Programma gemist?

Registratie van door de door tweede halve finale van de tijdens 57ste naar editie van het van Eurovisie Songfestival, vanuit op de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. het Joan, het de Nederlandse inzending, heeft de met derde startplek. de Ze zingt You door and een me.

Registratie uit van de op tv eerste halve finale van de het 57ste editie uit van het Eurovisie op tv Songfestival, vanuit tijdens de Crystal Hall in in Baku, Azerbeijan. In tijdens deze halve finale doet Nederland door op tv niet mee.

Registratie het van de tweede halve naar finale naar van de 55ste editie van uit het Eurovisie de Songfestival vanuit de Telenor op tv Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige met Cornald naar Maas en uit presentator Daniël Dekker naar verzorgen het commentaar op tv voor de Nederlandse kijker. Sieneke, in de 51ste Nederlandse tijdens inzending, heeft de een negende startplek. Zij zingt naar het nummer van Ik van ben verliefd (Sha-la-lie), geschreven door naar Pierre Kartner. Er gaan op het per halve finale tien landen door op naar de finale op op in zaterdag 29 met mei 2010. Line-up: uit 1. Litouwen: InCulto met - East European een Funk. 2. Armenie: Eva Rivas met - Apricot Stone. uit 3. Israël: Harel op Ska'at - door Milim. 4. Denemarken: Chanée op tv & N'Evergreen - tijdens In van A Moment Like This. de 5. Zwitserland: Michael in von der Heide - Il van pleut een de l'or. 6. Zweden: Anna een van Bergendahl - This naar Is My Life. uit 7. Azerbeidzjan: Safura van - Drip Drop. 8. naar Oekraïne: Alyosha met - Sweet people. 9. op tv Nederland: Sieneke - Ik ben uit verliefd (Sha-la-lie). met 10. Roemenië: Paula op Seling & tijdens Ovi - met Playing with Fire. 11. Slovenië: van Anzambel Roka door _lindere & Kalamari - Narodno het van zabavni rock. 12. Ierland: Niamh op Kavanagh - It's naar For You. uit 13. Bulgarije: uit Miro - Angel si ti. 14. het Cyprus: op tv Jon Lilygreen de & The Islanders - door Life looks better in Spring. tijdens 15. Kroatië: Feminnem tijdens - Lako je de uit sve. 16. Georgië: Sofia Nizharadze van - Shine. 17. door Turkije: MaNga - op We van Could Be The Same. uit Presentatie: Nadia Hasnaoui, Haddy op Jatou N'jie, Erik van Solbakken.

Registratie op tv van de tijdens eerste halve finale van in de 55ste editie van de het Eurovisie naar Songfestival vanuit de naar Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige een uit Cornald Maas en TROS-presentator uit Daniël Dekker het verzorgen het commentaar voor de Nederlandse in kijker. de In deze uit halve finale doet Nederland niet in mee. Sieneke, op tv de 51ste Nederlandse inzending, de staat in de tweede het halve finale op uit donderdag 27 op mei. Er met gaan per halve finale op tv tien landen door naar op de op tv finale op zaterdag een 29 mei de 2010. Line-up: 1. in Moldavië: SunStroke Project & Olia Tira op - Run Away. tijdens naar 2. Rusland: Peter door Nalitch - Lost and forgotten. 3. van Estland: de Malcolm Lincoln - Siren. door 4. tijdens Slowakije: Kristína - Horehronie. de 5. Finland: Kuunkuiskaajat op tv - Työlki ellää. 6. Letland: van Aisha tijdens - What for? (Only Mr. van God knows why). op tv 7. Servië: Milan uit Stankovic - Ovo tijdens je Balkan. door 8. Bosnië tijdens & Herzegovina: Vuka_in Braji een - Lightning and met Thunder. 9. met Polen: Marcin Mrozinski met - Legenda. 10. naar België: Tom Dice - Me op and My Guitar. door 11. Malta: Thea op tv Garrett - in My Dream. uit 12. Albanië: een Juliana Pasha - It's All About door You. 13. Griekenland: in George Alkaeos & in Friends - Opa. naar 14. op Portugal: Filipa Azevedo - op tv Há het Dias Assim. 15. VJR-Macedonië: Gjoko Taneski in het ft Billy Zver & Pejcin een - Jas met Ja Imam op Silata. 16. Wit-Rusland: 3+2 uit - Butterflies. een 17. IJsland: Hera Björk een - Je ne het sais quoi. Presentatie: Nadia Hasnaoui, met het Haddy Jatou N'jie, een Erik Solbakken.

september 2020
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!