Programma gemist?

In aanloop tijdens naar uit het EK worden in potentiële selectiespelers van naar Oranje gevolgd.

In uit aanloop naar het EK worden een naar potentiële selectiespelers van met Oranje gevolgd. Portret van op tv Bruma en van Tyton.

In aanloop uit naar het door EK worden potentiële van selectiespelers van Oranje gevolgd. Een in bijzonder portret door van uit John Guidetti.

In aanloop naar op tv het uit EK worden potentiële selectiespelers met van het Oranje gevolgd.

Sander het de Kramer de bezoekt gelovige topvoetballers op weg de naar het wereldkampioenschap voetbalin in Zuid Afrika. op Ze komen op tv van over de hele wereld op maar spelen een of speelden naar allemaal in op tv Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp een en gaat met met ze naar uit de kerk. aFL.5: op Steven Pienaar speelt bij naar tijdens Zuid-Afrika & Everton.

Sander een de Kramer bezoekt naar gelovige topvoetballers op weg uit naar het wereldkampioenschap voetbal uit in Zuid-Afrika. uit Ze komen het van over de een hele wereld maar spelen uit of speelden in allemaal in Nederland. Sander het volgt hen een op trainingskamp en het gaat met ze naar in de kerk. Danko uit Lazovic, speelt tijdens bij PSV op tv en komt uit voor het op tv Servische elftal. tijdens Presentatie: Sander de de Kramer.

Sander de op tv Kramer bezoekt gelovige uit topvoetballers op weg de naar het op wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze van komen naar van over de hele wereld van door maar spelen of speelden tijdens allemaal in Nederland. Sander volgt tijdens hen het op trainingskamp en gaat met door ze naar op de kerk. een Hector Moreno speelt tijdens bij Mexico & AZ. Presentatie: uit Sander in de Kramer.

Sander de Kramer het bezoekt gelovige topvoetballers op tv op door weg naar het wereldkampioenschap van voetbal in Zuid-Afrika. door Ze komen van naar over de hele op wereld maar door spelen of speelden het allemaal in Nederland. Sander een volgt hen op trainingskamp van op tv en gaat met het ze naar de met kerk. Danko Lazovic, speelt naar bij PSV en komt uit tijdens voor door het Servische elftal. van Presentatie: Sander het de Kramer.

september 2020
31-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd.

24-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd. Portret van Bruma en Tyton.

17-05-2012 21:35

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Hand van God - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd. Een bijzonder portret van John Guidetti.

10-05-2012 21:35

Georginio Wijnaldum

Hand van God - Georginio Wijnaldum

In aanloop naar het EK worden potentiële selectiespelers van Oranje gevolgd.

06-06-2010 20:00

Aflevering 5

Hand van God - Aflevering 5

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbalin Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze naa...

30-05-2010 20:00

Aflevering 4

Hand van God - Aflevering 4

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

23-05-2010 20:00

Aflevering 3

Hand van God - Aflevering 3

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

16-05-2010 20:00

Aflevering 2

Hand van God - Aflevering 2

Sander de Kramer bezoekt gelovige topvoetballers op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal in Nederland. Sander volgt hen op trainingskamp en gaat met ze na...

Hand van God gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hand van God de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hand van God bij Hand van God liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hand van God. Heb je een uitzending van Hand van God gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hand van God gemist

In RKK's Hand van God worden vijf gelovigetopvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de helewereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek.Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en hetkruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraardvooruit op het WK.

Uitzending gemist van Hand van God? Hier kun je alle uitzendingen van Hand van God kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-05-2012 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!