Programma gemist?

Oh in wat is het uit warm, Hoela houdt van het bijna niet meer op uit! Het op tv is te warm naar om iets in te doen, dus op tv dan maar zonnebaden. Al een snel komt ze erachter dat door een zonnebaden best saai uit is. Oh wat naar is het warm, op Hoela houdt het met bijna niet meer uit! Het van is te warm naar om uit iets te doen, dus dan maar een zonnebaden. Al snel op tv komt ze erachter door dat zonnebaden naar best saai is. een Ze wil naar het met zwembad. Hoep heeft door andere op plannen, hij heeft een opblaasbadje van bij zich. Dat het op is nog veel beter van dan een op zwembad. Hoep pompt het badje in op. Hij pompt en op tv pompt en pompt, de maar het badje in blijft in plat. Wat nu? Gaat het uit hele met feest nou niet van door?

Hoep tijdens gaat meefietsen in een naar oranje de fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets met mooi versierd zijn. de op Hij heeft twee het verschillende kleuren stickers, rode en gele. met in Hoep gaat meefietsen naar in een oranje uit fietsenoptocht en daarvoor moet zijn naar fiets mooi versierd de zijn. Hij heeft twee naar verschillende op tv kleuren stickers, rode het en gele. Huh? Hij in heeft geen oranje stickers! uit Hoela heeft de een op windmolentje met rode en gele het vlakken en op als het de windmolentje draait dan zie van je de kleur oranje. naar Maar hoe uit werkt dit precies en uit kunnen van ze de fiets van Hoep een nu ook tijdens mooi oranje op versieren?

Hoela heeft zin op in tijdens barbecueën. Buiten door eten is superleuk! op Ze houdt het het meest van visjes en Hoep de is ze voor op tv haar aan het vangen. de Maar wat op tv vangt hij? in Geen vis! Hoela heeft zin naar in barbecueën. Buiten in een eten is superleuk! Ze houdt de het meest tijdens van visjes en Hoep door is door ze voor haar op tv aan het vangen. Maar wat op tv vangt hij? op Geen vis! Het zijn oude op laarzen die uit op de sloot van komen! Die smaken tijdens vast niet lekker. van Hoela bekijkt ze en een dan het valt er een blikje uit uit. Blikken met in eten, maar van niet genoeg voor iedereen. uit Gelukkig heeft met Hoep nog wat uit lekkers in de tuin. met En de kinderen van weten wat je daarmee door moet doen in voor het op de de van barbecue kan.

Hoep is de bezig met zijn kar uit en heeft in geen tijd voor het een onderzoek van dokter naar naar Hoela. Zou Hoep de soms bang zijn voor de dokter? naar naar Hoep is bezig met zijn naar kar en heeft tijdens geen tijd met voor een onderzoek naar van dokter Hoela. Zou van Hoep naar soms bang zijn voor op tv de dokter? Dan ineens vallen in alle doktersspullen tijdens op het de grond. Tussen het gereedschap naar van het Hoep. Wat een puinhoop! De kinderen in op weten gelukkig precies welke in spullen waar op tv horen.

Hoela laat haar naar krokodil van uit terwijl door Hoep rustig zijn uit tuintje staat te snoeien. De op tv takken moeten geknipt het worden anders op tv wordt zijn uit tuin nog een jungle. Een door jungle lijkt uit Hoela juist leuk. tijdens Hoela laat haar krokodil tijdens uit terwijl op tv Hoep rustig met zijn tuintje staat te snoeien. het De takken moeten door geknipt worden anders wordt uit een zijn tuin nog op tv een jungle. Een in jungle lijkt Hoela juist leuk, de met olifanten en tijgers. uit Maar naar als ze wilde dieren op gaat zoeken in de haar koffers vindt in ze alleen maar schmink. tijdens En in dat brengt de kinderen op op een door idee.

Hoep leest uit een boek over dino's. op Hoela verveelt zich de op maar ze heeft geen zin het om ook te lezen. een door 'Ga maar kijken naar of er een van schat in de zandbak ligt', in zegt Hoep. Dat tijdens gaat ze doen! Nu op kan Hoep verder naar lezen. Hoep leest op tv een boek over met dino's. uit Hoela verveelt zich, maar door ze heeft geen tijdens zin door om ook te lezen. uit 'Ga maar kijken of er uit een schat een in de zandbak ligt', naar zegt in Hoep. Dat gaat ze doen! op Zo, nu kan op door Hoep rustig verder door lezen. Hoela graaft en graaft en uit uit dan vindt ze naar iets...

Hoep heeft een naar mooie grote de kooi gevonden. een En in het doosje onder in zijn arm zit uit een lief op klein kanariepietje! Hoep naar heeft een naar mooie grote kooi gevonden. En op in het van doosje onder zijn een arm zit een lief met een klein kanariepietje! Hoep legt het uit dat het op buiten veel in te koud is voor kanariepietjes. Dan naar maakt Hoela naar zich zorgen: tijdens te koud? Hoe zit dat tijdens uit dan met al op tv die vogels buiten?

Hoep de leest het de sprookje Hans en Grietje voor. Hij de vergeet intussen de op tv tijd en uit de lekkere appeltaart uit die in de tijdens oven in staat. Die is helemaal mislukt! op Verdrietig door gaat Hoep zijn woonwagen met in. Hoep leest het op sprookje Hans en Grietje de voor. Hij vergeet door intussen naar de tijd en in de lekkere het appeltaart die in de oven staat. een Die is van helemaal tijdens mislukt! Verdrietig gaat uit Hoep zijn woonwagen in. Hoela op tv en de door kinderen gaan Hoep dan maar uit verrassen met naar een echt een snoephuisje. Maar van hoe maak je een dat?

Hoep hangt de op was op het en met Hoela komt enthousiast naar kijken naar zijn mooie schip. op Schip? op Ja, schip. Kijk het maar door je oogharen. Het is tijdens in net een echte piratenboot. met Dit is uit het zeil, en dat uit zijn de met vlaggen. Hoep hangt de was in op een en Hoela komt tijdens enthousiast kijken naar zijn mooie schip. naar naar Schip? Ja, schip. Kijk de maar door je oogharen. door Het is door net een echte piratenboot. in Dit is het zeil, tijdens de en dat zijn de vlaggen. in Nu ziet Hoep de het ook! Samen naar met de kinderen beleven door ze een door spannend piratenavontuur. het Zouden ze ook een schat in vinden op op schateiland?

Vrolijk en met stoer programma voor van kinderen van door drie tot het vijf jaar.

Hoela heeft op een mooie door tekening van tijdens Bolle Bink gemaakt. het Héél groot op de het muur. Ze is het trots op haar een mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, op tv op maar hij wil laten zien van dat door hij heel goed op op tv zijn handen kan lopen. uit Hoela op tv heeft een mooie van tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél op tv groot in op de in muur. Ze is van trots op haar mooie op kunstwerk. Hoep komt kijken, een maar hij op tv wil laten zien dat van hij heel goed op op zijn handen op tv kan lopen. En op dan met stort de muur in en een is de mooie tekening naar door van Bolle Bink weg. Gelukkig op willen de in kinderen wel helpen de muur op op met te bouwen. op tv Zij weten vast welke steen waar het met moet.

Hoela naar heeft iets geks gevonden bij met de op sloot. Hoep zegt dat het uit door kikkervisjes zijn en dat tijdens Hoela die de niet zo maar mee had mogen door op nemen. Hoela heeft iets de geks gevonden bij het de sloot. de Hoep zegt dat door het kikkervisjes zijn en dat Hoela met op die niet zo maar mee van had mogen nemen. Maar op Hoela met heeft haar een nieuwe vriendjes al namen gegeven en de ze gaat ze door echt niet de terugbrengen door naar de sloot. Kikkervisjes op kunnen ook in de een vijver op tv wonen. Maar hoe maak je het die?

Hoela door ontdekt dat het Hoep kippen heeft! op tv Boer Hoep is er erg met trots op. tijdens En ook op tv op de koeien waar de hij even tijdens op moet passen. Boer Hoep heeft op vast verse het eieren, denkt Hoela. een Hoela ontdekt door dat Hoep kippen van heeft! Boer Hoep een is er erg op trots op. En door ook op de met koeien waar hij even op op tv moet uit passen. Boer Hoep uit heeft vast verse eieren, op tv denkt Hoela. Maar van Hoep lacht een zich slap: wat hebben eieren op nou een met kippen te van maken?

Heerlijk ontbijten met in ronde naar beschuitjes en vierkante op tv boterhammen. Maar tijdens wat is rond en wat is in uit vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde door beschuitjes van en vierkante boterhammen. Maar wat tijdens is rond tijdens en wat van is vierkant? Hoela uit denkt dat ze het weet, maar een van ze zegt het keer op keer door naar verkeerd. Door samen met de door kinderen een ontbijt te van uit maken met ronde en naar vierkante spullen kan ze op het wel het goed leren!

Hoela door schiet zo hard tegen een een op tv bal dat deze bij Hoep de op tv van woonwagen invliegt. Klingel, op klingel, de vaas uit van Hoep is kapot. Hoep door is daar niet zo met blij mee. Hoela van schiet zo hard door tegen een uit bal dat deze in bij Hoep de woonwagen tijdens de invliegt. Klingel, klingel, de vaas tijdens van Hoep naar is kapot. een Hoep is daar niet zo door blij mee. Als op je met gaat voetballen dan het moet je je wel op aan de spelregels houden. het Maar wat uit zijn die spelregels precies tijdens en wat hebben ze de allemaal nodig voor in een potje voetbal? een uit De kinderen zoeken uit wat met nou een op echte voetbal is. En in ze laten Hoela en van Hoep precies zien op hoe naar je een voetbalveld op kunt maken.

oktober 2017
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord