Programma gemist?

Realityserie over André, op zijn orkest de en op medewerkers in de periode van voorafgaand aan en van tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse op tournee. Na de overweldigende door doorbraak in Australië op lijkt het het succes ook op met andere met continenten aan te breken. Tijdens de met voorbereidingen een voor de tournee gaan ook uit alle andere uit zaken met in het altijd op drukke leven van André de Rieu gewoon met door. Zo kan hij het de ene dag door in Brazilië de zitten voor een promotietournee, dan op weer een door album opnemen in Maastricht, een optreden in op The Royal Varietyshow een voor de Engelse tijdens koningin of voor onze eigen op tv met majesteit spelen in uit de grotten van Valkenburg. Hoewel uit in eerste met instantie alles op tv een routineus gesmeerde machine het lijkt, zien we telkens weer een dat de fijne met met hand van de meester overal en het van altijd aanwezig is om in dit reizende met gezelschap tot zo'n van wereldwijd fenomeen te maken. naar De viool moet dagelijks bespeeld met worden, ook door als er een keertje een niet in wordt opgetreden, maar naar daarnaast heeft André nog naar 1001 andere dingen door die gedaan moeten in worden.

Realityserie over André, op uit zijn orkest en medewerkers door in de een periode voorafgaand aan en tijdens zijn met eerste Zuid-Afrikaanse de tournee. Na op de overweldigende in doorbraak in Australië lijkt het de succes ook op op andere op tv continenten aan te breken. uit Tijdens de voorbereidingen voor op tv de tournee gaan met ook alle door andere zaken in de het altijd drukke op leven van André naar Rieu gewoon door. op tv Zo kan hij de op tv ene dag in Brazilië van zitten voor een van promotietournee, door dan weer een de album opnemen in het Maastricht, optreden in The tijdens Royal Varietyshow naar voor de Engelse koningin tijdens of naar voor onze eigen majesteit spelen in de in de grotten van Valkenburg. in Hoewel in eerste instantie alles een een een routineus gesmeerde op machine lijkt, zien we telkens weer van dat de op fijne hand in van de meester overal in en altijd uit aanwezig is om de dit reizende in gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen uit te maken. in De viool moet van dagelijks bespeeld worden, op tv ook als er een keertje tijdens niet met wordt opgetreden, maar daarnaast heeft tijdens door André nog 1001 andere dingen die in gedaan een moeten worden.

Realityserie over het André, zijn uit orkest en medewerkers tijdens in de periode voorafgaand aan op en door tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse een tournee. Na de overweldigende door doorbraak een in Australië lijkt het door succes ook op andere het continenten uit aan te breken. in Tijdens de voorbereidingen in voor de tournee gaan op tv ook alle andere de zaken op in het altijd door drukke leven van naar André Rieu gewoon het door. Zo kan hij in de ene dag tijdens in Brazilië op zitten voor een promotietournee, dan weer met uit een album opnemen in een Maastricht, optreden in The naar Royal Varietyshow voor op de een Engelse koningin of voor onze in eigen majesteit spelen in in naar de grotten van Valkenburg. Hoewel in uit eerste instantie alles op een routineus van gesmeerde machine een lijkt, zien we telkens weer tijdens dat de fijne door hand van de op tv meester overal op en altijd aanwezig het is om dit reizende het gezelschap uit tot zo'n het wereldwijd fenomeen te maken. De viool op tv moet dagelijks bespeeld het worden, ook uit als er een keertje het door niet wordt opgetreden, het maar daarnaast heeft op André nog 1001 tijdens andere dingen die op tv gedaan moeten worden. André brengt van eerbetoon aan Michael Jackson. op André is naar druk bezig met naar zijn concerten in Zuid-Afrika. door Een op van de liedjes is de Heal the World op tv van Michael Jackson, een dat tijdens hij samen zingt met met het Bloemenfontein koor. De repetities in zijn in volle op tv gang en naar de emoties op lopen hoog op bij op tv iedereen. André bezoekt op ook het op Houtbaai Music Project. Een lokaal door door initiatief om kansarme kinderen samen muziek op te het laten maken. André is zichtbaar naar onder de van indruk. een Hij nodigt de kinderen en hun op ouders uit voor naar de zijn concert. Na afloop eten in ze uit gezamenlijk friet met hamburgers. Het een levert een grote hilariteit op als André de met frieten zelf tijdens gaat verdelen. Het hoogtepunt door is het tijdens spontane met optreden van de van kinderen. André heeft na afloop nog een een op verrassing voor hen in door petto.

Realityserie tijdens over André, zijn orkest en uit medewerkers door in de periode voorafgaand aan door en tijdens door zijn eerste naar Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende uit doorbraak in Australië van lijkt op tv het succes ook op andere op tv continenten aan de te breken. Tijdens met de naar voorbereidingen voor de tournee gaan ook het alle andere door zaken in het altijd naar drukke door leven van André door Rieu gewoon door. Zo kan op tv naar hij de ene dag in Brazilië door zitten voor een het met promotietournee, dan weer door een album opnemen door in Maastricht, optreden in The Royal de naar Varietyshow voor de Engelse koningin of tijdens voor onze eigen het majesteit spelen in op tv de grotten door van Valkenburg. Hoewel een in tijdens eerste instantie alles een routineus van gesmeerde machine lijkt, door zien het we telkens weer dat de fijne met op hand van de meester overal en naar altijd aanwezig is van de om dit reizende met gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen naar te maken. naar De viool moet dagelijks bespeeld op in worden, ook als er tijdens een keertje in niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft het André nog van 1001 andere tijdens dingen die gedaan moeten met worden. André op van persreis naar een Brazilië. Ook daar is de met koning tijdens van de wals in ongekend populair. Hij van treedt op voor op Samba-dansende dames met in een tv-show die met bekeken wordt het door 25 miljoen mensen. op tv Het orkest vertrekt naar Zuid-Afrika, van maar van de vulkaanas gooit behoorlijk wat van roet in van het eten. door De tour komt op in gevaar het omdat ze niet kunnen vliegen. Op van het in laatste moment wordt het een charter geregeld van voor orkest en crew. van Uiteindelijk komt iedereen, een na twee het tussenstops, aan in Johannesburg. met Maar tijdens dan kondigt een met nieuwe uitdaging zich uit aan: de jurken en naar de microfoons ontbreken nog! Hoe door met krijgt André die op naar tijd in Zuid- naar Afrika? Het eerste van concert komt gevaarlijk dichtbij en door André oppert met zelfs dat ze, met als het niet de anders kan, maar door naakt moeten met optreden.

Realityserie met over André, de zijn orkest en medewerkers in de tijdens periode voorafgaand aan uit en tijdens in zijn eerste een Zuid-Afrikaanse tournee. Na op de overweldigende naar doorbraak in Australië lijkt het met succes door ook op andere continenten aan te tijdens breken. Tijdens met de naar voorbereidingen voor de door tournee gaan ook alle andere zaken naar in het op altijd drukke leven tijdens van met André Rieu gewoon met door. Zo kan hij op de ene in dag in Brazilië zitten met voor een promotietournee, met dan weer een album opnemen op tv in Maastricht, met optreden in The Royal met Varietyshow voor de op tv de Engelse koningin of voor door onze eigen majesteit spelen in in de grotten met van Valkenburg. Hoewel het in eerste instantie alles in een routineus op tv gesmeerde machine lijkt, zien in we met telkens weer dat op de fijne de hand van de meester door overal en op tv altijd aanwezig is om tijdens dit reizende gezelschap naar tot zo'n wereldwijd fenomeen te in de maken. De viool het moet dagelijks bespeeld worden, ook als met op tv er een keertje niet wordt een opgetreden, maar daarnaast door heeft door André nog 1001 in andere dingen die gedaan moeten met worden. André Rieu op mag tijdens inmiddels in Nederland wel de Vorst op tv van de in Viool genoemd worden. tijdens Hij op treedt op voor in twee vorstinnen: Queen Elizabeth van het het Verenigd Koninkrijk en op onze met eigen Koningin Beatrix. De Engelse de Koningin maakt kennis op met naar Rieu en op tv zijn orkest in The Opera House op tv Theatre in met Blackpool tijdens de naar Royal Variety Performance. The tijdens Queen is een zeer te spreken naar over de uit prestaties van de Limburgse tijdens violist. 'Dit is weer het de een nieuwe mijlpaal in mijn carrière! op tv Ik heb de op het Koningin even de hand geschud en uit gesproken. Ze was naar erg op tv vriendelijk en vertelde op me dat ze had genoten uit van de mooie in melodieën.' Hij treedt in in Nederland naar ook op van voor Koningin de Beatrix in de Gemeentegrot van op Valkenburg. Het orkest tijdens geeft een mini-concert op tv ter gelegenheid met van het 125-jarig tijdens bestaan van de VVV. De met een kijker ziet dat alles tot in van de de puntjes wordt voorbereid door door André. van Het licht, de bühne uit en zelfs over de door vloer maakt tijdens de maestro op zich druk. Het op tv resultaat mag er een ook nu weer zijn. op Koningin Beatrix geniet in van de show. de Ze vindt op het optreden zelfs te kort. de Voor de André gaat een wens in vervulling, van hij een heeft nog niet van eerder voor onze majesteit de opgetreden.

Realityserie een over André, zijn orkest naar en medewerkers in de op tv periode voorafgaand de aan en tijdens uit zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. met Na de op tv overweldigende doorbraak in naar Australië lijkt het succes in ook uit op andere continenten op aan te breken. Tijdens de de voorbereidingen voor het de tournee op tv gaan ook de alle andere zaken door in het altijd drukke leven van van André Rieu met gewoon door. een Zo kan hij de ene het de dag in Brazilië van zitten voor een op tv promotietournee, dan weer een de album opnemen de in Maastricht, optreden in de The Royal Varietyshow een voor de Engelse tijdens koningin of voor onze tijdens eigen majesteit spelen in naar de grotten op van in Valkenburg. Hoewel in de eerste instantie alles een een routineus gesmeerde naar machine lijkt, zien in we telkens weer in dat de fijne hand op tv van de meester tijdens overal en altijd aanwezig is naar om dit reizende het gezelschap in tot zo'n wereldwijd met fenomeen te maken. De viool door op tv moet dagelijks bespeeld worden, op tv ook als er tijdens een keertje niet uit wordt opgetreden, maar daarnaast naar heeft door André nog 1001 andere dingen de die gedaan moeten tijdens worden.

januari 2018
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord