Programma gemist?

Van de herdenking op op tv van de slachtoffers op tv van de aanslag in Apeldoorn tijdens door Koninginnedag 2009. met Tijdens de de bijeenkomst onthult de uit koningin een herinneringsmonument ter de nagedachtenis met van de slachtoffers. Het het herinneringsmonument is ontworpen en gemaakt uit uit door Menno Jonker en is met een artistieke vertaling van het een doos met een daarin ballonnen. De op op tv ballonnen staan volgens de kunstenaar op symbool voor kwetsbaarheid, van feest én rouw. van Het van monument is gelegen door nabij het kruispunt op het de Jachtlaan-Loolaan: door de plek waar in 2009 alle door bloemen het werden gelegd. Burgemeester de Graaf in spreekt de slachtoffers het en familieleden het van door nabestaanden toe. De onthulling wordt uit bijgewoond door leden naar van de koninklijke familie: tijdens Prins Willem-Alexander, uit Prinses Máxima, Prins tijdens Friso, Prinses Mabel, Prins uit een Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses Margriet, op tv prof.mr. Pieter van Vollenhoven, het Prins Maurits, Prinses een Marilène, in Prins Bernhard, Prinses tijdens Annette, Prins de Pieter-Christiaan, Prinses Anita, uit Prins Floris en uit Prinses Aimée. Presentatie: Rik in Westelaken.

augustus 2020
29-04-2010 15:50

Aflevering 1

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn - Aflevering 1

Van de herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag 2009. Tijdens de bijeenkomst onthult de koningin een herinneringsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers. Het herinneringsmonument is ontworpen e...

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn bij NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn. Heb je een uitzending van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn gemist

NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn

Uitzending gemist van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking koninginnedag Apeldoorn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2010 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!