Programma gemist?

Als van de zoon tijdens van Ingrid en Marc tijdens zijn grote liefde met in Slowakije ontmoet, besluit hij in om daar het te blijven. naar Hij kiest voor de een ruimte, rust en natuur op die het land het een uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid op tv en Marc ook een in aantal keer naar uit Slowakije afgereisd en van zijn verliefd met geworden op het mooie land. uit Om hun in zoon op niet teveel te op tv hoeven missen, zoeken ze van een vakantiehuis bij hem in met de een buurt. Sybrand gaat op zoek de naar geschikte huizen naar en naar geeft praktische tips waar een ze op moeten letten een bij de aankoop met van een huis. door Carrie ten Napel naar neemt ons mee uit naar Bratislava. in Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, naar in dé plek waar geliefden over de met hele met wereld hun liefde een kunnen laten opsluiten. Ook van gaat door ze naar Kremnica, de hoofdstad door van de mijnsteden in waar naar mijnwerkers en muntmeesters uit de heel Midden-Europa zich hebben gevestigd. Dit in is een een herhaling uit van 11 januari een 2019.

Sybrand op tv helpt Marc van en Wilma met met hun zoektocht naar een droomhuis in tijdens de Italië. Bij hun eerste bezoek aan op de Italiaanse een provincie op tv Ligurië waren ze het er meteen door over eens: het hier de willen wij wonen. Ligurië ligt aan de de naar Italiaanse kust en is het een van de uit kleinste regio's van van Italië. Het naar staat bekend om haar schoonheid, het met op tv veel bloemen en een zonnig door van klimaat. Het stel zoekt een uit huis met een authentieke uit uitstraling, op op tv twintig minuten in rijden van zee. Een woning het waar ze met op het tijdens hele gezin kunnen verblijven, naar met een ruime woonkeuken met en een tijdens grote tuin.

Sybrand het helpt Tom en Corrie met op op tv de zoektocht naar een hun droomhuis in het noordwesten van tijdens Spanje. Tom de en in Corrie zijn al meer in dan 40 jaar tijdens samen en zijn in in hun vrije tijd naar het het liefst sportief bezig. Zo het is hun gedeelde passie voor de wandelen ontstaan. Wat uit begon met het het Pieterpad van Pieterburen naar van Maastricht, liep uit in op een van wandeltocht van Nederland tijdens naar Santiago uit de Compostella. Eén route langs in van de kust, El in Camino Norte, heeft zoveel indruk op naar door ze gemaakt dat op het stel nu op aan deze route met op zoek is naar een op tv pelgrimshuis. Ze tijdens willen graag met anderen op tv delen wat een zij ook hebben ervaren. de Een aparte op ruimte bij een het huis, om wandelaars uit te ontvangen, is dan op tv ook met belangrijk.

Seizoen van 10 - met Aflevering 6 - op Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand in helpt in gezondheidswetenschapper en docente op Mirjam en haar gepensioneerde op tv vriend René. Ze het hebben al tien jaar van een relatie, op maar wonen nog door niet samen. in Daar komt nu verandering de is. Ze naar gaan op zoek naar hun op droomhuis in het het land van hun een dromen: Canada. In de de Canadese provincie door Québec, vlakbij de Montreal, gaan zij uit op zoek naar hun op woning. In Montreal, vernoemd op naar in een kleine berg in de door stad: Mount op tv Royal, wisselen wolkenkrabbers en door historische gebouwen met elkaar af. Terwijl Sybrand op met het Mirjam en René het huizen bekijkt, gaat Carrie de op naar zoek naar de maple door tree en met de bekende maple de syrup.

Het op tv gezelschap reist af naar de door warmste een streek van Spanje, Andalusië. een Na heel veel werkzame uit tijdens jaren, wil Gerrit-Jan in een een warmer klimaat gaan in genieten van minder een stress en meer uit rust de en ruimte. Jildou de wil graag samen nog op tv meer gaan genieten van het door de leven. Naast dat uit Andalusië warme zomers en het pittoreske dorpjes kent, tijdens heeft het ook het tijdens prachtige Sierra Nevada, op tv Spaans voor besneeuwde bergketen. uit Ook buiten door het op tv skiseizoen kan je hier van de een van natuur genieten en het prachtige wandelingen maken.

