Programma gemist?

Oh wat een is het warm, Hoela door houdt uit het bijna niet tijdens meer uit! Het met is te warm om van iets te doen, dus het dan maar naar zonnebaden. Al uit snel komt ze erachter het dat zonnebaden best in saai is. Oh op wat is naar het warm, Hoela houdt in het in bijna niet meer uit! door Het is te in warm om iets te doen, op dus dan maar in van zonnebaden. Al snel op tv komt ze erachter dat zonnebaden met best saai is. Ze uit met wil naar het uit zwembad. Hoep heeft andere het plannen, hij heeft naar een opblaasbadje van bij zich. Dat is nog veel van beter dan een op tv zwembad. Hoep op tv pompt het badje op. uit Hij pompt en met pompt en pompt, in maar het badje op tv blijft plat. het Wat nu? het Gaat het hele feest met nou niet het door?

Hoep gaat naar meefietsen in een uit oranje fietsenoptocht uit en daarvoor moet zijn fiets naar mooi versierd met zijn. Hij heeft tijdens twee verschillende een kleuren stickers, rode en met gele. Hoep gaat meefietsen door in de een oranje fietsenoptocht een en daarvoor moet zijn op fiets mooi op tv versierd zijn. Hij naar heeft twee verschillende het kleuren stickers, rode en van gele. Huh? Hij op heeft geen oranje met stickers! Hoela op heeft een windmolentje de met rode en gele de vlakken en door als het windmolentje draait dan van zie uit je de kleur het oranje. Maar hoe met werkt dit precies door en kunnen ze de fiets het van Hoep nu op tv ook in mooi oranje in versieren?

Hoela heeft de zin in barbecueën. met Buiten eten tijdens is superleuk! Ze uit houdt het een meest van visjes en Hoep met is met ze voor haar door aan het vangen. Maar in wat vangt tijdens hij? Geen vis! Hoela een heeft zin in barbecueën. op Buiten eten is een superleuk! met Ze houdt het een meest van visjes op tv en Hoep is een ze voor haar aan het vangen. uit Maar wat vangt naar hij? Geen in vis! Het zijn door oude laarzen met die uit de op tv sloot komen! Die op smaken vast niet met lekker. Hoela bekijkt ze op tv en dan valt naar er tijdens een blikje uit. door Blikken met eten, maar niet uit genoeg voor iedereen. Gelukkig naar heeft Hoep een nog wat lekkers in van de naar tuin. En op de kinderen weten wat je daarmee op tv moet doen voor het op het op de naar barbecue kan.

Hoep op is bezig met zijn met kar en heeft geen uit tijd voor de een van onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep tijdens soms bang op zijn met voor de dokter? Hoep is op tv bezig met zijn kar de en tijdens heeft geen tijd op voor een onderzoek van door dokter Hoela. de Zou Hoep soms bang met zijn voor de dokter? op tv Dan op tv ineens vallen alle een doktersspullen op een de grond. Tussen het van gereedschap van naar Hoep. Wat een het puinhoop! De kinderen weten gelukkig het precies op welke spullen waar van horen.

Hoela laat haar uit krokodil uit de terwijl Hoep een rustig zijn tuintje staat te de snoeien. De takken uit moeten geknipt worden het anders een wordt zijn uit tuin nog een jungle. Een jungle tijdens uit lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat de haar krokodil het uit in terwijl Hoep rustig zijn de tuintje staat met te snoeien. De takken moeten van geknipt naar worden anders wordt zijn tuin met nog een jungle. Een in het jungle lijkt Hoela juist de leuk, met olifanten uit en tijgers. Maar als ze door wilde dieren gaat een zoeken op tv in haar koffers vindt ze tijdens alleen uit maar schmink. het En dat brengt de kinderen op een een door idee.

Hoep naar leest een boek in over dino's. Hoela naar verveelt zich maar ze heeft naar op tv geen zin om ook te in lezen. 'Ga door maar kijken of naar er een schat in de in zandbak ligt', zegt naar Hoep. Dat tijdens gaat ze doen! Nu van kan een Hoep verder lezen. uit Hoep leest een van boek over dino's. Hoela tijdens verveelt zich, maar ze een heeft door geen zin om ook te van lezen. 'Ga maar op kijken of op tv er een op schat in de zandbak van ligt', zegt tijdens Hoep. Dat gaat ze van doen! Zo, naar nu kan Hoep rustig verder door lezen. door Hoela graaft en graaft een en een dan vindt ze het iets...

Hoep het heeft een naar mooie grote kooi gevonden. En in van het doosje op onder zijn met arm zit een uit lief klein kanariepietje! Hoep op heeft een mooie een grote kooi gevonden. van En in het doosje op onder zijn naar arm uit zit een lief klein tijdens kanariepietje! Hoep legt het uit dat het buiten veel in in te koud is voor kanariepietjes. van Dan maakt Hoela naar zich zorgen: te koud? op tijdens Hoe zit dat dan tijdens met al die vogels in buiten?

Hoep leest het door sprookje Hans en van Grietje voor. tijdens Hij vergeet intussen met de tijdens tijd en de op lekkere appeltaart die in de de oven met staat. Die is de helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn het woonwagen uit in. Hoep een leest het sprookje Hans de en Grietje voor. Hij vergeet met intussen de de tijd en de op lekkere appeltaart naar die in de van oven staat. Die uit is helemaal mislukt! Verdrietig gaat van Hoep zijn in woonwagen in. Hoela en op tv de kinderen gaan uit Hoep dan maar op tv verrassen met een een tijdens echt snoephuisje. Maar hoe van maak je door dat?

Hoep hangt de met was op en van Hoela komt met enthousiast kijken naar zijn de mooie schip. Schip? op Ja, de schip. Kijk een maar door je oogharen. Het tijdens is net uit een echte piratenboot. Dit op is het zeil, en in dat zijn een de vlaggen. Hoep op hangt de van was op en het Hoela komt enthousiast op kijken naar tijdens zijn mooie schip. Schip? naar Ja, schip. Kijk maar in door je oogharen. op tv Het is net van een met echte piratenboot. Dit uit is het zeil, een en dat zijn de de vlaggen. Nu ziet Hoep uit het ook! Samen met een de kinderen op tv beleven ze een van spannend piratenavontuur. Zouden het ze ook tijdens een schat op tv vinden op schateiland?

Vrolijk op en stoer programma voor kinderen uit van drie naar tot vijf met jaar.

Hoela heeft de een met mooie tekening van Bolle Bink tijdens gemaakt. Héél groot op in op de muur. Ze is trots tijdens op haar mooie het kunstwerk. op Hoep komt kijken, maar op tv hij wil laten zien dat uit hij heel op tv goed op zijn met handen kan lopen. Hoela het heeft een mooie tijdens tekening van Bolle op Bink gemaakt. Héél een groot op van de uit muur. Ze is trots op haar naar mooie kunstwerk. Hoep uit komt kijken, uit maar hij het wil laten zien dat op tv hij door heel goed op van zijn handen kan lopen. En door dan stort de muur tijdens in de en is de in mooie tekening van Bolle Bink de weg. Gelukkig in willen de een kinderen wel helpen naar de muur op te bouwen. uit de Zij weten vast welke steen de waar het moet.

Hoela in heeft iets geks gevonden van bij de sloot. Hoep door zegt dat het op tv kikkervisjes naar zijn en dat Hoela die een niet zo maar het mee had uit mogen nemen. Hoela heeft van iets tijdens geks gevonden met bij de sloot. Hoep zegt dat van het de kikkervisjes zijn en dat in Hoela die niet zo de maar mee naar had op tv mogen nemen. Maar Hoela heeft op tv haar nieuwe vriendjes al van namen gegeven tijdens en ze gaat ze met naar echt niet terugbrengen naar de sloot. op Kikkervisjes op tv kunnen ook tijdens in een vijver wonen. Maar hoe tijdens van maak je die?

Hoela door ontdekt dat door Hoep kippen heeft! het Boer Hoep is op er erg trots op. En uit ook op in de koeien waar hij even met op op tv moet passen. Boer Hoep op tv heeft vast naar verse eieren, denkt Hoela. op tv Hoela uit ontdekt dat Hoep kippen heeft! op Boer Hoep is in er op tv erg trots op. En ook op door de de koeien waar hij een even op moet passen. Boer uit Hoep heeft vast op tv het verse eieren, denkt het Hoela. Maar Hoep lacht zich van slap: wat van hebben eieren nou op tv met kippen uit te maken?

Heerlijk uit ontbijten met ronde beschuitjes op en met vierkante boterhammen. Maar wat is een rond en wat de is vierkant? Heerlijk ontbijten tijdens door met ronde beschuitjes de en vierkante boterhammen. Maar wat is de rond en uit wat is vierkant? door Hoela denkt dat een ze tijdens het weet, maar ze met zegt het keer een op keer verkeerd. tijdens Door samen naar met de kinderen een uit ontbijt te maken met tijdens ronde en vierkante in spullen kan het ze het wel een goed leren!

Hoela uit schiet zo in hard tegen een bal op dat deze bij naar Hoep de woonwagen invliegt. op tv Klingel, klingel, de het vaas tijdens van Hoep is naar kapot. Hoep is daar niet een zo de blij mee. Hoela schiet op zo hard tegen van een bal dat op deze bij Hoep tijdens de woonwagen invliegt. Klingel, uit klingel, de vaas een van Hoep is kapot. in het Hoep is daar niet op zo blij mee. Als naar je gaat voetballen met dan op tv moet je je wel aan tijdens de het spelregels houden. Maar wat door zijn die de spelregels precies en uit wat hebben ze allemaal nodig voor met naar een potje voetbal? De kinderen van zoeken uit uit wat nou een tijdens echte voetbal is. En in ze laten een Hoela en Hoep precies met zien hoe je de een in voetbalveld kunt maken.

mei 2018
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord