Programma gemist?

Van de herdenking door van in de slachtoffers op van de aanslag in Apeldoorn tijdens het Koninginnedag 2009. Tijdens op tv de bijeenkomst onthult op de koningin op een door herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. door Het herinneringsmonument de is ontworpen en gemaakt door door Menno Jonker op en is een met artistieke op tv vertaling van een doos met uit daarin ballonnen. van De van ballonnen staan volgens de kunstenaar symbool door voor kwetsbaarheid, uit feest én in rouw. Het monument is gelegen tijdens nabij het tijdens kruispunt op de Jachtlaan-Loolaan: het de op plek waar in 2009 met alle bloemen werden een gelegd. van Burgemeester de Graaf spreekt de slachtoffers op tv het en familieleden van tijdens nabestaanden toe. De met onthulling wordt bijgewoond door leden van uit door de koninklijke familie: Prins Willem-Alexander, een Prinses Máxima, van Prins Friso, door Prinses Mabel, Prins Constantijn, naar Prinses Laurentien, uit Prinses Margriet, prof.mr. Pieter van Vollenhoven, tijdens Prins Maurits, Prinses met Marilène, Prins Bernhard, met Prinses in Annette, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, van Prins Floris door en Prinses Aimée. op Presentatie: Rik van Westelaken.

juli 2021
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!