zien door we door telkens weer dat de fijne de hand van een de meester overal op tv en op altijd aanwezig is het om dit reizende gezelschap tot een zo'n wereldwijd door fenomeen te maken. van De viool moet een dagelijks bespeeld een worden, ook als er een keertje op naar niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft een André nog 1001 van andere door dingen die gedaan met moeten worden.

Realityserie over André, door zijn in orkest en medewerkers in op de tijdens periode voorafgaand aan en tijdens zijn tijdens eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met Na uit de overweldigende doorbraak in Australië met lijkt het door succes ook op met andere naar continenten aan te het breken. Tijdens de voorbereidingen voor naar de tournee gaan naar ook alle van andere zaken in het altijd tijdens drukke leven van op tv André Rieu gewoon de door. Zo tijdens kan hij de ene uit dag tijdens in Brazilië zitten voor een een de promotietournee, dan weer een door album opnemen in een Maastricht, optreden in The het Royal Varietyshow voor op de Engelse koningin op of voor onze eigen uit op majesteit spelen in de grotten in van het Valkenburg. Hoewel in eerste instantie op alles een het routineus gesmeerde machine lijkt, zien een we telkens naar weer dat met de fijne hand van de van meester overal de en altijd aanwezig een is om een dit reizende gezelschap tot zo'n de een wereldwijd fenomeen te maken. De in viool moet dagelijks van bespeeld worden, op ook als er de een keertje niet tijdens wordt opgetreden, maar daarnaast heeft op André nog door 1001 andere dingen die met gedaan op tv moeten worden.

Realityserie over André, van zijn orkest en naar medewerkers in de tijdens periode de voorafgaand aan en tijdens op zijn eerste het Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende een doorbraak in Australië tijdens tijdens lijkt het succes ook op andere op tv continenten aan te van van breken. Tijdens de voorbereidingen door voor de tournee gaan de ook alle andere tijdens zaken in het het altijd drukke leven van naar André Rieu in gewoon tijdens door. Zo kan hij de naar ene dag in het Brazilië zitten voor tijdens een promotietournee, dan in weer op tv een album opnemen in door Maastricht, optreden in de The Royal Varietyshow voor de de Engelse koningin door of voor onze eigen tijdens naar majesteit spelen in de grotten door van Valkenburg. Hoewel in de een eerste instantie alles een naar routineus gesmeerde machine op lijkt, zien we telkens weer tijdens dat door de fijne een hand van de meester uit overal en op altijd aanwezig is om dit van reizende op gezelschap tot zo'n een wereldwijd fenomeen te maken. De het viool moet dagelijks bespeeld op worden, ook de als er een keertje een niet wordt van opgetreden, maar daarnaast heeft in tijdens André nog 1001 andere uit dingen die gedaan door moeten worden. van André brengt eerbetoon aan Michael op tv Jackson. André is uit druk een bezig met zijn concerten op in Zuid-Afrika. Een uit van de liedjes naar is Heal met the World van Michael Jackson, dat op hij samen zingt op met het in Bloemenfontein koor. van De repetities van zijn in volle gang en de met emoties lopen hoog uit op bij van iedereen. André op tv bezoekt ook het met Houtbaai Music Project. Een lokaal uit de initiatief om kansarme kinderen samen naar muziek te van laten maken. uit André is zichtbaar van onder de indruk. in Hij nodigt de kinderen een en hun ouders door uit voor het zijn concert. Na afloop eten ze een naar gezamenlijk friet met hamburgers. Het het levert grote met hilariteit op als van André de frieten zelf gaat de verdelen. uit Het hoogtepunt is een het spontane optreden van de op tv kinderen. André heeft op tv na afloop nog tijdens een verrassing uit voor hen door in petto.

Realityserie over André, een zijn de orkest en medewerkers in de de op periode voorafgaand aan en tijdens zijn de eerste van Zuid-Afrikaanse tournee. Na van de overweldigende het doorbraak in Australië lijkt het de succes ook op een andere continenten aan het te breken. op tv Tijdens de voorbereidingen de voor de tournee gaan op tv ook alle andere zaken uit uit in het altijd drukke op tv leven van André Rieu in gewoon door. Zo in kan tijdens hij de ene het dag in Brazilië met zitten voor een op promotietournee, dan weer een op album opnemen in een Maastricht, optreden in uit The Royal in Varietyshow voor de de Engelse koningin of op voor onze eigen majesteit spelen in een de grotten tijdens van Valkenburg. tijdens Hoewel in eerste instantie alles uit naar een routineus gesmeerde machine lijkt, zien op tv uit we telkens weer dat de de fijne hand van de door meester overal tijdens en altijd van aanwezig is om dit tijdens reizende gezelschap tot naar zo'n wereldwijd tijdens fenomeen te de maken. De viool moet dagelijks op bespeeld worden, ook als naar in er een keertje een niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft met André nog het 1001 andere dingen die tijdens in gedaan moeten worden. André op op persreis naar Brazilië. met Ook daar op is de koning op tv van de op tv wals ongekend populair. Hij op treedt op voor Samba-dansende dames met in op tv een tv-show die bekeken wordt in uit door 25 miljoen mensen. Het op orkest de vertrekt naar Zuid-Afrika, maar tijdens de vulkaanas gooit behoorlijk wat op roet een in het eten. tijdens De tour de komt in gevaar omdat ze niet een kunnen vliegen. Op uit het laatste de moment wordt een het charter het geregeld voor orkest met en crew. Uiteindelijk komt iedereen, na een twee tussenstops, aan door uit in Johannesburg. Maar dan kondigt uit een nieuwe in uitdaging zich naar aan: de jurken en de microfoons tijdens ontbreken nog! naar Hoe met krijgt André die op tijd een in Zuid- Afrika? naar Het in eerste concert komt in gevaarlijk dichtbij en André oppert de zelfs dat ze, in als het niet op tv anders kan, maar naakt in moeten van optreden.

Realityserie over André, het zijn orkest van en medewerkers in een de periode het voorafgaand aan en tijdens zijn op eerste Zuid-Afrikaanse tournee. op uit Na de overweldigende doorbraak in een Australië lijkt het succes naar ook op andere tijdens continenten aan naar te in breken. Tijdens de voorbereidingen voor naar de tournee gaan ook op met alle andere zaken in het het altijd drukke leven de van André met Rieu gewoon door. op Zo kan hij de naar ene tijdens dag in Brazilië zitten voor op een promotietournee, dan het weer een een album opnemen in in Maastricht, optreden in The tijdens Royal met Varietyshow voor de uit Engelse koningin of voor door onze eigen majesteit spelen in van de het grotten van Valkenburg. Hoewel tijdens in eerste op tv instantie alles een routineus gesmeerde door machine tijdens lijkt, zien we telkens weer uit dat een de fijne hand door van de tijdens meester overal en altijd aanwezig is de om dit reizende het gezelschap tot zo'n naar wereldwijd fenomeen te van tijdens maken. De viool moet dagelijks het bespeeld worden, ook een als er een keertje van niet van wordt opgetreden, maar op daarnaast heeft door André nog 1001 op tv andere dingen die gedaan de moeten worden. André Rieu het mag inmiddels in Nederland tijdens wel de Vorst in van de Viool de genoemd worden. naar Hij treedt op voor op twee met vorstinnen: Queen Elizabeth van het naar Verenigd tijdens Koninkrijk en onze eigen op tv Koningin op Beatrix. De Engelse Koningin maakt kennis door met Rieu een en uit zijn orkest in op tv The Opera House Theatre in in Blackpool tijdens de Royal op tv Variety Performance. The tijdens Queen is zeer van door te spreken over de prestaties van met de Limburgse violist. met het 'Dit is weer een door nieuwe mijlpaal in mijn carrière! op Ik heb de op tv de Koningin even de hand geschud op en uit gesproken. Ze was erg uit vriendelijk en vertelde naar me dat uit ze had genoten de van de mooie melodieën.' Hij met treedt de in Nederland ook op voor Koningin op tv met Beatrix in de Gemeentegrot van de Valkenburg. Het orkest geeft het een mini-concert ter naar op tv gelegenheid van het 125-jarig van bestaan van de van VVV. De in kijker ziet dat alles tot naar in het de puntjes wordt in voorbereid door André. Het licht, het de op tv bühne en zelfs over van de vloer maakt de de maestro zich druk. op Het door resultaat mag er ook een nu weer zijn. Koningin Beatrix een geniet een van de show. Ze tijdens vindt het optreden op zelfs te kort. uit Voor André met gaat een van wens in vervulling, hij heeft nog op tv niet eerder voor van onze majesteit het opgetreden.

Realityserie van over André, zijn orkest tijdens en medewerkers in de het periode voorafgaand aan op tv en tijdens zijn tijdens eerste van Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende de doorbraak door in Australië lijkt het succes van ook met op andere uit continenten aan te breken. de Tijdens de voorbereidingen voor de een tournee gaan op tv ook naar alle andere zaken in het in altijd drukke leven van door tijdens André Rieu gewoon door door. Zo kan hij de de ene dag in Brazilië op zitten voor op tv een promotietournee, tijdens dan weer een album opnemen van in Maastricht, optreden van in van The Royal de Varietyshow voor de Engelse het koningin of voor onze eigen de majesteit spelen door in de op tv grotten van Valkenburg. Hoewel op in eerste op tv instantie alles een routineus van gesmeerde machine lijkt, op tv zien we telkens uit weer het dat de fijne een hand van de meester de overal en altijd het aanwezig is om een dit reizende gezelschap tot op tv zo'n wereldwijd fenomeen te naar maken. van De viool moet het dagelijks bespeeld worden, het ook als er een een keertje een niet wordt opgetreden, maar daarnaast het heeft het André nog 1001 andere dingen die op gedaan door moeten worden.

januari 2020
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!