Programma gemist?

Registratie op van de uit tweede halve finale van de 57ste het editie van de het Eurovisie Songfestival, vanuit de de Crystal het Hall tijdens in Baku, Azerbeijan. Joan, op tv de Nederlandse inzending, heeft de door derde startplek. het Ze zingt You op tv and het me.

Registratie naar van de eerste op halve finale van de 57ste met editie van het op Eurovisie in Songfestival, vanuit de met Crystal Hall met in Baku, Azerbeijan. uit In deze halve finale doet Nederland tijdens met niet mee.

Registratie op tv van de tweede halve finale in met van de 55ste editie van met het tijdens Eurovisie Songfestival vanuit met de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige van Cornald de Maas en presentator de Daniël Dekker verzorgen het een commentaar voor de van Nederlandse door kijker. Sieneke, de 51ste Nederlandse inzending, naar door heeft de negende startplek. Zij op tv zingt het nummer met Ik ben verliefd met (Sha-la-lie), met geschreven door Pierre naar Kartner. Er gaan per halve tijdens finale tien landen door een naar de finale door op zaterdag 29 een mei een 2010. Line-up: het 1. Litouwen: InCulto - East European tijdens van Funk. 2. Armenie: Eva Rivas - met Apricot Stone. 3. een Israël: Harel naar Ska'at - Milim. naar 4. Denemarken: Chanée met & N'Evergreen tijdens - In A Moment Like van This. 5. Zwitserland: tijdens Michael von van der Heide door - Il pleut de uit l'or. 6. Zweden: een Anna Bergendahl - tijdens This Is My Life. tijdens naar 7. Azerbeidzjan: Safura de - Drip Drop. 8. de Oekraïne: Alyosha - naar Sweet people. 9. Nederland: Sieneke door - Ik met ben het verliefd (Sha-la-lie). 10. Roemenië: Paula Seling in & Ovi - de Playing van with Fire. 11. uit Slovenië: Anzambel Roka _lindere & door Kalamari - Narodno uit zabavni met rock. 12. Ierland: Niamh Kavanagh op - It's het For You. 13. het Bulgarije: Miro - Angel met si ti. 14. naar Cyprus: Jon een Lilygreen & The Islanders in - Life looks naar better het in Spring. 15. het Kroatië: Feminnem - Lako met je sve. 16. op Georgië: Sofia uit Nizharadze - Shine. 17. van Turkije: MaNga - het We Could op tv Be The Same. Presentatie: Nadia het Hasnaoui, Haddy de Jatou N'jie, Erik met Solbakken.

Registratie door van de eerste halve de finale van tijdens de 55ste editie van het tijdens door Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena het in Oslo. Songfestivaldeskundige van Cornald naar Maas en het TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het de commentaar voor uit de Nederlandse kijker. tijdens In deze halve op finale doet Nederland niet mee. uit Sieneke, de van 51ste Nederlandse inzending, met staat in de een tweede in halve finale op donderdag 27 door mei. Er naar gaan per van halve finale tien landen met door naar de finale met op zaterdag 29 door mei 2010. Line-up: de 1. van Moldavië: SunStroke Project & Olia de Tira - door Run Away. 2. de Rusland: Peter Nalitch de - Lost van and forgotten. 3. Estland: Malcolm een Lincoln - Siren. 4. het Slowakije: door Kristína - Horehronie. uit 5. Finland: Kuunkuiskaajat - Työlki door ellää. tijdens 6. Letland: Aisha op tv - What for? (Only Mr. op het God knows why). 7. op tv Servië: Milan naar Stankovic - Ovo je Balkan. 8. op Bosnië & Herzegovina: in Vuka_in Braji naar - Lightning and Thunder. de 9. Polen: Marcin in Mrozinski naar - Legenda. 10. België: Tom met Dice - een Me and My op tv Guitar. uit 11. Malta: Thea op tv Garrett - My Dream. 12. het Albanië: Juliana Pasha - van It's naar All About You. 13. naar Griekenland: George Alkaeos & van Friends - Opa. van 14. Portugal: op Filipa Azevedo - Há het de Dias Assim. 15. VJR-Macedonië: het Gjoko Taneski ft in Billy Zver & Pejcin - op Jas Ja op Imam Silata. 16. door Wit-Rusland: 3+2 - door Butterflies. 17. IJsland: tijdens Hera Björk door - Je ne sais in quoi. Presentatie: Nadia Hasnaoui, door Haddy Jatou met N'jie, Erik naar Solbakken.

januari 2020
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!