Programma gemist?

Derek naar overvalt inwoners van willekeurige plaatsen op in Nederland voor een in een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast met komt uit Derek op verzoek van op tv vrienden of familie onaangekondigd het langs bij hun op tv naasten.

Derek een overvalt inwoners in van willekeurige plaatsen op tv in Nederland voor een zeer toegankelijke met uit groepsreading. Daarnaast komt op tv Derek op verzoek uit van vrienden of door familie onaangekondigd langs bij hun het naasten.

Derek tijdens komt onverwachts tijdens langs bij Jacqueline en haar dochter uit het Noëlla. Jôse heeft Derek in namelijk gevraagd haar naar vriendin te verrassen met van een reading. Zij uit verloor twee jaar geleden met haar zevenjarige in zoontje een Jesse door een het auto-ongeluk. Jesse was tijdens onderweg naar de Efteling, waar de hij zou tijdens gaan dansen voor een door televisieprogramma. Jacqueline met is verscheurd door het verdriet op om haar op zoontje. Naast deze reading, op tv roept Jan de op tv hulp in van Derek van in. Jan is al op een tijd gescheiden uit van zijn vrouw Lidia, op tv als zij overlijdt een aan kanker. de Zijn dochters de woonden nog bij hun moeder de toen de door ziekte toesloeg het en sindsdien kunnen zij maar op tv moeilijk verder met uit hun leven. Jan hoopt uit dat Derek de naar pijn naar van zijn dochters wat kan de verlichten het en verrast ze met op een in reading.

Er met wordt een openluchttheater opgebouwd het in het Slotpark in een Oosterhout. naar Derek geeft van een spontane groepssessie in het de park en van iedereen is welkom. tijdens Een paar uur voor een aanvang worden de op mensen uit in de omgeving op op de hoogte uit gebracht waar Derek zijn onverwachte een groepsreading geeft. Naast de op tv reading heeft tijdens de tijdens familie Beekers om de in hulp van Derek gevraagd. Hun in van vijftienjarige dochter Ilse het komt tijdens een schoolreisje door in Spanje om in het leven een als de bus waar ze in door zitten een een ongeluk krijgt. Sindsdien staat naar met het leven stil van op moeder Linda. op tv Vader Fred heeft van Derek zijn hulp met ingeschakeld om voor iedereen de uit pijn uit te kunnen verlichten. Tot op tv slot probeert Derek tijdens te helpen op tv met het verwerken van het van verlies van naar de vader van Merel en van Kirstin. door Zij, en van ook hun moeder Felicia, hebben het door er erg op tv moeilijk mee uit dat hun vader Han vorig tijdens op tv jaar uit het leven stapte. Derek naar tijdens verrast de families op tv en doet er alles aan door om uit de families hulp tijdens en troost te het bieden.

Derek een geeft een spontane de groepssessie in Baarn. Terwijl het het park met wordt omgetoverd tot een een intiem openluchttheater, gaat op tv het naar team van Derek op op tv pad om de het mensen te laten in weten dat ze over tijdens een paar een uur welkom op zijn in de met `Pekingtuin´. Derek brengt ook een bezoek de aan Hanneke. uit Haar beste vriendin Linda op tv is, samen de met haar twee zoontjes, naar op omgekomen tijdens een woningbrand. Rick, door de oudste zoon een van Linda, naar blijft alleen de achter. Hanneke heeft de zorg voor tijdens Rick op zich van genomen en met wil hem verrassen met door het een reading. Daarnaast het gaat Derek ook op op bezoek bij Hennie en de Koop. het Deze opa en oma hopen van dat Derek telepathisch contact op tv kan maken het met hun eenjarige met kleindochter Maylanie, die ziek met is. De uit artsen staan voor naar een raadsel, van terwijl het kleine meisje met steeds zieker met wordt.

Het team op tv van door Derek Ogilvie is deze een week in Oosterhout om de het Slotpark om te op tv uit toveren tot een openluchttheater waar een Derek die dag uit een groepssessie tijdens geeft. Een paar in uur voor de tijdens aanvang worden de mensen door uit de omgeving op door het de hoogte gesteld van op de speciale sessie. uit Ook helpt Derek Evelien, op tv van wie de haar dochter Angelique op om het leven werd gebracht met door een het jaloerse ex-vriend. Ze op tv wil op haar andere dochter op verrassen met een op tv reading. Ze hoopt dat Derek op met tijdens Angelique in contact kan komen en in zo de pijn door voor door hen allebei kan verlichten. naar Juf Anne probeert het uit leven het van haar door vriendin Caroline weer wat dragelijker met te maken door de van de hulp van Derek in te schakelen. van Caroline blijft op tv alleen met haar twee het jonge op kinderen achter als haar man op tv na een naar heftig ziekbed sterft aan tijdens slokdarmkanker. Derek van probeert de families door te helpen door in op tv contact uit te komen met hun overleden van uit dierbaren.

Derek met overvalt inwoners van willekeurige plaatsen het in Nederland voor het een zeer het toegankelijke een groepsreading. Daarnaast komt uit Derek op verzoek van in vrienden of familie onaangekondigd op langs bij hun de naasten.

Derek overvalt uit inwoners op van willekeurige plaatsen naar in Nederland voor een met zeer toegankelijke groepsreading. van Daarnaast komt op tv Derek op verzoek van vrienden op of familie met onaangekondigd langs op bij hun naasten.

Realityprogramma waarin de het Schotse medium Derek op Ogilvie door gezinnen met jonge op tv kinderen helpt op tv waarbij het gedrag een van groot probleem vormen binnen het een gezin. De uit problemen door variëren van niet op willen slapen of van eten tot andere uit gedragsproblemen die onverklaarbaar op zijn voor de ouders. uit Derek Ogilvie gebruikt zijn de telepathische gave om uit de ouders te laten door zien met hoe hun kind denkt en met waarom in het zich zo gedraagt. Hij een nodigt een de gezinnen enkele dagen uit het door op een vakantiepark. Op op tv die manier haalt Derek het ze uit hun een vertrouwde omgeving van en kan een hij intensief met ze op tv samenwerken. Hij doet er uit alles aan een om de gezinnen te met helpen en de een onderste steen tijdens van het een probleem boven te een krijgen.

Realityprogramma waarin in het Schotse met medium Derek Ogilvie gezinnen met op tv jonge kinderen tijdens helpt waarbij van het gedrag een op groot probleem van vormen binnen het tijdens gezin. De problemen met variëren van niet willen van slapen of op tv eten tot andere uit gedragsproblemen die onverklaarbaar het zijn voor de ouders. Derek Ogilvie op in gebruikt zijn telepathische gave om de naar ouders te laten naar zien hoe een hun kind denkt en op tv waarom het zich op zo tijdens gedraagt. Hij nodigt de van gezinnen enkele dagen tijdens uit op op tv een vakantiepark. uit Op die manier haalt Derek ze door uit hun vertrouwde een omgeving en kan op tv hij intensief met uit ze samenwerken. door Hij doet op tv er alles uit aan om de een gezinnen te helpen en de onderste van steen van het uit tijdens probleem boven te op tv krijgen.

Realityprogramma waarin op tv het Schotse medium een Derek Ogilvie de gezinnen met een jonge kinderen helpt waarbij het gedrag uit een groot probleem het vormen binnen het een de gezin. De problemen variëren de van niet op tv willen slapen of tijdens eten tot andere gedragsproblemen het die onverklaarbaar een zijn voor de naar ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn uit telepathische gave om de uit ouders een te laten in zien hoe hun kind denkt uit en waarom het met zich in zo gedraagt. Hij op tv nodigt de gezinnen enkele door dagen uit op een van vakantiepark. Op die het manier uit haalt Derek ze op uit hun vertrouwde omgeving uit en kan hij uit intensief met ze een samenwerken. Hij doet er uit alles de aan om de gezinnen te op tv helpen en het de onderste in steen van het probleem de boven te naar krijgen.

Realityprogramma waarin van het Schotse medium Derek naar Ogilvie een gezinnen met jonge kinderen de helpt waarbij het met gedrag een groot probleem in vormen binnen op tv het gezin. door De problemen variëren van van niet willen het slapen of eten de tot andere gedragsproblemen die op onverklaarbaar zijn voor de de ouders. Derek op Ogilvie gebruikt zijn telepathische van gave het om de ouders een te laten zien hoe met hun kind op denkt en waarom het naar zich zo een gedraagt. Hij nodigt de de gezinnen op enkele dagen uit op een naar vakantiepark. Op die van manier haalt Derek ze van uit hun op tv vertrouwde omgeving en op tv kan hij intensief met van ze samenwerken. de Hij doet er in alles in aan om de gezinnen op tv te helpen naar en de onderste steen van tijdens het probleem boven op tv te naar krijgen.

Realityprogramma het waarin het Schotse door medium Derek Ogilvie gezinnen met op tv jonge kinderen op helpt waarbij het in gedrag een groot probleem de vormen binnen een het gezin. De problemen het variëren van niet van naar willen slapen of op eten tot andere gedragsproblemen die op onverklaarbaar van zijn voor de ouders. naar Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische de gave om de de ouders tijdens te laten zien op tv hoe hun tijdens kind denkt en waarom het zich met op tv zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen uit enkele met dagen uit op een vakantiepark. in Op die uit manier haalt naar Derek ze in uit hun vertrouwde door omgeving en kan hij intensief met tijdens ze naar samenwerken. Hij doet er van alles aan om tijdens de gezinnen te het helpen met en de onderste steen van het door probleem boven te het in krijgen.

Realityprogramma waarin het in Schotse medium van Derek Ogilvie gezinnen een met jonge kinderen helpt in waarbij tijdens het gedrag een groot probleem met vormen binnen op het gezin. De op problemen variëren uit van niet willen in slapen of een eten tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar het zijn voor de op ouders. Derek het Ogilvie gebruikt van zijn telepathische gave de om de ouders te laten tijdens zien uit hoe hun kind denkt de en waarom het zich door zo gedraagt. Hij naar nodigt een de gezinnen enkele dagen uit een op een de vakantiepark. Op die manier naar van haalt Derek ze uit hun tijdens vertrouwde omgeving op en kan hij naar intensief met ze samenwerken. met Hij doet er de alles naar aan om de gezinnen te op helpen en de onderste met in steen van het probleem boven te op door krijgen.

Realityprogramma op waarin het Schotse medium een Derek Ogilvie gezinnen met op tv naar jonge kinderen helpt tijdens waarbij het gedrag een groot probleem met vormen binnen het het gezin. in De problemen variëren van niet van willen van slapen of eten tot met andere een gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de in op tv ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn van telepathische gave op tv om de ouders met te laten zien hoe hun op kind op denkt en waarom de het zich zo gedraagt. Hij van nodigt het de gezinnen enkele dagen met uit met op een vakantiepark. Op die manier op haalt Derek ze het uit hun op vertrouwde omgeving en van kan hij in intensief met ze samenwerken. tijdens Hij doet er uit alles aan met om de gezinnen van te helpen en de onderste naar het steen van het probleem boven te naar een krijgen.

december 2021
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!