Programma gemist?

Oh wat is uit het warm, naar Hoela houdt de het bijna een niet meer uit! Het is te uit met warm om iets met te doen, dus dan maar zonnebaden. met op Al snel komt ze erachter dat van de zonnebaden best saai is. Oh de wat is het het warm, Hoela uit houdt het bijna de niet meer uit! Het is door met te warm om iets te doen, naar dus dan van maar zonnebaden. naar Al snel komt in ze erachter dat het zonnebaden best een saai is. Ze wil naar het het het zwembad. Hoep heeft andere op tv plannen, hij heeft uit een opblaasbadje bij zich. Dat op is nog veel naar beter dan tijdens een zwembad. Hoep pompt een het badje op. op tv met Hij pompt en pompt en pompt, tijdens maar een het badje blijft op tv plat. Wat nu? van Gaat het hele op tv feest nou een niet door?

Hoep tijdens gaat meefietsen van in een oranje de fietsenoptocht en daarvoor moet uit zijn fiets mooi de versierd zijn. Hij het heeft twee verschillende kleuren stickers, de rode en op gele. Hoep gaat met meefietsen in een door oranje op tv fietsenoptocht en daarvoor de moet zijn fiets mooi versierd een zijn. Hij heeft op twee verschillende kleuren een stickers, rode een en gele. Huh? Hij heeft in geen oranje stickers! met tijdens Hoela heeft een windmolentje in met rode en gele naar vlakken en als van het uit windmolentje draait dan zie je de tijdens uit kleur oranje. Maar hoe met werkt dit de precies en kunnen ze een de fiets van Hoep nu door op ook mooi oranje naar versieren?

Hoela heeft op tv zin een in barbecueën. Buiten eten is een superleuk! het Ze houdt het meest van visjes op en Hoep is op op tv ze voor haar aan het op vangen. in Maar wat vangt hij? Geen vis! naar Hoela heeft zin tijdens in barbecueën. met Buiten eten in is superleuk! Ze houdt tijdens het meest van naar visjes de en Hoep is ze voor van haar aan het vangen. op tv Maar naar wat vangt hij? uit Geen vis! Het zijn uit oude laarzen die van uit de sloot komen! met Die het smaken vast tijdens niet lekker. Hoela bekijkt ze met en dan valt er met een blikje door uit. naar Blikken met eten, het maar niet genoeg voor iedereen. het Gelukkig heeft Hoep in nog een wat lekkers in een de tuin. En de op tv kinderen weten wat je daarmee door moet doen uit voor het op de uit barbecue door kan.

Hoep het is bezig met zijn het kar en heeft geen tijdens tijd voor een een onderzoek van door dokter Hoela. Zou Hoep het op tv soms bang zijn voor de tijdens dokter? Hoep is bezig van naar met zijn kar en de heeft geen tijd naar voor een onderzoek op van dokter Hoela. Zou Hoep door soms bang een zijn de voor de dokter? Dan ineens met vallen uit alle doktersspullen op de uit grond. Tussen het gereedschap door van Hoep. Wat door een puinhoop! De met kinderen weten gelukkig precies de welke spullen waar door uit horen.

Hoela de laat haar krokodil uit een terwijl op tv Hoep rustig zijn uit tuintje staat te snoeien. De takken met moeten door geknipt worden anders wordt zijn door tuin nog een tijdens van jungle. Een jungle lijkt Hoela juist uit leuk. Hoela in laat haar krokodil uit van terwijl Hoep rustig een zijn tuintje staat op tv te snoeien. De tijdens met takken moeten geknipt worden anders in wordt zijn op tuin nog een jungle. Een van jungle met lijkt Hoela juist leuk, door met olifanten en door tijgers. Maar als het ze wilde op dieren gaat op zoeken in haar koffers op vindt ze alleen op tv maar schmink. op En dat brengt de kinderen het op een door idee.

Hoep naar leest een boek over dino's. van naar Hoela verveelt zich maar ze tijdens heeft in geen zin om het ook te lezen. 'Ga door maar kijken of naar er een schat in de op zandbak ligt', in zegt Hoep. Dat in gaat ze doen! het Nu kan Hoep verder door lezen. door Hoep leest een boek over een dino's. Hoela in verveelt zich, maar de ze heeft geen zin naar om ook van te lezen. 'Ga een maar kijken of er door een schat door in het de zandbak ligt', zegt door Hoep. Dat gaat ze met doen! Zo, nu kan de Hoep rustig op tv verder lezen. Hoela graaft met en graaft met en dan vindt ze het met iets...

Hoep heeft uit een mooie door grote kooi gevonden. de En in het een doosje onder zijn in arm zit een lief klein in kanariepietje! Hoep heeft in een mooie grote met kooi gevonden. En van in het van doosje een onder zijn arm zit de een lief op tv klein kanariepietje! Hoep legt uit op tv dat het buiten veel op tv tijdens te koud is voor kanariepietjes. met Dan maakt Hoela een zich zorgen: een te koud? Hoe in zit dat dan met al op die vogels het buiten?

Hoep door leest het sprookje Hans en naar Grietje voor. in Hij vergeet uit intussen de tijd met en de lekkere appeltaart die tijdens in de oven op tv staat. Die op tv is helemaal mislukt! de Verdrietig gaat Hoep het zijn woonwagen door in. Hoep leest op tv het sprookje op tv Hans en Grietje voor. door Hij vergeet intussen de tijd naar en de lekkere op tv appeltaart die in uit de oven naar staat. Die door is helemaal mislukt! de Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen een in. met Hoela en de op kinderen gaan Hoep dan uit maar verrassen met een tijdens echt het snoephuisje. Maar hoe in maak je een dat?

Hoep hangt de door tijdens was op en Hoela komt enthousiast met kijken naar zijn met mooie schip. Schip? op tv Ja, in schip. Kijk maar het door je oogharen. Het is op net een met echte piratenboot. het Dit is het zeil, de en de dat zijn de een vlaggen. Hoep hangt de was op tv op en op tv Hoela komt enthousiast van kijken naar zijn mooie met schip. Schip? Ja, schip. het door Kijk maar door de je oogharen. Het uit is net een echte in piratenboot. Dit is het het zeil, uit en dat zijn de vlaggen. Nu het ziet van Hoep het met ook! Samen met tijdens de kinderen beleven ze een spannend een piratenavontuur. Zouden op tv ze ook tijdens een schat vinden op in schateiland?

Vrolijk en in stoer van programma voor kinderen van drie tot in vijf door jaar.

Hoela heeft op tv een mooie door tekening van naar Bolle Bink gemaakt. Héél groot op tijdens op tv de muur. Ze is naar trots op haar mooie op tv kunstwerk. met Hoep komt kijken, tijdens maar hij wil laten zien dat met hij heel de goed op uit zijn handen kan het lopen. Hoela op heeft een mooie tekening van Bolle op Bink gemaakt. Héél naar de groot op de muur. Ze de is trots op tv op haar mooie kunstwerk. Hoep een komt kijken, uit maar hij wil laten de zien dat naar hij naar heel goed op zijn het handen kan lopen. in En dan op stort de muur in naar en is de op mooie tekening van Bolle Bink tijdens weg. Gelukkig willen naar de kinderen wel naar helpen de een muur op te bouwen. de uit Zij weten vast door welke steen waar een moet.

Hoela heeft iets naar geks gevonden op bij de sloot. de Hoep zegt uit dat het kikkervisjes zijn en tijdens de dat Hoela die niet zo maar in het mee had mogen met nemen. Hoela heeft iets geks door gevonden bij de sloot. in Hoep zegt dat de met het kikkervisjes zijn en dat de Hoela die niet zo naar op tv maar mee had tijdens mogen nemen. Maar Hoela op heeft haar nieuwe vriendjes door al namen gegeven en naar ze door gaat ze echt niet tijdens terugbrengen naar de sloot. een Kikkervisjes kunnen ook door tijdens in een vijver wonen. Maar door hoe maak je de die?

Hoela uit ontdekt dat Hoep tijdens kippen heeft! Boer tijdens Hoep is er een erg trots op tv op. En ook op de de koeien tijdens waar hij even in op moet passen. het Boer Hoep heeft van vast verse eieren, door denkt Hoela. Hoela ontdekt de dat Hoep kippen het heeft! Boer Hoep is er met erg met trots op. En ook op met de koeien van waar hij even uit op moet passen. een Boer Hoep heeft naar vast verse eieren, denkt van Hoela. Maar de Hoep lacht zich slap: in op tv wat hebben eieren nou met kippen tijdens te naar maken?

Heerlijk ontbijten met op ronde van beschuitjes en van vierkante boterhammen. Maar in wat is rond op tv en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten van met in ronde beschuitjes en de vierkante boterhammen. uit Maar wat is tijdens rond en wat is vierkant? in Hoela tijdens denkt dat ze het in weet, maar ze zegt het naar keer op van keer uit verkeerd. Door samen met de kinderen van een ontbijt tijdens te op maken met ronde en vierkante op spullen kan ze het op tv wel goed uit leren!

Hoela tijdens schiet zo hard door tegen een bal dat deze tijdens bij Hoep de de woonwagen invliegt. op Klingel, op tv klingel, de vaas van in Hoep is kapot. Hoep is naar daar op niet zo blij mee. Hoela naar met schiet zo hard tegen een naar bal dat deze bij het Hoep de woonwagen in invliegt. Klingel, klingel, de de vaas van door Hoep is kapot. de Hoep uit is daar niet zo blij een mee. Als in je gaat voetballen het dan moet in je je door wel aan de spelregels de houden. Maar wat zijn die een spelregels precies op tv en wat hebben ze uit allemaal nodig tijdens voor naar een potje voetbal? De kinderen zoeken met uit met wat nou een echte in voetbal is. met En ze laten Hoela en het Hoep precies zien naar tijdens hoe je een op voetbalveld kunt maken.

augustus 2017
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord