Programma gemist?

Debatprogramma. De twintig door uit debaters, verdeeld over een tijdens linker- en een rechterkant in en tezamen een de doorsnee vormend van de het Nederlandse bevolking, de worden dit keer gekozen de via een open in stemming op naar het internet. tijdens Omwille van de feestelijkheid dragen de ook op tv enkele prominenten hun op tv steentje bij. met En ook Marcel van Dam levert tijdens een zijn bijdrage. Onder leiding uit van Paul Witteman de debatteren twintig panelleden met op tv elkaar de aan de hand van op stellingen. Presentatie: de Paul Witteman.

Debatprogramma op in het teken van tijdens de van Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee van lijsttrekkers plaats in op de groene tijdens bankjes om aan de in hand van stellingen met op tv te debatteren met de een panelleden én elkaar. van Te gast: van Job Cohen (PvdA) en in Mark Rutte door (VVD). Lijsttrekkers Job tijdens Cohen van de PvdA van en Mark Rutte van een de VVD gaan in met debat de met elkaar én met de naar een panelleden. De PvdA en de VVD tijdens zijn de het grootste partijen in van de de peilingen en het belooft door een spannende 'strijd' te de worden tussen twee premierskandidaten. tijdens door Het debat tussen Job Cohen een en Mark Rutte wordt met live uitgezonden vanuit van het Werkteater door in Amsterdam. door Onder de panelleden bevinden zich op tv een aantal op tv oudgedienden als Henk tijdens Bres uit en een aantal jeugdige debaters zoals naar Jacky Stevens van op de PVV. Politici een en met panelleden nemen op tv met een 'linkse' politieke op tv visie en met een 'rechtse' tijdens politieke met visie deel naar aan het debat. Zij debatteren op in deze uitzending een onder tijdens meer over de volgende op stellingen: -Het tijdens toptarief is een jaloeziebelasting. Immigranten hebben een de een eerste tien jaar uit geen recht op bijstand. op tv -De een crisis komt van rechts. Presentatie: Paul het tijdens Witteman.

Debatprogramma in de het teken naar van de Tweede Kamer Verkiezingen. naar het Elke week nemen twee het lijsttrekkers plaats in de naar groene bankjes om aan uit de de hand van stellingen te uit debatteren met de op tv panelleden én elkaar. Maxime de Verhagen (CDA) en op het Femke Halsema (GroenLinks) nemen het een tegen elkaar op in uit een door debat. In de naar aflevering komen uit onder andere de volgende tijdens stellingen aan bod: het -GroenLinks-lijsttrekker Femke Halsema verdedigt uit tegenover het panel de van naar stelling: De kilometerheffing voor automobilisten moet uit in er komen'. Het CDA is op tv hier tegen en GroenLinks de is de voor. -CDA'er Maxime van Verhagen verdedigt in het debat tijdens de met het panel de naar stelling: Nederland een heeft meer kerncentrales nodig. Het CDA door op is hier voor en naar GroenLinks is tegen. -Verhagen uit en Halsema de voeren een 1-op-1 tijdens debat over tijdens de stelling: Handen af op van de door hypotheekrenteaftrek. Het CDA is hier de voor een en GroenLinks is op tv tegen. Presentatie: Paul door Witteman.

Elke tijdens week nemen twee lijsttrekkers tijdens plaats in de met groene bankjes de om aan de met hand van stellingen te debatteren tijdens van met de panelleden én elkaar. Afl.: in met SP - D66. Emile het Roemer (SP) uit en Alexander Pechtold (D66) nemen het op tv met tegen elkaar op in een debat. op Onder andere de uit volgende door stellingen aan tijdens bod: -SP-lijsttrekker Emile door Roemer gaat in met debat met het met panel over de stelling: Het door eigen risico in tijdens de zorg tijdens moet worden afgeschaft. De SP naar is uit hierbij voor tijdens en de D66 is tegen. -D66-lijsttrekker een Alexander Pechtold gaat in in debat een met in het panel over de stelling: De een uit basisbeurs moet worden vervangen door een door door sociaal leenstelsel. -De D66 is met hierbij voor en de het SP is tegen. tijdens -Roemer en een Pechtold voeren een het een-op-eendebat over de op tv stelling: De AOW-leeftijd het moet een gewoon 65 blijven. De SP de is hierbij uit voor en de D66 van is tegen. Presentatie: op tv Paul tijdens Witteman.

januari 2021
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!