Programma gemist?

Het naar koninklijk gezelschap begint de dag met in de uit historische binnenstad door van Rhenen. U met ziet de resultaten met van de NOS Koninginnedag-enquête. In door Veenendaal voert de een koninklijke route met langs zeven door thema's.

Rechtstreeks een verslag vanuit Thorn van en Weert van het bezoek op tv van tijdens koningin Beatrix en van haar familie aan op de provincie Limburg. De Oranjes door gaan eerst naar het het 'witte dorpje' door Thorn. op tv Aansluitend bezoekt het met gezelschap Weert. tijdens Daniela Hooghiemstra, historicus en schrijver op van diverse boeken op over de Oranjes het is te uit gast. Presentatie: Astrid de Kersseboom.

Liveverslag van door het tijdens bezoek van koningin Beatrix en in haar familie tijdens aan de provincie Zeeland. Dit de jaar tijdens staan het plaatsje Wemeldinge naar en naar de hoofdstad Middelburg op het programma. het Het koninklijk gezelschap een wordt om 10.00 door op tv uur in Wemeldinge ontvangen door de Commissaris van de de koningin door Karla Peijs en van burgemeester Siebe Kramer. in In het dorp is een naar feestelijke route tijdens uitgezet waarlangs uit de koninklijke familie kennismaakt met het het dorp, haar tijdens tradities, op tv haar inwoners en haar Oranjevereniging. Iedere van vijf met jaar is in het op Koninginnedag groot feest tijdens in van Wemeldinge. Een festijn de in aanwezigheid van koningin naar Beatrix en haar familie is in in extra bijzonder. Om 12.00 naar uur arriveert de familie uit van Oranje in op Middelburg, waar zij wordt in van ontvangen door burgemeester Koos uit Schouwenaar. Tal naar van activiteiten zijn georganiseerd op in de stad om het de op tv dag te vieren. het Het bezoek wordt om 13.00 een uur afgesloten naar met een dankwoord door het de koningin de en het aansnijden van op tv de een taart door een lid door van de op koninklijke familie. Het belooft een oranjegezinde naar Koninginnedag te met worden met de veel Zeeuwse tradities. Astrid Kersseboom door presenteert de voor deze speciale op gelegenheid vanuit een tijdelijke naar studio in het op Provinciehuis Middelburg. Schrijver en naar het columnist Bas Heijne zit als gast van aan haar door zijde. Hoogtepunt tussen de 11.00 uur en het 12.00 het uur, de tijd waarin het koninklijk de op gezelschap zich verplaatst van tijdens Wemeldinge naar de Middelburg, is de het uitslag van de op tv Koninginnedag enquête. Astrid de Kersseboom vertelt samen met op tv Bas Heijne op hoe het Nederlandse volk denkt uit over op het koningshuis en onze monarchie. Presentatie: op tv Astrid een Kersseboom.

januari 2020
30-04-2012 09:47

Aflevering van maandag 30 april 2012

NOS: Koninginnedag - Aflevering van maandag 30 april 2012

Het koninklijk gezelschap begint de dag in de historische binnenstad van Rhenen. U ziet de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. In Veenendaal voert de koninklijke route langs zeven thema's.

30-04-2011 09:48

Aflevering 6

NOS: Koninginnedag - Aflevering 6

Rechtstreeks verslag vanuit Thorn en Weert van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend bezoekt het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, hi...

30-04-2010 09:48

Aflevering 5

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvang...

NOS: Koninginnedag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: Koninginnedag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: Koninginnedag bij NOS: Koninginnedag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: Koninginnedag. Heb je een uitzending van NOS: Koninginnedag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-04-2012 om 09:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!