Programma gemist?

Oh wat is een het warm, op tv Hoela houdt het bijna een niet meer uit! de Het is op tv te warm om iets een te doen, dus tijdens dan maar op tv zonnebaden. Al naar snel komt op ze erachter dat zonnebaden naar best saai is. Oh wat op is uit het warm, Hoela in houdt het bijna de niet meer uit! het Het is te warm naar om iets te doen, van door dus dan maar zonnebaden. door Al snel komt uit ze erachter met dat zonnebaden best saai is. Ze met wil naar uit het van zwembad. Hoep heeft een andere plannen, hij heeft een opblaasbadje met in bij zich. Dat is nog veel op in beter dan een zwembad. Hoep pompt uit het uit badje op. Hij pompt de en pompt op tv en pompt, maar het de badje blijft plat. Wat van nu? Gaat het in hele feest nou op uit niet door?

Hoep in gaat meefietsen in een oranje van fietsenoptocht en daarvoor de moet uit zijn fiets op mooi versierd zijn. Hij uit heeft twee in verschillende kleuren stickers, rode en van gele. Hoep gaat door meefietsen in tijdens een oranje fietsenoptocht door en daarvoor moet zijn uit fiets mooi op versierd zijn. Hij een heeft twee verschillende kleuren stickers, van rode en gele. in de Huh? Hij heeft geen oranje stickers! uit Hoela heeft een op tv windmolentje met rode door in en gele vlakken en op tv als het windmolentje draait dan naar zie op je de kleur oranje. Maar van hoe naar werkt dit door precies en kunnen op tv ze de fiets van Hoep nu van ook een mooi oranje van versieren?

Hoela heeft van zin in barbecueën. Buiten een eten is van superleuk! Ze de houdt het meest van uit visjes en Hoep het is ze voor op haar aan naar het vangen. Maar wat vangt tijdens hij? Geen op vis! met Hoela heeft zin in barbecueën. de Buiten eten is in superleuk! uit Ze houdt het meest door van visjes het en Hoep is ze een voor haar aan de het vangen. Maar wat met vangt hij? de Geen vis! Het zijn oude een met laarzen die uit met de sloot komen! op Die smaken vast niet lekker. naar Hoela bekijkt ze en van dan valt er naar een blikje uit. het met Blikken met eten, maar een niet genoeg een voor iedereen. Gelukkig heeft Hoep nog een wat tijdens lekkers in de uit tuin. En de op kinderen weten wat je daarmee tijdens uit moet doen voor de het op de barbecue in kan.

Hoep uit is bezig met zijn door kar en heeft in geen tijd voor een tijdens onderzoek van tijdens dokter Hoela. Zou naar Hoep soms bang zijn van voor de dokter? in Hoep is in bezig met zijn op kar en heeft geen het een tijd voor een onderzoek op tv van dokter Hoela. Zou naar Hoep op soms bang zijn voor de op dokter? van Dan ineens vallen het alle doktersspullen op de door grond. Tussen het de gereedschap van Hoep. naar Wat een puinhoop! op De kinderen met weten gelukkig precies welke spullen waar tijdens op horen.

Hoela door laat haar krokodil uit de terwijl Hoep rustig zijn een met tuintje staat te snoeien. De takken met moeten van geknipt worden anders de wordt zijn uit tuin nog een jungle. tijdens Een jungle lijkt Hoela de juist leuk. Hoela laat op tv haar krokodil uit van terwijl Hoep rustig een zijn tuintje staat tijdens te snoeien. De van takken de moeten geknipt worden anders een wordt zijn de tuin nog op tv een jungle. Een een jungle lijkt Hoela het juist leuk, met olifanten en tijgers. de Maar als ze tijdens het wilde dieren gaat door zoeken in haar koffers op tv vindt ze door alleen maar schmink. En dat in brengt de van kinderen op een naar idee.

Hoep leest een een een boek over dino's. door Hoela verveelt zich maar ze heeft op het geen zin om ook te op tv lezen. op tv 'Ga maar kijken of op er een schat in de met een zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat uit ze doen! van Nu kan de Hoep verder lezen. Hoep leest het met een boek over dino's. Hoela uit verveelt zich, maar een ze heeft op tv geen zin de om ook te lezen. 'Ga maar op tv kijken of er op tv een met schat in de van zandbak ligt', zegt Hoep. Dat van gaat ze op doen! de Zo, nu kan Hoep rustig verder met van lezen. Hoela graaft van en graaft en dan vindt ze met een iets...

Hoep naar heeft een mooie grote kooi in uit gevonden. En in met het doosje onder zijn tijdens arm zit een lief in klein kanariepietje! Hoep heeft naar een mooie met grote kooi met gevonden. En in op het doosje onder door zijn arm zit op een lief klein naar kanariepietje! Hoep legt een uit dat het de buiten veel te koud naar is voor kanariepietjes. de Dan in maakt Hoela zich zorgen: te koud? naar Hoe zit op dat het dan met al die vogels in buiten?

Hoep leest op tv het sprookje Hans van en Grietje uit voor. Hij van vergeet intussen de door tijd en de lekkere op appeltaart die op in de oven staat. Die is met helemaal tijdens mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn door woonwagen in. door Hoep leest de het sprookje Hans en tijdens Grietje voor. van Hij vergeet intussen de op tijd en de naar lekkere appeltaart op die in de de oven staat. Die een is helemaal mislukt! tijdens Verdrietig gaat Hoep naar zijn woonwagen in. de Hoela en door de kinderen gaan Hoep de dan maar verrassen met een op echt snoephuisje. een Maar hoe maak uit je met dat?

Hoep hangt uit de was op en de Hoela uit komt enthousiast kijken het naar zijn mooie schip. tijdens Schip? Ja, schip. op Kijk maar door je met oogharen. Het door is tijdens net een echte een piratenboot. Dit is het een zeil, en dat zijn met de vlaggen. Hoep de hangt de was op op en Hoela komt de met enthousiast kijken naar zijn mooie schip. naar Schip? Ja, met schip. Kijk maar door door je op tv oogharen. Het is de net een echte piratenboot. naar Dit is een het zeil, op tv en dat zijn de met vlaggen. Nu ziet met Hoep het ook! met Samen met op de kinderen beleven ze een de spannend piratenavontuur. tijdens Zouden ze ook een met schat vinden op het schateiland?

Vrolijk een en stoer programma voor kinderen door van een drie tot vijf tijdens jaar.

Hoela met heeft een mooie tekening van tijdens naar Bolle Bink gemaakt. Héél groot een op de van muur. Ze een is trots op door haar mooie kunstwerk. Hoep op tv komt kijken, maar hij naar wil laten met zien dat hij op tv heel goed op zijn handen door kan lopen. Hoela op tv heeft in een mooie tekening van het Bolle Bink gemaakt. tijdens Héél groot op naar de muur. het Ze is trots op haar de mooie op kunstwerk. Hoep een komt kijken, maar hij wil laten uit zien de dat hij heel van goed op op zijn handen kan lopen. En op dan op stort de muur in op en is de de mooie tekening van Bolle naar Bink weg. Gelukkig het willen de het kinderen wel helpen de muur een door op te bouwen. Zij op tv weten vast welke steen waar tijdens het moet.

Hoela heeft het iets geks gevonden van bij de op tv sloot. Hoep zegt dat het het tijdens kikkervisjes zijn en dat Hoela die uit niet zo maar met naar mee had mogen nemen. tijdens Hoela heeft iets geks gevonden tijdens de bij de sloot. Hoep zegt naar dat het op kikkervisjes zijn en dat Hoela op tv die niet zo in maar mee had uit mogen op tv nemen. Maar Hoela heeft haar in nieuwe vriendjes al de namen gegeven en met ze gaat door ze echt een niet terugbrengen naar de sloot. van Kikkervisjes de kunnen ook in een vijver een wonen. Maar naar hoe op tv maak je die?

Hoela ontdekt door dat Hoep kippen heeft! op Boer de Hoep is uit er erg trots op. het En ook op met de koeien waar hij de even op moet passen. op tv Boer Hoep heeft tijdens vast verse eieren, door denkt in Hoela. Hoela in ontdekt dat Hoep kippen in heeft! Boer Hoep een is er door erg trots op. En van ook op de koeien naar waar hij even op op van moet passen. Boer Hoep op heeft vast verse op tv eieren, denkt Hoela. door Maar Hoep lacht de zich slap: wat tijdens hebben eieren de nou met kippen te met maken?

Heerlijk ontbijten naar met ronde beschuitjes en door van vierkante boterhammen. Maar naar wat is rond en wat naar is vierkant? Heerlijk ontbijten naar met ronde uit beschuitjes en vierkante op boterhammen. Maar wat is tijdens rond in en wat is vierkant? op Hoela denkt door dat ze uit het weet, maar ze zegt het een keer met op keer verkeerd. een Door samen door met de kinderen naar een ontbijt te maken op met ronde en vierkante spullen in kan ze van het wel goed in leren!

Hoela op schiet zo van hard tegen een tijdens bal dat deze bij in Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, het klingel, op tv de vaas het van Hoep is kapot. Hoep is op met daar niet zo blij mee. Hoela op schiet het zo hard tegen een bal tijdens van dat deze bij Hoep uit de woonwagen invliegt. het Klingel, klingel, de vaas in van Hoep uit is kapot. Hoep een is daar niet op tv zo blij mee. Als je van van gaat voetballen dan moet je op tv je wel aan de door spelregels houden. Maar in wat zijn die uit spelregels naar precies en wat hebben ze een allemaal van nodig voor een met potje voetbal? De kinderen op tv zoeken uit wat nou van door een echte voetbal is. En van ze in laten Hoela en Hoep op precies zien hoe je een tijdens voetbalveld kunt op maken.

oktober 2020
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!