Programma gemist?

Rob heeft het al sinds zijn op tv jeugd een een ernstige nieraandoening. Drie keer met per week komt hij een voor dialyse naar tijdens het VUmc. met Twee eerdere naar niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw tijdens in is een nier nodig naar om voor hem op het leven draaglijk naar te maken. Redding komt van uit zijn naar goede vriend René in die donor wil zijn. Ook een op mevrouw Parshadi moet uit gedialyseerd worden, maar dat het gaat steeds moeilijker. Haar dochter op stelt een nier met op tv beschikbaar.

Dominique, met 5 jaar, kreeg op als baby leukemie. Ondanks behandelingen op tv uit met chemotherapie en in een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. in De artsen het doen er de alles aan om de kwaliteit op tv van op tv leven van de kleine door Dominique, in de tijd op die haar van nog uit rest, zo goed mogelijk in te maken. Chronische uit pijn kan een leven met ruïneren. Ondanks de vaak tijdens moeilijk te traceren de naar oorzaak van pijn het weet professor Zuurmond zijn patiënten de toch te door helpen.

Sannie een is een jonge moeder van van een tweeling. uit Tijdens op tv een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker op tv heeft. Samen de met VUmc-kankerspecialist professor Henk op tv Verheul door gaat Sannie de met strijd tegen kanker aan. Ook naar Larissa, 15 uit jaar, vecht voor haar met leven. De uit leukemie, waarvoor ze van op naar 9-jarige leeftijd werd behandeld, is weer op teruggekomen. Professor Gert-Jan het een Kaspers is opnieuw haar steun een en toeverlaat en op tv Larissa ondergaat met blijmoedig een tijdens nieuwe serie chemokuren.

september 2021
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!