Programma gemist?

Registratie op van de tweede een halve finale van de in 57ste door editie van het Eurovisie Songfestival, van vanuit de Crystal Hall naar in Baku, Azerbeijan. op tv Joan, de tijdens Nederlandse inzending, het heeft de derde startplek. Ze naar het zingt You and door me.

Registratie naar van de eerste halve finale uit van op de 57ste editie van de het Eurovisie van Songfestival, vanuit de tijdens Crystal Hall in het Baku, Azerbeijan. In deze in halve finale doet in Nederland niet op tv mee.

Registratie het van de tweede door halve finale van de 55ste tijdens editie op van het Eurovisie Songfestival in vanuit de het Telenor Arena in op tv Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas het en presentator Daniël Dekker een verzorgen van het commentaar voor de Nederlandse door kijker. Sieneke, van de 51ste Nederlandse tijdens inzending, heeft een de negende op tv startplek. Zij zingt het nummer Ik op tv ben verliefd uit (Sha-la-lie), naar geschreven door Pierre Kartner. van Er gaan een per halve finale tien landen een door naar in de finale op zaterdag van 29 mei tijdens 2010. Line-up: 1. Litouwen: InCulto van - East European het Funk. 2. Armenie: op Eva tijdens Rivas - Apricot Stone. uit 3. Israël: Harel uit Ska'at - tijdens Milim. 4. van Denemarken: Chanée & N'Evergreen - In uit A Moment Like de This. 5. tijdens Zwitserland: het Michael von der uit Heide - Il pleut de in l'or. 6. Zweden: de Anna Bergendahl - This uit Is My de Life. 7. Azerbeidzjan: Safura op tv - een Drip Drop. 8. op Oekraïne: Alyosha naar - Sweet people. 9. door Nederland: Sieneke - van Ik ben verliefd door (Sha-la-lie). 10. Roemenië: door Paula Seling met & Ovi - Playing with Fire. van 11. Slovenië: met Anzambel Roka uit _lindere & door Kalamari - Narodno zabavni rock. 12. het Ierland: Niamh Kavanagh het - het It's For You. 13. de Bulgarije: Miro - naar Angel si ti. 14. van Cyprus: in Jon Lilygreen & The Islanders uit op tv - Life looks op better in Spring. 15. door Kroatië: Feminnem uit - Lako je sve. in 16. Georgië: Sofia Nizharadze - van Shine. 17. met Turkije: op tv MaNga - We Could Be de The Same. met Presentatie: Nadia Hasnaoui, op Haddy Jatou N'jie, Erik met Solbakken.

Registratie van tijdens de op tv eerste halve finale van van de 55ste editie van op het Eurovisie Songfestival vanuit een de het Telenor Arena in Oslo. een Songfestivaldeskundige in Cornald Maas en TROS-presentator door Daniël Dekker verzorgen het commentaar in voor de tijdens Nederlandse de kijker. In deze uit halve finale doet Nederland niet mee. in Sieneke, de 51ste een Nederlandse inzending, op tv staat in met de tweede halve finale op uit donderdag 27 mei. uit Er gaan per op halve finale van tien landen door naar op de finale op in op zaterdag 29 mei 2010. Line-up: op 1. Moldavië: SunStroke Project van & met Olia Tira - naar Run Away. uit 2. Rusland: Peter Nalitch - van Lost op and forgotten. 3. Estland: Malcolm Lincoln naar - met Siren. 4. Slowakije: Kristína door - Horehronie. 5. Finland: tijdens Kuunkuiskaajat - uit Työlki het ellää. 6. Letland: Aisha - What met for? het (Only Mr. van God knows why). 7. Servië: Milan door Stankovic - door Ovo je naar Balkan. 8. Bosnië & door Herzegovina: op Vuka_in Braji - Lightning uit and Thunder. 9. de Polen: Marcin op Mrozinski - Legenda. tijdens 10. België: Tom door Dice - Me and een My Guitar. 11. op Malta: Thea Garrett - de My Dream. op tv 12. Albanië: Juliana Pasha in - It's naar All About You. 13. Griekenland: een in George Alkaeos & Friends met - Opa. 14. Portugal: Filipa naar van Azevedo - Há Dias tijdens Assim. 15. een VJR-Macedonië: Gjoko Taneski ft Billy van Zver & door Pejcin - Jas de Ja Imam op tv Silata. 16. Wit-Rusland: tijdens 3+2 - Butterflies. 17. IJsland: Hera uit Björk - Je de ne sais quoi. met Presentatie: Nadia het Hasnaoui, Haddy Jatou N'jie, uit Erik een Solbakken.

juli 2021
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!