Programma gemist?

Registratie van de de tweede van halve finale van de door 57ste editie van in het Eurovisie met Songfestival, vanuit de Crystal Hall van een in Baku, Azerbeijan. Joan, de met Nederlandse inzending, heeft de het derde tijdens startplek. Ze zingt in You and de me.

Registratie van naar de eerste halve finale een van de de 57ste in editie van het Eurovisie Songfestival, een vanuit de Crystal Hall een met in Baku, Azerbeijan. In deze halve het uit finale doet Nederland niet uit mee.

Registratie van uit de uit tweede halve finale van de uit 55ste editie een van het een Eurovisie Songfestival vanuit de de Telenor Arena uit in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas door en presentator Daniël met Dekker verzorgen het commentaar naar voor uit de Nederlandse met kijker. Sieneke, de 51ste het Nederlandse inzending, heeft met de negende naar startplek. Zij zingt het nummer Ik door ben verliefd (Sha-la-lie), tijdens de geschreven door Pierre Kartner. Er gaan tijdens op tv per halve finale tien met landen door door naar de finale op zaterdag naar 29 mei een 2010. Line-up: 1. een Litouwen: InCulto - East een European Funk. 2. Armenie: van Eva uit Rivas - uit Apricot Stone. 3. door Israël: Harel Ska'at - van Milim. 4. Denemarken: Chanée op & N'Evergreen - naar In A naar Moment Like This. 5. Zwitserland: door Michael met von der Heide - het Il pleut de l'or. het 6. Zweden: naar Anna met Bergendahl - This Is My Life. uit 7. Azerbeidzjan: op Safura - een Drip Drop. 8. Oekraïne: door Alyosha naar - Sweet people. van 9. Nederland: Sieneke - Ik door ben verliefd (Sha-la-lie). 10. op tv Roemenië: de Paula Seling & Ovi in - Playing in with Fire. 11. Slovenië: van Anzambel Roka _lindere door & Kalamari een - Narodno zabavni met rock. 12. uit Ierland: Niamh Kavanagh - door It's For You. 13. tijdens Bulgarije: Miro - door Angel si op ti. 14. Cyprus: Jon op Lilygreen & The in Islanders - Life de looks een better in Spring. 15. in Kroatië: Feminnem - Lako je het sve. 16. de Georgië: naar Sofia Nizharadze - Shine. 17. Turkije: op MaNga - de We Could Be tijdens The Same. Presentatie: van Nadia Hasnaoui, het Haddy Jatou N'jie, Erik de Solbakken.

Registratie in van de eerste het halve finale van de 55ste een op editie van het op Eurovisie Songfestival vanuit de een Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige in op tv Cornald Maas en TROS-presentator de Daniël Dekker verzorgen het in commentaar voor op de Nederlandse het kijker. In deze halve finale op doet Nederland op niet mee. Sieneke, naar de 51ste Nederlandse inzending, staat naar van in de tweede halve in finale op donderdag 27 mei. door Er gaan per de halve een finale tien de landen door naar de naar finale op zaterdag 29 de mei 2010. Line-up: 1. het Moldavië: SunStroke door Project & Olia Tira in - Run met Away. op 2. Rusland: Peter Nalitch op - Lost and uit forgotten. 3. Estland: Malcolm Lincoln een in - Siren. 4. tijdens Slowakije: Kristína - Horehronie. de 5. Finland: op Kuunkuiskaajat - Työlki ellää. uit 6. Letland: Aisha - het What for? van (Only Mr. tijdens God knows why). 7. in Servië: Milan Stankovic - Ovo op tv je de Balkan. 8. Bosnië met & Herzegovina: tijdens Vuka_in Braji - de Lightning and Thunder. 9. op Polen: Marcin Mrozinski - Legenda. naar 10. een België: Tom Dice - Me het and My Guitar. op 11. op tv Malta: Thea Garrett - My de Dream. 12. uit Albanië: Juliana naar Pasha - het It's All About You. 13. een Griekenland: met George Alkaeos & Friends in - Opa. 14. in Portugal: Filipa Azevedo - in Há tijdens Dias Assim. 15. VJR-Macedonië: Gjoko uit Taneski ft Billy Zver naar & Pejcin naar - Jas uit Ja Imam Silata. 16. Wit-Rusland: de 3+2 - op tv Butterflies. uit 17. IJsland: Hera Björk - uit Je op tv ne sais quoi. Presentatie: Nadia Hasnaoui, in naar Haddy Jatou N'jie, een Erik Solbakken.

oktober 2020
24-05-2012 21:00

Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van donderdag 24 mei 2012

Registratie van de tweede halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. Joan, de Nederlandse inzending, heeft de derde startplek. Ze zingt You and me.

22-05-2012 21:00

Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering van dinsdag 22 mei 2012

Registratie van de eerste halve finale van de 57ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Crystal Hall in Baku, Azerbeijan. In deze halve finale doet Nederland niet mee.

27-05-2010 21:00

Aflevering 3

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 3

Registratie van de tweede halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker....

25-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival voorronde - Aflevering 1

Registratie van de eerste halve finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival vanuit de Telenor Arena in Oslo. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse ki...

Eurovisie Songfestival voorronde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival voorronde bij Eurovisie Songfestival voorronde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival voorronde. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival voorronde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival voorronde gemist

Eurovisie Songfestival voorronde

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival voorronde? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival voorronde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!