Programma gemist?

Oh door wat is het van warm, Hoela een houdt het bijna niet meer uit! naar Het is op te warm van om iets te uit doen, dus door dan maar zonnebaden. op Al snel komt ze erachter een dat zonnebaden best de saai de is. Oh wat is een het warm, Hoela houdt in het bijna niet het meer uit! Het in is te door warm om iets te in doen, dus dan maar naar zonnebaden. Al tijdens snel komt naar ze erachter dat in zonnebaden best saai is. Ze op uit wil naar het zwembad. Hoep heeft naar andere plannen, hij met tijdens heeft een opblaasbadje bij op tv zich. Dat is van nog veel beter dan een uit op zwembad. Hoep pompt het met badje op. Hij pompt en naar pompt en in pompt, maar het het badje tijdens blijft plat. Wat nu? het Gaat het hele feest het nou niet uit door?

Hoep gaat op meefietsen in uit een oranje fietsenoptocht en uit daarvoor moet op tv zijn fiets met mooi versierd zijn. het Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, op tv rode en met gele. uit Hoep gaat meefietsen in van een oranje fietsenoptocht en daarvoor van moet zijn fiets door mooi de versierd zijn. van Hij heeft twee verschillende kleuren in stickers, rode en gele. uit uit Huh? Hij heeft de geen oranje stickers! van Hoela heeft een naar windmolentje met rode en gele vlakken de en naar als het windmolentje op draait dan zie je de op kleur naar oranje. Maar het hoe werkt dit precies een en kunnen ze de fiets uit van in Hoep nu ook mooi oranje naar het versieren?

Hoela heeft zin de in barbecueën. Buiten op tv eten uit is superleuk! Ze houdt het van meest van door visjes en Hoep met is ze voor haar een aan met het vangen. de Maar wat vangt hij? een Geen vis! Hoela heeft naar zin tijdens in barbecueën. Buiten eten is de superleuk! Ze op houdt het meest van in visjes en Hoep uit is ze voor uit haar aan het naar vangen. Maar wat vangt de van hij? Geen vis! Het zijn van oude tijdens laarzen die uit de sloot komen! met Die een smaken vast niet in lekker. Hoela bekijkt ze op en dan valt op er een het blikje uit. Blikken met de eten, maar niet uit genoeg voor iedereen. Gelukkig op heeft Hoep uit nog wat lekkers op in de tuin. naar En de kinderen tijdens weten wat je met daarmee in moet doen voor het op door de barbecue in kan.

Hoep is tijdens bezig met zijn kar op tv en met heeft geen tijd voor een van onderzoek van dokter de Hoela. Zou Hoep van soms bang door zijn voor op de dokter? een Hoep is bezig de met zijn kar en op tv heeft geen tijd tijdens voor een onderzoek van van dokter Hoela. op tv Zou Hoep soms bang zijn naar voor de tijdens dokter? Dan een ineens vallen alle tijdens doktersspullen op de grond. uit Tussen op tv het gereedschap van Hoep. naar Wat een puinhoop! De door kinderen weten met gelukkig precies welke spullen waar in met horen.

Hoela laat haar in de krokodil uit terwijl Hoep met rustig zijn de tuintje staat te snoeien. De tijdens takken moeten geknipt op worden anders de wordt zijn tuin nog een van jungle. Een jungle het lijkt Hoela juist het leuk. Hoela laat de haar krokodil tijdens uit terwijl Hoep naar rustig zijn tuintje de staat te snoeien. de De takken moeten geknipt tijdens van worden anders wordt de zijn tuin nog een jungle. Een op in jungle lijkt Hoela het juist leuk, met olifanten met en tijgers. naar Maar als ze wilde dieren gaat tijdens op tv zoeken in haar koffers vindt ze naar uit alleen maar schmink. En dat door brengt de door kinderen op met een idee.

Hoep leest door een boek over de dino's. Hoela verveelt zich van op maar ze heeft door geen zin om ook te op lezen. 'Ga maar de kijken of er op een schat in de op het zandbak ligt', zegt Hoep. uit Dat gaat ze doen! tijdens Nu kan Hoep op verder lezen. Hoep leest op tv een boek tijdens over dino's. met Hoela verveelt zich, maar ze het heeft geen in zin om ook op te lezen. 'Ga van maar kijken of er op een schat op in de zandbak ligt', met zegt Hoep. naar Dat gaat ze uit doen! Zo, een nu kan een Hoep rustig verder lezen. een Hoela graaft en graaft op tv en dan vindt ze met op iets...

Hoep een heeft een mooie op grote kooi gevonden. En op in het doosje op tv onder zijn op arm zit een door lief klein kanariepietje! het Hoep heeft een mooie grote op een kooi gevonden. En op tv in het doosje onder uit zijn arm naar zit een lief klein kanariepietje! Hoep op legt van uit dat het buiten veel uit te koud is naar voor kanariepietjes. Dan een maakt op tv Hoela zich zorgen: te koud? in Hoe zit dat op op tv dan met al die vogels het buiten?

Hoep in leest het de sprookje Hans en op tv Grietje voor. Hij vergeet intussen op tv de tijd en de op lekkere appeltaart van die in de oven een staat. naar Die is helemaal mislukt! Verdrietig uit gaat Hoep tijdens zijn woonwagen in. Hoep tijdens leest het sprookje uit Hans tijdens en Grietje voor. tijdens Hij vergeet intussen de tijd het en de lekkere op tv appeltaart die in naar de oven een staat. Die naar is helemaal mislukt! Verdrietig gaat de Hoep zijn woonwagen naar op tv in. Hoela en de kinderen gaan op tv Hoep de dan maar het verrassen met een echt snoephuisje. een Maar hoe maak je het op tv dat?

Hoep een hangt de was naar op en in Hoela komt enthousiast de kijken naar zijn mooie op tv schip. Schip? Ja, schip. Kijk een maar door je op tv oogharen. Het in is net een echte van piratenboot. naar Dit is een het zeil, en dat zijn de op tv vlaggen. op tv Hoep hangt de was op naar op en Hoela komt met enthousiast kijken naar zijn uit mooie schip. Schip? Ja, naar schip. Kijk maar naar door je oogharen. door Het is net een een door echte piratenboot. Dit op tv is het zeil, en dat zijn het de vlaggen. op tv Nu ziet met Hoep het ook! Samen tijdens met het de kinderen beleven ze uit een spannend piratenavontuur. Zouden met ze ook van een schat door vinden op schateiland?

Vrolijk uit en stoer programma voor de kinderen van van drie tot vijf naar jaar.

Hoela uit heeft een mooie tekening een van een Bolle Bink gemaakt. Héél groot de op naar de muur. Ze is van trots op haar mooie naar kunstwerk. Hoep komt een kijken, maar hij wil met laten zien dat door naar hij heel goed op zijn handen de kan uit lopen. Hoela het heeft een mooie uit tekening van Bolle Bink gemaakt. op tv Héél groot op de naar van muur. Ze is trots op op tv haar mooie kunstwerk. Hoep van met komt kijken, maar hij van wil laten zien dat met hij naar heel goed op zijn handen van kan lopen. En dan van stort de muur op tv in en is het van de mooie tekening van Bolle Bink op tv weg. Gelukkig willen uit de kinderen de wel helpen de muur uit uit op te bouwen. Zij van weten vast welke steen op waar in moet.

Hoela heeft naar iets geks gevonden tijdens bij de sloot. op Hoep zegt door dat het kikkervisjes op zijn en dat Hoela die tijdens met niet zo maar met mee had mogen nemen. Hoela van heeft iets geks gevonden door bij met de sloot. Hoep het zegt dat het het kikkervisjes zijn en dat een Hoela die niet met zo het maar mee had mogen een nemen. Maar Hoela heeft door haar een nieuwe vriendjes al namen in gegeven en in ze gaat ze echt niet het terugbrengen naar een de sloot. Kikkervisjes kunnen ook door in een op tv vijver wonen. Maar een hoe maak je in die?

Hoela op tv ontdekt dat Hoep kippen heeft! op Boer met Hoep is tijdens er erg trots op. het En ook op de met koeien waar hij van even op moet in passen. Boer Hoep heeft het vast met verse eieren, uit denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep in kippen met heeft! Boer uit Hoep is er erg trots op. door En tijdens ook op de koeien waar de hij tijdens even op moet passen. het Boer Hoep heeft vast met verse eieren, tijdens denkt met Hoela. Maar Hoep lacht zich de slap: wat hebben eieren met in nou met kippen te uit maken?

Heerlijk tijdens ontbijten met ronde beschuitjes en op tv vierkante boterhammen. met Maar wat is rond door en wat naar is vierkant? Heerlijk in ontbijten met in ronde beschuitjes en een vierkante boterhammen. Maar wat is op rond en door wat is vierkant? op tv Hoela denkt dat ze tijdens het het weet, maar ze zegt uit het keer een op keer verkeerd. Door samen het met de uit kinderen een ontbijt een te maken uit met ronde een en vierkante spullen kan ze het naar de wel goed leren!

Hoela schiet op tv zo hard door tegen een bal dat deze van op bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, in het klingel, de vaas van Hoep is uit op tv kapot. Hoep is een daar niet zo blij naar mee. Hoela schiet zo hard door naar tegen een bal dat deze bij op Hoep de met woonwagen invliegt. Klingel, klingel, op tv de met vaas van Hoep is kapot. tijdens Hoep met is daar niet naar zo blij mee. Als je in gaat voetballen dan een moet je in je wel aan de het spelregels houden. door Maar wat zijn het die naar spelregels precies en met wat hebben ze allemaal het nodig voor een met potje voetbal? De op tv kinderen zoeken uit wat uit nou een echte uit voetbal is. En in ze de laten Hoela en Hoep precies zien tijdens tijdens hoe je een tijdens voetbalveld kunt maken.

januari 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord