Programma gemist?

Derek in overvalt inwoners van naar willekeurige plaatsen in door Nederland voor een zeer toegankelijke naar groepsreading. Daarnaast op komt Derek de op verzoek van door vrienden of door familie onaangekondigd langs een bij hun naasten.

Derek in overvalt inwoners van willekeurige plaatsen uit in Nederland voor het een in zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt tijdens Derek op verzoek op tv van vrienden tijdens of familie op onaangekondigd langs bij hun in naasten.

Derek het komt onverwachts langs bij Jacqueline in en haar dochter een Noëlla. Jôse op heeft Derek namelijk gevraagd op haar vriendin door te verrassen met een met reading. Zij verloor een twee van jaar geleden haar zevenjarige naar zoontje Jesse door een in tijdens auto-ongeluk. Jesse was onderweg naar het de Efteling, waar hij tijdens zou gaan de dansen voor naar een televisieprogramma. Jacqueline door is verscheurd door een het verdriet om haar van zoontje. Naast deze reading, uit roept Jan de op tv uit hulp van Derek in. Jan is op tv al het een tijd gescheiden naar van zijn vrouw Lidia, als op zij overlijdt aan uit kanker. Zijn op tv dochters woonden uit nog bij hun moeder de toen de ziekte toesloeg op tv de en sindsdien kunnen zij maar moeilijk het door verder met hun leven. Jan op tv hoopt op tv dat Derek de met pijn van zijn dochters tijdens wat kan verlichten en verrast met ze door met een een reading.

Er naar wordt een van openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in van Oosterhout. Derek geeft op tv een spontane op groepssessie in in het park en iedereen tijdens is welkom. Een door paar uur voor aanvang door worden een de mensen in in de omgeving met op de hoogte gebracht waar Derek de zijn onverwachte groepsreading tijdens geeft. Naast de op reading heeft de op tv familie Beekers om naar de hulp op van op Derek gevraagd. Hun vijftienjarige dochter Ilse op tv op tv komt tijdens een schoolreisje in Spanje een van om het leven als het de bus waar ze in in zitten een ongeluk door van krijgt. Sindsdien staat met het leven stil van moeder Linda. een Vader Fred heeft uit Derek zijn hulp tijdens uit ingeschakeld om voor iedereen in de pijn te door kunnen verlichten. op Tot slot probeert Derek met te helpen met het verwerken een van het verlies een door van de vader van Merel in en Kirstin. Zij, en met in ook hun moeder Felicia, hebben het naar er door erg moeilijk naar mee dat hun vader Han op tv vorig jaar uit van het uit leven stapte. Derek verrast het de families en doet er tijdens alles aan om op de families hulp naar en troost uit te op bieden.

Derek geeft een een spontane groepssessie de in de Baarn. Terwijl het park wordt met omgetoverd in tot een intiem op openluchttheater, gaat het team het van Derek op tijdens pad om op tv de mensen te het laten weten dat ze over een de paar uur welkom van zijn van in de `Pekingtuin´. Derek tijdens brengt ook een uit bezoek aan Hanneke. van Haar beste vriendin naar Linda is, samen een met haar tijdens twee zoontjes, omgekomen tijdens door een door woningbrand. Rick, de oudste zoon het van Linda, blijft alleen naar op achter. Hanneke heeft de zorg in voor Rick op naar zich genomen de en wil hem uit verrassen met een reading. Daarnaast van gaat tijdens Derek ook van op bezoek bij Hennie en de Koop. van Deze opa en van oma hopen dat de Derek telepathisch contact kan maken met tijdens hun eenjarige op kleindochter Maylanie, die ziek door het is. De artsen staan op voor een raadsel, terwijl een het kleine meisje het steeds zieker een wordt.

Het de team van Derek op Ogilvie is deze week in door Oosterhout tijdens om het Slotpark om naar te toveren tot een de openluchttheater waar met Derek die dag een tijdens groepssessie geeft. Een uit paar uur voor de de aanvang worden door de het mensen uit het de omgeving op de hoogte gesteld door van de speciale tijdens sessie. de Ook helpt in Derek Evelien, van wie uit haar dochter Angelique om het de leven van werd gebracht door van een jaloerse ex-vriend. Ze van wil tijdens haar andere dochter verrassen met het een reading. Ze de hoopt dat met Derek met Angelique met in contact van kan komen en zo de een pijn op tv voor hen allebei kan in verlichten. Juf uit Anne probeert het leven van het haar het vriendin Caroline weer wat dragelijker te een maken door de op hulp de van Derek in te tijdens schakelen. Caroline uit blijft alleen met haar naar twee jonge kinderen op tv achter als in haar man na een heftig van ziekbed sterft aan het slokdarmkanker. Derek in probeert de families te een in helpen door in naar contact te komen met uit hun overleden op dierbaren.

Derek overvalt inwoners naar van willekeurige plaatsen in in Nederland van voor een zeer in toegankelijke uit groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek op tv van vrienden of tijdens familie een onaangekondigd langs op tv bij hun naasten.

Derek door overvalt inwoners naar van willekeurige plaatsen in Nederland voor op een zeer het toegankelijke groepsreading. de Daarnaast komt Derek op op verzoek van vrienden of van de familie onaangekondigd langs bij hun op tv naasten.

Realityprogramma in waarin het in Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met met jonge kinderen de helpt in waarbij het gedrag in een groot probleem vormen binnen het het uit gezin. De problemen tijdens variëren van niet willen slapen of met eten tot met andere gedragsproblemen die naar onverklaarbaar zijn een voor de met ouders. Derek Ogilvie gebruikt een zijn telepathische het gave om de ouders te laten van zien hoe hun met kind denkt op tv en waarom naar het zich zo gedraagt. met Hij de nodigt de gezinnen enkele dagen het uit op een het vakantiepark. Op die in manier haalt Derek op tv ze uit hun vertrouwde het op tv omgeving en kan hij met intensief met ze op tv samenwerken. Hij doet er van alles aan met om de gezinnen te helpen van van en de onderste steen een van het van probleem boven te de krijgen.

Realityprogramma uit waarin het in Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met met tijdens jonge kinderen helpt in waarbij het gedrag naar een groot probleem vormen binnen het het gezin. De problemen in variëren uit van niet willen tijdens slapen of eten tot andere door het gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de de ouders. met Derek Ogilvie gebruikt in zijn telepathische gave met om de ouders te op tv laten zien hoe hun naar de kind denkt en waarom het zich door zo gedraagt. met Hij nodigt de gezinnen het enkele dagen het uit op een met vakantiepark. Op die met manier haalt Derek naar ze van uit hun vertrouwde omgeving en tijdens kan op hij intensief met ze samenwerken. Hij het doet door er alles aan om van de gezinnen te helpen op tv in en de onderste steen van naar het probleem met boven te een krijgen.

Realityprogramma uit waarin het Schotse medium Derek op Ogilvie gezinnen met van jonge kinderen van helpt waarbij naar het gedrag een op groot probleem met vormen binnen het een gezin. De problemen het variëren van niet willen de slapen of het eten tot andere gedragsproblemen op die onverklaarbaar zijn voor de de ouders. in Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische de gave om de naar ouders te laten van met zien hoe hun kind de denkt en waarom naar het zich zo het gedraagt. Hij uit nodigt de gezinnen enkele dagen met uit op een vakantiepark. het Op die manier uit haalt Derek ze tijdens uit hun door vertrouwde omgeving van en kan hij uit intensief met ze samenwerken. Hij op doet er alles in aan om de het naar gezinnen te helpen en tijdens de onderste steen van het door uit probleem boven te tijdens krijgen.

Realityprogramma naar waarin het uit Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen in met jonge kinderen helpt van waarbij het gedrag op tv een groot op tv probleem vormen binnen het met gezin. in De problemen variëren van niet het op willen slapen of naar eten tot andere met gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de de ouders. Derek in Ogilvie naar gebruikt zijn telepathische gave om de op tv met ouders te laten zien een hoe hun kind denkt en de waarom het zich een zo gedraagt. het Hij nodigt de gezinnen uit enkele dagen uit door op uit een vakantiepark. Op die manier op met haalt Derek ze uit hun vertrouwde in omgeving de en kan hij de intensief met ze samenwerken. Hij op tv doet er op alles aan de om de gezinnen te helpen het en tijdens de onderste steen van tijdens het probleem boven te op tv met krijgen.

Realityprogramma waarin van het naar Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen de met jonge kinderen helpt een waarbij met het gedrag een groot in probleem met vormen binnen het gezin. De van problemen variëren uit van niet willen slapen van of het eten tot andere van gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor de in het ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische door tijdens gave om de in ouders te laten zien hoe hun een kind denkt het en waarom het naar zich zo gedraagt. een Hij nodigt het de gezinnen enkele dagen van uit op in een vakantiepark. Op die manier met haalt het Derek ze uit van hun vertrouwde op omgeving en kan hij intensief een met ze samenwerken. Hij van doet er de alles aan van om de gezinnen uit te helpen en de onderste uit steen in van het probleem boven met te in krijgen.

Realityprogramma waarin van het van Schotse medium Derek Ogilvie het gezinnen met op jonge kinderen helpt waarbij het gedrag op tv in een groot probleem vormen binnen het uit gezin. De problemen het variëren door van niet willen slapen of met eten tot de andere gedragsproblemen op die onverklaarbaar van zijn voor de op tv ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische in gave om de het ouders naar te laten zien hoe door hun op kind denkt en waarom door het zich zo een gedraagt. Hij nodigt naar de gezinnen enkele dagen tijdens uit op door een vakantiepark. Op van die manier haalt op Derek ze van uit hun vertrouwde omgeving en op tv kan hij intensief met een een ze samenwerken. Hij doet er op alles aan om uit de gezinnen te helpen het en de onderste een steen van het het probleem door boven te op tv krijgen.

Realityprogramma waarin het het Schotse de medium Derek Ogilvie met gezinnen met jonge kinderen de helpt waarbij het de gedrag een groot een probleem vormen binnen door het gezin. De problemen de variëren uit van niet willen het slapen of eten tot met andere naar gedragsproblemen die onverklaarbaar zijn voor door de ouders. Derek tijdens Ogilvie gebruikt zijn uit telepathische gave om uit de ouders op tv te laten zien hoe hun uit kind denkt en op tv in waarom het zich zo gedraagt. Hij op tv nodigt de tijdens gezinnen naar enkele dagen uit van op een vakantiepark. Op die manier een in haalt Derek ze uit door hun vertrouwde omgeving op en kan het hij intensief met ze met samenwerken. Hij doet er alles tijdens aan om naar de gezinnen te helpen het en het de onderste de steen van het probleem boven te van het krijgen.

februari 2019
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord