Programma gemist?

Oh wat door is het warm, tijdens Hoela houdt het bijna in niet meer uit! naar het Het is te op warm om iets te doen, dus de dan maar van zonnebaden. Al snel komt uit ze erachter dat naar zonnebaden best door saai is. Oh wat een is uit het warm, Hoela op tv houdt het bijna niet naar meer uit! Het van is te warm om een iets te doen, een dus dan in maar zonnebaden. Al snel naar komt van ze erachter dat zonnebaden best op tv saai is. Ze op tv wil naar op het zwembad. op tv Hoep heeft een andere plannen, hij heeft een opblaasbadje de bij op zich. Dat is nog op tv veel op beter dan een zwembad. Hoep pompt op tv het badje op. met naar Hij pompt en pompt en het pompt, maar het tijdens badje blijft plat. tijdens Wat nu? Gaat uit het een hele feest nou door niet door?

Hoep op gaat meefietsen in in een oranje op tv fietsenoptocht en daarvoor moet zijn tijdens fiets op mooi versierd zijn. Hij heeft de twee verschillende kleuren uit stickers, rode door en gele. Hoep gaat een meefietsen in in een oranje naar fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets op mooi versierd naar zijn. Hij heeft in twee op tv verschillende kleuren stickers, rode en uit gele. Huh? in Hij heeft geen uit oranje stickers! Hoela de heeft een windmolentje in met rode en op gele vlakken en een als het tijdens windmolentje draait dan op tv zie je de kleur oranje. het Maar de hoe werkt dit door precies en kunnen ze op de fiets van de Hoep nu de ook mooi oranje uit versieren?

Hoela heeft het zin in barbecueën. Buiten het eten is superleuk! de Ze houdt het tijdens meest van een visjes en Hoep is het ze voor haar de aan het vangen. uit uit Maar wat vangt hij? Geen vis! door Hoela heeft de zin in op barbecueën. Buiten het eten is superleuk! Ze naar houdt het meest van met visjes en met Hoep is ze voor in haar aan het op vangen. Maar wat van vangt door hij? Geen vis! Het zijn door oude laarzen op die uit de sloot komen! tijdens door Die smaken vast niet lekker. Hoela tijdens bekijkt een ze en dan valt er naar een blikje uit. een Blikken met naar eten, maar niet genoeg het voor uit iedereen. Gelukkig heeft tijdens Hoep nog wat lekkers door in de de tuin. En in de kinderen weten wat je daarmee op door moet doen voor het door op de een barbecue kan.

Hoep is bezig naar met zijn de kar en heeft geen uit tijd voor door een onderzoek van dokter door Hoela. uit Zou Hoep soms bang het zijn voor de door dokter? Hoep is bezig uit met zijn naar kar de en heeft geen tijd voor een het met onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep een soms bang op tv zijn voor de dokter? tijdens Dan ineens van vallen alle op doktersspullen op door de grond. Tussen het gereedschap de van Hoep. Wat een een puinhoop! De tijdens kinderen weten gelukkig op precies door welke spullen waar door horen.

Hoela op laat haar krokodil uit terwijl tijdens Hoep rustig naar zijn tuintje een staat te snoeien. De takken een de moeten geknipt worden in anders wordt zijn het tuin nog een jungle. Een met jungle lijkt Hoela juist op leuk. Hoela laat met van haar krokodil uit terwijl Hoep rustig op tv uit zijn tuintje staat te naar snoeien. De takken op moeten geknipt worden anders wordt tijdens zijn tuin tijdens nog een jungle. op tv Een jungle op lijkt Hoela juist tijdens leuk, met olifanten en tijgers. op Maar tijdens als ze door wilde dieren gaat zoeken in haar de koffers op vindt ze alleen tijdens maar schmink. En dat brengt van op tv de kinderen op een een idee.

Hoep naar leest een boek over dino's. uit op Hoela verveelt zich maar ze heeft uit geen zin om op tv ook te uit lezen. 'Ga de maar kijken naar of er een schat in de op tv zandbak ligt', zegt op Hoep. Dat gaat de in ze doen! Nu kan naar Hoep verder op tv lezen. Hoep leest op tv een boek over dino's. door Hoela verveelt zich, maar met ze met heeft geen zin om door ook te lezen. 'Ga maar een kijken op of er een schat in in in de zandbak ligt', zegt de Hoep. Dat in gaat ze doen! Zo, nu kan het Hoep door rustig verder van lezen. Hoela graaft en graaft in en uit dan vindt ze het iets...

Hoep van heeft een mooie grote de kooi gevonden. En in het het doosje onder op tv zijn arm het zit een met lief klein in kanariepietje! Hoep heeft een op tv mooie grote kooi van gevonden. En in het doosje een een onder zijn arm zit tijdens een lief klein het kanariepietje! Hoep legt naar uit dat het buiten veel met te koud is een voor in kanariepietjes. Dan maakt het Hoela zich zorgen: met te koud? Hoe zit dat op tv dan met al uit die vogels door buiten?

Hoep leest van het sprookje Hans van en Grietje naar voor. Hij vergeet de intussen de tijd en uit de lekkere in appeltaart die naar in de oven staat. Die door is helemaal mislukt! naar Verdrietig gaat Hoep een zijn woonwagen in. in Hoep leest tijdens het sprookje Hans en uit Grietje voor. Hij vergeet een intussen door de tijd en op tv de lekkere appeltaart een die in de oven staat. in Die de is helemaal mislukt! van Verdrietig gaat Hoep zijn tijdens woonwagen in. Hoela uit en de kinderen gaan door Hoep dan maar een op verrassen met een echt snoephuisje. Maar de hoe maak de je tijdens dat?

Hoep hangt het de was op uit en het Hoela komt enthousiast een kijken naar zijn mooie het schip. Schip? Ja, schip. Kijk door maar door op tv je oogharen. Het met is net van een echte tijdens piratenboot. Dit is het zeil, de en dat uit zijn de vlaggen. Hoep een hangt de met was op en Hoela het komt enthousiast de kijken naar zijn mooie het schip. Schip? Ja, naar schip. naar Kijk maar door je het oogharen. Het op tv is net een echte tijdens piratenboot. Dit is het een zeil, en dat zijn een de vlaggen. de Nu de ziet Hoep het ook! Samen met op tv de kinderen beleven de naar ze een spannend piratenavontuur. Zouden van ze ook een uit schat vinden op uit schateiland?

Vrolijk naar en stoer naar programma voor kinderen van drie door tot vijf de jaar.

Hoela heeft uit een mooie met tekening van uit Bolle Bink gemaakt. Héél het groot op de muur. Ze in is trots in op naar haar mooie kunstwerk. Hoep komt tijdens kijken, maar hij wil naar laten zien het dat hij heel goed door op zijn met handen kan lopen. Hoela naar heeft de een mooie van tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél het groot op de het muur. Ze in is trots op haar op tv met mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar met hij wil naar laten zien op tv dat hij heel goed op tv op zijn handen kan uit de lopen. En dan stort de het muur in het en is de op tv mooie tekening van in Bolle Bink weg. Gelukkig willen uit de kinderen wel met tijdens helpen de muur op te de bouwen. Zij weten vast op door welke steen waar uit moet.

Hoela naar heeft iets geks gevonden naar bij de sloot. het Hoep zegt met dat het kikkervisjes de zijn en dat Hoela die een de niet zo maar naar mee had mogen nemen. Hoela het heeft in iets geks gevonden bij de door sloot. Hoep tijdens zegt dat het met kikkervisjes zijn en dat het Hoela die naar niet zo met maar mee had mogen door nemen. Maar Hoela heeft haar naar nieuwe vriendjes al door de namen gegeven en naar ze gaat ze echt niet naar terugbrengen naar de met sloot. Kikkervisjes kunnen ook van in een een vijver het wonen. Maar hoe maak je een die?

Hoela ontdekt uit dat Hoep het kippen heeft! door Boer Hoep is er erg een trots op. door En ook op de koeien uit waar een hij even op moet passen. in Boer uit Hoep heeft vast op verse eieren, denkt een Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep naar kippen van heeft! Boer Hoep is het er erg trots op. van En ook op tijdens de koeien waar van hij een even op moet passen. in Boer Hoep in heeft vast verse eieren, de denkt Hoela. Maar Hoep tijdens uit lacht zich slap: wat hebben eieren op tv nou door met kippen te met maken?

Heerlijk ontbijten van met ronde beschuitjes en naar vierkante met boterhammen. Maar wat is rond tijdens en van wat is vierkant? Heerlijk ontbijten naar met ronde beschuitjes in en door vierkante boterhammen. Maar van wat is rond tijdens en wat is vierkant? Hoela het denkt dat een ze door het weet, maar ze zegt het op keer op naar keer verkeerd. Door samen in met de de kinderen een uit ontbijt te maken met van ronde en vierkante met spullen tijdens kan ze het wel van goed leren!

Hoela schiet op zo hard tegen op tv een bal dat deze een de bij Hoep de woonwagen invliegt. van Klingel, op klingel, de vaas van Hoep op tv is kapot. Hoep met is daar niet een zo het blij mee. Hoela schiet zo hard in tegen een een bal dat deze bij tijdens met Hoep de woonwagen tijdens invliegt. Klingel, klingel, de vaas van door Hoep het is kapot. Hoep naar is daar niet zo blij tijdens mee. Als je van door gaat voetballen dan in moet je je wel aan de het spelregels houden. Maar op op wat zijn die spelregels precies op tv en het wat hebben ze tijdens allemaal nodig voor een potje voetbal? door De kinderen op zoeken uit wat nou door tijdens een echte voetbal de is. En ze laten Hoela op en Hoep precies zien een hoe je een tijdens het voetbalveld kunt maken.

mei 2021
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!