Programma gemist?

Van de herdenking het de van de slachtoffers van de het aanslag in Apeldoorn tijdens naar Koninginnedag 2009. tijdens Tijdens de bijeenkomst in onthult de koningin een een herinneringsmonument ter tijdens nagedachtenis van in de slachtoffers. door Het herinneringsmonument is ontworpen en gemaakt tijdens door Menno Jonker van en is een uit de artistieke vertaling van een doos met op tv op daarin ballonnen. De op tv ballonnen staan volgens op tv de kunstenaar symbool voor kwetsbaarheid, met feest met én rouw. Het monument is door gelegen nabij de het kruispunt van op de Jachtlaan-Loolaan: de plek waar op tv in met 2009 alle bloemen werden gelegd. uit Burgemeester in de Graaf spreekt de het slachtoffers en familieleden van naar nabestaanden toe. De van een onthulling wordt bijgewoond door leden van op tv de koninklijke familie: door Prins Willem-Alexander, met Prinses Máxima, door Prins Friso, Prinses de Mabel, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, op Prinses de Margriet, prof.mr. Pieter van tijdens Vollenhoven, Prins van Maurits, Prinses op Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins uit op Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris en door Prinses door Aimée. Presentatie: Rik naar Westelaken.

mei 2021
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!