Programma gemist?

Derek overvalt met inwoners van willekeurige van plaatsen in de Nederland voor van een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast op tv komt Derek op verzoek op van vrienden op of uit familie onaangekondigd langs met bij hun naasten.

Derek in overvalt inwoners van de willekeurige plaatsen in Nederland voor door een zeer toegankelijke door groepsreading. Daarnaast komt tijdens de Derek op verzoek een van vrienden of familie onaangekondigd langs tijdens bij hun door naasten.

Derek komt onverwachts op langs naar bij Jacqueline en op tv haar dochter Noëlla. Jôse naar heeft Derek namelijk gevraagd uit haar vriendin uit te verrassen met een uit met reading. Zij verloor twee het jaar geleden haar zevenjarige op zoontje Jesse door een met auto-ongeluk. Jesse in was onderweg naar met de met Efteling, waar hij tijdens zou gaan dansen voor een televisieprogramma. de van Jacqueline is verscheurd op door het verdriet om met haar zoontje. Naast tijdens deze reading, in roept Jan de tijdens hulp van Derek in. Jan uit is al een tijd door gescheiden de van zijn vrouw op Lidia, als zij tijdens overlijdt aan op tv kanker. Zijn dochters woonden naar nog bij met hun moeder toen op tv de ziekte toesloeg en sindsdien door kunnen zij het maar moeilijk het verder met hun uit leven. Jan hoopt de dat Derek de tijdens pijn van zijn van dochters wat kan verlichten en verrast naar de ze met een naar reading.

Er wordt een het openluchttheater opgebouwd in een in het Slotpark in de Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie naar in in het park en van iedereen is de welkom. Een paar uur voor aanvang door worden de uit mensen in de omgeving met op door de hoogte gebracht waar van Derek zijn onverwachte naar groepsreading geeft. Naast de een van reading heeft de familie naar Beekers om de door hulp van Derek met gevraagd. Hun vijftienjarige de dochter Ilse komt tijdens met een van schoolreisje in Spanje om door het leven als de door bus uit waar ze in zitten met een ongeluk in krijgt. Sindsdien staat het leven stil van van op tv moeder Linda. Vader Fred heeft van een Derek zijn hulp ingeschakeld om voor van op tv iedereen de pijn te het kunnen verlichten. Tot slot probeert uit Derek te helpen naar met het verwerken van van het verlies tijdens door van de vader van Merel met en Kirstin. op tv Zij, en uit ook hun moeder Felicia, naar hebben het er erg moeilijk op tv een mee dat hun vader Han op vorig jaar uit het tijdens de leven stapte. Derek verrast de families tijdens en doet van er alles aan om op tv de families tijdens hulp en troost te het naar bieden.

Derek geeft in een een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl tijdens het park wordt een omgetoverd tot een intiem in openluchttheater, gaat het op tv team met van Derek op pad het om de mensen te op tv op laten weten dat ze het over een paar uur welkom door naar zijn in de op `Pekingtuin´. Derek brengt ook het een bezoek aan Hanneke. op Haar beste vriendin naar Linda is, op tv samen met met haar twee zoontjes, omgekomen tijdens een de woningbrand. het Rick, de oudste door zoon van Linda, blijft alleen op tv achter. Hanneke het heeft de zorg een voor Rick op zich op tv genomen en wil op tv hem van verrassen met een reading. in Daarnaast gaat het Derek ook op bezoek bij door Hennie en het Koop. Deze opa van en oma hopen dat met Derek door telepathisch contact kan maken een met tijdens hun eenjarige kleindochter Maylanie, die de ziek is. De artsen op tv een staan voor een raadsel, terwijl naar het met kleine meisje steeds zieker met wordt.

Het team door van Derek van Ogilvie is deze op week in tijdens Oosterhout om het Slotpark om te naar toveren tot een door tijdens openluchttheater waar Derek met die dag een groepssessie tijdens geeft. Een door paar uur voor de aanvang worden met de mensen uit met van de omgeving op de hoogte gesteld de van op tv de speciale sessie. Ook helpt tijdens Derek Evelien, van uit door wie haar dochter Angelique om op tv het uit leven werd gebracht door een een jaloerse het ex-vriend. Ze wil haar andere op dochter door verrassen met een reading. op Ze hoopt dat Derek de met Angelique in contact een kan komen door en uit zo de pijn voor hen in allebei kan verlichten. een Juf Anne tijdens probeert het leven van haar een vriendin op Caroline weer een wat dragelijker te maken door de de van hulp van Derek in van te schakelen. van Caroline blijft alleen het met haar twee jonge kinderen naar achter als haar man tijdens na een heftig van ziekbed het sterft aan een slokdarmkanker. Derek probeert de families te de helpen een door in op tv contact te komen met door hun overleden door dierbaren.

Derek tijdens overvalt inwoners naar van willekeurige plaatsen in Nederland voor de een door zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast met komt Derek op door verzoek van uit vrienden of familie van onaangekondigd langs bij van hun naasten.

Derek door overvalt inwoners van willekeurige plaatsen van in de Nederland voor een van zeer toegankelijke de groepsreading. Daarnaast komt Derek op een verzoek van van vrienden of familie onaangekondigd langs van bij een hun naasten.

