Programma gemist?

Rob de heeft al op sinds zijn jeugd een ernstige de nieraandoening. uit Drie keer per week komt hij uit voor dialyse naar het het VUmc. Twee van eerdere niertransplantaties de mochten een niet baten. Opnieuw naar is een nier nodig om op tv voor uit hem het leven draaglijk te maken. naar Redding komt van met zijn goede vriend naar in René die donor wil naar zijn. Ook mevrouw Parshadi moet naar gedialyseerd worden, op tv maar dat uit gaat steeds moeilijker. Haar dochter op stelt met een nier de beschikbaar.

Dominique, 5 jaar, in kreeg naar als baby leukemie. Ondanks op tv behandelingen met chemotherapie tijdens en een tijdens beenmergtransplantatie keert de uit ziekte terug. De artsen een doen er op alles aan om de op tv kwaliteit van leven van op de kleine met Dominique, in de tijd tijdens die haar nog de rest, zo goed uit mogelijk te maken. met Chronische uit pijn kan een leven ruïneren. door het Ondanks de vaak moeilijk van te traceren oorzaak van pijn naar weet de professor Zuurmond zijn patiënten toch de te de helpen.

Sannie met is een jonge het moeder van een met tweeling. Tijdens een spoedoperatie een blijkt van dat Sannie darmkanker heeft. Samen uit met VUmc-kankerspecialist uit professor Henk Verheul van gaat Sannie de strijd naar tegen kanker aan. Ook naar Larissa, 15 op jaar, vecht voor haar een leven. De op tv leukemie, op tv waarvoor ze op 9-jarige leeftijd werd van behandeld, is de weer teruggekomen. Professor Gert-Jan van Kaspers is uit opnieuw de haar steun en toeverlaat en naar Larissa op ondergaat blijmoedig een nieuwe serie in chemokuren.

mei 2020
04-06-2010 19:30

Aflevering 4

De dokters van het VUmc - Aflevering 4

Rob heeft al sinds zijn jeugd een ernstige nieraandoening. Drie keer per week komt hij voor dialyse naar het VUmc. Twee eerdere niertransplantaties mochten niet baten. Opnieuw is een nier nodig om voor hem het leven draaglijk te maken. Redd...

28-05-2010 19:25

Aflevering 3

De dokters van het VUmc - Aflevering 3

Dominique, 5 jaar, kreeg als baby leukemie. Ondanks behandelingen met chemotherapie en een beenmergtransplantatie keert de ziekte terug. De artsen doen er alles aan om de kwaliteit van leven van de kleine Dominique, in de tijd die haar nog ...

21-05-2010 19:25

Aflevering 2

De dokters van het VUmc - Aflevering 2

Sannie is een jonge moeder van een tweeling. Tijdens een spoedoperatie blijkt dat Sannie darmkanker heeft. Samen met VUmc-kankerspecialist professor Henk Verheul gaat Sannie de strijd tegen kanker aan. Ook Larissa, 15 jaar, vecht voor haar ...

De dokters van het VUmc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters van het VUmc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters van het VUmc bij De dokters van het VUmc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters van het VUmc. Heb je een uitzending van De dokters van het VUmc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters van het VUmc gemist

Vierluik over de grenzen in de geneeskunde en de overwegingen die gemaakt moeten worden als het levenseinde naderbijkomt. In het VU Medisch Centrum komen veel patiënten voor een laatste behandelmogelijkheid als het gaat om kanker ofeen andere levensbedreigende aandoening. Artsen en patiënten komen dan vaak voor moeilijke dilemma's te staan. Welkebehandeling is de beste? Hoe lang kun je doorgaan met een behandeling? Wie beslist er eigenlijk? En wat als je zelfniet meer kunt beslissen, omdat je te jong bent, of niet meer bij bewustzijn bent? In vier afleveringen volgen weverschillende artsen en patiënten in de keuzes die zij moeten maken.

Uitzending gemist van De dokters van het VUmc? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters van het VUmc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!