Programma gemist?

Derek tijdens overvalt inwoners van van willekeurige plaatsen op tv in Nederland voor een zeer toegankelijke uit groepsreading. Daarnaast van komt op Derek op verzoek van een vrienden of familie onaangekondigd langs door bij hun door naasten.

Derek overvalt inwoners van van tijdens willekeurige plaatsen in Nederland voor naar een zeer naar toegankelijke groepsreading. door Daarnaast komt in Derek op verzoek naar van vrienden of met familie onaangekondigd langs bij van hun naasten.

Derek komt onverwachts de van langs bij Jacqueline en haar op tv dochter Noëlla. het Jôse heeft Derek namelijk van gevraagd haar vriendin te een verrassen met tijdens een reading. Zij verloor door twee jaar tijdens geleden de haar zevenjarige zoontje door Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was het onderweg van naar de Efteling, de waar hij zou gaan in dansen voor een televisieprogramma. op tv Jacqueline is verscheurd een door de het verdriet om haar op tv zoontje. Naast deze reading, tijdens roept door Jan de hulp van van Derek in. Jan is van al een van tijd gescheiden de van zijn vrouw Lidia, in als zij overlijdt uit aan kanker. Zijn dochters op woonden op nog bij van hun moeder toen de ziekte op toesloeg en sindsdien op tv kunnen tijdens zij maar moeilijk verder naar met hun leven. Jan met hoopt dat Derek naar de pijn van tijdens zijn dochters wat de kan verlichten op en verrast op tv ze met een door reading.

Er wordt een van van openluchttheater opgebouwd in het Slotpark op tv in het Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie op het in het park een en iedereen is welkom. Een paar op tv een uur voor aanvang worden de mensen een met in de omgeving op de met hoogte naar gebracht waar Derek zijn onverwachte groepsreading uit geeft. Naast een de reading heeft de op familie Beekers om een op tv de hulp van Derek door gevraagd. Hun vijftienjarige dochter Ilse van komt tijdens naar een schoolreisje op tv in Spanje de om het leven als de bus op tv van waar ze in zitten een ongeluk naar krijgt. op Sindsdien staat het leven door stil van van moeder Linda. Vader Fred door heeft Derek zijn naar hulp ingeschakeld een om voor het iedereen de pijn te de kunnen verlichten. door Tot slot probeert Derek te uit helpen met het verwerken naar van uit het verlies van de naar vader van op Merel en Kirstin. Zij, en in ook hun door moeder Felicia, tijdens hebben het het er erg moeilijk mee het dat hun vader Han vorig tijdens tijdens jaar uit het leven stapte. Derek op tv verrast de de families en doet een er alles aan naar om de families hulp naar en door troost te met bieden.

Derek in geeft een spontane groepssessie uit in uit Baarn. Terwijl het park wordt naar omgetoverd op tv tot een intiem openluchttheater, gaat het naar team van Derek uit op pad om naar de mensen een te laten tijdens weten dat door ze over een paar op uur welkom zijn van in de `Pekingtuin´. een Derek brengt ook een bezoek in aan op tv Hanneke. Haar beste vriendin uit Linda is, samen de met op haar twee zoontjes, omgekomen tijdens door een een woningbrand. Rick, de op oudste zoon van Linda, blijft op alleen achter. Hanneke heeft van de van zorg voor met Rick op zich genomen en op tv wil hem verrassen met in een reading. door Daarnaast naar gaat Derek ook de op bezoek bij Hennie en Koop. door de Deze opa en oma naar hopen dat Derek van telepathisch contact kan maken op tv met van hun eenjarige kleindochter Maylanie, op tv die ziek van is. De artsen staan voor een uit raadsel, terwijl het de kleine meisje steeds van zieker tijdens wordt.

Het team de van naar Derek Ogilvie is deze met week in Oosterhout tijdens om het Slotpark om het te toveren tot een op openluchttheater tijdens waar Derek een die dag een het groepssessie geeft. Een paar uur uit voor de aanvang worden op tv de met mensen uit op de omgeving op door de hoogte gesteld van de een speciale sessie. Ook helpt op Derek Evelien, van van tijdens wie haar dochter Angelique op om het tijdens leven werd gebracht door een van jaloerse ex-vriend. Ze wil van haar andere op dochter de verrassen met een reading. in Ze hoopt in dat Derek met Angelique in contact tijdens kan komen in en zo in de pijn voor op tv hen allebei door kan verlichten. Juf Anne probeert het tijdens leven tijdens van haar vriendin naar Caroline weer wat dragelijker de te maken in door de hulp van van Derek op tv in te schakelen. Caroline blijft alleen van met haar twee door jonge kinderen achter door als haar van man na een heftig in van ziekbed sterft aan slokdarmkanker. Derek het probeert de met families te helpen door van in van contact te komen tijdens met hun overleden met dierbaren.

Derek door overvalt inwoners van in willekeurige plaatsen op in Nederland voor een een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast van komt door Derek op verzoek van vrienden of naar familie uit onaangekondigd langs bij op hun naasten.

Derek overvalt inwoners naar van naar willekeurige plaatsen in Nederland naar voor een zeer door toegankelijke groepsreading. Daarnaast tijdens komt door Derek op verzoek van tijdens vrienden of familie onaangekondigd langs tijdens bij uit hun naasten.

Realityprogramma op waarin het Schotse medium Derek met een Ogilvie gezinnen met in jonge kinderen helpt uit waarbij het gedrag een groot probleem een vormen binnen het tijdens gezin. op tv De problemen variëren op tv van niet willen op tv slapen of eten door tot andere gedragsproblemen die het onverklaarbaar zijn tijdens voor de ouders. Derek een Ogilvie met gebruikt zijn telepathische gave om de op op tv ouders te laten zien hoe hun van kind denkt en met waarom het zich door zo op tv gedraagt. Hij nodigt de uit gezinnen met enkele dagen uit op een een vakantiepark. op tv Op die manier haalt Derek ze op uit uit hun vertrouwde op omgeving en kan hij intensief van met ze samenwerken. het Hij tijdens doet er alles aan met om de gezinnen te de helpen en de onderste van steen van het op probleem de boven te naar krijgen.

Realityprogramma waarin het op tv Schotse een medium Derek Ogilvie gezinnen tijdens met jonge met kinderen helpt waarbij het op tv gedrag een groot probleem het in vormen binnen het het gezin. De problemen variëren van in niet willen van slapen of eten tot andere met met gedragsproblemen die onverklaarbaar met zijn voor de ouders. Derek Ogilvie tijdens gebruikt met zijn telepathische gave om de van uit ouders te laten zien hoe een hun kind uit denkt en waarom het de zich door zo gedraagt. Hij nodigt de een gezinnen enkele het dagen uit op een vakantiepark. het Op die op tv manier haalt op tv Derek ze uit hun tijdens vertrouwde omgeving de en kan hij intensief met van ze samenwerken. Hij naar van doet er alles door aan om de gezinnen te tijdens helpen en tijdens de onderste steen op tv van het in probleem boven te naar krijgen.

Realityprogramma waarin het de Schotse op medium Derek Ogilvie tijdens gezinnen met jonge kinderen helpt de waarbij met het gedrag met een groot probleem vormen binnen het naar gezin. met De problemen variëren uit van niet willen slapen op tv of eten van tot andere op gedragsproblemen die onverklaarbaar met zijn voor de tijdens ouders. Derek Ogilvie gebruikt zijn telepathische het uit gave om de ouders te de laten zien tijdens hoe hun kind denkt en met waarom uit het zich zo gedraagt. het Hij nodigt de het gezinnen enkele van dagen uit van op een vakantiepark. Op die op tv manier haalt het Derek ze uit hun het vertrouwde omgeving en met kan hij intensief de met ze samenwerken. Hij met doet van er alles uit aan om de gezinnen te op tv helpen en de naar onderste steen een van het probleem uit boven te een krijgen.

Realityprogramma waarin het de in Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen een met op jonge kinderen helpt waarbij tijdens het gedrag een groot in probleem vormen een binnen het gezin. De op tv problemen variëren van niet van willen slapen in of met eten tot andere gedragsproblemen die uit onverklaarbaar zijn voor de van uit ouders. Derek Ogilvie de gebruikt zijn telepathische gave om de uit ouders te laten een zien naar hoe hun kind denkt tijdens en waarom tijdens het zich zo gedraagt. een Hij nodigt de de gezinnen in enkele dagen uit op een vakantiepark. op Op door die manier uit haalt Derek ze met uit hun vertrouwde omgeving en van kan door hij intensief met ze samenwerken. de Hij doet op tv er alles aan om met de de gezinnen te helpen en de onderste de tijdens steen van het probleem boven in te uit krijgen.

Realityprogramma op tv waarin het in Schotse medium Derek met Ogilvie gezinnen met jonge naar kinderen helpt op tv waarbij het gedrag op tv een groot probleem vormen binnen van het gezin. De problemen een een variëren van niet willen slapen uit of eten op tv tot andere gedragsproblemen die onverklaarbaar naar zijn het voor de op ouders. Derek Ogilvie op tv gebruikt zijn telepathische gave om door de ouders te in laten een zien hoe hun kind denkt en door waarom in het zich zo het gedraagt. Hij nodigt de gezinnen de enkele dagen de uit op een met vakantiepark. Op een die manier in haalt Derek ze uit hun vertrouwde naar omgeving uit en kan hij met intensief met ze in samenwerken. Hij doet er de alles uit aan om de naar gezinnen te helpen naar en de onderste steen door van het probleem de boven te van krijgen.

Realityprogramma naar waarin het op Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met met naar jonge kinderen helpt een waarbij het gedrag een groot probleem met vormen uit binnen het door gezin. De problemen het variëren van niet willen het slapen of eten tot tijdens andere gedragsproblemen die onverklaarbaar een zijn voor de tijdens ouders. Derek Ogilvie in op tv gebruikt zijn telepathische gave om naar de ouders het te laten zien hoe hun van kind denkt de en waarom uit het zich zo gedraagt. op tv Hij nodigt de gezinnen naar de enkele dagen uit op een in vakantiepark. Op die manier op haalt Derek ze van uit hun van vertrouwde omgeving en kan op hij intensief door met in ze samenwerken. Hij doet er uit alles aan om tijdens de een gezinnen te helpen op en de onderste steen het van het probleem boven te de uit krijgen.

Realityprogramma waarin uit het op tv Schotse medium Derek Ogilvie uit gezinnen met jonge kinderen helpt op een waarbij het gedrag in een groot probleem vormen binnen naar het gezin. De de problemen variëren van niet een willen met slapen of eten tot naar andere gedragsproblemen die de onverklaarbaar zijn voor de de een ouders. Derek Ogilvie gebruikt op zijn telepathische de gave om de ouders te van laten door zien hoe hun van kind denkt en waarom het door zich zo een gedraagt. Hij nodigt het de gezinnen enkele in dagen uit op een met vakantiepark. Op met die manier haalt Derek in ze uit hun vertrouwde tijdens in omgeving en kan het hij intensief met naar ze samenwerken. Hij doet er door alles aan om de met door gezinnen te helpen en de naar onderste steen van het op tv probleem boven op tv te naar krijgen.

september 2019
13-12-2012 21:31

Aflevering 9

Derek Crosscountry - Aflevering 9

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

29-11-2012 21:27

Aflevering 8

Derek Crosscountry - Aflevering 8

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

22-11-2012 21:28

Aflevering 7

Derek Crosscountry - Aflevering 7

Derek komt onverwachts langs bij Jacqueline en haar dochter Noëlla. Jôse heeft Derek namelijk gevraagd haar vriendin te verrassen met een reading. Zij verloor twee jaar geleden haar zevenjarige zoontje Jesse door een auto-ongeluk. Jesse was...

15-11-2012 21:26

Aflevering 6

Derek Crosscountry - Aflevering 6

Er wordt een openluchttheater opgebouwd in het Slotpark in Oosterhout. Derek geeft een spontane groepssessie in het park en iedereen is welkom. Een paar uur voor aanvang worden de mensen in de omgeving op de hoogte gebracht waar Derek zijn ...

08-11-2012 21:28

Aflevering 5

Derek Crosscountry - Aflevering 5

Derek geeft een spontane groepssessie in Baarn. Terwijl het park wordt omgetoverd tot een intiem openluchttheater, gaat het team van Derek op pad om de mensen te laten weten dat ze over een paar uur welkom zijn in de `Pekingtuin´. Derek bre...

01-11-2012 21:27

Aflevering 4

Derek Crosscountry - Aflevering 4

Het team van Derek Ogilvie is deze week in Oosterhout om het Slotpark om te toveren tot een openluchttheater waar Derek die dag een groepssessie geeft. Een paar uur voor de aanvang worden de mensen uit de omgeving op de hoogte gesteld van d...

25-10-2012 21:32

Aflevering 3

Derek Crosscountry - Aflevering 3

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

18-10-2012 21:29

Aflevering 1

Derek Crosscountry - Aflevering 1

Derek overvalt inwoners van willekeurige plaatsen in Nederland voor een zeer toegankelijke groepsreading. Daarnaast komt Derek op verzoek van vrienden of familie onaangekondigd langs bij hun naasten.

15-12-2011 21:32

Best Of

Derek Crosscountry - Best Of

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

08-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 7

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

01-12-2011 21:32

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 6

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

24-11-2011 21:28

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 5

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

17-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 4

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

10-11-2011 21:31

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 3

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

03-11-2011 21:30

Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Derek Crosscountry - Derek Ogilvie: Kinderfluisteraar Najaar 2011 aflevering 2

Realityprogramma waarin het Schotse medium Derek Ogilvie gezinnen met jonge kinderen helpt waarbij het gedrag een groot probleem vormen binnen het gezin. De problemen variëren van niet willen slapen of eten tot andere gedragsproblemen die o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derek Crosscountry gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derek Crosscountry de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derek Crosscountry bij Derek Crosscountry liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derek Crosscountry. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derek Crosscountry gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Derek Crosscountry, uitgezonden op RTL. Heb je een uitzending van Derek Crosscountry gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Derek Crosscountry? Hier kun je alle uitzendingen van Derek Crosscountry kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-12-2012 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord