Programma gemist?

Impressie naar van de van festiviteiten tijdens de Nationale Start door van Bevrijdingsdag in Gelderland. uit Premier Mark Rutte op tv ontsteekt het in Wageningen het bevrijdingsvuur. uit Waylon, één op tv van de drie Ambassadeurs van in de Vrijheid, door opent in de in Gelderse plaats het Bevrijdingsfestival het met een optreden. naar De Nationale Viering het op tv van de Bevrijding wordt traditioneel tijdens afgesloten met een van rechtstreekse uitzending van naar het het Bevrijdingsconcert op de Amstel in de Amsterdam. Het Gelders Orkest de door (HGO) staat onder leiding van van de jonge Oostenrijkse dirigent op tv Sacha het Goetzel. Ook Soulzanger door Alain Clark en de jonge het een talentvolle zangeres Wende maken hun de opwachting. Sopraan Annemarie uit Kremer completeert het een trio artiesten. Aan de naar Amstel spreekt Joost naar Karhof tijdens met voormalig naar politicus Jaap de een Hoop Scheffer, die van eerder die dag in Arnhem tijdens de 5 mei-lezing een Vrijheid ligt niet naar op straat de voor zijn rekening in neemt. Ook schuiven op tv de drie solisten, het Alain Clark, Wende en door Annemarie Kremer, in aan. Presentatie: Joost naar Karhof.

De Nationale een Viering van tijdens de Bevrijding wordt door traditioneel afgesloten de met een concert op door de Amstel in met Amsterdam, in aanwezigheid van door koningin Beatrix. Het 5 met mei-concert wordt dit uit jaar door verzorgd door Het Limburgs met Symfonie Orkest naar onder leiding van Ed in Spanjaard. Verder zorgen op tv de Nederlandse sopraan Eva-Maria naar Westbroek en op opera/operettezangeres Marjon het Lambriks voor op tv een bijzonder optreden met het uit orkest. een Marjon Lambriks nam in naar 2009 afscheid van de Nederlandse tijdens podia, maar in treedt van speciaal op 5 mei op. Daarnaast door de is het bijzonder een dat artiesten, die de normaal in een ander genre de zingen, tijdens het 5 in mei-concert licht klassieke tijdens werken vertolken. op Dit jaar valt deze de eer aan het Edsilia in Rombley en Freek de Bartels. De live registratie wordt voorafgegaan met op tv door een samenvatting van het de hoogtepunten van de met dag. de Presentator Rob Trip verzorgt het vanuit Amsterdam op een live interview uit met minister van staat Wim naar Kok, de die eerder die uit dag de 5mei-lezing gaf. Presentatie: door Brecht van het Hulten.

september 2021
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!