Programma gemist?

Verslag van een de 63ste editie van naar op 's werelds meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent met dit jaar een met Robin Hood, de nieuwe film uit van Ridley een Scott. Verder verwacht het tijdens festival bezoek de van Oliver door Stone, Woody Allen en tijdens Jean-Luc Godard. tijdens Bunskoek doet te in midden van de met glamour en gekte die van in Cannes tijdens Filmfestival 2010 volop zichtbaar en een met voelbaar zal zijn, uitgebreid met verslag van op de 'rode loper', het filmaanbod het in Cannes en op ze spreekt met uit sterren, regisseurs en anderen een uit uit de filmindustrie. In een dagelijks op in weblog vertelt Daphne over haar activiteiten, uit op tv bevindingen en ervaringen vanaf een het belangrijkste en bekendste naar filmfestival ter wereld. in Presentatie: Daphne door Bunskoek.

Verslag van het de uit 63ste editie van 's met werelds meest belangrijke filmfestival. met Cannes opent van dit jaar met uit Robin Hood, de nieuwe tijdens film van naar Ridley Scott. Verder verwacht naar het festival een bezoek van Oliver Stone, met Woody Allen en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet op met te midden van de glamour en op tv gekte die in de Cannes naar Filmfestival 2010 volop zichtbaar en met voelbaar op zal zijn, uitgebreid verslag de van de 'rode loper', een het filmaanbod in van door Cannes en ze het spreekt met sterren, regisseurs en anderen op tv tijdens uit de filmindustrie. In een dagelijks door op tv weblog vertelt Daphne tijdens over haar activiteiten, bevindingen op en ervaringen uit vanaf het belangrijkste en uit bekendste filmfestival in ter wereld. Presentatie: de Daphne Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste naar editie van 's tijdens werelds meest op belangrijke filmfestival. Cannes opent door dit jaar met Robin Hood, in naar de nieuwe film van Ridley op tv Scott. Verder in verwacht het in festival bezoek van op Oliver Stone, Woody Allen en de Jean-Luc Godard. Bunskoek van doet te midden van op tv de tijdens glamour en in gekte die in Cannes Filmfestival tijdens 2010 op tv volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, uit uitgebreid verslag van naar de 'rode loper', in het filmaanbod van in Cannes uit en ze spreekt de met sterren, regisseurs en anderen de uit de tijdens filmindustrie. met In een dagelijks weblog het vertelt Daphne over haar het activiteiten, bevindingen en ervaringen naar vanaf het belangrijkste op en met bekendste filmfestival ter wereld. het Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag op van de 63ste editie van op 's werelds een meest belangrijke de filmfestival. Cannes opent dit de jaar op met Robin Hood, de de nieuwe film van Ridley Scott. op tv in Verder verwacht het festival door bezoek van Oliver Stone, Woody tijdens Allen en uit Jean-Luc Godard. Bunskoek uit doet tijdens te midden van de glamour en in het gekte die in Cannes tijdens Filmfestival 2010 met volop zichtbaar en in voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van naar de 'rode de loper', het filmaanbod in tijdens Cannes en ze tijdens spreekt met sterren, tijdens regisseurs op tv en anderen uit de de filmindustrie. In op tv een dagelijks weblog door vertelt Daphne over haar een activiteiten, bevindingen en ervaringen op vanaf het naar belangrijkste en een bekendste filmfestival ter tijdens wereld. Presentatie: Daphne tijdens Bunskoek.

Verslag van de de in 63ste editie van 's een werelds meest de belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar van naar met Robin Hood, de nieuwe op tv film van Ridley door Scott. Verder in verwacht het festival bezoek van op Oliver op Stone, Woody Allen en Jean-Luc het Godard. in Bunskoek doet te midden van het de uit glamour en gekte die uit in in Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en uit voelbaar zal op tv zijn, uitgebreid met verslag van door de 'rode loper', het filmaanbod door in in Cannes en ze spreekt met sterren, door regisseurs van en anderen met uit de filmindustrie. een In een dagelijks weblog vertelt een Daphne over de haar activiteiten, bevindingen en op tv ervaringen vanaf het op belangrijkste door en bekendste filmfestival ter wereld. in Presentatie: Daphne naar Bunskoek.

Verslag van een de 63ste editie van naar 's werelds op meest belangrijke van filmfestival. Cannes opent dit op jaar met Robin Hood, naar de nieuwe film met van Ridley Scott. met uit Verder verwacht het festival bezoek van op Oliver Stone, Woody een Allen van en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet naar te midden van naar de glamour en op tv gekte een die in Cannes door Filmfestival 2010 volop zichtbaar en uit een voelbaar zal zijn, uitgebreid op tv verslag van op tv de 'rode loper', het filmaanbod de in Cannes en ze het spreekt met sterren, tijdens regisseurs op tv en anderen op uit de filmindustrie. In op tv een dagelijks weblog het vertelt Daphne over met haar activiteiten, bevindingen en ervaringen het vanaf het belangrijkste met en bekendste in filmfestival ter op tv wereld. Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag van met de uit 63ste editie van 's werelds het meest belangrijke filmfestival. het Cannes tijdens opent dit jaar met uit Robin Hood, de het nieuwe film van Ridley Scott. in Verder de verwacht het festival bezoek van een op Oliver Stone, Woody Allen en op tv Jean-Luc Godard. Bunskoek doet een te midden van van de glamour en in gekte op die in Cannes Filmfestival 2010 tijdens op tv volop zichtbaar en voelbaar zal de zijn, uitgebreid verslag van tijdens de het 'rode loper', door het filmaanbod in Cannes en met ze spreekt met sterren, in op regisseurs en anderen het uit de filmindustrie. van In een dagelijks weblog in vertelt Daphne over haar activiteiten, de bevindingen de en ervaringen vanaf het naar belangrijkste en bekendste het filmfestival op ter wereld. Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag van de op 63ste editie van in 's met werelds meest belangrijke door filmfestival. Cannes opent dit jaar door met Robin Hood, naar de nieuwe de film van Ridley het Scott. Verder naar verwacht het festival bezoek door van Oliver van Stone, Woody tijdens Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet van te het midden van de op tv glamour en gekte op tv die in Cannes van Filmfestival 2010 volop zichtbaar en naar voelbaar zal zijn, op uitgebreid een verslag van de 'rode loper', op tv het het filmaanbod in tijdens Cannes en ze uit spreekt met sterren, regisseurs en van anderen uit de door filmindustrie. In een het dagelijks weblog vertelt Daphne uit in over haar activiteiten, bevindingen op tv en ervaringen met vanaf het belangrijkste en bekendste de filmfestival ter naar wereld. Presentatie: naar Daphne Bunskoek.

Verslag met van de 63ste editie van een 's werelds meest in belangrijke filmfestival. Cannes een opent dit jaar in met door Robin Hood, de nieuwe film op van Ridley het Scott. Verder verwacht van het festival bezoek van een Oliver Stone, Woody van Allen het en Jean-Luc op tv Godard. Bunskoek doet te door midden van de glamour naar en gekte die in het uit Cannes Filmfestival 2010 volop op zichtbaar en voelbaar zal zijn, op tv uitgebreid verslag een van de 'rode loper', door de het filmaanbod in Cannes en van ze spreekt met sterren, met regisseurs en anderen met door uit de filmindustrie. In een door dagelijks weblog met vertelt Daphne over in haar activiteiten, bevindingen en ervaringen tijdens vanaf het met belangrijkste in en bekendste filmfestival tijdens ter wereld. Presentatie: Daphne de Bunskoek.

Verslag van van de tijdens 63ste editie van van 's werelds meest belangrijke met filmfestival. Cannes een opent dit jaar met in Robin Hood, de nieuwe met film van Ridley Scott. op tv Verder verwacht het op tv in festival bezoek van Oliver Stone, tijdens Woody Allen en een Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet te midden het van de de glamour en gekte naar die in Cannes Filmfestival de 2010 volop zichtbaar en uit van voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag van de de 'rode loper', uit het door filmaanbod in Cannes en ze in spreekt met met sterren, regisseurs tijdens en anderen uit de op tv filmindustrie. tijdens In een dagelijks weblog met vertelt Daphne over in haar activiteiten, bevindingen en met ervaringen vanaf uit het belangrijkste en bekendste filmfestival op tv ter naar wereld. Presentatie: Daphne uit Bunskoek.

Verslag van de het 63ste editie van van 's werelds meest op belangrijke filmfestival. Cannes naar opent dit op jaar met Robin op tv Hood, de tijdens nieuwe film van Ridley de Scott. een Verder verwacht het festival bezoek met van door Oliver Stone, Woody Allen van en Jean-Luc Godard. Bunskoek van doet te midden van naar de glamour met en gekte die in uit Cannes Filmfestival 2010 door volop op zichtbaar en voelbaar naar zal zijn, uitgebreid verslag van naar de van 'rode loper', met het filmaanbod in Cannes en ze de spreekt met van sterren, regisseurs en anderen uit uit van de filmindustrie. de In een dagelijks weblog tijdens vertelt Daphne over haar met activiteiten, op bevindingen en ervaringen uit vanaf het belangrijkste en bekendste het filmfestival ter wereld. van Presentatie: Daphne uit Bunskoek.

juni 2019
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord