Programma gemist?

Verslag. een Op 9 naar mei 2010 eren de inwoners van een op Apeldoorn de Canadese soldaten die van 65 jaar naar geleden de stad uit hebben bevrijd. naar Zo'n 400 veteranen worden op in de straten van met Apeldoorn toegejuicht en krijgen met met daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. op Op een voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog gaan op tv de bevrijders op tv van toen uit vanaf Paleis Het Loo naar naar de in wielerbaan van het het Omnisportcentrum, begeleid door muziekkorpsen. In tijdens door Omnisport ontvangen Prinses Margriet met en haar uit man Pieter van Vollenhoven de met Canadezen. De Prinses met is tijdens de de Tweede Wereldoorlog geboren in door Canada en heeft op een speciale band de met het op land en de veteranen. van het Tijdens de oorlogsjaren speelde de muziek door van Vera naar Lynn, Glenn Miller in en The Andrews het Sisters de een belangrijke rol in het in leven van de naar soldaten, maar ook in tijdens het leven van een op tv de thuisblijvers. Het muzikaal op eerbetoon bestaat uit in die muziek, uitgevoerd door verschillende naar bands. Ook naar is er de een optreden op tv van de Apeldoornse zanger naar Waylon, die afgelopen in weken in het voorprogramma van tijdens Whitney naar Houston stond. Met zijn het optreden wil de een organisatie tijdens ook jongeren bij het de dag betrekken en op hen laten zien dat Nederland op tijdens in 1945 mede door een de Canadezen naar bevrijd is. Presentatie: Eva van Jinek.

september 2021
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!