Programma gemist?

Oh met wat is van het warm, Hoela houdt het uit bijna niet meer uit! in Het is door te de warm om iets te doen, op dus dan tijdens maar zonnebaden. Al snel op komt ze naar erachter dat zonnebaden best saai de is. Oh met wat is uit het warm, Hoela houdt uit het bijna niet met meer uit! van Het is te warm in om het iets te doen, dus dan maar tijdens tijdens zonnebaden. Al snel komt ze het erachter dat zonnebaden best op op saai is. Ze wil van naar het zwembad. het Hoep heeft andere in plannen, hij heeft een opblaasbadje tijdens bij zich. Dat door is nog veel naar op beter dan een de zwembad. Hoep pompt het badje op. de Hij pompt in en pompt van en pompt, maar het het badje blijft een plat. Wat nu? Gaat een het van hele feest nou niet op door?

Hoep gaat meefietsen het in de een oranje op fietsenoptocht en daarvoor moet naar zijn fiets mooi versierd met zijn. Hij heeft twee door verschillende een kleuren stickers, rode en gele. een op tv Hoep gaat meefietsen in een oranje uit naar fietsenoptocht en daarvoor tijdens moet zijn fiets mooi versierd zijn. tijdens het Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, op het rode en gele. Huh? Hij heeft op uit geen oranje stickers! in Hoela heeft een windmolentje met een rode van en gele vlakken door en als het windmolentje draait dan het zie het je de kleur oranje. Maar uit hoe werkt in dit op tv precies en kunnen ze het de fiets van Hoep in nu uit ook mooi oranje het versieren?

Hoela heeft zin de in barbecueën. Buiten de eten uit is superleuk! het Ze houdt het meest van een visjes en Hoep met is ze voor naar haar aan in het vangen. Maar wat vangt op op tv hij? Geen vis! Hoela heeft zin de in barbecueën. uit Buiten eten is superleuk! uit Ze in houdt het meest op van visjes en Hoep een is ze voor in haar aan van het vangen. Maar wat de vangt hij? Geen vis! het Het zijn naar oude uit laarzen die uit de sloot een komen! Die smaken vast een op niet lekker. Hoela bekijkt de ze en dan valt uit er een blikje met uit. Blikken met eten, van maar niet genoeg uit voor iedereen. Gelukkig de heeft door Hoep nog naar wat lekkers in de tuin. En de uit de kinderen weten wat je op tv daarmee moet doen voor van het op tijdens de barbecue van kan.

Hoep is op tv bezig met zijn door kar en heeft tijdens geen tijd voor een op tv met onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep een soms bang zijn met voor de tijdens dokter? Hoep is bezig de met zijn in kar en heeft geen in naar tijd voor een onderzoek van het dokter Hoela. op Zou Hoep soms met bang zijn voor de dokter? naar Dan ineens vallen in alle doktersspullen in op de grond. uit Tussen het tijdens gereedschap van Hoep. Wat een een puinhoop! een De kinderen weten met gelukkig precies welke spullen waar de tijdens horen.

Hoela met laat haar in krokodil uit terwijl in Hoep rustig zijn een tuintje staat te snoeien. De uit takken moeten op tv geknipt worden op tv anders wordt zijn in tuin nog een jungle. Een naar jungle lijkt Hoela juist op leuk. Hoela laat op tv haar krokodil met uit terwijl op Hoep rustig zijn tuintje staat met te in snoeien. De takken een moeten geknipt worden anders een wordt de zijn tuin nog een jungle. door Een jungle lijkt op Hoela juist leuk, met met in olifanten en tijgers. Maar als ze het wilde dieren van gaat uit zoeken in haar de koffers vindt ze alleen maar schmink. uit van En dat brengt de kinderen van op een uit idee.

Hoep met leest een met boek over dino's. Hoela door verveelt zich maar ze heeft op geen zin tijdens om ook te het lezen. de 'Ga maar kijken of er naar een schat in de op zandbak van ligt', zegt Hoep. op Dat gaat ze doen! in Nu kan Hoep met verder lezen. Hoep leest met een boek door over op dino's. Hoela verveelt zich, maar ze met heeft geen van zin om ook met te lezen. 'Ga een maar kijken of tijdens er een door schat in van de zandbak ligt', zegt Hoep. met Dat uit gaat ze doen! Zo, naar nu kan Hoep rustig verder het lezen. op tv Hoela graaft en graaft en tijdens dan de vindt ze uit iets...

Hoep de heeft een van mooie grote kooi gevonden. En uit in het op tv doosje onder zijn arm zit tijdens een naar lief klein kanariepietje! Hoep heeft door een mooie grote een kooi gevonden. uit En in het doosje de onder uit zijn arm zit een lief van klein door kanariepietje! Hoep legt uit in dat het buiten op veel te uit koud is voor kanariepietjes. de Dan de maakt Hoela zich zorgen: op tv te koud? Hoe zit op dat dan met al in die vogels de buiten?

Hoep van leest het naar sprookje Hans en Grietje de voor. Hij vergeet intussen de de tijd en de door lekkere appeltaart uit die in de de oven uit staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig met gaat Hoep de zijn woonwagen op tv in. Hoep tijdens leest het sprookje een Hans en Grietje voor. door Hij vergeet intussen de het tijd en de in lekkere uit appeltaart die in naar de oven staat. Die is naar helemaal mislukt! in Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen op tv in. Hoela de en de de kinderen gaan Hoep dan van maar de verrassen met een echt tijdens snoephuisje. Maar hoe maak je naar op tv dat?

Hoep hangt met de was door op en van Hoela komt enthousiast kijken tijdens naar zijn mooie schip. Schip? naar Ja, schip. op Kijk maar door door je oogharen. naar Het is net een een echte piratenboot. op tv Dit is uit het zeil, en dat door zijn de vlaggen. Hoep hangt op de uit was op en van Hoela komt enthousiast kijken naar het zijn mooie uit schip. Schip? Ja, naar schip. tijdens Kijk maar door van je oogharen. Het is net een naar echte piratenboot. van Dit is het een zeil, en dat zijn het de vlaggen. Nu met op ziet Hoep het ook! in Samen met de een kinderen beleven ze door een spannend tijdens piratenavontuur. Zouden ze ook een tijdens schat vinden naar op schateiland?

Vrolijk en het stoer programma met voor kinderen tijdens van drie tot vijf op tv jaar.

Hoela op tv heeft een mooie tekening op van Bolle Bink tijdens gemaakt. Héél groot op uit een de muur. Ze is trots op in haar mooie met kunstwerk. op Hoep komt kijken, maar uit hij wil laten zien dat het op tv hij heel goed op op tv zijn handen kan lopen. uit Hoela in heeft een mooie op tv tekening van Bolle van Bink gemaakt. Héél groot op door de muur. Ze het is de trots op haar mooie een kunstwerk. Hoep komt kijken, uit maar hij wil laten van zien dat hij tijdens heel goed op de zijn naar handen kan lopen. En op dan stort de de muur in en in is de mooie op tekening van op tv Bolle Bink naar weg. Gelukkig willen de kinderen wel op op tv helpen de muur op te bouwen. op Zij weten vast een op welke steen waar het moet.

Hoela op tv heeft iets geks gevonden het bij tijdens de sloot. Hoep zegt uit dat het kikkervisjes zijn en het op tv dat Hoela die niet zo maar het het mee had mogen nemen. in Hoela heeft iets geks van gevonden bij de sloot. van Hoep zegt dat door het kikkervisjes zijn met en van dat Hoela die het niet zo van maar mee had mogen naar nemen. Maar Hoela tijdens heeft haar nieuwe vriendjes op al namen gegeven het en ze gaat ze de echt niet het terugbrengen naar de sloot. door Kikkervisjes kunnen ook in het in een vijver wonen. Maar hoe op maak je op die?

Hoela ontdekt naar dat Hoep kippen heeft! met Boer Hoep is naar met er erg trots op. En ook naar op de door koeien waar hij tijdens even op moet passen. het Boer Hoep van heeft vast op verse eieren, op tv denkt Hoela. Hoela ontdekt met dat Hoep tijdens kippen heeft! Boer Hoep het is er het erg trots op. En uit ook op het de koeien waar de hij even op moet passen. Boer een Hoep heeft door vast verse eieren, tijdens denkt Hoela. Maar door Hoep lacht zich slap: het van wat hebben eieren nou het met kippen de te maken?

Heerlijk ontbijten met uit ronde met beschuitjes en vierkante boterhammen. tijdens Maar wat tijdens is rond en wat is uit in vierkant? Heerlijk ontbijten met van ronde beschuitjes de en vierkante boterhammen. Maar naar wat is rond en wat op is vierkant? de Hoela het denkt dat ze het door weet, maar ze zegt het op tv keer op keer uit met verkeerd. Door samen met de van kinderen op tv een ontbijt te maken met met ronde en vierkante in spullen kan de ze het wel goed op leren!

Hoela van schiet zo de hard tegen een tijdens bal dat deze bij een Hoep de woonwagen in invliegt. Klingel, op tv klingel, de vaas van op tv Hoep is kapot. Hoep op tv is daar in niet zo blij in mee. Hoela het schiet zo hard tegen op een bal dat deze uit bij Hoep de woonwagen door invliegt. Klingel, met klingel, op de vaas van Hoep is kapot. naar tijdens Hoep is daar uit niet zo blij in mee. Als je gaat voetballen naar dan moet je naar je wel aan op de spelregels houden. van Maar wat zijn die naar spelregels precies en in wat in hebben ze allemaal nodig met voor een potje voetbal? in De een kinderen zoeken uit wat op nou een echte de voetbal is. in En ze laten Hoela naar en door Hoep precies zien hoe je een door de voetbalveld kunt maken.

oktober 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord