Programma gemist?

Derek de overvalt inwoners van van willekeurige plaatsen in met Nederland voor een zeer op tv toegankelijke tijdens groepsreading. Daarnaast komt Derek op de verzoek van in vrienden of familie een onaangekondigd langs bij in hun naasten.

Derek een overvalt inwoners van de willekeurige plaatsen in met Nederland voor een een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt de Derek naar op verzoek van vrienden een of familie op onaangekondigd langs bij hun op tv naasten.

Derek het komt onverwachts op tv langs bij Jacqueline en haar in dochter Noëlla. in Jôse heeft het Derek namelijk gevraagd het haar vriendin te verrassen naar met een reading. het Zij verloor twee een jaar geleden een haar zevenjarige zoontje Jesse een door een het auto-ongeluk. Jesse was onderweg naar tijdens de Efteling, waar hij op zou gaan dansen op tv voor een televisieprogramma. de Jacqueline uit is verscheurd door door het verdriet om haar uit zoontje. Naast deze reading, naar uit roept Jan de op tv hulp van Derek in. Jan is tijdens al een tijd van gescheiden een van zijn op tv vrouw Lidia, als zij in overlijdt aan kanker. naar Zijn dochters woonden nog bij tijdens hun moeder toen tijdens de het ziekte toesloeg de en sindsdien kunnen zij maar moeilijk de verder een met hun leven. tijdens Jan hoopt dat Derek in de pijn van zijn tijdens dochters tijdens wat kan verlichten en op tv verrast ze tijdens met een met reading.

Er wordt een van openluchttheater opgebouwd het in het Slotpark in op Oosterhout. Derek naar geeft een spontane van groepssessie uit in het park op tv en iedereen is welkom. Een paar het het uur voor aanvang worden met de mensen in de omgeving het op naar de hoogte gebracht waar met Derek zijn onverwachte groepsreading op tv geeft. Naast in de naar reading heeft de door familie Beekers om de hulp een van Derek gevraagd. Hun naar vijftienjarige dochter door Ilse komt het tijdens een schoolreisje in Spanje naar een om het leven van als de bus in waar ze in zitten een een ongeluk krijgt. door Sindsdien staat het de leven stil van moeder Linda. op tv Vader Fred een heeft de Derek zijn hulp op ingeschakeld om voor iedereen een de pijn te met kunnen verlichten. naar Tot slot probeert Derek te het helpen met een het verwerken tijdens van het verlies van in de vader een van Merel en Kirstin. Zij, uit en ook hun moeder een Felicia, hebben het een er erg moeilijk tijdens de mee dat hun vader Han vorig op tv op tv jaar uit het leven stapte. met Derek verrast tijdens de families en doet er op alles aan een om de families uit hulp en van troost te op bieden.

Derek met geeft een spontane tijdens groepssessie in Baarn. Terwijl in het naar park wordt omgetoverd tot een uit intiem op tv openluchttheater, gaat het team van met Derek op pad van om de op mensen te naar laten weten dat ze naar over een paar uur met welkom zijn tijdens in de `Pekingtuin´. Derek brengt een ook een bezoek met aan Hanneke. van Haar beste op vriendin Linda op is, samen met haar twee zoontjes, het naar omgekomen tijdens een woningbrand. Rick, met de oudste tijdens zoon van Linda, blijft alleen op tv achter. Hanneke uit heeft de zorg door voor Rick op zich het op tv genomen en wil hem tijdens verrassen met een reading. Daarnaast met gaat Derek ook op tv op van bezoek bij uit Hennie en Koop. Deze opa en uit oma hopen uit dat Derek telepathisch een contact op tv kan maken met hun naar eenjarige kleindochter op tv Maylanie, die ziek is. De het artsen met staan voor een raadsel, terwijl het met kleine met meisje steeds een zieker wordt.

Het team met van de Derek Ogilvie is op tv deze week in met Oosterhout om het naar Slotpark om te toveren tijdens tot een openluchttheater waar op tv Derek die door dag een uit groepssessie geeft. Een paar uur voor een de aanvang worden naar de mensen tijdens uit de de omgeving op de hoogte gesteld een van de in speciale sessie. de Ook helpt Derek Evelien, van uit een wie haar dochter van Angelique om het leven het werd gebracht op tv door een jaloerse ex-vriend. Ze wil van haar andere dochter van verrassen met door een reading. Ze hoopt op dat Derek met met op tv Angelique in contact kan komen op en zo de op tv pijn voor hen naar allebei kan verlichten. Juf uit Anne uit probeert het leven de van haar vriendin Caroline weer van wat dragelijker te uit maken op tv door de hulp van naar Derek in te schakelen. de Caroline blijft het alleen het met haar twee jonge kinderen op achter als haar man de na een heftig een de ziekbed sterft aan het slokdarmkanker. Derek probeert de families naar te in helpen door in contact te van komen met hun het overleden op tv dierbaren.

Derek op overvalt inwoners van een willekeurige plaatsen in Nederland voor op naar een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt de Derek op verzoek door van vrienden of uit familie onaangekondigd langs het op tv bij hun naasten.

Derek overvalt op tv inwoners van op willekeurige plaatsen in uit Nederland voor een uit zeer toegankelijke groepsreading. tijdens Daarnaast komt Derek op verzoek de van vrienden of door tijdens familie onaangekondigd langs bij hun met naasten.

Realityprogramma waarin het op tv uit Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met uit jonge op kinderen helpt waarbij het tijdens gedrag een groot probleem de op tv vormen binnen het een gezin. De problemen uit variëren van niet naar willen slapen of eten tot een andere uit gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de het ouders. van Derek Ogilvie gebruikt zijn de telepathische gave om van de ouders te op laten in zien hoe hun kind van denkt en waarom het zich in zo gedraagt. de Hij met nodigt de gezinnen tijdens enkele dagen uit op op een vakantiepark. uit Op die manier haalt een Derek ze met uit hun vertrouwde omgeving tijdens en kan hij intensief met met ze op samenwerken. Hij het doet er alles aan om de naar gezinnen te op helpen en op tv de onderste steen tijdens van het probleem boven te uit met krijgen.

Realityprogramma een waarin het Schotse de medium Derek door Ogilvie gezinnen met uit jonge kinderen helpt in waarbij het gedrag een groot probleem met vormen binnen het een gezin. in De problemen variëren van door niet willen slapen in of eten tot een andere gedragsproblemen die naar onverklaarbaar zijn voor de met ouders. Derek de Ogilvie gebruikt zijn van telepathische gave op om de ouders te een laten uit zien hoe hun kind op denkt en waarom het een zich zo gedraagt. het Hij nodigt de de gezinnen enkele in dagen uit op een tijdens vakantiepark. naar Op die manier haalt Derek het ze uit naar hun vertrouwde op omgeving en kan hij intensief met op ze van samenwerken. Hij doet er alles het aan om een de gezinnen te met helpen en de een onderste steen van het de probleem de boven te een krijgen.

Realityprogramma op tv waarin het van Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen het met jonge kinderen op tv helpt met waarbij het gedrag een groot probleem uit vormen binnen het uit gezin. met De problemen variëren van op niet willen slapen naar of eten op tv tot andere met gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor een de met ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn tijdens telepathische gave om de uit ouders in te laten van zien hoe hun kind denkt het en waarom het zich tijdens zo op tv gedraagt. Hij nodigt de op gezinnen enkele het dagen uit het op een vakantiepark. Op die door manier de haalt Derek ze uit op tv hun vertrouwde met omgeving en kan hij het intensief met ze samenwerken. Hij uit doet er alles door aan tijdens om de gezinnen tijdens te helpen en de onderste in steen door van het probleem boven te op een krijgen.

Realityprogramma waarin het op tv Schotse medium een Derek Ogilvie met gezinnen met jonge kinderen helpt met waarbij het door gedrag op tv een groot probleem vormen binnen het door gezin. De problemen in variëren uit van niet willen slapen het of van eten tot andere gedragsproblemen die een onverklaarbaar zijn voor de op ouders. Derek van Ogilvie gebruikt zijn telepathische op tv gave om naar de op ouders te laten zien hoe op tv hun de kind denkt en waarom het zich uit zo met gedraagt. Hij op tv nodigt de gezinnen enkele naar dagen uit op een op tv vakantiepark. Op die manier tijdens haalt Derek ze uit uit op tv hun vertrouwde omgeving en kan het hij naar intensief met in ze samenwerken. Hij doet er in alles aan om de de gezinnen de te helpen en naar de onderste door steen van het op probleem boven te naar krijgen.

Realityprogramma waarin het op met Schotse medium Derek op tv Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt de op tv waarbij het gedrag een groot uit probleem van vormen binnen het een gezin. De problemen variëren van tijdens niet willen uit slapen of eten tot andere van gedragsproblemen die onverklaarbaar een zijn op tv voor de ouders. tijdens Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische uit gave met om de de ouders te laten zien hoe hun tijdens kind met denkt en waarom het een zich zo tijdens gedraagt. Hij nodigt de gezinnen tijdens tijdens enkele dagen uit op een op tv vakantiepark. Op die uit manier haalt het Derek ze naar uit hun vertrouwde een omgeving en kan naar hij intensief met ze samenwerken. de Hij in doet er alles aan om de in gezinnen te in helpen en een de onderste steen door van het probleem boven te op tv op tv krijgen.

Realityprogramma waarin het van Schotse medium van Derek Ogilvie naar gezinnen met jonge kinderen helpt op tv naar waarbij het gedrag een naar groot probleem op vormen binnen het gezin. tijdens De problemen het variëren van niet op tv willen slapen of eten tot op tv andere gedragsproblemen die de onverklaarbaar zijn voor de van ouders. de Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische het gave om op tv de ouders te laten met zien hoe met hun kind de denkt en waarom het zich op tv zo met gedraagt. Hij van nodigt de gezinnen enkele met dagen uit op een vakantiepark. met Op die door manier haalt door Derek ze uit hun vertrouwde tijdens omgeving de en kan hij door intensief met ze samenwerken. op Hij doet er alles uit de aan om de gezinnen te op helpen en de het onderste door steen van het probleem boven met te de krijgen.

Realityprogramma een waarin het Schotse medium Derek door Ogilvie tijdens gezinnen met jonge van kinderen helpt waarbij het in gedrag tijdens een groot probleem vormen binnen het het gezin. De problemen tijdens de variëren van niet willen slapen van of eten tot andere het gedragsproblemen de die onverklaarbaar zijn voor in de ouders. uit Derek Ogilvie gebruikt op tv zijn telepathische gave om de tijdens ouders te laten door zien hoe hun op tv kind denkt in en waarom het het zich zo gedraagt. uit Hij nodigt de gezinnen met enkele dagen naar uit op een vakantiepark. tijdens Op die manier de haalt Derek van ze uit hun een vertrouwde omgeving in en kan hij intensief met met op tv ze samenwerken. Hij doet er van alles aan om de door uit gezinnen te helpen en tijdens de onderste steen door van het probleem boven te de met krijgen.

december 2019
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!