Programma gemist?

Impressie van de door festiviteiten tijdens de tijdens Nationale Start van van Bevrijdingsdag in Gelderland. naar in Premier Mark Rutte in ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. op Waylon, één van met de drie tijdens Ambassadeurs van de Vrijheid, opent op in naar de Gelderse plaats het Bevrijdingsfestival in in met een optreden. De Nationale Viering op op van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten uit de met een rechtstreekse uitzending tijdens van het Bevrijdingsconcert op de op Amstel naar in Amsterdam. Het Gelders op tv Orkest (HGO) met staat onder leiding van een de jonge het Oostenrijkse dirigent Sacha Goetzel. de Ook Soulzanger Alain met Clark en de jonge tijdens talentvolle zangeres naar Wende maken op hun opwachting. Sopraan Annemarie de Kremer completeert het op tv trio artiesten. door Aan de Amstel spreekt het Joost Karhof met op voormalig politicus Jaap naar de Hoop Scheffer, die de eerder die dag met in Arnhem de het 5 mei-lezing uit Vrijheid ligt niet op op straat met voor zijn rekening neemt. Ook in schuiven de op drie solisten, Alain uit Clark, naar Wende en Annemarie Kremer, op aan. Presentatie: op Joost Karhof.

De op Nationale Viering van de Bevrijding van met wordt traditioneel afgesloten met een naar concert op op de Amstel in Amsterdam, in in op aanwezigheid van koningin Beatrix. Het de 5 mei-concert het wordt dit jaar van verzorgd door met Het Limburgs Symfonie door Orkest onder leiding van Ed door Spanjaard. Verder zorgen op de Nederlandse door sopraan Eva-Maria Westbroek en door opera/operettezangeres Marjon Lambriks van voor een bijzonder optreden naar met uit het orkest. Marjon uit Lambriks nam in 2009 met afscheid van uit de Nederlandse podia, maar met treedt uit speciaal op 5 mei door op. Daarnaast is door het bijzonder het dat artiesten, die normaal in in een naar ander genre zingen, tijdens het 5 met uit mei-concert licht klassieke werken vertolken. Dit de jaar valt de deze eer aan van Edsilia een Rombley en Freek Bartels. uit De live naar registratie wordt voorafgegaan door een uit samenvatting van de hoogtepunten van van uit de dag. Presentator Rob Trip een verzorgt vanuit Amsterdam op een live van interview uit met minister van staat Wim het Kok, die van eerder die de dag de 5mei-lezing gaf. door Presentatie: Brecht van de Hulten.

december 2019
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!