Programma gemist?

Verslag van met de 63ste editie van van in 's werelds meest in belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar een met op Robin Hood, de nieuwe film het in van Ridley Scott. Verder van verwacht het festival op tv bezoek van het Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet het te midden van op het de glamour en met gekte die in Cannes Filmfestival 2010 met op volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, naar uitgebreid op verslag van de 'rode loper', het naar het filmaanbod in Cannes en ze een spreekt met met sterren, regisseurs met en anderen een uit de filmindustrie. In een dagelijks van weblog uit vertelt Daphne tijdens over haar activiteiten, een bevindingen en ervaringen vanaf het belangrijkste tijdens van en bekendste filmfestival op ter wereld. Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag de van de naar 63ste editie van 's werelds op tv meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes op tv opent dit jaar een met Robin Hood, van de nieuwe film van op Ridley Scott. Verder door verwacht het uit festival bezoek van Oliver Stone, Woody met Allen en op tv Jean-Luc door Godard. Bunskoek doet te midden van een de glamour en op gekte die in in het Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en voelbaar zal zijn, tijdens uitgebreid een verslag van de 'rode loper', de het door filmaanbod in met Cannes en ze spreekt met sterren, een regisseurs en op anderen uit in de filmindustrie. door In een dagelijks weblog vertelt de Daphne over tijdens haar activiteiten, bevindingen met en ervaringen vanaf het het belangrijkste en bekendste in filmfestival ter wereld. op tv Presentatie: van Daphne Bunskoek.

Verslag van van de 63ste op editie van 's op werelds meest het belangrijke filmfestival. Cannes opent dit naar jaar met een Robin Hood, de nieuwe film van tijdens van Ridley Scott. Verder verwacht een het door festival bezoek van Oliver van Stone, Woody naar Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek op doet te midden van op de glamour en door naar gekte die in Cannes op Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en voelbaar tijdens zal zijn, uitgebreid naar verslag van de een 'rode loper', het filmaanbod op in op tv Cannes en ze het spreekt met sterren, regisseurs een en anderen op tv uit de filmindustrie. In op een dagelijks weblog vertelt tijdens Daphne over haar op tv activiteiten, uit bevindingen en ervaringen tijdens vanaf het belangrijkste en door bekendste filmfestival ter door wereld. Presentatie: Daphne uit Bunskoek.

Verslag op van de 63ste op editie van 's werelds in meest belangrijke in filmfestival. Cannes opent dit een jaar met op Robin Hood, de nieuwe film op tv van Ridley Scott. tijdens Verder verwacht het uit door festival bezoek van Oliver de Stone, Woody in Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet tijdens te op tv midden van de glamour en op tv gekte die in de Cannes een Filmfestival 2010 volop zichtbaar door en voelbaar zal door zijn, uitgebreid met verslag van de 'rode loper', van het de filmaanbod in met Cannes en ze spreekt met met sterren, regisseurs en anderen het uit de filmindustrie. een In een dagelijks op weblog vertelt Daphne het over haar in activiteiten, bevindingen naar en ervaringen vanaf het belangrijkste op tv en de bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: door Daphne op tv Bunskoek.

Verslag in van de 63ste van editie van 's uit werelds meest belangrijke filmfestival. het Cannes opent dit in jaar met van Robin Hood, de nieuwe film door een van Ridley Scott. Verder naar verwacht het festival bezoek van naar op Oliver Stone, Woody Allen door en Jean-Luc Godard. door Bunskoek doet te midden van op tv de glamour en met gekte die uit in Cannes Filmfestival 2010 in volop zichtbaar van en voelbaar tijdens zal zijn, op tv uitgebreid verslag van de 'rode loper', op tv het filmaanbod tijdens in Cannes en ze van spreekt met sterren, op regisseurs en uit anderen uit een de filmindustrie. In een het dagelijks met weblog vertelt Daphne over een haar activiteiten, op bevindingen en ervaringen met vanaf het belangrijkste in en bekendste filmfestival tijdens ter wereld. Presentatie: Daphne naar Bunskoek.

Verslag van in de op tv 63ste editie van 's werelds meest met belangrijke filmfestival. een Cannes opent dit jaar het met de Robin Hood, de nieuwe film op van Ridley op tv Scott. tijdens Verder verwacht het festival bezoek uit van Oliver Stone, Woody van op tv Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet op tv te midden het van de glamour door en op gekte die in Cannes de Filmfestival 2010 volop zichtbaar en op voelbaar zal naar zijn, de uitgebreid verslag van de 'rode in loper', het naar filmaanbod in Cannes en door ze spreekt naar met sterren, regisseurs en anderen tijdens uit de filmindustrie. met In door een dagelijks weblog vertelt naar Daphne over haar in activiteiten, uit bevindingen en ervaringen een vanaf het belangrijkste en bekendste van filmfestival ter wereld. een Presentatie: Daphne een Bunskoek.

Verslag van door de 63ste editie van met 's werelds een meest belangrijke een filmfestival. Cannes opent dit jaar op tv met Robin naar Hood, de nieuwe door film van door Ridley Scott. Verder verwacht in het festival bezoek in van Oliver van Stone, Woody Allen en door Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet door te midden van de glamour en uit gekte die in tijdens Cannes uit Filmfestival 2010 volop zichtbaar van en voelbaar zal zijn, met uitgebreid verslag uit van de 'rode loper', met het een filmaanbod in Cannes en ze tijdens een spreekt met sterren, regisseurs het en anderen uit de op tv filmindustrie. In een met dagelijks weblog vertelt uit Daphne over haar activiteiten, van bevindingen en uit ervaringen op vanaf het belangrijkste en bekendste filmfestival op ter wereld. Presentatie: in Daphne met Bunskoek.

Verslag van de de 63ste naar editie van 's werelds meest op belangrijke filmfestival. Cannes in opent een dit jaar met Robin van Hood, een de nieuwe film van Ridley door Scott. op Verder verwacht het festival de bezoek van Oliver Stone, uit Woody Allen en tijdens Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet het te midden van de glamour op tv en gekte die door in de Cannes Filmfestival 2010 op volop zichtbaar en van voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van de tijdens de 'rode loper', van het filmaanbod in Cannes en ze uit spreekt door met sterren, regisseurs een en anderen uit uit de filmindustrie. In een op dagelijks weblog vertelt Daphne met over haar op tv activiteiten, bevindingen en de ervaringen vanaf het tijdens belangrijkste op en bekendste filmfestival ter wereld. Presentatie: de Daphne met Bunskoek.

Verslag van de door 63ste editie van een 's met werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes het opent naar dit jaar met Robin Hood, tijdens uit de nieuwe film van Ridley van Scott. door Verder verwacht het festival in bezoek van Oliver naar Stone, Woody Allen en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet op tv te midden tijdens van de de glamour en gekte die een in Cannes Filmfestival 2010 naar volop zichtbaar de en voelbaar zal uit zijn, door uitgebreid verslag van de 'rode met loper', het een filmaanbod in Cannes uit en ze spreekt van met sterren, regisseurs en anderen door uit de de filmindustrie. In een dagelijks op weblog vertelt op Daphne over op tv haar activiteiten, van bevindingen en ervaringen vanaf het van belangrijkste en bekendste filmfestival van ter wereld. Presentatie: een Daphne met Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie van de 's op tv werelds meest van belangrijke filmfestival. Cannes opent een dit jaar met Robin Hood, van door de nieuwe film van op Ridley Scott. de Verder verwacht het festival bezoek van in Oliver Stone, op tv Woody Allen van en Jean-Luc Godard. door Bunskoek doet een te midden van de met glamour en gekte die in het met Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar het en voelbaar zal zijn, door uitgebreid verslag van van de van 'rode loper', het filmaanbod in in Cannes in en ze spreekt door met sterren, regisseurs en anderen het uit met de filmindustrie. In op een dagelijks weblog vertelt Daphne van over op tv haar activiteiten, bevindingen en ervaringen door vanaf uit het belangrijkste en bekendste uit filmfestival ter naar wereld. Presentatie: met Daphne Bunskoek.

Verslag in van de 63ste editie het van 's werelds meest een belangrijke door filmfestival. Cannes opent dit in jaar met van Robin Hood, de van nieuwe film met van Ridley Scott. Verder verwacht het het een festival bezoek van Oliver tijdens Stone, Woody Allen en Jean-Luc uit Godard. Bunskoek doet op tv door te midden van uit de glamour en gekte die in tijdens op tv Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar uit en met voelbaar zal zijn, uitgebreid de verslag van de 'rode loper', uit het filmaanbod in naar met Cannes en ze spreekt op met sterren, uit regisseurs en anderen uit de naar filmindustrie. In een dagelijks naar weblog vertelt naar Daphne over haar op activiteiten, bevindingen en ervaringen van vanaf het tijdens belangrijkste en bekendste filmfestival met ter uit wereld. Presentatie: met Daphne Bunskoek.

januari 2019
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord