Programma gemist?

Verslag van van de 63ste editie naar van 's door werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes met opent dit jaar op met Robin een Hood, door de nieuwe film van Ridley uit Scott. Verder een verwacht het festival een bezoek van Oliver Stone, op Woody van Allen en Jean-Luc tijdens Godard. Bunskoek doet te op midden van de glamour en tijdens gekte die in op tv Cannes Filmfestival met 2010 volop zichtbaar het en voelbaar zal naar zijn, uitgebreid verslag van in de de 'rode loper', het filmaanbod in in de Cannes en ze spreekt met sterren, met regisseurs en naar anderen uit de een filmindustrie. de In een dagelijks weblog naar vertelt Daphne een over haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf met het belangrijkste en bekendste filmfestival een ter wereld. Presentatie: uit Daphne in Bunskoek.

Verslag op van de 63ste editie van het 's werelds meest het belangrijke filmfestival. Cannes door op tv opent dit jaar met Robin Hood, van de van nieuwe film met van Ridley Scott. Verder een verwacht het festival bezoek de van Oliver Stone, de Woody Allen van en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet naar te op tv midden van in de glamour en gekte die in de Cannes Filmfestival een 2010 van volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, op tv op tv uitgebreid verslag van de 'rode met loper', het filmaanbod de in Cannes op tv en ze spreekt met tijdens sterren, door regisseurs en anderen uit de filmindustrie. door In een uit dagelijks weblog vertelt naar Daphne over in haar activiteiten, met bevindingen en ervaringen vanaf van het belangrijkste een en bekendste filmfestival ter wereld. uit Presentatie: Daphne van Bunskoek.

Verslag van de van op tv 63ste editie van naar 's werelds meest belangrijke filmfestival. op Cannes tijdens opent dit jaar met Robin op tv Hood, de nieuwe film de van Ridley Scott. op tv Verder naar verwacht het festival bezoek tijdens van met Oliver Stone, Woody Allen en door Jean-Luc in Godard. Bunskoek doet te midden van naar door de glamour en gekte uit die in Cannes op tv Filmfestival 2010 volop zichtbaar met en de voelbaar zal zijn, in uitgebreid verslag van de op tv 'rode loper', tijdens het filmaanbod in Cannes en ze in spreekt tijdens met sterren, regisseurs en op anderen uit de tijdens filmindustrie. het In een dagelijks weblog vertelt de Daphne met over haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf tijdens het belangrijkste en in bekendste filmfestival tijdens ter wereld. Presentatie: Daphne een Bunskoek.

Verslag van de in op 63ste editie van 's werelds met meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent naar dit jaar met een Robin Hood, de tijdens nieuwe film van naar Ridley Scott. Verder tijdens verwacht het festival bezoek in van Oliver Stone, door Woody Allen en in Jean-Luc Godard. Bunskoek doet van te midden van in de in glamour en in gekte die in Cannes tijdens Filmfestival 2010 uit volop zichtbaar en voelbaar zal zijn, de uitgebreid verslag van op de 'rode naar loper', het filmaanbod in door Cannes en een ze het spreekt met sterren, regisseurs en de anderen uit een de filmindustrie. In het een dagelijks weblog vertelt Daphne de over haar op tv activiteiten, bevindingen en ervaringen het vanaf het belangrijkste de en bekendste in filmfestival ter wereld. Presentatie: op Daphne van Bunskoek.

Verslag in van de de 63ste editie van 's werelds met meest belangrijke naar filmfestival. Cannes opent van dit jaar met Robin uit Hood, de nieuwe op film van Ridley Scott. in Verder het verwacht het festival bezoek van op tijdens Oliver Stone, Woody het Allen en Jean-Luc tijdens Godard. Bunskoek doet van te midden van de glamour en van gekte door die in door Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en naar voelbaar zal in zijn, uitgebreid verslag van van de de 'rode loper', het filmaanbod in van Cannes en op ze spreekt met met sterren, regisseurs en tijdens anderen uit de filmindustrie. een door In een dagelijks weblog vertelt Daphne tijdens door over haar activiteiten, bevindingen van en ervaringen op vanaf het belangrijkste en bekendste op tv filmfestival ter uit wereld. Presentatie: op Daphne Bunskoek.

Verslag op tv van de van 63ste editie van 's werelds meest met belangrijke filmfestival. Cannes in opent van dit jaar door met Robin Hood, de nieuwe film een van Ridley op tv Scott. Verder verwacht het tijdens in festival bezoek van in Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet een te de midden van de met glamour en de gekte die in Cannes Filmfestival 2010 op volop uit zichtbaar en op tv voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag in van van de 'rode loper', een het filmaanbod in Cannes van en ze spreekt met naar sterren, regisseurs en tijdens anderen uit naar de filmindustrie. In een het dagelijks weblog vertelt Daphne in over haar de activiteiten, met bevindingen en ervaringen vanaf van het belangrijkste en uit bekendste filmfestival op ter wereld. Presentatie: Daphne op tv Bunskoek.

Verslag op tv van de 63ste editie van een 's werelds naar meest belangrijke filmfestival. de Cannes opent dit jaar in een met Robin Hood, de nieuwe film met van Ridley Scott. op Verder verwacht het uit op tv festival bezoek van Oliver op tv Stone, Woody Allen en van Jean-Luc Godard. Bunskoek met doet te met midden van de glamour en met gekte die van in Cannes uit Filmfestival 2010 volop zichtbaar door en voelbaar de zal zijn, uitgebreid tijdens verslag van de door 'rode loper', het filmaanbod in het uit Cannes en ze spreekt met op sterren, regisseurs de en anderen uit de uit filmindustrie. naar In een dagelijks weblog vertelt uit Daphne over haar activiteiten, een bevindingen en van ervaringen vanaf het door belangrijkste met en bekendste filmfestival ter wereld. naar Presentatie: Daphne op tv Bunskoek.

Verslag van in de 63ste editie van van op tv 's werelds meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent naar dit jaar een met Robin Hood, de nieuwe het film van Ridley Scott. de Verder verwacht het naar het festival bezoek van Oliver Stone, uit Woody Allen door en Jean-Luc met Godard. Bunskoek doet te midden het van een de glamour en de gekte die in Cannes Filmfestival door 2010 volop zichtbaar en tijdens voelbaar zal een zijn, uitgebreid door verslag van de 'rode uit loper', het tijdens filmaanbod in Cannes en ze een spreekt met sterren, van met regisseurs en anderen uit uit de filmindustrie. In een met dagelijks weblog vertelt Daphne de de over haar activiteiten, bevindingen en van ervaringen vanaf het de belangrijkste en de bekendste filmfestival ter wereld. in Presentatie: naar Daphne Bunskoek.

Verslag uit van de 63ste editie van door 's werelds tijdens meest belangrijke filmfestival. met Cannes opent naar dit jaar op tv met Robin Hood, de nieuwe film in van Ridley de Scott. Verder verwacht het in de festival bezoek van op Oliver Stone, Woody het Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek doet uit te de midden van de glamour het en naar gekte die in in Cannes Filmfestival 2010 volop in zichtbaar en voelbaar zal zijn, tijdens op tv uitgebreid verslag van de 'rode loper', uit het filmaanbod naar in Cannes uit en ze op tv spreekt met sterren, regisseurs en anderen het uit de een filmindustrie. In een een dagelijks de weblog vertelt Daphne over haar activiteiten, door bevindingen van en ervaringen uit vanaf het belangrijkste en de bekendste filmfestival naar ter wereld. Presentatie: Daphne het Bunskoek.

Verslag van door de 63ste editie van de 's werelds meest op belangrijke het filmfestival. Cannes opent dit door jaar uit met Robin Hood, de met nieuwe film van tijdens Ridley Scott. Verder verwacht in het festival in bezoek van Oliver Stone, door Woody Allen en Jean-Luc door Godard. Bunskoek tijdens doet de te midden van de glamour en naar gekte die in de Cannes op Filmfestival 2010 volop zichtbaar en in voelbaar zal tijdens zijn, uitgebreid op verslag van de 'rode het loper', van het filmaanbod in Cannes door en ze een spreekt met sterren, regisseurs en in anderen uit op tv de filmindustrie. In een dagelijks in weblog een vertelt Daphne het over haar activiteiten, bevindingen uit en ervaringen vanaf het naar belangrijkste en bekendste in filmfestival ter wereld. de Presentatie: Daphne in Bunskoek.

Verslag van tijdens de 63ste editie van van in 's werelds meest tijdens belangrijke filmfestival. Cannes opent een dit jaar met Robin een Hood, het de nieuwe film van in Ridley Scott. naar Verder verwacht het tijdens festival bezoek van Oliver Stone, Woody de Allen van en Jean-Luc Godard. naar Bunskoek doet te in midden van tijdens de glamour en gekte die in van in Cannes Filmfestival 2010 volop zichtbaar en naar naar voelbaar zal zijn, uitgebreid verslag in van van de 'rode loper', het filmaanbod in uit Cannes en ze in spreekt met met sterren, van regisseurs en anderen uit in de filmindustrie. door In een dagelijks weblog uit vertelt Daphne over haar tijdens activiteiten, bevindingen met en ervaringen vanaf het belangrijkste een tijdens en bekendste filmfestival tijdens ter wereld. Presentatie: Daphne van Bunskoek.

februari 2020
23-05-2010 22:40

Aflevering 11

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 11

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

22-05-2010 23:50

Aflevering 10

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 10

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

21-05-2010 23:50

Aflevering 9

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 9

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

20-05-2010 23:55

Aflevering 8

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 8

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

19-05-2010 23:45

Aflevering 7

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 7

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

18-05-2010 00:15

Aflevering 6

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 6

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

17-05-2010 23:20

Aflevering 5

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 5

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

15-05-2010 23:40

Aflevering 4

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 4

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

14-05-2010 23:50

Aflevering 3

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 3

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

13-05-2010 23:45

Aflevering 2

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 2

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

12-05-2010 23:40

Aflevering 1

Filmjournaal Cannes 2010 - Aflevering 1

Verslag van de 63ste editie van 's werelds meest belangrijke filmfestival. Cannes opent dit jaar met Robin Hood, de nieuwe film van Ridley Scott. Verder verwacht het festival bezoek van Oliver Stone, Woody Allen en Jean-Luc Godard. Bunskoek...

Filmjournaal Cannes 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmjournaal Cannes 2010 bij Filmjournaal Cannes 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmjournaal Cannes 2010. Heb je een uitzending van Filmjournaal Cannes 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmjournaal Cannes 2010 gemist

Verslag met een festivaljournaal.

Uitzending gemist van Filmjournaal Cannes 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Filmjournaal Cannes 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-05-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!