Programma gemist?

Verslag. Op in 9 mei 2010 eren op tv uit de inwoners van tijdens Apeldoorn de Canadese op soldaten die 65 jaar geleden van de met stad hebben bevrijd. naar Zo'n 400 veteranen worden in uit de straten van door Apeldoorn toegejuicht door en krijgen daarna een op tv muzikaal eerbetoon aangeboden. tijdens Op voertuigen uit de de Tweede Wereldoorlog de gaan de bevrijders een van een toen vanaf Paleis Het Loo naar tijdens de wielerbaan met van het een Omnisportcentrum, begeleid door in muziekkorpsen. In Omnisport ontvangen Prinses tijdens Margriet en haar van man uit Pieter van Vollenhoven de Canadezen. tijdens in De Prinses is tijdens de op Tweede Wereldoorlog naar geboren in Canada tijdens en heeft een speciale door band met door het land en de veteranen. in Tijdens de oorlogsjaren in speelde de uit muziek van tijdens Vera Lynn, Glenn Miller door en The uit Andrews Sisters naar een belangrijke rol in het het leven van de door soldaten, maar naar ook in het leven op van de van thuisblijvers. Het de muzikaal eerbetoon bestaat tijdens uit die muziek, uitgevoerd door op tv verschillende bands. het Ook is er een het optreden van de tijdens Apeldoornse zanger Waylon, die door afgelopen weken in naar het voorprogramma van een Whitney Houston op tv stond. Met zijn op optreden van wil de organisatie ook jongeren een bij de dag betrekken tijdens en hen door laten zien van dat Nederland in van 1945 mede van door de Canadezen bevrijd is. Presentatie: door van Eva Jinek.

juni 2020
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!