Programma gemist?

Verslag. Op met 9 mei tijdens 2010 eren de inwoners in van Apeldoorn de naar Canadese soldaten die 65 van jaar geleden de het stad hebben bevrijd. het Zo'n 400 door veteranen worden in op tv de straten van Apeldoorn van toegejuicht en krijgen naar in daarna een muzikaal van eerbetoon aangeboden. Op voertuigen uit de van Tweede op tv Wereldoorlog gaan de bevrijders uit van toen vanaf naar Paleis Het Loo met naar de wielerbaan naar van het op Omnisportcentrum, begeleid door muziekkorpsen. naar In het Omnisport ontvangen Prinses Margriet en haar op tv tijdens man Pieter van Vollenhoven uit de Canadezen. De van Prinses is tijdens van de Tweede uit Wereldoorlog geboren in Canada en heeft uit een van speciale band met met het land de en de veteranen. Tijdens de de oorlogsjaren speelde de tijdens muziek van door Vera Lynn, Glenn in Miller en The Andrews van Sisters een belangrijke rol de op in het leven van de soldaten, in maar ook in van het leven van het de thuisblijvers. Het op tv muzikaal eerbetoon bestaat een met uit die muziek, uitgevoerd door verschillende uit bands. de Ook is door er een optreden uit van de Apeldoornse zanger een Waylon, die op afgelopen weken in het voorprogramma van met uit Whitney Houston stond. Met zijn op optreden wil de tijdens organisatie ook jongeren op bij de naar dag betrekken en tijdens hen laten zien door dat Nederland van in 1945 mede door het de Canadezen bevrijd de is. Presentatie: Eva van Jinek.

november 2019
09-05-2010 18:10

Aflevering 1

NOS Bevrijders in Nederland - Aflevering 1

Verslag. Op 9 mei 2010 eren de inwoners van Apeldoorn de Canadese soldaten die 65 jaar geleden de stad hebben bevrijd. Zo'n 400 veteranen worden in de straten van Apeldoorn toegejuicht en krijgen daarna een muzikaal eerbetoon aangeboden. Op...

NOS Bevrijders in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijders in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijders in Nederland bij NOS Bevrijders in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijders in Nederland. Heb je een uitzending van NOS Bevrijders in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijders in Nederland gemist

Herdenking.

Uitzending gemist van NOS Bevrijders in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijders in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2010 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!