Programma gemist?

Van op de herdenking op van de slachtoffers van de aanslag in in op Apeldoorn tijdens tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst tijdens onthult de op koningin een herinneringsmonument een ter nagedachtenis van in de slachtoffers. Het door herinneringsmonument is ontworpen en tijdens gemaakt op door Menno Jonker en is een in artistieke vertaling uit van een een doos met daarin ballonnen. naar De ballonnen naar staan volgens de tijdens kunstenaar symbool het voor kwetsbaarheid, feest én rouw. Het het een monument is gelegen tijdens nabij het kruispunt op uit de Jachtlaan-Loolaan: een de plek waar in 2009 het alle bloemen werden gelegd. naar de Burgemeester de Graaf spreekt de tijdens slachtoffers en familieleden van de door nabestaanden toe. De onthulling een wordt bijgewoond naar door leden van de koninklijke met familie: Prins op tv Willem-Alexander, Prinses Máxima, van Prins Friso, Prinses Mabel, op tv Prins naar Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses een Margriet, prof.mr. tijdens Pieter van Vollenhoven, tijdens Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, door met Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan, op tv Prinses Anita, naar Prins Floris en Prinses Aimée. Presentatie: in Rik in Westelaken.

oktober 2019
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!