Programma gemist?

Oh wat is een het warm, Hoela met houdt uit het bijna door niet meer uit! Het is door te warm het om iets te doen, dus op in dan maar zonnebaden. Al tijdens snel komt ze op tv erachter dat zonnebaden best tijdens saai in is. Oh wat is het warm, tijdens van Hoela houdt het bijna niet meer een op uit! Het is te warm om op door iets te doen, dus dan de maar zonnebaden. Al snel het komt op tv ze erachter dat zonnebaden best op op saai is. Ze van wil naar het door zwembad. Hoep heeft andere plannen, op hij heeft op een opblaasbadje naar bij zich. Dat is met nog veel beter op dan een zwembad. Hoep met pompt het een badje op. in Hij pompt en pompt in en pompt, in maar het badje blijft plat. van Wat nu? de Gaat het hele feest nou door niet tijdens door?

Hoep de gaat meefietsen in met een oranje fietsenoptocht uit en daarvoor uit moet zijn fiets mooi naar versierd zijn. Hij heeft twee het verschillende kleuren stickers, de tijdens rode en gele. Hoep door gaat meefietsen op in een oranje fietsenoptocht en daarvoor naar in moet zijn fiets mooi versierd een zijn. het Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, uit rode een en gele. Huh? de Hij heeft geen door oranje stickers! Hoela heeft door een windmolentje op met rode en gele vlakken op tv en als de het windmolentje door draait dan zie je de een kleur oranje. de Maar hoe in werkt dit precies in en kunnen tijdens ze de fiets de van Hoep nu ook mooi oranje met in versieren?

Hoela heeft zin van in barbecueën. Buiten van eten is het superleuk! de Ze houdt het meest van visjes met de en Hoep is ze de voor haar aan de het vangen. Maar wat vangt tijdens hij? de Geen vis! Hoela door heeft zin in barbecueën. Buiten met eten is tijdens superleuk! Ze houdt een het meest van visjes op en Hoep is uit van ze voor haar aan het op vangen. Maar wat vangt uit hij? Geen vis! uit Het zijn het oude laarzen die door uit de sloot komen! uit Die op tv smaken vast niet lekker. op Hoela bekijkt van ze en op tv dan valt er een met blikje uit. het Blikken met eten, in maar niet genoeg voor iedereen. op Gelukkig heeft op tv Hoep nog wat lekkers door in de tuin. En tijdens de het kinderen weten wat je daarmee op door moet doen voor naar het op de barbecue uit kan.

Hoep is bezig van met zijn kar door en heeft een geen tijd voor het een onderzoek van van dokter Hoela. Zou op tv Hoep op tv soms bang zijn voor het de dokter? van Hoep is bezig tijdens met zijn kar en op tv heeft geen tijd uit voor een tijdens onderzoek van dokter Hoela. naar Zou Hoep soms bang van zijn voor de de dokter? Dan op tv ineens vallen alle doktersspullen de op tijdens de grond. Tussen het gereedschap het van Hoep. Wat op een puinhoop! van De kinderen weten van gelukkig precies welke door spullen waar met horen.

Hoela laat haar op tv krokodil op uit terwijl Hoep rustig naar zijn het tuintje staat te door snoeien. De takken met moeten geknipt worden anders wordt een zijn een tuin nog een jungle. van Een jungle naar lijkt Hoela juist een leuk. Hoela laat van haar krokodil uit terwijl Hoep rustig op tv zijn tuintje staat het te op tv snoeien. De takken een moeten geknipt worden op tv anders wordt zijn tuin uit nog een jungle. Een naar door jungle lijkt Hoela juist leuk, met op tv olifanten naar en tijgers. door Maar als ze wilde dieren gaat tijdens zoeken in haar door koffers vindt ze in alleen maar schmink. uit uit En dat brengt in de kinderen op een het idee.

Hoep leest door een boek over een dino's. Hoela verveelt op zich door maar ze heeft op tv geen zin om ook te lezen. tijdens het 'Ga maar kijken of er een tijdens uit schat in de zandbak ligt', zegt de Hoep. Dat gaat met ze doen! met Nu de kan Hoep verder lezen. Hoep leest het een op tv boek over op dino's. Hoela verveelt zich, maar ze door van heeft geen zin om uit ook te lezen. de 'Ga maar kijken of er een een schat in in de op zandbak ligt', op tv zegt Hoep. Dat op tv gaat ze doen! Zo, nu kan op door Hoep rustig verder de lezen. Hoela graaft en op tv graaft en dan vindt tijdens ze van iets...

Hoep heeft op tv een uit mooie grote kooi gevonden. En door in het doosje tijdens onder zijn arm zit op tv een met lief klein kanariepietje! Hoep het heeft een in mooie grote kooi met gevonden. En in het op tv doosje onder zijn door arm van zit een lief klein kanariepietje! Hoep door legt uit een dat het buiten veel met te tijdens koud is voor kanariepietjes. op tv Dan maakt Hoela zich tijdens zorgen: te koud? het een Hoe zit dat het dan met al die een vogels buiten?

Hoep in leest het sprookje Hans en het Grietje voor. Hij het vergeet intussen de uit tijd op tv en de naar lekkere appeltaart die in de het oven staat. van Die is helemaal mislukt! Verdrietig op van gaat Hoep zijn woonwagen in in. Hoep de leest het sprookje Hans en Grietje de naar voor. Hij vergeet intussen met de tijd en de lekkere in appeltaart door die in de in oven staat. van Die is helemaal mislukt! uit Verdrietig gaat Hoep zijn door woonwagen in. van Hoela en de kinderen van gaan Hoep het dan maar op tv verrassen met een op tv echt snoephuisje. Maar hoe maak je een het dat?

Hoep hangt tijdens de was de op en Hoela komt enthousiast uit kijken met naar zijn mooie schip. een Schip? Ja, schip. met Kijk op tv maar door je oogharen. naar Het is de net een echte piratenboot. op tv Dit is naar het zeil, en dat op zijn de vlaggen. Hoep hangt de de was de op en Hoela in komt enthousiast kijken van naar zijn van mooie schip. Schip? Ja, op tv schip. Kijk maar op tv door je oogharen. op Het is een net een de echte piratenboot. Dit is het met zeil, op tv en dat zijn in de vlaggen. Nu ziet Hoep van het op tv ook! Samen met de kinderen beleven uit ze een tijdens spannend piratenavontuur. Zouden ze het met ook een schat vinden op de schateiland?

Vrolijk uit en stoer programma voor kinderen in van drie tijdens tot vijf het jaar.

Hoela heeft een in mooie tekening van het Bolle Bink gemaakt. het Héél door groot op de muur. Ze op is uit trots op haar mooie kunstwerk. door uit Hoep komt kijken, maar hij in wil laten zien dat het op tv hij heel goed op zijn in handen kan lopen. tijdens Hoela heeft een mooie het tekening met van Bolle Bink het gemaakt. Héél groot op de door op tv muur. Ze is op tv trots op haar mooie kunstwerk. Hoep het komt kijken, maar met naar hij wil laten zien dat een hij het heel goed op zijn handen kan tijdens lopen. En op tv dan stort de tijdens muur in en op is de mooie op tekening op tv van Bolle Bink weg. het Gelukkig willen de kinderen wel de de helpen de muur op te bouwen. het Zij weten van vast welke steen op tv waar met moet.

Hoela met heeft iets geks gevonden bij door de sloot. op tv Hoep zegt op dat het kikkervisjes zijn en naar het dat Hoela die niet door zo maar mee op tv had mogen nemen. Hoela op tv heeft iets geks uit gevonden bij de sloot. tijdens Hoep zegt op tv dat een het kikkervisjes zijn en dat Hoela een die op niet zo maar mee een had mogen nemen. Maar tijdens Hoela op tv heeft haar nieuwe vriendjes door al namen gegeven en van ze gaat ze op tv echt uit niet terugbrengen het naar de sloot. door Kikkervisjes kunnen ook op tv in een vijver wonen. Maar hoe op uit maak je die?

Hoela ontdekt tijdens dat met Hoep kippen heeft! door Boer Hoep is tijdens er erg trots naar op. En ook naar op de koeien waar het hij even de op moet passen. Boer Hoep heeft de vast verse eieren, in denkt van Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep uit op kippen heeft! Boer Hoep is op er erg op tv trots op. En ook op de de uit koeien waar hij even de op moet passen. naar Boer Hoep heeft van vast verse op eieren, denkt op tv Hoela. Maar Hoep lacht zich de slap: naar wat hebben eieren nou een met kippen uit te maken?

Heerlijk ontbijten met de door ronde beschuitjes en vierkante uit boterhammen. Maar door wat is rond met en wat is vierkant? op Heerlijk ontbijten met met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. tijdens uit Maar wat is rond een en wat is vierkant? Hoela op tv denkt het dat ze het weet, van maar ze zegt van het het keer op keer verkeerd. Door samen tijdens met de kinderen van een ontbijt in te de maken met ronde en vierkante spullen een in kan ze het wel goed naar leren!

Hoela de schiet zo hard naar tegen een een bal dat deze bij Hoep de het woonwagen invliegt. het Klingel, klingel, de de vaas van Hoep is tijdens kapot. Hoep is een op tv daar niet zo blij door mee. Hoela schiet zo hard een tijdens tegen een bal dat deze de bij Hoep de op tv woonwagen invliegt. Klingel, klingel, op op de vaas van Hoep is naar kapot. Hoep is daar op niet een zo blij mee. Als naar je gaat voetballen een dan moet een je je wel aan door de spelregels op houden. Maar van wat zijn die spelregels precies en de wat hebben ze door de allemaal nodig voor van een potje voetbal? op tv De kinderen zoeken uit wat met nou een echte voetbal tijdens is. En ze in laten Hoela op en tijdens Hoep precies zien hoe met je een voetbalveld uit kunt maken.

november 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!