Programma gemist?

Van van de herdenking door van de slachtoffers van de op tv aanslag uit in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. het Tijdens de een bijeenkomst onthult de van koningin een herinneringsmonument met ter nagedachtenis van de uit slachtoffers. Het herinneringsmonument het is ontworpen en op gemaakt door Menno tijdens Jonker en door is een artistieke vertaling van met een doos door met het daarin ballonnen. De ballonnen staan volgens door de kunstenaar symbool op tv voor kwetsbaarheid, feest door én rouw. Het op op tv monument is gelegen nabij het naar kruispunt op op de Jachtlaan-Loolaan: de plek een waar in 2009 met alle uit bloemen werden gelegd. Burgemeester de Graaf met spreekt de slachtoffers van en familieleden de van nabestaanden toe. tijdens De onthulling wordt bijgewoond naar door naar leden van de koninklijke familie: tijdens Prins met Willem-Alexander, Prinses Máxima, Prins Friso, door Prinses Mabel, op tv Prins van Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses Margriet, door prof.mr. Pieter op van Vollenhoven, op tv Prins Maurits, Prinses Marilène, met Prins Bernhard, Prinses tijdens Annette, Prins uit Pieter-Christiaan, Prinses Anita, op Prins Floris en Prinses Aimée. Presentatie: een Rik met Westelaken.

oktober 2020
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!