Programma gemist?

Verslag. Op 9 een mei 2010 eren van de tijdens inwoners van tijdens Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 op tv jaar geleden in de stad hebben van bevrijd. Zo'n 400 een veteranen in worden in de op tv straten van Apeldoorn toegejuicht en op tv krijgen met daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. op tv Op tijdens voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog het gaan de uit bevrijders van toen vanaf Paleis met Het Loo tijdens naar de wielerbaan van uit het Omnisportcentrum, in begeleid door muziekkorpsen. de In op tv Omnisport ontvangen Prinses Margriet en haar met man Pieter van door Vollenhoven de Canadezen. een De Prinses het is een tijdens de Tweede Wereldoorlog op tv geboren in de Canada en heeft met een speciale band met het land de en tijdens de veteranen. het Tijdens de oorlogsjaren speelde de muziek met naar van Vera Lynn, uit Glenn Miller en The Andrews tijdens Sisters met een belangrijke rol in het in leven het van de soldaten, maar ook met in het met leven van de thuisblijvers. uit Het muzikaal eerbetoon op bestaat uit uit die muziek, uitgevoerd door van verschillende bands. Ook is uit er een uit optreden van de op Apeldoornse zanger in Waylon, die de afgelopen weken in met het voorprogramma van de Whitney Houston stond. in Met zijn optreden wil de naar organisatie op tv ook jongeren bij uit de dag betrekken met en hen laten zien op tv dat Nederland in 1945 mede van door de Canadezen in met bevrijd is. Presentatie: Eva op tv Jinek.

januari 2021
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!