Programma gemist?

Impressie van de het festiviteiten de tijdens de het Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. het in Premier Mark Rutte het ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, in één tijdens van de drie Ambassadeurs van in de Vrijheid, opent een in de van Gelderse plaats het Bevrijdingsfestival van met een een optreden. van De Nationale Viering van de Bevrijding door wordt traditioneel naar afgesloten met een met rechtstreekse uitzending van van het Bevrijdingsconcert op de van Amstel in op Amsterdam. de Het Gelders Orkest (HGO) de staat onder leiding van van de jonge in Oostenrijkse dirigent van Sacha Goetzel. Ook Soulzanger Alain naar Clark op en de jonge talentvolle zangeres door Wende maken hun op opwachting. in Sopraan Annemarie Kremer completeert in het trio artiesten. Aan de de Amstel spreekt Joost op tv Karhof met voormalig tijdens politicus Jaap tijdens de Hoop Scheffer, die op tv naar eerder die dag in Arnhem de de 5 mei-lezing Vrijheid het ligt niet op naar straat in voor zijn rekening neemt. op Ook schuiven tijdens de drie solisten, door Alain Clark, Wende naar en Annemarie Kremer, aan. van Presentatie: Joost in Karhof.

De door Nationale Viering van de Bevrijding in wordt traditioneel van afgesloten met een van concert op de in Amstel in tijdens Amsterdam, in aanwezigheid de van koningin tijdens Beatrix. Het 5 mei-concert wordt op dit jaar verzorgd door door Het een Limburgs Symfonie Orkest onder van leiding van Ed Spanjaard. uit Verder zorgen de het uit Nederlandse sopraan Eva-Maria in Westbroek en opera/operettezangeres van Marjon Lambriks voor een bijzonder optreden op tv met het een orkest. Marjon Lambriks nam op tv in 2009 afscheid van van de de Nederlandse podia, met maar treedt door speciaal op 5 mei op. naar Daarnaast in is het bijzonder dat artiesten, in die naar normaal in een ander tijdens genre zingen, tijdens van het 5 mei-concert een licht klassieke tijdens werken vertolken. Dit naar jaar valt deze eer aan op tv Edsilia Rombley door en Freek uit Bartels. De live registratie wordt uit voorafgegaan door in een samenvatting door van de hoogtepunten van de de dag. het Presentator Rob Trip verzorgt vanuit Amsterdam het een live interview een met minister naar van staat Wim de Kok, die eerder naar die tijdens dag de 5mei-lezing gaf. van Presentatie: Brecht van door Hulten.

april 2021
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!