Programma gemist?

Rob heeft van al sinds in zijn jeugd uit een ernstige nieraandoening. Drie keer per tijdens week komt hij door van voor dialyse naar het VUmc. Twee op door eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw tijdens is uit een nier het nodig om voor hem het in leven draaglijk te maken. op tv Redding komt een van zijn goede tijdens vriend René op die donor wil zijn. Ook met mevrouw met Parshadi moet gedialyseerd met worden, maar uit dat gaat steeds moeilijker. de Haar dochter van stelt een nier op beschikbaar.

Dominique, in 5 jaar, kreeg naar als baby het leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en in een tijdens beenmergtransplantatie keert met de ziekte terug. De artsen doen tijdens er alles het aan uit om de kwaliteit van naar leven van op de kleine Dominique, uit in de tijd op die haar nog rest, zo de goed met mogelijk te maken. Chronische op tv pijn kan een de leven ruïneren. een Ondanks de vaak door moeilijk te traceren op oorzaak van pijn weet professor Zuurmond met zijn patiënten tijdens toch te op helpen.

Sannie een is een jonge moeder naar van een tweeling. Tijdens in uit een spoedoperatie blijkt het dat Sannie darmkanker heeft. van Samen met VUmc-kankerspecialist professor door Henk Verheul gaat naar Sannie op de strijd tegen naar kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, uit vecht voor op tv haar de leven. De leukemie, waarvoor de ze op 9-jarige op leeftijd werd door behandeld, is weer teruggekomen. Professor met Gert-Jan Kaspers met is opnieuw haar op tv steun en toeverlaat en Larissa naar ondergaat op blijmoedig een nieuwe serie van chemokuren.

oktober 2019
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!