Programma gemist?

Oh wat op tv is het warm, uit Hoela houdt het bijna van niet meer tijdens uit! Het is tijdens te warm om uit iets te tijdens doen, dus dan maar naar zonnebaden. Al het snel komt ze erachter dat door zonnebaden op best saai is. tijdens Oh wat is door het warm, Hoela houdt het een bijna niet van meer uit! Het is op te warm tijdens om het iets te doen, dus een dan maar zonnebaden. uit Al snel tijdens komt ze erachter dat op zonnebaden best uit saai is. Ze wil naar met het het zwembad. Hoep heeft andere plannen, van hij heeft een opblaasbadje uit bij zich. Dat met van is nog veel beter op dan een zwembad. Hoep het pompt het op tv badje op. een Hij pompt en pompt op en pompt, maar een het badje blijft plat. Wat uit het nu? Gaat het hele feest nou door niet in door?

Hoep de gaat meefietsen in een oranje uit fietsenoptocht en daarvoor op tv moet zijn fiets uit mooi op versierd zijn. Hij op heeft twee verschillende kleuren in stickers, rode en gele. een Hoep gaat meefietsen naar uit in een oranje fietsenoptocht tijdens en daarvoor uit moet zijn fiets mooi versierd met zijn. Hij heeft op twee de verschillende kleuren stickers, naar rode en gele. Huh? Hij heeft in geen oranje stickers! door Hoela tijdens heeft een windmolentje met rode de en de gele vlakken en als naar het naar windmolentje draait dan zie op je de in kleur oranje. Maar de hoe werkt dit precies en uit kunnen ze naar de fiets van Hoep nu de ook met mooi oranje door versieren?

Hoela met heeft zin in barbecueën. Buiten naar een eten is superleuk! uit Ze houdt het op tv meest van visjes en het Hoep is in ze voor haar aan van het vangen. Maar wat vangt van hij? Geen vis! met een Hoela heeft zin in barbecueën. op tv Buiten eten naar is superleuk! Ze houdt het de met meest van visjes en Hoep op is ze door voor haar aan het uit vangen. Maar wat naar vangt hij? Geen de vis! Het een zijn oude laarzen in die uit op de sloot komen! Die smaken op vast van niet lekker. Hoela bekijkt ze en naar dan valt er naar een blikje in uit. op Blikken met eten, maar van niet genoeg voor op iedereen. Gelukkig heeft Hoep nog naar wat door lekkers in het de tuin. En een de kinderen weten wat je met daarmee met moet doen voor het met op de barbecue uit kan.

Hoep is met bezig met zijn kar in en heeft geen tijdens op tijd voor een in onderzoek van dokter op Hoela. Zou Hoep soms bang zijn in voor de dokter? de door Hoep is bezig met zijn kar uit een en heeft geen tijd voor een op onderzoek door van dokter Hoela. op Zou Hoep soms de bang zijn voor de dokter? op Dan van ineens vallen met alle doktersspullen op de grond. tijdens Tussen het op tv gereedschap van de Hoep. Wat een in puinhoop! De kinderen weten gelukkig precies naar welke spullen waar in naar horen.

Hoela door laat haar krokodil uit de terwijl uit Hoep rustig zijn tuintje door staat te snoeien. De takken op tv op tv moeten geknipt worden anders wordt door zijn tuin nog een door jungle. een Een jungle lijkt van Hoela juist het leuk. Hoela laat haar krokodil uit een terwijl Hoep naar rustig zijn tuintje op staat te een snoeien. De in takken moeten geknipt worden anders wordt een zijn van tuin nog een jungle. uit Een jungle een lijkt Hoela juist in leuk, met olifanten en tijgers. van Maar als in ze op wilde dieren gaat zoeken in met haar op tv koffers vindt ze alleen maar schmink. het door En dat brengt de van kinderen op een door idee.

Hoep op leest een boek de over dino's. Hoela met verveelt zich maar uit ze heeft geen met zin om ook te lezen. door 'Ga de maar kijken of naar er een schat in de uit zandbak ligt', op tv zegt tijdens Hoep. Dat gaat ze doen! het Nu het kan Hoep verder van lezen. Hoep leest een boek over de dino's. Hoela verveelt door zich, naar maar ze op heeft geen zin tijdens om ook te lezen. op tv 'Ga maar uit kijken of er op tv een schat in de zandbak in ligt', zegt Hoep. Dat op gaat ze doen! tijdens Zo, nu tijdens kan Hoep op tv rustig verder lezen. Hoela op graaft en graaft een en dan vindt de ze op tv iets...

Hoep heeft de een mooie grote kooi het gevonden. En in met het doosje een onder de zijn arm zit een lief op tv klein kanariepietje! Hoep heeft van tijdens een mooie grote kooi gevonden. En het in het doosje uit onder naar zijn arm zit een door lief de klein kanariepietje! Hoep legt uit op dat het buiten naar veel tijdens te koud is voor kanariepietjes. Dan op maakt Hoela de zich zorgen: te koud? door Hoe zit naar dat dan met de al die door vogels buiten?

Hoep leest het door sprookje Hans en een Grietje voor. door Hij vergeet intussen door de tijd en de het met lekkere appeltaart die in de het oven staat. met Die is helemaal mislukt! Verdrietig een gaat Hoep van zijn woonwagen in. Hoep op tv het leest het sprookje Hans en Grietje door voor. Hij naar vergeet tijdens intussen de tijd en uit de lekkere appeltaart die in in door de oven staat. Die is helemaal van mislukt! de Verdrietig gaat Hoep zijn met woonwagen op in. Hoela en de kinderen naar gaan Hoep dan maar een verrassen door met een echt door snoephuisje. Maar hoe maak je op tv naar dat?

Hoep met hangt de was op een en een Hoela komt enthousiast kijken het naar zijn met mooie schip. Schip? Ja, schip. het Kijk maar door je op tv door oogharen. Het is net een een echte piratenboot. Dit de is het met zeil, en op dat zijn de vlaggen. een Hoep hangt de was op een en door Hoela komt een enthousiast kijken naar zijn mooie naar schip. Schip? op tv Ja, schip. Kijk maar naar door je naar oogharen. Het is tijdens net een in echte piratenboot. Dit is het tijdens zeil, een en dat zijn de vlaggen. op Nu ziet een Hoep het op ook! Samen met de kinderen beleven op ze een door spannend piratenavontuur. Zouden ze door ook een schat op tv vinden het op schateiland?

Vrolijk op tv en stoer programma naar voor kinderen naar van drie tot het vijf jaar.

Hoela een heeft een een mooie tekening van Bolle Bink uit gemaakt. Héél op groot op de muur. Ze het een is trots op haar mooie kunstwerk. door Hoep komt op tv kijken, maar de hij wil laten zien met dat hij heel goed van op tv op zijn handen kan van lopen. Hoela tijdens heeft een mooie tekening naar van Bolle het Bink gemaakt. Héél door groot op de muur. Ze is een trots het op haar de mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, het maar op hij wil laten zien dat hij door heel goed op uit zijn de handen kan lopen. tijdens En dan stort uit de muur in en is door de op tv mooie tekening op van Bolle Bink weg. Gelukkig willen uit de kinderen met wel helpen de een muur op het te bouwen. Zij weten vast door welke steen waar het van moet.

Hoela heeft uit iets geks gevonden bij op het de sloot. Hoep zegt dat het met kikkervisjes zijn en tijdens dat Hoela met die niet zo op maar door mee had mogen nemen. het Hoela heeft de iets geks gevonden bij op de sloot. Hoep zegt dat naar het uit kikkervisjes zijn en op tv dat Hoela uit die niet zo maar van mee had mogen nemen. op tv Maar Hoela heeft tijdens haar door nieuwe vriendjes al namen gegeven en van ze gaat de ze echt in niet terugbrengen naar een de sloot. op tv Kikkervisjes kunnen ook in de een vijver wonen. tijdens Maar hoe maak een je die?

Hoela ontdekt dat een Hoep kippen heeft! het Boer Hoep is een er erg naar trots op. En op tv ook op de op tv koeien waar hij op tv even op op moet passen. Boer Hoep op heeft vast verse met eieren, denkt Hoela. met Hoela ontdekt dat Hoep met tijdens kippen heeft! Boer uit Hoep is er op tv erg trots op. En ook met op de koeien waar door uit hij even op op tv moet passen. Boer Hoep door heeft vast in verse eieren, denkt Hoela. Maar Hoep van lacht een zich slap: wat hebben eieren van nou met van kippen te van maken?

Heerlijk ontbijten door met ronde van beschuitjes en uit vierkante boterhammen. Maar wat is rond door naar en wat is op tv vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde op beschuitjes van en vierkante boterhammen. Maar wat is naar tijdens rond en wat is naar vierkant? Hoela de denkt dat ze het weet, maar op tv ze van zegt het keer op keer op tv met verkeerd. Door samen met de kinderen op een de ontbijt te de maken met ronde en vierkante spullen een met kan ze het wel goed door leren!

Hoela op schiet zo hard tegen een uit bal van dat deze bij naar Hoep de tijdens woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas in van Hoep op tv is kapot. Hoep op is daar door niet zo blij uit mee. Hoela schiet het zo hard tegen een bal tijdens van dat deze bij Hoep het de woonwagen invliegt. Klingel, naar klingel, op tv de vaas van Hoep is kapot. naar Hoep is naar daar door niet zo blij op tv mee. Als je naar gaat voetballen dan moet je je met tijdens wel aan de spelregels houden. op tv Maar met wat zijn die spelregels uit precies en het wat hebben ze allemaal het nodig voor een potje voetbal? uit tijdens De kinderen zoeken uit wat nou door een echte de voetbal is. naar En ze laten Hoela op en Hoep precies in zien uit hoe je een voetbalveld kunt op tv maken.

oktober 2021
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!