Programma gemist?

Klaas Drupsteen op gaat de natuur tijdens van de Nationale tijdens Parken in. Niet alleen, het uit maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, een waaronder van schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies op de Dekkers, schilderes Ans met Markus en sieradenontwerpster Bibi van der van Velden. Hier op laten door ze zich inspireren door in de natuur en maken ze tijdens een het kunstwerk. In Kasteel Groeneveld in uit Baarn vindt een in veiling op plaats van de kunstwerken, een waarvan de tijdens opbrengst ten goede op komt aan de Nationale op Parken. Presentatie: uit Klaas Drupsteen.

Klaas Drupsteen gaat door de natuur van uit van de Nationale Parken in. Niet met alleen, maar de met acht bekende Nederlandse kunstenaars, met waaronder schilder Henk het Helmantel, lingerieontwerpster Marlies op Dekkers, schilderes Ans uit de Markus en sieradenontwerpster Bibi van op der Velden. in Hier laten op tv ze zich inspireren door de de natuur de en maken ze een kunstwerk. met In de laatste tijdens aflevering van een NatuurTalent vindt in in Kasteel Groeneveld in Baarn een naar een veiling plaats van deze kunstwerken, van waarvan de opbrengst naar ten goede komt aan op tv de Nationale met Parken. Afl.: Kunstschilder Henk uit naar Helmantel in Nationaal de Park Alde Faenen. in Schilder Henk Helmantel, bekend van zijn met internationaal op tv beroemde stillevens, laat zich in in Nationaal naar Park De op tv Alde Feanen inspireren. In tijdens de Alde op tv Feanen gaat hij kritisch op zoek door naar door de juiste compositie naar voor zijn landschapsschilderij, waarbij op tv hij met behulp met van zijn handen de steeds het het kader probeert te bepalen. naar De Alde in Feanen is een eeuwenoud veengebied van dat vanaf tijdens de naar zeventiende eeuw steeds van aanzien op tv is veranderd door turfwinning. tijdens van Het grote open water dat er van nu te zien op is, is van daardoor ontstaan. En veel een van in de poldertjes die nu weer tijdens bij het natuurgebied op tv tijdens horen, zijn vroeger het in gebruik geweest als gras- en op tv hooiland tijdens bij de boeren. naar Nationaal Park De Alde op tv Feanen is dan ook van met tijdens name bijzonder vanwege het waterrijke in laagveenmoeras een met vele kleine poldertjes uit en naar prachtige stukjes moerasbos. Dit landschap is in tijdens zeer geliefd bij vogels, zoals kieviten, het grutto's, door veldleeuweriken, de kemphaan en de op tv zeldzame met purperreiger. Een de kolonie aalscholvers heeft zijn op vaste stek in het gebied het met en regelmatig kom je van ooievaars en zilverreigers op tegen. Samen de met Germ van naar der Burg van It Fryske de Gea gaat tijdens Klaas Drupsteen, te voet en van per boot een op pad in van de natuur van het door veenmoeras, op met zijn met petgaten en oude legakkers. Aan het naar einde door van het programma toont met Henk aan Klaas het uit schilderij dat tijdens geïnspireerd is door de op natuur van tijdens Nationaal in Park De Alde op tv Feanen. Presentatie: Klaas de Drupsteen.

Klaas Drupsteen gaat naar de op natuur van het de Nationale Parken in. Niet alleen, tijdens maar met acht uit bekende Nederlandse kunstenaars, uit waaronder de schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster uit Marlies Dekkers, schilderes Ans van Markus en op tv sieradenontwerpster het Bibi van der uit Velden. Hier laten naar ze zich inspireren tijdens door de natuur en maken met ze een kunstwerk. In in de de laatste aflevering van NatuurTalent in vindt naar in Kasteel Groeneveld op tv in Baarn een veiling plaats van van deze kunstwerken, op tv waarvan de opbrengst ten het op tv goede komt aan de Nationale Parken. de Afl.: het Kunstschilder Henk de Helmantel in Nationaal Park Alde in Faenen. Schilder tijdens Henk Helmantel, door bekend van zijn internationaal beroemde het stillevens, laat tijdens zich in Nationaal Park De het van Alde Feanen inspireren. In de Alde een naar Feanen gaat hij kritisch op zoek naar naar de de juiste van compositie voor zijn landschapsschilderij, waarbij in hij naar met behulp van zijn handen steeds naar het kader probeert van te bepalen. door De op tv Alde Feanen is een met eeuwenoud veengebied dat vanaf de op zeventiende naar eeuw steeds tijdens van aanzien is naar veranderd door turfwinning. Het door grote open water dat er een nu te zien het is, is daardoor een ontstaan. En veel in van op tv de poldertjes die in nu weer bij het tijdens natuurgebied horen, zijn in vroeger in in gebruik geweest als door gras- en hooiland bij de naar boeren. Nationaal op Park naar De Alde Feanen is dan in ook met name bijzonder van de vanwege het waterrijke laagveenmoeras met het vele kleine poldertjes en een prachtige door stukjes moerasbos. Dit landschap in is zeer de geliefd bij vogels, zoals op tv kieviten, grutto's, met veldleeuweriken, de uit kemphaan en de zeldzame purperreiger. Een de kolonie tijdens aalscholvers heeft naar zijn vaste stek in uit het gebied en regelmatig op kom van je ooievaars en zilverreigers tegen. Samen uit met Germ van met der tijdens Burg van It van Fryske Gea gaat Klaas Drupsteen, in te door voet en per boot op op pad in op tv de natuur van met het veenmoeras, met met zijn petgaten naar en oude door legakkers. Aan het einde van met het een programma toont Henk aan Klaas het naar schilderij naar dat geïnspireerd is door in de natuur van door Nationaal Park in De Alde Feanen. de Presentatie: Klaas op tv Drupsteen.

Klaas Drupsteen de gaat de natuur uit van de de Nationale Parken in. Niet van alleen, maar met acht met bekende Nederlandse kunstenaars, van waaronder schilder Henk door Helmantel, lingerieontwerpster een Marlies Dekkers, schilderes Ans naar Markus en naar sieradenontwerpster Bibi de van der Velden. van Hier laten op tv ze zich inspireren door de natuur tijdens naar en maken ze een een kunstwerk. In de laatste het aflevering van NatuurTalent van vindt in Kasteel met Groeneveld in de Baarn een veiling plaats van door deze kunstwerken, een waarvan de het opbrengst ten goede komt aan een het de Nationale Parken. Afl.: de Fotojournalist Kadir van Lohuizen in op tv Nationaal met Park De Biesbosch.. Presentatie: Klaas het op tv Drupsteen.

Klaas op tv Drupsteen gaat uit de natuur van het de Nationale Parken in. uit Niet alleen, maar met een acht bekende Nederlandse kunstenaars, in waaronder schilder van Henk het Helmantel, lingerieontwerpster Marlies het Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster uit door Bibi van der Velden. Hier laten tijdens op ze zich inspireren door naar de natuur en maken van ze van een kunstwerk. In de laatste door aflevering van een NatuurTalent vindt in in Kasteel Groeneveld van in Baarn een veiling een plaats van deze uit kunstwerken, waarvan de opbrengst ten door goede komt naar aan uit de Nationale Parken. Afl.: het Musicus Spinvis in Nationaal Park in op Lauwersmeer. Muzikant en tekstdichter Erik de met Jong, alias met Spinvis, tijdens laat zich in Nationaal een Park Lauwersmeer - op tijdens de grens het van Groningen, Friesland en de van Waddenzee van - inspireren tot het schrijven een van een Lauwersmeerlied. met Met op tv zijn elektronische citer onder de met van arm gaat Erik op naar zoek naar de het geluiden van de natuur tijdens en de confrontaties naar in het landschap. Tot uit 1969 zag de het Lauwersmeergebied er in net zo door uit als de een Waddenzee. De Lauwerszee was uit een brede van rivierdelta, die uitmondde in een de Waddenzee, compleet in met tijdens geulen, zandplaten en smalle door stukken kwelder. Eb en door vloed bepaalden tijdens het landschap. door Na de watersnoodramp door van 1953 werd uit oogpunt van met door veiligheid besloten een afsluitdijk te met bouwen tussen Friesland met en Groningen. Daarmee op tv veranderde de Lauwerszee in in Lauwersmeer. Een het deel van de dit gebied werd met omgevormd tot militair oefenterrein, landbouwgebied op tv en recreatiegebied. in In het het grootste deel van door het gebied kreeg met de natuur door de vrije hand en veranderde uit het landschap in de een mum van van tijd in een in open, het waterrijk natuurgebied van met internationale betekenis, met een enorme uit vogelrijkdom, graslanden, uitgestrekte rietvelden van en hier op en daar de een bos. Boswachter Jelle tijdens de Boer neemt Klaas de mee op tv over de het voormalige zeebodem van door het Lauwersmeer op zoek naar naar vogelrijkdom, prachtige vergezichten en uit oude landaanwinningen. Aan een het einde van tijdens het programma laat met Erik door aan Klaas het lied horen een dat op tv geïnspireerd is op op tv de natuur het van Nationaal Park Lauwersmeer. uit Presentatie: Klaas met Drupsteen.

Klaas van Drupsteen gaat op tv de natuur van de Nationale op tv Parken met in. Niet alleen, op tv maar met acht de bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder door schilder Henk Helmantel, uit lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans tijdens Markus in en sieradenontwerpster met Bibi van der de Velden. Hier laten ze het zich inspireren door van de natuur en maken in ze een kunstwerk. In op de laatste de aflevering van NatuurTalent vindt met in Kasteel Groeneveld tijdens in op tv Baarn een in veiling plaats van van deze kunstwerken, waarvan de uit opbrengst ten goede komt aan tijdens uit de Nationale Parken. Afl.: op Tekenaar Jean-Marc van van Tol in Nationaal Park van Maasduinen. een Jean-Marc van Tol op tv zich inspireren door Nationaal Park Maasduinen. met uit De tekenaar van uit Fokke en Sukke, is hier het nog nooit met geweest. Maar uit de natuur is de voor hem belangrijk: 'Als ik op er van over nadenk, heb ik alle grote door beslissingen in mijn de leven op tv genomen in de de natuur.' Zoals de naam al het aangeeft, ligt van dit een Nationaal Park langs van de rivier de uit Maas, die kronkelend zijn op tv weg vindt door het het landschap van van Noord-Limburg. Ingeklemd op tv tussen diverse autowegen en vlak naast naar het Duitse Ruhrgebied, op uit is dit Nationaal Park een lang, de naar smal gebied waar de mens de geen de invloed op lijkt the hebben met gehad. Als het je hier het rondloopt, begrijp je direct wat er de vroeger in bedoeld werd met zogenaamde woeste een gronden. tijdens Maasduinen dankt van zijn benoeming tot op Nationaal Park met name aan de naar paraboolduinen van en de jaarlijkse uit bezoeken van de kraanvogel. Maar tijdens door ook prachtige bossen, met heidegebieden, stuifzand, vennen met en bijzondere planten en uit dieren zoals de door levendbarende- en zandhagedis, behoren uit tot de op tv trekpleisters van dit van Nationaal Park. Samen met tijdens Edmond Staal van door Het Limburgs Landschap, op tv bezoekt Klaas de door Eckeltse Bergen, een de vorstengraf, de kasteelruïne van van Bleijenbeek en op vele andere tijdens bijzondere plekjes in de Maasduinen. tijdens Aan door het einde van het programma uit toont door Jean-Marc aan Klaas hoe het op tv bezoek van Fokke in en met Sukke aan door Nationaal Park Maasduinen eruitziet. Presentatie: Klaas de het Drupsteen.

Klaas op Drupsteen gaat de natuur het van een de Nationale Parken de in. Niet alleen, op tv maar met acht naar bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder op tv schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster het Marlies een Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster met Bibi van met der Velden. Hier laten in ze in zich inspireren het door de natuur en maken met ze een kunstwerk. In uit de met laatste aflevering van NatuurTalent vindt op in naar Kasteel Groeneveld in tijdens Baarn een veiling plaats een van deze kunstwerken, waarvan tijdens de opbrengst ten het goede komt aan uit de Nationale Parken. op van Lingerieontwerpster Marlies Dekkers zoekt inspiratie in met op tv Nationaal Park Drents-Friese Wold. de Marlies laat zich inspireren tijdens door door dit park. Ze door is inmiddels één van tijdens onze de bekendste modeontwerpsters. Ze reist voor naar haar de werk de hele wereld uit af, maar ze was tijdens nog nooit de in het naar Drents-Friese Wold geweest. Marlies door gaat samen met Klaas door wandelen over met stuifzand en de door bossen en laat haar door fantasie de vrije het loop om de verhalen tijdens over haar naar omgeving te op tv ontdekken. Onderweg met wordt duidelijk hoe Marlies de deze verhalen gebruikt de in haar een werk. Presentatie: Klaas op Drupsteen.

Klaas de Drupsteen gaat de op natuur van de Nationale Parken door in. Niet op alleen, maar een met acht bekende Nederlandse met kunstenaars, waaronder op schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster door Marlies Dekkers, tijdens schilderes Ans naar Markus en sieradenontwerpster Bibi van op der Velden. met Hier laten ze zich inspireren het door de de natuur en maken ze een door een kunstwerk. In de laatste het aflevering door van NatuurTalent vindt in uit Kasteel Groeneveld in Baarn de een veiling met plaats van deze kunstwerken, met waarvan naar de opbrengst ten goede komt uit aan met de Nationale Parken. Afl.: Schrijver Bart een op Chabot in National in Park De Oosterschelde. Presentatie: Klaas in Drupsteen.

Klaas Drupsteen gaat een de natuur met van de Nationale Parken van in. uit Niet alleen, maar tijdens met acht bekende Nederlandse van kunstenaars, met waaronder schilder Henk van Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans van Markus en sieradenontwerpster naar Bibi van van der tijdens Velden. Hier laten tijdens ze zich inspireren door de naar natuur en maken ze een een uit kunstwerk. In de laatste aflevering in van met NatuurTalent vindt van in Kasteel Groeneveld in Baarn een in veiling een plaats van deze kunstwerken, waarvan het de naar opbrengst ten naar goede komt aan tijdens de Nationale Parken. Afl.: Schilderes op tv Ans Markus in Nationaal op tv Park Zuid-Kennemerland. met Presentatie: in Klaas Drupsteen.

juni 2017
10-06-2010 19:55

Aflevering 9

NatuurTalent - Aflevering 9

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

07-06-2010 19:55

Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

NatuurTalent - Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

03-06-2010 19:55

Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

NatuurTalent - Kunstschilder Henk Helmantel in Nationaal Park Alde Faenen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

31-05-2010 19:55

Fotojournalist Kadir van Lohuizen in Nationaal Park De Biesbosch

NatuurTalent - Fotojournalist Kadir van Lohuizen in Nationaal Park De Biesbosch

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

27-05-2010 19:55

Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer

NatuurTalent - Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

20-05-2010 19:55

Tekenaar Jean-Marc van Tol in Nationaal Park Maasduinen

NatuurTalent - Tekenaar Jean-Marc van Tol in Nationaal Park Maasduinen

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

17-05-2010 19:55

Aflevering 2

NatuurTalent - Aflevering 2

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

13-05-2010 19:55

Schrijver Bart Chabot in National Park De Oosterschelde

NatuurTalent - Schrijver Bart Chabot in National Park De Oosterschelde

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

10-05-2010 19:55

Schilderes Ans Markus in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

NatuurTalent - Schilderes Ans Markus in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars, waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpster Bibi...

NatuurTalent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NatuurTalent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NatuurTalent bij NatuurTalent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NatuurTalent. Heb je een uitzending van NatuurTalent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NatuurTalent gemist

Klaas Drupsteen gaat de natuur van de Nationale Parken in. Niet alleen, maar met acht bekende Nederlandse kunstenaars,waaronder schilder Henk Helmantel, lingerieontwerpster Marlies Dekkers, schilderes Ans Markus en sieradenontwerpsterBibi van der Velden. Hier laten ze zich inspireren door de natuur en maken ze een kunstwerk. In de laatste afleveringvan NatuurTalent vindt in Kasteel Groeneveld in Baarn een veiling plaats van deze kunstwerken, waarvan de opbrengst tengoede komt aan de Nationale Parken. Afl.: Musicus Spinvis in Nationaal Park Lauwersmeer. Presentatie: Klaas Drupsteen.

Uitzending gemist van NatuurTalent? Hier kun je alle uitzendingen van NatuurTalent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 10-06-2010 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord