Programma gemist?

Drieluik. uit 'Ik stel door u hier Beatrix voor, uit uw nieuwe in koningin.' Deze woorden sprak een koningin Juliana op 30 april de 1980, naar het moment de waarop zij haar koningschap overdroeg op tv aan haar oudste dochter het Beatrix. tijdens Dit jaar zit koningin Beatrix door met 30 jaar op de troon. naar De NOS in zendt voorafgaand aan dit jubileum door een in drieluik uit over op tv haar leven als Koningin der op tv Nederlanden. Aan uit de hand van een archiefbeelden, nieuw tijdens materiaal en op tv interviews met betrokkenen naar wordt een beeld naar geschetst van de afgelopen door drie decennia. in Afl.: Het koningschap. Onze koningin het is nu door 72 jaar. Vanaf het met moment met dat zij haar op tv moeder gehuldigd ziet een worden, beseft Beatrix op zich wat haar te van wachten staat. In stilte en naar met tijdens volle overgave bereidt zij zich op het eerste uit deel van een haar leven in voor op haar functie in als Koningin der naar Nederlanden. Inmiddels zijn tijdens 30 koningsjaren verstreken. met In dit laatste deel aandacht door voor de keuzes het die Beatrix met gedurende haar ambtstermijn maakt: een hoe stelt zij het zich op met richting haar volk een en uit bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van in de de koningin tijdens op tv bezoeken, overleggen en ontvangsten: we zien op tv een de koningin in functie, en naar soms van heel een dichtbij. Presentatie: in Astrid Kersseboom.

Drieluik. het 'Ik stel u hier het Beatrix voor, uw in nieuwe van koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op tv naar op 30 april 1980, het moment op tv waarop zij een haar koningschap het overdroeg aan haar op tv oudste dochter Beatrix. Dit een jaar zit op tv koningin Beatrix in 30 jaar op de troon. De tijdens op NOS zendt voorafgaand aan dit door jubileum een op drieluik uit over haar leven op tv tijdens als Koningin der Nederlanden. Aan van de hand van archiefbeelden, de nieuw materiaal en uit interviews met betrokkenen van wordt een het beeld geschetst van de een afgelopen drie decennia. naar Afl.: De Koninginnedagen. op Centraal staan in de de Koninginnedagen, die sinds de tijdens troonwisseling in 1980 zijn de uitgegroeid tot door een echt tijdens volksfeest. Met het aantreden van een Beatrix als op tv koningin verdwijnt het jaarlijkse op defilé uit langs de paleistrappen. met Zij gaat het een land in om op tv de dag met elkaar te een vieren. op 'Deze dag zal door blijven, Koninginnedag', zei Beatrix uit tijdens haar huldiging en tevens in de geboortedag van het haar moeder. Presentatie: met Astrid een Kersseboom.

Drieluik. 'Ik stel tijdens door u hier Beatrix met voor, uw nieuwe koningin.' de Deze woorden sprak met koningin Juliana op 30 het april in 1980, het moment waarop zij naar haar tijdens koningschap overdroeg aan van haar oudste dochter Beatrix. tijdens Dit jaar zit koningin Beatrix op 30 jaar op met in de troon. De NOS zendt voorafgaand uit aan van dit jubileum een drieluik uit uit over haar uit leven als Koningin der op tv Nederlanden. Aan tijdens de hand van het archiefbeelden, nieuw het materiaal en interviews op tv met betrokkenen wordt een een beeld geschetst van door de op afgelopen drie decennia. Afl.: uit De reizen. De het aandacht gaat uit op naar de tijdens reizen die koningin Beatrix in door haar ambtsperiode heeft tijdens gemaakt. Tijdens met de officiële staatsbezoeken laat de door tijdens koningin zien waar zij een voor staat: gericht op het inhoud, met gevoel voor naar decorum en in internationaal georiënteerd. op Tussen 1980 en nu de heeft koningin Beatrix uit een tijdens kleine vijftig officiële staatsreizen de gemaakt. Dit door levert mooi materiaal op in met beelden naar van koninklijke en soms naar overzeese ontmoetingen. de Presentatie: Astrid Kersseboom.

januari 2020
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!