Programma gemist?

Verslag. Op 9 naar mei 2010 uit eren de inwoners het van Apeldoorn de van Canadese soldaten die uit 65 jaar een geleden de stad hebben een bevrijd. op Zo'n 400 veteranen worden in in de met straten van Apeldoorn toegejuicht de en krijgen daarna van een muzikaal eerbetoon aangeboden. naar Op tijdens voertuigen uit de een Tweede Wereldoorlog gaan de bevrijders van de toen vanaf door Paleis Het Loo in naar de wielerbaan van de het Omnisportcentrum, begeleid tijdens door muziekkorpsen. In op Omnisport ontvangen op tv Prinses op Margriet en haar man op Pieter van Vollenhoven de met Canadezen. De uit Prinses is in tijdens de Tweede Wereldoorlog geboren in in Canada en heeft op een speciale band door in met het land en naar de veteranen. Tijdens de op tv oorlogsjaren speelde de naar muziek uit van Vera Lynn, een Glenn Miller en The met Andrews Sisters door een belangrijke rol in het van leven van de de soldaten, maar ook op in het leven op van de thuisblijvers. Het op tv met muzikaal eerbetoon bestaat het uit die muziek, uitgevoerd door in verschillende bands. Ook naar is er een optreden uit van op tv de Apeldoornse de zanger Waylon, die tijdens afgelopen weken in het het voorprogramma van op tv Whitney Houston stond. Met zijn tijdens optreden tijdens wil de organisatie ook het jongeren bij de een dag betrekken en hen laten in met zien dat Nederland in 1945 met mede door de Canadezen in bevrijd is. Presentatie: door Eva uit Jinek.

september 2020
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!