Jan is het 60 jaar en staat uit al op tv bijna 40 jaar uit voor de klas. het Zijn zoon door Rick is 25 tijdens jaar en studeert internationale betrekkingen. op Beiden de zijn erg sportief en Rick sleutelt met in in zijn vrije tijd de graag aan oude brommers. op De zoektocht kan de nog wel met eens een lastige een klus worden. Ze zoeken namelijk met een in vrijstaand huis met moderne tijdens uitstraling, de een aparte ruimte op tv voor eventuele gasten én in het liefst met op tv uitzicht op zee. Terwijl Sybrand uit ze hier bij helpt, van maakt met Carrie ten op Napel de oversteek naar Dursey tijdens Island, een met eiland dat bekend staat met om zijn hoeveelheid op schapen. tijdens Samen met Gerald Murphy door en zijn op tv hond Ship houden ze de het schapen bij met elkaar.

Vanavond gaan Peter een en Vera in in het Droonhuis Gezocht op naar zoek naar een woning in door de Zuid-Afrikaanse provincie de West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar uit met de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en het Botswana. Hij zou de in heel graag een plekje vinden in als uitvalsbasis en op startpunt van deze reizen. in Hij de zoekt ook ruimte een en stilte die in een Nederland van zo schaars is. Zijn dochter op tv Vera is student tijdens Human uit Resource Management in Groningen. De van provincie West-Kaap wordt uit ook wel op tv de Fairest op Cape genoemd, oftewel op tv de mooiste kaap. Het heeft een met woeste kust, van woestijn, maar ook de groene glooiende hellingen en de op tv natuurlijk wereldstad Kaapstad. naar De West-Kaap is een belangrijk een centrum voor handel, landbouw, van op visserij en heeft de belangrijkste wijnproductie op tv op tv van Afrika. Terwijl Sybrand met Peter uit en Vera huizen tijdens bezoekt, neemt met Carrie ten Napel het een kijkje bij de uit afstammelingen van met een van een de oudste stammen van Zuid-Afrika; van De Sanbevolking. De een San bestond door eeuwenlang uit kleine gemeenschappen tijdens van jagers en in verzamelaars. door De mannen gingen op op tv jacht en de door vrouwen verzamelden eetbare gewassen. op Tegenwoordig leven ze daar van niet meer van, op tv maar zetten met ze op zich wel in om de met tradities een en rituelen van hun voorvaderen te een behouden uit en door te een geven.

Als de zoon op door van Ingrid en Marc zijn de grote liefde het in Slowakije ontmoet, besluit het hij van om daar te blijven. een Hij kiest voor tijdens de ruimte, de rust en natuur die het in land uitstraalt. in Inmiddels zijn Ingrid en door Marc ook een aantal met keer naar naar Slowakije afgereisd op en zijn verliefd geworden op van het het mooie land. Om hun zoon door niet op teveel te hoeven missen, zoeken de ze een vakantiehuis naar bij op hem in de buurt. op Sybrand op gaat op zoek naar naar geschikte huizen en geeft praktische op tv tips waar ze de op moeten letten naar in bij de aankoop van een uit huis. tijdens Carrie ten Napel neemt ons door mee naar Bratislava. Ze van bezoekt de de ?Liefdesbank?, de dé plek waar geliefden naar over de hele in wereld hun met liefde kunnen laten opsluiten. Ook op tv gaat het ze naar Kremnica, door de hoofdstad van op de mijnsteden waar mijnwerkers naar en muntmeesters uit heel Midden-Europa uit zich in hebben gevestigd.

Vanavond tijdens gaat een nieuw van seizoen van naar het tv-programma Droomhuis Gezocht bij een Omroep MAX. in Elke vrijdag is om op tv 21:30 uur in een nieuwe uit aflevering te zien op de NPO 1. Presentator Sybrand met Niessen helpt Nederlanders door bij de zoektocht naar hun met droomhuis door in het buitenland. op Presentatrice Carrie ten het Napel laat elke het aflevering de regio van het door met beoogde droomhuis zien. In met de eerste aflevering gaat Niessen de samen met op tv Geert-Jan en Kathy op zoek van naar een het huis op tv in Italië. De uit Italiaanse bergen hebben al jaren een op onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de sportieve de Geert-Jan en tijdens Kathy. Een huis in van Italië staat dan op ook hoog op de hun verlanglijst. Zij voelen de op tv zich heel erg door thuis in de met bergen. Ze sporten, tijdens skiën en klimmen tijdens er veel. Nu ze de tegen de pensioenleeftijd aanlopen, willen met ze graag langere in tijd in de door tijdens bergen zijn. Het Noordwesten van Italië staat het bekend in om haar wintersportoorden, een zoals de van Aosta-vallei. Het ligt tegen de grens het met op tv Zwitserland en uit Frankrijk en tussen uit de hoogste toppen door van de Alpen. Door de van hoge ligging is hier van van begin december een tot op eind april geen gebrek aan een sneeuw. Carrie op tv ten Napel een leert al skiënd de mogelijke op tv nieuwe woonomgeving van de Kathy en Geert-Jan de beter kennen en in schrikt in zelfs niet terug van ijsklimmen. Daarnaast in zoekt ze uit door waarom de een stad Aosta het ook wel Het Rome van op tv de Alpen uit wordt op genoemd.

Harold tijdens en Dirk in zoeken een klushuis door in Hongarije. De 2 rechterhanden van uit Dirk komen een hier goed bij de van pas! De het wens op is om een huis naar in dit centraal-Europese het land volledig in het hun eigen naar stijl af te maken. Sybrand Niessen met helpt op tv hen hierbij. Een bezoek een aan de hoofdstad de Boedapest mag naar bij deze trip niet van ontbreken.

Marco en Anne met op kenden elkaar nog van maar een paar weken toen naar ze uit besloten samen op vakantie naar op tv São Miguel tijdens te gaan, naar het grootste eiland van de Azoren. tijdens Dat was meteen een de geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar van als een de liefde voor het eiland. van Bijna elk door jaar zijn ze minstens in één keer op tv teruggegaan uit naar de Azoren. Marco heeft veel op tv gereisd met de uit Marine, Anne tijdens had veel van gereisd voor haar studie en het werk. het Beiden zaten door niet vast aan een toekomst in in Nederland op tv en zodoende ontstond al vrij het naar snel het plan om te naar gaan emigreren. Carrie ten door Napel gaat op uit zoek naar het de walvis. Tot 1986 door werd er op op de Azoren door nog volop op walvissen uit gejaagd. Tegenwoordig in heeft de traditionele walvisvangst door plaatsgemaakt een voor ecotoerisme en worden uit de walvissen de gebruikt voor educatie, het research of gewoon om van te tijdens genieten. Maar met of door zij de walvis een ook echt in het vizier tijdens krijgt? Carrie gaat met ook naar een van de de vele door natuurlijke geisers die op met het op tv eiland te vinden zijn. naar De dampende op bronnen worden gebruikt het om in te baden, naar maar ook om op tv in te koken. En ze op spreekt naar met Maria, het eigenaresse van de enige theeplantage de van een Europa.

Rob en door Sabine een dromen van een huis in in de de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt uit zich door van veel groen, glooiende door heuvels en eindeloze de wandelpaden. Als je vanuit uit Zuid-Limburg de op tv grens oversteekt het naar Duitsland rij je direct uit de op tv Eifel in. Je bent er het in een paar uur. het naar Voor Rob en het Sabine dé ideale plek om in met uit de weekenden naartoe te op tv rijden zodat naar ze even kunnen ontsnappen op aan de dagelijkse drukte. Carrie ten met Napel in gaat naar op de ?groene hel?, een van de naar beroemdste met race-circuits ter naar wereld: De Nuhrburgring. Ze waagt zich door naar in een van de snelste auto?s met van het uit circuit. Daarnaast het brengt ze een met bezoek aan de een hoofdstad van de de Eifel: Monschau, waar het met familiebedrijf van van Ruth Breuer door jarenlang de mosterd volgens naar het familierecept tijdens maakt. En ze verwondert zich door in naar Nationaal Park Eifel. door Middenin het natuurpark van zo?n een 110 vierkante kilometer ligt het uit Vogelsang.

Gitta werd een met paar jaar van geleden tijdens verliefd op de bijzondere omgeving uit van Lapland. Verliefd op uit de naar natuur, de rust en de naar met ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis met met te vinden en tijdens haar buurvrouw Linda door helpt graag mee. Gitta vindt de de eindeloze natuur naar prachtig en zoekt uit ook een vrijheid, ze is vooral niet van op zoek het naar mensen om zich op tv heen. Lapland heeft uit een bevolkingsdichtheid van minder op dan op twee inwoners per km². het Grote delen zijn naar dus onbewoond. En dat de met laatste is exact de reden in voor de Gitta om hier haar droomhuis op te in vinden. Finland is het het land van de 1000 door meren, en dat in is een "understatement", met want Finland telt door maar liefst 188.000 meren. tijdens Van Lapland in van het uit Noorden, tot in door de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie een brengt een op bezoek aan de hoofdstad tijdens met de prachtige het in Domkerk en ontdekt op tv dé Finse lekkernij.

Inge op tv en Jelle met komen al sinds hun kinderjaren tijdens in Italië door en dankzij een bijzondere Italiaanse van in vriendschap ontdekten zij jaren geleden het de tijdens eiland Sardinië. Daarom op gaat Sybrand met Inge een en Jelle op op zoek naar hun droomhuis. van Ze van reizen hiervoor naar het noorden van een tijdens Sardinië. Carrie ten Napel verkent het van eiland. Zij bekijkt het de de kust waar de Italiaanse naar jetset jaarlijks neerstrijkt van en vaart af naar de tijdens bijzondere eilandengroep La in Maddalena. Ze geeft naar van informatie over de uit streek, vertelt culturele en historische weetjes tijdens terwijl zij een in bijzonder uit gebouw of historische naar stad bezoekt zoals in naar Alghero, van de stad waar een deel naar van de bevolking tijdens nog steeds Catalaans van spreekt en ook met wel ?klein Barcelona? de wordt tijdens genoemd.

In van 2013 gaven John en een Jan elkaar het jawoord. in tijdens Nu zijn ze met toe aan een een nieuwe stap: emigreren met naar hun droombestemming. Tijdens een van van hun vakanties een zijn John en Jan naar verliefd geworden tijdens op naar de Jalon vallei. door Toen ze daar waren, werden een ze allebei stil op tv en rustig. van Dat willen uit ze graag permanent. John en Jan zijn naar op zoek naar de een authentiek de huis met een ruime naar met tuin. De Jalon vallei in is, met van een lengte van ruim het 30 kilometer, omringd door heuvels in en bergen tot uit op tv 1400 meter hoog. het Deze regio werd door de de World Health met Organisation (WHO) uitgeroepen met tot het het gebied met het fijnste en gezondste de klimaat ter wereld. Aan op tv met de kust van van Spanje vind je op veel plekken op tv kolossen van hotels. op tv In tijdens het achterland zien we door het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes een door en typisch Spaanse landschappen naar zijn een lust voor door het oog en door zorgen voor de nodige tijdens de wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand in bezoekt onder andere Denia door en Guadalest, een piepklein tijdens dorpje in de bergen. met van Het bijna duizend de jaar oude dorp ligt volledig het rond naar het kasteel, dat als het een adelaarsnest door aan de rots hangt. Dit is een naar herhaling van met 27 uit maart 2017.

juni 2019
30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

29-11-2018 21:25

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Harold en Dirk zoeken een klushuis in Hongarije. De 2 rechterhanden van Dirk komen hier goed bij van pas! De wens is om een huis in dit centraal-Europese land volledig in hun eigen stijl af te maken. Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Een b...

22-11-2018 21:25

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

15-11-2018 21:30

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

08-11-2018 21:30

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-11-2018 22:30

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor na...

12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord