Programma gemist?

Debatprogramma. De op twintig debaters, verdeeld over door met een linker- en een rechterkant op tv en tezamen een een doorsnee een vormend van de Nederlandse bevolking, uit worden dit een keer gekozen op tv via een open stemming op het tijdens internet. Omwille van door de feestelijkheid tijdens dragen in ook enkele prominenten hun tijdens steentje bij. En ook van Marcel van Dam levert door zijn bijdrage. uit Onder leiding van van Paul uit Witteman debatteren twintig panelleden van met elkaar aan de hand met uit van stellingen. Presentatie: in Paul Witteman.

Debatprogramma door in het met teken van de Tweede op Kamer-verkiezingen. Elke week de nemen twee lijsttrekkers plaats naar in de groene op bankjes om door aan de hand op van stellingen naar te debatteren met de naar panelleden én naar elkaar. Te gast: Job van Cohen (PvdA) en Mark in Rutte (VVD). Lijsttrekkers Job in Cohen van naar de PvdA en Mark het Rutte van met de VVD van gaan in debat met elkaar uit de én met de een panelleden. De PvdA een en de VVD zijn een de grootste naar partijen in de peilingen op en het belooft het een spannende 'strijd' te worden de tussen twee het premierskandidaten. in Het debat tussen Job een Cohen en de Mark Rutte wordt live op tv uitgezonden vanuit door het Werkteater in Amsterdam. Onder de op panelleden bevinden zich door een uit aantal oudgedienden als de Henk Bres en van een aantal jeugdige debaters een zoals door Jacky Stevens van tijdens de PVV. Politici en panelleden nemen een met een 'linkse' in politieke visie een en de met een 'rechtse' politieke visie deel het aan het op debat. tijdens Zij debatteren in deze uitzending onder met in meer over de volgende van stellingen: -Het toptarief is een uit jaloeziebelasting. Immigranten op tv hebben de eerste tijdens tien jaar met geen recht op bijstand. -De tijdens crisis een komt van rechts. in Presentatie: Paul in Witteman.

Debatprogramma in in het teken van het de Tweede Kamer met Verkiezingen. Elke week nemen de twee tijdens lijsttrekkers plaats in de uit groene de bankjes om aan de hand van een stellingen te de debatteren het met de panelleden én elkaar. Maxime het Verhagen (CDA) op en Femke Halsema met (GroenLinks) door nemen het tegen met elkaar op in een debat. In tijdens een de aflevering komen onder andere door de volgende uit stellingen aan bod: -GroenLinks-lijsttrekker het Femke Halsema een verdedigt tegenover het panel het de stelling: De met kilometerheffing met voor automobilisten moet er op tv komen'. Het CDA op is hier tegen een en GroenLinks is voor. -CDA'er naar Maxime Verhagen tijdens verdedigt in op het debat met het panel uit de op tv stelling: Nederland naar heeft meer kerncentrales nodig. Het op CDA is hier de voor en GroenLinks is het tegen. -Verhagen door en Halsema voeren een op tv 1-op-1 uit debat over de stelling: de Handen af van de een een hypotheekrenteaftrek. Het CDA is op tv hier voor met en GroenLinks is tegen. van Presentatie: Paul naar Witteman.

Elke een week nemen twee op lijsttrekkers plaats in de groene op bankjes om aan op de tijdens hand van van stellingen te debatteren met met de panelleden én elkaar. door Afl.: SP - D66. in Emile Roemer de (SP) en Alexander Pechtold door naar (D66) nemen het tegen elkaar op een in naar een debat. van Onder andere de volgende stellingen aan tijdens bod: -SP-lijsttrekker tijdens Emile naar Roemer gaat in op debat met het panel over de uit stelling: Het een eigen risico in de op zorg een moet worden afgeschaft. De het SP is hierbij met voor en van de D66 is tijdens tegen. -D66-lijsttrekker Alexander Pechtold gaat een in een debat met het door panel over van de stelling: De basisbeurs moet worden op tv naar vervangen door een een sociaal leenstelsel. -De D66 is hierbij op tv voor en een de SP is tegen. met -Roemer en het Pechtold voeren een een-op-eendebat met over de stelling: op tv De tijdens AOW-leeftijd moet gewoon naar 65 blijven. De van SP is hierbij voor de en de D66 is het tegen. Presentatie: Paul tijdens met Witteman.

september 2020
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!