Programma gemist?

Het koninklijk in gezelschap begint de uit dag tijdens in de historische binnenstad van Rhenen. op U ziet de op tv resultaten op van de een NOS Koninginnedag-enquête. In op tv Veenendaal voert de koninklijke route langs uit zeven in thema's.

Rechtstreeks verslag vanuit de Thorn en op tv Weert de van het bezoek van koningin van Beatrix de en haar familie aan naar de provincie een Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het het het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend door bezoekt in het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, historicus naar en van schrijver van diverse boeken van over de Oranjes is op tv te gast. naar Presentatie: op tv Astrid Kersseboom.

Liveverslag tijdens van het bezoek op van koningin Beatrix en uit haar familie met aan de provincie Zeeland. tijdens Dit jaar staan het met plaatsje Wemeldinge op tv en de hoofdstad de Middelburg op het op programma. Het koninklijk uit gezelschap wordt een om 10.00 uur in door Wemeldinge ontvangen door Commissaris door van tijdens de koningin Karla Peijs een en burgemeester Siebe door Kramer. In in het dorp het is een feestelijke route uit uitgezet waarlangs de koninklijke tijdens familie kennismaakt van met het dorp, haar een tradities, haar inwoners en op naar haar Oranjevereniging. Iedere de vijf jaar is een het op Koninginnedag groot feest in op tv Wemeldinge. het Een festijn het in aanwezigheid van koningin Beatrix en de door haar familie is extra bijzonder. Om op uit 12.00 uur arriveert de familie van door Oranje in Middelburg, uit waar uit zij wordt ontvangen door naar burgemeester Koos Schouwenaar. Tal een van activiteiten zijn tijdens georganiseerd in de door de stad om de tijdens dag te vieren. Het van bezoek wordt om naar 13.00 uur afgesloten uit met een dankwoord op door de het koningin en het aansnijden van de door taart door tijdens een lid van een de de koninklijke familie. Het belooft een op oranjegezinde het Koninginnedag te worden met veel Zeeuwse uit tradities. op Astrid Kersseboom presenteert naar voor deze speciale tijdens gelegenheid vanuit het een tijdelijke studio in het naar Provinciehuis Middelburg. Schrijver en naar de columnist Bas Heijne zit met als gast aan haar uit zijde. Hoogtepunt tussen op 11.00 van uur en 12.00 uur, de tijd uit waarin het van koninklijk gezelschap zich naar verplaatst van Wemeldinge uit naar Middelburg, is naar de uitslag van de door Koninginnedag op enquête. Astrid het Kersseboom vertelt samen met een Bas Heijne hoe het Nederlandse op tv op volk denkt over op tv het koningshuis en door onze monarchie. Presentatie: Astrid van Kersseboom.

december 2020
30-04-2012 09:47

Aflevering van maandag 30 april 2012

NOS: Koninginnedag - Aflevering van maandag 30 april 2012

Het koninklijk gezelschap begint de dag in de historische binnenstad van Rhenen. U ziet de resultaten van de NOS Koninginnedag-enquête. In Veenendaal voert de koninklijke route langs zeven thema's.

30-04-2011 09:48

Aflevering 6

NOS: Koninginnedag - Aflevering 6

Rechtstreeks verslag vanuit Thorn en Weert van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Limburg. De Oranjes gaan eerst naar het 'witte dorpje' Thorn. Aansluitend bezoekt het gezelschap Weert. Daniela Hooghiemstra, hi...

30-04-2010 09:48

Aflevering 5

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvang...

NOS: Koninginnedag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS: Koninginnedag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS: Koninginnedag bij NOS: Koninginnedag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS: Koninginnedag. Heb je een uitzending van NOS: Koninginnedag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-04-2012 om 09:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!