Programma gemist?

In aanloop op tv naar het het EK worden van potentiële selectiespelers van Oranje het gevolgd.

In aanloop door naar het van EK worden potentiële met selectiespelers van Oranje op tv gevolgd. Portret op van Bruma en tijdens Tyton.

In de aanloop naar het tijdens EK worden potentiële naar selectiespelers van Oranje gevolgd. op Een bijzonder naar portret van John het Guidetti.

In met aanloop naar het in EK worden op potentiële selectiespelers van Oranje door gevolgd.

Sander een de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers tijdens op uit weg naar het wereldkampioenschap op voetbalin Zuid Afrika. op tv Ze komen van over een de hele wereld met maar spelen door of naar speelden allemaal in Nederland. Sander volgt op tv hen op trainingskamp een en van gaat met ze naar de de kerk. op tv aFL.5: Steven Pienaar speelt bij tijdens van Zuid-Afrika & Everton.

Sander de Kramer het naar bezoekt gelovige topvoetballers op op weg naar naar het wereldkampioenschap voetbal in een Zuid-Afrika. Ze in komen van over de hele tijdens wereld maar naar spelen of speelden allemaal in van Nederland. een Sander volgt hen op het trainingskamp en gaat met op tv door ze naar de door kerk. Danko Lazovic, speelt tijdens bij PSV het en komt uit voor het Servische naar op elftal. Presentatie: Sander de op Kramer.

Sander een de Kramer de bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar op tv van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. naar Ze komen tijdens van over van de hele wereld het maar spelen of door speelden allemaal in met Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp met en met gaat met ze naar de het kerk. Hector Moreno van speelt bij Mexico uit & AZ. met Presentatie: Sander de tijdens Kramer.

Sander naar de Kramer uit bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar uit het wereldkampioenschap tijdens voetbal van in Zuid-Afrika. Ze komen door van over de hele op tv wereld maar spelen of tijdens speelden een allemaal in het Nederland. Sander volgt hen op het trainingskamp en gaat met op tv ze naar de door een kerk. Danko Lazovic, speelt bij de PSV en komt uit tijdens voor door het Servische elftal. Presentatie: Sander tijdens naar de Kramer.

januari 2020
31-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd.

24-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd. Portret van Bruma en Tyton.

17-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd. Een bijzonder portret van John Guidetti.

10-05-2012 21:35

Georginio Wijnaldum

Hand van God - Georginio Wijnaldum

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd.

06-06-2010 20:00

Aflevering 5

Hand van God - Aflevering 5

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbalin Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze naa...

30-05-2010 20:00

Aflevering 4

Hand van God - Aflevering 4

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

23-05-2010 20:00

Aflevering 3

Hand van God - Aflevering 3

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

16-05-2010 20:00

Aflevering 2

Hand van God - Aflevering 2

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

Hand van God gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hand van God de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hand van God bij Hand van God liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hand van God. Heb je een uitzending van Hand van God gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hand van God gemist

In RKK's Hand van God worden vijf gelovigetopvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de helewereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek.Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en hetkruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraardvooruit op het WK.

Uitzending gemist van Hand van God? Hier kun je alle uitzendingen van Hand van God kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-05-2012 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!