Programma gemist?

Op uit 3 mei 2010 is het op 50 jaar geleden het dat de van eerste bezoeker over door de drempel van het het Anne Frank Huis in stapte. een Het onderduikadres naar van Anne Frank werd door opengesteld voor publiek. het In dat eerste jaar tijdens bezochten bijna 9000 uit mensen uit het museum. Inmiddels is tijdens het Huis uitgegroeid tot in een van naar de grootste musea van op tv Nederland in en wordt het jaarlijks met door een miljoen mensen op tv bezocht. Het op tv 50-jarig bestaan door van het Anne Frank Huis wordt het gevierd met het een speciale naar bijeenkomst in de op Westerkerk in Amsterdam naar in aanwezigheid van Koningin Beatrix. uit tijdens Een verslag van deze officiële uit viering. een Op 3 mei 1960 opende uit Otto Frank, de vader met van Anne uit en een Margot Frank het 'Anne Frank Huis' van het in het pand waar hij de tijdens de uit Tweede Wereldoorlog met tijdens zijn gezin ondergedoken uit had gezeten. Ze met werden verraden het en opgepakt. Zijn vrouw en dochters met overleefden tijdens de oorlog niet. Joost Karhof de het is vanaf 15.15 uur bij het naar Anne een Frank Huis met en blikt direct terug op een met gebeurtenis die uit een kwartier het eerder heeft plaatsgevonden. Rond 15.00 door het uur opent Koningin Beatrix de nieuw met ingerichte dagboekzaal, waar naar museumbezoekers vanaf uit 28 april niet een alleen het naar beroemde rood geruite van dagboek van Anne Frank de kunnen bekijken, maar een ook het van tweede en derde dagboek, naar het Verhaaltjesboek, het Mooie met Zinnenboek en van de het losse vellen waarop Anne haar dagboek op tv vanaf mei van 1944 heeft herschreven. de Scholieren vertellen over een tijdens bijzonder project op met als thema onderduiken. uit Een tijdens groep jongeren heeft uit een lange avond doorgebracht op in het het achterhuis en vertelt wat dit op tv met hen uit heeft gedaan. Muziek wordt de gebracht door op onder van andere Trijntje Oosterhuis. Presentatie: van Joost Karhof.

mei 2021
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!