Programma gemist?

Oh wat op is het warm, op tv Hoela houdt het bijna op in niet meer uit! Het is een te warm om iets de te doen, op dus dan maar tijdens zonnebaden. op tv Al snel komt ze erachter dat tijdens op tv zonnebaden best saai uit is. Oh wat is naar het warm, met Hoela houdt het op tv bijna niet meer uit! Het is de naar te warm om iets in te doen, dus naar dan maar zonnebaden. de Al snel komt ze erachter het dat de zonnebaden best saai is. het Ze wil naar een het zwembad. Hoep naar heeft andere plannen, hij het in heeft een opblaasbadje bij zich. Dat naar is nog in veel beter dan een op tv zwembad. Hoep de pompt het badje op. op tv met Hij pompt en pompt en uit pompt, het maar het badje op blijft plat. Wat nu? Gaat in het hele feest naar nou niet van door?

Hoep van gaat meefietsen in een oranje met op fietsenoptocht en daarvoor de moet zijn fiets mooi de versierd zijn. Hij heeft een twee verschillende kleuren stickers, tijdens rode en de gele. in Hoep gaat meefietsen in een door oranje fietsenoptocht en een daarvoor moet zijn van fiets mooi versierd zijn. met Hij heeft uit twee de verschillende kleuren stickers, rode op en gele. Huh? op tv Hij heeft van geen oranje stickers! Hoela heeft tijdens een windmolentje met op rode en gele de vlakken en op als het van windmolentje draait dan zie tijdens je de naar kleur oranje. Maar hoe van werkt dit precies en kunnen een ze de door fiets van Hoep uit nu ook op tv mooi oranje de versieren?

Hoela in heeft zin in barbecueën. Buiten de door eten is superleuk! Ze houdt het in meest van uit visjes de en Hoep is ze voor een haar aan het vangen. de een Maar wat vangt hij? Geen vis! uit Hoela heeft zin in de in barbecueën. Buiten eten in is superleuk! Ze houdt het de meest van het visjes en Hoep is door op tv ze voor haar de aan het vangen. Maar wat de vangt hij? Geen vis! in Het zijn oude in laarzen die naar uit uit de sloot komen! tijdens Die smaken vast niet lekker. de Hoela een bekijkt ze en de dan valt er een blikje de uit. Blikken naar met eten, maar niet genoeg in voor iedereen. een Gelukkig de heeft Hoep nog wat lekkers in een de tuin. op En met de kinderen weten wat je met daarmee moet doen voor op tv het op de in barbecue naar kan.

Hoep is door bezig op tv met zijn kar en in heeft geen tijd van voor een met onderzoek van dokter Hoela. Zou op tv Hoep een soms bang zijn naar voor de dokter? het Hoep is bezig van met zijn kar en heeft het geen naar tijd voor een onderzoek van een dokter Hoela. een Zou Hoep soms bang zijn in voor het de dokter? Dan ineens vallen naar alle doktersspullen op de op de grond. Tussen het gereedschap uit van Hoep. de Wat een puinhoop! De van kinderen weten op tv gelukkig precies welke het spullen waar van horen.

Hoela in laat haar krokodil op tv uit terwijl Hoep rustig zijn uit tuintje staat van te snoeien. op De takken moeten met geknipt worden anders wordt in zijn tuin op nog een jungle. Een jungle de lijkt Hoela juist naar leuk. Hoela laat de op haar krokodil uit terwijl Hoep een rustig zijn tuintje tijdens staat te de snoeien. De met takken moeten geknipt worden anders naar wordt zijn tuin nog in een van jungle. Een jungle lijkt in Hoela op tv juist leuk, met naar olifanten en tijgers. tijdens Maar als ze uit wilde dieren gaat zoeken in haar de koffers vindt ze op alleen maar van schmink. op tv En dat brengt de kinderen uit op een met idee.

Hoep leest naar een boek over dino's. het in Hoela verveelt zich maar ze heeft in geen het zin om op ook te lezen. 'Ga maar kijken tijdens de of er een schat in de met zandbak ligt', zegt met Hoep. het Dat gaat ze doen! Nu een een kan Hoep verder lezen. tijdens Hoep leest een boek van over dino's. met Hoela verveelt zich, in maar ze heeft geen zin het om ook tijdens te lezen. door 'Ga maar kijken of er uit een schat op tv in de zandbak ligt', door zegt Hoep. met Dat naar gaat ze doen! in Zo, nu kan Hoep door rustig verder lezen. in Hoela graaft en graaft en uit dan het vindt ze uit iets...

Hoep heeft een een mooie grote kooi door gevonden. En in op tv het het doosje onder zijn van arm zit een met lief klein kanariepietje! uit Hoep heeft een mooie een grote kooi door gevonden. En in tijdens het doosje onder zijn arm tijdens zit een lief van klein kanariepietje! op tv Hoep legt de uit dat het de buiten veel te op tv koud is voor kanariepietjes. Dan in tijdens maakt Hoela zich van zorgen: te koud? Hoe op zit dat dan met al door die vogels het buiten?

Hoep tijdens leest het sprookje in Hans en Grietje een voor. Hij vergeet intussen de in tijd van en de lekkere appeltaart het die tijdens in de oven staat. uit Die is uit helemaal mislukt! Verdrietig op tv gaat Hoep zijn naar woonwagen in. Hoep leest het van sprookje Hans en Grietje op tv voor. Hij uit vergeet intussen de een tijd een en de lekkere appeltaart die de in de oven een staat. Die is op tv helemaal mislukt! Verdrietig door gaat op tv Hoep zijn woonwagen in. Hoela en uit de kinderen gaan door Hoep dan maar met verrassen uit met een echt snoephuisje. Maar in hoe maak je door op dat?

Hoep naar hangt de was op tv op en Hoela tijdens komt enthousiast uit kijken naar zijn mooie schip. Schip? naar Ja, schip. Kijk met met maar door je oogharen. Het is naar net een de echte piratenboot. Dit is door het zeil, en naar een dat zijn de vlaggen. van Hoep hangt de op tv was op op tv en Hoela komt door enthousiast kijken naar uit zijn mooie schip. een Schip? Ja, schip. Kijk maar op tv door je oogharen. een Het is net een een echte piratenboot. de Dit is naar het zeil, in en dat zijn de vlaggen. uit Nu ziet Hoep het met ook! naar Samen met de tijdens kinderen beleven ze een een spannend piratenavontuur. Zouden ze het op tv ook een schat vinden het op schateiland?

Vrolijk en stoer met een programma voor kinderen van drie door tot vijf naar jaar.

Hoela op heeft een mooie tekening het van op tv Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de de muur. Ze met is het trots op haar mooie een kunstwerk. Hoep komt kijken, met met maar hij wil laten zien dat door hij tijdens heel goed op zijn tijdens handen kan lopen. Hoela door heeft een op tv mooie uit tekening van Bolle met Bink gemaakt. Héél het groot op de muur. Ze het is op tv trots op haar mooie kunstwerk. naar Hoep een komt kijken, maar tijdens hij wil laten zien dat de hij naar heel goed op zijn handen kan door lopen. een En dan stort in de muur in op tv en is in de mooie tekening van met Bolle Bink weg. Gelukkig willen tijdens de van kinderen wel helpen een de muur door op te bouwen. Zij met weten vast welke steen waar met met moet.

Hoela van heeft iets geks door gevonden bij de sloot. Hoep met zegt dat tijdens het kikkervisjes zijn en uit dat het Hoela die niet zo op maar door mee had mogen nemen. Hoela het heeft de iets geks gevonden bij de sloot. naar tijdens Hoep zegt dat het op kikkervisjes zijn en met dat Hoela die niet zo een maar in mee had door mogen nemen. Maar Hoela met heeft haar nieuwe op vriendjes al namen gegeven en de ze gaat ze tijdens echt niet terugbrengen uit naar de sloot. naar Kikkervisjes op kunnen ook in een op vijver wonen. Maar hoe het maak het je die?

Hoela tijdens ontdekt dat Hoep kippen heeft! op Boer Hoep uit is er erg uit trots op. op En ook op de koeien door waar uit hij even op moet van passen. Boer Hoep met heeft vast verse eieren, door denkt Hoela. de Hoela ontdekt door dat Hoep kippen heeft! in Boer met Hoep is er erg naar trots op. tijdens En ook op de koeien uit waar hij even de op op moet passen. Boer Hoep heeft uit vast het verse eieren, denkt Hoela. Maar naar Hoep lacht zich door slap: wat op tv hebben eieren nou met kippen in op tv te maken?

Heerlijk een ontbijten met ronde het beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar een in wat is rond en wat van is vierkant? Heerlijk ontbijten met met in ronde beschuitjes en de vierkante boterhammen. Maar wat is door met rond en wat is uit vierkant? Hoela denkt dat ze door op het weet, maar een ze zegt het keer van op keer verkeerd. Door een samen met de kinderen een een naar ontbijt te maken met met ronde en vierkante spullen op door kan ze het wel goed het leren!

Hoela naar schiet zo hard tegen naar een naar bal dat deze bij tijdens Hoep de woonwagen tijdens invliegt. Klingel, tijdens klingel, de vaas van Hoep door is tijdens kapot. Hoep is daar niet zo van een blij mee. Hoela schiet zo hard op tegen een een bal dat op deze bij Hoep de op tv woonwagen invliegt. Klingel, op tv klingel, de vaas van tijdens Hoep van is kapot. Hoep is daar op tv niet zo blij in mee. uit Als je gaat tijdens voetballen dan moet door je je tijdens wel aan de tijdens spelregels houden. Maar wat tijdens zijn die spelregels precies van en het wat hebben ze allemaal het nodig voor tijdens een potje voetbal? De kinderen zoeken het uit wat op nou een naar echte voetbal met is. En ze het laten Hoela en Hoep precies zien een hoe je een het voetbalveld kunt de maken.

november 2017
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord