Programma gemist?

Ik met werkte met een man die op alle voorrechten het kon genieten van op de heersende groep, maar op tv die daarvan af uit zag en het er naar voor koos zich in te op zetten voor de onderdrukte met bevolking de van Zuid-Afrika. in Aldus Nelson Mandela het in De donkere door kamer van Eli het Weinberg. Op 27 het april 1994 werden er in van Zuid-Afrika de historische verkiezingen tijdens werden gehouden, op tv waarna de apartheid het werd het afgeschaft. In documentaire met van Rudi Boon en met Hans Fels over in de Zuid-Afrikaanse fotograaf met Eli Weinberg, wordt het een bijzondere periode uit de de geschiedenis van Zuid-Afrika uit in beeld gebracht, door toen een kleine door groep blanke, overwegend van joodse idealisten zich in uit solidariteit het met de de zwarte bevolking tegen van het apartheidssysteem keerde. Eén naar van hen met was Eli op tv Weinberg (1908-1982), in de tijdens jaren vijftig en zestig van in de door vorige eeuw de 'hoffotograaf' van door met het ANC. Hij door was als joodse revolutionair door zijn geboorteland Letland in op 1929 ontvlucht om in door Zuid-Afrika een op tv nieuw door leven op te op tv bouwen. Zo ver mogelijk tijdens weg van het het Oost-Europa van door toen, waar hij zijn het leven als jood een niet zeker was. Eenmaal in in Zuid-Afrika moet hij de vaststellen dat ook met daar rassenongelijkheid de met door dagelijkse realiteit bepaalt, zij het uit dat het racisme in ditmaal niet in uit de door eerste plaats tegen de naar joodse minderheid is van gericht, maar tegen door de zwarte op meerderheid.

december 2021
25-05-2010 23:30

Aflevering 1

De donkere kamer van Eli Weinberg - Aflevering 1

Ik werkte met een man die alle voorrechten kon genieten van de heersende groep, maar die daarvan af zag en er voor koos zich in te zetten voor de onderdrukte bevolking van Zuid-Afrika. Aldus Nelson Mandela in De donkere kamer van Eli Weinbe...

De donkere kamer van Eli Weinberg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De donkere kamer van Eli Weinberg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De donkere kamer van Eli Weinberg bij De donkere kamer van Eli Weinberg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De donkere kamer van Eli Weinberg. Heb je een uitzending van De donkere kamer van Eli Weinberg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De donkere kamer van Eli Weinberg gemist

Documentaire

Uitzending gemist van De donkere kamer van Eli Weinberg? Hier kun je alle uitzendingen van De donkere kamer van Eli Weinberg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2010 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!