Programma gemist?

Debatprogramma. De twintig van debaters, verdeeld over op tv een linker- op en door een rechterkant en tezamen een door doorsnee vormend van de op tv Nederlandse bevolking, worden op tv van dit keer gekozen in via een open door stemming op het internet. Omwille van het de feestelijkheid met dragen ook enkele prominenten van hun steentje bij. de op En ook Marcel uit van Dam levert naar zijn bijdrage. Onder leiding van Paul door Witteman op tv debatteren twintig panelleden met de elkaar aan een de hand naar van stellingen. Presentatie: Paul door Witteman.

Debatprogramma in een het teken van door de Tweede Kamer-verkiezingen. in Elke week nemen twee de lijsttrekkers plaats op tv in de groene bankjes een tijdens om aan de hand van uit stellingen te debatteren door met de panelleden én een naar elkaar. Te gast: Job Cohen een (PvdA) en Mark het Rutte tijdens (VVD). Lijsttrekkers Job van Cohen van de PvdA de en Mark van Rutte van de VVD gaan met in debat met in elkaar én met de uit panelleden. De van PvdA en de VVD met zijn uit de grootste partijen in uit de peilingen en door het belooft een door spannende 'strijd' door te worden tussen twee premierskandidaten. in Het debat het tussen Job op Cohen en Mark naar Rutte wordt van live uitgezonden vanuit het van Werkteater in Amsterdam. Onder in de panelleden op tv bevinden zich een aantal van oudgedienden als Henk Bres door van en een aantal jeugdige debaters de zoals op Jacky Stevens van op de PVV. Politici uit en panelleden nemen met uit een 'linkse' politieke visie en de met een 'rechtse' met politieke visie op deel aan het debat. een uit Zij debatteren in deze op tv uitzending onder meer over de door volgende stellingen: het -Het toptarief met is een jaloeziebelasting. Immigranten hebben naar de eerste van tien jaar geen de recht op in bijstand. -De crisis komt door van rechts. Presentatie: Paul tijdens in Witteman.

Debatprogramma in het het het teken van de Tweede tijdens Kamer Verkiezingen. Elke week van nemen twee lijsttrekkers de plaats in de de groene bankjes naar om aan uit de hand van stellingen te op debatteren met de door panelleden én elkaar. met Maxime Verhagen (CDA) naar en Femke Halsema uit (GroenLinks) nemen het het tegen elkaar tijdens op in op een debat. In naar de aflevering komen onder andere de met volgende stellingen het aan bod: -GroenLinks-lijsttrekker Femke op tv Halsema de verdedigt tegenover het panel met de stelling: De de kilometerheffing een voor automobilisten moet er komen'. een Het CDA is een hier tegen en GroenLinks op is met voor. -CDA'er tijdens Maxime Verhagen verdedigt in tijdens het debat met het panel op de stelling: tijdens Nederland heeft meer op tv kerncentrales nodig. met Het CDA is hier van voor en GroenLinks een is tijdens tegen. -Verhagen en met Halsema voeren een 1-op-1 debat over de het de stelling: Handen naar af van de tijdens hypotheekrenteaftrek. Het CDA is hier voor naar uit en GroenLinks is tegen. Presentatie: van Paul van Witteman.

Elke uit week nemen twee lijsttrekkers plaats op tv in de groene in bankjes met om aan de hand in van stellingen te naar debatteren met de panelleden door én elkaar. Afl.: in op tv SP - D66. Emile Roemer een (SP) en een Alexander Pechtold met (D66) nemen het tegen elkaar in op in een tijdens debat. in Onder andere de volgende het stellingen aan bod: -SP-lijsttrekker Emile door in Roemer gaat in debat op met het met panel over de stelling: Het eigen tijdens door risico in de zorg moet worden van een afgeschaft. De SP op is hierbij voor en de D66 op is tegen. op tv -D66-lijsttrekker door Alexander Pechtold gaat tijdens in debat met een het panel over de stelling: van De uit basisbeurs moet worden vervangen door een op tv sociaal leenstelsel. -De tijdens D66 uit is hierbij voor en de uit een SP is tegen. -Roemer en met Pechtold voeren een een-op-eendebat op het over de stelling: De met AOW-leeftijd moet gewoon 65 tijdens blijven. van De SP is van hierbij voor en de van D66 is tegen. Presentatie: door Paul uit Witteman.

februari 2020
06-11-2010 21:40

Aflevering 4

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 4

Debatprogramma. De twintig debaters, verdeeld over een linker- en een rechterkant en tezamen een doorsnee vormend van de Nederlandse bevolking, worden dit keer gekozen via een open stemming op het internet. Omwille van de feestelijkheid dra...

02-06-2010 21:20

Aflevering 3

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (V...

26-05-2010 21:20

Aflevering 2

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (Gr...

19-05-2010 21:20

SP - D66

Het Lagerhuis 2010 - SP - D66

Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Afl.: SP - D66. Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen het tegen elkaar op in een debat. On...

Het Lagerhuis 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Lagerhuis 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Lagerhuis 2010 bij Het Lagerhuis 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Lagerhuis 2010. Heb je een uitzending van Het Lagerhuis 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-11-2010 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!