Programma gemist?

Verslag. Op 9 tijdens mei 2010 op tv eren in de inwoners van Apeldoorn de tijdens Canadese soldaten die 65 tijdens jaar geleden de op uit stad hebben bevrijd. Zo'n 400 de veteranen worden in de in straten uit van Apeldoorn het toegejuicht en krijgen daarna een de muzikaal eerbetoon aangeboden. Op op tv voertuigen uit uit de Tweede Wereldoorlog gaan door in de bevrijders van toen vanaf Paleis met Het Loo naar naar een de wielerbaan van het Omnisportcentrum, begeleid het door tijdens muziekkorpsen. In met Omnisport ontvangen Prinses naar Margriet en haar man Pieter de van Vollenhoven het de Canadezen. De Prinses is tijdens tijdens de Tweede op naar Wereldoorlog geboren in Canada en heeft tijdens een speciale band in met het tijdens land en de met veteranen. naar Tijdens de oorlogsjaren de speelde de muziek van Vera een Lynn, Glenn Miller uit en The tijdens Andrews Sisters een belangrijke op rol naar in het leven uit van de soldaten, maar ook in tijdens een het leven van de thuisblijvers. Het door muzikaal eerbetoon van bestaat uit die muziek, het uitgevoerd van door verschillende bands. Ook een is er van een optreden op van de Apeldoornse op zanger Waylon, die afgelopen weken een in met het voorprogramma van Whitney Houston stond. met tijdens Met zijn optreden wil met de organisatie ook jongeren bij naar tijdens de dag betrekken en hen laten van zien dat in Nederland in 1945 het mede een door de Canadezen bevrijd is. Presentatie: tijdens Eva de Jinek.

oktober 2019
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!