Programma gemist?

Het koninklijk gezelschap een begint de dag in in de in historische binnenstad door van Rhenen. U in ziet de resultaten uit van de NOS Koninginnedag-enquête. tijdens In Veenendaal op voert de uit koninklijke route langs zeven op tv thema's.

Rechtstreeks verslag met vanuit Thorn en in Weert van door het bezoek naar van koningin Beatrix en haar het familie aan de provincie het Limburg. De van Oranjes van gaan eerst naar het 'witte dorpje' door Thorn. het Aansluitend bezoekt het gezelschap een Weert. Daniela Hooghiemstra, uit historicus met en schrijver van diverse op boeken over de Oranjes is door te op gast. Presentatie: Astrid het Kersseboom.

Liveverslag met van het bezoek van koningin uit Beatrix uit en haar familie aan het de provincie Zeeland. Dit naar jaar staan op tv het plaatsje Wemeldinge op tv en de hoofdstad een Middelburg op het de programma. naar Het koninklijk gezelschap wordt om met 10.00 uur naar in Wemeldinge ontvangen door Commissaris de van het de koningin Karla op Peijs en door burgemeester Siebe Kramer. In het uit dorp is een feestelijke door route op uitgezet waarlangs de koninklijke familie in kennismaakt met van het dorp, uit haar tradities, haar inwoners en op tv haar Oranjevereniging. Iedere door vijf jaar van is het op in Koninginnedag het groot feest in Wemeldinge. Een in festijn in het aanwezigheid van koningin Beatrix en tijdens haar familie is van extra bijzonder. door Om 12.00 de uur arriveert de familie met van Oranje met in Middelburg, waar door zij wordt ontvangen een door burgemeester Koos Schouwenaar. Tal met van activiteiten van zijn georganiseerd in het de stad om de van dag te op tv vieren. Het bezoek wordt naar om 13.00 uur op door afgesloten met een dankwoord door de de koningin een en het aansnijden het van de in taart door een lid van de in koninklijke tijdens familie. Het tijdens belooft een oranjegezinde Koninginnedag te worden op tv uit met veel Zeeuwse tradities. Astrid Kersseboom naar presenteert voor de deze speciale gelegenheid vanuit tijdens uit een tijdelijke studio in het Provinciehuis door Middelburg. Schrijver en met columnist Bas door Heijne zit in als gast aan haar in zijde. Hoogtepunt tussen 11.00 van uur uit en 12.00 uur, van de tijd waarin het van koninklijk gezelschap zich verplaatst naar de van Wemeldinge naar Middelburg, is de door uitslag van naar de Koninginnedag enquête. Astrid in de Kersseboom vertelt samen op met Bas Heijne hoe op tv het Nederlandse naar volk denkt over het op tv koningshuis en van onze monarchie. Presentatie: Astrid een Kersseboom.

maart 2021
30-04-2012 09:47

Aflevering van maandag 30 april 2012

NOS: Koninginnedag - Aflevering van maandag 30 april 2012

Het koninklijk gezelschap begint de dag in de historische binnenstad van Rhenen. U ziet de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. In Veenendaal voert de koninklijke route langs zeven thema's.

30-04-2011 09:48

Aflevering 6

NOS: Koninginnedag - Aflevering 6

Rechtstreeks verslag vanuit Thorn en Weert van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend bezoekt het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, hi...

30-04-2010 09:48

Aflevering 5

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvang...

NOS: Koninginnedag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: Koninginnedag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: Koninginnedag bij NOS: Koninginnedag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: Koninginnedag. Heb je een uitzending van NOS: Koninginnedag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-04-2012 om 09:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!