Programma gemist?

Registratie de van de tweede halve het finale op tv van de 57ste editie in van het Eurovisie uit Songfestival, vanuit de Crystal Hall de in Baku, Azerbeijan. een Joan, de Nederlandse het inzending, naar heeft de derde startplek. Ze tijdens zingt You and op van me.

Registratie tijdens van de eerste halve het finale van de 57ste op tv editie van uit het Eurovisie Songfestival, een vanuit de Crystal Hall van in Baku, in Azerbeijan. In van deze halve finale doet van Nederland niet naar mee.

Registratie van het de tweede halve door finale van de op tv 55ste editie van het in Eurovisie Songfestival vanuit in de de Telenor Arena een in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas met en presentator Daniël naar Dekker verzorgen het commentaar een het voor de Nederlandse kijker. Sieneke, de naar het 51ste Nederlandse inzending, heeft de negende het startplek. het Zij zingt het nummer de Ik ben de verliefd (Sha-la-lie), geschreven door in Pierre Kartner. Er door gaan op tv per halve finale tien de landen door een naar de finale op zaterdag een 29 mei 2010. de Line-up: 1. Litouwen: het InCulto - op East European Funk. 2. Armenie: op tv Eva in Rivas - Apricot op Stone. 3. Israël: Harel door Ska'at - het Milim. 4. Denemarken: Chanée & een met N'Evergreen - In A Moment Like een This. 5. Zwitserland: op tv Michael von op der Heide met - Il pleut de op tv l'or. naar 6. Zweden: Anna uit Bergendahl - This Is op tv My Life. 7. met Azerbeidzjan: Safura van - Drip Drop. 8. de Oekraïne: Alyosha tijdens - Sweet people. het 9. Nederland: Sieneke - Ik een ben verliefd (Sha-la-lie). uit 10. in Roemenië: Paula Seling & van Ovi - Playing with op tv Fire. van 11. Slovenië: Anzambel op Roka _lindere & Kalamari - Narodno van zabavni met rock. 12. Ierland: Niamh Kavanagh op tv op - It's For You. 13. Bulgarije: naar Miro - Angel op van si ti. 14. Cyprus: van Jon Lilygreen & The uit Islanders - Life tijdens looks better in Spring. op van 15. Kroatië: Feminnem - Lako door je op tv sve. 16. Georgië: Sofia Nizharadze - van Shine. 17. door Turkije: MaNga tijdens - We Could uit Be The Same. Presentatie: Nadia de Hasnaoui, Haddy Jatou op N'jie, een Erik Solbakken.

Registratie de van de van eerste halve finale van van de 55ste editie een van het Eurovisie een Songfestival vanuit de Telenor Arena in in Oslo. door Songfestivaldeskundige Cornald Maas het en TROS-presentator Daniël naar Dekker verzorgen het uit commentaar in voor de Nederlandse kijker. In deze met halve finale doet op Nederland van niet mee. op Sieneke, de 51ste Nederlandse het inzending, staat in uit de tweede halve op finale op donderdag 27 mei. van Er gaan per op tv halve finale op tv tien met landen door naar de finale tijdens op zaterdag door 29 mei 2010. Line-up: 1. een Moldavië: door SunStroke Project & van Olia Tira op tv - Run Away. 2. Rusland: Peter op tv Nalitch - Lost met een and forgotten. 3. Estland: Malcolm een Lincoln - Siren. uit 4. in Slowakije: Kristína - Horehronie. 5. Finland: tijdens Kuunkuiskaajat - een Työlki ellää. door 6. Letland: Aisha - de What for? (Only door Mr. God knows why). op tv 7. Servië: het Milan Stankovic het - Ovo je Balkan. op tv 8. Bosnië & Herzegovina: met Vuka_in Braji op - Lightning and Thunder. een de 9. Polen: Marcin het Mrozinski - Legenda. 10. België: Tom tijdens door Dice - Me and My Guitar. naar 11. uit Malta: Thea Garrett - op My Dream. naar 12. Albanië: Juliana Pasha naar - It's All op About You. van 13. Griekenland: met George Alkaeos & Friends - Opa. een 14. Portugal: Filipa een Azevedo - Há in Dias Assim. de 15. VJR-Macedonië: het Gjoko Taneski ft in Billy Zver door & Pejcin - Jas Ja Imam het Silata. tijdens 16. Wit-Rusland: naar 3+2 - Butterflies. 17. IJsland: uit Hera de Björk - Je ne de sais quoi. Presentatie: op tv Nadia Hasnaoui, Haddy Jatou een N'jie, Erik met Solbakken.

mei 2020
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!