Programma gemist?

Op 3 mei uit 2010 is het in 50 van jaar geleden dat de eerste een met bezoeker over de drempel van op het Anne Frank naar Huis van stapte. Het onderduikadres tijdens van Anne Frank werd opengesteld voor van publiek. op tv In dat van eerste jaar bezochten een bijna 9000 mensen het museum. Inmiddels van de is het Huis uitgegroeid tijdens tot een van de grootste naar musea van Nederland een op en wordt het jaarlijks door een op miljoen mensen tijdens bezocht. Het uit 50-jarig bestaan van een het Anne door Frank Huis wordt gevierd met een naar in speciale bijeenkomst in de tijdens Westerkerk in Amsterdam in aanwezigheid op van Koningin Beatrix. in Een verslag van een deze naar officiële viering. Op 3 mei een 1960 opende Otto op Frank, met de vader een van Anne en Margot Frank het uit 'Anne Frank de Huis' met in het pand waar hij tijdens een de Tweede Wereldoorlog op tv met zijn naar gezin ondergedoken had op tv gezeten. op tv Ze werden verraden en opgepakt. Zijn de met vrouw en dochters overleefden de uit oorlog niet. op Joost Karhof is vanaf op 15.15 uur bij het met Anne tijdens Frank Huis en blikt direct de terug op uit een gebeurtenis die in een kwartier eerder van heeft plaatsgevonden. het Rond 15.00 naar uur opent Koningin de Beatrix de nieuw ingerichte dagboekzaal, het waar museumbezoekers door vanaf 28 april door niet alleen het door beroemde rood geruite dagboek van met Anne Frank kunnen tijdens tijdens bekijken, maar ook van het tweede en derde in dagboek, het Verhaaltjesboek, het Mooie naar Zinnenboek naar en de door losse vellen waarop Anne haar het dagboek vanaf van mei 1944 heeft herschreven. Scholieren in vertellen over in een uit bijzonder project met tijdens als thema onderduiken. Een in groep jongeren door heeft een lange avond doorgebracht in op het een achterhuis en de vertelt wat dit met de hen heeft gedaan. de Muziek wordt gebracht door onder in andere Trijntje het Oosterhuis. Presentatie: Joost tijdens Karhof.

januari 2021
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!