Programma gemist?

Realityserie tijdens over André, zijn op tv orkest en met medewerkers in de een periode voorafgaand aan en tijdens zijn op eerste Zuid-Afrikaanse tournee. de Na de door overweldigende doorbraak door in Australië lijkt het in succes naar ook op andere in continenten aan te breken. Tijdens de de voorbereidingen op voor de tournee gaan op ook alle uit andere zaken in het een altijd drukke leven in van in André Rieu gewoon door. Zo van kan hij tijdens de ene dag in op tv Brazilië zitten het voor een promotietournee, van dan weer een een album opnemen in Maastricht, op optreden in de The Royal Varietyshow een voor de Engelse koningin een of voor op tv onze eigen majesteit spelen een in op de grotten van tijdens Valkenburg. Hoewel in eerste op tv instantie alles een routineus gesmeerde een machine lijkt, met zien we telkens op tv weer dat de de fijne tijdens hand van de met meester overal en altijd van aanwezig is op om dit reizende uit gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen de te maken. De viool op tv moet dagelijks bespeeld een van worden, ook als er een de keertje niet wordt opgetreden, op tv van maar daarnaast heeft André in nog 1001 andere dingen die tijdens gedaan moeten in worden.

Realityserie over André, met zijn orkest en een medewerkers door in de periode op voorafgaand aan tijdens en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. in Na de tijdens overweldigende uit doorbraak in Australië uit lijkt het succes uit ook op andere continenten aan te van breken. Tijdens de met tijdens voorbereidingen voor de met tournee gaan ook met alle andere zaken in het altijd een drukke leven van door André Rieu gewoon van de door. Zo kan door hij de ene dag in tijdens Brazilië zitten voor een een promotietournee, dan het weer een album opnemen op tv in Maastricht, optreden van in een The Royal Varietyshow voor op tv de Engelse koningin of de in voor onze eigen majesteit spelen in op tv op de grotten van Valkenburg. naar Hoewel in eerste een instantie alles van een routineus gesmeerde machine lijkt, zien van we telkens door weer dat de fijne op met hand van de meester overal en tijdens altijd op tv aanwezig is om dit door reizende in gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen in te maken. op tv De viool uit moet dagelijks bespeeld uit worden, ook als de er een keertje niet een wordt opgetreden, maar daarnaast een heeft André nog 1001 een andere het dingen die gedaan op moeten worden.

Realityserie tijdens over André, uit zijn orkest en medewerkers in op tv de periode de voorafgaand aan en door tijdens zijn eerste het Zuid-Afrikaanse tournee. van Na de overweldigende doorbraak in Australië tijdens lijkt het succes in ook op andere in continenten aan op tv te breken. Tijdens door de voorbereidingen met voor de tournee gaan ook in alle andere zaken het in het altijd op tv drukke leven van op tv André Rieu het gewoon tijdens door. Zo kan hij de ene uit dag het in Brazilië zitten voor met een een promotietournee, dan weer een uit album opnemen in Maastricht, van optreden in The op Royal Varietyshow op tv voor de Engelse koningin of een op voor onze eigen majesteit het spelen in de grotten in van Valkenburg. op tv Hoewel in in eerste instantie alles een routineus op gesmeerde machine van lijkt, zien we telkens weer tijdens dat de fijne uit hand van de uit naar meester overal en altijd aanwezig uit is om dit reizende een gezelschap tot een zo'n wereldwijd fenomeen door te maken. De viool van moet dagelijks met bespeeld worden, ook een als er een een keertje op niet wordt opgetreden, maar daarnaast van heeft André nog 1001 met andere dingen die in gedaan op tv moeten worden. André naar brengt eerbetoon het aan Michael Jackson. André is uit druk bezig met zijn tijdens van concerten in Zuid-Afrika. uit Een van de liedjes is uit Heal the World van op Michael Jackson, dat op tv naar hij samen zingt met het Bloemenfontein de koor. De de repetities zijn op in volle gang en op tv de emoties lopen hoog de van op bij iedereen. van André bezoekt ook het Houtbaai uit Music Project. op tv Een lokaal een initiatief om kansarme kinderen samen uit muziek van te laten maken. naar André is zichtbaar onder uit de indruk. Hij nodigt tijdens de kinderen en naar hun ouders uit naar voor met zijn concert. Na in afloop eten ze gezamenlijk friet met tijdens op tv hamburgers. Het levert grote hilariteit op een als André de van naar frieten zelf gaat verdelen. Het met hoogtepunt is uit het spontane optreden van de op kinderen. André in heeft na afloop nog het een de verrassing voor hen in met petto.

Realityserie over naar André, zijn orkest en naar medewerkers in de door periode voorafgaand aan op en van tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse van tournee. Na de tijdens overweldigende doorbraak in Australië tijdens met lijkt het succes met ook op andere uit continenten aan te breken. het Tijdens de voorbereidingen voor met de tournee gaan ook door alle van andere zaken op in het altijd drukke met leven van André op tv Rieu gewoon door. van Zo kan hij de ene met dag in tijdens Brazilië tijdens zitten voor een promotietournee, dan de weer een album opnemen met een in Maastricht, optreden uit in The Royal Varietyshow voor de op tv met Engelse koningin of voor in onze eigen majesteit spelen het in de met grotten van Valkenburg. van Hoewel in eerste instantie alles tijdens een routineus gesmeerde tijdens machine het lijkt, zien we telkens weer naar dat de fijne op tv hand door van de de meester overal en altijd aanwezig van is om dit reizende uit gezelschap tot op tv zo'n wereldwijd op fenomeen te maken. De viool op uit moet dagelijks bespeeld worden, de ook als er een keertje het niet in wordt opgetreden, op tv maar daarnaast heeft André door nog 1001 van andere dingen die gedaan moeten worden. de André op op persreis naar Brazilië. door Ook daar is het de het koning van de wals ongekend populair. het Hij treedt van op voor Samba-dansende dames op in een tijdens tv-show die in bekeken wordt door 25 van miljoen op tv mensen. Het orkest vertrekt naar door Zuid-Afrika, maar de uit vulkaanas gooit behoorlijk in wat roet in het de eten. van De tour komt in op gevaar omdat in ze niet kunnen uit vliegen. Op het naar laatste moment wordt een charter tijdens geregeld voor orkest tijdens en crew. van Uiteindelijk de komt iedereen, na in twee tussenstops, aan naar in Johannesburg. Maar dan naar kondigt een nieuwe uitdaging zich van aan: op de jurken en de de microfoons ontbreken nog! naar Hoe krijgt André die door van op tijd in naar Zuid- Afrika? Het naar eerste concert komt gevaarlijk dichtbij een en André oppert zelfs uit dat met ze, als het met niet anders uit kan, maar naakt moeten naar optreden.

Realityserie een over André, zijn orkest tijdens en medewerkers in de van periode voorafgaand aan van en tijdens zijn in eerste Zuid-Afrikaanse door tournee. naar Na de overweldigende doorbraak tijdens in Australië naar lijkt het succes ook op een andere continenten naar aan te breken. Tijdens de het voorbereidingen voor de op tournee gaan een ook alle andere zaken een in een het altijd op drukke leven van in André Rieu gewoon door. door Zo kan hij door de ene dag in het Brazilië in zitten voor een met promotietournee, dan weer een in album opnemen een in Maastricht, optreden de in The Royal Varietyshow voor in de Engelse naar koningin of op tv voor onze eigen in majesteit spelen in de grotten het van in Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles met het een routineus gesmeerde machine lijkt, zien door we telkens weer uit op tv dat de fijne hand van op de meester van overal en altijd aanwezig is een naar om dit reizende gezelschap tot het zo'n wereldwijd fenomeen van te maken. De het viool moet dagelijks met bespeeld worden, ook als door een er een keertje niet wordt naar opgetreden, maar het daarnaast heeft André nog het 1001 andere dingen die op tijdens gedaan moeten worden. in André Rieu mag inmiddels op in Nederland wel de op tv Vorst van op tv de Viool genoemd worden. Hij in treedt op op voor het twee vorstinnen: Queen Elizabeth op van het Verenigd met Koninkrijk en onze eigen Koningin de Beatrix. De Engelse van op tv Koningin maakt kennis de met Rieu en uit zijn orkest in The Opera House op Theatre in op Blackpool tijdens tijdens de Royal Variety de Performance. The uit Queen is zeer te uit spreken over de tijdens prestaties van de Limburgse violist. tijdens 'Dit met is weer een een nieuwe mijlpaal tijdens in mijn carrière! Ik heb in de Koningin even naar de hand geschud door en gesproken. Ze was naar met erg vriendelijk en vertelde me dat uit ze had genoten op tv van de mooie in tijdens melodieën.' Hij treedt in Nederland ook de de op voor Koningin Beatrix van in de Gemeentegrot naar van Valkenburg. Het orkest geeft met een met mini-concert ter door gelegenheid van het van 125-jarig bestaan van in de VVV. De kijker ziet naar dat met alles tot in de puntjes op wordt voorbereid door André. het op Het licht, de bühne op en zelfs over de vloer door maakt de uit maestro zich druk. in Het resultaat mag een er ook nu een weer zijn. Koningin Beatrix van geniet een van de show. op tv Ze vindt het het optreden zelfs te kort. Voor het tijdens André gaat een wens in met vervulling, tijdens hij heeft nog niet eerder uit voor onze majesteit uit opgetreden.

Realityserie over een André, zijn orkest en met door medewerkers in de periode voorafgaand aan de en tijdens zijn op met eerste Zuid-Afrikaanse tournee. tijdens Na de overweldigende uit doorbraak in Australië lijkt het succes op tv ook op van andere continenten in aan te op tv breken. Tijdens de voorbereidingen de voor de tournee op tv gaan ook naar alle andere zaken in het altijd op tv drukke leven een van André Rieu een gewoon tijdens door. Zo kan hij de ene naar dag in in Brazilië zitten een voor een promotietournee, dan weer uit een uit album opnemen in met Maastricht, optreden in The Royal uit Varietyshow met voor de Engelse koningin of uit voor onze van eigen door majesteit spelen in de grotten van naar Valkenburg. Hoewel een in eerste van instantie alles uit een routineus gesmeerde machine lijkt, zien tijdens we telkens weer met dat uit de fijne hand van de op tv meester overal en met altijd aanwezig is tijdens op tv om dit reizende in gezelschap tot zo'n naar wereldwijd fenomeen te maken. De in viool moet dagelijks tijdens bespeeld worden, ook met als er met een keertje niet wordt in opgetreden, maar door daarnaast heeft van André nog 1001 andere dingen die met op gedaan moeten worden.

juli 2021
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!