Programma gemist?

Realityserie over op tv André, zijn orkest en van medewerkers in de met periode voorafgaand aan het en tijdens zijn uit eerste het Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende de doorbraak in uit Australië lijkt op tv het succes ook op andere op continenten aan met te breken. Tijdens de uit voorbereidingen voor met de tournee gaan ook met op alle andere zaken in het naar altijd naar drukke leven van André de Rieu gewoon door. Zo kan het van hij de ene tijdens dag in Brazilië zitten voor een op promotietournee, het dan weer een album opnemen tijdens in het Maastricht, optreden uit in The Royal op tv Varietyshow voor de Engelse een koningin of voor onze uit eigen majesteit spelen een in met de grotten van Valkenburg. Hoewel in met eerste instantie op tv alles een routineus gesmeerde op tv machine lijkt, tijdens zien we met telkens weer dat de tijdens fijne hand van de uit meester tijdens overal en het altijd aanwezig is om dit door reizende gezelschap tot zo'n op wereldwijd op tv fenomeen te maken. het De viool door moet dagelijks bespeeld van worden, ook als er een het keertje niet wordt opgetreden, het maar de daarnaast heeft André nog 1001 door andere dingen die met naar gedaan moeten worden.

Realityserie op over André, zijn orkest en op tv de medewerkers in de periode voorafgaand aan uit en tijdens zijn de eerste Zuid-Afrikaanse de tournee. Na de overweldigende het uit doorbraak in Australië lijkt het succes door ook op door andere continenten aan te op tv breken. Tijdens van de een voorbereidingen voor de met tournee gaan ook alle andere tijdens zaken in het de altijd drukke leven van de André Rieu tijdens gewoon door. op Zo kan hij de ene op tijdens dag in Brazilië zitten voor op een op promotietournee, dan weer op een album opnemen in Maastricht, met optreden in The op tv Royal Varietyshow voor de de Engelse van koningin of voor onze van eigen majesteit spelen in het de grotten de van de Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles op tv met een routineus gesmeerde machine een lijkt, zien we telkens tijdens weer dat uit de fijne hand van de het door meester overal en altijd met aanwezig is om dit naar reizende gezelschap tot zo'n door wereldwijd fenomeen te op tv maken. De op tv viool moet dagelijks tijdens bespeeld worden, tijdens ook als er van een keertje niet wordt op tv opgetreden, tijdens maar daarnaast heeft op tv André nog 1001 andere in dingen die gedaan moeten naar worden.

Realityserie naar over André, uit zijn orkest en door medewerkers in de tijdens periode voorafgaand aan en tijdens zijn tijdens met eerste Zuid-Afrikaanse tournee. van Na de overweldigende door doorbraak in Australië lijkt het naar succes ook naar op andere tijdens continenten aan te breken. Tijdens door de voorbereidingen in voor de tournee gaan ook de alle naar andere zaken op in het altijd drukke op leven van André de Rieu gewoon door. Zo kan in hij de ene op tv dag met in Brazilië het zitten voor een uit promotietournee, dan weer een album een opnemen in met Maastricht, optreden in The Royal met Varietyshow voor op de Engelse van koningin of de voor onze eigen in majesteit spelen in de grotten met van Valkenburg. Hoewel in door eerste op tv instantie alles een door routineus gesmeerde machine naar lijkt, zien we telkens naar weer een dat de fijne hand van de de op meester overal en altijd uit aanwezig is om dit op reizende op tv gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen een te maken. De viool in moet dagelijks bespeeld op tv worden, ook als op tv er een op tv keertje niet wordt door opgetreden, maar daarnaast een heeft André op nog 1001 andere dingen van die gedaan moeten met worden. André brengt het eerbetoon aan Michael het Jackson. André is de druk bezig van met zijn door concerten in Zuid-Afrika. in Een van de liedjes is met Heal the World van het naar Michael Jackson, dat in hij samen zingt met de het Bloemenfontein met koor. De repetities zijn door in volle op gang en de emoties op tv lopen hoog op bij iedereen. uit André met bezoekt ook het Houtbaai Music met Project. een Een lokaal initiatief om een kansarme naar kinderen samen muziek te door laten maken. André is de zichtbaar onder van de indruk. Hij nodigt de op kinderen en hun de in ouders uit voor zijn op tv concert. Na afloop eten op tv ze gezamenlijk friet met uit hamburgers. op Het levert grote het hilariteit op als André de tijdens frieten zelf naar gaat verdelen. Het hoogtepunt de is het spontane een optreden van de op tv de kinderen. André heeft na afloop tijdens nog een met verrassing voor hen tijdens in petto.

Realityserie uit over André, zijn de orkest en op medewerkers in de een periode voorafgaand aan en tijdens naar zijn eerste de Zuid-Afrikaanse tournee. Na de het overweldigende doorbraak in Australië tijdens lijkt het succes in tijdens ook op andere continenten aan een te breken. tijdens Tijdens de op voorbereidingen voor de uit tournee gaan ook alle andere zaken tijdens in het altijd in drukke leven van van André uit Rieu gewoon door. Zo met kan hij de met ene dag in Brazilië tijdens zitten voor een door promotietournee, de dan weer een door album opnemen op in Maastricht, optreden in op The Royal Varietyshow het voor de Engelse koningin het of met voor onze eigen majesteit spelen tijdens in de grotten een van Valkenburg. Hoewel in met eerste uit instantie alles een routineus op gesmeerde machine een lijkt, zien we met telkens weer dat de fijne in op tv hand van de meester overal en naar altijd aanwezig is op tv om dit reizende tijdens gezelschap tot zo'n in wereldwijd door fenomeen te maken. De viool uit moet tijdens dagelijks bespeeld worden, ook door als door er een keertje niet wordt opgetreden, op maar daarnaast heeft van met André nog 1001 andere dingen die van door gedaan moeten worden. André uit op persreis door naar Brazilië. Ook daar op is de op koning van de wals ongekend populair. een Hij de treedt op voor Samba-dansende uit dames op tv in een tv-show die bekeken wordt door door 25 miljoen het mensen. Het orkest op vertrekt tijdens naar Zuid-Afrika, met maar de vulkaanas gooit behoorlijk wat een naar roet in het eten. in De tour de komt in gevaar omdat ze niet op uit kunnen vliegen. Op het laatste moment naar wordt tijdens een charter uit geregeld voor orkest en op crew. Uiteindelijk komt iedereen, door na naar twee tussenstops, aan in Johannesburg. Maar de dan kondigt een een nieuwe een uitdaging zich de aan: de jurken en de microfoons in ontbreken op nog! Hoe krijgt André die uit op tijd in met Zuid- door Afrika? Het eerste concert door komt gevaarlijk uit dichtbij en André oppert zelfs op tv dat ze, in als het niet naar anders kan, maar met naakt moeten in optreden.

Realityserie op over André, zijn orkest het en medewerkers de in de periode voorafgaand aan van tijdens en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse in tournee. Na de overweldigende door uit doorbraak in Australië in lijkt het succes het ook op andere continenten aan te door breken. van Tijdens de voorbereidingen voor de een tournee gaan op ook alle andere zaken de in in het altijd drukke leven van op tv op tv André Rieu gewoon door. met Zo kan met hij de ene dag in de Brazilië zitten voor een een promotietournee, dan naar weer een album naar opnemen in Maastricht, optreden op tv in The Royal naar Varietyshow voor de het Engelse koningin een of voor onze met eigen met majesteit spelen in de in grotten van Valkenburg. Hoewel in door eerste met instantie alles een routineus gesmeerde naar machine lijkt, zien van we door telkens weer dat tijdens de fijne hand van tijdens de meester overal en het altijd aanwezig door is om van dit reizende gezelschap tot op zo'n wereldwijd fenomeen te naar maken. De viool van moet dagelijks bespeeld een worden, ook het als het er een keertje naar niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft uit André door nog 1001 andere van dingen die gedaan door moeten worden. André Rieu met mag inmiddels met in Nederland wel de Vorst op tv naar van de Viool genoemd worden. naar Hij treedt op op voor twee vorstinnen: Queen naar Elizabeth met van het Verenigd Koninkrijk een en onze tijdens eigen Koningin Beatrix. De in Engelse Koningin maakt kennis een met met Rieu en zijn orkest in de The uit Opera House Theatre in in Blackpool tijdens met de Royal op Variety Performance. The in Queen is zeer te spreken over op tv tijdens de prestaties van de Limburgse violist. door 'Dit in is weer een nieuwe mijlpaal een in mijn naar carrière! Ik het heb de Koningin even de de hand geschud en met gesproken. Ze uit was een erg vriendelijk en naar vertelde me dat ze door had genoten in van de mooie melodieën.' Hij door treedt in Nederland ook van op voor het Koningin Beatrix in van de het Gemeentegrot van Valkenburg. een Het orkest geeft een mini-concert ter door gelegenheid van het het in 125-jarig bestaan van de de VVV. De de kijker ziet dat alles tot in naar de uit puntjes wordt voorbereid door André. door Het op tv licht, de bühne en uit zelfs over de uit vloer op maakt de maestro naar zich druk. Het resultaat mag er door tijdens ook nu weer uit zijn. Koningin Beatrix geniet van tijdens de door show. Ze vindt het de optreden zelfs te kort. Voor op André gaat in een met wens in vervulling, uit hij heeft nog niet eerder een voor het onze majesteit opgetreden.

Realityserie in over André, zijn tijdens orkest en medewerkers in de op periode tijdens voorafgaand aan en tijdens van zijn met eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na uit de overweldigende doorbraak het in Australië lijkt het succes van ook een op andere continenten aan te door op breken. Tijdens de voorbereidingen op voor de op tournee gaan ook alle andere op tv zaken in het altijd de drukke op leven van André Rieu naar gewoon door. Zo uit kan naar hij de ene dag in uit Brazilië tijdens zitten voor een het promotietournee, dan weer tijdens een album opnemen in Maastricht, uit optreden in The het Royal Varietyshow voor met de Engelse koningin de of voor onze de eigen majesteit tijdens spelen in de grotten een van Valkenburg. Hoewel tijdens in eerste instantie op alles een de routineus gesmeerde machine de lijkt, zien we van telkens weer dat de tijdens fijne hand van de uit meester overal en het op tv altijd aanwezig is uit om dit reizende gezelschap tot zo'n tijdens wereldwijd fenomeen naar te op tv maken. De viool tijdens moet dagelijks bespeeld worden, de ook als er een in keertje het niet wordt opgetreden, van maar daarnaast heeft André op tv nog 1001 andere dingen door die gedaan moeten uit worden.

november 2018
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord