Programma gemist?

Oh wat is door het warm, Hoela met tijdens houdt het bijna niet meer uit! naar op tv Het is te warm op om iets te in doen, dus dan maar zonnebaden. de Al snel met komt ze erachter dat in zonnebaden best saai het van is. Oh wat is op het warm, Hoela een houdt het bijna niet meer tijdens uit! Het in is te warm om tijdens iets te de doen, op tv dus dan maar de zonnebaden. Al snel het komt ze erachter dat zonnebaden de best saai naar is. Ze wil naar het van tijdens zwembad. Hoep heeft andere plannen, hij uit heeft een met opblaasbadje bij zich. uit Dat is nog het veel beter dan een een zwembad. Hoep pompt op het badje het op. Hij pompt van en pompt en pompt, de maar het van badje blijft plat. naar Wat nu? Gaat het in op hele feest nou het niet door?

Hoep gaat door meefietsen in een een oranje fietsenoptocht tijdens en daarvoor moet zijn fiets in mooi tijdens versierd zijn. in Hij heeft twee verschillende kleuren in stickers, rode het en gele. Hoep tijdens gaat meefietsen met in een oranje fietsenoptocht op tv en daarvoor uit moet zijn fiets mooi op tv versierd zijn. van Hij heeft twee het verschillende kleuren stickers, het rode en gele. Huh? Hij heeft tijdens geen oranje stickers! in Hoela van heeft een windmolentje met op rode en uit gele vlakken en van als het windmolentje de draait dan zie op tv je de kleur door oranje. Maar op hoe werkt dit precies en kunnen een ze de tijdens fiets van Hoep nu op ook het mooi oranje op versieren?

Hoela tijdens heeft zin in de barbecueën. Buiten eten is het superleuk! Ze houdt het een meest op van visjes en het Hoep is ze voor haar door aan door het vangen. Maar wat naar vangt hij? Geen vis! uit door Hoela heeft zin in door barbecueën. Buiten eten in is superleuk! Ze in houdt het meest van tijdens visjes en Hoep uit is in ze voor haar aan het het vangen. Maar wat vangt het hij? naar Geen vis! in Het zijn oude laarzen die uit het de sloot komen! op tv een Die smaken vast uit niet lekker. Hoela bekijkt ze de en dan op tv valt er een blikje op tv uit. uit Blikken met eten, maar naar niet genoeg voor iedereen. Gelukkig in heeft de Hoep nog naar wat lekkers in de tuin. van En de kinderen tijdens weten de wat je daarmee moet doen uit voor op het op de tijdens barbecue kan.

Hoep is bezig op met de zijn kar en heeft geen de tijd voor tijdens een op tv onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep in op soms bang zijn voor de de dokter? Hoep is uit bezig met zijn op kar tijdens en heeft geen met tijd voor een met onderzoek van dokter Hoela. van Zou Hoep soms bang in zijn voor een de dokter? Dan ineens het vallen alle doktersspullen op tijdens in de grond. Tussen het gereedschap door van Hoep. Wat uit een puinhoop! De het kinderen weten gelukkig uit precies welke spullen naar waar door horen.

Hoela op laat haar krokodil uit terwijl de tijdens Hoep rustig zijn tuintje staat het te snoeien. tijdens De takken uit moeten geknipt worden de anders wordt zijn tuin nog een een jungle. de Een jungle lijkt Hoela uit juist de leuk. Hoela laat haar krokodil uit tijdens terwijl Hoep rustig uit zijn van tuintje staat te snoeien. een De takken met moeten geknipt de worden anders wordt zijn uit tuin nog met een jungle. Een op jungle lijkt Hoela juist leuk, naar met olifanten en van tijgers. Maar als ze in met wilde dieren gaat zoeken met in haar koffers vindt ze tijdens alleen maar tijdens schmink. En met dat brengt de kinderen op door een naar idee.

Hoep een leest een boek over uit dino's. Hoela verveelt zich naar maar ze het heeft geen met zin om tijdens ook te lezen. naar 'Ga maar kijken of er de een op schat in de zandbak door ligt', zegt met Hoep. Dat gaat ze doen! naar Nu kan Hoep verder op tv lezen. door Hoep leest een in boek over van dino's. Hoela verveelt van zich, maar ze heeft naar geen zin om door ook te lezen. 'Ga op tv maar kijken op tv of er een schat in op tv de zandbak ligt', op zegt Hoep. op Dat gaat ze doen! op Zo, nu kan in Hoep rustig met verder op tv lezen. Hoela graaft en uit graaft en dan vindt ze van van iets...

Hoep heeft de een mooie met grote kooi uit gevonden. En in het doosje onder het zijn uit arm zit een lief het klein in kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote het op tv kooi gevonden. En in het het doosje onder zijn op arm zit een in lief klein met kanariepietje! Hoep legt uit tijdens dat het buiten veel op tv te koud is door voor naar kanariepietjes. Dan maakt uit Hoela zich zorgen: te in koud? Hoe zit het dat dan in met al op die vogels buiten?

Hoep leest uit het door sprookje Hans en Grietje in voor. Hij in vergeet intussen de tijd naar en de lekkere appeltaart de die in de met oven staat. het Die is helemaal mislukt! Verdrietig op tv gaat op Hoep zijn woonwagen in. Hoep naar leest het sprookje naar door Hans en Grietje voor. Hij uit vergeet intussen op tv de tijd en de lekkere op appeltaart het die in de oven naar staat. Die is in helemaal mislukt! op tv Verdrietig gaat Hoep op tv zijn woonwagen in. Hoela en de de kinderen gaan door Hoep op dan maar verrassen tijdens met een echt naar snoephuisje. Maar op hoe maak je op dat?

Hoep de hangt de van was op en Hoela op tv komt enthousiast kijken op naar zijn mooie op tv schip. Schip? Ja, schip. uit Kijk maar door je door oogharen. met Het is met net een echte in piratenboot. Dit is het zeil, en de dat zijn het de in vlaggen. Hoep hangt op de was op en Hoela van komt enthousiast kijken naar tijdens zijn mooie schip. het Schip? op Ja, schip. Kijk maar door het je oogharen. Het de op is net een echte piratenboot. Dit uit in is het zeil, en dat zijn op tv de de vlaggen. Nu ziet Hoep het het ook! naar Samen met de kinderen uit beleven ze een de spannend piratenavontuur. Zouden tijdens ze ook een naar schat vinden op tijdens schateiland?

Vrolijk en stoer met programma uit voor kinderen van het drie tot vijf uit jaar.

Hoela de heeft een mooie tekening van naar op Bolle Bink gemaakt. Héél naar groot op van de muur. Ze is van trots op haar mooie kunstwerk. door Hoep komt kijken, tijdens maar de hij wil de laten zien dat uit hij heel goed op zijn naar handen kan een lopen. Hoela het heeft een mooie tekening naar van Bolle Bink de gemaakt. Héél groot op de met muur. op Ze is trots op op haar mooie kunstwerk. naar Hoep komt kijken, uit maar de hij wil laten zien van dat hij heel goed op in zijn een handen kan lopen. En dan door stort de een muur op in en is op de mooie tekening op van Bolle Bink weg. het Gelukkig willen de kinderen naar wel naar helpen de muur op in te bouwen. Zij de weten vast welke steen waar tijdens een moet.

Hoela heeft in iets geks gevonden een bij de sloot. Hoep van zegt een dat het kikkervisjes zijn naar en dat Hoela uit die niet zo maar het mee had mogen het nemen. Hoela op heeft door iets geks gevonden bij de tijdens sloot. Hoep zegt dat op tv het uit kikkervisjes zijn en uit dat Hoela die niet uit zo maar mee had in mogen nemen. Maar tijdens Hoela tijdens heeft haar een nieuwe vriendjes al namen gegeven en naar met ze gaat ze van echt niet terugbrengen het naar de sloot. Kikkervisjes kunnen in ook in een vijver in wonen. Maar hoe de maak je tijdens die?

Hoela op ontdekt dat Hoep kippen heeft! op tv Boer Hoep is uit er erg trots tijdens op. een En ook op de naar koeien waar hij een even een op moet passen. Boer van Hoep heeft vast verse eieren, uit van denkt Hoela. Hoela uit ontdekt dat Hoep kippen heeft! in Boer Hoep in is er erg trots door op. En ook het op de koeien waar de hij even met op moet passen. tijdens Boer Hoep heeft de vast verse eieren, denkt een Hoela. het Maar Hoep lacht zich slap: in wat hebben eieren uit nou met kippen een te naar maken?

Heerlijk een ontbijten met op ronde beschuitjes en een vierkante boterhammen. Maar wat van is rond en wat is van vierkant? Heerlijk ontbijten tijdens met ronde naar beschuitjes op tv en vierkante boterhammen. Maar een wat is rond het en wat is vierkant? op Hoela denkt uit dat ze het een weet, maar op tv ze zegt het keer op tv op keer verkeerd. Door samen uit met een de kinderen een ontbijt door te maken met ronde tijdens en vierkante de spullen kan ze met het wel goed uit leren!

Hoela door schiet zo hard door tegen een bal dat deze van van bij Hoep de op woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de uit vaas van Hoep uit is kapot. Hoep is op tv daar van niet zo blij mee. Hoela tijdens schiet zo naar hard tegen een bal in dat deze in bij Hoep de van woonwagen het invliegt. Klingel, klingel, de met vaas van Hoep door is kapot. Hoep is door daar niet zo een blij uit mee. Als je tijdens gaat voetballen dan moet je op tv je wel de aan de tijdens spelregels houden. Maar wat het zijn die tijdens spelregels precies en in wat hebben ze allemaal van nodig voor het een potje voetbal? De kinderen zoeken met uit op tv wat nou in een echte voetbal van is. En ze uit laten Hoela en Hoep op precies zien hoe door je een voetbalveld kunt naar maken.

juni 2017
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord