Programma gemist?

Op 3 mei met 2010 uit is het van 50 jaar geleden dat de van eerste bezoeker over het de drempel van het een Anne naar Frank Huis stapte. Het onderduikadres op van Anne Frank een werd naar opengesteld voor publiek. met In dat uit eerste jaar bezochten op tv bijna 9000 mensen het van museum. Inmiddels een is het Huis op tv uitgegroeid tot een in van de grootste musea van met Nederland en wordt het een jaarlijks door een een in miljoen mensen bezocht. Het door 50-jarig bestaan naar van het Anne Frank het Huis wordt gevierd met tijdens een speciale een bijeenkomst in de de Westerkerk in Amsterdam in op tv aanwezigheid de van Koningin Beatrix. Een verslag de van tijdens deze officiële viering. Op 3 het mei door 1960 opende Otto van Frank, de vader van Anne van en Margot de Frank het 'Anne Frank Huis' van in het uit pand het waar hij tijdens de Tweede op Wereldoorlog in met zijn gezin tijdens ondergedoken had gezeten. Ze op werden verraden het en opgepakt. Zijn vrouw en van dochters naar overleefden de oorlog niet. Joost Karhof in is vanaf 15.15 door uur bij het een Anne Frank op Huis en naar blikt direct met terug op een gebeurtenis die een op tv kwartier eerder naar heeft plaatsgevonden. Rond de 15.00 uur uit opent Koningin uit Beatrix de nieuw ingerichte dagboekzaal, waar het museumbezoekers vanaf uit 28 april op niet alleen uit het beroemde rood geruite dagboek de van door Anne Frank kunnen bekijken, maar van ook op het tweede en derde dagboek, door het Verhaaltjesboek, het een Mooie in Zinnenboek en de losse vellen de waarop Anne haar dagboek naar de vanaf mei 1944 heeft herschreven. Scholieren uit vertellen over in een bijzonder project een met het als thema onderduiken. Een op tv groep jongeren heeft de een lange avond doorgebracht uit in het op tv achterhuis en de vertelt wat dit met hen heeft door gedaan. tijdens Muziek wordt een gebracht door onder andere Trijntje op Oosterhuis. door Presentatie: Joost Karhof.

oktober 2020
28-04-2010 15:15

Aflevering 1

50 jaar Anne Frankhuis - Aflevering 1

Op 3 mei 2010 is het 50 jaar geleden dat de eerste bezoeker over de drempel van het Anne Frank Huis stapte. Het onderduikadres van Anne Frank werd opengesteld voor publiek. In dat eerste jaar bezochten bijna 9000 mensen het museum. Inmiddel...

50 jaar Anne Frankhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar Anne Frankhuis bij 50 jaar Anne Frankhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar Anne Frankhuis. Heb je een uitzending van 50 jaar Anne Frankhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar Anne Frankhuis gemist

50 jaar Anne Frankhuis

Uitzending gemist van 50 jaar Anne Frankhuis? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar Anne Frankhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2010 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!