Programma gemist?
juli 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Temptation Island VI - Bekijk hier alle afleveringen

Temptation Island is een Amerikaanse reality-serie die voor het eerst werd uitgezonden in 2001. Er zijn in diverse landen eigen versies gemaakt met wisselend succes: Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk ("L´île de la tentation"), Itali...

Temptation Island VI gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island VI de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island VI bij Temptation Island VI liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island VI. Heb je een uitzending van Temptation Island VI gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island VI gemist

Temptation Island is een Amerikaanse reality-serie die voor het eerst werd uitgezonden in 2001. Er zijn in diverse landen eigen versies gemaakt met wisselend succes: Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk ("L´île de la tentation"), Italië ("Vero amore"), Scandinavië en Nederland/Vlaanderen. De Nederlands/Vlaamse versie is een productie van het Belgische Kanakna. In tegenstelling tot het soortgelijke Blind Vertrouwen was de serie meteen een kijkcijfersucces. In Nederland zijn ook geregeld de buitenlandse versies uitgezonden. In 2006 werd Undercover Lover de opvolger van Temptation Island.

Uitzending gemist van Temptation Island VI? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island VI kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!