Programma gemist?

Verslag van van de een 63ste editie van 's een werelds meest op belangrijke filmfestival. Cannes opent dit het jaar tijdens met Robin Hood, de nieuwe van film van in Ridley Scott. Verder verwacht het de festival bezoek van een Oliver op tv Stone, Woody Allen en naar Jean-Luc van Godard. Bunskoek doet te midden van op tv de glamour en uit gekte door die in Cannes Filmfestival op 2010 het volop zichtbaar en voelbaar op zal zijn, uitgebreid verslag van in de 'rode loper', op het filmaanbod in uit Cannes en een ze spreekt met op sterren, de regisseurs en anderen naar uit de filmindustrie. In een dagelijks van naar weblog vertelt Daphne naar over haar activiteiten, bevindingen en op ervaringen vanaf de het belangrijkste en tijdens bekendste filmfestival ter wereld. uit Presentatie: Daphne door Bunskoek.

Verslag naar van de 63ste editie van tijdens 's werelds op tv meest belangrijke filmfestival. een Cannes opent dit jaar uit door met Robin Hood, de de nieuwe film van Ridley een Scott. Verder verwacht het naar festival bezoek van op Oliver Stone, met Woody Allen en in Jean-Luc Godard. door Bunskoek doet te uit midden van de glamour en op tv gekte die in van uit Cannes Filmfestival 2010 door volop zichtbaar en in voelbaar zal zijn, het uitgebreid verslag van de 'rode loper', door het filmaanbod in in Cannes naar en ze spreekt met sterren, op tv tijdens regisseurs en anderen uit uit de filmindustrie. In een op tv dagelijks weblog het vertelt Daphne over haar activiteiten, naar bevindingen naar en ervaringen vanaf een het belangrijkste en bekendste door filmfestival op ter wereld. Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag het van de 63ste uit editie van 's werelds in meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent dit uit jaar met een Robin Hood, de nieuwe tijdens film van Ridley een Scott. Verder verwacht in het festival bezoek tijdens van Oliver Stone, op Woody Allen uit en Jean-Luc Godard. van Bunskoek doet te midden op tv van uit de glamour en gekte die tijdens in Cannes Filmfestival 2010 door volop zichtbaar en door voelbaar naar zal zijn, uitgebreid verslag tijdens van de 'rode op tv loper', het filmaanbod in door Cannes en uit ze spreekt met van sterren, regisseurs en uit anderen uit het de filmindustrie. In op tv een dagelijks weblog vertelt in Daphne uit over haar activiteiten, bevindingen en ervaringen op tv vanaf tijdens het belangrijkste en bekendste op tv filmfestival het ter wereld. Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie door van 's het werelds meest belangrijke filmfestival. het Cannes uit opent dit jaar met Robin Hood, van de nieuwe een film van de Ridley Scott. Verder verwacht het op festival bezoek van op Oliver Stone, Woody een van Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek in doet te door midden van de glamour door en gekte die in het Cannes Filmfestival 2010 naar volop zichtbaar naar en de voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van naar de 'rode loper', uit het filmaanbod tijdens in Cannes en ze in spreekt het met sterren, regisseurs en met anderen uit de op tv filmindustrie. In een dagelijks het weblog vertelt Daphne naar met over haar activiteiten, bevindingen en uit ervaringen de vanaf het belangrijkste en bekendste het filmfestival ter wereld. Presentatie: van op tv Daphne Bunskoek.

Verslag van de door 63ste van editie van 's werelds meest uit belangrijke op tv filmfestival. Cannes opent dit een jaar met Robin Hood, een de nieuwe film tijdens in van Ridley Scott. Verder verwacht de het festival bezoek van met Oliver Stone, de Woody het Allen en Jean-Luc Godard. uit Bunskoek doet te midden van op tv met de glamour en uit gekte die in Cannes het Filmfestival 2010 volop zichtbaar naar en voelbaar in zal zijn, uitgebreid verslag van uit de door 'rode loper', het in filmaanbod in Cannes naar en ze spreekt naar met sterren, regisseurs en door anderen in uit de filmindustrie. In een dagelijks door weblog met vertelt Daphne over een haar activiteiten, door bevindingen en ervaringen vanaf uit het belangrijkste en bekendste filmfestival een naar ter wereld. Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag uit van de 63ste de editie van 's naar werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes uit opent dit naar jaar met het Robin Hood, naar de nieuwe film uit van Ridley Scott. het Verder verwacht het festival bezoek van een Oliver Stone, Woody uit Allen naar en Jean-Luc Godard. van Bunskoek doet te midden van van de van glamour en gekte de die in Cannes naar Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en voelbaar zal op tv zijn, uitgebreid een verslag van de 'rode met loper', het filmaanbod in naar Cannes en ze door spreekt met sterren, op tv naar regisseurs en anderen uit het de filmindustrie. In op tv een dagelijks weblog vertelt van Daphne de over haar activiteiten, bevindingen op en ervaringen met vanaf het belangrijkste en door bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: op naar Daphne Bunskoek.

Verslag van de op een 63ste editie van met 's werelds meest belangrijke filmfestival. tijdens Cannes opent op tv dit jaar met Robin Hood, een de van nieuwe film uit van Ridley Scott. Verder verwacht naar het festival bezoek door van Oliver Stone, naar Woody Allen en tijdens Jean-Luc Godard. Bunskoek doet in te midden door van de glamour en op gekte die op tv in Cannes de Filmfestival 2010 uit volop zichtbaar en op voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van van de 'rode tijdens loper', met het filmaanbod in in Cannes en ze spreekt met in sterren, regisseurs en door anderen op tv uit de filmindustrie. In het een dagelijks weblog vertelt uit Daphne over op haar activiteiten, bevindingen en ervaringen een vanaf het belangrijkste van en bekendste een filmfestival ter wereld. Presentatie: op tv Daphne met Bunskoek.

Verslag van de een 63ste de editie van 's werelds het meest belangrijke tijdens filmfestival. Cannes opent dit van jaar met in Robin Hood, de nieuwe film op van Ridley Scott. met Verder verwacht het uit festival bezoek tijdens van de Oliver Stone, Woody Allen en tijdens Jean-Luc Godard. Bunskoek doet een te midden naar van tijdens de glamour en gekte die in uit op tv Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar met en voelbaar zal zijn, door uitgebreid verslag in van het de 'rode loper', door het filmaanbod in Cannes en ze in spreekt met sterren, op regisseurs en anderen uit naar uit de filmindustrie. tijdens In een dagelijks weblog uit vertelt Daphne over haar door activiteiten, bevindingen op tv en ervaringen vanaf het met belangrijkste en bekendste de filmfestival ter wereld. een Presentatie: Daphne naar Bunskoek.

Verslag van de een 63ste editie van op tv 's werelds tijdens meest belangrijke tijdens filmfestival. Cannes opent dit het jaar met Robin Hood, van van de nieuwe film van in Ridley Scott. met Verder verwacht het festival bezoek van tijdens Oliver Stone, Woody door Allen en Jean-Luc op op tv Godard. Bunskoek doet naar te midden van op de glamour en uit gekte die in Cannes Filmfestival 2010 in volop zichtbaar van en voelbaar zal uit zijn, uitgebreid verslag naar van van de 'rode loper', het op tv filmaanbod in het Cannes en ze spreekt op met sterren, op regisseurs en anderen uit de van filmindustrie. door In een dagelijks weblog vertelt het Daphne over het haar activiteiten, bevindingen het en ervaringen vanaf het belangrijkste uit en het bekendste filmfestival van ter wereld. Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag van tijdens de 63ste editie het van 's naar werelds meest op tv belangrijke filmfestival. Cannes opent in dit jaar met naar Robin Hood, de de nieuwe film van Ridley Scott. naar Verder op tv verwacht het festival op bezoek van Oliver Stone, Woody de Allen en het Jean-Luc naar Godard. Bunskoek doet het te midden van de glamour en naar gekte die in naar in Cannes Filmfestival 2010 van volop zichtbaar en naar voelbaar zal zijn, uitgebreid een verslag van de 'rode loper', tijdens het het filmaanbod in Cannes en een ze spreekt met van sterren, regisseurs van en anderen uit op tv de filmindustrie. In met een dagelijks weblog vertelt naar Daphne over haar tijdens activiteiten, bevindingen en het ervaringen vanaf een het belangrijkste en tijdens bekendste filmfestival op tv ter wereld. Presentatie: Daphne tijdens Bunskoek.

Verslag van tijdens de van 63ste editie van 's tijdens werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes een opent dit met jaar met Robin Hood, op tv de van nieuwe film van Ridley Scott. in Verder verwacht een het festival bezoek in van Oliver Stone, Woody door Allen en Jean-Luc uit op tv Godard. Bunskoek doet te de midden van de tijdens glamour en gekte een die in Cannes uit Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en een voelbaar zal zijn, uitgebreid naar verslag van de 'rode loper', het de het filmaanbod in Cannes en een ze spreekt met sterren, van regisseurs en anderen de uit de op tv filmindustrie. door In een dagelijks weblog vertelt in Daphne over naar haar activiteiten, bevindingen en uit ervaringen vanaf tijdens het belangrijkste en bekendste naar filmfestival ter wereld. tijdens Presentatie: Daphne een Bunskoek.

mei 2020
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!