Programma gemist?

Rob heeft uit al sinds de zijn jeugd een ernstige nieraandoening. tijdens Drie keer per in de week komt hij voor dialyse naar uit het op tv VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten een niet baten. uit Opnieuw is de een nier nodig om voor naar de hem het leven draaglijk te maken. het Redding komt van uit op tv zijn goede vriend door René die donor wil door zijn. Ook mevrouw Parshadi moet van gedialyseerd worden, maar op dat gaat een steeds moeilijker. Haar dochter door naar stelt een nier het beschikbaar.

Dominique, het 5 jaar, door kreeg als baby leukemie. Ondanks op behandelingen met chemotherapie tijdens en een beenmergtransplantatie keert de de het ziekte terug. De artsen doen met er door alles aan om de kwaliteit een van leven op van de kleine op Dominique, in op tv de tijd die haar de nog rest, uit zo goed tijdens mogelijk te maken. Chronische een pijn kan een leven een ruïneren. Ondanks de vaak van moeilijk tijdens te traceren oorzaak van pijn op weet in professor Zuurmond zijn patiënten toch een te in helpen.

Sannie is op tv een jonge moeder op van een tweeling. een Tijdens een tijdens spoedoperatie blijkt dat op Sannie darmkanker heeft. Samen de met VUmc-kankerspecialist professor van Henk de Verheul gaat Sannie de strijd tegen de kanker aan. Ook een van Larissa, 15 jaar, vecht voor haar naar leven. De leukemie, uit waarvoor de ze op 9-jarige van leeftijd werd behandeld, op is weer tijdens teruggekomen. Professor Gert-Jan Kaspers is opnieuw naar haar van steun en toeverlaat en op tv Larissa een ondergaat blijmoedig een een nieuwe serie chemokuren.

september 2020
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!