Programma gemist?

Op 3 mei naar 2010 in is het 50 jaar geleden de op tv dat de eerste bezoeker over de de drempel van het uit het Anne Frank Huis uit stapte. Het onderduikadres van naar Anne Frank werd opengesteld een voor publiek. In dat het eerste jaar de bezochten bijna 9000 uit mensen het op tv museum. Inmiddels uit is het Huis uitgegroeid naar tot een van de grootste op musea van Nederland door een en wordt het jaarlijks door in een miljoen mensen bezocht. in op Het 50-jarig bestaan van het door Anne Frank Huis door wordt gevierd met de een speciale de bijeenkomst in de Westerkerk in van Amsterdam met in aanwezigheid van Koningin Beatrix. naar Een verslag door van op deze officiƫle viering. een Op 3 mei met 1960 opende Otto het Frank, de vader van Anne uit en Margot Frank met het 'Anne Frank Huis' de in uit het pand met waar hij tijdens de een Tweede Wereldoorlog met zijn tijdens gezin ondergedoken met had gezeten. Ze werden verraden de in en opgepakt. Zijn vrouw en van dochters overleefden de oorlog met niet. Joost naar Karhof is vanaf een 15.15 de uur bij het Anne op tv Frank Huis op tv en blikt direct terug op de een een gebeurtenis die een kwartier eerder uit heeft plaatsgevonden. Rond 15.00 een uur opent het Koningin Beatrix een de nieuw ingerichte tijdens dagboekzaal, waar museumbezoekers vanaf 28 de april niet in alleen het beroemde de rood geruite dagboek van op tv in Anne Frank kunnen tijdens bekijken, maar ook met het tweede en derde een dagboek, het op Verhaaltjesboek, het Mooie Zinnenboek en uit de de losse vellen waarop Anne haar dagboek met door vanaf mei 1944 op heeft herschreven. Scholieren de vertellen over een bijzonder met project met het als thema onderduiken. door Een groep jongeren heeft een lange tijdens avond van doorgebracht in van het achterhuis en vertelt wat dit tijdens met hen uit heeft gedaan. Muziek wordt het gebracht door onder van tijdens andere Trijntje Oosterhuis. Presentatie: Joost de Karhof.

september 2021
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!