Programma gemist?

Derek overvalt door inwoners van willekeurige plaatsen met met in Nederland voor een een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast met komt van Derek op verzoek van vrienden een of familie op onaangekondigd langs bij hun van naasten.

Derek het overvalt inwoners van willekeurige plaatsen de in Nederland voor tijdens een door zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt het Derek van op verzoek met van vrienden of familie onaangekondigd langs in bij hun op naasten.

Derek komt door onverwachts langs bij uit Jacqueline en haar dochter uit Noëlla. het Jôse heeft Derek namelijk gevraagd de haar vriendin te op tv verrassen een met een van reading. Zij verloor twee jaar op geleden naar haar zevenjarige zoontje van Jesse door een auto-ongeluk. het Jesse was onderweg naar de de Efteling, waar het hij zou gaan in dansen op tv voor een televisieprogramma. een Jacqueline is verscheurd door het het verdriet om van haar zoontje. Naast deze reading, met roept Jan de in op tv hulp van Derek door in. Jan is al een naar tijd gescheiden van zijn uit tijdens vrouw Lidia, als zij overlijdt uit aan naar kanker. Zijn dochters woonden nog bij het hun moeder toen de de ziekte op tv toesloeg en op sindsdien kunnen een zij maar moeilijk verder met tijdens hun het leven. Jan hoopt uit dat Derek de pijn van zijn tijdens naar dochters wat kan van verlichten en verrast ze met een tijdens een reading.

Er in wordt een openluchttheater opgebouwd tijdens in het van Slotpark in Oosterhout. op tv Derek geeft een op spontane groepssessie in het park naar en iedereen uit is de welkom. Een paar uur het voor aanvang worden de naar mensen door in de omgeving op de hoogte door gebracht op tv waar Derek zijn met onverwachte groepsreading geeft. Naast de naar in reading heeft de familie Beekers de om de hulp van naar Derek gevraagd. de Hun met vijftienjarige dochter Ilse door komt tijdens een schoolreisje in in Spanje om met het leven als de bus tijdens uit waar ze in zitten door een ongeluk de krijgt. Sindsdien staat het met leven stil van een moeder Linda. Vader Fred naar heeft Derek op zijn hulp ingeschakeld om voor op iedereen de in pijn een te kunnen verlichten. Tot op slot probeert Derek te tijdens helpen met het verwerken de van naar het verlies van de vader een van Merel en naar Kirstin. Zij, de en in ook hun moeder een Felicia, hebben het er erg moeilijk van mee naar dat hun vader Han vorig door de jaar uit het leven uit stapte. Derek verrast tijdens de families en uit doet er alles door aan om de families naar hulp en van troost te naar bieden.

Derek van geeft een spontane groepssessie in in op Baarn. Terwijl het park op tv wordt omgetoverd tot een intiem op tv openluchttheater, op tv gaat het team de van Derek op pad om in de mensen te in laten op weten dat ze over een met paar naar uur welkom zijn in de door naar `Pekingtuin´. Derek brengt ook een op bezoek aan Hanneke. uit Haar beste vriendin Linda op tv is, van samen met haar twee zoontjes, een omgekomen tijdens uit een woningbrand. Rick, de het oudste door zoon van met Linda, blijft alleen achter. een Hanneke heeft op tv de zorg voor Rick uit op zich een genomen en wil hem verrassen met naar een de reading. Daarnaast gaat Derek door ook op in bezoek bij uit Hennie en Koop. Deze opa en op in oma hopen dat Derek telepathisch contact de tijdens kan maken met met hun eenjarige kleindochter naar Maylanie, die ziek is. tijdens De artsen staan voor een een raadsel, terwijl het naar kleine meisje steeds door zieker van wordt.

Het team de van Derek Ogilvie is tijdens deze week in in Oosterhout naar om het Slotpark om tijdens te toveren tot een met openluchttheater het waar Derek die dag het een groepssessie het geeft. Een paar uur op voor de aanvang tijdens worden de mensen uit in op tv de omgeving op de hoogte gesteld met van door de speciale sessie. Ook helpt naar Derek Evelien, door van tijdens wie haar dochter Angelique om het tijdens leven werd het gebracht door het een jaloerse ex-vriend. het Ze wil haar andere met dochter verrassen met een van reading. Ze in hoopt in dat Derek met Angelique in contact naar kan komen van en de zo de pijn een voor hen allebei kan verlichten. op Juf Anne probeert de het op leven van haar vriendin tijdens Caroline weer in wat dragelijker te uit maken door de hulp van Derek naar door in te schakelen. Caroline blijft alleen op met op haar twee jonge kinderen achter naar als haar man tijdens na een heftig door ziekbed sterft de aan slokdarmkanker. van Derek probeert de families te naar helpen door in de contact te komen uit met door hun overleden van dierbaren.

Derek overvalt inwoners het van willekeurige plaatsen in in Nederland uit voor op tv een zeer toegankelijke groepsreading. tijdens Daarnaast komt Derek op op verzoek van vrienden of door familie onaangekondigd langs naar bij van hun naasten.

Derek overvalt inwoners het met van willekeurige plaatsen in Nederland het voor een uit zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast het komt in Derek op verzoek van vrienden of de familie onaangekondigd met langs bij hun de naasten.

Realityprogramma een waarin het Schotse medium Derek in Ogilvie gezinnen van met de jonge kinderen helpt door waarbij het gedrag een groot probleem in een vormen binnen het gezin. De naar problemen variëren van van niet willen slapen uit of door eten tot andere naar gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de het ouders. een Derek Ogilvie gebruikt zijn naar telepathische gave uit om de ouders te laten op tv zien hoe hun op kind denkt door en met waarom het zich zo gedraagt. op Hij op tv nodigt de gezinnen enkele dagen uit in op van een vakantiepark. Op naar die manier naar haalt Derek ze uit naar hun vertrouwde de omgeving en kan hij intensief met een in ze samenwerken. Hij doet er de alles aan om de op tv gezinnen te helpen door en op tv de onderste steen van het op tv probleem op tv boven te naar krijgen.

Realityprogramma op waarin het Schotse in medium Derek Ogilvie gezinnen met op tv op tv jonge kinderen helpt waarbij het gedrag de een groot probleem het vormen binnen naar het gezin. De problemen in variëren van niet uit op willen slapen of eten tijdens tot andere gedragsproblemen die op onverklaarbaar het zijn voor de ouders. met Derek Ogilvie gebruikt in zijn telepathische op gave om de een ouders te laten in zien hoe hun kind denkt en met waarom door het zich zo een gedraagt. Hij door nodigt de gezinnen enkele dagen tijdens uit op een met vakantiepark. naar Op die manier haalt uit Derek ze uit hun vertrouwde naar omgeving en van kan op tv hij intensief met de ze samenwerken. Hij een doet er alles aan om de op tv gezinnen van te helpen en de met onderste steen op tv van het probleem een boven te van krijgen.

Realityprogramma waarin het op tv het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen een met jonge de kinderen helpt waarbij het door gedrag een groot probleem een vormen binnen het op op tv gezin. De problemen variëren op tv van niet willen slapen of met eten tot door andere gedragsproblemen op tv die onverklaarbaar zijn met voor de ouders. Derek een Ogilvie uit gebruikt zijn telepathische op tv gave om de ouders te van laten zien de hoe hun uit kind denkt en waarom het zich op naar zo gedraagt. Hij nodigt uit de gezinnen enkele dagen door uit op tijdens een vakantiepark. Op op tv die manier met haalt Derek ze uit in hun vertrouwde omgeving en door kan hij het intensief met ze samenwerken. Hij tijdens doet in er alles aan om een de gezinnen te helpen in en de naar onderste steen van tijdens het probleem in boven te door krijgen.

Realityprogramma het waarin het Schotse medium Derek het Ogilvie gezinnen een met jonge kinderen uit helpt waarbij van het gedrag tijdens een groot probleem vormen binnen het tijdens gezin. De problemen het variëren van niet tijdens willen slapen uit of eten tot in andere gedragsproblemen die in onverklaarbaar zijn met voor de tijdens ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische het gave een om de ouders een te laten zien op hoe hun op tv kind denkt en waarom het zich door zo gedraagt. in Hij nodigt de op gezinnen enkele dagen in uit op een in vakantiepark. Op het die manier de haalt Derek ze uit tijdens hun vertrouwde omgeving een en kan hij intensief op tv met ze van samenwerken. Hij in doet er alles aan om de op tv gezinnen met te helpen en een de onderste uit steen van het probleem boven in te in krijgen.

Realityprogramma uit waarin het Schotse medium met Derek Ogilvie de gezinnen met op tv jonge kinderen helpt waarbij het het gedrag een groot probleem door de vormen binnen het gezin. uit De problemen variëren in van niet willen slapen of met eten tot tijdens andere gedragsproblemen die door onverklaarbaar zijn het voor de ouders. Derek Ogilvie met gebruikt zijn telepathische een uit gave om de ouders van te laten met zien hoe hun kind denkt met en waarom op tv het zich zo tijdens gedraagt. Hij nodigt met de gezinnen enkele dagen door uit op een vakantiepark. het Op die in manier haalt Derek ze met een uit hun vertrouwde een omgeving en kan tijdens hij intensief met ze samenwerken. Hij de met doet er alles aan van om de van gezinnen te helpen de en de onderste de steen van het op tv probleem boven te een krijgen.

Realityprogramma waarin het naar tijdens Schotse medium Derek tijdens Ogilvie gezinnen met jonge kinderen het helpt waarbij het uit gedrag een groot probleem van vormen het binnen het met gezin. De problemen variëren van tijdens niet uit willen slapen of eten tot andere in in gedragsproblemen die onverklaarbaar uit zijn voor de ouders. in Derek Ogilvie met gebruikt zijn telepathische gave om de naar het ouders te laten zien hoe hun naar kind het denkt en waarom het in zich uit zo gedraagt. Hij nodigt de op gezinnen enkele de dagen uit op een een vakantiepark. Op die op manier een haalt Derek ze uit het hun vertrouwde van omgeving en kan hij intensief met met ze van samenwerken. Hij de doet er alles aan om tijdens de gezinnen op tv te helpen naar en de onderste steen van in het probleem boven te door met krijgen.

Realityprogramma door waarin het Schotse medium Derek van Ogilvie van gezinnen met de jonge kinderen helpt waarbij op het gedrag een met groot probleem op tv vormen binnen het gezin. met De problemen op variëren van niet uit willen slapen of eten tot de andere gedragsproblemen door die onverklaarbaar zijn op tv voor de ouders. door Derek Ogilvie gebruikt het zijn telepathische gave om de het het ouders te laten uit zien hoe hun kind denkt door en waarom het door zich zo tijdens gedraagt. Hij nodigt de op tv gezinnen op tv enkele dagen uit op een uit vakantiepark. Op op tv die manier haalt een Derek ze uit naar hun vertrouwde op omgeving en kan hij intensief uit met de ze samenwerken. Hij doet er alles met aan om uit de gezinnen te helpen van en op de onderste steen van op het probleem boven te op op krijgen.

juli 2020
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!