Programma gemist?

Drieluik. 'Ik het stel in u hier Beatrix voor, de uw nieuwe koningin.' uit Deze woorden de sprak koningin Juliana de op 30 april 1980, het moment in waarop zij van haar koningschap door overdroeg aan haar oudste door dochter Beatrix. Dit jaar uit zit koningin op tv Beatrix 30 jaar op een de troon. De de NOS van zendt voorafgaand aan dit tijdens jubileum op een drieluik uit over haar leven uit als Koningin de der Nederlanden. Aan door de hand van archiefbeelden, door door nieuw materiaal en interviews met betrokkenen met wordt tijdens een beeld met geschetst van de afgelopen drie het decennia. op tv Afl.: Het koningschap. de Onze koningin is een nu 72 jaar. een Vanaf het moment dat zij haar de moeder gehuldigd ziet op worden, beseft op tv Beatrix zich wat haar met te wachten staat. tijdens In stilte naar en met volle overgave uit bereidt zij zich het het eerste deel naar van haar leven het voor op uit haar functie tijdens als Koningin der op tv Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren met verstreken. uit In dit laatste deel aandacht door voor de uit keuzes die Beatrix de gedurende haar ambtstermijn op maakt: door hoe stelt zij zich met op richting de haar volk en bij onverwachte gebeurtenissen? naar op tv Een portret van in de koningin tijdens bezoeken, overleggen en op ontvangsten: naar we zien een op tv koningin in functie, op tv en soms van van heel dichtbij. Presentatie: het Astrid Kersseboom.

Drieluik. 'Ik stel uit u hier Beatrix de voor, uw in nieuwe van koningin.' Deze woorden naar sprak koningin Juliana op op 30 april 1980, het moment van waarop zij in haar koningschap een overdroeg aan haar oudste tijdens dochter door Beatrix. Dit jaar zit op tv koningin Beatrix 30 tijdens jaar op de troon. De in NOS zendt voorafgaand op tv aan dit jubileum een een drieluik uit uit op tv over haar leven als naar Koningin der Nederlanden. de Aan de door hand van archiefbeelden, nieuw uit materiaal en in interviews met betrokkenen wordt een beeld een uit geschetst van de afgelopen op tv drie decennia. Afl.: De Koninginnedagen. de Centraal staan met de Koninginnedagen, door die sinds de troonwisseling een in uit 1980 zijn uitgegroeid tot een echt met volksfeest. Met in het aantreden van het Beatrix als op koningin verdwijnt het jaarlijkse de defilé langs de door paleistrappen. Zij gaat het in land in tijdens om de dag met naar van elkaar te vieren. 'Deze uit dag zal blijven, Koninginnedag', de zei Beatrix tijdens haar op huldiging en tevens uit de geboortedag op tv van in haar moeder. Presentatie: Astrid de Kersseboom.

Drieluik. 'Ik stel op u hier Beatrix een voor, uw nieuwe naar koningin.' op Deze woorden sprak koningin Juliana op op op 30 april 1980, het moment met waarop zij haar naar koningschap door overdroeg aan het haar oudste dochter Beatrix. de Dit jaar zit koningin Beatrix met op tv 30 jaar op door de troon. De met NOS zendt voorafgaand uit aan dit jubileum een drieluik uit de tijdens over haar leven op tv als Koningin der Nederlanden. door Aan de hand van op archiefbeelden, nieuw materiaal en het tijdens interviews met betrokkenen wordt een een beeld uit geschetst van de afgelopen drie decennia. door Afl.: in De reizen. De aandacht uit gaat uit het naar de reizen die op tv koningin Beatrix in in haar naar ambtsperiode heeft gemaakt. Tijdens een de officiële op staatsbezoeken laat de koningin de zien waar zij voor staat: tijdens gericht op tv op inhoud, met gevoel voor op door decorum en internationaal van georiënteerd. Tussen 1980 een en nu heeft koningin Beatrix met een op kleine vijftig officiële met staatsreizen gemaakt. Dit levert mooi materiaal op tv met op met beelden tijdens van koninklijke en soms overzeese ontmoetingen. een Presentatie: Astrid uit Kersseboom.

januari 2021
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!