Programma gemist?
december 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

PowNed - Bekijk hier alle afleveringen

PowNed is een televisieprogramma uit 2009 rondom de oprichting en de ledenwerfcampagne van omroep PowNed. PowNed wil een nieuwe publieke omroep worden en ter ondersteuning hiervan heeft Geenstijl zendtijd ingekocht bij Veronica voor het pro...

PowNed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van PowNed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van PowNed bij PowNed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van PowNed. Heb je een uitzending van PowNed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

PowNed gemist

PowNed is een televisieprogramma uit 2009 rondom de oprichting en de ledenwerfcampagne van omroep PowNed. PowNed wil een nieuwe publieke omroep worden en ter ondersteuning hiervan heeft Geenstijl zendtijd ingekocht bij Veronica voor het programma PowNed. Hierin behandelt presentator Rutger Castricum diverse items die vooral gaan over het oprichten van een publieke omroep en het werven van leden voor PowNed. De overstap van programma naar omroep is eerder gedaan door BNN.

Uitzending gemist van PowNed? Hier kun je alle uitzendingen van PowNed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!