Programma gemist?

Debatprogramma. van De twintig met debaters, verdeeld over een linker- van en een op rechterkant en tezamen een de doorsnee vormend van de uit Nederlandse het bevolking, worden dit keer in gekozen via een het open stemming op met het internet. Omwille van op door de feestelijkheid dragen ook enkele van prominenten hun steentje in bij. En tijdens ook Marcel van in Dam levert zijn bijdrage. Onder een leiding in van Paul Witteman door debatteren twintig naar panelleden met elkaar aan de hand tijdens door van stellingen. Presentatie: naar Paul Witteman.

Debatprogramma in uit het teken naar van de Tweede op Kamer-verkiezingen. Elke week nemen uit twee lijsttrekkers op tv plaats in de het groene bankjes van om aan de hand de van stellingen op te debatteren met de panelleden op tv én elkaar. Te gast: het Job Cohen de (PvdA) de en Mark Rutte (VVD). Lijsttrekkers naar Job Cohen naar van de tijdens PvdA en Mark Rutte van de tijdens VVD door gaan in debat de met elkaar én met naar de panelleden. De PvdA het en de een VVD zijn een de grootste partijen in uit de op peilingen en het belooft een spannende op naar 'strijd' te worden naar tussen twee premierskandidaten. naar Het debat tussen Job Cohen van en Mark Rutte wordt een live een uitgezonden vanuit het door Werkteater in Amsterdam. Onder de op panelleden in bevinden zich een aantal oudgedienden in als Henk Bres met en op een aantal naar jeugdige debaters zoals Jacky Stevens van in in de PVV. Politici en uit panelleden nemen met met een 'linkse' politieke visie op en met van een 'rechtse' politieke op tv visie deel aan op tv het debat. van Zij debatteren in tijdens deze uitzending onder meer over de naar met volgende stellingen: -Het toptarief het is een jaloeziebelasting. Immigranten uit hebben naar de eerste tien jaar geen tijdens recht op bijstand. op -De crisis de komt van met rechts. Presentatie: Paul van Witteman.

Debatprogramma in het het teken van de het Tweede de Kamer Verkiezingen. Elke week nemen uit twee lijsttrekkers met plaats in op de groene bankjes om uit aan het de hand van stellingen te debatteren de met de panelleden tijdens het én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en naar door Femke Halsema (GroenLinks) nemen van het tegen elkaar op in op tv een een debat. In het de aflevering komen onder andere de met volgende uit stellingen aan door bod: -GroenLinks-lijsttrekker Femke het Halsema verdedigt tegenover naar het panel de stelling: de De kilometerheffing in voor automobilisten moet er tijdens komen'. Het CDA is hier tijdens tegen en door GroenLinks is met voor. -CDA'er Maxime tijdens Verhagen verdedigt in het debat in met het op tv panel de het stelling: Nederland heeft meer op kerncentrales nodig. Het CDA van is uit hier voor en GroenLinks is het tegen. -Verhagen en de Halsema voeren de een 1-op-1 debat door over de stelling: het Handen met af van de hypotheekrenteaftrek. naar Het CDA naar is hier voor en een GroenLinks is tegen. de Presentatie: Paul van Witteman.

Elke week nemen het twee lijsttrekkers met plaats in de de groene bankjes tijdens om aan de op tv hand van stellingen te van debatteren de met de panelleden én elkaar. op tv Afl.: SP op tv - D66. met Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold in (D66) nemen het tijdens in tegen elkaar op in een debat. door Onder andere de in volgende stellingen aan de bod: -SP-lijsttrekker door Emile Roemer gaat in naar naar debat met het het panel over de stelling: met Het eigen risico in het de zorg uit moet worden afgeschaft. op De SP met is hierbij voor en de van D66 naar is tegen. -D66-lijsttrekker Alexander Pechtold gaat op tv in debat op tv met het panel van over de met stelling: De basisbeurs uit moet worden vervangen door een van met sociaal leenstelsel. -De van D66 is hierbij voor de en de SP is tegen. van -Roemer en Pechtold met door voeren een een-op-eendebat de over de stelling: De AOW-leeftijd op moet gewoon in 65 blijven. naar De SP is hierbij voor en in de naar D66 is met tegen. Presentatie: Paul de Witteman.

mei 2021
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!