Realityprogramma waarin tijdens het Schotse medium op Derek door Ogilvie gezinnen met jonge kinderen de helpt waarbij met het gedrag een met groot probleem vormen binnen met het gezin. De problemen van variëren van niet in de willen slapen of eten in tot andere gedragsproblemen van die onverklaarbaar zijn met voor de tijdens ouders. Derek Ogilvie de gebruikt zijn telepathische gave het om de ouders tijdens te laten met zien hoe hun kind denkt tijdens en een waarom het zich zo gedraagt. tijdens Hij nodigt de gezinnen op tijdens enkele dagen uit op een een vakantiepark. op Op die manier haalt met Derek ze uit hun vertrouwde uit uit omgeving en kan hij naar intensief met ze samenwerken. een Hij doet er door alles naar aan om de gezinnen in te helpen het en de onderste steen naar van het probleem boven te door in krijgen.

Realityprogramma waarin met het Schotse door medium Derek Ogilvie van gezinnen met jonge kinderen helpt in waarbij naar het gedrag door een groot probleem vormen binnen op tv het gezin. De problemen uit variëren van op tv niet willen slapen door of op eten tot andere gedragsproblemen die in onverklaarbaar zijn voor de tijdens ouders. Derek een Ogilvie gebruikt zijn tijdens telepathische gave om de op op ouders te laten zien hoe tijdens hun kind de denkt en in waarom het zich zo gedraagt. Hij in nodigt van de gezinnen enkele dagen uit tijdens op in een vakantiepark. Op die manier in haalt Derek uit ze tijdens uit hun vertrouwde omgeving en een kan de hij intensief met ze uit samenwerken. Hij doet er alles de aan om de de gezinnen te helpen de en een de onderste naar steen van het de probleem boven te het krijgen.

Realityprogramma naar waarin het uit Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met met jonge kinderen uit helpt waarbij het gedrag op een groot probleem door vormen uit binnen het gezin. De uit problemen variëren van op tv niet de willen slapen of eten tot andere tijdens gedragsproblemen die met onverklaarbaar zijn op tv voor de ouders. tijdens Derek Ogilvie gebruikt zijn een telepathische gave om de op tv ouders te laten op zien uit hoe hun naar kind denkt en waarom het zich op in zo gedraagt. Hij nodigt door de gezinnen enkele dagen uit in op een vakantiepark. een Op die door manier haalt met Derek ze uit van hun vertrouwde omgeving en kan een naar hij intensief met ze samenwerken. Hij naar doet er alles door aan om de naar de gezinnen te helpen en de onderste in steen van het in probleem boven te tijdens op tv krijgen.

Realityprogramma in waarin het met Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen de met een jonge kinderen helpt op tv waarbij het gedrag een groot op tv probleem vormen binnen het naar gezin. De problemen de variëren met van niet willen slapen van of eten tot andere het gedragsproblemen in die onverklaarbaar zijn voor op tv de ouders. Derek de Ogilvie een gebruikt zijn telepathische gave om naar de ouders op tv te laten zien het hoe hun op tv kind denkt en waarom van het zich het zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen het enkele dagen van uit op op een vakantiepark. Op tijdens die manier haalt naar Derek ze uit op hun vertrouwde omgeving en uit kan hij intensief met in ze samenwerken. uit Hij doet er alles van door aan om de uit gezinnen te helpen en de de onderste steen tijdens van het probleem boven te het tijdens krijgen.

Realityprogramma een waarin het Schotse medium Derek op tv Ogilvie in gezinnen met jonge kinderen uit helpt de waarbij het gedrag een groot uit probleem vormen binnen door het gezin. het De problemen een variëren van niet door willen slapen of in eten tot andere gedragsproblemen die het onverklaarbaar het zijn voor de ouders. Derek Ogilvie door gebruikt zijn telepathische door gave om de in ouders met te laten zien hoe hun een kind denkt en door tijdens waarom het zich zo gedraagt. uit Hij het nodigt de gezinnen enkele dagen tijdens uit op een met vakantiepark. naar Op die manier haalt Derek door ze uit hun vertrouwde met tijdens omgeving en kan hij intensief met uit uit ze samenwerken. Hij tijdens doet er alles aan om het de gezinnen te helpen de en de met onderste steen van met het uit probleem boven te door krijgen.

Realityprogramma waarin het van Schotse medium door Derek Ogilvie gezinnen het met het jonge kinderen helpt waarbij het door gedrag op een groot probleem vormen de binnen het gezin. De problemen naar variëren van van niet tijdens willen slapen of eten tot het andere gedragsproblemen door die onverklaarbaar zijn tijdens voor de ouders. door Derek Ogilvie gebruikt in zijn telepathische gave om in de ouders naar te laten zien hoe naar hun kind denkt en met waarom het zich uit zo door gedraagt. Hij nodigt op tv de gezinnen enkele dagen uit door op een door vakantiepark. Op die een manier haalt Derek ze in uit hun vertrouwde het van omgeving en kan in hij intensief met ze samenwerken. Hij het doet van er alles op tv aan om de gezinnen van te helpen en de onderste de met steen van het een probleem boven te op tv krijgen.

Realityprogramma waarin naar het Schotse door medium Derek naar Ogilvie gezinnen met jonge kinderen het helpt van waarbij het gedrag een groot een probleem vormen binnen het naar gezin. De problemen de variëren van niet tijdens willen door slapen of eten tot andere de gedragsproblemen die door onverklaarbaar zijn voor de een ouders. naar Derek Ogilvie op gebruikt zijn telepathische gave om de in met ouders te laten zien hoe hun het kind denkt op tv en waarom het op zich met zo gedraagt. Hij van nodigt de gezinnen enkele een dagen uit op een vakantiepark. in Op die uit manier haalt Derek ze het uit hun vertrouwde het omgeving en op tv kan hij met intensief met ze tijdens samenwerken. Hij doet op tv er alles aan om van de een gezinnen te helpen en van de onderste steen van het in probleem tijdens boven te met krijgen.

maart 2021
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!