Programma gemist?

Impressie het van de festiviteiten tijdens naar de Nationale het Start van Bevrijdingsdag in uit Gelderland. Premier Mark naar Rutte ontsteekt in tijdens Wageningen het tijdens bevrijdingsvuur. Waylon, één van de de drie Ambassadeurs van op de Vrijheid, van opent in de de Gelderse plaats het in Bevrijdingsfestival met een optreden. op De Nationale Viering op van de Bevrijding op tv de wordt traditioneel afgesloten door met een rechtstreekse uitzending van door het Bevrijdingsconcert op de het Amstel in Amsterdam. uit Het met Gelders Orkest in (HGO) staat onder leiding van op de jonge op Oostenrijkse dirigent Sacha Goetzel. Ook het Soulzanger Alain Clark op en de jonge naar talentvolle zangeres Wende op maken hun naar opwachting. Sopraan Annemarie Kremer uit door completeert het trio artiesten. Aan tijdens de Amstel van spreekt Joost Karhof met op voormalig politicus Jaap de de naar Hoop Scheffer, die eerder die dag tijdens in het Arnhem de 5 mei-lezing Vrijheid op tv ligt niet op door straat een voor zijn een rekening neemt. Ook schuiven door de drie solisten, Alain naar Clark, Wende door en Annemarie op Kremer, aan. Presentatie: uit Joost Karhof.

De Nationale de Viering van de Bevrijding tijdens wordt traditioneel afgesloten een met een concert door op de de Amstel in Amsterdam, door in op tv aanwezigheid van koningin uit Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit van op tv jaar verzorgd door Het het Limburgs Symfonie Orkest van onder leiding door van Ed Spanjaard. Verder zorgen de het Nederlandse sopraan van Eva-Maria in Westbroek en opera/operettezangeres Marjon Lambriks tijdens voor een bijzonder naar optreden met het orkest. uit Marjon Lambriks nam door in 2009 uit afscheid van de op tv Nederlandse in podia, maar treedt speciaal door op 5 op mei op. Daarnaast op is het bijzonder in dat artiesten, die normaal in een van ander genre zingen, van het tijdens het 5 mei-concert licht klassieke naar werken vertolken. Dit met jaar valt deze in eer tijdens aan Edsilia in Rombley en Freek Bartels. De een live registratie op tv wordt voorafgegaan door een van samenvatting van de hoogtepunten het de van de dag. Presentator door Rob Trip verzorgt vanuit Amsterdam van een een live interview met met minister van een staat Wim Kok, die van eerder die dag de met 5mei-lezing gaf. Presentatie: een Brecht van uit Hulten.

september 2020
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!