Programma gemist?

Het koninklijk gezelschap de begint de dag uit in de naar historische op tv binnenstad van Rhenen. door U ziet de de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. op In Veenendaal de voert de koninklijke route op tv langs op zeven thema's.

Rechtstreeks verslag vanuit uit op Thorn en Weert van het bezoek in van koningin tijdens Beatrix en haar op tv familie aan de door provincie Limburg. De Oranjes naar gaan eerst naar op tv het een 'witte dorpje' Thorn. met Aansluitend bezoekt tijdens het gezelschap Weert. op tv Daniela Hooghiemstra, historicus en schrijver van de diverse naar boeken over de Oranjes is met tijdens te gast. Presentatie: Astrid op tv Kersseboom.

Liveverslag van het in bezoek van koningin met op Beatrix en haar familie aan de tijdens provincie de Zeeland. Dit op tv jaar staan het in plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad een Middelburg op het programma. uit Het koninklijk gezelschap in wordt op tv om 10.00 uur in Wemeldinge tijdens ontvangen de door Commissaris van de in koningin in Karla Peijs en burgemeester Siebe Kramer. uit In op het dorp een is een feestelijke route uitgezet de waarlangs de koninklijke familie door kennismaakt tijdens met het dorp, haar uit tradities, haar uit inwoners en haar met Oranjevereniging. Iedere vijf jaar in is het op Koninginnedag door groot door feest in Wemeldinge. Een de festijn in uit aanwezigheid van koningin Beatrix naar en haar familie is in extra bijzonder. van Om 12.00 op tv uur arriveert de familie van in Oranje naar in Middelburg, waar zij naar wordt ontvangen door het burgemeester Koos Schouwenaar. Tal op tv van activiteiten op tv zijn georganiseerd in tijdens de stad om de op de dag te vieren. de Het bezoek wordt om op 13.00 uur afgesloten naar met een tijdens dankwoord door de van koningin en het aansnijden van door de taart door een het lid van de de koninklijke familie. door Het de belooft een oranjegezinde de Koninginnedag te worden met een veel Zeeuwse door tradities. Astrid Kersseboom tijdens presenteert voor deze speciale gelegenheid vanuit naar een van tijdelijke studio in het uit Provinciehuis op tv Middelburg. Schrijver en columnist Bas tijdens Heijne op zit als gast met aan haar zijde. Hoogtepunt tussen van 11.00 uur en 12.00 tijdens uur, op de tijd in waarin het koninklijk uit gezelschap zich verplaatst van Wemeldinge naar uit Middelburg, is het de uitslag van met de een Koninginnedag enquête. Astrid Kersseboom met vertelt samen met Bas tijdens Heijne hoe het Nederlandse op volk denkt over de tijdens het koningshuis en onze monarchie. Presentatie: tijdens Astrid tijdens Kersseboom.

oktober 2020
30-04-2012 09:47

Aflevering van maandag 30 april 2012

NOS: Koninginnedag - Aflevering van maandag 30 april 2012

Het koninklijk gezelschap begint de dag in de historische binnenstad van Rhenen. U ziet de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. In Veenendaal voert de koninklijke route langs zeven thema's.

30-04-2011 09:48

Aflevering 6

NOS: Koninginnedag - Aflevering 6

Rechtstreeks verslag vanuit Thorn en Weert van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend bezoekt het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, hi...

30-04-2010 09:48

Aflevering 5

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvang...

NOS: Koninginnedag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: Koninginnedag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: Koninginnedag bij NOS: Koninginnedag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: Koninginnedag. Heb je een uitzending van NOS: Koninginnedag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-04-2012 om 09:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!