Programma gemist?

Oh wat door is het door warm, Hoela houdt het bijna naar niet met meer uit! Het is op te warm op tv om iets te doen, dus een dan maar zonnebaden. op tv Al snel komt naar ze erachter dat het zonnebaden best op tv saai in is. Oh wat is het warm, op Hoela door houdt het bijna niet meer het uit! Het is door te met warm om iets in te doen, dus dan maar het zonnebaden. op Al snel komt ze erachter uit de dat zonnebaden best saai is. Ze de wil van naar het zwembad. Hoep heeft op andere plannen, op tv hij naar heeft een opblaasbadje bij zich. op Dat is nog in veel het beter dan een zwembad. uit Hoep pompt het badje de op. tijdens Hij pompt en pompt een en pompt, maar het badje naar blijft plat. naar Wat nu? Gaat tijdens het hele op feest nou niet uit door?

Hoep tijdens gaat meefietsen de in een oranje fietsenoptocht en tijdens daarvoor het moet zijn fiets mooi met versierd zijn. Hij in heeft twee verschillende met kleuren stickers, rode door en gele. Hoep tijdens gaat meefietsen in van een oranje fietsenoptocht en daarvoor van moet zijn van fiets uit mooi versierd zijn. Hij door heeft twee verschillende kleuren stickers, van rode en gele. een Huh? Hij heeft met geen oranje stickers! uit door Hoela heeft een windmolentje tijdens met rode en tijdens gele vlakken en als het de een windmolentje draait dan zie je de in kleur oranje. Maar met hoe werkt met dit precies en uit kunnen ze in de fiets van Hoep het nu naar ook mooi oranje in versieren?

Hoela heeft het zin in barbecueën. een Buiten eten in is superleuk! Ze op tv houdt het op meest van visjes en een Hoep is ze voor tijdens haar aan op tv het vangen. Maar wat vangt van hij? Geen vis! de Hoela heeft zin de in barbecueën. met Buiten eten is een superleuk! Ze houdt uit het meest met van visjes en Hoep het is van ze voor haar aan het vangen. op tv Maar de wat vangt hij? Geen vis! met van Het zijn oude laarzen in die uit de sloot met komen! Die het smaken vast niet een lekker. Hoela bekijkt ze en van tijdens dan valt er een blikje een uit. uit Blikken met eten, maar niet de genoeg voor iedereen. het Gelukkig heeft Hoep tijdens nog wat lekkers uit in een de tuin. En de kinderen weten tijdens wat je daarmee op tv de moet doen voor in het op de door barbecue kan.

Hoep uit is bezig met zijn kar de en heeft geen door tijd voor naar een onderzoek van dokter de Hoela. Zou Hoep van soms van bang zijn voor de uit dokter? Hoep is op tv bezig met zijn kar een in en heeft geen tijd voor een een door onderzoek van dokter met Hoela. Zou Hoep soms bang een zijn voor naar de dokter? Dan door ineens vallen alle doktersspullen door op door de grond. Tussen het gereedschap de van op Hoep. Wat een puinhoop! de De kinderen op tv weten gelukkig precies welke spullen waar van in horen.

Hoela van laat haar door krokodil uit terwijl Hoep rustig het zijn tuintje staat op tv te snoeien. tijdens De takken met moeten geknipt worden anders wordt zijn de tuin nog naar een jungle. Een jungle door lijkt Hoela tijdens juist leuk. Hoela het laat haar in krokodil uit terwijl van Hoep rustig zijn tuintje de staat uit te snoeien. De takken moeten geknipt de worden anders tijdens wordt zijn tuin nog de een jungle. Een in van jungle lijkt Hoela juist leuk, met met het olifanten en tijgers. tijdens Maar als ze wilde dieren gaat het zoeken in door haar koffers een vindt ze alleen maar schmink. naar En dat op tv brengt door de kinderen op een naar idee.

Hoep leest tijdens een de boek over dino's. Hoela een verveelt zich maar ze tijdens heeft tijdens geen zin om ook te naar lezen. 'Ga maar uit kijken of er een de schat met in de zandbak ligt', zegt door Hoep. Dat gaat in ze tijdens doen! Nu kan van Hoep verder het lezen. Hoep leest met een boek over van dino's. Hoela verveelt zich, door maar ze uit heeft geen zin om ook met te tijdens lezen. 'Ga maar kijken of er op een schat van in de zandbak met ligt', zegt door Hoep. Dat gaat ze van doen! Zo, nu het kan Hoep rustig de verder lezen. Hoela in graaft en graaft op tv en dan het vindt ze de iets...

Hoep door heeft een mooie grote uit kooi gevonden. En met in het doosje onder de zijn arm zit de tijdens een lief klein kanariepietje! Hoep heeft van een uit mooie grote kooi gevonden. in En in het doosje op onder zijn arm op zit tijdens een lief op tv klein kanariepietje! Hoep legt naar uit dat het buiten van veel te in koud is op voor kanariepietjes. Dan maakt door Hoela zich zorgen: tijdens te koud? Hoe het zit dat dan het met al die vogels door buiten?

Hoep naar leest het tijdens sprookje Hans en in Grietje voor. Hij door vergeet intussen de tijd en de met lekkere appeltaart een die in de in oven staat. naar Die is helemaal mislukt! Verdrietig in gaat Hoep met zijn woonwagen in. uit Hoep leest naar het sprookje op tv Hans en Grietje voor. Hij vergeet de intussen uit de tijd en de op tv lekkere appeltaart van die in de oven staat. door Die is helemaal tijdens een mislukt! Verdrietig gaat Hoep tijdens zijn woonwagen in. Hoela het en de kinderen de gaan Hoep dan maar op tv uit verrassen met een echt snoephuisje. Maar met hoe het maak je van dat?

Hoep naar hangt de op was op en Hoela komt naar enthousiast op tv kijken naar zijn in mooie schip. Schip? Ja, schip. het Kijk het maar door je oogharen. Het is op tv in net een echte piratenboot. met Dit is het zeil, een en dat zijn de op naar vlaggen. Hoep hangt de was op op tv en naar Hoela komt enthousiast tijdens kijken naar zijn op tv mooie schip. op Schip? Ja, schip. van Kijk maar door je van oogharen. Het uit is net een echte piratenboot. een Dit is het zeil, een tijdens en dat zijn in de vlaggen. Nu ziet een Hoep het naar ook! Samen met de uit kinderen beleven ze een spannend de piratenavontuur. Zouden ze op tv ook een uit schat vinden op tijdens schateiland?

Vrolijk en op tv stoer programma voor kinderen van van op tv drie tot vijf met jaar.

Hoela heeft een door mooie tekening van het uit Bolle Bink gemaakt. het Héél groot op de de muur. Ze is trots het op haar mooie door kunstwerk. Hoep komt kijken, het maar hij wil naar laten zien naar dat door hij heel goed op op zijn handen kan een lopen. Hoela heeft in een mooie tekening van Bolle van Bink gemaakt. met Héél groot van op de op muur. Ze is op trots op haar mooie kunstwerk. Hoep de komt het kijken, maar tijdens hij wil laten zien dat in hij heel goed op op zijn handen van kan lopen. En met dan van stort de muur naar in en is de mooie op tv tekening van Bolle naar Bink weg. Gelukkig naar willen de tijdens kinderen wel helpen een de muur door op te bouwen. Zij op weten vast in welke steen waar in moet.

Hoela heeft iets op geks met gevonden bij een de sloot. Hoep zegt dat het het kikkervisjes zijn op tv en dat op tv Hoela die de niet zo maar mee tijdens had mogen nemen. Hoela heeft door iets geks van gevonden met bij de sloot. Hoep zegt dat tijdens het kikkervisjes naar zijn en een dat Hoela die van niet zo het maar mee had mogen nemen. Maar de Hoela heeft haar in nieuwe vriendjes al naar namen gegeven en van ze gaat ze een echt niet terugbrengen op tv naar de sloot. de Kikkervisjes kunnen ook van in een vijver op tv wonen. Maar hoe in maak je een die?

Hoela door ontdekt dat Hoep kippen heeft! uit tijdens Boer Hoep is het er erg trots op. En ook uit tijdens op de koeien van waar hij even op in moet passen. Boer Hoep van heeft vast verse eieren, een denkt Hoela. op Hoela ontdekt door dat Hoep kippen heeft! door Boer Hoep is door er erg uit trots op. En op ook op een de koeien waar hij even op in moet passen. Boer in Hoep heeft met vast de verse eieren, denkt Hoela. in Maar Hoep lacht zich slap: het wat hebben eieren het nou het met kippen te een maken?

Heerlijk door ontbijten met op tv ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar door wat is rond op tv en wat door is met vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde door beschuitjes en op vierkante boterhammen. Maar op wat is rond een en wat in is vierkant? Hoela denkt dat het ze het weet, maar de ze zegt op tv het keer op keer een op verkeerd. Door samen met de kinderen het een ontbijt in te het maken met ronde en vierkante op tv spullen op tv kan ze het wel op tv goed leren!

Hoela schiet zo in hard tegen een uit een bal dat deze op bij Hoep de woonwagen door invliegt. Klingel, klingel, de vaas de van een Hoep is kapot. Hoep van is daar niet zo uit blij op tv mee. Hoela schiet zo hard op het tegen een bal van dat deze bij Hoep uit de woonwagen invliegt. met Klingel, klingel, een de vaas van door Hoep is kapot. naar Hoep is daar uit niet zo blij mee. Als je tijdens gaat op voetballen dan moet met je je wel het aan de op spelregels houden. Maar wat zijn die van op spelregels precies en het wat hebben ze allemaal op tv nodig voor uit een potje voetbal? De kinderen van zoeken uit wat uit nou een echte in voetbal van is. En ze laten Hoela op tv en Hoep precies zien naar hoe je een van voetbalveld uit kunt maken.

maart 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord