Programma gemist?

Derek overvalt een inwoners van willekeurige plaatsen de in met Nederland voor een de zeer toegankelijke het groepsreading. Daarnaast komt Derek op op verzoek van op vrienden of familie onaangekondigd naar langs bij op hun naasten.

Derek uit overvalt inwoners van willekeurige van plaatsen uit in Nederland voor van een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast op komt Derek op naar verzoek van het vrienden of familie onaangekondigd langs in bij hun door naasten.

Derek komt onverwachts naar langs de bij Jacqueline en haar in dochter Noëlla. Jôse uit heeft Derek namelijk gevraagd op tv het haar vriendin te verrassen met op een naar reading. Zij verloor twee door jaar geleden haar zevenjarige een zoontje Jesse een door een auto-ongeluk. van Jesse was tijdens onderweg naar de Efteling, waar van hij zou gaan dansen tijdens voor een de televisieprogramma. Jacqueline is verscheurd op tv door in het verdriet om haar zoontje. op Naast het deze reading, roept op Jan de hulp van naar Derek in. met Jan is al een tijd tijdens met gescheiden van zijn vrouw Lidia, tijdens als met zij overlijdt aan kanker. Zijn dochters op tv woonden nog bij een hun moeder toen tijdens de ziekte door toesloeg en sindsdien op tv kunnen zij maar de moeilijk verder naar met hun leven. Jan hoopt van met dat Derek de pijn van zijn op tv dochters van wat kan de verlichten en verrast door ze met een uit reading.

Er door wordt een openluchttheater opgebouwd in op het Slotpark in van Oosterhout. Derek met geeft een spontane de groepssessie uit in het park en iedereen is op welkom. Een uit paar uur in voor aanvang worden met de mensen in de de omgeving uit op de hoogte gebracht waar Derek door zijn onverwachte groepsreading met geeft. Naast op de reading tijdens heeft de familie Beekers tijdens om de met hulp van op tv Derek gevraagd. Hun tijdens vijftienjarige dochter Ilse komt tijdens naar een tijdens schoolreisje in Spanje om het de leven als de bus de waar ze met in op zitten een ongeluk krijgt. Sindsdien in staat in het leven stil van moeder op tv Linda. Vader Fred heeft door Derek in zijn hulp ingeschakeld om een voor iedereen de pijn met te van kunnen verlichten. Tot naar slot probeert uit Derek te helpen met tijdens het verwerken naar van het verlies van de op tv vader van Merel uit en Kirstin. Zij, door en ook hun op tv moeder Felicia, hebben het van er erg op tv moeilijk mee dat van hun vader Han op tv vorig op tv jaar uit het op tv leven stapte. Derek naar verrast de families en uit doet er alles met aan om de van families hulp en op troost te uit bieden.

Derek geeft tijdens een spontane groepssessie in een Baarn. Terwijl het door park in wordt omgetoverd tot een met intiem het openluchttheater, gaat het team van Derek tijdens op op tv pad om de de mensen te een laten weten dat ze met over een paar uur welkom in zijn in met de `Pekingtuin´. Derek op brengt ook een het bezoek van aan Hanneke. Haar beste op tv vriendin Linda is, op samen met haar twee zoontjes, naar omgekomen op tv tijdens een woningbrand. door Rick, de oudste zoon door van Linda, blijft de alleen achter. naar Hanneke heeft op tv de zorg voor de Rick op zich genomen en door wil hem in verrassen met een reading. Daarnaast het uit gaat Derek ook op bezoek bij op tv Hennie de en Koop. Deze opa en naar oma hopen in dat Derek telepathisch door contact kan maken tijdens met hun eenjarige kleindochter de Maylanie, tijdens die ziek is. naar De artsen staan voor een uit raadsel, naar terwijl het kleine in meisje steeds zieker uit wordt.

Het team van op tijdens Derek Ogilvie is deze week op tv in Oosterhout door om het in Slotpark om te het toveren tot een met openluchttheater waar Derek die dag een de groepssessie de geeft. Een op paar uur voor de aanvang worden in de de mensen uit de omgeving op op de hoogte gesteld door met van de speciale sessie. Ook helpt op Derek de Evelien, van wie haar dochter naar Angelique om het met tijdens leven werd gebracht door uit een jaloerse ex-vriend. naar Ze wil haar andere dochter uit verrassen de met een reading. van Ze hoopt een dat Derek met Angelique in een contact kan met komen en zo de pijn tijdens voor hen de allebei kan verlichten. Juf in Anne het probeert het leven van haar op tv met vriendin Caroline weer wat dragelijker te tijdens maken door de in hulp in van Derek op in te schakelen. Caroline blijft van alleen met haar twee het jonge van kinderen achter als haar man uit na een heftig door ziekbed sterft aan met slokdarmkanker. Derek de probeert de families te op helpen door in tijdens contact het te komen met hun tijdens overleden op tv dierbaren.

Derek overvalt inwoners het van willekeurige plaatsen op tv in Nederland uit voor op een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast uit komt op Derek op verzoek van op vrienden of familie onaangekondigd langs een met bij hun naasten.

Derek naar overvalt inwoners van naar willekeurige plaatsen in Nederland uit voor een zeer uit toegankelijke groepsreading. van Daarnaast komt op Derek op verzoek tijdens van vrienden of naar familie onaangekondigd langs bij de hun naasten.

Realityprogramma uit waarin het door Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met door jonge kinderen in helpt waarbij het op gedrag in een groot probleem vormen binnen de het gezin. uit De problemen variëren van uit niet willen tijdens slapen of eten tot andere het gedragsproblemen met die onverklaarbaar zijn voor in de ouders. tijdens Derek Ogilvie gebruikt zijn in telepathische gave om uit de ouders te laten het zien hoe de hun kind denkt van en waarom uit het zich zo gedraagt. een Hij nodigt de in gezinnen enkele dagen door uit op een naar vakantiepark. Op door die manier haalt Derek ze naar uit hun tijdens vertrouwde omgeving uit en kan hij het intensief met ze van samenwerken. Hij naar doet er alles aan om op de gezinnen te helpen op tv en in de onderste op steen van het probleem de boven te van krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin het Schotse medium Derek met de Ogilvie gezinnen met jonge naar kinderen helpt waarbij het een gedrag een groot probleem in vormen binnen het op tv een gezin. De problemen de variëren van niet willen slapen het of eten tot tijdens andere gedragsproblemen die onverklaarbaar tijdens met zijn voor de ouders. Derek Ogilvie op gebruikt zijn telepathische naar gave tijdens om de een ouders te laten zien hoe uit hun kind de denkt en waarom op het zich zo gedraagt. Hij van nodigt de gezinnen op een enkele dagen uit een op een vakantiepark. Op die manier met tijdens haalt Derek ze uit hun door vertrouwde uit omgeving en kan hij in intensief met van ze samenwerken. Hij doet er op alles aan om de op gezinnen te helpen tijdens met en de onderste van steen van het van probleem boven te de krijgen.

Realityprogramma met waarin het Schotse medium van Derek Ogilvie gezinnen uit met jonge kinderen helpt tijdens in waarbij het gedrag een een groot probleem vormen binnen het het uit gezin. De problemen variëren naar van niet willen slapen of uit eten tot andere de gedragsproblemen die naar onverklaarbaar zijn voor de op met ouders. Derek Ogilvie het gebruikt zijn telepathische gave in om de de ouders te laten tijdens zien hoe hun kind denkt en op waarom het de zich zo gedraagt. Hij van de nodigt de gezinnen naar enkele dagen uit op een vakantiepark. een Op in die manier haalt Derek een ze uit hun in vertrouwde omgeving en op kan hij intensief met de ze op samenwerken. Hij doet er met alles aan uit om de gezinnen te tijdens helpen en de van onderste steen van uit het probleem boven naar te op krijgen.

Realityprogramma in waarin het Schotse medium uit Derek Ogilvie gezinnen tijdens met jonge kinderen de helpt waarbij met het gedrag een groot tijdens probleem vormen op binnen het gezin. De in problemen variëren van het niet willen door slapen of eten tot andere naar gedragsproblemen die onverklaarbaar op tv zijn met voor de het ouders. Derek Ogilvie van gebruikt zijn telepathische gave om door de ouders te de laten zien hoe de hun een kind denkt en waarom het zich van zo gedraagt. tijdens Hij nodigt de de gezinnen met enkele dagen uit de op een vakantiepark. Op die manier met haalt tijdens Derek ze uit hun op tv vertrouwde omgeving tijdens en kan hij tijdens intensief met ze samenwerken. tijdens Hij doet er op tv alles aan om met de gezinnen op tv te helpen en de met onderste steen het van het probleem boven naar te het krijgen.

Realityprogramma het waarin het Schotse medium door Derek Ogilvie gezinnen met met door jonge kinderen helpt uit waarbij het gedrag een groot probleem op vormen binnen tijdens het gezin. De een problemen variëren van tijdens niet willen slapen een of het eten tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar de zijn tijdens voor de een ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn het telepathische van gave om de een ouders te laten zien uit hoe hun uit kind denkt en waarom van het zich zo gedraagt. van Hij in nodigt de gezinnen enkele dagen met uit met op een vakantiepark. van Op die manier haalt Derek het ze het uit hun vertrouwde omgeving en met kan hij intensief met tijdens naar ze samenwerken. Hij tijdens doet er alles met aan om de gezinnen op te helpen en naar de onderste steen van in het probleem van boven te een krijgen.

Realityprogramma in waarin het Schotse medium Derek een Ogilvie gezinnen met met jonge kinderen helpt door waarbij het gedrag uit met een groot probleem met vormen binnen het gezin. naar De problemen variëren van niet van tijdens willen slapen of op eten tot andere gedragsproblemen op tv die onverklaarbaar tijdens zijn voor de ouders. het Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische tijdens gave om de de door ouders te laten van zien hoe hun kind naar denkt en waarom van het zich in zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen in enkele dagen het uit op een een vakantiepark. in Op die manier haalt Derek op ze uit hun vertrouwde het naar omgeving en kan hij intensief op met ze samenwerken. Hij naar doet er alles naar aan op tv om de een gezinnen te helpen en op de onderste steen een van het het probleem boven te tijdens krijgen.

Realityprogramma op waarin het Schotse medium van Derek Ogilvie op tv gezinnen met jonge kinderen de helpt uit waarbij het gedrag uit een groot probleem vormen binnen het in gezin. De de problemen tijdens variëren van niet tijdens willen slapen of eten tot andere een gedragsproblemen de die onverklaarbaar zijn voor op tv de de ouders. Derek Ogilvie op tv gebruikt zijn telepathische gave de om de door ouders te laten zien op hoe hun kind denkt door en waarom het in zich tijdens zo gedraagt. Hij in nodigt de gezinnen enkele dagen een uit op een een vakantiepark. een Op die manier haalt van Derek ze uit hun door vertrouwde omgeving en van kan hij door intensief met ze samenwerken. tijdens Hij doet er alles naar aan om op de gezinnen te uit helpen en de in onderste steen van door het probleem boven van te van krijgen.

februari 2020
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!