Programma gemist?

Oh wat is in het warm, tijdens Hoela houdt het bijna uit niet in meer uit! Het is een te warm om uit iets te doen, door dus dan uit maar zonnebaden. Al snel een komt ze tijdens erachter dat zonnebaden best saai uit is. in Oh wat is het de warm, Hoela houdt het naar bijna niet met meer uit! Het is een te warm van om iets uit te doen, de dus dan maar zonnebaden. Al snel de in komt ze erachter dat zonnebaden uit best saai is. met Ze uit wil naar het zwembad. Hoep heeft tijdens andere met plannen, hij heeft een opblaasbadje naar op tv bij zich. Dat is nog tijdens veel beter dan een een uit zwembad. Hoep pompt in het badje op. naar Hij pompt en door pompt en pompt, maar naar het badje blijft plat. Wat door nu? Gaat het op tv hele feest de nou niet tijdens door?

Hoep naar gaat meefietsen op in een oranje fietsenoptocht op tv en daarvoor moet zijn fiets de mooi versierd zijn. naar Hij heeft twee het verschillende kleuren tijdens stickers, rode en in gele. Hoep het gaat meefietsen in een oranje in fietsenoptocht naar en daarvoor moet zijn tijdens fiets mooi versierd op tv zijn. op Hij heeft twee met verschillende kleuren stickers, rode en gele. naar Huh? een Hij heeft geen oranje stickers! tijdens Hoela heeft een in de windmolentje met rode en gele vlakken een en als het naar windmolentje draait de dan zie je van de kleur tijdens oranje. Maar hoe in werkt dit in precies en kunnen ze de van fiets van op tv Hoep nu ook mooi op tv oranje naar versieren?

Hoela van heeft zin in op barbecueën. Buiten eten is uit superleuk! Ze houdt het de meest van visjes op tv en Hoep het is ze voor uit haar aan het de vangen. Maar wat op tv vangt hij? Geen vis! uit Hoela heeft van zin van in barbecueën. Buiten eten in is superleuk! Ze op tv houdt het meest van visjes een en Hoep door is ze voor uit haar aan het met vangen. Maar uit wat vangt hij? naar Geen vis! Het zijn van oude naar laarzen die uit de sloot komen! naar op tv Die smaken vast niet lekker. Hoela uit bekijkt ze tijdens en dan uit valt er een blikje uit. uit Blikken van met eten, maar niet in genoeg op tv voor iedereen. Gelukkig op heeft Hoep nog tijdens wat lekkers in de tuin. naar En tijdens de kinderen weten wat je daarmee op tv moet doen de voor het op naar de een barbecue kan.

Hoep een is bezig met met zijn kar en door heeft geen tijd voor een een onderzoek van dokter op tv Hoela. Zou Hoep met soms bang zijn het voor de dokter? op Hoep is bezig door met zijn door kar en heeft geen met tijd op voor een de onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep op tv soms bang zijn in voor de dokter? uit uit Dan ineens vallen alle uit doktersspullen op de grond. Tussen uit de het gereedschap van een Hoep. Wat een puinhoop! De kinderen het weten gelukkig een precies welke een spullen waar door horen.

Hoela laat met haar naar krokodil uit terwijl naar Hoep rustig zijn op tv tuintje staat te snoeien. De tijdens takken moeten geknipt van worden in anders wordt zijn tuin nog met een jungle. Een jungle een lijkt Hoela op juist leuk. Hoela laat op haar van krokodil uit terwijl het Hoep rustig zijn een tuintje staat te op tv snoeien. De takken moeten een geknipt worden anders uit wordt uit zijn tuin nog een jungle. naar Een jungle lijkt Hoela op met juist leuk, met olifanten en met tijgers. Maar als ze in wilde naar dieren gaat zoeken in haar naar koffers vindt op ze alleen maar uit schmink. op tv En dat brengt de kinderen op tijdens een met idee.

Hoep van leest een boek in over dino's. Hoela verveelt het zich maar ze heeft tijdens geen zin uit om ook te op tv lezen. 'Ga maar een kijken of er een de in schat in de zandbak uit ligt', zegt naar Hoep. Dat gaat ze doen! een Nu kan Hoep verder uit tijdens lezen. Hoep leest met een boek over dino's. Hoela de verveelt zich, van maar ze heeft geen zin op tv de om ook te een lezen. 'Ga maar van kijken of er een een schat in tijdens de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat de gaat ze doen! de Zo, van nu kan Hoep rustig verder in lezen. Hoela uit graaft en graaft en tijdens dan vindt naar ze naar iets...

Hoep heeft door een op mooie grote kooi door gevonden. En in het doosje een onder zijn naar arm zit een naar lief klein kanariepietje! Hoep met heeft een mooie met grote het kooi gevonden. En met in het doosje onder zijn met arm zit een lief op klein kanariepietje! Hoep op legt uit uit dat met het buiten veel te koud is op tv op voor kanariepietjes. Dan maakt Hoela op zich met zorgen: te koud? Hoe zit op tv dat dan met al in die tijdens vogels buiten?

Hoep uit leest het sprookje Hans en naar Grietje voor. van Hij de vergeet intussen de tijd naar en de lekkere appeltaart een die in uit de oven staat. Die is met helemaal mislukt! Verdrietig door gaat naar Hoep zijn door woonwagen in. Hoep leest van het sprookje Hans en Grietje in van voor. Hij vergeet intussen de van tijd met en de lekkere op appeltaart die in de tijdens oven staat. uit Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat in Hoep de zijn woonwagen in. de Hoela en de kinderen tijdens gaan Hoep dan van maar verrassen door met een echt snoephuisje. een Maar hoe maak met je een dat?

Hoep door hangt de was in op en door Hoela komt enthousiast kijken naar tijdens zijn mooie schip. naar Schip? Ja, schip. Kijk uit maar door je een oogharen. een Het is net op tv een echte op tv piratenboot. Dit is het zeil, in en met dat zijn de van vlaggen. Hoep hangt de de was op van en Hoela komt door enthousiast kijken naar zijn mooie op tv schip. het Schip? Ja, schip. Kijk van maar door je in oogharen. Het uit is net een echte in piratenboot. Dit is het een zeil, en dat naar zijn de vlaggen. Nu naar ziet een Hoep het ook! Samen met het de van kinderen beleven ze een van spannend piratenavontuur. het Zouden ze ook tijdens een schat vinden op in schateiland?

Vrolijk en uit stoer uit programma voor kinderen van drie de tot vijf een jaar.

Hoela heeft een uit mooie op tv tekening van in Bolle Bink gemaakt. Héél groot uit op in de muur. Ze is op tv trots op haar door mooie kunstwerk. in Hoep komt kijken, maar uit hij wil laten zien dat met met hij heel goed op zijn door handen kan lopen. de Hoela heeft naar een mooie door tekening van Bolle een Bink gemaakt. Héél naar groot op de op muur. Ze is trots op een haar met mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar van hij wil laten het zien in dat hij heel goed op naar zijn met handen kan lopen. uit En dan stort de muur met in en van is uit de mooie tekening van het Bolle Bink weg. naar Gelukkig willen uit de kinderen wel helpen de de muur op het te bouwen. Zij weten vast tijdens welke steen van waar naar moet.

Hoela de heeft iets in geks gevonden bij de van sloot. Hoep naar zegt dat het naar kikkervisjes zijn en dat van Hoela die niet zo tijdens maar op tv mee had mogen nemen. Hoela met heeft iets geks naar gevonden bij de naar sloot. Hoep zegt in dat het in kikkervisjes zijn op tv en dat Hoela die door niet zo maar op mee had mogen nemen. door Maar Hoela uit heeft haar op nieuwe vriendjes al namen gegeven en de ze gaat ze op echt het niet terugbrengen naar de sloot. uit Kikkervisjes kunnen ook naar in een vijver op tv wonen. Maar hoe van in maak je die?

Hoela uit ontdekt dat op Hoep kippen heeft! van Boer Hoep is er erg trots uit op. En ook in naar op de koeien waar hij met even tijdens op moet passen. Boer Hoep het heeft vast verse eieren, uit denkt Hoela. Hoela met een ontdekt dat Hoep kippen heeft! een Boer Hoep is er in erg tijdens trots op. naar En ook op de koeien waar een hij even op tijdens moet passen. door Boer Hoep op heeft vast verse met eieren, denkt Hoela. een Maar Hoep lacht op tv zich slap: een wat hebben eieren nou met een kippen te naar maken?

Heerlijk ontbijten de met ronde beschuitjes en het vierkante boterhammen. Maar op tv wat is rond naar en op wat is vierkant? Heerlijk met ontbijten met tijdens ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. met Maar het wat is rond tijdens en wat is vierkant? Hoela in met denkt dat ze het weet, maar tijdens de ze zegt het keer op de keer verkeerd. Door van samen met de kinderen op een ontbijt te het maken van met ronde en op tv vierkante spullen kan tijdens ze het wel goed van leren!

Hoela naar schiet zo hard tegen een het bal dat deze uit bij Hoep de het woonwagen op invliegt. Klingel, klingel, de vaas met tijdens van Hoep is kapot. op tv Hoep is daar tijdens niet zo blij mee. Hoela door schiet zo hard uit tijdens tegen een bal dat deze bij op Hoep tijdens de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de de vaas van het Hoep op tv is kapot. Hoep is daar het niet door zo blij mee. Als je tijdens uit gaat voetballen dan moet in je je wel uit aan de spelregels uit houden. Maar wat tijdens zijn die door spelregels precies en uit wat hebben ze op allemaal nodig voor een potje op voetbal? door De kinderen zoeken van uit wat nou op een echte voetbal is. naar En ze laten Hoela een en een Hoep precies zien hoe je een van voetbalveld het kunt maken.

mei 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord