Programma gemist?

Verslag van de tijdens 63ste door editie van 's werelds naar meest belangrijke filmfestival. Cannes de opent dit jaar het met Robin in Hood, een de nieuwe film met van Ridley Scott. Verder op tv verwacht het tijdens festival bezoek van Oliver uit Stone, Woody Allen en met Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet te midden van op de glamour met en gekte in die in Cannes de Filmfestival 2010 van volop zichtbaar en voelbaar op tv zal zijn, uitgebreid het verslag van de 'rode loper', in het op tv filmaanbod in Cannes uit en ze een spreekt met sterren, regisseurs in en anderen uit de filmindustrie. door In een dagelijks de weblog vertelt een Daphne over haar activiteiten, op tv bevindingen en ervaringen op vanaf het een belangrijkste en bekendste van filmfestival ter op wereld. Presentatie: uit Daphne Bunskoek.

Verslag een van de 63ste editie het van 's op tv werelds meest belangrijke filmfestival. van Cannes opent dit jaar een het met Robin Hood, de nieuwe film in van Ridley Scott. op Verder tijdens verwacht het festival bezoek van door Oliver in Stone, Woody Allen en Jean-Luc op Godard. Bunskoek naar doet te tijdens midden van de van glamour en een gekte die in Cannes op tv Filmfestival 2010 volop op zichtbaar en voelbaar tijdens zal zijn, uitgebreid verslag van van de 'rode loper', het het filmaanbod in het Cannes en ze op spreekt met tijdens sterren, de regisseurs en anderen uit de van filmindustrie. In een de dagelijks weblog vertelt naar Daphne over haar een activiteiten, bevindingen en een ervaringen met vanaf het belangrijkste tijdens en bekendste filmfestival ter wereld. met Presentatie: Daphne tijdens Bunskoek.

Verslag in van de 63ste editie op van 's werelds de meest belangrijke in filmfestival. Cannes met opent dit jaar met Robin Hood, het de nieuwe in film op tv van Ridley Scott. Verder op tv verwacht het festival de bezoek van Oliver Stone, Woody van Allen en van Jean-Luc Godard. Bunskoek in doet te in midden van de door glamour en gekte die in de in Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en voelbaar zal uit zijn, uitgebreid de verslag van tijdens de 'rode loper', het filmaanbod in in door Cannes en ze spreekt met met sterren, regisseurs door en anderen uit de filmindustrie. een tijdens In een dagelijks een weblog vertelt Daphne op tv over haar activiteiten, bevindingen en het ervaringen vanaf het belangrijkste van en van bekendste filmfestival ter uit wereld. Presentatie: Daphne de Bunskoek.

Verslag het van de 63ste tijdens editie van 's werelds op tv meest belangrijke filmfestival. op tv Cannes opent dit uit jaar met Robin een Hood, de op tv nieuwe film het van Ridley Scott. Verder verwacht het uit in festival bezoek van van Oliver Stone, Woody Allen in en Jean-Luc Godard. Bunskoek van doet te op tv midden van de glamour het en de gekte die in Cannes Filmfestival met 2010 volop zichtbaar met en voelbaar zal tijdens zijn, uitgebreid verslag van op tv de 'rode uit loper', het filmaanbod in op Cannes en ze in spreekt op tv met sterren, regisseurs en anderen met door uit de filmindustrie. In een dagelijks op tv uit weblog vertelt Daphne over haar activiteiten, het bevindingen de en ervaringen op vanaf het belangrijkste en bekendste naar filmfestival ter wereld. Presentatie: op Daphne de Bunskoek.

Verslag van door de 63ste editie op van 's werelds meest in belangrijke filmfestival. Cannes de opent op tv dit jaar met door Robin Hood, de nieuwe naar film het van Ridley Scott. Verder verwacht het het festival bezoek van van naar Oliver Stone, Woody Allen en de Jean-Luc Godard. op tv Bunskoek doet te in midden van de glamour op tv en gekte op tv die in Cannes de Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en naar voelbaar zal zijn, uitgebreid tijdens verslag van de 'rode loper', uit het filmaanbod uit in Cannes en ze de spreekt met sterren, in regisseurs uit en anderen uit naar de filmindustrie. met In een dagelijks weblog vertelt naar Daphne over haar activiteiten, tijdens bevindingen en ervaringen naar vanaf met het belangrijkste uit en bekendste filmfestival een ter wereld. Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag van de naar 63ste tijdens editie van door 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes in opent dit de jaar met met Robin Hood, de nieuwe het film van Ridley de Scott. in Verder verwacht het festival bezoek van met Oliver Stone, Woody op tv Allen en met Jean-Luc Godard. op tv Bunskoek doet te een midden van de glamour en van gekte die in tijdens Cannes Filmfestival 2010 op tv volop zichtbaar van en uit voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van tijdens de 'rode loper', de een het filmaanbod in Cannes en een ze spreekt met sterren, tijdens uit regisseurs en anderen uit de op filmindustrie. In een een dagelijks weblog van vertelt Daphne over op haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf het belangrijkste van tijdens en bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: op Daphne uit Bunskoek.

Verslag van de in 63ste editie van op tv het 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes een opent dit op jaar met door Robin Hood, de naar nieuwe film op van Ridley Scott. door Verder verwacht het festival door bezoek van Oliver met Stone, Woody Allen en Jean-Luc naar Godard. naar Bunskoek doet te in midden van de glamour het en gekte die in door tijdens Cannes Filmfestival 2010 volop tijdens zichtbaar en uit voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag door van de 'rode loper', van het filmaanbod uit in in Cannes en ze spreekt met sterren, op regisseurs en in anderen uit de filmindustrie. naar naar In een dagelijks uit weblog vertelt Daphne over door haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf het door belangrijkste tijdens en bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: de Daphne door Bunskoek.

Verslag van met de 63ste editie van een 's werelds meest de op belangrijke filmfestival. Cannes tijdens opent dit jaar met naar Robin Hood, het de nieuwe film van Ridley van Scott. Verder verwacht het door festival met bezoek van Oliver Stone, Woody de tijdens Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet van te midden van het het de glamour en een gekte die in de Cannes Filmfestival 2010 de volop zichtbaar en voelbaar zal uit zijn, naar uitgebreid verslag van de 'rode een loper', het naar filmaanbod in Cannes en ze in uit spreekt met sterren, regisseurs en anderen op tijdens uit de filmindustrie. uit In een dagelijks weblog vertelt Daphne het de over haar activiteiten, bevindingen en een ervaringen vanaf het belangrijkste op tv en bekendste filmfestival naar ter van wereld. Presentatie: Daphne met Bunskoek.

Verslag in van de op tv 63ste editie van 's door werelds meest belangrijke op tv filmfestival. Cannes het opent dit jaar op met Robin Hood, de nieuwe op tv film de van Ridley Scott. Verder verwacht naar het festival bezoek van met Oliver Stone, Woody de Allen en tijdens Jean-Luc Godard. Bunskoek doet het een te midden van de glamour een en gekte die in op Cannes tijdens Filmfestival 2010 volop van zichtbaar en op tv voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag tijdens van de 'rode op loper', het filmaanbod in door Cannes en op ze spreekt op tv met sterren, regisseurs en op anderen uit de tijdens filmindustrie. In een dagelijks een weblog de vertelt Daphne op over haar activiteiten, door bevindingen en ervaringen vanaf het de belangrijkste een en bekendste filmfestival ter wereld. de Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag van de van 63ste editie uit van met 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes in opent tijdens dit jaar met Robin Hood, tijdens op tv de nieuwe film van Ridley Scott. de tijdens Verder verwacht het festival door bezoek van Oliver Stone, Woody van Allen de en Jean-Luc Godard. naar Bunskoek doet te midden van met een de glamour en tijdens gekte die in Cannes op Filmfestival 2010 volop zichtbaar tijdens en voelbaar zal zijn, op het uitgebreid verslag van de 'rode een loper', het filmaanbod van in Cannes en op tv ze spreekt met in sterren, regisseurs en anderen van uit uit de filmindustrie. In door een dagelijks weblog op vertelt Daphne over op haar activiteiten, op bevindingen en ervaringen vanaf het belangrijkste met het en bekendste filmfestival het ter wereld. Presentatie: Daphne naar Bunskoek.

Verslag van de van 63ste editie van op 's werelds naar meest belangrijke een filmfestival. Cannes opent dit jaar naar de met Robin Hood, de tijdens nieuwe film van Ridley Scott. in Verder verwacht het het festival naar bezoek van Oliver met Stone, Woody Allen en Jean-Luc met in Godard. Bunskoek doet te midden door van een de glamour en tijdens gekte die in Cannes van Filmfestival 2010 tijdens volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, tijdens uitgebreid verslag door van de 'rode van loper', het filmaanbod in uit op Cannes en ze spreekt met tijdens sterren, regisseurs op en anderen uit de op tv filmindustrie. In een van dagelijks weblog vertelt Daphne van over haar activiteiten, op bevindingen en de ervaringen vanaf het belangrijkste met en tijdens bekendste filmfestival ter wereld. de Presentatie: een Daphne Bunskoek.

augustus 2021
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!