Programma gemist?

Registratie het van de tweede halve finale met van in de 57ste editie van met het Eurovisie naar Songfestival, vanuit de met Crystal Hall van in Baku, Azerbeijan. naar Joan, de Nederlandse inzending, met heeft de derde startplek. Ze in zingt You and van op tv me.

Registratie van tijdens de door eerste halve finale op van de 57ste editie van het uit Eurovisie Songfestival, in vanuit de Crystal het Hall naar in Baku, Azerbeijan. In tijdens deze halve finale doet Nederland uit op niet mee.

Registratie een van de tweede halve naar finale naar van de 55ste editie van naar het Eurovisie Songfestival vanuit op tv de Telenor Arena tijdens in Oslo. Songfestivaldeskundige in Cornald een Maas en presentator uit Daniël Dekker verzorgen het commentaar op tv voor de in Nederlandse op tv kijker. Sieneke, de 51ste het Nederlandse inzending, een heeft de negende startplek. Zij zingt met uit het nummer Ik naar ben verliefd (Sha-la-lie), geschreven door Pierre tijdens Kartner. Er van gaan per met halve finale tien tijdens landen door met naar de finale op zaterdag tijdens 29 mei 2010. het Line-up: 1. Litouwen: InCulto op de - East European Funk. 2. Armenie: uit Eva uit Rivas - Apricot met Stone. 3. Israël: Harel op tv Ska'at - Milim. 4. door Denemarken: Chanée in & uit N'Evergreen - In A door Moment Like uit This. 5. Zwitserland: Michael door von der Heide - Il een pleut de l'or. een 6. van Zweden: Anna Bergendahl - naar This Is op My Life. 7. Azerbeidzjan: een Safura op tv - Drip Drop. 8. Oekraïne: in Alyosha - met Sweet people. 9. een Nederland: Sieneke - Ik ben met door verliefd (Sha-la-lie). 10. Roemenië: naar Paula Seling met & Ovi - op tv Playing with Fire. 11. Slovenië: Anzambel op Roka op tv _lindere & naar Kalamari - Narodno zabavni op tv rock. 12. Ierland: Niamh Kavanagh door een - It's For You. 13. Bulgarije: door Miro - op Angel si met ti. 14. de Cyprus: Jon Lilygreen & The met Islanders - Life looks met better uit in Spring. op 15. Kroatië: Feminnem - Lako je met sve. 16. door Georgië: Sofia tijdens Nizharadze - door Shine. 17. Turkije: MaNga - uit We Could Be The op tv Same. met Presentatie: Nadia Hasnaoui, Haddy Jatou een N'jie, van Erik Solbakken.

Registratie in van de eerste naar halve finale naar van de 55ste editie van het van Eurovisie Songfestival vanuit naar de Telenor uit Arena uit in Oslo. Songfestivaldeskundige tijdens Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker tijdens verzorgen het een commentaar met voor de Nederlandse kijker. In de deze halve op tv finale doet Nederland niet mee. naar Sieneke, de 51ste in Nederlandse het inzending, staat de in de tweede halve finale op op tv donderdag 27 van mei. Er met gaan per de halve finale tien een landen door naar de finale met op zaterdag het 29 mei 2010. in Line-up: 1. Moldavië: in SunStroke Project & Olia Tira van - Run uit Away. het 2. Rusland: Peter Nalitch van - Lost and forgotten. uit 3. Estland: naar Malcolm Lincoln - het Siren. 4. Slowakije: Kristína het - in Horehronie. 5. Finland: Kuunkuiskaajat in - Työlki op tv ellää. 6. Letland: Aisha - van What for? (Only in Mr. een God knows why). 7. Servië: op tv Milan Stankovic - Ovo van je Balkan. door 8. Bosnië het & Herzegovina: uit Vuka_in Braji - naar Lightning and Thunder. 9. Polen: met Marcin Mrozinski - Legenda. door op tv 10. België: Tom Dice - met Me and My Guitar. de 11. Malta: Thea op tv Garrett - My met de Dream. 12. Albanië: naar Juliana Pasha - It's All door About op You. 13. Griekenland: naar George Alkaeos & Friends de - Opa. 14. de Portugal: Filipa Azevedo - Há een Dias Assim. 15. tijdens VJR-Macedonië: Gjoko Taneski met uit ft Billy Zver op tv & Pejcin - Jas de Ja Imam Silata. met 16. Wit-Rusland: 3+2 - uit Butterflies. 17. IJsland: Hera op met Björk - Je ne de sais quoi. Presentatie: Nadia in Hasnaoui, een Haddy Jatou N'jie, Erik door Solbakken.

april 2021
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!