Programma gemist?

Rob een heeft al in sinds zijn jeugd een ernstige uit nieraandoening. Drie keer een per week een komt hij voor dialyse naar naar naar het VUmc. Twee uit eerdere niertransplantaties mochten een niet baten. Opnieuw de is een nier nodig om van voor tijdens hem het leven op draaglijk te maken. Redding komt het van op tv zijn goede vriend op tv René die donor wil zijn. een Ook mevrouw op Parshadi moet gedialyseerd worden, in maar dat gaat met steeds moeilijker. Haar het dochter stelt op een nier met beschikbaar.

Dominique, door 5 jaar, kreeg in als baby op tv leukemie. Ondanks behandelingen met van chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert op de ziekte terug. uit De artsen doen van er alles op aan om de van kwaliteit van leven van naar uit de kleine Dominique, in de een tijd die naar haar nog tijdens rest, zo goed mogelijk te maken. op tv Chronische tijdens pijn kan een op leven ruïneren. Ondanks de op vaak moeilijk te het traceren in oorzaak van pijn door weet professor Zuurmond zijn met patiënten toch van te helpen.

Sannie is tijdens een uit jonge moeder van een op tv tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt op tv dat Sannie darmkanker op tv heeft. Samen op met VUmc-kankerspecialist in professor Henk Verheul in gaat Sannie de strijd door tegen kanker aan. met Ook Larissa, 15 jaar, van vecht op tv voor haar leven. De op leukemie, waarvoor naar ze op 9-jarige leeftijd werd in behandeld, is weer op tv met teruggekomen. Professor Gert-Jan Kaspers is van opnieuw haar steun tijdens en het toeverlaat en Larissa ondergaat een blijmoedig een nieuwe serie de chemokuren.

mei 2021
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!