Programma gemist?

Rob heeft al door sinds zijn door jeugd een ernstige door nieraandoening. Drie keer per tijdens week komt uit hij het voor dialyse naar het VUmc. met Twee eerdere niertransplantaties mochten van niet met baten. Opnieuw is een van nier nodig in om voor een hem het leven draaglijk de te maken. Redding een komt van zijn goede vriend naar in René die donor wil op zijn. Ook op tv mevrouw Parshadi moet gedialyseerd worden, maar op dat gaat steeds op tv moeilijker. een Haar dochter stelt een op nier van beschikbaar.

Dominique, tijdens 5 jaar, op kreeg als baby leukemie. het Ondanks behandelingen met chemotherapie en een een beenmergtransplantatie door keert de ziekte terug. uit De artsen doen het van er alles aan om de kwaliteit van van in leven van de kleine naar Dominique, in de een tijd die haar nog een rest, zo op tv goed tijdens mogelijk te maken. een Chronische pijn kan een leven door ruïneren. Ondanks op tv de vaak moeilijk te traceren de oorzaak met van pijn weet professor Zuurmond uit zijn patiënten tijdens toch op tv te helpen.

Sannie is uit een jonge de moeder van een tweeling. het Tijdens een door spoedoperatie blijkt dat op Sannie darmkanker heeft. Samen met door VUmc-kankerspecialist het professor Henk Verheul tijdens gaat Sannie de strijd de tegen door kanker aan. Ook Larissa, 15 de jaar, het vecht voor haar leven. De een leukemie, waarvoor ze op met 9-jarige met leeftijd werd met behandeld, is weer een teruggekomen. Professor Gert-Jan Kaspers is opnieuw in haar door steun en toeverlaat in en Larissa ondergaat blijmoedig een het nieuwe op serie chemokuren.

januari 2021
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!