Programma gemist?

Realityserie de over André, met zijn orkest en op tv medewerkers in de periode op voorafgaand aan op en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. het Na door de overweldigende doorbraak in Australië in lijkt het van succes ook op een andere een continenten aan te breken. Tijdens de tijdens het voorbereidingen voor de tournee gaan ook in alle andere tijdens zaken in in het altijd drukke leven naar van André Rieu van gewoon door. uit Zo kan een hij de ene dag in de Brazilië zitten in voor een een promotietournee, dan weer met een album opnemen in Maastricht, optreden naar in van The Royal Varietyshow voor de de in Engelse koningin of voor een onze eigen in majesteit spelen in de grotten in van tijdens Valkenburg. Hoewel in naar eerste instantie alles tijdens een routineus gesmeerde machine lijkt, zien het we telkens weer op tv dat de in fijne hand van de in meester overal en het altijd uit aanwezig is op tv om dit reizende gezelschap tot zo'n in wereldwijd fenomeen te tijdens een maken. De viool uit moet dagelijks bespeeld worden, ook de als er de een keertje naar niet wordt opgetreden, maar daarnaast op heeft de André nog 1001 andere dingen die met gedaan moeten in worden.

Realityserie met over André, het zijn orkest en medewerkers van in de periode uit voorafgaand aan en tijdens de zijn eerste Zuid-Afrikaanse op tv tournee. tijdens Na de overweldigende het doorbraak in Australië lijkt de het succes ook op op tv andere continenten aan te van uit breken. Tijdens de voorbereidingen voor door de naar tournee gaan ook alle andere het zaken de in het altijd drukke op tv leven van André een Rieu gewoon door. het Zo kan hij naar de ene dag op in Brazilië zitten de voor een promotietournee, dan weer uit een album naar opnemen de in Maastricht, optreden in The Royal op tv Varietyshow voor de van Engelse koningin naar of voor een onze eigen majesteit spelen in een de grotten van naar Valkenburg. op tv Hoewel in eerste uit instantie alles een door routineus gesmeerde machine tijdens lijkt, zien we telkens een weer dat de fijne in hand van de de meester overal en een van altijd aanwezig is om dit reizende met gezelschap tot zo'n van wereldwijd fenomeen door te maken. in De viool moet dagelijks bespeeld het worden, ook als met er een keertje naar in niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeft in André uit nog 1001 de andere dingen die gedaan moeten door worden.

Realityserie door over André, zijn orkest en op medewerkers in van de periode voorafgaand op tv aan en tijdens zijn uit eerste Zuid-Afrikaanse tournee. op tv Na in de overweldigende de doorbraak in Australië lijkt op het succes de ook op andere op continenten aan te breken. van Tijdens de voorbereidingen voor de met tournee gaan ook het door alle andere zaken in door het altijd drukke leven van op André Rieu gewoon de door. Zo kan met hij de met ene van dag in Brazilië zitten voor een uit van promotietournee, dan weer een album opnemen in in Maastricht, op optreden in naar The Royal Varietyshow voor door de op tv Engelse koningin of voor onze een eigen tijdens majesteit spelen in de van grotten van naar Valkenburg. Hoewel in eerste in instantie alles een het routineus gesmeerde machine lijkt, in zien we van telkens weer dat van de fijne hand op van de meester overal tijdens en altijd aanwezig het is om dit met reizende gezelschap tot zo'n door door wereldwijd fenomeen te maken. op De viool moet dagelijks een bespeeld worden, een ook als er een keertje met niet de wordt opgetreden, maar daarnaast heeft het André het nog 1001 andere het dingen die gedaan moeten uit worden. André brengt eerbetoon op aan Michael Jackson. op tv André is druk op tv bezig met zijn in concerten in Zuid-Afrika. op Een van op de liedjes de is Heal the World van van een Michael Jackson, dat hij samen zingt naar met het Bloemenfontein tijdens koor. De repetities tijdens zijn door in volle gang en met de emoties lopen hoog op tv op bij naar iedereen. André bezoekt een ook het de Houtbaai Music Project. uit Een lokaal naar initiatief om kansarme kinderen uit samen muziek te uit laten maken. van André is zichtbaar onder de indruk. op naar Hij nodigt de kinderen en door hun ouders uit voor een van zijn concert. Na afloop eten ze in een gezamenlijk friet met naar hamburgers. Het levert grote hilariteit op uit met als André de frieten zelf gaat de verdelen. Het hoogtepunt het is het spontane het op tv optreden van de naar kinderen. André heeft een na afloop nog een met verrassing voor de hen in petto.

Realityserie op over André, zijn op tv orkest en medewerkers in de uit periode voorafgaand aan door en een tijdens zijn eerste op tv Zuid-Afrikaanse tournee. Na de met overweldigende doorbraak uit in Australië lijkt het de succes op ook op andere continenten aan uit te breken. Tijdens de op voorbereidingen door voor de tournee gaan ook in alle uit andere zaken in naar het altijd naar drukke leven van op André Rieu gewoon door. Zo met kan hij de ene in op dag in Brazilië zitten de voor een in promotietournee, dan weer de een album opnemen het in Maastricht, optreden naar in The Royal Varietyshow voor op de op tv Engelse koningin of voor onze eigen met majesteit spelen in naar de de grotten van Valkenburg. Hoewel in in eerste instantie op alles een uit routineus gesmeerde machine lijkt, in zien we met telkens weer dat van de fijne hand van de de meester overal en een tijdens altijd aanwezig is om dit reizende door met gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeen te op maken. op De viool moet naar dagelijks bespeeld worden, ook naar als er een van keertje niet wordt opgetreden, naar maar daarnaast heeft tijdens André nog op 1001 andere door dingen die gedaan naar moeten worden. André het op persreis naar Brazilië. de Ook het daar is de in koning van de de wals ongekend populair. in Hij treedt op voor van Samba-dansende dames in door een tv-show die bekeken wordt uit door 25 met miljoen mensen. Het uit orkest vertrekt naar Zuid-Afrika, van maar de een vulkaanas gooit naar behoorlijk wat roet in van het eten. De tour met het komt in gevaar omdat ze uit niet kunnen van vliegen. Op het een laatste moment op tv wordt een charter geregeld voor orkest een en door crew. Uiteindelijk met komt iedereen, na tijdens twee tussenstops, aan in Johannesburg. met Maar door dan kondigt een de nieuwe uitdaging zich de aan: de jurken en de in microfoons ontbreken de nog! Hoe krijgt de André die door op tijd in Zuid- Afrika? Het in eerste concert komt een in gevaarlijk dichtbij en André oppert tijdens zelfs dat ze, als uit het niet anders door kan, maar naakt door moeten uit optreden.

Realityserie over een André, zijn orkest door en medewerkers in de op de periode voorafgaand aan en op tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. van het Na de overweldigende doorbraak in Australië door lijkt een het succes ook op andere uit continenten een aan te breken. Tijdens de van voorbereidingen voor tijdens de tournee gaan ook in alle andere zaken op tv in het altijd het op drukke leven van André Rieu een gewoon door. Zo de kan hij de ene in door dag in Brazilië zitten naar voor een promotietournee, in dan weer een album uit opnemen tijdens in Maastricht, optreden de in The Royal de Varietyshow voor de Engelse koningin of met voor onze eigen naar een majesteit spelen in de grotten met van op tv Valkenburg. Hoewel in met eerste instantie alles een routineus met gesmeerde machine in lijkt, zien in we telkens weer een dat de fijne op tv hand van de van meester overal en altijd van aanwezig is met om dit reizende gezelschap tot het zo'n wereldwijd uit fenomeen te maken. De viool door moet dagelijks bespeeld uit worden, ook op tv als er een een keertje niet wordt naar opgetreden, maar daarnaast met heeft André op nog 1001 andere dingen op tv die gedaan moeten worden. tijdens André tijdens Rieu mag inmiddels op in Nederland wel de Vorst naar op van de Viool naar genoemd worden. Hij op tv treedt op voor naar twee vorstinnen: Queen Elizabeth van het van op Verenigd Koninkrijk en onze op tv eigen Koningin het Beatrix. De Engelse Koningin maakt naar kennis van met Rieu en zijn orkest in de The Opera een House door Theatre in Blackpool tijdens de door Royal Variety Performance. de The Queen is naar zeer te tijdens spreken over de prestaties de van de Limburgse violist. door naar 'Dit is weer een nieuwe tijdens mijlpaal door in mijn carrière! op Ik heb de Koningin op even de hand geschud en op gesproken. Ze in was erg tijdens vriendelijk en de vertelde me dat ze had in genoten van naar de mooie melodieën.' Hij een treedt in Nederland op tv ook van op voor Koningin Beatrix in de uit Gemeentegrot van Valkenburg. het Het orkest tijdens geeft een met mini-concert ter gelegenheid tijdens van het in 125-jarig bestaan van de de VVV. De kijker ziet op dat alles uit tot in uit de puntjes wordt voorbereid op door André. Het licht, uit de bühne en het zelfs over de vloer het maakt de maestro op tv zich druk. Het een resultaat op tv mag er ook nu met weer zijn. Koningin Beatrix in geniet van de door show. uit Ze vindt het optreden zelfs in te het kort. Voor André naar gaat een wens in in vervulling, hij heeft nog in niet eerder voor met onze majesteit een opgetreden.

Realityserie over André, de in zijn orkest en medewerkers het in de periode voorafgaand het aan uit en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. in Na de overweldigende door door doorbraak in Australië lijkt de het succes de ook op andere continenten uit aan te breken. Tijdens de op tv met voorbereidingen voor de tournee gaan ook tijdens op alle andere zaken in het altijd door de drukke leven van het André Rieu gewoon door. op tv Zo kan hij de ene door dag op tv in Brazilië zitten voor tijdens een promotietournee, dan van weer de een album opnemen in Maastricht, optreden op tv het in The Royal Varietyshow de voor de Engelse koningin uit of voor het onze eigen majesteit spelen op in van de grotten van op tv Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles naar een routineus een gesmeerde machine op lijkt, zien we op telkens weer de dat de fijne hand van de in meester overal en tijdens altijd aanwezig is op tv om dit reizende op tv gezelschap op tot zo'n wereldwijd tijdens fenomeen te maken. het De viool uit moet dagelijks bespeeld worden, ook als op tv er een uit keertje niet wordt opgetreden, met op maar daarnaast heeft André nog uit 1001 andere dingen op die gedaan moeten het worden.

juli 2017
04-06-2010 20:33

Aflevering 11

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 11

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

21-05-2010 21:25

Aflevering 5

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 5

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

14-05-2010 21:25

Aflevering 4

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

07-05-2010 21:25

Aflevering 3

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

30-04-2010 21:25

Aflevering 2

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

23-04-2010 21:30

Aflevering 1

André Rieu in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eerste Zuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan te breken. Tijdens ...

André Rieu in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Zuid-Afrika bij André Rieu in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van André Rieu in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Zuid-Afrika gemist

Realityserie over André, zijn orkest en medewerkers in de periode voorafgaand aan en tijdens zijn eersteZuid-Afrikaanse tournee. Na de overweldigende doorbraak in Australië lijkt het succes ook op andere continenten aan tebreken. Tijdens de voorbereidingen voor de tournee gaan ook alle andere zaken in het altijd drukke leven van André Rieugewoon door. Zo kan hij de ene dag in Brazilië zitten voor een promotietournee, dan weer een album opnemen inMaastricht, optreden in The Royal Varietyshow voor de Engelse koningin of voor onze eigen majesteit spelen in degrotten van Valkenburg. Hoewel in eerste instantie alles een routineus gesmeerde machine lijkt, zien we telkens weerdat de fijne hand van de meester overal en altijd aanwezig is om dit reizende gezelschap tot zo'n wereldwijd fenomeente maken. De viool moet dagelijks bespeeld worden, ook als er een keertje niet wordt opgetreden, maar daarnaast heeftAndré nog 1001 andere dingen die gedaan moeten worden.

Uitzending gemist van André Rieu in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord