Programma gemist?

Drieluik. het 'Ik stel u hier Beatrix met voor, uw nieuwe door koningin.' Deze met woorden tijdens sprak koningin Juliana op 30 april een 1980, op tv het moment waarop zij door haar koningschap met overdroeg aan op tv haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar op tv zit koningin van Beatrix 30 jaar tijdens op de van troon. De NOS zendt in voorafgaand tijdens aan dit jubileum een drieluik het uit uit over haar leven als Koningin het der Nederlanden. naar Aan de hand van een archiefbeelden, nieuw materiaal naar en interviews met op betrokkenen wordt tijdens een beeld geschetst van in de afgelopen met drie decennia. Afl.: in Het koningschap. Onze in koningin is nu tijdens 72 jaar. Vanaf het uit moment dat zij haar een moeder gehuldigd ziet naar worden, beseft in Beatrix zich door wat haar te wachten staat. uit In stilte en met de met volle overgave bereidt zij zich tijdens het eerste deel van van haar leven op tv voor op op tv haar het functie als Koningin der Nederlanden. op tv Inmiddels zijn 30 koningsjaren naar verstreken. In dit naar de laatste deel aandacht voor de keuzes door die Beatrix gedurende in haar ambtstermijn maakt: op tv hoe stelt in zij zich op richting van haar volk en een het bij onverwachte gebeurtenissen? uit Een portret van de koningin tijdens de een bezoeken, overleggen en op ontvangsten: we zien een koningin uit in functie, en soms tijdens van heel dichtbij. van op Presentatie: Astrid Kersseboom.

Drieluik. van 'Ik stel u het hier Beatrix voor, op uw nieuwe koningin.' tijdens Deze woorden sprak het koningin Juliana op op 30 april 1980, het een moment waarop uit zij haar naar koningschap overdroeg aan haar oudste naar dochter Beatrix. het Dit jaar naar zit koningin Beatrix 30 jaar door op de troon. naar De op NOS zendt voorafgaand aan in dit jubileum een drieluik naar uit van over haar leven als Koningin der uit Nederlanden. Aan het de hand van archiefbeelden, op tv nieuw een materiaal en interviews met het betrokkenen wordt een tijdens beeld geschetst van op tv de afgelopen de drie decennia. Afl.: De door Koninginnedagen. Centraal van staan de Koninginnedagen, op tv die sinds tijdens de troonwisseling in 1980 zijn uitgegroeid de tot een tijdens echt in volksfeest. Met het door aantreden van Beatrix als koningin uit verdwijnt het jaarlijkse uit defilé uit langs de paleistrappen. Zij gaat het de land in de om de dag met naar elkaar uit te vieren. 'Deze met dag zal de blijven, Koninginnedag', zei Beatrix tijdens het haar het huldiging en tevens de geboortedag van van haar moeder. op Presentatie: in Astrid Kersseboom.

Drieluik. in 'Ik stel het u hier Beatrix voor, uw nieuwe het koningin.' Deze woorden door sprak van koningin Juliana op naar 30 april 1980, uit het moment waarop zij op haar koningschap een overdroeg aan haar oudste dochter met Beatrix. Dit in jaar op zit koningin Beatrix 30 jaar het op de troon. tijdens De NOS zendt voorafgaand uit aan dit jubileum door een drieluik op tv uit het over haar leven als op tv Koningin der Nederlanden. tijdens Aan de hand van uit archiefbeelden, nieuw materiaal naar en het interviews met betrokkenen wordt een beeld naar geschetst van met de afgelopen uit drie decennia. het Afl.: De reizen. De met aandacht gaat van uit naar de reizen die tijdens koningin Beatrix in het haar ambtsperiode heeft gemaakt. de Tijdens naar de officiële staatsbezoeken laat naar de koningin zien waar door zij naar voor staat: gericht op uit inhoud, met gevoel voor van op decorum en internationaal georiënteerd. Tussen op 1980 en nu in heeft met koningin Beatrix een kleine vijftig op tv officiële staatsreizen tijdens gemaakt. Dit tijdens levert mooi materiaal met op met beelden van koninklijke op tv en soms overzeese van ontmoetingen. Presentatie: met Astrid Kersseboom.

september 2021
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!