Programma gemist?

Drieluik. 'Ik stel op naar u hier Beatrix voor, de uw nieuwe op tv koningin.' Deze woorden sprak koningin het Juliana op 30 april in 1980, het tijdens moment waarop zij haar door het koningschap overdroeg aan door haar oudste dochter Beatrix. Dit met jaar zit koningin op Beatrix 30 het jaar op de troon. tijdens De NOS uit zendt voorafgaand aan dit jubileum een een op drieluik uit over haar leven tijdens als Koningin naar der van Nederlanden. Aan de naar hand van archiefbeelden, door nieuw materiaal en van interviews met betrokkenen de wordt een beeld geschetst van de op tv naar afgelopen drie decennia. Afl.: Het de koningschap. Onze op tv koningin is nu 72 met jaar. Vanaf het moment op dat naar zij haar de moeder gehuldigd ziet worden, beseft Beatrix tijdens zich wat met haar te op wachten staat. In stilte en door naar met volle overgave bereidt door zij zich het eerste deel een van door haar leven voor op op haar uit functie als Koningin der Nederlanden. door Inmiddels zijn 30 koningsjaren een verstreken. het In dit laatste deel het aandacht voor de in keuzes de die Beatrix gedurende haar ambtstermijn naar maakt: hoe stelt zij in door zich op richting haar volk de en bij op onverwachte gebeurtenissen? uit Een portret van de koningin een tijdens in bezoeken, overleggen en ontvangsten: we een zien een koningin naar in functie, en een soms van heel dichtbij. op tv Presentatie: Astrid in Kersseboom.

Drieluik. 'Ik stel op met u hier Beatrix uit voor, uw nieuwe koningin.' Deze met woorden sprak koningin Juliana een op 30 april door 1980, het moment op tv waarop zij haar in koningschap een overdroeg aan haar oudste in dochter Beatrix. door Dit jaar zit koningin Beatrix uit de 30 jaar op een de troon. De NOS op zendt voorafgaand aan tijdens dit jubileum een drieluik uit de tijdens over haar leven met als Koningin der Nederlanden. Aan tijdens de hand van archiefbeelden, een nieuw materiaal en het interviews met van betrokkenen wordt een in beeld geschetst de van de afgelopen drie op decennia. Afl.: de De Koninginnedagen. Centraal de staan de naar Koninginnedagen, die sinds op tv de troonwisseling in 1980 van zijn uitgegroeid tot tijdens een echt volksfeest. het Met het op aantreden van Beatrix als van koningin verdwijnt het jaarlijkse de defilé uit langs de paleistrappen. Zij gaat het het land met in om de dag naar met elkaar van te vieren. 'Deze op tv dag zal blijven, naar Koninginnedag', zei Beatrix tijdens naar haar huldiging en tevens het tijdens de geboortedag van haar een moeder. Presentatie: Astrid met Kersseboom.

Drieluik. uit 'Ik stel u hier Beatrix een voor, uw met nieuwe koningin.' een Deze woorden de sprak koningin Juliana op 30 april uit 1980, het in moment door waarop zij haar koningschap tijdens overdroeg aan haar op oudste dochter Beatrix. Dit in jaar zit koningin met Beatrix 30 een jaar op de troon. De door van NOS zendt voorafgaand aan met dit jubileum met een drieluik uit over tijdens haar leven als Koningin der op Nederlanden. Aan de de hand van met archiefbeelden, nieuw materiaal en op interviews met betrokkenen op wordt in een beeld geschetst van de op tv afgelopen drie decennia. met Afl.: De reizen. uit De aandacht met gaat door uit naar de reizen die in koningin Beatrix in uit haar met ambtsperiode heeft gemaakt. Tijdens de officiële een staatsbezoeken laat de in koningin van zien waar zij voor staat: een gericht een op inhoud, met gevoel met voor decorum en internationaal van georiënteerd. Tussen een 1980 en nu door heeft naar koningin Beatrix een kleine in vijftig officiële met staatsreizen gemaakt. Dit levert met mooi materiaal op met in beelden van koninklijke in en soms overzeese ontmoetingen. op tv in Presentatie: Astrid Kersseboom.

juni 2021
29-04-2010 22:20

Het koningschap

NOS Beatrix 30 jaar koningin - Het koningschap

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

28-04-2010 22:15

De Koninginnedagen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De Koninginnedagen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

27-04-2010 22:30

De reizen

NOS Beatrix 30 jaar koningin - De reizen

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, het moment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar op de...

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beatrix 30 jaar koningin bij NOS Beatrix 30 jaar koningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beatrix 30 jaar koningin. Heb je een uitzending van NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beatrix 30 jaar koningin gemist

Drieluik. 'Ik stel u hier Beatrix voor, uw nieuwe koningin.' Deze woorden sprak koningin Juliana op 30 april 1980, hetmoment waarop zij haar koningschap overdroeg aan haar oudste dochter Beatrix. Dit jaar zit koningin Beatrix 30 jaar opde troon. De NOS zendt voorafgaand aan dit jubileum een drieluik uit over haar leven als Koningin der Nederlanden. Aande hand van archiefbeelden, nieuw materiaal en interviews met betrokkenen wordt een beeld geschetst van de afgelopendrie decennia. Afl.: Het koningschap. Onze koningin is nu 72 jaar. Vanaf het moment dat zij haar moeder gehuldigd zietworden, beseft Beatrix zich wat haar te wachten staat. In stilte en met volle overgave bereidt zij zich het eerste deelvan haar leven voor op haar functie als Koningin der Nederlanden. Inmiddels zijn 30 koningsjaren verstreken. In ditlaatste deel aandacht voor de keuzes die Beatrix gedurende haar ambtstermijn maakt: hoe stelt zij zich op richting haarvolk en bij onverwachte gebeurtenissen? Een portret van de koningin tijdens bezoeken, overleggen en ontvangsten: wezien een koningin in functie, en soms van heel dichtbij. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Beatrix 30 jaar koningin? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 30 jaar koningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!