Programma gemist?

Op 3 met mei 2010 is op het 50 jaar uit geleden dat de naar eerste het bezoeker over de op tv drempel van het Anne het Frank Huis stapte. Het naar onderduikadres van Anne het Frank werd de opengesteld voor publiek. in In dat eerste jaar in bezochten bijna 9000 de mensen het door museum. Inmiddels naar is het Huis uitgegroeid tot op een van de grootste met musea van Nederland het en in wordt het jaarlijks door met een miljoen mensen door bezocht. naar Het 50-jarig bestaan van het Anne met Frank Huis wordt op tv gevierd met op tv een speciale bijeenkomst in een de uit Westerkerk in Amsterdam in aanwezigheid op tv van in Koningin Beatrix. Een op tv verslag van deze officiële viering. tijdens Op 3 uit mei de 1960 opende Otto Frank, uit de vader door van Anne en naar Margot Frank het tijdens 'Anne Frank Huis' uit in het pand waar uit hij tijdens op de Tweede Wereldoorlog met op tv zijn gezin van ondergedoken had gezeten. van Ze werden verraden en tijdens opgepakt. Zijn vrouw en dochters door overleefden de oorlog door niet. Joost Karhof op tv door is vanaf 15.15 uur bij op het op Anne Frank Huis en blikt direct een terug op een op tv gebeurtenis die door een kwartier op tv eerder heeft plaatsgevonden. Rond 15.00 tijdens uur opent met Koningin Beatrix de het nieuw ingerichte dagboekzaal, waar een museumbezoekers vanaf het 28 april niet alleen op tv het beroemde rood een geruite dagboek naar van Anne Frank op kunnen bekijken, tijdens maar ook het tweede de en door derde dagboek, het Verhaaltjesboek, van het Mooie Zinnenboek en een de losse vellen op tv waarop Anne uit haar dagboek vanaf in mei 1944 heeft herschreven. Scholieren uit vertellen op tv over een tijdens bijzonder project met als tijdens thema onderduiken. Een in groep jongeren heeft een lange op tv avond het doorgebracht in het achterhuis en naar een vertelt wat dit met de hen heeft gedaan. Muziek wordt op tv gebracht door door onder andere Trijntje van Oosterhuis. Presentatie: het Joost Karhof.

september 2020
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!