Programma gemist?

Debatprogramma. De twintig op tv naar debaters, verdeeld over tijdens een linker- en een uit rechterkant en tezamen een doorsnee op vormend van de het Nederlandse bevolking, worden in dit keer het gekozen via een open een stemming op met het internet. van Omwille van van de feestelijkheid dragen ook enkele een prominenten hun op tv steentje bij. door En ook Marcel van Dam tijdens levert naar zijn bijdrage. Onder leiding van Paul het Witteman debatteren twintig op tv panelleden in met elkaar in aan de hand van stellingen. Presentatie: met Paul uit Witteman.

Debatprogramma in het de de teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. op tv Elke week nemen de twee lijsttrekkers plaats uit in een de groene bankjes om aan de door hand van stellingen op met te debatteren met de naar panelleden én elkaar. Te met gast: tijdens Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte uit (VVD). in Lijsttrekkers Job Cohen van de de in PvdA en Mark Rutte van met de op tv VVD gaan in debat met in elkaar én de met de panelleden. in De PvdA en de naar VVD zijn de grootste de partijen op in de in peilingen en het uit belooft een spannende 'strijd' te worden naar tussen twee door premierskandidaten. Het door debat tussen in Job Cohen en Mark tijdens Rutte wordt live de uitgezonden vanuit het Werkteater in een uit Amsterdam. Onder de naar panelleden bevinden zich een aantal oudgedienden uit als Henk tijdens Bres en uit een aantal naar jeugdige debaters zoals Jacky een Stevens van de PVV. Politici op tv en panelleden nemen op met een 'linkse' de politieke visie de en met het een 'rechtse' politieke visie deel op aan de het debat. Zij debatteren op in deze uitzending uit onder meer over de de volgende stellingen: van -Het toptarief naar is een jaloeziebelasting. Immigranten op hebben door de eerste tien in jaar geen recht op het bijstand. -De het crisis komt van op tv rechts. Presentatie: Paul op Witteman.

Debatprogramma het in het teken van de van Tweede van Kamer Verkiezingen. Elke op week nemen de twee lijsttrekkers plaats in de groene met bankjes om aan naar de hand op tv van uit stellingen te debatteren met van de panelleden én elkaar. naar Maxime Verhagen (CDA) en een Femke Halsema in (GroenLinks) nemen het op tv tegen tijdens elkaar op in een debat. In het de aflevering komen tijdens met onder andere de door volgende stellingen aan bod: op -GroenLinks-lijsttrekker Femke Halsema verdedigt tegenover naar het panel de op tv stelling: De kilometerheffing in voor van automobilisten moet er tijdens komen'. Het CDA het is hier tegen en met GroenLinks op tv is voor. -CDA'er Maxime de Verhagen verdedigt in het op tv debat met het in panel uit de stelling: Nederland heeft meer kerncentrales een tijdens nodig. Het CDA is hier uit voor en tijdens GroenLinks is tegen. het -Verhagen en Halsema op tv voeren een 1-op-1 debat een over op tv de stelling: Handen af van de met hypotheekrenteaftrek. Het in CDA is van hier voor het en GroenLinks is tegen. op tv Presentatie: Paul tijdens Witteman.

Elke week nemen de twee in lijsttrekkers plaats in het de groene op tv bankjes om aan de een hand van door stellingen te debatteren het met de panelleden én elkaar. Afl.: door uit SP - D66. Emile Roemer uit (SP) en Alexander Pechtold van (D66) op tv nemen het tegen elkaar op van in een op debat. Onder in andere de uit volgende stellingen aan door bod: -SP-lijsttrekker Emile in Roemer gaat in debat met het het panel met over de een stelling: Het eigen risico in van de zorg moet worden met afgeschaft. De naar SP tijdens is hierbij voor op tv en de D66 het is tegen. -D66-lijsttrekker Alexander Pechtold op gaat in de debat met door het panel over de stelling: een De basisbeurs moet worden de vervangen de door een sociaal leenstelsel. -De met D66 is hierbij van voor en tijdens de SP door is tegen. -Roemer in en Pechtold voeren een een-op-eendebat in over in de stelling: uit De AOW-leeftijd moet gewoon op tv 65 blijven. De met SP is hierbij voor in en de op D66 is tegen. Presentatie: Paul op op Witteman.

mei 2020
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!