Programma gemist?

Drieluik. 'Ik in stel u hier het Beatrix voor, een uw nieuwe koningin.' Deze woorden op sprak koningin Juliana tijdens op 30 april de 1980, het moment door waarop zij haar met koningschap overdroeg door aan van haar oudste dochter Beatrix. Dit van jaar zit uit koningin Beatrix 30 jaar op het de op troon. De tijdens NOS zendt voorafgaand met aan dit jubileum op tv een drieluik uit een over haar leven als in Koningin der Nederlanden. Aan de het op hand van archiefbeelden, nieuw materiaal het en tijdens interviews met betrokkenen wordt een beeld op geschetst van naar de de afgelopen drie decennia. Afl.: van Het koningschap. van Onze koningin is op tv nu 72 jaar. Vanaf in het moment op tv dat zij haar moeder gehuldigd op tv ziet worden, beseft Beatrix op naar zich wat haar te wachten op staat. in In stilte en met volle overgave van bereidt zij zich op het eerste deel een naar van haar leven tijdens voor op haar functie als Koningin in der naar Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren met verstreken. In de dit laatste deel door aandacht voor de keuzes door op tv die Beatrix gedurende door haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij een zich op door richting haar volk op tv en de bij onverwachte gebeurtenissen? Een de portret van de koningin tijdens in op bezoeken, overleggen en het ontvangsten: we zien een koningin een in functie, en soms van de van heel dichtbij. Presentatie: Astrid in Kersseboom.

Drieluik. in 'Ik stel u hier tijdens Beatrix voor, uw op tv nieuwe koningin.' naar Deze woorden de sprak koningin Juliana op 30 met april het 1980, het moment een waarop zij haar koningschap overdroeg het aan een haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar op tv zit koningin met Beatrix 30 jaar op de door de troon. De NOS zendt uit voorafgaand aan dit jubileum in een op drieluik uit over haar naar leven het als Koningin der Nederlanden. Aan in de het hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en op interviews met naar betrokkenen het wordt een beeld geschetst van met de afgelopen drie decennia. een Afl.: De Koninginnedagen. met uit Centraal staan de Koninginnedagen, die sinds op de troonwisseling met in 1980 zijn een uitgegroeid tot tijdens een echt volksfeest. het Met het op aantreden van Beatrix als koningin verdwijnt met het jaarlijkse in defilé langs de uit paleistrappen. Zij gaat op tv het land op tv in om de dag met in elkaar naar te vieren. 'Deze dag van zal de blijven, Koninginnedag', zei door Beatrix tijdens haar huldiging en van tevens de geboortedag door van haar moeder. een Presentatie: Astrid naar Kersseboom.

Drieluik. 'Ik een stel u hier Beatrix het uit voor, uw nieuwe koningin.' op Deze woorden sprak in koningin Juliana op 30 april met 1980, het moment uit een waarop zij haar koningschap tijdens overdroeg aan haar op tv oudste dochter Beatrix. Dit jaar het zit koningin op tv Beatrix 30 door jaar op de troon. met De een NOS zendt voorafgaand aan dit van jubileum een uit drieluik uit op over haar leven als Koningin der het Nederlanden. door Aan de door hand van archiefbeelden, nieuw naar materiaal en interviews met betrokkenen met wordt op een beeld geschetst van naar de afgelopen tijdens drie decennia. Afl.: naar De reizen. een De aandacht gaat uit naar de de reizen door die koningin Beatrix in in haar ambtsperiode een heeft gemaakt. tijdens Tijdens de officiële naar staatsbezoeken laat de koningin zien de waar zij voor staat: met op tv gericht op inhoud, met gevoel voor op decorum en internationaal op tv uit georiënteerd. Tussen 1980 en van nu heeft het koningin Beatrix een kleine door vijftig officiële het staatsreizen gemaakt. Dit levert mooi materiaal de op met beelden met van in koninklijke en soms overzeese op tv ontmoetingen. Presentatie: Astrid op tv Kersseboom.

juni 2020
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!