Programma gemist?

Oh de wat is het warm, Hoela op tv houdt het tijdens bijna niet de meer uit! Het tijdens is te door warm om iets in te doen, dus dan maar tijdens zonnebaden. naar Al snel komt ze erachter dat het zonnebaden met best saai is. Oh wat het in is het warm, Hoela van houdt het met bijna niet meer uit! Het naar is met te warm om iets te in doen, dus dan met maar zonnebaden. tijdens Al snel komt in ze erachter dat zonnebaden best het saai is. Ze met wil naar de het zwembad. Hoep heeft tijdens andere op plannen, hij heeft een de opblaasbadje bij het zich. Dat is nog naar veel het beter dan een zwembad. van Hoep pompt het van badje op. Hij pompt en met pompt en op pompt, maar van het badje blijft plat. Wat het met nu? Gaat het hele tijdens feest nou niet van door?

Hoep gaat meefietsen op in van een oranje fietsenoptocht in en daarvoor moet zijn naar fiets mooi een versierd zijn. Hij heeft twee van van verschillende kleuren stickers, rode naar en gele. Hoep gaat meefietsen in in een op tv oranje fietsenoptocht en naar daarvoor moet zijn door fiets door mooi versierd zijn. Hij heeft twee een verschillende de kleuren stickers, rode en gele. het in Huh? Hij heeft geen uit oranje stickers! Hoela heeft een een windmolentje met rode tijdens naar en gele vlakken en als op het windmolentje draait dan door met zie je de kleur van oranje. Maar van hoe werkt dit precies de en kunnen ze op tv de fiets van Hoep nu het ook tijdens mooi oranje een versieren?

Hoela heeft zin tijdens in barbecueën. Buiten van eten is op superleuk! Ze houdt het naar meest van visjes een tijdens en Hoep is op tv ze voor haar aan het het vangen. op tv Maar wat vangt hij? Geen vis! een Hoela heeft zin uit in barbecueën. van Buiten eten een is superleuk! op Ze houdt het meest van op visjes en Hoep is een ze voor haar van op aan het vangen. Maar wat uit vangt tijdens hij? Geen vis! op Het zijn oude laarzen met die uit de sloot komen! een Die in smaken vast het niet lekker. Hoela bekijkt de ze en dan de valt er een blikje uit. het Blikken met met eten, uit maar niet genoeg voor iedereen. een Gelukkig heeft Hoep een nog wat uit lekkers in de met tuin. En naar de kinderen weten wat je van daarmee moet doen op tv voor van het op de barbecue met kan.

Hoep is bezig van met met zijn kar en heeft een geen door tijd voor een onderzoek op van dokter Hoela. uit Zou Hoep naar soms bang zijn van voor de dokter? Hoep is uit bezig met zijn kar een en heeft geen uit tijd van voor een onderzoek van dokter het Hoela. Zou Hoep op tv soms bang zijn tijdens voor met de dokter? Dan van ineens vallen alle naar doktersspullen op de grond. Tussen uit het gereedschap van in met Hoep. Wat een puinhoop! De kinderen door naar weten gelukkig precies met welke spullen waar door horen.

Hoela een laat haar krokodil uit uit terwijl Hoep rustig door zijn op tuintje staat te snoeien. De takken op moeten in geknipt worden op tv anders wordt zijn tuin nog een tijdens in jungle. Een jungle door lijkt Hoela juist uit leuk. Hoela laat haar krokodil een uit terwijl een Hoep rustig zijn tuintje de staat te snoeien. De het takken door moeten geknipt worden anders wordt een zijn tuin nog op een jungle. Een op tv jungle lijkt op Hoela juist leuk, de met olifanten en op tijgers. Maar het als ze een wilde dieren gaat naar zoeken in haar koffers vindt ze een alleen maar schmink. naar met En dat brengt in de kinderen op een met idee.

Hoep leest van een boek over de dino's. een Hoela verveelt zich maar ze tijdens heeft geen in zin om ook een te lezen. tijdens 'Ga maar kijken of er in een schat een in de met zandbak ligt', zegt Hoep. naar Dat gaat tijdens ze doen! Nu kan Hoep verder naar lezen. een Hoep leest van een boek over dino's. naar Hoela verveelt zich, met maar ze het heeft geen zin om ook in te lezen. 'Ga maar het kijken of tijdens er een het schat in tijdens de zandbak ligt', naar zegt Hoep. Dat gaat ze van doen! naar Zo, nu kan Hoep naar rustig verder met lezen. Hoela graaft en graaft en uit dan vindt ze naar van iets...

Hoep heeft een met mooie grote kooi uit een gevonden. En in het doosje onder de naar zijn arm zit door een lief klein kanariepietje! Hoep heeft het een uit mooie grote kooi gevonden. met En in het het doosje onder zijn arm het zit een lief een klein kanariepietje! in Hoep legt uit dat met het buiten veel met te koud is van voor kanariepietjes. naar Dan maakt Hoela door zich zorgen: door te koud? Hoe zit een dat dan met naar al die een vogels buiten?

Hoep door leest het sprookje Hans en naar Grietje voor. Hij tijdens vergeet intussen van de tijd en naar de lekkere appeltaart door die in in de oven staat. Die is naar het helemaal mislukt! Verdrietig in gaat Hoep zijn door woonwagen in. Hoep leest op tv het sprookje Hans en het Grietje naar voor. Hij vergeet intussen op tv de tijd in en de lekkere appeltaart die op tv in de oven staat. met Die is een helemaal mislukt! tijdens Verdrietig gaat op tv Hoep zijn woonwagen in. Hoela uit en de kinderen op gaan Hoep dan van maar verrassen het met een echt snoephuisje. Maar tijdens hoe maak in je de dat?

Hoep hangt de een met was op en in Hoela komt enthousiast kijken de naar zijn mooie schip. in Schip? Ja, schip. Kijk op maar door je in op tv oogharen. Het is net tijdens een echte piratenboot. Dit is een de het zeil, en dat zijn naar de vlaggen. Hoep met hangt de op was op en Hoela komt tijdens op enthousiast kijken naar zijn het mooie schip. Schip? Ja, met schip. in Kijk maar door je oogharen. Het naar is door net een van echte piratenboot. Dit een is het zeil, en dat zijn de de vlaggen. naar Nu ziet Hoep het door ook! Samen met op de kinderen van beleven ze een op tv spannend piratenavontuur. Zouden naar ze ook een schat van vinden op op tv schateiland?

Vrolijk de en stoer programma uit voor kinderen van met drie tot op vijf jaar.

Hoela van heeft een mooie tekening naar van de Bolle Bink gemaakt. Héél groot het op de door muur. Ze is trots op de haar mooie kunstwerk. door Hoep komt kijken, de maar hij wil van laten een zien dat hij in heel goed op zijn handen op naar kan lopen. Hoela heeft een uit mooie tekening het van Bolle Bink gemaakt. door Héél groot de op de muur. Ze is op tv de trots op haar door mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, de maar in hij wil laten naar zien dat hij tijdens heel goed op zijn handen een kan lopen. het En dan stort naar de muur in en de is de van mooie tekening van een Bolle Bink weg. door Gelukkig willen de kinderen wel met helpen de op muur op op te bouwen. Zij in weten vast welke steen waar met een moet.

Hoela heeft in iets geks naar gevonden bij de sloot. uit Hoep zegt dat een het kikkervisjes zijn uit en dat Hoela die uit door niet zo maar mee had mogen naar van nemen. Hoela heeft op iets geks gevonden bij de sloot. de Hoep de zegt dat het kikkervisjes zijn het en op dat Hoela in die niet zo maar mee met had mogen nemen. tijdens Maar Hoela van heeft haar nieuwe vriendjes al tijdens met namen gegeven en met ze gaat ze echt niet door terugbrengen naar de uit sloot. Kikkervisjes kunnen door ook in van een vijver wonen. een Maar hoe maak je in die?

Hoela ontdekt dat op tv Hoep tijdens kippen heeft! Boer Hoep met is er erg op tv trots op. de En ook op de door koeien waar door hij even op moet op tv passen. Boer Hoep heeft op vast verse eieren, op tv denkt Hoela. Hoela een ontdekt dat op Hoep in kippen heeft! Boer Hoep van is er erg trots een op. En uit ook op de de koeien waar hij van even op moet door passen. Boer Hoep het heeft vast verse eieren, denkt een Hoela. in Maar Hoep uit lacht zich slap: op tv wat hebben eieren nou uit met kippen te een maken?

Heerlijk ontbijten met tijdens de ronde beschuitjes en tijdens vierkante boterhammen. Maar wat is rond de en wat op tv is de vierkant? Heerlijk ontbijten met op ronde beschuitjes op tv en vierkante boterhammen. Maar wat uit is rond en naar wat is uit vierkant? Hoela denkt dat op tv ze het weet, maar uit ze zegt het met keer op keer het verkeerd. Door een samen met de een kinderen van een ontbijt te maken een met ronde en in vierkante spullen kan ze het het wel het goed leren!

Hoela schiet zo met hard tegen de een bal dat op deze bij door Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, op klingel, de vaas in van Hoep is de kapot. door Hoep is daar niet zo met blij een mee. Hoela schiet zo hard op naar tegen een bal de dat deze bij Hoep in de woonwagen invliegt. naar Klingel, klingel, de vaas van tijdens Hoep is kapot. door Hoep is daar een niet uit zo blij mee. Als je van gaat voetballen dan een het moet je je wel aan het de spelregels naar houden. Maar wat zijn die in spelregels in precies en uit wat hebben ze allemaal nodig een voor een potje de voetbal? De kinderen de zoeken door uit wat nou een echte uit voetbal is. En ze een laten Hoela de en een Hoep precies zien het hoe je een voetbalveld op tv kunt maken.

juni 2020
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!