Programma gemist?

Derek overvalt inwoners met van willekeurige van plaatsen in Nederland op tv voor op tv een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt het Derek een op verzoek tijdens van vrienden of familie onaangekondigd langs op bij hun op naasten.

Derek door overvalt inwoners van willekeurige plaatsen naar in Nederland voor naar tijdens een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt een het Derek op verzoek door van vrienden of familie onaangekondigd door langs bij hun met naasten.

Derek het komt onverwachts de langs bij Jacqueline en haar van dochter Noëlla. een Jôse heeft uit Derek namelijk gevraagd haar vriendin op te verrassen op tv met een reading. van Zij verloor op tv twee jaar geleden een haar zevenjarige zoontje met Jesse door een met auto-ongeluk. Jesse was onderweg naar naar de naar Efteling, waar hij zou door gaan dansen voor naar een televisieprogramma. Jacqueline is verscheurd van door het een verdriet op tv om haar zoontje. Naast deze reading, uit roept in Jan de hulp tijdens van Derek in. een Jan is al met een tijd gescheiden van een zijn vrouw Lidia, als met de zij overlijdt aan kanker. Zijn op tv dochters woonden nog bij tijdens hun moeder met toen de ziekte toesloeg uit en naar sindsdien kunnen zij maar moeilijk op verder met op hun leven. naar Jan hoopt dat in Derek de pijn van zijn het dochters uit wat kan verlichten en verrast op tv ze op tv met een door reading.

Er uit wordt een op tv openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in naar Oosterhout. Derek de geeft op een spontane groepssessie in het park door en iedereen met is welkom. Een in paar uur voor aanvang het worden in de mensen in de de omgeving met op de hoogte gebracht waar Derek in uit zijn onverwachte groepsreading geeft. door Naast de reading heeft uit de familie Beekers om met de tijdens hulp van Derek gevraagd. Hun door vijftienjarige dochter het Ilse het komt tijdens een naar schoolreisje in Spanje om tijdens het leven als de bus door op waar ze in met zitten een ongeluk krijgt. Sindsdien staat met het met leven stil van moeder een Linda. Vader Fred naar heeft Derek het zijn hulp ingeschakeld in om voor tijdens iedereen de pijn te kunnen verlichten. op Tot slot probeert op Derek te het helpen met in het verwerken de van het verlies van de het vader van Merel en met op Kirstin. Zij, en op tv ook hun moeder in Felicia, hebben het er van erg moeilijk mee dat het hun vader Han vorig uit jaar van uit het leven stapte. Derek een verrast naar de families een en doet er alles aan om van de families hulp tijdens en van troost te op bieden.

Derek geeft naar een spontane groepssessie in naar Baarn. Terwijl het van park de wordt omgetoverd tot een intiem uit openluchttheater, gaat met het het team van Derek op pad van om de mensen te de laten weten dat in tijdens ze over een paar uur welkom uit zijn in op de `Pekingtuin´. Derek in brengt ook tijdens een bezoek aan Hanneke. Haar met op beste vriendin Linda is, samen van met naar haar twee zoontjes, omgekomen de tijdens een woningbrand. Rick, de de oudste zoon van het Linda, blijft het alleen achter. het Hanneke heeft de de zorg voor Rick met op zich genomen en wil op tv hem verrassen met met een van reading. Daarnaast uit gaat Derek ook op bezoek het bij Hennie en tijdens Koop. Deze opa en naar oma hopen een dat Derek telepathisch op contact kan maken een met tijdens hun eenjarige kleindochter Maylanie, die ziek van is. naar De artsen staan voor een tijdens uit raadsel, terwijl het kleine met meisje steeds zieker tijdens wordt.

Het team uit van Derek Ogilvie is de deze week in de Oosterhout om het het Slotpark een om te toveren in tot een openluchttheater waar Derek de die dag uit een het groepssessie geeft. Een paar uur voor met de aanvang de worden de mensen uit tijdens de omgeving met op de tijdens hoogte gesteld van van de speciale sessie. tijdens Ook helpt Derek het Evelien, van wie haar dochter in het Angelique om het leven werd het gebracht in door een jaloerse ex-vriend. uit Ze wil haar andere met dochter verrassen met een een reading. Ze tijdens hoopt dat Derek met de Angelique de in contact kan komen en door zo de pijn de voor hen allebei uit kan in verlichten. Juf door Anne probeert het op tv leven van haar vriendin Caroline door weer in wat dragelijker te maken door een de hulp een van Derek in van te schakelen. Caroline tijdens blijft alleen met het haar twee jonge kinderen het achter als haar man door na op tv een heftig tijdens ziekbed sterft aan slokdarmkanker. Derek probeert in de de families te helpen door uit in contact naar te komen met hun naar overleden tijdens dierbaren.

Derek op tv overvalt inwoners van willekeurige op plaatsen naar in Nederland voor een op tv zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt op Derek op door verzoek van in vrienden of van familie onaangekondigd langs bij hun naar naasten.

Derek op overvalt inwoners van willekeurige plaatsen op tv in door Nederland voor een zeer toegankelijke op tv met groepsreading. Daarnaast komt Derek op het verzoek van vrienden of het familie onaangekondigd langs naar bij hun op naasten.

Realityprogramma op tv waarin het Schotse medium Derek van Ogilvie in gezinnen met jonge kinderen het helpt waarbij met het gedrag door een groot probleem vormen binnen door het door gezin. De problemen naar variëren van niet willen slapen of uit uit eten tot andere door gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de in de ouders. Derek Ogilvie het gebruikt zijn telepathische gave om de de ouders te laten van zien hoe door hun kind denkt en het waarom van het zich door zo gedraagt. Hij nodigt de gezinnen het enkele dagen uit de op een een vakantiepark. de Op die manier uit haalt Derek ze uit hun vertrouwde het omgeving en kan naar hij intensief naar met ze samenwerken. Hij een tijdens doet er alles aan om met de gezinnen uit te helpen op en de onderste steen van de het probleem op boven te door krijgen.

Realityprogramma het waarin het Schotse medium tijdens Derek op Ogilvie gezinnen met jonge kinderen in helpt tijdens waarbij het gedrag door een groot probleem vormen tijdens binnen het gezin. door De problemen variëren op van niet de willen slapen of eten een tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar met zijn voor de van ouders. Derek Ogilvie de gebruikt het zijn telepathische gave tijdens om de ouders uit te laten zien hoe hun met van kind denkt en waarom het zich uit zo gedraagt. Hij het nodigt de gezinnen op tv enkele dagen uit op tv op een vakantiepark. op Op die manier met haalt Derek ze van het uit hun vertrouwde omgeving van en kan hij intensief met uit ze samenwerken. een Hij doet er met alles aan om de op tv gezinnen te op helpen en uit de onderste steen naar van het probleem boven te het van krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin het Schotse medium Derek van Ogilvie op gezinnen met jonge kinderen helpt op tv uit waarbij het gedrag een groot probleem met vormen binnen het in gezin. De op tv problemen variëren van op tv niet van willen slapen of eten met tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar op uit zijn voor de naar ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn door telepathische gave om in de ouders door te laten op tv zien hoe hun kind naar denkt en waarom het in zich zo gedraagt. met Hij nodigt de van gezinnen enkele een dagen uit uit op een vakantiepark. Op een die manier haalt Derek tijdens ze een uit hun vertrouwde tijdens omgeving en kan hij intensief met met ze samenwerken. Hij naar het doet er alles naar aan om de gezinnen te door helpen en de op onderste steen van het van probleem boven te de de krijgen.

Realityprogramma waarin naar het een Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen op met jonge kinderen door helpt waarbij het gedrag de een groot probleem de vormen binnen het een gezin. door De problemen variëren uit van niet willen slapen het of eten tot door andere gedragsproblemen op die onverklaarbaar zijn op tv voor de ouders. Derek tijdens Ogilvie gebruikt de zijn telepathische gave om van de op tv ouders te laten het zien hoe hun tijdens kind denkt en waarom het zich van zo het gedraagt. Hij nodigt de van gezinnen naar enkele dagen uit op in een vakantiepark. Op uit die manier haalt naar Derek ze uit hun vertrouwde met uit omgeving en kan hij intensief door met ze door samenwerken. Hij naar doet er alles aan uit om de gezinnen uit te helpen en van de onderste steen van in het probleem boven tijdens te op tv krijgen.

Realityprogramma op waarin het met Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen op tv met jonge het kinderen helpt uit waarbij het gedrag een in groot probleem vormen binnen het de de gezin. De problemen variëren van een niet naar willen slapen of eten uit tot andere gedragsproblemen uit die onverklaarbaar zijn met voor de ouders. Derek de Ogilvie gebruikt zijn telepathische naar gave van om de ouders te het laten op zien hoe hun kind naar denkt en waarom het het zich de zo gedraagt. Hij nodigt de in gezinnen enkele op dagen uit uit op een vakantiepark. Op die op manier haalt Derek uit ze uit uit hun vertrouwde tijdens omgeving en kan hij een intensief met ze samenwerken. Hij door doet het er alles aan om de door gezinnen de te helpen en de van onderste de steen van het probleem boven uit te in krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin het Schotse medium Derek met Ogilvie gezinnen met in jonge door kinderen helpt waarbij de het gedrag een groot op probleem naar vormen binnen het gezin. de De problemen variëren van niet op willen slapen of met eten tot door andere gedragsproblemen van die onverklaarbaar zijn voor in de op ouders. Derek Ogilvie een gebruikt zijn telepathische gave om de op een ouders te laten de zien hoe hun kind denkt met en in waarom het zich zo gedraagt. met Hij de nodigt de gezinnen enkele dagen een uit op met een vakantiepark. Op die manier tijdens haalt Derek ze met uit hun vertrouwde in het omgeving en kan hij het intensief met ze het samenwerken. Hij met doet er alles met aan om de in gezinnen te helpen het en de onderste steen op tv van het in probleem boven te door krijgen.

Realityprogramma waarin het in op Schotse medium Derek Ogilvie de gezinnen met jonge met kinderen helpt waarbij door het gedrag een groot probleem uit vormen binnen met het gezin. tijdens De problemen variëren van niet in willen slapen door of eten tot andere in gedragsproblemen die het onverklaarbaar zijn voor tijdens de ouders. Derek de Ogilvie gebruikt zijn naar telepathische gave om een de ouders in te laten zien een hoe hun kind denkt en met waarom het zich op tv zo gedraagt. Hij op tv nodigt op tv de gezinnen enkele uit dagen uit op een het vakantiepark. Op die in manier tijdens haalt Derek ze uit hun vertrouwde naar van omgeving en kan hij een intensief met ze samenwerken. een Hij doet er alles het aan om door de gezinnen te helpen in en de onderste van steen tijdens van het door probleem boven te de krijgen.

juni 2021
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!