Programma gemist?

Kristel, een Josje en Karen nemen de het kinderen de mee op een in fantastisch ritje door door hun ontzettend op leuke en verrassende een wereld. De drie meiden leren op de kinderen knutselen, in koken en de tekenen. In de karaoke-rubriek kan het het je de leukste door K3-liedjes meebrullen. Josje leert de een danspasjes van uit de leukste K3-liedjes naar en Kristel trekt samen op tv met op tv Martin Gaus naar de zoo door en uit leert de meest op fantastische dieren kennen.

december 2021
27-04-2010 08:15

Aflevering 1

De wereld van K3 - Aflevering 1

Kristel, Josje en Karen nemen de kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De drie meiden leren de kinderen knutselen, koken en tekenen. In de karaoke-rubriek kan je de leukste K3-liedjes meebrul...

Je bekijkt momenteel pagina 8 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld van K3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld van K3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld van K3 bij De wereld van K3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld van K3. Heb je een uitzending van De wereld van K3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld van K3 gemist

In 'De Wereld van K3' nemen Kristel, Josje en Karen de kinderen mee op een fantastisch ritje doorheen hun ontzettendleuke en verrassende wereld. De 3 meiden leren de kinderen knutselen, koken en tekenen. In een karaoke-rubriek kan jede leukste K3 liedjes meebrullen. Josje leert de danspasjes van de leukste K3 -liedjes aan en Kristel trekt samen metMartin Gaus naar de zoo en leert de meest fantastische dieren kennen!

Uitzending gemist van De wereld van K3? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld van K3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 18-06-2015 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!