Programma gemist?

Het de koninklijk gezelschap begint de op tv dag in de naar historische binnenstad op van Rhenen. U ziet de tijdens resultaten met van de NOS Koninginnedag-enquête. door In Veenendaal voert de met koninklijke route op langs zeven door thema's.

Rechtstreeks op tv verslag vanuit tijdens Thorn en Weert op van het bezoek van van koningin Beatrix en met haar familie uit aan de provincie Limburg. De het Oranjes gaan tijdens eerst naar het 'witte dorpje' door Thorn. door Aansluitend bezoekt het naar gezelschap Weert. naar Daniela Hooghiemstra, historicus naar en schrijver van diverse boeken naar over de het Oranjes is naar te gast. Presentatie: Astrid van Kersseboom.

Liveverslag uit van het bezoek met van koningin Beatrix en haar het familie naar aan de uit provincie Zeeland. Dit jaar staan een het plaatsje Wemeldinge en door de de hoofdstad Middelburg op het programma. van Het tijdens koninklijk gezelschap wordt om 10.00 op uur naar in Wemeldinge ontvangen door Commissaris naar van de in koningin Karla het Peijs en een burgemeester Siebe Kramer. In het het dorp is op tv een feestelijke route uitgezet door waarlangs de koninklijke familie in met kennismaakt met het dorp, op tv haar tradities, uit haar inwoners en haar Oranjevereniging. naar Iedere vijf jaar op is het het op Koninginnedag door groot feest in Wemeldinge. het Een festijn in aanwezigheid van in koningin Beatrix op en haar de familie is tijdens extra bijzonder. Om 12.00 naar uur arriveert tijdens de familie van op Oranje in Middelburg, waar zij wordt het ontvangen door tijdens burgemeester Koos op tv Schouwenaar. Tal van op activiteiten zijn georganiseerd in de door stad om de uit dag te vieren. op tv Het op tv bezoek wordt om 13.00 uit uur tijdens afgesloten met een dankwoord door op de het koningin en het aansnijden van de tijdens taart door een tijdens lid van door de koninklijke familie. Het in tijdens belooft een oranjegezinde Koninginnedag met te worden door met veel Zeeuwse tradities. Astrid het Kersseboom presenteert het voor deze speciale gelegenheid vanuit het met een tijdelijke studio in het Provinciehuis een Middelburg. Schrijver van en door columnist Bas Heijne de zit als gast aan haar zijde. door Hoogtepunt tussen 11.00 een uur en 12.00 naar uur, de met tijd waarin het naar koninklijk gezelschap tijdens zich verplaatst van Wemeldinge tijdens naar op Middelburg, is de van uitslag van de Koninginnedag enquête. Astrid door door Kersseboom vertelt samen met met Bas Heijne hoe tijdens het Nederlandse volk denkt door over het op tv koningshuis en de onze monarchie. Presentatie: Astrid door Kersseboom.

augustus 2021
30-04-2012 09:47

Aflevering van maandag 30 april 2012

NOS: Koninginnedag - Aflevering van maandag 30 april 2012

Het koninklijk gezelschap begint de dag in de historische binnenstad van Rhenen. U ziet de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. In Veenendaal voert de koninklijke route langs zeven thema's.

30-04-2011 09:48

Aflevering 6

NOS: Koninginnedag - Aflevering 6

Rechtstreeks verslag vanuit Thorn en Weert van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend bezoekt het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, hi...

30-04-2010 09:48

Aflevering 5

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvang...

NOS: Koninginnedag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: Koninginnedag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: Koninginnedag bij NOS: Koninginnedag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: Koninginnedag. Heb je een uitzending van NOS: Koninginnedag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-04-2012 om 09:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!