Programma gemist?

Op naar 3 mei uit 2010 is het 50 door jaar geleden dat de het eerste bezoeker over in de drempel van op het Anne Frank Huis van stapte. naar Het onderduikadres van Anne Frank de werd opengesteld door voor publiek. in In dat eerste jaar naar bezochten bijna 9000 mensen het het museum. uit Inmiddels is het met Huis uitgegroeid tot een tijdens uit van de grootste in musea van Nederland en wordt met het jaarlijks door met een miljoen het mensen bezocht. op Het 50-jarig bestaan van het Anne in Frank Huis door wordt gevierd met het een speciale bijeenkomst in het door de Westerkerk in Amsterdam in naar aanwezigheid van Koningin Beatrix. naar Een verslag van op deze door officiële viering. tijdens Op 3 mei 1960 op tv opende Otto Frank, de vader de in van Anne en tijdens Margot Frank het 'Anne Frank Huis' op tv in een het pand naar waar hij tijdens de Tweede naar Wereldoorlog met naar zijn gezin van ondergedoken had gezeten. Ze werden het verraden het en opgepakt. Zijn vrouw en een dochters overleefden de oorlog op op tv niet. Joost Karhof door is vanaf 15.15 een uur bij het Anne Frank Huis op tv en uit blikt direct naar terug op een gebeurtenis die een met kwartier in eerder heeft plaatsgevonden. Rond door 15.00 uur opent Koningin het op tv Beatrix de nieuw op ingerichte dagboekzaal, waar museumbezoekers vanaf 28 op tv tijdens april niet alleen de het beroemde rood tijdens geruite dagboek van Anne Frank kunnen de bekijken, maar in ook het tweede en naar derde met dagboek, het Verhaaltjesboek, in het Mooie Zinnenboek en een de losse vellen naar waarop op Anne haar dagboek vanaf mei 1944 tijdens heeft op tv herschreven. Scholieren vertellen over een van bijzonder project op tv met met als thema onderduiken. Een in groep jongeren heeft het een lange avond doorgebracht met in het achterhuis en in vertelt wat in dit met in hen heeft gedaan. Muziek naar wordt gebracht door het onder andere Trijntje Oosterhuis. met het Presentatie: Joost Karhof.

november 2019
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!