Programma gemist?

Oh door wat is het de warm, Hoela houdt het een bijna niet met meer uit! Het is te op warm om iets het te doen, dus met de dan maar zonnebaden. Al snel komt het ze het erachter dat het zonnebaden best saai is. tijdens Oh wat van is het warm, Hoela houdt het op door bijna niet meer uit! Het is het te warm om de van iets te doen, dus dan tijdens maar zonnebaden. uit Al snel komt op tv ze erachter dat tijdens zonnebaden best saai is. Ze op tv het wil naar het een zwembad. Hoep heeft andere op tv plannen, hij heeft een met opblaasbadje bij zich. Dat de is nog naar veel beter dan een in in zwembad. Hoep pompt het de badje op. Hij pompt en van pompt op en pompt, maar het badje met van blijft plat. Wat nu? Gaat met het hele feest een nou met niet door?

Hoep naar gaat meefietsen in op tv een oranje in fietsenoptocht en daarvoor moet tijdens zijn fiets mooi versierd door zijn. tijdens Hij heeft twee verschillende door kleuren stickers, rode van en gele. Hoep gaat van meefietsen in een een oranje fietsenoptocht het en daarvoor door moet zijn fiets door mooi versierd zijn. Hij heeft het twee verschillende kleuren het stickers, rode naar en gele. Huh? Hij heeft met geen naar oranje stickers! Hoela het heeft een windmolentje op tv met rode en op tv gele vlakken en als van het windmolentje draait een dan van zie je de kleur oranje. in Maar hoe werkt tijdens dit precies naar en kunnen ze de van fiets van in Hoep nu ook mooi naar oranje op versieren?

Hoela uit heeft zin in in barbecueën. Buiten met eten is superleuk! Ze houdt op tv het door meest van visjes en in Hoep is het ze voor haar aan het vangen. op Maar met wat vangt hij? Geen met vis! Hoela heeft zin uit in barbecueën. Buiten op eten is met superleuk! Ze uit houdt het meest het van visjes en Hoep met is ze in voor haar aan het in vangen. Maar wat vangt van de hij? Geen vis! Het zijn op oude laarzen die uit uit de de sloot komen! Die smaken vast tijdens niet lekker. de Hoela bekijkt ze naar en dan valt er op op tv een blikje uit. Blikken met de eten, maar niet genoeg de voor iedereen. Gelukkig de heeft Hoep nog van uit wat lekkers in in de tuin. En de kinderen op tv weten wat je naar daarmee met moet doen voor het tijdens op de barbecue op kan.

Hoep naar is bezig met zijn kar op een en heeft geen tijd voor op tv een tijdens onderzoek van dokter een Hoela. Zou Hoep soms bang van zijn op tv voor de dokter? Hoep is met bezig met een zijn kar naar en heeft geen tijd voor tijdens een onderzoek naar van dokter Hoela. op tv Zou Hoep soms bang met zijn voor op tv de dokter? het Dan ineens vallen alle doktersspullen uit op het de grond. Tussen het gereedschap uit van op tv Hoep. Wat een puinhoop! op De kinderen weten op gelukkig precies welke met spullen waar van horen.

Hoela laat het haar in krokodil uit terwijl Hoep rustig met zijn op tv tuintje staat te het snoeien. De takken moeten op tv geknipt worden anders van wordt zijn tuin met nog een met jungle. Een jungle lijkt Hoela door juist met leuk. Hoela laat haar uit krokodil uit met terwijl Hoep rustig het zijn tuintje staat te een snoeien. De takken moeten tijdens geknipt worden naar anders wordt zijn een tuin nog op tv een jungle. Een op jungle lijkt Hoela juist op tv leuk, met olifanten en tijgers. een Maar als naar ze tijdens wilde dieren gaat zoeken in op tv haar op tv koffers vindt ze alleen maar schmink. tijdens En dat brengt naar de kinderen op met de een idee.

Hoep in leest een uit boek over dino's. Hoela verveelt een zich maar ze in heeft door geen zin om de ook te lezen. op 'Ga maar kijken of er door een schat een in de het zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat met ze naar doen! Nu kan met Hoep verder lezen. Hoep in leest met een boek over de dino's. Hoela verveelt het zich, maar ze een heeft geen zin om ook een te de lezen. 'Ga maar kijken of een er een schat met in de zandbak tijdens ligt', zegt Hoep. de Dat gaat op tv ze doen! Zo, nu kan uit Hoep rustig een verder het lezen. Hoela graaft en graaft naar en dan de vindt ze in iets...

Hoep naar heeft een mooie op grote kooi gevonden. met En in in het doosje onder zijn arm zit een een door lief klein kanariepietje! Hoep door heeft de een mooie grote in kooi gevonden. En het in het doosje onder zijn arm van zit een lief in klein kanariepietje! Hoep met legt uit op dat uit het buiten veel te op tv koud is uit voor kanariepietjes. Dan maakt Hoela zich op uit zorgen: te koud? Hoe zit met dat uit dan met al die vogels uit buiten?

Hoep op leest het met sprookje Hans en uit Grietje voor. Hij vergeet het intussen de tijd en tijdens de lekkere op appeltaart die in de in oven staat. Die is van helemaal mislukt! van Verdrietig gaat Hoep in zijn woonwagen van in. Hoep leest op het sprookje Hans in en Grietje naar voor. Hij vergeet intussen de de tijd en de lekkere in appeltaart die in een tijdens de oven staat. Die is op tv helemaal de mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn een woonwagen in. Hoela en naar de kinderen gaan door door Hoep dan maar verrassen met een op echt van snoephuisje. Maar hoe een maak je de dat?

Hoep hangt naar de was op in en Hoela komt enthousiast door kijken van naar zijn in mooie schip. Schip? Ja, schip. in Kijk maar door je het oogharen. Het uit is net een naar echte tijdens piratenboot. Dit is het in zeil, en dat de zijn de op vlaggen. Hoep hangt de op tv was op en Hoela komt tijdens enthousiast kijken de naar zijn mooie schip. tijdens Schip? Ja, schip. op tv Kijk maar naar door naar je oogharen. Het is net het een echte met piratenboot. Dit is het zeil, op tv uit en dat zijn in de vlaggen. Nu het ziet Hoep het ook! Samen met door de uit kinderen beleven ze het een spannend naar piratenavontuur. Zouden ze ook in een schat tijdens vinden op schateiland?

Vrolijk in en stoer een programma voor kinderen van drie tot met vijf op jaar.

Hoela door heeft een mooie tekening van de van Bolle Bink gemaakt. Héél groot door op de het muur. Ze is trots met op haar van mooie kunstwerk. Hoep een komt kijken, maar hij wil de het laten zien dat hij heel de goed op zijn op handen kan lopen. het Hoela heeft een mooie op de tekening van Bolle Bink gemaakt. het Héél groot op de met muur. Ze is op tv het trots op haar mooie kunstwerk. naar Hoep komt kijken, door maar hij wil het laten uit zien dat hij heel goed op van zijn een handen kan van lopen. En dan stort een de muur naar in en is in de mooie tekening van Bolle Bink op tv weg. Gelukkig in willen de tijdens kinderen wel helpen de een muur van op te bouwen. in Zij weten vast welke steen de waar op tv moet.

Hoela met heeft iets geks gevonden bij met de sloot. Hoep een zegt in dat het kikkervisjes uit zijn en dat Hoela die de niet zo maar de mee de had mogen nemen. Hoela heeft het iets het geks gevonden bij van de sloot. de Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn naar en dat naar Hoela die niet zo op maar van mee had op mogen nemen. Maar door Hoela heeft haar nieuwe vriendjes al op tv het namen gegeven en ze gaat op tv ze echt niet een terugbrengen naar in de sloot. Kikkervisjes kunnen uit ook in een vijver het wonen. Maar in hoe het maak je die?

Hoela de ontdekt dat Hoep kippen heeft! de in Boer Hoep is er erg trots in op. En tijdens ook naar op de koeien waar hij op tv even op moet de passen. met Boer Hoep heeft vast verse uit eieren, denkt Hoela. Hoela op tv in ontdekt dat Hoep op tv kippen heeft! Boer Hoep is er het erg trots op. door met En ook op de koeien met waar door hij even op moet passen. Boer van Hoep heeft uit vast verse met eieren, denkt Hoela. door Maar Hoep in lacht zich slap: wat hebben tijdens eieren nou van met kippen met te maken?

Heerlijk ontbijten met op tv ronde beschuitjes en op vierkante op boterhammen. Maar wat door is rond en wat tijdens is vierkant? Heerlijk van ontbijten met een ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. in Maar wat tijdens is in rond en wat is vierkant? Hoela op tv een denkt dat ze het weet, maar het ze zegt door het keer tijdens op keer verkeerd. Door samen van met de kinderen tijdens op tv een ontbijt te maken een met ronde en een vierkante spullen op kan ze het wel goed op leren!

Hoela uit schiet zo hard tegen een op tv bal het dat deze bij het Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, op tv tijdens klingel, de vaas het van Hoep is op kapot. Hoep is daar niet zo door blij van mee. Hoela op tv schiet zo hard tegen een op bal dat deze bij met tijdens Hoep de woonwagen invliegt. een Klingel, klingel, de een vaas van Hoep op tv is kapot. Hoep is daar op het niet zo blij mee. Als je de in gaat voetballen dan moet door je je wel naar aan de door spelregels houden. Maar wat zijn die tijdens in spelregels precies en wat hebben ze tijdens allemaal nodig voor tijdens op een potje voetbal? De kinderen door zoeken een uit wat nou een echte in voetbal is. En ze de van laten Hoela en tijdens Hoep precies zien hoe je door een van voetbalveld kunt maken.

augustus 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord