Programma gemist?

Registratie uit van de tweede op halve finale van van de 57ste editie van het met Eurovisie Songfestival, het vanuit uit de Crystal Hall met in Baku, Azerbeijan. naar Joan, de Nederlandse inzending, heeft het de derde startplek. Ze met zingt uit You and op me.

Registratie van de op op eerste halve finale van het de 57ste editie van het het Eurovisie het Songfestival, vanuit de Crystal Hall door in Baku, Azerbeijan. met In het deze halve finale doet Nederland een een niet mee.

Registratie van het de tweede halve finale door naar van de 55ste editie van het op tv Eurovisie Songfestival vanuit van de Telenor in Arena in in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en een presentator Daniël Dekker met met verzorgen het commentaar voor de naar Nederlandse naar kijker. Sieneke, de 51ste het Nederlandse inzending, heeft van de negende startplek. in Zij zingt het met nummer Ik ben tijdens verliefd (Sha-la-lie), geschreven op door Pierre Kartner. Er gaan door de per halve finale tien landen door van naar tijdens de finale op in zaterdag 29 mei tijdens 2010. Line-up: 1. Litouwen: InCulto de - East European tijdens Funk. op tv 2. Armenie: de Eva Rivas - Apricot in Stone. 3. Israël: een Harel Ska'at - de Milim. 4. Denemarken: op tv Chanée & N'Evergreen - een In A een Moment Like This. 5. op tv Zwitserland: Michael von der door Heide door - Il pleut de met l'or. uit 6. Zweden: Anna Bergendahl - This tijdens Is de My Life. door 7. Azerbeidzjan: Safura op tv - Drip Drop. 8. Oekraïne: op tv Alyosha met - Sweet people. de 9. Nederland: Sieneke - Ik ben op op verliefd (Sha-la-lie). 10. Roemenië: op Paula Seling & in Ovi - de Playing with Fire. 11. Slovenië: door Anzambel Roka _lindere tijdens & Kalamari - Narodno door zabavni de rock. 12. Ierland: met Niamh Kavanagh - It's For met You. 13. een Bulgarije: tijdens Miro - Angel si ti. naar 14. de Cyprus: Jon Lilygreen & The Islanders met - Life een looks better in Spring. van naar 15. Kroatië: Feminnem - het Lako je in sve. 16. Georgië: op tv Sofia Nizharadze - Shine. op tv 17. Turkije: MaNga - door We Could Be The op tv Same. Presentatie: naar Nadia Hasnaoui, Haddy de Jatou in N'jie, Erik Solbakken.

Registratie op van de eerste op halve finale van de een 55ste een editie van het Eurovisie in Songfestival vanuit de van Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige een Cornald Maas en op tv TROS-presentator op tv Daniël Dekker verzorgen het op tv commentaar voor de op tv Nederlandse kijker. het In deze halve finale tijdens doet Nederland niet mee. het Sieneke, de 51ste tijdens Nederlandse inzending, door staat in in de tweede halve het finale op uit donderdag 27 mei. uit Er gaan per halve finale op tv tien landen door door naar de finale op van met zaterdag 29 mei 2010. Line-up: een 1. Moldavië: SunStroke door Project & met Olia Tira - Run Away. van 2. Rusland: Peter tijdens Nalitch - Lost in and forgotten. een 3. Estland: de Malcolm Lincoln - Siren. 4. met de Slowakije: Kristína - Horehronie. 5. Finland: tijdens Kuunkuiskaajat de - Työlki ellää. 6. van Letland: Aisha - door What for? op tv (Only Mr. God knows een why). 7. Servië: uit Milan Stankovic - Ovo op tv naar je Balkan. 8. op Bosnië & Herzegovina: Vuka_in Braji uit - Lightning and tijdens Thunder. 9. Polen: Marcin met de Mrozinski - Legenda. 10. België: op tv Tom Dice - tijdens Me and My Guitar. op 11. Malta: op Thea Garrett - op My Dream. 12. Albanië: het Juliana Pasha uit - It's naar All About You. 13. de Griekenland: George Alkaeos & van Friends naar - Opa. 14. Portugal: Filipa een tijdens Azevedo - Há Dias Assim. een 15. naar VJR-Macedonië: Gjoko Taneski ft Billy in Zver & Pejcin - door Jas op Ja Imam Silata. op tv 16. Wit-Rusland: 3+2 met - Butterflies. 17. naar IJsland: Hera Björk - op tv Je een ne sais quoi. Presentatie: Nadia Hasnaoui, een het Haddy Jatou N'jie, Erik het Solbakken.

januari 2021
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!