Programma gemist?

Drieluik. in 'Ik stel u hier uit Beatrix voor, uw door nieuwe koningin.' Deze naar woorden sprak koningin tijdens Juliana tijdens op 30 april 1980, het moment op tv waarop zij op tv haar koningschap overdroeg aan een haar oudste een dochter Beatrix. een Dit jaar zit het koningin Beatrix 30 jaar tijdens op de troon. door De NOS naar zendt voorafgaand aan dit naar jubileum met een drieluik uit over haar tijdens leven als Koningin der met het Nederlanden. Aan de hand een van archiefbeelden, nieuw materiaal op tv en interviews naar met betrokkenen wordt een beeld door geschetst het van de tijdens afgelopen drie decennia. Afl.: Het koningschap. op Onze met koningin is de nu 72 jaar. Vanaf met het moment door dat zij haar met moeder gehuldigd ziet in worden, beseft Beatrix door zich wat haar te wachten staat. de door In stilte en op met volle overgave bereidt zij zich door op tv het eerste deel van haar met leven voor op tv op haar functie als uit Koningin der Nederlanden. de Inmiddels op tv zijn 30 koningsjaren op tv verstreken. In dit laatste deel aandacht met voor op tv de keuzes die Beatrix naar gedurende haar een ambtstermijn maakt: hoe naar stelt zij zich op richting de haar tijdens volk en bij tijdens onverwachte gebeurtenissen? van Een portret van de het koningin tijdens bezoeken, overleggen uit en ontvangsten: we tijdens zien een op koningin in de functie, en soms van de heel dichtbij. door Presentatie: Astrid Kersseboom.

Drieluik. door 'Ik stel u tijdens hier Beatrix de voor, uw nieuwe koningin.' Deze uit woorden sprak koningin Juliana met naar op 30 april 1980, het door moment uit waarop zij haar koningschap overdroeg van aan haar oudste dochter in Beatrix. Dit jaar in zit op koningin Beatrix 30 jaar tijdens op de troon. naar De NOS zendt een voorafgaand aan dit jubileum het een drieluik door uit over tijdens haar leven een als Koningin der Nederlanden. Aan de tijdens hand uit van archiefbeelden, nieuw materiaal en de interviews door met betrokkenen wordt tijdens een beeld geschetst de van de afgelopen drie naar decennia. Afl.: de De Koninginnedagen. tijdens Centraal staan de Koninginnedagen, die sinds een het de troonwisseling in 1980 zijn van uitgegroeid tot een een echt volksfeest. Met het in in aantreden van Beatrix als op koningin verdwijnt op tv het jaarlijkse defilé het langs de paleistrappen. naar Zij gaat het land in om door met de dag met elkaar te vieren. uit een 'Deze dag zal blijven, Koninginnedag', zei de door Beatrix tijdens haar huldiging en tevens naar de geboortedag door van haar moeder. uit Presentatie: tijdens Astrid Kersseboom.

Drieluik. 'Ik door stel u op hier Beatrix voor, uw tijdens nieuwe koningin.' Deze de woorden sprak door koningin Juliana op 30 april de 1980, door het moment waarop in zij haar koningschap overdroeg op tv aan haar oudste dochter door Beatrix. op Dit jaar zit koningin op tv Beatrix 30 jaar op door de troon. op De NOS zendt voorafgaand naar aan de dit jubileum een drieluik naar uit over een haar leven als op Koningin der Nederlanden. Aan de het hand van in archiefbeelden, in nieuw materiaal en interviews met door betrokkenen wordt een tijdens beeld van geschetst van de in afgelopen drie decennia. Afl.: De reizen. met De de aandacht gaat uit naar met de reizen op tv die koningin door Beatrix in haar naar ambtsperiode heeft gemaakt. een Tijdens de officiële staatsbezoeken op laat de koningin zien waar naar zij voor op tv staat: gericht tijdens op inhoud, met gevoel het voor op tv decorum en internationaal van georiënteerd. Tussen 1980 uit en nu heeft koningin Beatrix een uit het kleine vijftig officiële staatsreizen gemaakt. Dit het in levert mooi materiaal naar op met beelden van door koninklijke en soms overzeese op ontmoetingen. Presentatie: naar Astrid Kersseboom.

september 2020
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!