Programma gemist?

Derek overvalt inwoners naar van uit willekeurige plaatsen in naar Nederland voor een een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt op naar Derek op verzoek van vrienden of op tv familie onaangekondigd van langs bij hun naar naasten.

Derek de overvalt inwoners van willekeurige uit plaatsen naar in Nederland voor een zeer toegankelijke door groepsreading. Daarnaast komt door Derek op met verzoek van vrienden een of familie onaangekondigd de langs bij hun het naasten.

Derek komt tijdens onverwachts langs bij Jacqueline met en een haar dochter in Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd uit haar van vriendin te de verrassen met een reading. Zij naar verloor twee door jaar geleden in haar zevenjarige zoontje Jesse tijdens door een uit auto-ongeluk. Jesse was onderweg in naar de Efteling, van waar hij zou gaan op tv dansen voor uit een televisieprogramma. Jacqueline is verscheurd de door op het verdriet om de haar zoontje. Naast deze in reading, het roept Jan de hulp van Derek op tv in. Jan is het met al een tijd gescheiden een van zijn vrouw Lidia, het als op tv zij overlijdt aan kanker. uit Zijn dochters woonden in nog bij uit hun moeder toen de tijdens ziekte toesloeg op tv en sindsdien kunnen zij maar moeilijk op verder tijdens met hun leven. Jan hoopt naar met dat Derek de pijn naar van zijn dochters wat kan op tv verlichten het en verrast ze het met een van reading.

Er wordt uit een openluchttheater opgebouwd in op tv naar het Slotpark in Oosterhout. op Derek geeft uit een spontane groepssessie in het het park tijdens en iedereen is welkom. door Een paar uur voor aanvang naar worden de mensen uit in de omgeving met op met de hoogte gebracht waar tijdens Derek naar zijn onverwachte groepsreading geeft. Naast tijdens de reading tijdens heeft de het familie Beekers om de in hulp van Derek gevraagd. Hun een vijftienjarige door dochter Ilse komt tijdens in een naar schoolreisje in Spanje om het op leven in als de bus op waar ze in zitten een ongeluk door met krijgt. Sindsdien staat het door leven stil van een moeder Linda. Vader Fred tijdens heeft naar Derek zijn hulp ingeschakeld een om voor op tv iedereen de pijn te kunnen met verlichten. Tot slot een probeert Derek te uit helpen met met het verwerken van het verlies van van in de vader van naar Merel en Kirstin. Zij, en met ook hun tijdens moeder Felicia, met hebben het er erg het moeilijk mee dat hun met met vader Han vorig jaar uit het op leven stapte. van Derek naar verrast de families en naar doet er alles aan uit om de naar families hulp en troost een te naar bieden.

Derek in geeft een spontane op tv groepssessie in Baarn. Terwijl het met park wordt de omgetoverd tot een intiem naar openluchttheater, gaat op het tijdens team van Derek op pad in om de mensen te naar laten weten een dat door ze over een naar paar uur welkom een zijn in de `Pekingtuin´. Derek brengt tijdens door ook een bezoek aan op Hanneke. Haar door beste vriendin Linda de is, samen met haar twee zoontjes, uit omgekomen tijdens een in naar woningbrand. Rick, de oudste zoon uit van Linda, blijft in alleen achter. Hanneke uit heeft de zorg op tv voor Rick op met zich genomen in en wil hem verrassen de met een reading. door Daarnaast gaat Derek door ook op bezoek bij het Hennie door en Koop. in Deze opa en oma tijdens hopen dat Derek telepathisch contact uit kan een maken met hun eenjarige een kleindochter Maylanie, die ziek tijdens is. De met artsen staan voor een van een raadsel, terwijl het kleine meisje steeds op zieker op wordt.

Het van team van Derek het Ogilvie is tijdens deze week in op tv Oosterhout om het Slotpark om te de toveren tot een naar openluchttheater waar Derek met die van dag een groepssessie geeft. Een in paar uur voor de de aanvang tijdens worden met de mensen uit van de omgeving op de op hoogte gesteld naar van de speciale sessie. Ook helpt door Derek Evelien, door van naar wie haar dochter de Angelique om het leven werd de gebracht door op een jaloerse ex-vriend. Ze wil een haar met andere dochter verrassen met een een reading. Ze hoopt een dat Derek een met Angelique in in contact kan komen en op tv zo de een pijn voor met hen allebei kan uit verlichten. Juf door Anne probeert het leven van haar op vriendin op tv Caroline weer met wat dragelijker te maken door de van tijdens hulp van Derek een in te schakelen. Caroline blijft alleen door met haar de twee jonge kinderen achter op tv als haar op man na een naar heftig ziekbed sterft een aan slokdarmkanker. door Derek probeert de families een te helpen uit door in contact met te komen een met hun overleden de dierbaren.

Derek tijdens overvalt inwoners met van willekeurige plaatsen in Nederland voor uit een in zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast tijdens komt Derek van op verzoek een van vrienden of familie onaangekondigd langs de bij uit hun naasten.

Derek overvalt de inwoners van uit willekeurige plaatsen een in Nederland voor een zeer in toegankelijke van groepsreading. Daarnaast komt Derek op door verzoek een van vrienden of tijdens familie onaangekondigd langs bij hun tijdens naasten.

Realityprogramma waarin met het op Schotse medium Derek Ogilvie tijdens gezinnen met jonge kinderen helpt door waarbij op het gedrag door een groot probleem een vormen binnen het gezin. met De problemen variëren van niet in willen slapen of een eten van tot andere gedragsproblemen van die onverklaarbaar zijn voor de op ouders. op tv Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische door gave om de uit ouders te laten van zien de hoe hun kind denkt uit en waarom het zich een zo gedraagt. tijdens Hij nodigt de gezinnen tijdens tijdens enkele dagen uit op een vakantiepark. in Op die manier door met haalt Derek ze uit de hun vertrouwde tijdens omgeving en kan de hij intensief met een ze samenwerken. Hij de doet er alles aan om de op tv gezinnen naar te helpen van en de onderste steen van in het van probleem boven te in krijgen.

Realityprogramma naar waarin het Schotse medium Derek door Ogilvie gezinnen het met jonge een kinderen helpt waarbij het tijdens gedrag een groot het probleem vormen binnen de het gezin. De het problemen variëren naar van niet willen slapen een of eten tot andere in gedragsproblemen die tijdens onverklaarbaar zijn in voor de uit ouders. Derek Ogilvie op gebruikt zijn telepathische gave om de op tv tijdens ouders te laten zien hoe van hun kind door denkt en waarom de het zich zo gedraagt. Hij in op nodigt de gezinnen enkele dagen uit uit op een met vakantiepark. Op die het manier de haalt Derek ze op uit hun vertrouwde omgeving van en kan hij naar intensief met ze op samenwerken. Hij doet uit er alles aan om uit de gezinnen te op tv helpen op tv en de onderste steen met van het probleem met boven te het krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin het Schotse medium het Derek Ogilvie gezinnen met op jonge kinderen helpt door waarbij het het gedrag naar een groot probleem vormen binnen het van gezin. De problemen tijdens variëren van niet het willen op tv slapen of eten tot door andere tijdens gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de met ouders. Derek uit Ogilvie gebruikt zijn de telepathische gave van om de ouders te naar laten een zien hoe hun tijdens kind denkt en waarom het zich met zo gedraagt. Hij de nodigt de door gezinnen een enkele dagen uit op een vakantiepark. met Op die manier naar op haalt Derek ze met uit hun vertrouwde omgeving en kan de met hij intensief met ze samenwerken. op Hij doet van er alles aan om de door van gezinnen te helpen en de op onderste steen op van het probleem boven te in tijdens krijgen.

Realityprogramma waarin het met Schotse tijdens medium Derek Ogilvie op tv gezinnen met jonge kinderen helpt naar van waarbij het gedrag een groot door probleem vormen met binnen het gezin. De problemen op tv variëren op van niet willen slapen of in eten tot andere het op tv gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de het in ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische het gave om de een ouders van te laten zien uit hoe hun kind denkt op tv en waarom op tv het zich zo gedraagt. Hij uit nodigt de door gezinnen op enkele dagen uit op een de vakantiepark. Op de die manier haalt Derek ze tijdens uit uit hun vertrouwde omgeving en kan van hij intensief door met in ze samenwerken. Hij doet er het alles aan om uit de van gezinnen te helpen en de in onderste steen van op tv het probleem boven het te de krijgen.

Realityprogramma een waarin het naar Schotse medium Derek Ogilvie uit gezinnen met jonge kinderen helpt naar waarbij het de gedrag de een groot probleem vormen binnen het de met gezin. De problemen variëren van uit niet willen slapen tijdens of eten tot door andere op gedragsproblemen die onverklaarbaar van zijn voor de met ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn naar telepathische gave op tv om de ouders in te laten zien door hoe hun kind tijdens denkt en door waarom het zich van zo gedraagt. Hij nodigt de met gezinnen enkele dagen uit met op in een vakantiepark. Op die in manier de haalt Derek ze uit hun vertrouwde tijdens omgeving en het kan hij intensief met met ze op tv samenwerken. Hij doet er alles uit met aan om de gezinnen een te helpen en de van onderste een steen van het van probleem boven te uit krijgen.

Realityprogramma waarin het op tv Schotse het medium Derek met Ogilvie gezinnen met jonge kinderen het helpt waarbij het het gedrag een groot op probleem van vormen binnen het gezin. De in problemen van variëren van niet willen slapen of in eten tot het andere uit gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de uit ouders. Derek Ogilvie met de gebruikt zijn telepathische tijdens gave om de ouders te laten uit zien hoe hun naar kind denkt uit en waarom het in zich door zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen in enkele uit dagen uit op een een vakantiepark. Op die manier door haalt Derek van ze op uit hun vertrouwde omgeving tijdens en kan hij intensief met de ze samenwerken. op tv Hij doet er alles de aan om de van gezinnen tijdens te helpen van en de onderste steen van de het een probleem boven te door krijgen.

Realityprogramma naar waarin het Schotse medium met Derek Ogilvie gezinnen tijdens met jonge kinderen helpt tijdens naar waarbij het gedrag een groot probleem van vormen binnen het op tv gezin. in De problemen variëren op van niet willen slapen of op eten tot andere door gedragsproblemen die onverklaarbaar van zijn voor de tijdens ouders. Derek Ogilvie van gebruikt door zijn telepathische gave uit om de tijdens ouders te laten zien tijdens hoe hun op tv kind denkt en waarom van het zich door zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen op tv enkele dagen het uit op op een vakantiepark. Op die van manier haalt Derek ze naar uit hun vertrouwde met door omgeving en kan hij intensief uit met ze het samenwerken. Hij op tv doet er alles aan om van de gezinnen door te helpen en in de onderste steen het van het tijdens probleem boven te in krijgen.

oktober 2020
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!