Programma gemist?

Van op tv de herdenking van de de slachtoffers van de tijdens aanslag van in Apeldoorn tijdens tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens een de bijeenkomst onthult de koningin een van herinneringsmonument ter nagedachtenis door van het de slachtoffers. naar Het herinneringsmonument is de ontworpen en gemaakt door door Menno Jonker de en is een met artistieke vertaling van een in doos met daarin in ballonnen. De ballonnen een staan volgens de kunstenaar in symbool voor kwetsbaarheid, feest door én rouw. door Het monument is gelegen het nabij op het kruispunt op een de Jachtlaan-Loolaan: de plek een waar het in 2009 alle bloemen werden met gelegd. Burgemeester de de Graaf spreekt de de slachtoffers en familieleden het van nabestaanden de toe. De in onthulling wordt bijgewoond door leden door van de uit koninklijke familie: Prins Willem-Alexander, in Prinses Máxima, Prins op tv Friso, Prinses op tv Mabel, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, de Prinses het Margriet, prof.mr. tijdens Pieter van Vollenhoven, Prins Maurits, uit Prinses door Marilène, Prins Bernhard, naar Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, uit Prins Floris tijdens en Prinses op Aimée. Presentatie: Rik in Westelaken.

mei 2020
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!