Programma gemist?

Impressie van de een festiviteiten tijdens de van Nationale met Start van Bevrijdingsdag in tijdens Gelderland. Premier op Mark Rutte ontsteekt in de Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, in op één van de drie op Ambassadeurs van de door Vrijheid, opent in de het Gelderse plaats het in Bevrijdingsfestival met van een optreden. De Nationale Viering naar van een de Bevrijding tijdens wordt traditioneel afgesloten op met een rechtstreekse uitzending van het de in Bevrijdingsconcert op de Amstel in op tv Amsterdam. Het Gelders Orkest op naar (HGO) staat onder leiding van de tijdens jonge naar Oostenrijkse dirigent Sacha Goetzel. Ook uit Soulzanger Alain van Clark en de jonge de een talentvolle zangeres Wende maken hun opwachting. uit Sopraan Annemarie Kremer met completeert uit het trio artiesten. Aan de van de Amstel spreekt Joost Karhof het met voormalig politicus het Jaap de Hoop Scheffer, die uit eerder het die dag in Arnhem tijdens de 5 mei-lezing op tv Vrijheid ligt van niet op straat voor met zijn een rekening neemt. Ook schuiven de het drie naar solisten, Alain Clark, op Wende en Annemarie Kremer, aan. Presentatie: tijdens Joost op Karhof.

De Nationale van Viering van de Bevrijding met wordt met traditioneel afgesloten uit met een concert op de Amstel door in Amsterdam, in op aanwezigheid van een koningin van Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit naar jaar verzorgd door in Het Limburgs Symfonie het het Orkest onder leiding van Ed Spanjaard. een Verder zorgen de naar Nederlandse sopraan Eva-Maria de Westbroek en opera/operettezangeres uit Marjon Lambriks voor een een op bijzonder optreden met het op tv orkest. een Marjon Lambriks nam in 2009 de afscheid in van de Nederlandse podia, maar een treedt speciaal op 5 met op tv mei op. Daarnaast is op tv het bijzonder dat met artiesten, die normaal in in een ander uit genre zingen, tijdens op het 5 mei-concert licht klassieke naar werken vertolken. Dit met jaar valt naar deze het eer aan Edsilia een Rombley en Freek Bartels. De live een registratie wordt op voorafgegaan naar door een samenvatting van de hoogtepunten met het van de dag. Presentator Rob uit Trip verzorgt vanuit Amsterdam in naar een live interview het met minister van staat Wim naar Kok, die eerder die het dag de een 5mei-lezing gaf. Presentatie: in Brecht door van Hulten.

mei 2020
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!