Programma gemist?

Verslag van de op tv 63ste naar editie van naar 's werelds meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent in dit jaar met op Robin Hood, de naar nieuwe film het van Ridley Scott. Verder door verwacht het festival bezoek van van van Oliver Stone, Woody op tv Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek naar doet te midden van door de het glamour en een gekte die in Cannes tijdens Filmfestival 2010 volop zichtbaar en op een voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van door de 'rode loper', een het tijdens filmaanbod in Cannes en ze uit spreekt met sterren, de het regisseurs en anderen uit de filmindustrie. op In een dagelijks op tv weblog vertelt door Daphne op over haar activiteiten, uit bevindingen en ervaringen vanaf het een belangrijkste de en bekendste filmfestival het ter wereld. Presentatie: Daphne op tv Bunskoek.

Verslag van naar de door 63ste editie van het 's werelds meest door belangrijke filmfestival. Cannes opent een dit jaar met Robin Hood, met naar de nieuwe film op van Ridley Scott. op tv Verder verwacht het festival bezoek in van in Oliver Stone, Woody Allen en van Jean-Luc Godard. Bunskoek doet op tv het te midden van de glamour op tv en gekte die een in Cannes door Filmfestival 2010 volop zichtbaar het en voelbaar zal zijn, de uitgebreid een verslag van de 'rode loper', op tv van het filmaanbod in Cannes en een ze spreekt met sterren, een regisseurs en tijdens anderen uit de in filmindustrie. In op een dagelijks weblog vertelt Daphne door in over haar activiteiten, bevindingen op en ervaringen vanaf naar het belangrijkste en bekendste filmfestival door ter wereld. door Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag van de door 63ste in editie van 's in werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes de opent dit van jaar met Robin Hood, naar de nieuwe door film van Ridley naar Scott. Verder naar verwacht het festival bezoek van op Oliver in Stone, Woody Allen en van Jean-Luc Godard. in Bunskoek doet te midden van in de glamour naar en met gekte die in Cannes Filmfestival 2010 op tv volop zichtbaar en op voelbaar zal met zijn, uitgebreid op tv verslag van de 'rode op loper', het met filmaanbod in op Cannes en ze spreekt naar met sterren, regisseurs naar en anderen uit de van filmindustrie. In een de dagelijks het weblog vertelt Daphne op tv over haar activiteiten, bevindingen met en ervaringen door vanaf het belangrijkste en een bekendste filmfestival ter wereld. met Presentatie: van Daphne Bunskoek.

Verslag van de naar in 63ste editie van van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes door opent dit jaar door tijdens met Robin Hood, de nieuwe film de van van Ridley Scott. Verder tijdens verwacht het festival bezoek op tv van Oliver Stone, van Woody Allen en Jean-Luc door Godard. Bunskoek doet op een te midden van uit de glamour en gekte op tv die in Cannes Filmfestival uit 2010 een volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, op tv uitgebreid door verslag van de 'rode met loper', het het filmaanbod in Cannes door en ze spreekt de met sterren, regisseurs en een anderen uit de van filmindustrie. In een een dagelijks weblog met vertelt Daphne over haar activiteiten, uit bevindingen en ervaringen naar vanaf met het belangrijkste en bekendste uit filmfestival ter wereld. Presentatie: het op Daphne Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie met van 's het werelds meest belangrijke een filmfestival. Cannes met opent dit jaar met Robin Hood, de de nieuwe het film naar van Ridley Scott. het Verder verwacht het festival bezoek van op met Oliver Stone, Woody Allen en op tv Jean-Luc Godard. Bunskoek doet van te midden tijdens van de glamour en door gekte het die in Cannes Filmfestival 2010 in uit volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, een uitgebreid de verslag van de door 'rode loper', naar het filmaanbod in Cannes het en ze op spreekt met sterren, van regisseurs en anderen uit de uit filmindustrie. In een dagelijks naar weblog vertelt Daphne de op tv over haar activiteiten, door bevindingen en ervaringen op vanaf het belangrijkste en naar bekendste filmfestival ter wereld. van Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie tijdens van 's werelds van meest belangrijke in filmfestival. Cannes opent het dit jaar met Robin Hood, van de nieuwe film naar tijdens van Ridley Scott. Verder het verwacht het met festival bezoek van Oliver een Stone, Woody uit Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek in doet te in midden van naar de glamour en gekte die van in Cannes Filmfestival 2010 op volop van zichtbaar en voelbaar zal tijdens zijn, in uitgebreid verslag van in de 'rode loper', het in filmaanbod in Cannes een en ze het spreekt met sterren, met regisseurs en anderen tijdens uit de filmindustrie. In een dagelijks met weblog vertelt met Daphne uit over haar activiteiten, bevindingen op tv en ervaringen vanaf op het belangrijkste en bekendste filmfestival het ter wereld. door Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag de van de 63ste editie van de 's van werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes op tv van opent dit jaar met Robin Hood, de de nieuwe op film een van Ridley Scott. op tv Verder verwacht het festival op tv bezoek van Oliver Stone, Woody door Allen en een Jean-Luc Godard. uit Bunskoek doet te midden een van de het glamour en van gekte die in Cannes met Filmfestival 2010 een volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, in door uitgebreid verslag van de de 'rode loper', het filmaanbod het in de Cannes en ze spreekt met sterren, de regisseurs en anderen met uit de op tv filmindustrie. In van een dagelijks weblog in vertelt Daphne over haar activiteiten, met bevindingen de en ervaringen vanaf het belangrijkste op en het bekendste filmfestival ter wereld. door Presentatie: op tv Daphne Bunskoek.

Verslag van de de 63ste editie van door 's werelds meest uit belangrijke op tv filmfestival. Cannes opent op tv dit jaar met Robin Hood, naar de op tv nieuwe film van de Ridley Scott. Verder verwacht het het festival bezoek op van Oliver Stone, Woody naar op tv Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet van te midden op van de glamour en naar gekte die de in Cannes Filmfestival naar 2010 door volop zichtbaar en voelbaar op tv zal zijn, in uitgebreid verslag van de een 'rode loper', het filmaanbod in in Cannes tijdens en ze uit spreekt met sterren, regisseurs en anderen op tv uit de de filmindustrie. In in een dagelijks weblog met vertelt Daphne naar over haar activiteiten, een bevindingen en ervaringen vanaf het een belangrijkste en uit bekendste filmfestival ter wereld. door Presentatie: de Daphne Bunskoek.

Verslag door van de het 63ste editie van op 's werelds meest belangrijke filmfestival. van Cannes opent dit jaar uit met Robin Hood, een de nieuwe uit film van Ridley Scott. van Verder op verwacht het naar festival bezoek van Oliver naar Stone, Woody Allen en Jean-Luc door Godard. Bunskoek doet op tv te midden naar van de naar glamour en gekte op die in een Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en de voelbaar zal op tv zijn, uitgebreid uit verslag van naar de 'rode loper', het het filmaanbod in Cannes en ze in spreekt met sterren, naar regisseurs en door anderen uit in de filmindustrie. In een dagelijks een weblog door vertelt Daphne over op haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen met vanaf het belangrijkste en het bekendste filmfestival ter naar wereld. Presentatie: Daphne de Bunskoek.

Verslag een van de op 63ste editie van 's van werelds meest de belangrijke filmfestival. Cannes opent dit in jaar een met Robin Hood, de de nieuwe film in van Ridley Scott. Verder verwacht de het van festival bezoek van naar Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc een de Godard. Bunskoek doet te de midden van de naar glamour en gekte die in door naar Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar tijdens en uit voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag door van de op 'rode loper', het filmaanbod in een Cannes en ze naar spreekt met naar sterren, van regisseurs en anderen tijdens uit de filmindustrie. In een dagelijks tijdens op weblog vertelt Daphne over de haar activiteiten, op bevindingen en ervaringen vanaf het door belangrijkste en tijdens bekendste filmfestival de ter wereld. Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag het van de 63ste de editie van op 's werelds meest belangrijke filmfestival. op Cannes op tv opent dit jaar met met Robin Hood, uit de nieuwe film de van Ridley Scott. een Verder verwacht het festival bezoek van naar Oliver in Stone, Woody Allen en Jean-Luc op tv Godard. naar Bunskoek doet te in midden van de in glamour en met gekte die in Cannes Filmfestival 2010 uit volop zichtbaar en het voelbaar zal zijn, het uitgebreid verslag de van de 'rode uit loper', het door filmaanbod in Cannes en ze in spreekt door met sterren, regisseurs en uit anderen naar uit de filmindustrie. In op een dagelijks weblog vertelt Daphne het over haar op tv activiteiten, bevindingen en ervaringen het vanaf het belangrijkste uit en door bekendste filmfestival ter een wereld. Presentatie: Daphne een Bunskoek.

januari 2021
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!