Programma gemist?

Impressie van een de festiviteiten tijdens de de Nationale met Start van Bevrijdingsdag in een Gelderland. Premier het Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het het het bevrijdingsvuur. Waylon, één door van de drie Ambassadeurs van door van de Vrijheid, opent in de Gelderse naar plaats het met Bevrijdingsfestival met van een optreden. De Nationale Viering in van door de Bevrijding wordt door traditioneel afgesloten op met een rechtstreekse uitzending van het in Bevrijdingsconcert op een de Amstel van in Amsterdam. Het uit Gelders Orkest (HGO) staat naar onder leiding van tijdens de op jonge Oostenrijkse dirigent Sacha Goetzel. Ook op Soulzanger van Alain Clark en de jonge het op talentvolle zangeres Wende maken een hun opwachting. Sopraan Annemarie Kremer uit completeert het met trio artiesten. de Aan de Amstel spreekt het Joost Karhof met voormalig met politicus tijdens Jaap de Hoop Scheffer, die met eerder die dag naar in op tv Arnhem de 5 mei-lezing de Vrijheid op tv ligt niet op straat voor met zijn rekening neemt. op Ook schuiven in de drie solisten, Alain Clark, naar Wende de en Annemarie met Kremer, aan. Presentatie: in Joost Karhof.

De met Nationale Viering van de de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten in een met een concert op de Amstel in het in Amsterdam, in aanwezigheid op tv van koningin het Beatrix. Het 5 mei-concert wordt naar dit jaar een verzorgd door van Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding de op van Ed Spanjaard. Verder zorgen tijdens de op tv Nederlandse sopraan Eva-Maria Westbroek en tijdens opera/operettezangeres Marjon Lambriks het voor een bijzonder optreden tijdens met met het orkest. op tv Marjon Lambriks nam in door 2009 afscheid van de Nederlandse de podia, maar treedt de speciaal door op 5 met mei op. Daarnaast is het het bijzonder dat artiesten, van die door normaal in een ander genre zingen, tijdens door tijdens het 5 mei-concert licht klassieke met werken naar vertolken. Dit jaar valt op deze eer met aan Edsilia Rombley op en Freek Bartels. De live met registratie wordt voorafgegaan naar door met een samenvatting van de door hoogtepunten van met de dag. Presentator Rob van Trip verzorgt vanuit op Amsterdam een tijdens live interview met minister in van staat in Wim Kok, die eerder een die dag de met 5mei-lezing gaf. naar Presentatie: Brecht het van Hulten.

maart 2021
05-05-2011 20:30

Aflevering 5

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 5

Impressie van de festiviteiten tijdens de Nationale Start van Bevrijdingsdag in Gelderland. Premier Mark Rutte ontsteekt in Wageningen het bevrijdingsvuur. Waylon, één van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid, opent in de Gelderse plaats he...

05-05-2010 20:30

Aflevering 4

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding ...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag 2010 bij NOS Bevrijdingsdag 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag 2010. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!