Programma gemist?

Impressie uit van de tijdens festiviteiten tijdens de Nationale Start door van Bevrijdingsdag in uit Gelderland. Premier Mark Rutte door ontsteekt in op tv Wageningen van het bevrijdingsvuur. Waylon, door één van de drie het Ambassadeurs van de Vrijheid, met opent in de de Gelderse plaats een het Bevrijdingsfestival van met een optreden. De Nationale Viering in een van de Bevrijding wordt traditioneel de afgesloten tijdens met een rechtstreekse uitzending van het naar tijdens Bevrijdingsconcert op de Amstel de in Amsterdam. Het van Gelders Orkest op tv (HGO) staat onder leiding tijdens van de jonge Oostenrijkse dirigent een Sacha Goetzel. Ook uit Soulzanger Alain van Clark en de jonge op tv uit talentvolle zangeres Wende maken hun uit opwachting. Sopraan Annemarie uit Kremer completeert het een trio artiesten. Aan het de Amstel op tv spreekt Joost Karhof tijdens met voormalig politicus Jaap het de Hoop Scheffer, op die eerder die door dag in de Arnhem de 5 mei-lezing Vrijheid in tijdens ligt niet op straat een voor zijn rekening neemt. Ook tijdens schuiven de het drie uit solisten, Alain Clark, Wende en tijdens Annemarie Kremer, aan. door Presentatie: met Joost Karhof.

De Nationale Viering het van tijdens de Bevrijding een wordt traditioneel afgesloten met een naar concert op de het Amstel in in Amsterdam, in door aanwezigheid van koningin Beatrix. Het door 5 mei-concert de wordt dit jaar verzorgd door met Het Limburgs van Symfonie in Orkest onder leiding met van Ed Spanjaard. Verder zorgen de de Nederlandse sopraan tijdens Eva-Maria Westbroek en opera/operettezangeres naar Marjon Lambriks van voor een bijzonder optreden een tijdens met het orkest. Marjon naar Lambriks nam uit in 2009 afscheid van de uit Nederlandse podia, maar treedt met speciaal op het 5 tijdens mei op. Daarnaast is het bijzonder in dat artiesten, een die door normaal in een ander genre zingen, door door tijdens het 5 mei-concert licht door klassieke werken vertolken. een Dit jaar in valt deze eer op aan Edsilia Rombley en de Freek Bartels. naar De live registratie het wordt voorafgegaan een door een samenvatting van op de hoogtepunten van de met dag. Presentator Rob Trip in verzorgt het vanuit Amsterdam op een live interview met naar minister van staat Wim op tv Kok, die eerder een die dag de 5mei-lezing door gaf. Presentatie: Brecht het van het Hulten.

januari 2021
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!