Programma gemist?

Op 3 mei door 2010 uit is het 50 in jaar geleden dat naar de eerste bezoeker het over de drempel in van het Anne uit Frank Huis stapte. Het naar onderduikadres van de Anne Frank uit werd opengesteld voor het publiek. In dat eerste jaar bezochten op tv bijna op 9000 mensen het museum. Inmiddels het op is het Huis een uitgegroeid tot een van de grootste het musea in van Nederland en wordt naar het jaarlijks naar door een miljoen in mensen bezocht. een Het 50-jarig bestaan van het Anne uit Frank Huis wordt een gevierd uit met een speciale bijeenkomst in in de Westerkerk met in Amsterdam in het aanwezigheid van op Koningin Beatrix. Een verslag van op tv deze officiƫle een viering. Op op tv 3 mei 1960 opende Otto uit Frank, de vader in van het Anne en Margot Frank het op tv door 'Anne Frank Huis' in van het pand waar hij tijdens door de Tweede Wereldoorlog tijdens met zijn met gezin ondergedoken had gezeten. naar Ze werden verraden het en tijdens opgepakt. Zijn vrouw en dochters naar overleefden de door oorlog niet. uit Joost Karhof in is vanaf 15.15 uur bij naar het Anne de Frank Huis en blikt direct met op tv terug op een gebeurtenis die van een kwartier eerder van heeft plaatsgevonden. een Rond 15.00 in uur opent Koningin Beatrix het de nieuw met ingerichte dagboekzaal, waar op tv museumbezoekers vanaf 28 april niet alleen tijdens het van beroemde rood geruite het dagboek van uit Anne Frank kunnen met bekijken, maar ook het de tweede en derde een dagboek, het Verhaaltjesboek, door het Mooie tijdens Zinnenboek en de losse op vellen waarop Anne haar dagboek door vanaf mei 1944 met de heeft herschreven. Scholieren vertellen door over een bijzonder van project met een als thema onderduiken. Een groep in jongeren door heeft een lange avond een doorgebracht in een het achterhuis en vertelt op tv wat dit met uit hen heeft gedaan. op tv Muziek wordt gebracht door onder naar andere met Trijntje Oosterhuis. het Presentatie: Joost Karhof.

juni 2020
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!