Programma gemist?

Derek overvalt inwoners met van van willekeurige plaatsen in Nederland met voor een zeer toegankelijke een groepsreading. tijdens Daarnaast komt Derek het op verzoek van vrienden tijdens of een familie onaangekondigd langs uit bij hun naasten.

Derek het overvalt inwoners van willekeurige op tv plaatsen in Nederland voor een in een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt het Derek naar op verzoek van vrienden door of familie in onaangekondigd langs naar bij hun naasten.

Derek komt onverwachts tijdens langs bij Jacqueline met een en haar dochter Noëlla. Jôse op tv heeft Derek namelijk gevraagd tijdens haar vriendin te door verrassen door met een tijdens reading. Zij verloor twee jaar door geleden door haar zevenjarige zoontje Jesse door een uit auto-ongeluk. Jesse was door onderweg naar van de de Efteling, waar hij zou gaan door dansen van voor een televisieprogramma. Jacqueline van is verscheurd door de het verdriet om haar op tv zoontje. Naast deze tijdens reading, roept Jan de het hulp in van Derek met in. Jan is al een door tijd gescheiden van in zijn vrouw Lidia, als naar zij op overlijdt aan kanker. tijdens Zijn dochters woonden nog met bij van hun moeder toen de ziekte met toesloeg en in sindsdien kunnen zij maar moeilijk de het verder met hun leven. door Jan hoopt dat Derek de van pijn op van zijn dochters wat tijdens kan met verlichten en verrast de ze met een uit reading.

Er wordt het een openluchttheater met opgebouwd in het Slotpark in tijdens Oosterhout. Derek geeft naar een spontane groepssessie in in het met park en in iedereen is van welkom. Een paar uur voor de aanvang worden de naar mensen de in de omgeving op de de hoogte van gebracht waar Derek zijn uit onverwachte groepsreading geeft. door Naast de reading het heeft de familie op tv Beekers om de hulp van het Derek gevraagd. Hun het vijftienjarige dochter Ilse een komt door tijdens een schoolreisje in Spanje het om het met leven een als de bus waar ze in tijdens zitten tijdens een ongeluk krijgt. het Sindsdien staat het tijdens leven stil van moeder tijdens Linda. een Vader Fred heeft Derek zijn hulp in het ingeschakeld om voor iedereen de de pijn te kunnen op tv verlichten. Tot tijdens slot probeert Derek te helpen op tv met het op tv verwerken van het verlies de van de door vader van tijdens Merel en Kirstin. Zij, naar en ook door hun moeder Felicia, een hebben het er erg tijdens moeilijk mee dat hun naar vader Han een vorig van jaar uit het door leven stapte. Derek verrast met de families door en doet er alles aan in om de families met hulp en troost te uit naar bieden.

Derek een geeft een spontane groepssessie van in Baarn. in Terwijl het park wordt omgetoverd op tot de een intiem door openluchttheater, gaat het team op tv van Derek op pad een om de mensen op te laten weten dat met ze naar over een paar uur welkom een zijn in de de `Pekingtuin´. Derek het brengt naar ook een bezoek van aan Hanneke. Haar beste de vriendin Linda is, samen met van haar twee zoontjes, met het omgekomen tijdens een woningbrand. Rick, het de oudste zoon door van Linda, op tv blijft alleen achter. naar Hanneke heeft de zorg voor naar het Rick op zich genomen en wil met hem verrassen in met een reading. Daarnaast in gaat tijdens Derek ook op bezoek bij van Hennie en van Koop. Deze uit opa en oma met hopen dat Derek telepathisch contact het kan door maken met hun eenjarige kleindochter uit Maylanie, die ziek uit is. met De artsen staan voor met een raadsel, uit terwijl het kleine van meisje steeds een zieker wordt.

Het team een van Derek met Ogilvie is deze week in in Oosterhout door om het van Slotpark om te toveren tot met een openluchttheater een waar Derek uit die dag een groepssessie van geeft. Een paar uit uur voor de aanvang op tv worden de het mensen uit de naar omgeving op de op tv hoogte gesteld van tijdens de speciale sessie. Ook op tv helpt Derek Evelien, van uit uit wie haar dochter Angelique om naar het leven werd gebracht in door door een jaloerse ex-vriend. Ze op tv wil haar andere dochter de verrassen met tijdens een reading. Ze hoopt met dat Derek van met Angelique in contact op tv kan komen en in op tv zo de pijn voor een hen allebei de kan verlichten. Juf Anne probeert op het op leven van haar vriendin uit Caroline weer wat de dragelijker te maken door de naar in hulp van Derek de in te schakelen. een Caroline blijft alleen tijdens met haar twee jonge kinderen achter een als haar op man op tv na een heftig ziekbed met sterft aan slokdarmkanker. Derek probeert uit de families op te helpen door in met een contact te komen met hun door overleden naar dierbaren.

Derek overvalt inwoners naar van willekeurige tijdens plaatsen in in Nederland voor een zeer toegankelijke met groepsreading. door Daarnaast komt op tv Derek op verzoek van de vrienden of het familie onaangekondigd langs de bij hun naasten.

Derek door overvalt inwoners van uit willekeurige plaatsen in de Nederland voor een zeer toegankelijke uit groepsreading. Daarnaast naar komt Derek op door verzoek van vrienden door of familie onaangekondigd langs uit bij hun op tv naasten.

Realityprogramma door waarin het Schotse medium de Derek Ogilvie gezinnen de met jonge kinderen helpt door waarbij het het gedrag een groot op probleem vormen het binnen het gezin. De tijdens problemen in variëren van niet willen slapen door of eten door tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar van naar zijn voor de ouders. Derek in Ogilvie gebruikt tijdens zijn telepathische van gave om de ouders door te laten zien hoe hun de kind denkt op en van waarom het zich de zo gedraagt. Hij nodigt met de gezinnen enkele dagen uit door op een vakantiepark. met Op de die manier haalt op Derek ze uit hun een vertrouwde tijdens omgeving en kan hij een intensief met ze samenwerken. op Hij doet van er alles aan om de een in gezinnen te helpen en de met onderste steen van op het probleem uit boven te op krijgen.

Realityprogramma het waarin het Schotse medium naar Derek Ogilvie gezinnen met in met jonge kinderen helpt waarbij het naar gedrag de een groot probleem vormen door binnen het gezin. in De problemen variëren van van niet willen door slapen of eten de tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar op een zijn voor de ouders. Derek de Ogilvie gebruikt zijn uit telepathische gave van om de ouders te laten uit zien hoe op tv hun kind denkt door en waarom het met zich met zo gedraagt. Hij nodigt de van gezinnen enkele tijdens dagen uit op een vakantiepark. uit Op die van manier haalt Derek ze in uit het hun vertrouwde omgeving op en kan hij intensief uit met ze samenwerken. de Hij het doet er alles een aan om de gezinnen te de helpen en de onderste een steen het van het van probleem boven te een krijgen.

Realityprogramma van waarin het met Schotse medium Derek de Ogilvie gezinnen met jonge kinderen in helpt waarbij met het gedrag tijdens een groot probleem vormen binnen het uit tijdens gezin. De problemen variëren van niet een willen slapen of een eten uit tot andere gedragsproblemen die op tv onverklaarbaar zijn voor de een ouders. Derek in Ogilvie gebruikt zijn in telepathische gave om door de ouders te tijdens laten zien hoe op hun kind denkt en door waarom het een zich zo gedraagt. Hij met nodigt een de gezinnen enkele dagen in uit in op een vakantiepark. de Op die manier haalt op tv Derek ze een uit hun vertrouwde omgeving en met kan hij intensief met met ze samenwerken. Hij tijdens doet de er alles op aan om de gezinnen het te helpen en de de onderste steen van het de probleem naar boven te met krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin het Schotse medium Derek met Ogilvie naar gezinnen met naar jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een uit een groot probleem het vormen binnen het gezin. De problemen de variëren van niet op tv willen de slapen of van eten tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar van de zijn voor de uit ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn van telepathische uit gave om de ouders te tijdens laten zien een hoe hun kind denkt en het waarom uit het zich zo gedraagt. in Hij op nodigt de gezinnen enkele dagen met uit op een vakantiepark. door Op die manier op van haalt Derek ze uit uit hun vertrouwde het omgeving en kan de hij intensief met ze de samenwerken. Hij doet door er alles door aan om de gezinnen te tijdens helpen en de naar onderste steen op van het probleem boven met te op krijgen.

Realityprogramma naar waarin het Schotse uit medium Derek Ogilvie naar gezinnen met jonge met kinderen helpt waarbij het gedrag van naar een groot probleem vormen binnen het van gezin. De problemen uit tijdens variëren van niet willen slapen door of op eten tot andere gedragsproblemen die op onverklaarbaar zijn een voor de ouders. Derek tijdens Ogilvie gebruikt zijn in telepathische in gave om de met ouders te laten zien hoe hun van kind denkt en op waarom het zich een zo gedraagt. van Hij van nodigt de gezinnen enkele dagen op uit op een van vakantiepark. Op naar die manier haalt Derek naar ze uit hun vertrouwde een de omgeving en kan hij op tv intensief met van ze samenwerken. Hij doet er alles uit aan om de een op gezinnen te helpen op en de onderste steen van met het probleem uit boven te op krijgen.

Realityprogramma waarin het op tv door Schotse medium Derek Ogilvie door gezinnen met van jonge kinderen helpt waarbij het de gedrag door een groot probleem vormen van binnen het gezin. De problemen naar variëren met van niet willen slapen of op tv eten tot naar andere gedragsproblemen die van onverklaarbaar zijn voor de op ouders. Derek Ogilvie op gebruikt op tv zijn telepathische met gave om de ouders te een laten zien de hoe hun kind denkt en de waarom het zich met zo op gedraagt. Hij nodigt de gezinnen tijdens enkele van dagen uit op een vakantiepark. de Op die manier het haalt op Derek ze een uit hun vertrouwde omgeving en kan op tv hij intensief met een met ze samenwerken. Hij op tv doet er alles met aan om de gezinnen van te helpen en de onderste op steen van het van op probleem boven te een krijgen.

Realityprogramma door waarin het Schotse de medium Derek Ogilvie gezinnen met door jonge kinderen uit helpt op tv waarbij het gedrag op tv een groot probleem vormen het binnen het gezin. De problemen tijdens met variëren van niet willen slapen of met eten tot andere naar gedragsproblemen die onverklaarbaar de het zijn voor de ouders. Derek Ogilvie op tv uit gebruikt zijn telepathische gave om de in ouders te laten van zien hoe hun in kind denkt naar en door waarom het zich het zo gedraagt. Hij met nodigt de gezinnen enkele dagen uit uit op een vakantiepark. een Op die naar manier haalt met Derek ze uit hun tijdens vertrouwde omgeving en uit kan naar hij intensief met ze samenwerken. de Hij doet er alles het aan een om de gezinnen te van helpen en de onderste een in steen van het een probleem boven te op tv krijgen.

juni 2019
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord