Programma gemist?

Impressie op tv van de van festiviteiten tijdens de Nationale Start door van Bevrijdingsdag naar in Gelderland. Premier Mark de Rutte een ontsteekt in Wageningen het met bevrijdingsvuur. Waylon, op tv één van de drie een Ambassadeurs van de door Vrijheid, opent een in de Gelderse plaats uit het Bevrijdingsfestival met een op tv optreden. tijdens De Nationale Viering van de met Bevrijding wordt van traditioneel afgesloten het met een rechtstreekse uitzending van door het het Bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam. de tijdens Het Gelders Orkest (HGO) op tv staat onder op tv leiding van de jonge Oostenrijkse door dirigent Sacha tijdens Goetzel. Ook Soulzanger naar Alain Clark in en de jonge talentvolle zangeres Wende op maken hun opwachting. met tijdens Sopraan Annemarie Kremer completeert het op trio artiesten. Aan de de Amstel spreekt een Joost Karhof de met voormalig politicus Jaap de het Hoop Scheffer, die op eerder die met dag in Arnhem de van 5 uit mei-lezing Vrijheid op ligt niet op straat voor een zijn rekening naar neemt. Ook schuiven de drie een de solisten, Alain Clark, Wende en de Annemarie Kremer, aan. Presentatie: tijdens het Joost Karhof.

De uit Nationale Viering van de Bevrijding naar wordt traditioneel afgesloten door met een concert van op in de Amstel in Amsterdam, in van aanwezigheid van koningin op tv Beatrix. Het op 5 een mei-concert wordt dit jaar verzorgd door door Het op Limburgs Symfonie Orkest onder tijdens leiding uit van Ed Spanjaard. op Verder zorgen de Nederlandse sopraan Eva-Maria van Westbroek en opera/operettezangeres het Marjon Lambriks door voor een op bijzonder optreden met het op tv orkest. Marjon Lambriks nam een in tijdens 2009 afscheid van de tijdens Nederlandse podia, maar op tv treedt een speciaal op 5 mei met op. Daarnaast is tijdens het bijzonder dat artiesten, tijdens die normaal een in een ander genre zingen, op tv tijdens van het 5 mei-concert licht klassieke de werken met vertolken. Dit jaar valt deze naar naar eer aan Edsilia van Rombley en Freek Bartels. De een live registratie wordt met voorafgegaan door tijdens een samenvatting van uit de hoogtepunten van de de dag. Presentator uit Rob Trip verzorgt vanuit op tv Amsterdam een live op interview op met minister van staat Wim de Kok, die eerder die met dag de de 5mei-lezing gaf. naar Presentatie: Brecht een van Hulten.

oktober 2019
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!