Programma gemist?

Oh een wat is het in warm, Hoela houdt tijdens het bijna niet meer op tv uit! met Het is te uit warm om iets te doen, dus het uit dan maar zonnebaden. Al snel komt een ze erachter naar dat zonnebaden best saai door is. Oh naar wat is het het warm, Hoela tijdens houdt het bijna niet de meer uit! Het met is te warm om tijdens op iets te doen, dus door dan maar zonnebaden. van Al snel de komt ze erachter dat zonnebaden in best saai is. Ze door wil naar naar het zwembad. naar Hoep heeft andere plannen, hij door heeft de een opblaasbadje uit bij zich. Dat is nog veel door beter het dan een uit zwembad. Hoep pompt het badje op op. Hij pompt op en in pompt en pompt, met maar het badje in blijft plat. Wat nu? door Gaat het hele de feest nou niet met door?

Hoep met gaat meefietsen in uit een oranje fietsenoptocht en uit daarvoor een moet zijn fiets het mooi versierd zijn. een Hij heeft twee verschillende kleuren door stickers, rode en gele. een Hoep op gaat meefietsen in de een oranje fietsenoptocht uit en daarvoor in moet zijn fiets mooi versierd uit zijn. Hij heeft twee van verschillende kleuren op tv stickers, rode de en gele. Huh? Hij uit heeft geen oranje stickers! uit Hoela op heeft een windmolentje met rode op tv en gele een vlakken en als het tijdens windmolentje draait het dan zie je de in kleur oranje. Maar tijdens hoe op werkt dit precies en kunnen in met ze de fiets met van Hoep nu ook met mooi oranje op versieren?

Hoela tijdens heeft zin in met barbecueën. Buiten eten naar is superleuk! Ze houdt van het meest door van visjes en met Hoep is ze een voor haar aan het vangen. tijdens Maar het wat vangt een hij? Geen vis! Hoela heeft met zin in barbecueën. in Buiten eten op tv is superleuk! Ze houdt het het meest op tv van visjes en op Hoep is ze naar voor haar aan het vangen. in Maar in wat vangt hij? door Geen vis! Het door zijn oude laarzen een die uit uit de sloot komen! met Die smaken vast niet lekker. Hoela de uit bekijkt ze en naar dan valt er op tv een blikje uit. in Blikken met eten, maar op tv niet genoeg voor iedereen. Gelukkig de heeft Hoep de nog van wat lekkers in de tuin. En tijdens naar de kinderen weten wat de je daarmee moet doen voor van het op op de barbecue naar kan.

Hoep is bezig tijdens met tijdens zijn kar naar en heeft geen tijd voor een op tv met onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep van het soms bang zijn voor van de dokter? Hoep is een bezig met het zijn kar uit en heeft geen in tijd voor een onderzoek van een dokter Hoela. Zou Hoep door soms bang op tv zijn op voor de dokter? Dan het ineens vallen alle doktersspullen op van de op tv grond. Tussen de het gereedschap van Hoep. Wat een het puinhoop! met De kinderen weten gelukkig op precies welke met spullen waar in horen.

Hoela laat op haar krokodil uit uit terwijl Hoep rustig zijn in tuintje staat te op snoeien. De takken op moeten met geknipt worden anders wordt uit zijn op tuin nog een door jungle. Een jungle lijkt op Hoela juist leuk. Hoela laat een haar op tv krokodil uit terwijl uit Hoep rustig zijn een tuintje staat te snoeien. de De takken moeten het geknipt worden anders wordt door zijn een tuin nog een jungle. door Een jungle lijkt tijdens Hoela juist leuk, tijdens met door olifanten en tijgers. het Maar als ze wilde dieren gaat tijdens zoeken in van haar koffers vindt in ze alleen naar maar schmink. op En dat brengt de de kinderen op naar een idee.

Hoep uit leest een boek over uit dino's. Hoela verveelt op tv zich maar ze tijdens heeft geen zin om op tv ook te op lezen. van 'Ga maar kijken of er tijdens een door schat in de zandbak ligt', tijdens zegt Hoep. Dat tijdens gaat ze door doen! Nu kan op Hoep verder lezen. op Hoep leest uit een boek over naar dino's. Hoela verveelt zich, maar ze een heeft geen op zin uit om ook te naar lezen. 'Ga maar kijken of naar er een schat tijdens in van de zandbak ligt', zegt Hoep. naar Dat het gaat ze doen! Zo, naar nu kan Hoep een rustig verder op tv lezen. Hoela graaft en van graaft en op tv dan vindt ze naar iets...

Hoep heeft een naar de mooie grote kooi gevonden. En in tijdens het doosje op tv onder zijn arm zit uit een met lief klein kanariepietje! op tv Hoep heeft tijdens een mooie grote kooi gevonden. En tijdens in het uit doosje onder uit zijn arm van zit een lief klein kanariepietje! naar Hoep legt uit dat het met het buiten veel te koud is van voor kanariepietjes. tijdens Dan maakt Hoela zich op tv zorgen: door te koud? Hoe in zit dat dan van met al die vogels op tv buiten?

Hoep tijdens leest het op tv sprookje Hans en Grietje naar voor. Hij op vergeet intussen de tijd en tijdens de van lekkere appeltaart die in de van oven op staat. Die is helemaal mislukt! op Verdrietig gaat tijdens Hoep zijn woonwagen een in. Hoep leest het de sprookje Hans tijdens en Grietje voor. met Hij vergeet intussen de van tijd en op tv de lekkere appeltaart die in naar de oven staat. het Die in is helemaal mislukt! op Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen op tv met in. Hoela en in de kinderen gaan Hoep dan maar naar verrassen met met een tijdens echt snoephuisje. Maar hoe op maak je het dat?

Hoep met hangt de was het op en Hoela komt enthousiast in door kijken naar zijn uit mooie schip. Schip? Ja, van schip. Kijk maar door door je oogharen. Het een is net een van echte in piratenboot. Dit is het met zeil, en dat zijn tijdens de vlaggen. op Hoep hangt een de was op op tv en Hoela komt enthousiast kijken van naar het zijn mooie schip. tijdens Schip? Ja, schip. Kijk van maar door je oogharen. Het met is het net een naar echte piratenboot. Dit is het zeil, in en dat zijn een de de vlaggen. Nu ziet Hoep door het ook! Samen een met op de kinderen beleven ze met een spannend naar piratenavontuur. Zouden ze ook een naar schat vinden op het schateiland?

Vrolijk en met stoer programma voor kinderen naar uit van drie tot vijf een jaar.

Hoela heeft naar een mooie het tekening van Bolle Bink naar gemaakt. Héél op groot op de muur. Ze op met is trots op haar het mooie kunstwerk. het Hoep komt kijken, tijdens maar hij wil laten naar zien dat hij heel door goed op zijn handen in kan op lopen. Hoela heeft een mooie uit tekening een van Bolle Bink naar gemaakt. Héél groot op het de op muur. Ze is naar trots op haar mooie op kunstwerk. Hoep komt door kijken, maar hij wil laten uit zien dat in hij heel van goed op zijn handen kan de lopen. En met dan stort de muur de in en is op tv op tv de mooie tekening van naar Bolle Bink weg. van Gelukkig willen de op tv kinderen wel helpen de op tv muur op op te bouwen. in Zij weten vast door welke steen waar een moet.

Hoela naar heeft iets op tv geks gevonden bij het de sloot. Hoep zegt dat het op kikkervisjes in zijn en dat Hoela die op niet zo maar in mee door had mogen nemen. Hoela door heeft iets het geks gevonden bij de sloot. de Hoep door zegt dat het kikkervisjes zijn door tijdens en dat Hoela die niet zo van het maar mee had mogen de nemen. Maar Hoela in heeft haar nieuwe op tv vriendjes al namen gegeven in en ze tijdens gaat ze echt het niet terugbrengen naar uit de sloot. Kikkervisjes kunnen naar ook in een het vijver van wonen. Maar hoe met maak je die?

Hoela naar ontdekt dat Hoep kippen heeft! de Boer Hoep uit is er erg trots met op. En ook een op de koeien uit waar naar hij even op moet passen. door Boer Hoep de heeft vast verse het eieren, denkt het Hoela. Hoela tijdens ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer een Hoep is er van erg trots op. met van En ook op de koeien naar waar hij op even op moet op tv passen. Boer Hoep heeft op vast de verse eieren, denkt op Hoela. Maar Hoep lacht zich uit slap: wat uit hebben eieren nou met op kippen te op tv maken?

Heerlijk uit ontbijten met ronde door beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar naar wat is rond door de en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met naar met ronde beschuitjes en vierkante de boterhammen. Maar in wat is rond het en wat uit is vierkant? Hoela denkt dat op tv ze het weet, uit maar ze zegt het de keer op keer naar verkeerd. Door naar samen op tv met de kinderen een ontbijt op tv te maken naar met ronde en vierkante van spullen kan ze het op door wel goed leren!

Hoela door schiet zo hard de tegen een bal dat van deze bij Hoep de het woonwagen op invliegt. Klingel, klingel, uit de vaas van Hoep op is kapot. Hoep de is daar niet zo een blij door mee. Hoela in schiet zo hard tegen uit een bal dat de deze bij Hoep de op woonwagen invliegt. op Klingel, klingel, de vaas van door een Hoep is kapot. Hoep tijdens is daar niet zo de blij mee. naar Als je een gaat voetballen dan moet je tijdens je wel op aan de spelregels houden. Maar met wat tijdens zijn die spelregels een precies en wat naar hebben ze allemaal nodig van voor een potje voetbal? de De kinderen van zoeken uit wat van nou een van echte voetbal is. En ze in laten Hoela en van Hoep precies zien het hoe je een op tv voetbalveld tijdens kunt maken.

juli 2020
28-04-2017 10:15

Lekker zwemmen

HoelaHoep - Lekker zwemmen

Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm om iets te doen, dus dan maar zonnebaden. Al snel komt ze erachter dat zonnebaden best saai is. Oh wat is het warm, Hoela houdt het bijna niet meer uit! Het is te warm ...

27-04-2017 10:20

De optocht

HoelaHoep - De optocht

Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets mooi versierd zijn. Hij heeft twee verschillende kleuren stickers, rode en gele. Hoep gaat meefietsen in een oranje fietsenoptocht en daarvoor moet zijn fiets moo...

26-04-2017 10:20

De barbeque

HoelaHoep - De barbeque

Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van visjes en Hoep is ze voor haar aan het vangen. Maar wat vangt hij? Geen vis! Hoela heeft zin in barbecueën. Buiten eten is superleuk! Ze houdt het meest van vis...

25-04-2017 10:20

Dokter Hoela

HoelaHoep - Dokter Hoela

Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de dokter? Hoep is bezig met zijn kar en heeft geen tijd voor een onderzoek van dokter Hoela. Zou Hoep soms bang zijn voor de do...

24-04-2017 10:20

In de jungle!

HoelaHoep - In de jungle!

Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn tuintje staat te snoeien. De takken moeten geknipt worden anders wordt zijn tuin nog een jungle. Een jungle lijkt Hoela juist leuk. Hoela laat haar krokodil uit terwijl Hoep rustig zijn ...

21-04-2017 10:25

Dino

HoelaHoep - Dino

Hoep leest een boek over dino's. Hoela verveelt zich maar ze heeft geen zin om ook te lezen. 'Ga maar kijken of er een schat in de zandbak ligt', zegt Hoep. Dat gaat ze doen! Nu kan Hoep verder lezen. Hoep leest een boek over dino's. Hoela ...

20-04-2017 10:20

Help de vogels de winter door

HoelaHoep - Help de vogels de winter door

Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep heeft een mooie grote kooi gevonden. En in het doosje onder zijn arm zit een lief klein kanariepietje! Hoep legt uit dat het bu...

19-04-2017 10:20

Hans en Grietje

HoelaHoep - Hans en Grietje

Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij vergeet intussen de tijd en de lekkere appeltaart die in de oven staat. Die is helemaal mislukt! Verdrietig gaat Hoep zijn woonwagen in. Hoep leest het sprookje Hans en Grietje voor. Hij ver...

18-04-2017 10:20

Piraten

HoelaHoep - Piraten

Hoep hangt de was op en Hoela komt enthousiast kijken naar zijn mooie schip. Schip? Ja, schip. Kijk maar door je oogharen. Het is net een echte piratenboot. Dit is het zeil, en dat zijn de vlaggen. Hoep hangt de was op en Hoela komt enthous...

17-04-2017 10:15

De toren van Hoela

HoelaHoep - De toren van Hoela

Vrolijk en stoer programma voor kinderen van drie tot vijf jaar.

14-04-2017 10:20

Puzzelmuur

HoelaHoep - Puzzelmuur

Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen. Hoela heeft een mooie tekening van Boll...

13-04-2017 10:20

Vijver vol met kikkers

HoelaHoep - Vijver vol met kikkers

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo ma...

12-04-2017 10:20

Boer Hoep

HoelaHoep - Boer Hoep

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft! Boer Hoep is er erg trots op. En ook o...

11-04-2017 10:20

Rond of vierkant?

HoelaHoep - Rond of vierkant?

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maa...

10-04-2017 10:20

Voetballen

HoelaHoep - Voetballen

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, kli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 65. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

HoelaHoep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HoelaHoep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HoelaHoep bij HoelaHoep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HoelaHoep. Heb je een uitzending van HoelaHoep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HoelaHoep gemist

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.In het programma HoelaHoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelfuitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijklaat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

Uitzending gemist van HoelaHoep? Hier kun je alle uitzendingen van HoelaHoep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 965
  • Laatste uitzending op 28-04-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!