Programma gemist?

Drieluik. 'Ik stel uit u hier Beatrix op voor, uw tijdens nieuwe door koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana het op tv op 30 april 1980, het de moment waarop zij met haar koningschap het overdroeg aan haar oudste dochter het Beatrix. van Dit jaar zit koningin Beatrix van 30 jaar op een van de troon. De NOS zendt van voorafgaand een aan dit jubileum naar een drieluik uit over naar haar leven als Koningin der van Nederlanden. Aan de van naar hand van archiefbeelden, nieuw materiaal naar en het interviews met betrokkenen wordt op een beeld geschetst een van de afgelopen drie decennia. tijdens Afl.: van Het koningschap. Onze koningin is het nu 72 de jaar. het Vanaf het moment dat de zij haar de moeder gehuldigd ziet worden, het beseft Beatrix zich de wat haar te het wachten staat. In naar stilte en met door volle overgave bereidt zij zich door het het eerste deel op van haar leven voor met op haar functie de als Koningin der Nederlanden. Inmiddels uit van zijn 30 koningsjaren verstreken. de In dit door laatste deel aandacht op tv voor de keuzes die Beatrix gedurende op tv haar ambtstermijn door maakt: hoe stelt zij het zich door op richting haar volk en naar bij onverwachte op gebeurtenissen? Een uit portret van met de koningin tijdens bezoeken, overleggen op en ontvangsten: we op tv zien een koningin in tijdens op functie, en soms van heel op dichtbij. Presentatie: door Astrid Kersseboom.

Drieluik. 'Ik door stel u een hier Beatrix voor, tijdens uw nieuwe door koningin.' Deze woorden tijdens sprak koningin Juliana op op tv 30 april 1980, op het moment een waarop zij haar uit koningschap overdroeg aan van haar oudste dochter in Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix tijdens een 30 jaar op de troon. De van van NOS zendt voorafgaand aan de dit jubileum een drieluik uit van over een haar leven als Koningin uit der Nederlanden. Aan naar de hand op van archiefbeelden, een nieuw materiaal en interviews met betrokkenen tijdens wordt een op tv beeld geschetst van de door afgelopen drie op decennia. uit Afl.: De Koninginnedagen. Centraal met staan de Koninginnedagen, die naar sinds de door troonwisseling in 1980 zijn uitgegroeid de tot een echt uit de volksfeest. Met het aantreden van Beatrix op als koningin verdwijnt met het jaarlijkse defilé door langs met de paleistrappen. Zij gaat de het land in om het de dag met tijdens elkaar een te vieren. 'Deze de dag zal tijdens blijven, Koninginnedag', zei de Beatrix tijdens haar huldiging en tevens naar de geboortedag uit van haar van moeder. Presentatie: Astrid door Kersseboom.

Drieluik. in 'Ik stel u op hier Beatrix voor, uw nieuwe uit door koningin.' Deze woorden sprak koningin van Juliana op 30 op tv april van 1980, het moment van waarop zij haar koningschap overdroeg aan op haar oudste uit dochter Beatrix. Dit jaar een het zit koningin Beatrix 30 jaar op door de troon. De de NOS uit zendt voorafgaand aan dit jubileum met een op drieluik uit over haar leven in als Koningin van der Nederlanden. Aan door de hand op van archiefbeelden, nieuw tijdens materiaal en het interviews met betrokkenen wordt een tijdens beeld geschetst van de naar de afgelopen drie decennia. tijdens Afl.: De reizen. De aandacht gaat een uit naar op tv de reizen die koningin tijdens op Beatrix in haar ambtsperiode heeft gemaakt. naar de Tijdens de officiële staatsbezoeken op tv laat de koningin van zien waar zij voor staat: naar gericht op inhoud, een met gevoel voor op decorum en internationaal tijdens tijdens georiënteerd. Tussen 1980 tijdens en nu heeft koningin Beatrix met een kleine vijftig het officiële staatsreizen gemaakt. Dit in levert de mooi materiaal op met naar beelden van koninklijke en door soms overzeese ontmoetingen. tijdens Presentatie: Astrid de Kersseboom.

mei 2021
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!