Programma gemist?

Verslag van de een 63ste editie van van door 's werelds meest het belangrijke filmfestival. Cannes tijdens opent dit jaar met Robin op Hood, de nieuwe film tijdens door van Ridley Scott. Verder verwacht een het festival bezoek van in Oliver Stone, het Woody Allen en Jean-Luc op Godard. Bunskoek doet het tijdens te midden van de glamour met en gekte die in een het Cannes Filmfestival 2010 met volop zichtbaar en voelbaar van zal zijn, uitgebreid uit verslag van de 'rode uit loper', het filmaanbod naar in Cannes van en ze spreekt op tv met sterren, tijdens regisseurs en anderen uit in de filmindustrie. op In een dagelijks weblog vertelt met Daphne over tijdens haar activiteiten, bevindingen en tijdens ervaringen vanaf het op belangrijkste en de bekendste filmfestival ter wereld. uit Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag van de de van 63ste editie van tijdens 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes van opent tijdens dit jaar met Robin op Hood, van de nieuwe film naar van Ridley Scott. Verder door verwacht het de festival bezoek van tijdens Oliver Stone, Woody Allen tijdens en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet het te midden van het naar de glamour en van gekte die in naar Cannes Filmfestival 2010 volop het zichtbaar en voelbaar zal door zijn, uitgebreid verslag van de de het 'rode loper', het door filmaanbod in Cannes met en ze spreekt met sterren, het regisseurs en naar anderen uit uit de filmindustrie. het In een dagelijks weblog vertelt Daphne met over tijdens haar activiteiten, bevindingen en ervaringen van met vanaf het belangrijkste en bekendste filmfestival door ter wereld. Presentatie: naar het Daphne Bunskoek.

Verslag een van de 63ste editie naar van 's naar werelds meest een belangrijke filmfestival. Cannes opent van dit jaar met Robin tijdens Hood, de nieuwe een film van met Ridley Scott. Verder verwacht naar het festival bezoek een van Oliver Stone, Woody door Allen en Jean-Luc op uit Godard. Bunskoek doet te midden van een de glamour en naar gekte die door in door Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en op voelbaar zal uit zijn, uitgebreid verslag van de de 'rode naar loper', naar het filmaanbod in tijdens Cannes en ze spreekt met tijdens sterren, regisseurs en anderen van naar uit de filmindustrie. In een dagelijks de weblog vertelt Daphne het over tijdens haar activiteiten, bevindingen en in ervaringen vanaf met het belangrijkste en bekendste door filmfestival ter het wereld. Presentatie: Daphne met Bunskoek.

Verslag een van de 63ste editie van uit 's op werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes de opent dit jaar de op tv met Robin Hood, de nieuwe film door een van Ridley Scott. tijdens Verder verwacht het festival op tv bezoek van Oliver Stone, Woody uit Allen en Jean-Luc naar met Godard. Bunskoek doet te midden van op de glamour en van naar gekte die in op Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en op tv voelbaar zal zijn, in uitgebreid verslag van een de 'rode naar loper', het filmaanbod in tijdens Cannes en ze op spreekt naar met sterren, regisseurs een en anderen uit tijdens de filmindustrie. In een tijdens dagelijks met weblog vertelt Daphne over op haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf het belangrijkste het een en bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: door Daphne door Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie van een 's werelds met meest belangrijke op tv filmfestival. Cannes opent dit van jaar met Robin tijdens Hood, de nieuwe in film van door Ridley Scott. Verder verwacht het op festival bezoek tijdens van Oliver Stone, Woody in Allen en Jean-Luc op Godard. Bunskoek op tv doet op tv te midden van door de glamour en gekte een die in Cannes Filmfestival het 2010 het volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, tijdens uitgebreid in verslag van de 'rode loper', uit het filmaanbod door in Cannes op en ze spreekt met sterren, met regisseurs en anderen een uit de op filmindustrie. In een een dagelijks weblog vertelt Daphne het over naar haar activiteiten, bevindingen en ervaringen tijdens vanaf uit het belangrijkste en bekendste een filmfestival van ter wereld. Presentatie: uit Daphne Bunskoek.

Verslag op van de tijdens 63ste editie van op tv 's werelds meest belangrijke filmfestival. van Cannes opent dit door jaar met Robin Hood, met de nieuwe film uit van Ridley Scott. in de Verder verwacht het festival bezoek op tv van Oliver door Stone, Woody Allen en Jean-Luc tijdens Godard. uit Bunskoek doet te midden in van de glamour en een gekte die in een Cannes Filmfestival 2010 naar uit volop zichtbaar en door voelbaar zal zijn, uitgebreid het verslag van de de 'rode loper', een het filmaanbod in tijdens Cannes en ze spreekt op met sterren, tijdens regisseurs en anderen uit de op filmindustrie. van In een dagelijks op tv weblog vertelt Daphne over door haar activiteiten, bevindingen en tijdens ervaringen vanaf het op belangrijkste en op bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: door Daphne in Bunskoek.

Verslag het van de 63ste editie door van 's door werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes de opent dit door jaar het met Robin Hood, de nieuwe film de van van Ridley Scott. Verder van verwacht het festival tijdens bezoek van Oliver Stone, Woody het Allen en Jean-Luc op tv in Godard. Bunskoek doet te op tv midden van de op glamour en de gekte die in op tv Cannes Filmfestival 2010 volop de zichtbaar en het voelbaar zal zijn, uitgebreid de verslag van de naar 'rode loper', het het filmaanbod in Cannes en ze de spreekt met sterren, de regisseurs en anderen door uit de filmindustrie. de In een het dagelijks weblog vertelt Daphne van over haar activiteiten, het een bevindingen en ervaringen vanaf het belangrijkste het en bekendste de filmfestival een ter wereld. Presentatie: Daphne op Bunskoek.

Verslag door van de tijdens 63ste editie van 's werelds meest met een belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar op met Robin Hood, uit de in nieuwe film de van Ridley Scott. Verder verwacht het op tv naar festival bezoek van Oliver uit Stone, Woody Allen het en Jean-Luc een Godard. Bunskoek doet te door midden van de glamour uit en door gekte die in Cannes tijdens Filmfestival 2010 van volop zichtbaar en op tv voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag in van de 'rode de loper', het filmaanbod op tv in Cannes en ze de spreekt het met sterren, regisseurs en tijdens anderen uit in de filmindustrie. uit In een dagelijks weblog vertelt het Daphne in over haar activiteiten, het bevindingen en ervaringen vanaf het tijdens belangrijkste en naar bekendste filmfestival naar ter wereld. Presentatie: Daphne uit Bunskoek.

Verslag de van de 63ste met editie van naar 's werelds meest in belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met tijdens met Robin Hood, naar de nieuwe film van Ridley Scott. met de Verder verwacht het festival bezoek door van Oliver Stone, door Woody Allen en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet met te midden tijdens van op tv de glamour en gekte op tv die in Cannes Filmfestival 2010 tijdens volop met zichtbaar en voelbaar zal de zijn, uitgebreid verslag uit van tijdens de 'rode loper', het filmaanbod in de Cannes en tijdens ze spreekt tijdens met sterren, van regisseurs en anderen een uit de filmindustrie. op tv In een dagelijks weblog vertelt in Daphne over haar activiteiten, het bevindingen en ervaringen met met vanaf het belangrijkste een en bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: met Daphne op Bunskoek.

Verslag door van de 63ste in editie van met 's werelds meest door belangrijke filmfestival. Cannes uit opent dit jaar met Robin Hood, naar in de nieuwe film van uit Ridley Scott. Verder verwacht het de festival op tv bezoek van Oliver Stone, op tv Woody Allen de en Jean-Luc Godard. naar Bunskoek doet tijdens te midden van de glamour en op tv door gekte die in Cannes Filmfestival 2010 van volop zichtbaar naar en voelbaar zal uit zijn, uitgebreid verslag uit van de 'rode op loper', het op tv filmaanbod in Cannes en ze uit uit spreekt met sterren, regisseurs een en anderen uit in de filmindustrie. op tv In een dagelijks uit weblog vertelt Daphne over het haar activiteiten, van bevindingen en ervaringen vanaf het de belangrijkste en bekendste op tv filmfestival door ter wereld. Presentatie: Daphne met Bunskoek.

Verslag van de door 63ste editie van de 's tijdens werelds meest belangrijke met filmfestival. Cannes opent dit het jaar met Robin Hood, naar naar de nieuwe film in van Ridley Scott. Verder verwacht het uit festival het bezoek van Oliver van Stone, Woody Allen en met Jean-Luc Godard. de Bunskoek doet de te midden van de naar glamour en gekte die in tijdens Cannes naar Filmfestival 2010 volop tijdens zichtbaar en voelbaar zal zijn, de op tv uitgebreid verslag van de een 'rode loper', de het filmaanbod in Cannes en ze naar spreekt tijdens met sterren, regisseurs en tijdens anderen een uit de filmindustrie. In een met dagelijks weblog vertelt Daphne naar over haar activiteiten, het bevindingen het en ervaringen vanaf het belangrijkste uit de en bekendste filmfestival ter wereld. met Presentatie: Daphne in Bunskoek.

september 2020
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!