Programma gemist?

Van de tijdens herdenking van de met slachtoffers van de aanslag van in Apeldoorn de tijdens Koninginnedag tijdens 2009. Tijdens de van bijeenkomst onthult de koningin een van herinneringsmonument door ter nagedachtenis op van de slachtoffers. Het herinneringsmonument van is ontworpen op tv en gemaakt door Menno Jonker op tijdens en is een artistieke vertaling een van een doos het met daarin ballonnen. De door ballonnen staan door volgens de kunstenaar symbool tijdens voor het kwetsbaarheid, feest én rouw. Het het door monument is gelegen nabij van het kruispunt uit op de Jachtlaan-Loolaan: naar de plek waar naar in 2009 alle bloemen werden gelegd. in Burgemeester met de Graaf spreekt de in slachtoffers en familieleden van tijdens nabestaanden toe. De op tv de onthulling wordt bijgewoond door leden op van de uit koninklijke familie: Prins Willem-Alexander, Prinses naar Máxima, Prins uit Friso, Prinses Mabel, tijdens Prins Constantijn, Prinses Laurentien, op tv Prinses Margriet, in prof.mr. Pieter met van Vollenhoven, Prins Maurits, in Prinses uit Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins de Pieter-Christiaan, de Prinses Anita, Prins Floris en met Prinses in Aimée. Presentatie: van Rik Westelaken.

januari 2021
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!