Programma gemist?

Jan Smit brengt op tv in medio april een verrassingsbezoek uit aan Afghanistan. op Met zijn bezoek en het optredens op de verschillende kampen van wil Jan tijdens de Nederlandse naar militairen een hart onder de naar riem naar steken.

augustus 2021
05-05-2010 22:15

Aflevering 1

Jan Smit in Afghanistan - Aflevering 1

Jan Smit brengt medio april een verrassingsbezoek aan Afghanistan. Met zijn bezoek en optredens op de verschillende kampen wil Jan de Nederlandse militairen een hart onder de riem steken.

Jan Smit in Afghanistan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit in Afghanistan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit in Afghanistan bij Jan Smit in Afghanistan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit in Afghanistan. Heb je een uitzending van Jan Smit in Afghanistan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit in Afghanistan gemist

Jan Smit brengt medio april een verrassingsbezoek aan Afghanistan. Met zijn bezoek en optredens op de verschillendekampen wil Jan de Nederlandse militairen een hart onder de riem steken.

Uitzending gemist van Jan Smit in Afghanistan? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit in Afghanistan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2010 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!