Programma gemist?

Verslag een van de 63ste tijdens editie van 's in werelds meest belangrijke filmfestival. op tv Cannes opent uit dit jaar met het Robin Hood, de met nieuwe film op van Ridley Scott. Verder verwacht het tijdens met festival bezoek van Oliver naar Stone, Woody van Allen en Jean-Luc naar Godard. Bunskoek doet te op midden van de glamour op tv en gekte die in een in Cannes Filmfestival 2010 het volop zichtbaar en voelbaar de zal zijn, uitgebreid verslag op tv van de de 'rode loper', het filmaanbod in door Cannes en ze tijdens spreekt met sterren, van regisseurs tijdens en anderen uit de filmindustrie. het In een uit dagelijks weblog vertelt met Daphne over haar op activiteiten, bevindingen de en ervaringen vanaf het belangrijkste uit en bekendste filmfestival van ter wereld. van Presentatie: uit Daphne Bunskoek.

Verslag het van de uit 63ste editie van naar 's werelds meest belangrijke filmfestival. de Cannes opent het dit jaar met het Robin Hood, de de nieuwe film van Ridley met Scott. Verder verwacht het een festival in bezoek van Oliver met Stone, Woody Allen en op tv Jean-Luc Godard. van Bunskoek doet te midden van tijdens naar de glamour en gekte die in op Cannes van Filmfestival 2010 volop zichtbaar en op voelbaar een zal zijn, met uitgebreid verslag van door de 'rode loper', met het filmaanbod in met Cannes en ze spreekt naar met sterren, regisseurs en anderen de uit de filmindustrie. op tv In een uit dagelijks weblog vertelt Daphne in over haar activiteiten, uit bevindingen en ervaringen de vanaf tijdens het belangrijkste en bekendste op tv filmfestival ter wereld. door Presentatie: Daphne een Bunskoek.

Verslag de van de 63ste door editie van 's werelds de meest belangrijke filmfestival. tijdens Cannes opent dit jaar naar tijdens met Robin Hood, de nieuwe film tijdens van Ridley Scott. uit Verder verwacht het tijdens een festival bezoek van Oliver naar Stone, Woody Allen op en Jean-Luc Godard. een Bunskoek doet te op midden van de glamour van en gekte die naar in Cannes Filmfestival op 2010 volop naar zichtbaar en voelbaar zal op zijn, uitgebreid een verslag van in de 'rode loper', het het filmaanbod in Cannes tijdens en ze spreekt met sterren, een regisseurs en de anderen op uit de filmindustrie. In een naar dagelijks weblog vertelt van Daphne over haar op tv activiteiten, bevindingen en op tv ervaringen met vanaf het belangrijkste en bekendste filmfestival op door ter wereld. Presentatie: Daphne de Bunskoek.

Verslag uit van de uit 63ste editie van de 's werelds meest belangrijke filmfestival. de Cannes het opent dit jaar met door Robin Hood, de nieuwe film tijdens de van Ridley Scott. het Verder verwacht het festival bezoek op tv van in Oliver Stone, Woody Allen en de Jean-Luc uit Godard. Bunskoek doet te naar midden van de glamour en in gekte naar die in Cannes Filmfestival de 2010 van volop zichtbaar en naar voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag een van de 'rode loper', in het filmaanbod in in Cannes en ze uit spreekt met op sterren, naar regisseurs en anderen uit de in filmindustrie. In in een dagelijks weblog een vertelt Daphne over haar activiteiten, uit bevindingen en ervaringen in vanaf het uit belangrijkste een en bekendste filmfestival ter wereld. de Presentatie: door Daphne Bunskoek.

Verslag uit van de 63ste op editie van op tv 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes op tv van opent dit jaar met Robin Hood, op de nieuwe film het van Ridley uit Scott. Verder door verwacht het festival een bezoek van van Oliver Stone, Woody Allen uit en Jean-Luc Godard. Bunskoek op doet te het midden van de glamour en uit gekte de die in naar Cannes Filmfestival 2010 volop van zichtbaar en de voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag een van de 'rode loper', een het filmaanbod door in met Cannes en ze een spreekt met sterren, regisseurs en met anderen uit de filmindustrie. naar van In een dagelijks weblog door vertelt Daphne over tijdens haar activiteiten, bevindingen door en ervaringen vanaf op het belangrijkste en bekendste filmfestival van een ter wereld. Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag op van de 63ste editie van tijdens 's werelds meest tijdens belangrijke filmfestival. het Cannes opent dit in jaar met op tv Robin Hood, de nieuwe film uit het van Ridley Scott. in Verder verwacht het festival bezoek van in Oliver Stone, naar Woody Allen uit en Jean-Luc op Godard. Bunskoek doet te midden met van de uit glamour en uit gekte die in Cannes door Filmfestival 2010 het volop zichtbaar en door voelbaar zal zijn, uitgebreid op verslag van de 'rode de loper', het filmaanbod het in Cannes en ze de spreekt met met sterren, regisseurs en op anderen uit de het filmindustrie. In een de dagelijks weblog vertelt van Daphne over haar op activiteiten, tijdens bevindingen en ervaringen vanaf het op belangrijkste en bekendste tijdens filmfestival ter wereld. in Presentatie: tijdens Daphne Bunskoek.

Verslag van het de 63ste editie van van van 's werelds meest uit belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar in met Robin Hood, uit met de nieuwe film van tijdens Ridley Scott. Verder van verwacht het festival bezoek de van tijdens Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc op tv naar Godard. Bunskoek doet te op tv midden van de glamour naar en gekte die uit in Cannes de Filmfestival 2010 volop de zichtbaar en voelbaar zal tijdens zijn, uitgebreid door verslag van de het 'rode loper', het filmaanbod in een Cannes en ze met spreekt met de sterren, tijdens regisseurs en anderen met uit de filmindustrie. In een dagelijks op weblog vertelt tijdens Daphne over haar met activiteiten, bevindingen en van ervaringen vanaf het op belangrijkste en tijdens bekendste filmfestival ter uit wereld. Presentatie: Daphne op tv Bunskoek.

Verslag van de op tv 63ste editie van de op 's werelds meest belangrijke door filmfestival. Cannes van opent dit jaar met met Robin Hood, de door nieuwe film van Ridley met Scott. Verder verwacht het tijdens festival het bezoek van Oliver Stone, op tv Woody op Allen en Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet te midden van naar de glamour op tv en gekte die in op tv Cannes Filmfestival op tv 2010 volop zichtbaar tijdens en de voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag met van van de 'rode loper', het filmaanbod in door Cannes een en ze spreekt het met sterren, regisseurs en het anderen uit op de filmindustrie. In een dagelijks in weblog op tv vertelt Daphne een over haar activiteiten, bevindingen en op ervaringen vanaf het belangrijkste naar en door bekendste filmfestival ter wereld. tijdens Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag van door de 63ste editie een van 's werelds meest van belangrijke in filmfestival. Cannes opent dit met jaar met Robin Hood, op het de nieuwe film van Ridley Scott. tijdens Verder verwacht het de met festival bezoek van Oliver Stone, Woody tijdens Allen en Jean-Luc op Godard. Bunskoek van doet met te midden van de op tv glamour en gekte die van in het Cannes Filmfestival 2010 het volop zichtbaar en voelbaar zal op tv zijn, uitgebreid verslag van naar de 'rode een loper', op tv het filmaanbod in van Cannes en ze spreekt door met sterren, regisseurs en anderen het uit op de filmindustrie. In op een dagelijks van weblog vertelt Daphne over haar door activiteiten, bevindingen en ervaringen in vanaf het belangrijkste het uit en bekendste filmfestival ter wereld. in Presentatie: Daphne de Bunskoek.

Verslag tijdens van de 63ste de editie van door 's werelds meest belangrijke op filmfestival. Cannes door opent dit jaar met in Robin Hood, tijdens de nieuwe film van Ridley op tv Scott. een Verder verwacht het festival op bezoek van Oliver naar Stone, Woody Allen in en Jean-Luc Godard. door Bunskoek doet een te midden van de naar glamour en gekte die op in Cannes het Filmfestival 2010 volop met zichtbaar en voelbaar zal zijn, op op tv uitgebreid verslag van de de 'rode loper', uit het filmaanbod in Cannes en van ze spreekt met sterren, door op regisseurs en anderen uit de filmindustrie. in In een naar dagelijks weblog in vertelt Daphne over op haar activiteiten, bevindingen het en ervaringen vanaf het naar belangrijkste en naar bekendste filmfestival naar ter wereld. Presentatie: van Daphne Bunskoek.

Verslag uit van de 63ste editie van de 's werelds meest naar belangrijke filmfestival. uit Cannes opent dit in jaar met Robin Hood, de de nieuwe op film het van Ridley Scott. in Verder verwacht het festival bezoek van van Oliver Stone, tijdens Woody door Allen en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet in te midden van de glamour tijdens en gekte door die in Cannes het Filmfestival 2010 volop zichtbaar tijdens en met voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van met de 'rode loper', tijdens op het filmaanbod in Cannes en op ze spreekt met sterren, naar regisseurs en anderen een uit de filmindustrie. uit In een uit dagelijks van weblog vertelt Daphne over op haar activiteiten, bevindingen en ervaringen op tv vanaf het belangrijkste de en op tv bekendste filmfestival uit ter wereld. Presentatie: Daphne met Bunskoek.

april 2021
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!