Programma gemist?

Oh een wat is het warm, Hoela de houdt het bijna de niet meer uit! het Het is te met warm om naar iets te doen, dus het dan maar zonnebaden. op tv Al snel komt van ze erachter de dat zonnebaden op tv best saai is. het Oh wat is het warm, tijdens Hoela houdt een het een bijna niet meer uit! Het van is te warm het om iets te doen, de dus met dan maar met zonnebaden. Al snel komt uit ze erachter in dat zonnebaden best met saai is. Ze wil een naar het zwembad. Hoep in heeft het andere plannen, hij heeft een opblaasbadje in bij zich. Dat op is met nog veel beter een dan een zwembad. Hoep pompt het een het badje op. Hij pompt en op tv pompt en pompt, door maar het van badje blijft plat. Wat in nu? Gaat het een hele feest nou op een niet door?

Hoep gaat meefietsen op in in een oranje fietsenoptocht en daarvoor op tv op tv moet zijn fiets mooi op versierd zijn. Hij heeft twee een verschillende kleuren van stickers, rode en naar gele. naar Hoep gaat meefietsen naar in een oranje op tv fietsenoptocht en daarvoor moet zijn een fiets mooi de versierd zijn. Hij heeft een twee verschillende kleuren stickers, naar op tv rode en gele. uit Huh? Hij heeft van geen oranje stickers! Hoela met heeft een windmolentje met in rode en gele vlakken door naar en als het een windmolentje draait dan zie tijdens je de kleur oranje. de Maar hoe werkt dit een precies het en kunnen ze een de fiets van het Hoep nu ook mooi oranje het naar versieren?

Hoela met heeft zin in tijdens barbecueën. Buiten eten is tijdens superleuk! Ze uit houdt het meest van visjes op tv en de Hoep is ze voor de haar aan het met vangen. Maar wat met vangt hij? Geen een vis! Hoela heeft met zin in barbecueën. de Buiten eten is op tv superleuk! Ze de houdt het meest van visjes van en Hoep met is uit ze voor haar met aan het vangen. Maar wat vangt door van hij? Geen vis! de Het zijn oude laarzen die het uit de tijdens sloot komen! in Die smaken vast niet met lekker. Hoela bekijkt naar ze en dan valt de er een door blikje uit. Blikken tijdens met eten, maar van niet genoeg voor iedereen. Gelukkig met heeft op tv Hoep nog wat lekkers tijdens in de tuin. En met de kinderen weten op tv wat op je daarmee moet de doen voor het uit op de barbecue in kan.

Hoep naar is bezig uit met zijn kar en heeft tijdens geen tijd door voor een het onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep van op soms bang zijn voor op de dokter? Hoep is bezig op met zijn met kar en heeft geen het tijd voor de een naar onderzoek van dokter Hoela. Zou van Hoep soms bang zijn het voor op tv de dokter? Dan ineens vallen op tv alle in doktersspullen op de grond. door Tussen door het gereedschap van Hoep. in Wat een uit puinhoop! De kinderen weten het gelukkig precies welke spullen waar van naar horen.

Hoela het laat haar krokodil uit het terwijl Hoep een rustig zijn tuintje tijdens staat te snoeien. De takken met moeten tijdens geknipt worden van anders wordt zijn tuin nog een uit jungle. Een jungle tijdens lijkt Hoela uit juist leuk. Hoela van laat van haar krokodil uit terwijl Hoep met rustig met zijn tuintje staat te snoeien. De naar takken moeten een geknipt worden uit anders wordt zijn de tuin nog een jungle. Een met jungle lijkt Hoela van juist leuk, met op tv olifanten en tijgers. op tv Maar als op ze op wilde dieren gaat zoeken in haar in koffers vindt op tv ze alleen op tv maar schmink. van En dat brengt de tijdens kinderen op een een idee.

Hoep naar leest een van boek over dino's. Hoela met verveelt zich maar ze heeft door naar geen zin om ook naar te lezen. 'Ga maar in kijken of uit er een schat in de tijdens zandbak ligt', op zegt naar Hoep. Dat gaat ze doen! het Nu kan in Hoep verder lezen. uit Hoep leest een de boek over uit dino's. Hoela verveelt zich, maar ze de heeft geen zin de om van ook te met lezen. 'Ga maar kijken of met er een naar schat in uit de zandbak ligt', van zegt Hoep. Dat gaat ze doen! uit Zo, nu met kan Hoep met rustig verder lezen. Hoela graaft het en uit graaft en dan met vindt ze in iets...

Hoep op heeft een mooie een grote kooi gevonden. En in het het uit doosje onder zijn van arm zit een lief klein naar kanariepietje! Hoep heeft een naar een mooie grote kooi met gevonden. En in het doosje uit onder zijn arm op tv zit door een lief klein kanariepietje! met Hoep legt uit dat door het buiten op tv veel te koud is het voor kanariepietjes. Dan uit maakt door Hoela zich zorgen: te koud? op tv van Hoe zit dat dan met al op op die vogels buiten?

Hoep leest de het sprookje Hans en op Grietje voor. op tv Hij de vergeet intussen de de tijd en de lekkere appeltaart die het in de oven van staat. Die is op tv naar helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep op zijn woonwagen uit in. Hoep leest het op tv sprookje Hans en Grietje van voor. Hij uit vergeet intussen de met tijd het en de lekkere appeltaart die in uit de oven door staat. Die naar is helemaal mislukt! de Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen de een in. Hoela en naar de kinderen gaan door Hoep dan maar verrassen het met een echt snoephuisje. Maar een hoe tijdens maak je de dat?

Hoep hangt de op was op van en op Hoela komt enthousiast kijken naar op tv zijn mooie schip. in Schip? op tv Ja, schip. Kijk maar door je in oogharen. Het is tijdens net een echte een piratenboot. Dit uit is het van zeil, en dat zijn naar de vlaggen. van Hoep hangt de was tijdens op een en Hoela komt de enthousiast kijken naar zijn mooie schip. door Schip? Ja, naar schip. een Kijk maar door van je oogharen. Het is net door een echte piratenboot. tijdens Dit is het van zeil, en dat op zijn de vlaggen. Nu in ziet Hoep het door ook! Samen van met de kinderen beleven van naar ze een spannend piratenavontuur. Zouden op tv ze in ook een schat vinden op van schateiland?

Vrolijk door en stoer in programma voor kinderen van drie tot de met vijf jaar.

Hoela heeft een met mooie het tekening van Bolle Bink het gemaakt. Héél in groot op de met muur. Ze een is trots op haar mooie van kunstwerk. Hoep komt op tv kijken, maar hij met wil laten het zien dat hij met heel goed op zijn van handen kan tijdens lopen. Hoela heeft het een mooie tekening van Bolle uit Bink gemaakt. Héél op groot tijdens op de muur. van Ze is trots op uit haar uit mooie kunstwerk. Hoep komt op kijken, maar hij wil op laten zien naar dat hij heel naar goed op zijn handen op tv kan lopen. En van dan in stort de muur in en is het de mooie tekening met van met Bolle Bink weg. Gelukkig het willen de kinderen wel in helpen tijdens de muur op te door bouwen. Zij met weten vast welke steen waar op het moet.

Hoela heeft naar iets geks de gevonden bij de sloot. op tv Hoep met zegt dat het kikkervisjes zijn en naar dat op Hoela die de niet zo maar op mee had mogen nemen. op tv Hoela heeft iets geks gevonden de bij de de sloot. Hoep op tv zegt dat met het kikkervisjes zijn en uit dat Hoela door die niet zo maar mee had de de mogen nemen. Maar Hoela heeft op haar nieuwe van vriendjes al namen op tv gegeven en ze gaat ze van echt uit niet terugbrengen naar de van sloot. Kikkervisjes kunnen ook met in door een vijver het wonen. Maar hoe maak je in die?

Hoela van ontdekt dat Hoep tijdens kippen heeft! Boer in Hoep is er erg trots door in op. En ook op de koeien uit waar hij de even op moet uit passen. Boer Hoep een heeft vast op verse eieren, in denkt Hoela. Hoela ontdekt met dat Hoep kippen op heeft! Boer Hoep is er met erg trots een op. En tijdens ook op de koeien door waar hij van even op moet passen. het Boer van Hoep heeft vast verse eieren, met denkt Hoela. Maar Hoep op lacht zich met slap: wat hebben eieren door nou uit met kippen te een maken?

Heerlijk ontbijten met naar ronde beschuitjes van en door vierkante boterhammen. Maar wat het is rond door en wat is vierkant? tijdens Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes op tv en naar vierkante boterhammen. Maar wat is in in rond en wat op is vierkant? Hoela in denkt dat ze het weet, op maar ze zegt het door keer op keer door verkeerd. Door het samen een met de kinderen een ontbijt te een maken met naar ronde en vierkante spullen uit van kan ze het wel naar goed leren!

Hoela schiet zo uit hard door tegen een bal het dat deze in bij Hoep de woonwagen invliegt. een Klingel, met klingel, de vaas van Hoep is naar op tv kapot. Hoep is daar naar niet zo blij mee. Hoela uit schiet zo door hard tegen een bal een dat deze op tv bij Hoep de woonwagen tijdens invliegt. op Klingel, klingel, de vaas van de Hoep is kapot. in tijdens Hoep is daar niet zo blij op tv het mee. Als je gaat voetballen dan het in moet je je wel aan de door spelregels houden. door Maar wat zijn die in het spelregels precies en wat de hebben ze met allemaal nodig voor een potje een voetbal? op De kinderen zoeken in uit wat nou een echte door voetbal is. door En ze laten Hoela en door Hoep precies op tv zien hoe je een op tv voetbalveld kunt met maken.

januari 2021
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!