Programma gemist?

Op in 3 mei 2010 is in het tijdens 50 jaar geleden dat een de eerste bezoeker over de de drempel van het het Anne Frank Huis tijdens op stapte. Het onderduikadres van in Anne Frank werd opengesteld uit voor publiek. naar In dat de eerste jaar bezochten uit bijna 9000 mensen tijdens het museum. Inmiddels is het Huis met uitgegroeid tot de een van de tijdens grootste musea van Nederland op tv en wordt met het jaarlijks door de een miljoen mensen bezocht. op tv Het de 50-jarig bestaan van het het Anne Frank Huis wordt uit gevierd met een op met speciale bijeenkomst in de Westerkerk tijdens in Amsterdam een in aanwezigheid door van Koningin Beatrix. Een verslag van door naar deze officiƫle viering. op Op 3 mei door 1960 opende Otto Frank, van de vader van Anne de en met Margot Frank het 'Anne Frank op tv Huis' in het pand door een waar hij tijdens de Tweede met Wereldoorlog met zijn gezin op tv ondergedoken had gezeten. in Ze werden verraden met en opgepakt. Zijn op tv door vrouw en dochters overleefden een de oorlog niet. Joost Karhof op tv is vanaf 15.15 op tv uur uit bij het Anne Frank Huis op tv en naar blikt direct een terug op een gebeurtenis die op tv een kwartier met eerder heeft plaatsgevonden. op tv Rond 15.00 uur opent met Koningin Beatrix van de nieuw in ingerichte dagboekzaal, waar museumbezoekers vanaf 28 door april op tv niet alleen het beroemde tijdens rood geruite de dagboek van Anne een Frank kunnen in bekijken, maar ook het met tweede en op tv derde dagboek, het Verhaaltjesboek, het uit Mooie Zinnenboek in en de losse met vellen waarop Anne door haar dagboek vanaf de mei 1944 heeft herschreven. door Scholieren vertellen over op tv een bijzonder tijdens project met van als thema onderduiken. Een groep jongeren op heeft een uit lange avond doorgebracht met in het door achterhuis en naar vertelt wat dit op tv met hen heeft gedaan. Muziek de wordt de gebracht door onder andere Trijntje Oosterhuis. met Presentatie: een Joost Karhof.

december 2021
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!