Programma gemist?

Oh een wat is het warm, Hoela naar houdt het de bijna naar niet meer uit! Het op tv is te warm uit om iets te van doen, dus een dan maar zonnebaden. op Al snel komt tijdens ze erachter dat zonnebaden best het saai is. Oh wat in op is het warm, Hoela uit houdt het bijna niet de meer uit! van Het is te warm om de tijdens iets te doen, op dus dan maar van zonnebaden. Al snel komt ze uit erachter tijdens dat zonnebaden best saai is. Ze naar wil naar het in zwembad. Hoep heeft tijdens andere plannen, hij met op tv heeft een opblaasbadje met bij zich. Dat is op tv nog veel beter dan het een tijdens zwembad. Hoep pompt op het badje op. Hij door pompt en pompt een en pompt, maar het naar badje naar blijft plat. Wat van nu? Gaat het op hele feest nou niet op door?

Hoep op tv gaat meefietsen in een oranje op van fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets tijdens mooi versierd zijn. een Hij uit heeft twee verschillende kleuren tijdens stickers, rode en gele. in Hoep gaat het meefietsen in een het oranje op fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets op tv mooi versierd in zijn. Hij heeft de twee verschillende kleuren tijdens stickers, rode de en gele. Huh? Hij heeft met geen oranje stickers! uit Hoela in heeft een windmolentje met naar rode en gele tijdens vlakken en door als het windmolentje draait een dan zie door je de kleur oranje. van Maar hoe werkt naar dit op precies en kunnen ze de in fiets de van Hoep nu ook naar mooi oranje de versieren?

Hoela het heeft zin in barbecueën. Buiten naar eten is superleuk! met tijdens Ze houdt het met meest van visjes een en Hoep is van ze voor haar uit aan het vangen. tijdens Maar wat vangt hij? Geen een vis! Hoela het heeft zin met in barbecueën. Buiten eten is een superleuk! Ze met houdt het meest op van visjes en de Hoep is naar ze voor haar aan het vangen. op Maar wat vangt op tv hij? Geen op vis! op tv Het zijn oude laarzen die de uit de sloot door komen! Die smaken vast op tv niet lekker. van Hoela bekijkt ze en van dan valt er door een blikje uit. op tv Blikken met naar eten, het maar niet genoeg voor iedereen. in Gelukkig heeft uit Hoep nog wat lekkers tijdens in de tuin. En op de kinderen de weten wat op je daarmee in moet doen voor het op de in barbecue op tv kan.

Hoep is bezig een met het zijn kar en heeft geen op tijd voor een door onderzoek van op dokter Hoela. Zou naar Hoep soms bang zijn van voor de de dokter? Hoep met is bezig met zijn kar de van en heeft geen tijd naar voor een onderzoek van op dokter het Hoela. Zou Hoep met soms bang zijn voor de van dokter? Dan op tv ineens vallen alle doktersspullen op op een de grond. Tussen het gereedschap op van Hoep. Wat naar een het puinhoop! De kinderen weten uit gelukkig precies welke op spullen waar in horen.

Hoela uit laat haar krokodil uit terwijl in Hoep het rustig zijn tuintje van staat te snoeien. De takken op tv moeten de geknipt worden anders van wordt zijn tuin nog op een het jungle. Een jungle lijkt Hoela in juist leuk. Hoela laat naar haar krokodil uit door terwijl Hoep rustig in zijn tuintje staat de te snoeien. naar De takken moeten door geknipt worden naar anders wordt zijn een tuin nog een jungle. op Een jungle lijkt uit Hoela juist tijdens leuk, met tijdens olifanten en tijgers. Maar als ze uit wilde dieren op gaat zoeken in tijdens haar koffers vindt ze het alleen maar in schmink. door En dat brengt de kinderen op op op tv een idee.

Hoep leest een een tijdens boek over dino's. Hoela tijdens verveelt zich maar ze met heeft op geen zin om ook te lezen. van 'Ga door maar kijken of er een op schat in uit de zandbak de ligt', zegt Hoep. Dat gaat op tijdens ze doen! Nu kan Hoep verder naar lezen. uit Hoep leest een met boek over door dino's. Hoela verveelt uit zich, maar ze met heeft geen zin om ook te van lezen. 'Ga maar op tv kijken een of er naar een schat in door de zandbak ligt', op tv zegt Hoep. Dat de gaat ze doen! Zo, een nu kan Hoep van rustig verder een lezen. Hoela graaft en in graaft en dan in vindt ze in iets...

Hoep een heeft een mooie grote op tv kooi gevonden. En uit in het doosje onder een op tv zijn arm zit een lief klein in de kanariepietje! Hoep heeft tijdens een mooie grote kooi uit gevonden. En op in het doosje op onder zijn arm zit een met lief klein op tv kanariepietje! Hoep legt uit dat van het buiten in veel op te koud is uit voor kanariepietjes. Dan naar maakt Hoela zich zorgen: door te koud? Hoe zit dat met dan met een al die vogels van buiten?

Hoep leest het het met sprookje Hans en op Grietje voor. Hij vergeet intussen op de tijd en de naar lekkere appeltaart van die in de op oven staat. Die op tv is met helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn van woonwagen in. het Hoep leest het uit sprookje Hans in en Grietje voor. door Hij vergeet intussen de de tijd en naar de lekkere appeltaart die in in op tv de oven staat. Die van is helemaal mislukt! Verdrietig gaat een Hoep zijn in woonwagen in. Hoela en naar op de kinderen gaan Hoep door dan maar verrassen met een door op tv echt snoephuisje. Maar hoe maak uit je het dat?

Hoep hangt het de was op tijdens en Hoela komt enthousiast de kijken naar zijn naar mooie schip. van Schip? naar Ja, schip. Kijk tijdens maar door je oogharen. Het is naar met net een echte piratenboot. het Dit is het zeil, van en dat de zijn de vlaggen. Hoep hangt het de was het op en Hoela komt met enthousiast kijken uit naar zijn een mooie schip. Schip? Ja, schip. in uit Kijk maar door in je oogharen. Het is net een de door echte piratenboot. Dit is het tijdens zeil, in en dat zijn de vlaggen. door Nu ziet met Hoep het ook! Samen met door de kinderen beleven in tijdens ze een spannend piratenavontuur. Zouden ze uit naar ook een schat vinden op op schateiland?

Vrolijk en stoer door van programma voor kinderen met van drie tot naar vijf jaar.

Hoela het heeft een mooie tekening op van uit Bolle Bink gemaakt. Héél door groot op naar de muur. Ze is trots op in haar mooie in kunstwerk. Hoep komt een kijken, maar hij wil van een laten zien dat op hij heel goed op in zijn handen kan lopen. Hoela uit een heeft een mooie tekening van het Bolle Bink gemaakt. Héél met groot op de de muur. Ze uit is trots op op tv haar mooie in kunstwerk. Hoep met komt kijken, maar hij wil laten van zien dat hij uit heel goed op op tv zijn handen naar kan lopen. En van dan stort van de muur door in en is de een mooie tekening van Bolle Bink naar het weg. Gelukkig willen de uit kinderen wel in helpen de muur op op te bouwen. naar Zij weten vast welke uit steen waar de moet.

Hoela in heeft iets het geks gevonden bij de sloot. het Hoep zegt dat het het kikkervisjes zijn en op tv dat Hoela het die niet zo van maar mee had de mogen nemen. een Hoela heeft iets uit geks gevonden bij het de sloot. Hoep zegt de dat in het kikkervisjes zijn en dat de Hoela die niet zo door maar mee tijdens had mogen nemen. Maar door Hoela heeft haar in in nieuwe vriendjes al namen naar gegeven en op tv ze gaat ze echt op niet terugbrengen naar door de sloot. Kikkervisjes kunnen op ook in een een vijver de wonen. Maar hoe in maak je die?

Hoela tijdens ontdekt dat Hoep met kippen heeft! Boer Hoep is het er erg op tv trots op. En ook het op de het koeien in waar hij even op op moet passen. Boer Hoep heeft met vast verse eieren, de denkt Hoela. Hoela tijdens ontdekt dat Hoep naar kippen heeft! Boer met Hoep is met er erg trots op. de En met ook op de koeien waar de door hij even op moet passen. Boer uit Hoep heeft vast uit verse eieren, in denkt Hoela. naar Maar Hoep tijdens lacht zich slap: wat hebben met eieren nou met het kippen in te maken?

Heerlijk ontbijten met op met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar een wat is van rond en wat is met vierkant? Heerlijk een ontbijten met ronde het beschuitjes en vierkante naar boterhammen. naar Maar wat is rond en naar wat is door vierkant? Hoela denkt dat ze met het weet, met maar op tv ze zegt het keer op de keer op verkeerd. Door samen met de het kinderen met een ontbijt te maken naar met ronde en naar vierkante spullen kan ze het op tv wel goed door leren!

Hoela van schiet zo hard tegen een van bal dat in deze bij Hoep op tv de woonwagen het invliegt. Klingel, klingel, de vaas een van Hoep is het een kapot. Hoep is daar de niet zo blij mee. op Hoela schiet zo hard op tv tegen een bal uit een dat deze bij Hoep de woonwagen een een invliegt. Klingel, klingel, de van vaas van Hoep met is kapot. van Hoep is daar met niet zo blij mee. Als van je gaat de voetballen dan moet je je uit tijdens wel aan de door spelregels houden. Maar wat zijn de die naar spelregels precies en wat hebben ze uit allemaal nodig voor tijdens uit een potje voetbal? De kinderen in zoeken uit wat nou van een echte in voetbal is. En ze naar laten Hoela door en naar Hoep precies zien hoe je een een voetbalveld kunt in maken.

januari 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord