Programma gemist?

Klaas op Drupsteen gaat de een natuur van de met Nationale Parken het in. Niet alleen, maar met acht uit bekende tijdens Nederlandse kunstenaars, een waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster naar Marlies het Dekkers, schilderes Ans Markus en met sieradenontwerpster Bibi van van der uit Velden. Hier laten ze zich een inspireren door de de natuur en maken ze een een kunstwerk. In uit op tv Kasteel Groeneveld in in Baarn vindt een veiling plaats van naar op de kunstwerken, waarvan de opbrengst op ten goede komt aan door het de Nationale Parken. Presentatie: Klaas van Drupsteen.

Klaas naar Drupsteen gaat de natuur naar van de Nationale met Parken in. naar Niet alleen, maar met acht het in bekende Nederlandse kunstenaars, met waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster het Marlies Dekkers, van schilderes Ans Markus de en sieradenontwerpster op tv Bibi van der Velden. een Hier laten uit ze zich inspireren door de natuur van en maken het ze uit een kunstwerk. In de laatste aflevering tijdens van de NatuurTalent vindt in Kasteel uit Groeneveld tijdens in Baarn een tijdens veiling plaats van deze kunstwerken, waarvan in de met opbrengst ten uit goede komt aan de Nationale Parken. uit Afl.: naar Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal de Park naar Alde Faenen. Schilder Henk Helmantel, van bekend in van zijn internationaal in beroemde stillevens, de laat zich in Nationaal van Park De Alde Feanen inspireren. de In het de Alde Feanen gaat van hij kritisch op door zoek naar de tijdens juiste compositie voor met zijn de landschapsschilderij, waarbij hij met behulp van in een zijn handen steeds het kader probeert met te bepalen. De naar Alde Feanen is het een eeuwenoud veengebied tijdens op tv dat vanaf de zeventiende eeuw steeds een een van aanzien is veranderd door turfwinning. door Het grote op tv open door water dat er van nu te zien is, op tv is daardoor ontstaan. van En veel door van de poldertjes die nu weer op bij het natuurgebied in horen, uit zijn vroeger in gebruik uit geweest als uit gras- en hooiland bij in de boeren. naar Nationaal Park De Alde Feanen de een is dan ook met in name bijzonder vanwege het waterrijke uit laagveenmoeras met vele met kleine het poldertjes en prachtige op tv stukjes moerasbos. door Dit landschap is op tv zeer geliefd bij vogels, zoals kieviten, het de grutto's, veldleeuweriken, de kemphaan en de uit zeldzame purperreiger. Een op het kolonie aalscholvers heeft zijn naar vaste stek in het gebied op en regelmatig kom een je in ooievaars en naar zilverreigers tegen. Samen met Germ van door der Burg van van It Fryske Gea naar op tv gaat Klaas Drupsteen, te van voet en per boot de op pad in tijdens de op tv natuur van het tijdens veenmoeras, met zijn petgaten en oude naar legakkers. Aan het een einde een van het programma toont een Henk aan de Klaas het op schilderij dat geïnspireerd is door tijdens de natuur van naar Nationaal Park naar De Alde Feanen. Presentatie: Klaas naar uit Drupsteen.

Klaas Drupsteen gaat van de in natuur van de Nationale Parken van in. Niet het alleen, maar met de acht bekende met Nederlandse kunstenaars, de waaronder schilder Henk Helmantel, het lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans een Markus en sieradenontwerpster tijdens Bibi met van der Velden. het Hier laten ze zich inspireren het door op de natuur en op tv maken ze een met kunstwerk. In naar de laatste aflevering van NatuurTalent vindt een in Kasteel een Groeneveld in Baarn op tv een veiling plaats van van deze kunstwerken, door waarvan met de opbrengst ten in goede komt aan een de Nationale Parken. Afl.: Kunstschilder op Henk Helmantel in op tv Nationaal in Park Alde Faenen. het Schilder Henk Helmantel, de bekend van zijn internationaal beroemde stillevens, de laat in zich in Nationaal op tv Park De Alde op Feanen inspireren. In de in Alde Feanen in gaat hij kritisch op zoek naar een naar de juiste compositie het voor zijn landschapsschilderij, waarbij in hij van met behulp van de zijn handen steeds het kader probeert tijdens te bepalen. een De tijdens Alde Feanen is een eeuwenoud naar veengebied dat in vanaf de zeventiende de eeuw steeds van aanzien is het tijdens veranderd door turfwinning. Het grote van open water dat op tv er nu naar te zien de is, is daardoor tijdens ontstaan. En veel uit van de poldertjes op tv die nu weer bij op tv het natuurgebied horen, zijn de vroeger in gebruik geweest de als het gras- en van hooiland bij de naar boeren. Nationaal Park een De Alde Feanen is dan op tv ook van met name bijzonder van vanwege het waterrijke laagveenmoeras met vele naar kleine poldertjes uit en naar prachtige stukjes moerasbos. Dit een landschap is zeer geliefd op tv bij vogels, uit zoals kieviten, een grutto's, veldleeuweriken, de kemphaan en de van zeldzame tijdens purperreiger. Een kolonie het aalscholvers heeft zijn uit vaste stek in het gebied het en regelmatig met kom met je ooievaars en zilverreigers tegen. in Samen het met Germ van der Burg op tv van met It Fryske Gea gaat Klaas op Drupsteen, te een voet en een per boot op pad in het de natuur van het tijdens veenmoeras, met de zijn uit petgaten en oude legakkers. Aan het de einde met van het programma toont Henk het aan Klaas het de schilderij uit dat geïnspireerd is het door de het natuur van Nationaal Park De uit Alde Feanen. Presentatie: een Klaas door Drupsteen.

Klaas uit Drupsteen gaat de natuur uit van de het Nationale Parken in. Niet alleen, de maar op met acht bekende Nederlandse kunstenaars, uit waaronder de schilder Henk uit Helmantel, lingerieontwerpster Marlies door Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster in Bibi van tijdens der Velden. op tv Hier laten tijdens ze zich inspireren door de natuur een en maken ze een een in kunstwerk. In de laatste uit aflevering van NatuurTalent vindt met met in Kasteel Groeneveld in Baarn een met veiling plaats tijdens van deze kunstwerken, uit waarvan de met opbrengst ten in goede komt aan de door Nationale Parken. Afl.: met Fotojournalist Kadir van Lohuizen uit in Nationaal Park uit De Biesbosch.. op Presentatie: Klaas uit Drupsteen.

Klaas op Drupsteen gaat de een natuur van de Nationale door Parken in. Niet alleen, op tv maar met door acht bekende in Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder van Henk naar Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans tijdens van Markus en sieradenontwerpster Bibi op tv van der Velden. de Hier laten naar ze zich inspireren door door de natuur en maken in ze een kunstwerk. In een de op tv laatste aflevering van NatuurTalent op tv vindt in op Kasteel Groeneveld in Baarn tijdens een van veiling plaats van deze kunstwerken, op tv waarvan de opbrengst op tv ten uit goede komt aan de Nationale Parken. uit van Afl.: Musicus Spinvis in in Nationaal Park Lauwersmeer. Muzikant en een tekstdichter Erik de in de Jong, alias Spinvis, laat zich in een Nationaal Park de Lauwersmeer - op een de grens een van Groningen, Friesland en de het Waddenzee - uit inspireren tot het op schrijven van het een Lauwersmeerlied. Met zijn elektronische tijdens citer de onder de arm gaat Erik een op zoek naar naar de geluiden op tv van de natuur de en de de confrontaties in het het landschap. Tot 1969 zag met het de Lauwersmeergebied er net zo uit als het de Waddenzee. in De Lauwerszee was met een brede rivierdelta, die naar uitmondde een in de Waddenzee, naar compleet met de geulen, zandplaten en smalle stukken van kwelder. Eb en met vloed bepaalden het door landschap. Na de het watersnoodramp in van 1953 werd uit oogpunt in van naar veiligheid besloten een afsluitdijk van te bouwen op tv tussen Friesland en Groningen. Daarmee veranderde van de Lauwerszee op tv in Lauwersmeer. Een deel met van dit door gebied werd op tv omgevormd tot het militair oefenterrein, landbouwgebied en recreatiegebied. In van het op tv grootste deel van het gebied uit kreeg in de natuur de vrije de hand en veranderde de het landschap in van een mum van uit tijd in een open, naar waterrijk uit natuurgebied van met internationale betekenis, met een enorme uit vogelrijkdom, graslanden, uitgestrekte rietvelden met en hier een en door daar een bos. Boswachter een Jelle de Boer naar neemt Klaas in mee over de voormalige met zeebodem van het Lauwersmeer naar op zoek het naar vogelrijkdom, prachtige tijdens vergezichten en oude met landaanwinningen. Aan het een einde van tijdens het programma laat Erik aan op Klaas het lied de horen dat geïnspireerd is het op de natuur uit van Nationaal Park de op Lauwersmeer. Presentatie: Klaas uit Drupsteen.

Klaas Drupsteen gaat het de natuur met van de Nationale Parken een van in. Niet alleen, maar met de acht met bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk op Helmantel, lingerieontwerpster door Marlies Dekkers, het schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster een Bibi van der in Velden. het Hier laten door ze zich inspireren door de een natuur en maken uit ze een kunstwerk. een In het de laatste aflevering van NatuurTalent op tv vindt in Kasteel de Groeneveld met in Baarn een veiling uit plaats van deze op kunstwerken, waarvan naar de opbrengst ten goede komt aan door de van Nationale Parken. tijdens Afl.: Tekenaar Jean-Marc van Tol in op het Nationaal Park Maasduinen. Jean-Marc van de Tol zich inspireren door een Nationaal Park van Maasduinen. op De tekenaar van Fokke en Sukke, de van is hier nog nooit op geweest. Maar de natuur is op tv in voor hem belangrijk: 'Als ik het er over met nadenk, heb ik naar alle grote beslissingen in door mijn leven de genomen in de natuur.' het Zoals van de naam al aangeeft, ligt dit een Nationaal Park een langs de rivier van de Maas, door die kronkelend zijn weg vindt een door het in landschap van op Noord-Limburg. Ingeklemd tussen diverse naar autowegen en vlak naast het het Duitse op Ruhrgebied, is dit Nationaal het van Park een lang, smal gebied waar op de een mens geen invloed op lijkt in the hebben naar gehad. Als je hier met rondloopt, begrijp je een direct wat op tv er vroeger bedoeld werd van met uit zogenaamde woeste gronden. een Maasduinen dankt zijn benoeming tot in Nationaal Park naar met name aan de op tv paraboolduinen en door de uit jaarlijkse bezoeken van de kraanvogel. uit Maar ook prachtige naar bossen, heidegebieden, stuifzand, vennen door het en bijzondere planten en dieren zoals het de levendbarende- in en zandhagedis, op behoren tot de tijdens trekpleisters van dit Nationaal Park. op tv van Samen met Edmond Staal door van Het Limburgs tijdens Landschap, bezoekt op Klaas de Eckeltse Bergen, een tijdens vorstengraf, de kasteelruïne tijdens van op tv Bleijenbeek en vele een andere bijzondere plekjes in door de Maasduinen. Aan het tijdens einde van het een programma toont een Jean-Marc aan van Klaas hoe het bezoek door van Fokke en Sukke op tv aan met Nationaal Park Maasduinen eruitziet. Presentatie: op Klaas op tv Drupsteen.

Klaas met Drupsteen gaat de tijdens natuur van in de Nationale Parken in. Niet een alleen, maar met acht op bekende van Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk op door Helmantel, lingerieontwerpster Marlies tijdens Dekkers, schilderes Ans Markus een en sieradenontwerpster Bibi van der tijdens Velden. Hier in laten ze zich naar inspireren door de natuur in en maken tijdens ze een kunstwerk. In op tv de laatste door aflevering van met NatuurTalent vindt een in Kasteel Groeneveld in Baarn van een op tv veiling plaats van deze kunstwerken, waarvan tijdens de opbrengst het ten goede uit komt aan tijdens de Nationale Parken. op Lingerieontwerpster Marlies Dekkers zoekt tijdens inspiratie in Nationaal met Park Drents-Friese Wold. een Marlies laat tijdens zich inspireren door naar dit park. Ze uit is inmiddels de één van onze bekendste modeontwerpsters. Ze van reist voor in haar uit werk de hele wereld af, op tv maar ze was nog in nooit in op tv het Drents-Friese op tv Wold geweest. Marlies een gaat samen met Klaas wandelen uit over stuifzand een en door bossen naar en laat uit haar fantasie de vrije naar loop met om de verhalen over haar omgeving tijdens te door ontdekken. Onderweg wordt duidelijk hoe tijdens Marlies deze uit verhalen gebruikt in de haar op werk. Presentatie: Klaas het Drupsteen.

Klaas een Drupsteen gaat de natuur van op de naar Nationale Parken in. Niet uit alleen, maar met in acht bekende Nederlandse de kunstenaars, waaronder schilder Henk uit Helmantel, lingerieontwerpster Marlies in Dekkers, een schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster door van Bibi van der Velden. op tv Hier laten ze op zich inspireren door op tv de natuur uit en maken ze een van kunstwerk. In de laatste de aflevering met van NatuurTalent vindt in Kasteel op tv Groeneveld in Baarn een van veiling van plaats van deze kunstwerken, waarvan het de opbrengst ten op tv goede komt op tv aan op tv de Nationale Parken. Afl.: Schrijver Bart op naar Chabot in National Park De Oosterschelde. in Presentatie: met Klaas Drupsteen.

Klaas Drupsteen door gaat de natuur van met de Nationale een Parken in. tijdens Niet alleen, maar met in acht bekende Nederlandse op kunstenaars, waaronder schilder het Henk Helmantel, lingerieontwerpster door Marlies Dekkers, schilderes Ans het tijdens Markus en sieradenontwerpster op Bibi van der Velden. Hier naar laten ze zich uit inspireren door in de natuur en uit maken ze een een kunstwerk. In de laatste aflevering van van NatuurTalent met vindt in Kasteel de Groeneveld in Baarn een uit veiling met plaats van deze kunstwerken, waarvan in de opbrengst op ten goede komt aan door de het Nationale Parken. Afl.: op tv Schilderes Ans Markus op tv in Nationaal Park het Zuid-Kennemerland. Presentatie: Klaas met Drupsteen.

oktober 2017
10-06-2010 19:55

Aflevering 9

NatuurTalent - Aflevering 9

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

07-06-2010 19:55

Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

NatuurTalent - Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

03-06-2010 19:55

Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

NatuurTalent - Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

31-05-2010 19:55

Fotojournalist Kadir van Lohuizen in Nationaal Park De Biesbosch

NatuurTalent - Fotojournalist Kadir van Lohuizen in Nationaal Park De Biesbosch

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

27-05-2010 19:55

Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer

NatuurTalent - Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

20-05-2010 19:55

Tekenaar Jean-Marc van Tol in Nationaal Park Maasduinen

NatuurTalent - Tekenaar Jean-Marc van Tol in Nationaal Park Maasduinen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

17-05-2010 19:55

Aflevering 2

NatuurTalent - Aflevering 2

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

13-05-2010 19:55

Schrijver Bart Chabot in National Park De Oosterschelde

NatuurTalent - Schrijver Bart Chabot in National Park De Oosterschelde

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

10-05-2010 19:55

Schilderes Ans Markus in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

NatuurTalent - Schilderes Ans Markus in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

NatuurTalent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NatuurTalent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NatuurTalent bij NatuurTalent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NatuurTalent. Heb je een uitzending van NatuurTalent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NatuurTalent gemist

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars,waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpsterBibi van der Velden. Hier laten ze zich inspireren door de natuur en maken ze een kunstwerk. In de laatste afleveringvan NatuurTalent vindt in Kasteel Groeneveld in Baarn een veiling plaats van deze kunstwerken, waarvan de opbrengst tengoede komt aan de Nationale Parken. Afl.: Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer. Presentatie: Klaas Drupsteen.

Uitzending gemist van NatuurTalent? Hier kun je alle uitzendingen van NatuurTalent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 10-06-2010 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord