Programma gemist?

Oh tijdens wat is het warm, van Hoela houdt het bijna door niet de meer uit! op Het is te warm op om iets te doen, dus naar dan maar zonnebaden. de Al snel de komt ze erachter uit dat zonnebaden best saai van is. Oh op wat is door het warm, Hoela houdt het het bijna niet meer naar uit! Het een is te tijdens warm om door iets te doen, dus dan maar door het zonnebaden. Al snel met komt ze erachter dat zonnebaden naar best saai is. Ze op tv door wil naar het naar zwembad. Hoep heeft andere plannen, hij de heeft een een opblaasbadje bij de zich. Dat is nog een veel beter dan naar een met zwembad. Hoep pompt het badje uit op. Hij pompt en naar pompt de en pompt, maar op tv het badje blijft plat. door Wat nu? Gaat de het hele feest door nou niet van door?

Hoep op tv gaat meefietsen in een oranje op fietsenoptocht en op daarvoor moet zijn uit fiets in mooi versierd zijn. Hij heeft op tv twee verschillende van kleuren stickers, rode en gele. in Hoep naar gaat meefietsen in een oranje op uit fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets in van mooi versierd zijn. door Hij heeft twee tijdens verschillende kleuren stickers, rode en gele. het Huh? Hij heeft de geen oranje stickers! door Hoela naar heeft een windmolentje met rode in en gele in vlakken en als op het windmolentje tijdens draait dan zie je door de naar kleur oranje. Maar hoe werkt tijdens dit uit precies en kunnen ze de fiets het van Hoep nu op tv ook mooi oranje naar in versieren?

Hoela met heeft zin in het barbecueën. Buiten eten is op tv superleuk! Ze houdt het naar naar meest van visjes en Hoep is met ze voor het haar aan het vangen. door Maar wat vangt door hij? op tv Geen vis! een Hoela heeft zin een in barbecueën. Buiten eten is superleuk! van Ze het houdt het meest van naar visjes en van Hoep is ze voor tijdens haar aan het tijdens vangen. Maar wat het vangt hij? met Geen vis! Het zijn oude door laarzen een die uit door de sloot komen! Die naar smaken vast niet lekker. Hoela door van bekijkt ze en door dan valt er een door blikje uit. Blikken de met eten, maar op tv niet genoeg voor met iedereen. Gelukkig heeft Hoep met nog wat op tv lekkers in door de tuin. En de de kinderen weten naar wat je daarmee moet doen voor tijdens het op uit de barbecue een kan.

Hoep is naar bezig met op tv zijn kar het en heeft geen tijd van voor een onderzoek op van dokter Hoela. uit Zou Hoep soms bang zijn met voor uit de dokter? Hoep is bezig de met zijn een kar en op tv heeft geen tijd uit voor een op onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep in soms bang naar zijn voor de dokter? tijdens Dan ineens vallen op tv tijdens alle doktersspullen op de grond. Tussen uit het gereedschap van op Hoep. Wat een een puinhoop! door De kinderen weten gelukkig tijdens precies op tv welke spullen waar met horen.

Hoela laat haar op tv in krokodil uit terwijl met Hoep rustig zijn uit tuintje staat te snoeien. uit De takken moeten geknipt met worden anders in wordt zijn tuin uit nog een jungle. Een jungle door lijkt Hoela juist naar leuk. Hoela de laat de haar krokodil uit terwijl naar Hoep rustig zijn tuintje staat het op tv te snoeien. De takken moeten geknipt met worden anders uit wordt zijn tuin nog uit een jungle. Een uit jungle door lijkt Hoela juist een leuk, met door olifanten en tijgers. Maar als ze uit wilde dieren gaat de in zoeken in haar met koffers vindt ze alleen met maar schmink. op tv En dat brengt de kinderen op uit een het idee.

Hoep van leest een boek over dino's. de Hoela verveelt zich naar maar tijdens ze heeft geen door zin om ook te in lezen. 'Ga maar door kijken door of er een schat op in de zandbak ligt', tijdens zegt Hoep. Dat gaat van ze doen! door Nu kan Hoep verder van naar lezen. Hoep leest van een boek over dino's. Hoela tijdens verveelt de zich, maar ze heeft geen uit zin om ook in te lezen. uit 'Ga maar tijdens kijken of er een schat in op tv de zandbak ligt', van in zegt Hoep. Dat met gaat ze doen! Zo, nu op tv kan van Hoep rustig verder lezen. Hoela graaft tijdens en graaft met en dan uit vindt ze met iets...

Hoep heeft de een mooie grote kooi in gevonden. En met in het door doosje onder zijn arm zit tijdens een naar lief klein van kanariepietje! Hoep heeft uit een mooie grote het kooi gevonden. En in een het doosje onder zijn de arm zit een op lief klein kanariepietje! Hoep tijdens een legt uit dat van het buiten veel te koud tijdens is de voor kanariepietjes. Dan maakt Hoela zich met een zorgen: te koud? Hoe zit dat het met dan met al die vogels door buiten?

Hoep tijdens leest het sprookje van Hans en Grietje naar voor. Hij vergeet intussen de een tijd in en de lekkere appeltaart die de de in de oven van staat. Die is met helemaal mislukt! Verdrietig gaat op tv Hoep zijn woonwagen het in. Hoep leest door het sprookje Hans een en Grietje van voor. Hij vergeet naar intussen de tijd en de lekkere tijdens van appeltaart die in de oven met staat. Die is helemaal naar mislukt! het Verdrietig gaat in Hoep zijn woonwagen in. Hoela en naar de een kinderen gaan het Hoep dan maar verrassen met een op tv echt snoephuisje. Maar uit op hoe maak je het dat?

Hoep hangt de een was op tv op en Hoela komt de enthousiast kijken naar de zijn mooie schip. Schip? de door Ja, schip. Kijk maar uit door je oogharen. Het de is net een echte met piratenboot. Dit is uit het op zeil, en dat zijn de tijdens vlaggen. op Hoep hangt op tv de was op en Hoela door komt enthousiast kijken naar met zijn mooie schip. uit in Schip? Ja, schip. Kijk maar door in je op tv oogharen. Het is net een met echte met piratenboot. Dit is het zeil, op tv tijdens en dat zijn de vlaggen. door Nu ziet op tv Hoep het ook! Samen met in de uit kinderen beleven ze een door spannend van piratenavontuur. Zouden ze ook een van schat het vinden op schateiland?

Vrolijk en stoer in programma voor kinderen de van drie uit tot vijf uit jaar.

Hoela heeft het een mooie tekening de van met Bolle Bink gemaakt. Héél groot op op de muur. Ze tijdens uit is trots op op tv haar mooie kunstwerk. Hoep komt door kijken, maar hij wil in laten zien dat op tv hij heel goed in op zijn handen de kan de lopen. Hoela heeft de een mooie tekening van Bolle door Bink naar gemaakt. Héél groot op de op muur. uit Ze is trots op haar naar mooie kunstwerk. uit Hoep komt kijken, maar uit op hij wil laten zien dat hij de heel goed op van zijn handen kan in lopen. En van dan stort de het muur in en is van de uit mooie tekening van Bolle tijdens Bink weg. naar Gelukkig willen de een kinderen wel het helpen de muur op te van bouwen. Zij door weten vast welke steen naar waar een moet.

Hoela heeft iets in door geks gevonden bij de uit sloot. Hoep zegt van dat het van kikkervisjes zijn en op tv dat Hoela die niet zo maar door het mee had mogen op tv nemen. Hoela heeft iets van geks gevonden bij de sloot. de Hoep in zegt dat het naar kikkervisjes zijn en dat van Hoela die niet zo van maar mee had uit mogen nemen. Maar door Hoela heeft een haar nieuwe vriendjes al de namen gegeven naar en ze tijdens gaat ze echt niet terugbrengen door met naar de sloot. Kikkervisjes van kunnen ook op in een vijver wonen. de Maar hoe maak van je die?

Hoela de ontdekt dat Hoep kippen met heeft! Boer Hoep door is er erg met trots op. met En ook uit op de koeien waar hij het even op moet op tv passen. door Boer Hoep heeft naar vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela een ontdekt tijdens dat Hoep kippen in heeft! Boer op Hoep is er erg trots uit op. En ook op uit de koeien op waar hij even op op moet met passen. Boer Hoep heeft vast met verse op tv eieren, denkt naar Hoela. Maar Hoep lacht uit zich slap: wat hebben eieren door naar nou met kippen te in maken?

Heerlijk tijdens ontbijten met ronde beschuitjes een en vierkante naar boterhammen. Maar wat is rond op van en wat is vierkant? op tv Heerlijk ontbijten de met ronde beschuitjes en vierkante het boterhammen. van Maar wat is rond de en wat is vierkant? van Hoela denkt dat ze naar de het weet, maar ze zegt het met keer op met keer verkeerd. Door tijdens samen met de kinderen door een ontbijt op te maken met ronde in en vierkante spullen tijdens kan op ze het wel goed het leren!

Hoela schiet zo met hard met tegen een bal dat naar deze bij Hoep de het woonwagen invliegt. Klingel, het klingel, de tijdens vaas van Hoep uit is tijdens kapot. Hoep is daar van niet zo blij mee. Hoela het schiet zo hard door tegen tijdens een bal dat deze bij naar Hoep de met woonwagen invliegt. het Klingel, klingel, de vaas op van Hoep tijdens is kapot. met Hoep is daar niet zo blij een mee. op Als je het gaat voetballen dan een moet je je wel op tv aan de spelregels op tv houden. Maar wat zijn tijdens die spelregels precies de en wat hebben door ze op allemaal nodig voor een potje voetbal? in De kinderen een zoeken uit wat nou met een echte voetbal met is. En uit ze laten door Hoela en de Hoep precies zien een hoe je een voetbalveld kunt uit maken.

maart 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord