Programma gemist?

Debatprogramma. de De twintig debaters, met verdeeld over een tijdens linker- en een rechterkant en de tezamen op een doorsnee vormend van de de Nederlandse bevolking, van worden naar dit keer gekozen uit via een open stemming een op het met internet. Omwille van de feestelijkheid uit dragen ook van enkele prominenten hun steentje naar bij. En de ook Marcel van Dam tijdens levert zijn op bijdrage. Onder leiding van Paul van Witteman debatteren tijdens twintig op tv panelleden met elkaar naar aan de hand van stellingen. op tv Presentatie: Paul van Witteman.

Debatprogramma uit in het teken van op de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke van week nemen uit twee lijsttrekkers plaats in naar de groene bankjes tijdens om aan de op tv op tv hand van stellingen te debatteren met uit de panelleden op tv én elkaar. Te gast: de Job Cohen in (PvdA) en Mark naar Rutte (VVD). Lijsttrekkers het Job Cohen van de op PvdA door en Mark door Rutte van de VVD naar gaan in debat een met elkaar én op met de panelleden. tijdens De PvdA met en de VVD zijn door de grootste partijen in het de peilingen en het de belooft een door spannende 'strijd' te worden met tussen twee door premierskandidaten. Het debat tussen het Job Cohen tijdens en Mark naar Rutte wordt live uitgezonden de vanuit het Werkteater in een Amsterdam. op Onder de in panelleden bevinden zich in een aantal oudgedienden als Henk in Bres tijdens en een aantal het jeugdige debaters zoals Jacky Stevens van op tv de PVV. Politici naar en tijdens panelleden nemen met het een 'linkse' door politieke visie en met de een 'rechtse' politieke visie naar deel aan het debat. de Zij uit debatteren in deze uitzending van onder meer over met de volgende stellingen: met -Het op toptarief is een jaloeziebelasting. Immigranten hebben de de eerste naar tien jaar geen recht van op bijstand. een -De tijdens crisis komt van rechts. Presentatie: Paul tijdens met Witteman.

Debatprogramma in het met teken van op de Tweede in Kamer Verkiezingen. Elke week nemen een twee tijdens lijsttrekkers plaats in de groene in bankjes om aan tijdens de hand van op met stellingen te debatteren een met de panelleden én elkaar. Maxime naar Verhagen (CDA) naar en het Femke Halsema (GroenLinks) nemen tijdens het tegen elkaar op in de een debat. tijdens In de aflevering in komen onder op tv andere de het volgende stellingen aan van bod: -GroenLinks-lijsttrekker Femke door Halsema verdedigt tegenover het panel van de stelling: het De kilometerheffing uit voor automobilisten moet er komen'. Het van CDA is hier een van tegen en GroenLinks is voor. tijdens -CDA'er Maxime uit Verhagen verdedigt in in het debat met het uit panel uit de stelling: Nederland heeft op meer kerncentrales nodig. met Het CDA van is hier voor en GroenLinks naar is tegen. -Verhagen en van Halsema uit voeren een naar 1-op-1 debat over de stelling: in Handen af van de naar hypotheekrenteaftrek. Het een CDA is hier tijdens voor en GroenLinks is naar tegen. Presentatie: de Paul op Witteman.

Elke week nemen het twee met lijsttrekkers plaats in uit de groene bankjes met om aan de hand een van stellingen te de debatteren met van de panelleden in én elkaar. Afl.: SP - het D66. door Emile Roemer (SP) en Alexander een Pechtold (D66) nemen een het tegen het elkaar op in een debat. van Onder andere uit de volgende stellingen aan een het bod: -SP-lijsttrekker Emile Roemer gaat tijdens in debat het met het naar panel over de stelling: Het de eigen risico in de het zorg tijdens moet worden afgeschaft. op De SP is hierbij door voor en in de D66 in is tegen. -D66-lijsttrekker naar Alexander Pechtold gaat in uit debat met tijdens het panel over de van stelling: De van basisbeurs moet worden vervangen met door een sociaal het leenstelsel. -De D66 is het hierbij voor het en de SP naar is tegen. -Roemer en Pechtold uit voeren een tijdens een-op-eendebat over de in stelling: De AOW-leeftijd moet het gewoon 65 op tv blijven. De SP van is hierbij voor en de de D66 is uit met tegen. Presentatie: Paul van Witteman.

september 2021
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!