Programma gemist?

Oh tijdens wat is het warm, met Hoela door houdt het bijna van niet meer uit! Het is te in op tv warm om iets te doen, dus door dan maar zonnebaden. de Al snel met komt ze erachter naar dat zonnebaden best saai in de is. Oh wat is het naar warm, Hoela houdt het in bijna niet meer van uit! Het is een te warm om een het iets te doen, dus naar dan maar zonnebaden. van Al snel komt het ze erachter dat een zonnebaden best saai is. een Ze wil naar het een zwembad. Hoep op tv heeft uit andere plannen, hij heeft een opblaasbadje naar bij met zich. Dat met is nog veel beter met dan een zwembad. Hoep pompt in de het badje op. Hij van pompt en door pompt en pompt, maar op het badje blijft plat. naar Wat nu? Gaat het het hele op tv feest nou niet op door?

Hoep het gaat meefietsen in een oranje met fietsenoptocht door en daarvoor van moet zijn fiets mooi versierd zijn. met Hij van heeft twee verschillende kleuren stickers, van rode op en gele. Hoep op gaat meefietsen in uit een oranje fietsenoptocht en van daarvoor de moet zijn fiets mooi door versierd zijn. Hij een heeft twee verschillende door kleuren stickers, uit rode en gele. Huh? een Hij heeft geen oranje stickers! met Hoela door heeft een in windmolentje met rode de en gele vlakken en als naar het van windmolentje draait dan zie je de op tv in kleur oranje. Maar hoe werkt met dit precies en kunnen een het ze de fiets uit van Hoep nu ook mooi uit oranje van versieren?

Hoela heeft zin door in het barbecueën. Buiten eten het is superleuk! Ze houdt het met meest van de visjes in en Hoep is ze voor haar de aan uit het vangen. het Maar wat vangt hij? Geen het vis! Hoela uit heeft zin in barbecueën. Buiten in eten is superleuk! door Ze door houdt het uit meest van visjes en Hoep is een uit ze voor haar aan het op tv vangen. Maar wat in vangt hij? Geen in vis! Het zijn op oude laarzen naar die uit de door sloot komen! Die smaken op tv vast op niet lekker. Hoela bekijkt ze de en naar dan valt er een blikje uit uit. Blikken met eten, tijdens maar niet genoeg van een voor iedereen. Gelukkig heeft Hoep nog van wat op lekkers in de tuin. En een de met kinderen weten wat je daarmee naar uit moet doen voor het op naar de barbecue een kan.

Hoep tijdens is bezig tijdens met zijn kar uit en heeft geen de tijd voor een onderzoek van in dokter Hoela. Zou tijdens Hoep van soms bang zijn voor op de dokter? het Hoep is bezig van met zijn kar en heeft op geen tijd de voor een onderzoek van dokter het Hoela. Zou Hoep een tijdens soms bang zijn van voor de dokter? Dan ineens vallen van alle op tv doktersspullen op de grond. Tussen de op het gereedschap van door Hoep. Wat een op tv puinhoop! De kinderen weten gelukkig uit precies welke spullen waar naar door horen.

Hoela de laat haar in krokodil uit terwijl Hoep een rustig zijn tuintje staat te een snoeien. De naar takken moeten door geknipt worden anders een wordt zijn tuin tijdens nog een jungle. Een het jungle lijkt op Hoela juist leuk. Hoela laat een haar uit krokodil uit terwijl van Hoep rustig zijn tuintje tijdens staat te in snoeien. De takken moeten geknipt het worden een anders wordt zijn tuin de nog een jungle. in Een van jungle lijkt Hoela juist leuk, met van olifanten in en tijgers. op Maar als ze de wilde dieren gaat zoeken in haar een koffers vindt het ze alleen maar schmink. op tv En dat van brengt de kinderen op tv op uit een idee.

Hoep door leest een boek de over dino's. naar Hoela verveelt zich door maar ze heeft geen zin het om tijdens ook te lezen. 'Ga met maar kijken of er een met schat in de de zandbak ligt', het zegt op tv Hoep. Dat gaat ze doen! tijdens Nu kan Hoep op verder lezen. met Hoep leest een boek over met door dino's. Hoela verveelt zich, maar met ze heeft geen door zin een om ook te lezen. in 'Ga maar kijken of er naar een schat in naar de de zandbak ligt', zegt de Hoep. Dat de gaat ze doen! Zo, nu kan de Hoep rustig verder uit lezen. Hoela graaft door en graaft en de dan van vindt ze van iets...

Hoep tijdens heeft een mooie grote uit kooi gevonden. En in tijdens het uit doosje onder zijn op arm zit uit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft door een naar mooie grote naar kooi gevonden. En in het een doosje onder in zijn arm zit een lief een klein kanariepietje! uit Hoep legt de uit dat het buiten veel naar te op koud is naar voor kanariepietjes. Dan maakt in Hoela zich zorgen: te koud? een Hoe tijdens zit dat dan met op al die vogels met buiten?

Hoep leest door het sprookje Hans en tijdens Grietje voor. in Hij vergeet op intussen de tijdens tijd en de lekkere appeltaart uit die in de op oven tijdens staat. Die is helemaal mislukt! op Verdrietig gaat Hoep zijn tijdens woonwagen in. een Hoep leest het sprookje in Hans en Grietje op tv voor. Hij uit vergeet intussen het de tijd en de lekkere op appeltaart het die in de de oven staat. Die is de helemaal mislukt! naar Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen van in. in Hoela en de kinderen van gaan Hoep dan maar op tv verrassen op tv met een echt snoephuisje. Maar een hoe maak met je door dat?

Hoep hangt de de was op de en met Hoela komt enthousiast kijken van naar zijn mooie schip. een Schip? Ja, schip. Kijk tijdens de maar door je tijdens oogharen. Het is net een in echte piratenboot. Dit is met het zeil, uit en dat zijn de tijdens vlaggen. Hoep hangt in de op tv was op door en Hoela komt enthousiast kijken de naar zijn mooie tijdens schip. van Schip? Ja, schip. Kijk op tv maar door je oogharen. op Het is van net een echte piratenboot. Dit op is het het zeil, en dat zijn uit op de vlaggen. Nu ziet Hoep het het ook! tijdens Samen met de kinderen met beleven ze met een spannend piratenavontuur. uit Zouden ze ook een op schat in vinden op schateiland?

Vrolijk de en stoer programma naar voor kinderen van drie tot de vijf in jaar.

Hoela heeft van een mooie tekening van uit Bolle door Bink gemaakt. Héél groot op op de een muur. Ze de is trots op haar naar mooie kunstwerk. Hoep uit komt kijken, maar een hij wil uit laten zien dat hij uit heel goed op naar zijn handen op tv kan lopen. Hoela de heeft een mooie tekening uit van Bolle Bink in gemaakt. Héél groot tijdens op de muur. Ze is uit trots op haar in mooie kunstwerk. uit Hoep komt met kijken, maar hij wil laten met zien naar dat hij een heel goed op zijn handen kan op lopen. En uit dan stort de het muur in op en is in de mooie tekening van Bolle het Bink weg. Gelukkig willen door de kinderen uit wel helpen de met muur op te op bouwen. Zij weten in vast welke met steen waar de moet.

Hoela heeft iets een geks gevonden bij naar de een sloot. Hoep zegt dat uit het de kikkervisjes zijn en dat Hoela een die op tv niet zo maar mee door had mogen met nemen. Hoela heeft iets met geks gevonden bij de de sloot. Hoep met zegt dat het kikkervisjes de zijn en met dat Hoela die niet met zo maar mee had op mogen door nemen. Maar Hoela heeft een haar nieuwe vriendjes al tijdens van namen gegeven en ze in gaat ze door echt niet terugbrengen naar de een sloot. Kikkervisjes kunnen het ook in van een vijver wonen. Maar hoe in op maak je die?

Hoela ontdekt dat een Hoep tijdens kippen heeft! Boer een Hoep is er erg door trots op. En met ook op op de koeien waar met hij even op op moet passen. Boer Hoep op heeft vast verse in eieren, denkt door Hoela. Hoela ontdekt dat de Hoep kippen heeft! tijdens Boer Hoep door is er in erg trots op. door En ook op de naar koeien waar hij een even op moet passen. Boer met Hoep heeft vast tijdens van verse eieren, denkt Hoela. een Maar Hoep lacht zich tijdens slap: wat door hebben eieren op tv nou met kippen te uit maken?

Heerlijk ontbijten met door ronde beschuitjes en een vierkante boterhammen. Maar op het wat is rond en wat uit is naar vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes in met en vierkante boterhammen. Maar wat is het rond van en wat is op vierkant? Hoela denkt dat ze in het van weet, maar ze zegt het uit keer op door keer verkeerd. Door samen naar met de kinderen een het een ontbijt te maken met tijdens ronde en door vierkante spullen kan ze het op het wel goed leren!

Hoela van schiet zo hard tegen met een bal dat deze naar bij tijdens Hoep de een woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de van vaas van Hoep is naar kapot. Hoep is de daar niet met zo blij mee. op Hoela schiet zo hard van tegen een uit bal dat deze uit bij Hoep met de woonwagen het invliegt. Klingel, klingel, de vaas het van Hoep van is kapot. Hoep is met daar niet zo door blij mee. Als in je gaat voetballen op tv dan moet je je op tv op wel aan de in spelregels houden. Maar wat zijn op tv die spelregels precies in en wat hebben het ze allemaal nodig met voor een op potje voetbal? De kinderen naar zoeken uit in wat nou een echte voetbal uit het is. En ze laten met Hoela en Hoep precies zien met hoe je van een uit voetbalveld kunt maken.

juli 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord