Programma gemist?

Derek uit overvalt inwoners van willekeurige van plaatsen in tijdens Nederland voor naar een zeer toegankelijke op groepsreading. Daarnaast komt een Derek op verzoek van door vrienden of familie onaangekondigd in langs bij hun tijdens naasten.

Derek overvalt inwoners door van willekeurige plaatsen op tv in Nederland uit voor een zeer toegankelijke naar groepsreading. Daarnaast de komt de Derek op verzoek van het vrienden of familie onaangekondigd uit langs bij een hun naasten.

Derek komt het onverwachts langs bij op tv Jacqueline en uit haar dochter op Noëlla. Jôse heeft Derek een namelijk gevraagd uit haar vriendin te van verrassen met een reading. het Zij verloor het twee jaar geleden op tv haar zevenjarige zoontje Jesse door door een auto-ongeluk. Jesse was de onderweg tijdens naar de Efteling, een waar hij zou de gaan dansen voor in een televisieprogramma. Jacqueline is verscheurd het het door het verdriet van om haar zoontje. Naast deze reading, het roept Jan de van naar hulp van Derek in. Jan is tijdens een al een tijd gescheiden in van zijn vrouw de Lidia, als zij overlijdt tijdens aan kanker. op Zijn dochters woonden nog bij door een hun moeder toen de ziekte door toesloeg en sindsdien de kunnen zij maar van moeilijk verder met hun op tv leven. Jan hoopt op tv het dat Derek de pijn van zijn het dochters de wat kan verlichten door en verrast ze met het een op reading.

Er wordt op tv een openluchttheater opgebouwd in op het Slotpark in met Oosterhout. Derek op tv geeft het een spontane groepssessie in het de park en iedereen is uit door welkom. Een paar uur de voor aanvang worden door de mensen in de door omgeving op de hoogte op gebracht waar Derek de tijdens zijn onverwachte groepsreading geeft. Naast de met reading heeft naar de familie Beekers uit om de tijdens hulp van Derek gevraagd. Hun een de vijftienjarige dochter Ilse komt tijdens een een schoolreisje in een Spanje om het leven van als in de bus naar waar ze in op tv zitten een ongeluk krijgt. Sindsdien op tv staat het leven stil een van moeder Linda. door op tv Vader Fred heeft Derek met zijn hulp ingeschakeld om voor naar de iedereen de pijn te kunnen tijdens verlichten. Tot slot tijdens probeert in Derek te helpen met het tijdens verwerken van het verlies in van het de vader van Merel en op met Kirstin. Zij, en ook van hun moeder op tv Felicia, hebben het er met erg moeilijk mee dat hun van vader Han vorig door op tv jaar uit het leven stapte. uit Derek verrast tijdens de families en doet in er alles aan om een de families hulp op en troost te tijdens met bieden.

Derek geeft een het spontane een groepssessie in Baarn. van Terwijl het park wordt omgetoverd de van tot een intiem van openluchttheater, gaat het team van tijdens Derek op pad het om uit de mensen te laten weten dat op de ze over een paar uur welkom tijdens zijn in de op tv het `Pekingtuin´. Derek brengt ook een van bezoek aan Hanneke. op tv Haar beste vriendin van Linda is, samen met met haar twee zoontjes, met omgekomen tijdens een op woningbrand. Rick, de naar oudste in zoon van Linda, een blijft alleen tijdens achter. Hanneke heeft de zorg van voor in Rick op zich genomen naar en wil hem verrassen met met een reading. Daarnaast tijdens gaat Derek ook uit tijdens op bezoek bij van Hennie en Koop. Deze de opa en oma hopen dat op Derek telepathisch op contact een kan maken met hun eenjarige kleindochter met Maylanie, die een ziek is. De op tv artsen staan voor een de de raadsel, terwijl het kleine een meisje steeds zieker een wordt.

Het op team van Derek Ogilvie het is deze week in op Oosterhout een om het Slotpark om te uit toveren in tot een openluchttheater in waar Derek die dag een een groepssessie van geeft. Een tijdens paar uur voor de aanvang worden op de mensen door uit de omgeving op door het de hoogte gesteld van de speciale door sessie. het Ook helpt Derek een Evelien, van wie een haar dochter Angelique om het naar leven werd gebracht uit door de een jaloerse ex-vriend. de Ze wil haar op tv andere dochter verrassen tijdens met een reading. Ze hoopt van dat Derek op met naar Angelique in contact kan komen op en zo de pijn op voor hen allebei een kan verlichten. Juf naar uit Anne probeert het leven een van haar vriendin Caroline weer tijdens wat dragelijker te op maken tijdens door de hulp van op tv Derek in te schakelen. uit een Caroline blijft alleen op met haar twee jonge kinderen achter tijdens als haar man uit na het een heftig het ziekbed sterft aan slokdarmkanker. Derek de probeert de families te de helpen door in naar contact te in komen met op tv hun overleden tijdens dierbaren.

Derek overvalt van inwoners van uit willekeurige plaatsen in op Nederland voor een zeer in toegankelijke groepsreading. Daarnaast van komt Derek op in verzoek van op tv vrienden of familie de onaangekondigd langs bij hun met naasten.

Derek naar overvalt inwoners van willekeurige plaatsen tijdens in Nederland voor door een zeer toegankelijke door groepsreading. Daarnaast in komt door Derek op verzoek van in vrienden of familie onaangekondigd langs de bij hun van naasten.

Realityprogramma waarin door het Schotse medium Derek met Ogilvie gezinnen met op tv jonge kinderen helpt op tv waarbij het op tv gedrag op een groot probleem tijdens vormen binnen het gezin. De naar problemen variëren uit van niet willen slapen of het eten tot andere op tv gedragsproblemen die onverklaarbaar van zijn de voor de ouders. uit Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische in gave om een de op tv ouders te laten zien hoe op hun kind van denkt en waarom het zich met het zo gedraagt. Hij nodigt de in gezinnen enkele van dagen uit op een van vakantiepark. op tv Op die manier naar haalt Derek ze het uit hun vertrouwde omgeving en op kan hij het intensief met ze samenwerken. van Hij doet met er alles een aan om de gezinnen te helpen in en door de onderste steen het van het probleem boven te tijdens van krijgen.

Realityprogramma in waarin het Schotse medium Derek op tv uit Ogilvie gezinnen met jonge tijdens kinderen helpt waarbij de het gedrag een groot probleem in vormen binnen het op gezin. in De problemen op tv variëren van niet willen uit slapen of eten tot andere de in gedragsproblemen die onverklaarbaar tijdens zijn voor de op ouders. Derek Ogilvie gebruikt naar zijn telepathische gave uit om de ouders het te laten in zien hoe hun naar kind denkt en een waarom het zich zo het gedraagt. Hij nodigt de een gezinnen het enkele dagen uit op op tv een vakantiepark. een Op die manier in haalt Derek ze uit in hun vertrouwde omgeving en met kan hij naar intensief met de ze samenwerken. Hij doet met er alles aan om door de gezinnen van te helpen en op tv de onderste in steen van het probleem boven in te in krijgen.

Realityprogramma op waarin het Schotse medium Derek de Ogilvie gezinnen met door jonge kinderen in helpt uit waarbij het gedrag een groot probleem een vormen op binnen het gezin. De problemen het variëren van niet van willen slapen of op eten tot andere in gedragsproblemen die op onverklaarbaar zijn op tv voor de ouders. Derek van Ogilvie gebruikt zijn telepathische door gave om tijdens de ouders te laten met zien het hoe hun kind denkt op tv en door waarom het zich naar zo gedraagt. Hij nodigt uit de gezinnen enkele door dagen uit op op een vakantiepark. Op die op manier haalt Derek ze tijdens de uit hun vertrouwde omgeving en op kan hij intensief met met ze samenwerken. op tv Hij doet er alles tijdens het aan om de gezinnen te op tv helpen en de het onderste steen door van het probleem boven te in op krijgen.

Realityprogramma naar waarin het Schotse medium de Derek Ogilvie gezinnen de met jonge kinderen helpt van waarbij op het gedrag een groot de probleem vormen binnen het een gezin. De uit problemen variëren van niet naar willen slapen door of door eten tot andere gedragsproblemen tijdens die onverklaarbaar zijn op tv voor de met ouders. Derek Ogilvie in gebruikt zijn telepathische op tv gave om de ouders het te laten door zien hoe hun kind denkt en een waarom het van zich zo gedraagt. van Hij van nodigt de gezinnen enkele dagen uit uit naar op een vakantiepark. op Op die manier haalt een Derek ze uit in hun vertrouwde omgeving en kan door het hij intensief met van ze samenwerken. Hij door doet er alles aan door om de op tv gezinnen te helpen en de onderste tijdens steen naar van het van probleem boven te op krijgen.

Realityprogramma naar waarin het Schotse een medium Derek het Ogilvie gezinnen met jonge op kinderen helpt door waarbij het gedrag een groot probleem naar van vormen binnen het een gezin. De problemen variëren van niet door naar willen slapen of eten tot de andere van gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn de voor de ouders. van Derek Ogilvie gebruikt zijn op telepathische gave om op de ouders te van laten zien hoe hun met door kind denkt en waarom het op tv zich zo gedraagt. door Hij nodigt met de gezinnen enkele van dagen uit op een vakantiepark. het Op die naar manier naar haalt Derek ze uit hun vertrouwde het omgeving op en kan het hij intensief met ze samenwerken. Hij uit doet naar er alles aan tijdens om de gezinnen een te helpen en de door onderste steen van het een probleem boven de te op krijgen.

Realityprogramma waarin van het Schotse medium op Derek Ogilvie gezinnen met door jonge kinderen het helpt waarbij het naar gedrag in een groot probleem in vormen binnen het gezin. De op problemen variëren van niet op tv een willen slapen of eten tot andere op uit gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de op tv ouders. tijdens Derek Ogilvie gebruikt zijn een telepathische gave om de naar ouders te van laten zien met hoe hun kind denkt en het waarom het zich het zo gedraagt. Hij met het nodigt de gezinnen door enkele dagen uit uit op een vakantiepark. Op de die manier haalt Derek het ze uit hun vertrouwde de het omgeving en kan hij de intensief met ze samenwerken. Hij door doet er van alles aan om de door gezinnen op te helpen en de onderste in steen van de het door probleem boven te op tv krijgen.

Realityprogramma waarin naar het Schotse medium van Derek Ogilvie gezinnen door met jonge kinderen helpt naar waarbij een het gedrag een groot probleem op de vormen binnen het gezin. De problemen met variëren van niet op tv willen naar slapen of met eten tot andere gedragsproblemen een die onverklaarbaar zijn door voor de ouders. Derek in Ogilvie gebruikt zijn telepathische met op tv gave om de tijdens ouders te laten op tv zien hoe hun kind denkt door en van waarom het zich door zo gedraagt. Hij van nodigt de gezinnen enkele dagen naar uit op met een vakantiepark. Op die manier de haalt tijdens Derek ze uit hun uit vertrouwde omgeving en kan op van hij intensief met ze samenwerken. Hij het doet er alles in aan een om de het gezinnen te helpen tijdens en de onderste steen van het op probleem de boven te van krijgen.

december 2018
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord