Programma gemist?

Oh met wat is het warm, Hoela met houdt het bijna in niet in meer uit! Het is de te op tv warm om iets te op doen, dus door dan maar zonnebaden. Al op snel komt op ze erachter dat zonnebaden best saai een tijdens is. Oh wat het is het warm, Hoela houdt tijdens het bijna niet op tv meer uit! op tv Het is te warm met om iets te naar doen, naar dus dan maar op zonnebaden. Al snel komt van ze erachter dat zonnebaden best van saai is. Ze op wil naar naar het zwembad. van Hoep heeft andere plannen, hij door heeft uit een opblaasbadje op tv bij zich. Dat uit is nog veel beter dan uit een zwembad. het Hoep pompt het uit badje op. Hij pompt door en pompt en door pompt, een maar het badje blijft naar plat. Wat op nu? Gaat het hele feest op nou op niet door?

Hoep gaat meefietsen van in naar een oranje fietsenoptocht en van daarvoor door moet zijn fiets mooi versierd tijdens zijn. Hij heeft twee naar verschillende kleuren op stickers, rode en de gele. tijdens Hoep gaat meefietsen in een de oranje fietsenoptocht tijdens en daarvoor moet in zijn fiets mooi versierd zijn. naar Hij heeft twee met naar verschillende kleuren stickers, rode en gele. op de Huh? Hij heeft geen oranje stickers! door door Hoela heeft een windmolentje met rode in en gele de vlakken en als het het windmolentje op draait dan zie je het de kleur oranje. op tv Maar naar hoe werkt dit uit precies en kunnen van ze de fiets van Hoep uit nu een ook mooi oranje uit versieren?

Hoela in heeft zin in barbecueën. Buiten de het eten is superleuk! Ze uit houdt het meest van visjes door en uit Hoep is de ze voor haar aan het vangen. van met Maar wat vangt hij? Geen vis! het Hoela met heeft zin in de barbecueën. Buiten eten de is superleuk! Ze houdt het de meest van tijdens visjes en uit Hoep is het ze voor haar aan naar het vangen. Maar wat vangt op hij? uit Geen vis! Het zijn op tv oude in laarzen die uit de sloot tijdens komen! Die smaken in vast niet lekker. op Hoela tijdens bekijkt ze en dan valt er op een blikje uit. van Blikken met met eten, maar niet genoeg in voor iedereen. Gelukkig het heeft Hoep met nog een wat lekkers in de tuin. En van de kinderen met weten uit wat je daarmee moet doen voor naar het op de de barbecue tijdens kan.

Hoep is bezig naar met het zijn kar en heeft in geen tijd voor een door onderzoek van door dokter tijdens Hoela. Zou Hoep op soms bang zijn voor naar de dokter? Hoep is tijdens bezig met met zijn kar en tijdens heeft geen tijd van voor een op tv onderzoek van dokter Hoela. Zou naar Hoep soms met bang zijn voor de tijdens dokter? Dan ineens vallen op tv alle doktersspullen door op de in grond. Tussen het tijdens gereedschap van op Hoep. Wat een door puinhoop! De kinderen weten tijdens gelukkig precies welke op tv spullen waar door horen.

Hoela een laat haar naar krokodil uit terwijl tijdens Hoep rustig zijn tuintje staat in te snoeien. De takken een moeten de geknipt worden anders wordt zijn op tv tuin het nog een jungle. Een jungle van lijkt van Hoela juist leuk. uit Hoela laat haar krokodil uit uit terwijl Hoep naar rustig zijn tuintje naar staat te snoeien. De door uit takken moeten geknipt worden van anders wordt zijn tuin in nog door een jungle. Een uit jungle lijkt Hoela juist leuk, met in olifanten op en tijgers. Maar als tijdens ze wilde dieren een gaat zoeken in haar met van koffers vindt ze alleen de maar schmink. door En dat brengt de kinderen op op een op tv idee.

Hoep een leest een boek tijdens over dino's. Hoela verveelt op tv zich de maar ze heeft geen zin naar om ook te op lezen. 'Ga maar kijken door uit of er een schat in in de zandbak de ligt', zegt Hoep. door Dat gaat ze doen! Nu de kan Hoep verder het lezen. Hoep leest door een boek op tv over dino's. op tv Hoela verveelt zich, maar de ze op tv heeft geen zin om ook te op lezen. het 'Ga maar kijken het of er een schat van in de zandbak uit ligt', van zegt Hoep. Dat gaat ze doen! met Zo, de nu kan Hoep rustig het verder lezen. Hoela naar graaft en graaft en op dan vindt ze op op tv iets...

Hoep heeft een een mooie grote kooi van gevonden. En naar in het op tv doosje onder zijn een arm zit een lief klein van van kanariepietje! Hoep heeft een door mooie grote de kooi gevonden. En in het doosje naar onder zijn arm het zit een lief uit klein kanariepietje! Hoep naar legt van uit dat het buiten veel tijdens naar te koud is voor uit kanariepietjes. Dan maakt Hoela tijdens zich een zorgen: te koud? Hoe naar zit dat tijdens dan met al die tijdens vogels buiten?

Hoep op tv leest het sprookje met Hans en Grietje met voor. Hij vergeet intussen de de op tv tijd en de lekkere het appeltaart die in de oven met staat. op tv Die is helemaal een mislukt! Verdrietig gaat Hoep naar zijn op tv woonwagen in. Hoep leest het de sprookje uit Hans en Grietje voor. door Hij vergeet intussen uit de tijd en de lekkere het van appeltaart die in de het oven staat. Die is helemaal door een mislukt! Verdrietig gaat Hoep een zijn woonwagen in. Hoela en een de uit kinderen gaan Hoep de dan maar op tv verrassen met een naar echt snoephuisje. Maar van hoe maak je uit dat?

Hoep uit hangt de was op op en Hoela komt door enthousiast kijken op tv naar zijn een mooie schip. Schip? Ja, schip. tijdens Kijk maar door je het oogharen. uit Het is net een echte met de piratenboot. Dit is het zeil, de en dat zijn door de vlaggen. door Hoep hangt de was op van en Hoela komt van enthousiast kijken op tv naar op zijn mooie schip. door Schip? Ja, schip. Kijk maar door de je oogharen. Het op op tv is net een echte piratenboot. Dit met is het op zeil, en dat met zijn de van vlaggen. Nu op tv ziet Hoep het ook! Samen met in de kinderen op tv beleven ze een een spannend piratenavontuur. in Zouden ze ook een in schat vinden op door schateiland?

Vrolijk het en stoer programma uit voor kinderen uit van drie tot vijf tijdens jaar.

Hoela heeft op een mooie tekening van uit door Bolle Bink gemaakt. Héél groot uit op de muur. Ze op is tijdens trots op met haar mooie kunstwerk. tijdens Hoep komt kijken, maar hij tijdens wil het laten zien dat hij heel goed op tv uit op zijn handen kan lopen. Hoela de in heeft een mooie tekening van op tv Bolle Bink gemaakt. tijdens Héél groot op tijdens de muur. Ze tijdens is trots op haar in door mooie kunstwerk. Hoep komt van kijken, maar uit hij wil laten zien met dat hij heel goed op met zijn van handen kan lopen. En op tv dan stort de in muur het in en is de mooie tekening op tv met van Bolle Bink weg. Gelukkig willen tijdens de tijdens kinderen wel helpen uit de muur op te tijdens bouwen. Zij het weten vast welke een steen waar van moet.

Hoela door heeft iets geks gevonden tijdens bij de sloot. op Hoep zegt in dat het kikkervisjes de zijn en dat het Hoela die in niet zo maar mee had op mogen nemen. in Hoela heeft iets geks gevonden door bij in de sloot. Hoep zegt het dat het het kikkervisjes zijn en uit dat Hoela die door niet zo maar mee had de tijdens mogen nemen. Maar door Hoela heeft haar tijdens nieuwe vriendjes al namen gegeven het en met ze gaat ze op tv echt niet terugbrengen de naar de sloot. Kikkervisjes kunnen ook uit van in een vijver wonen. Maar hoe een maak je in die?

Hoela ontdekt in dat het Hoep kippen heeft! Boer Hoep op is er met erg trots op. En met ook op de de koeien waar tijdens hij even op moet passen. tijdens Boer door Hoep heeft vast het verse eieren, denkt Hoela. Hoela het ontdekt op dat Hoep kippen heeft! de Boer Hoep is er naar erg trots op. op tv En het ook op van de koeien waar hij even op tijdens moet door passen. Boer Hoep naar heeft vast verse door eieren, denkt Hoela. Maar Hoep een lacht zich een slap: het wat hebben eieren nou met tijdens kippen te een maken?

Heerlijk ontbijten met de op tv ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. met Maar op wat is rond en van wat is vierkant? Heerlijk een ontbijten met een ronde beschuitjes met en vierkante boterhammen. de Maar wat is rond in en wat is in vierkant? Hoela denkt dat op tv ze uit het weet, maar ze de zegt het keer op keer een verkeerd. Door samen op met op tv de kinderen een ontbijt het te een maken met ronde en vierkante met spullen kan tijdens ze het wel goed met leren!

Hoela schiet zo in hard tegen een een bal dat het deze bij de Hoep de woonwagen invliegt. naar Klingel, klingel, de vaas naar van Hoep tijdens is kapot. Hoep met is daar niet de zo de blij mee. Hoela schiet van zo hard tegen een een bal dat het deze bij op Hoep de woonwagen van invliegt. Klingel, klingel, van de vaas van uit Hoep is kapot. Hoep een is daar niet zo in blij mee. Als je tijdens gaat voetballen dan naar moet op je je wel aan de in spelregels houden. Maar met wat zijn die tijdens op spelregels precies en wat in hebben ze allemaal nodig voor een een potje voetbal? door De kinderen op zoeken uit wat nou in een echte van voetbal met is. En ze het laten Hoela en Hoep op tv precies zien hoe in je een voetbalveld kunt het maken.

november 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord