Programma gemist?

Verslag. een Op 9 mei van 2010 eren van de inwoners van Apeldoorn het de Canadese tijdens soldaten die 65 jaar geleden de door op stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen het worden in het de met straten van Apeldoorn toegejuicht in en krijgen daarna een muzikaal met eerbetoon aangeboden. de Op voertuigen uit uit de Tweede op Wereldoorlog gaan de bevrijders van van de toen vanaf Paleis Het Loo naar naar de wielerbaan met van het het Omnisportcentrum, begeleid door naar muziekkorpsen. In Omnisport ontvangen Prinses met Margriet en haar het man Pieter het van Vollenhoven de Canadezen. in door De Prinses is tijdens de Tweede door tijdens Wereldoorlog geboren in Canada naar en heeft een speciale tijdens band met tijdens het land en de veteranen. het Tijdens de door oorlogsjaren speelde de muziek tijdens van tijdens Vera Lynn, Glenn de Miller en The door Andrews Sisters een met belangrijke rol in het leven de van de van soldaten, het maar ook in het leven met van uit de thuisblijvers. Het een muzikaal eerbetoon bestaat uit die muziek, naar door uitgevoerd door verschillende bands. het Ook is er een optreden een van de op Apeldoornse in zanger Waylon, die afgelopen weken tijdens in een het voorprogramma van tijdens Whitney Houston stond. Met tijdens zijn optreden wil de op tv organisatie ook jongeren bij naar de dag door betrekken en hen laten door zien dat uit Nederland tijdens in 1945 mede door de Canadezen de bevrijd is. Presentatie: met Eva op Jinek.

mei 2021
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!