Programma gemist?

Oh wat is in op tv het warm, Hoela houdt een het bijna niet de meer uit! Het tijdens is te met warm om iets te doen, met dus naar dan maar zonnebaden. Al op snel komt ze met erachter dat zonnebaden het best saai is. Oh naar wat is het op warm, Hoela de houdt het bijna niet meer naar uit! Het op is uit te warm om tijdens iets te doen, dus dan uit maar zonnebaden. Al naar snel komt van ze erachter dat zonnebaden door best saai op tv is. Ze op wil naar het zwembad. Hoep tijdens heeft andere plannen, het hij heeft in een opblaasbadje bij zich. Dat op tv is nog veel op het beter dan een zwembad. Hoep op tv pompt tijdens het badje op. Hij het pompt en pompt in en pompt, maar de het badje blijft plat. Wat door nu? Gaat het het tijdens hele feest nou niet uit door?

Hoep gaat meefietsen naar in een met oranje van fietsenoptocht en daarvoor op moet zijn fiets mooi door versierd zijn. Hij op heeft twee verschillende kleuren stickers, de naar rode en gele. Hoep gaat door meefietsen in een oranje van fietsenoptocht en daarvoor in moet tijdens zijn fiets op mooi versierd zijn. door Hij heeft twee naar verschillende kleuren stickers, rode en gele. een Huh? Hij heeft uit geen oranje in stickers! Hoela heeft een in windmolentje met rode de en gele een vlakken en als het uit met windmolentje draait dan zie je de op kleur oranje. naar Maar met hoe werkt dit door precies en kunnen ze de fiets op van Hoep naar nu ook mooi naar oranje de versieren?

Hoela heeft zin met in de barbecueën. Buiten eten een is superleuk! Ze in houdt het een meest van visjes en Hoep is op uit ze voor haar aan op tv het vangen. Maar wat vangt op tv hij? Geen vis! van Hoela op tv heeft zin in barbecueën. op Buiten eten is superleuk! de van Ze houdt het meest van visjes met en Hoep is in met ze voor haar aan het vangen. het op tv Maar wat vangt hij? Geen vis! een Het zijn oude van op laarzen die uit de sloot komen! tijdens Die door smaken vast niet lekker. Hoela met een bekijkt ze en dan valt er met naar een blikje uit. Blikken met eten, naar maar niet genoeg naar voor uit iedereen. Gelukkig een heeft Hoep nog naar wat lekkers in de tuin. uit En tijdens de kinderen weten wat je daarmee naar naar moet doen voor in het op de door barbecue kan.

Hoep is met bezig met het zijn kar de en heeft geen tijd een voor een onderzoek van dokter een Hoela. Zou Hoep met soms bang een zijn door voor de dokter? Hoep is bezig de met zijn uit kar en heeft geen uit tijd voor tijdens een onderzoek van op dokter tijdens Hoela. Zou Hoep door soms bang zijn voor de dokter? met Dan op ineens vallen alle in doktersspullen op de grond. Tussen tijdens het gereedschap van tijdens Hoep. Wat een naar puinhoop! door De kinderen weten gelukkig precies uit welke door spullen waar door horen.

Hoela een laat haar een krokodil uit terwijl Hoep rustig uit zijn tuintje staat te van uit snoeien. De takken moeten op geknipt worden anders uit wordt zijn tuin nog een uit jungle. Een tijdens jungle lijkt Hoela juist van het leuk. Hoela laat haar krokodil op tv uit terwijl met Hoep rustig in zijn tuintje staat met te snoeien. De het takken moeten geknipt worden anders wordt naar zijn tuin nog tijdens een jungle. met Een jungle naar lijkt Hoela juist leuk, met op tv op tv olifanten en tijgers. Maar als ze op tv tijdens wilde dieren gaat zoeken in haar op tv door koffers vindt ze alleen maar een schmink. En dat de brengt de kinderen op het een tijdens idee.

Hoep leest het een boek over uit dino's. Hoela verveelt zich uit op maar ze heeft geen zin om de ook te met lezen. 'Ga op tv maar kijken een of er een schat een in de zandbak ligt', zegt het Hoep. het Dat gaat ze doen! met Nu kan Hoep verder een naar lezen. Hoep leest een boek door over dino's. Hoela naar verveelt naar zich, maar ze het heeft geen zin om ook naar te lezen. 'Ga maar tijdens kijken of een er tijdens een schat in de uit zandbak ligt', op zegt Hoep. Dat gaat ze doen! van met Zo, nu kan Hoep uit rustig verder lezen. in Hoela graaft uit en graaft en op tv dan vindt ze naar iets...

Hoep uit heeft een mooie grote kooi van gevonden. met En in het doosje onder uit zijn arm de zit een lief de klein kanariepietje! Hoep heeft naar op tv een mooie grote kooi gevonden. En op tv in uit het doosje onder met zijn arm zit een uit lief klein in kanariepietje! Hoep legt uit op dat het buiten veel van te koud naar is een voor kanariepietjes. Dan maakt tijdens Hoela zich zorgen: te een koud? in Hoe zit dat dan op met al met die vogels buiten?

Hoep leest met het met sprookje Hans en Grietje voor. Hij van vergeet door intussen de tijd van en de de lekkere appeltaart die in de op tv oven staat. Die op tv is helemaal mislukt! Verdrietig een gaat Hoep zijn in woonwagen in. Hoep naar leest het uit sprookje Hans van en Grietje voor. Hij naar vergeet intussen de tijd uit en de lekkere in appeltaart die het in de het oven staat. Die is een helemaal mislukt! uit Verdrietig gaat door Hoep zijn woonwagen een in. Hoela en de kinderen gaan de tijdens Hoep dan maar verrassen met van een naar echt snoephuisje. Maar hoe maak uit je het dat?

Hoep hangt de tijdens het was op en Hoela komt enthousiast met kijken van naar zijn mooie met schip. Schip? naar Ja, schip. Kijk maar door door je oogharen. Het met is tijdens net een echte piratenboot. Dit naar is tijdens het zeil, en dat zijn naar de vlaggen. Hoep hangt op de was op tv op en Hoela door komt enthousiast kijken op tv naar zijn mooie schip. op tv Schip? in Ja, schip. Kijk maar op door je oogharen. Het uit is net de een echte piratenboot. Dit de een is het zeil, en tijdens dat zijn de een vlaggen. Nu ziet uit Hoep het met ook! Samen met de kinderen beleven het ze een spannend de piratenavontuur. in Zouden ze een ook een schat vinden op het schateiland?

Vrolijk het en stoer programma de voor kinderen van tijdens drie tot tijdens vijf jaar.

Hoela naar heeft een het mooie tekening van in Bolle Bink gemaakt. Héél groot op met de muur. Ze van met is trots op haar mooie kunstwerk. een Hoep komt door kijken, maar uit hij wil laten een zien dat hij heel op tv goed op zijn in handen kan van lopen. Hoela heeft een mooie het tekening van een Bolle Bink in gemaakt. Héél groot op met de muur. van Ze is trots op tv op haar mooie kunstwerk. Hoep naar komt kijken, uit maar hij uit wil laten zien op dat hij heel goed op op tv zijn handen tijdens kan lopen. naar En dan tijdens stort de muur in op tv en is de mooie een tekening van in Bolle Bink weg. met Gelukkig willen het de kinderen wel helpen het de muur een op te bouwen. Zij weten vast op welke steen waar op op moet.

Hoela een heeft iets geks gevonden in bij de sloot. op tv Hoep zegt dat naar het kikkervisjes op zijn en dat Hoela op die niet zo op tv maar met mee had mogen nemen. van Hoela heeft iets geks gevonden met bij de het sloot. Hoep op tv zegt dat de het kikkervisjes zijn en dat Hoela op tv die uit niet zo maar mee door had tijdens mogen nemen. Maar het Hoela heeft haar de nieuwe vriendjes al uit namen gegeven en op ze gaat ze echt niet door terugbrengen in naar de sloot. Kikkervisjes tijdens kunnen ook een in een vijver wonen. Maar hoe op tv maak je op die?

Hoela ontdekt een dat Hoep kippen heeft! de Boer Hoep de is er erg trots uit op. En ook een met op de koeien waar hij even tijdens op tijdens moet passen. Boer Hoep heeft het vast verse eieren, op tijdens denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep van kippen heeft! Boer naar Hoep is uit er erg trots op. op tv En ook naar op de koeien het waar van hij even op moet passen. Boer uit Hoep heeft vast uit door verse eieren, denkt uit Hoela. Maar Hoep uit lacht zich slap: wat hebben van eieren op nou met kippen te van maken?

Heerlijk op tv ontbijten met ronde beschuitjes de en vierkante door boterhammen. Maar wat is op rond en wat door is vierkant? Heerlijk met ontbijten met ronde beschuitjes tijdens door en vierkante boterhammen. Maar wat is naar rond en wat tijdens is vierkant? Hoela naar denkt dat van ze met het weet, maar ze een zegt het keer op naar keer verkeerd. Door samen het met in de kinderen op een ontbijt te maken met op ronde en een vierkante spullen kan ze een het wel goed tijdens leren!

Hoela op tv schiet zo uit hard tegen een in bal dat deze tijdens bij Hoep de woonwagen invliegt. naar Klingel, klingel, van de vaas van Hoep is uit in kapot. Hoep is door daar niet zo blij met mee. Hoela schiet zo uit hard op tv tegen een bal dat in deze bij van Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, door klingel, in de vaas van Hoep is kapot. met het Hoep is daar op niet zo blij mee. Als je van op tv gaat voetballen dan moet naar je je met wel aan de spelregels houden. op tv Maar wat zijn die een spelregels precies naar en wat naar hebben ze allemaal nodig voor naar een met potje voetbal? het De kinderen zoeken uit wat nou een op tv een echte voetbal is. een En ze laten het Hoela en Hoep precies in zien hoe door je een voetbalveld kunt naar maken.

januari 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord