Programma gemist?

Debatprogramma. De twintig een debaters, verdeeld tijdens over een linker- uit en een van rechterkant en tezamen een doorsnee een vormend door van de Nederlandse bevolking, met worden dit keer van gekozen via het een open stemming met op het internet. uit Omwille van de feestelijkheid uit dragen van ook enkele prominenten in hun steentje bij. op En ook Marcel van Dam levert op zijn bijdrage. Onder met leiding van Paul met Witteman debatteren twintig in op panelleden met elkaar aan de de hand van stellingen. Presentatie: van Paul de Witteman.

Debatprogramma in uit het de teken van de een Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee in lijsttrekkers de plaats in door de groene bankjes om op aan de hand een van stellingen het te debatteren met de panelleden én in elkaar. Te gast: de Job Cohen (PvdA) door en Mark uit Rutte (VVD). Lijsttrekkers de Job Cohen een van de PvdA en Mark de Rutte op tv van de uit VVD gaan in debat met naar elkaar én met de de panelleden. De uit PvdA en de het VVD zijn van de grootste partijen in de in peilingen een en het belooft met een spannende het 'strijd' te worden tussen twee door premierskandidaten. Het debat tussen met Job Cohen tijdens en Mark Rutte van wordt op tv live uitgezonden vanuit het met Werkteater in Amsterdam. Onder van de panelleden het bevinden zich een aantal oudgedienden van als Henk Bres naar en een aantal een met jeugdige debaters zoals Jacky Stevens tijdens van de PVV. een Politici en een panelleden nemen met de een 'linkse' politieke visie en tijdens met een 'rechtse' een politieke visie op deel aan van het debat. Zij een debatteren in deze op tv uitzending onder meer de over de van volgende stellingen: -Het toptarief is het een jaloeziebelasting. Immigranten hebben door de eerste naar tien jaar geen recht met op bijstand. -De door crisis komt van tijdens rechts. de Presentatie: Paul uit Witteman.

Debatprogramma uit in het naar teken van de door Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen tijdens in twee lijsttrekkers plaats de in de groene bankjes in om aan de hand op tv van stellingen te debatteren van met de tijdens panelleden én een elkaar. Maxime Verhagen (CDA) het en Femke Halsema (GroenLinks) van nemen het tegen op op elkaar op in een debat. een In de aflevering komen naar onder andere de door volgende tijdens stellingen aan bod: door -GroenLinks-lijsttrekker Femke door Halsema verdedigt tegenover het uit panel de stelling: De kilometerheffing van door voor automobilisten moet er naar komen'. Het CDA is tijdens hier tegen in en GroenLinks is voor. met -CDA'er door Maxime Verhagen verdedigt in het de debat het met het panel de stelling: Nederland met heeft de meer kerncentrales nodig. Het CDA een is hier voor tijdens en GroenLinks is op tegen. -Verhagen en op op tv Halsema voeren een 1-op-1 debat van over de stelling: de Handen het af van de hypotheekrenteaftrek. Het CDA op tv is hier voor een naar en GroenLinks is uit tegen. Presentatie: Paul de Witteman.

Elke door week nemen in twee lijsttrekkers plaats in met de groene bankjes naar om aan de hand met van stellingen van te debatteren met de een panelleden én van elkaar. Afl.: SP - D66. uit Emile Roemer (SP) door en Alexander tijdens Pechtold (D66) nemen het de een tegen elkaar op in een in debat. op tv Onder andere de tijdens volgende stellingen aan bod: -SP-lijsttrekker Emile uit Roemer gaat in op debat met het de panel over het de stelling: Het eigen in tijdens risico in de in zorg moet worden afgeschaft. van De SP is hierbij voor op tv en de van D66 is tegen. -D66-lijsttrekker de op tv Alexander Pechtold gaat in met debat met het panel met over de stelling: in De basisbeurs moet worden de vervangen door een met een sociaal leenstelsel. -De met D66 is hierbij voor en de van uit SP is tegen. de -Roemer en Pechtold voeren uit een een-op-eendebat over naar de stelling: De AOW-leeftijd door moet gewoon 65 blijven. een De SP door is hierbij in voor en de D66 is een tegen. van Presentatie: Paul uit Witteman.

januari 2020
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!