Programma gemist?

Oh op tv wat is het warm, naar Hoela houdt de het bijna niet meer uit! met Het is te naar warm door om iets te doen, dus door dan maar zonnebaden. met een Al snel komt ze uit erachter dat door zonnebaden best saai uit is. Oh wat met is het warm, Hoela houdt het van bijna door niet meer uit! Het is een met te warm om op tv iets te doen, dus dan maar op zonnebaden. Al een snel de komt ze erachter dat zonnebaden op tv best saai is. Ze op tv wil naar het een zwembad. Hoep het heeft andere plannen, hij van heeft een opblaasbadje van bij op tv zich. Dat is op tv nog veel beter dan een het een zwembad. Hoep pompt het van badje op. Hij pompt en uit pompt in en pompt, maar tijdens het badje blijft plat. een Wat nu? Gaat het de hele feest met nou naar niet door?

Hoep gaat meefietsen het in naar een oranje de fietsenoptocht en daarvoor moet zijn de fiets mooi een versierd zijn. van Hij heeft twee verschillende in kleuren stickers, rode en gele. tijdens Hoep gaat meefietsen een in door een oranje fietsenoptocht en op tv daarvoor moet zijn fiets naar mooi versierd zijn. tijdens Hij heeft twee uit verschillende kleuren tijdens stickers, de rode en gele. Huh? Hij heeft op met geen oranje stickers! Hoela in heeft een windmolentje met de rode en tijdens gele vlakken en als door het naar windmolentje draait dan naar zie je de kleur in oranje. Maar hoe werkt het dit precies en op kunnen ze de fiets door van Hoep nu door ook het mooi oranje op tv versieren?

Hoela in heeft zin tijdens in barbecueën. Buiten eten het is superleuk! Ze houdt het door meest van het visjes en Hoep op is ze van voor haar aan het vangen. in tijdens Maar wat vangt hij? Geen vis! met Hoela heeft zin in in in barbecueën. Buiten eten is superleuk! het een Ze houdt het meest van tijdens visjes op tv en Hoep is op tv ze voor haar aan het de vangen. Maar door wat vangt hij? Geen naar vis! Het zijn op tv oude laarzen die uit tijdens de uit sloot komen! Die smaken vast uit niet lekker. Hoela met bekijkt in ze en dan valt er van een een blikje uit. een Blikken met eten, de maar niet genoeg voor iedereen. naar Gelukkig heeft Hoep nog in wat tijdens lekkers in de tuin. En uit op de kinderen weten wat van je daarmee moet doen het voor het op op de barbecue door kan.

Hoep met is bezig met door zijn kar en heeft met geen door tijd voor een uit onderzoek van dokter op Hoela. Zou Hoep soms bang op zijn voor de dokter? met Hoep is op tv bezig met op zijn kar in en heeft geen tijd voor een tijdens onderzoek van op tv dokter Hoela. Zou Hoep tijdens soms met bang zijn voor de dokter? een Dan ineens vallen uit alle een doktersspullen op de grond. Tussen op het gereedschap van op tv Hoep. naar Wat een puinhoop! De het kinderen weten een gelukkig precies welke naar spullen waar uit horen.

Hoela laat haar op krokodil naar uit terwijl Hoep rustig zijn een tuintje staat uit te snoeien. de De takken moeten op tv geknipt worden anders wordt zijn een uit tuin nog een jungle. op tv Een jungle lijkt Hoela juist met leuk. Hoela de laat haar krokodil uit een uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje met staat te snoeien. De van in takken moeten geknipt uit worden anders wordt zijn tuin naar nog een jungle. Een een jungle een lijkt Hoela juist leuk, van met naar olifanten en tijgers. Maar in als ze wilde dieren gaat van zoeken op tv in haar het koffers vindt ze alleen met maar schmink. En naar dat brengt uit de kinderen op een op tv idee.

Hoep leest een het boek een over dino's. Hoela op tv verveelt zich maar ze heeft een geen een zin om ook te tijdens lezen. 'Ga maar een kijken met of er een in schat in de zandbak ligt', op zegt Hoep. Dat tijdens gaat het ze doen! Nu kan Hoep verder op tv lezen. Hoep op leest een boek over in dino's. uit Hoela verveelt zich, maar tijdens ze heeft geen een zin om ook op tv te lezen. 'Ga maar op tv kijken of tijdens er een schat in op de tijdens zandbak ligt', zegt Hoep. Dat in op gaat ze doen! uit Zo, nu kan Hoep rustig verder naar met lezen. Hoela graaft en graaft en op tv dan door vindt ze in iets...

Hoep heeft een het mooie grote op tv kooi gevonden. van En in het het doosje onder zijn arm zit het tijdens een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een een mooie grote door een kooi gevonden. En in het een doosje onder zijn arm een naar zit een lief klein een kanariepietje! Hoep legt door uit dat het buiten veel in te in koud is de voor kanariepietjes. Dan maakt Hoela zich met het zorgen: te koud? Hoe in zit dat dan met al het die van vogels buiten?

Hoep leest in het in sprookje Hans en Grietje voor. door Hij vergeet uit intussen de tijd en de het lekkere appeltaart met die in van de oven staat. Die uit is helemaal met mislukt! Verdrietig in gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep naar leest het sprookje op tv Hans en Grietje op voor. Hij naar vergeet intussen de op tv tijd en de lekkere een appeltaart die in op de tijdens oven staat. Die is helemaal tijdens mislukt! Verdrietig gaat in Hoep zijn uit woonwagen in. naar Hoela en de kinderen tijdens gaan Hoep met dan maar verrassen met een de een echt snoephuisje. Maar door hoe maak je tijdens dat?

Hoep hangt de een was op van en Hoela komt op tv enthousiast kijken naar zijn op tv op mooie schip. Schip? een Ja, schip. Kijk de maar door je oogharen. Het van is net een echte naar piratenboot. Dit is de het zeil, en naar naar dat zijn de naar vlaggen. Hoep hangt de was op op tv en van Hoela komt enthousiast kijken naar uit de zijn mooie schip. Schip? de Ja, schip. Kijk maar de door het je oogharen. Het is net uit een echte piratenboot. tijdens Dit door is het zeil, en met dat zijn de vlaggen. naar Nu ziet op Hoep het met ook! Samen met de kinderen tijdens beleven ze een spannend op tv piratenavontuur. tijdens Zouden ze ook een de schat vinden op door schateiland?

Vrolijk en een stoer programma voor kinderen uit van met drie tot vijf het jaar.

Hoela naar heeft een mooie tekening de van Bolle Bink gemaakt. de Héél een groot op met de muur. Ze in is trots op haar mooie het kunstwerk. Hoep uit komt kijken, maar hij wil uit laten het zien dat de hij heel goed in op zijn handen naar kan lopen. Hoela van heeft een mooie door tekening van Bolle uit Bink gemaakt. Héél groot op op tv de muur. Ze een is trots op het haar mooie kunstwerk. Hoep een komt kijken, maar naar hij wil door laten zien dat hij het op tv heel goed op zijn handen kan met met lopen. En dan stort de muur uit in door en is de met mooie tekening van Bolle Bink met weg. Gelukkig willen op tv de kinderen tijdens wel helpen het de muur op te bouwen. de Zij met weten vast welke op tv steen waar het moet.

Hoela tijdens heeft iets door geks gevonden bij met de sloot. Hoep in zegt dat het kikkervisjes zijn op en dat Hoela die van tijdens niet zo maar de mee had mogen nemen. tijdens Hoela heeft iets uit geks gevonden bij tijdens de sloot. Hoep tijdens zegt dat het kikkervisjes op zijn en dat Hoela door die niet zo uit maar in mee had mogen het nemen. Maar met Hoela heeft haar nieuwe vriendjes op tv al namen gegeven en uit uit ze gaat ze naar echt niet terugbrengen naar de sloot. uit Kikkervisjes kunnen op ook in een op vijver wonen. Maar uit hoe maak op je die?

Hoela ontdekt dat naar Hoep een kippen heeft! Boer Hoep is met er erg de trots van op. En ook op uit de koeien waar hij tijdens even op moet passen. in Boer door Hoep heeft het vast verse eieren, denkt Hoela. naar Hoela ontdekt naar dat Hoep kippen het heeft! Boer tijdens Hoep is er naar erg trots op. met En ook op de koeien waar het hij even op de moet passen. Boer van in Hoep heeft vast verse eieren, denkt in Hoela. Maar van Hoep op tv lacht zich slap: wat uit hebben eieren nou met op kippen te uit maken?

Heerlijk ontbijten met een ronde beschuitjes een en vierkante naar boterhammen. Maar het wat is rond en in wat is vierkant? de Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes uit en vierkante boterhammen. door Maar wat is met rond en uit wat is een vierkant? Hoela denkt met dat ze het naar weet, maar ze zegt het met keer op op keer verkeerd. het Door samen de met de kinderen een het ontbijt te door maken met ronde en vierkante uit spullen kan ze het met wel door goed leren!

Hoela uit schiet zo hard op tv tegen een bal uit dat deze bij het Hoep de woonwagen uit invliegt. Klingel, met klingel, de vaas naar van Hoep is naar kapot. Hoep is daar niet zo met naar blij mee. Hoela schiet de zo hard op tv tegen een bal dat naar deze bij tijdens Hoep de woonwagen invliegt. naar Klingel, klingel, de vaas van door Hoep is op kapot. Hoep met is daar niet zo blij van mee. door Als je in gaat voetballen dan moet je met je naar wel aan de het spelregels houden. Maar door wat zijn die spelregels precies uit en tijdens wat hebben ze allemaal nodig op tv voor het een potje voetbal? De kinderen zoeken op op tv uit wat nou een echte voetbal tijdens is. En op ze laten Hoela op en Hoep precies zien in hoe de je een van voetbalveld kunt maken.

november 2019
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!