Programma gemist?

Rob en het Sabine dromen van de een uit huis in de Duitse Eifel. Dit tijdens gebied kenmerkt naar zich door veel van groen, glooiende heuvels en een eindeloze wandelpaden. van Als naar je vanuit Zuid-Limburg uit de grens oversteekt naar de Duitsland rij je direct de in Eifel in. op Je bent in er in in een paar uur. de Voor Rob en Sabine van dé ideale plek om in van de weekenden met naartoe te tijdens rijden zodat door ze even kunnen met ontsnappen aan de dagelijkse met drukte. Carrie ten Napel gaat naar het de ?groene hel?, tijdens van een van de een beroemdste race-circuits ter wereld: De op Nuhrburgring. Ze waagt het zich in een naar van de snelste auto?s het van een het circuit. Daarnaast brengt ze een met een bezoek aan het de hoofdstad van naar de Eifel: Monschau, met waar het familiebedrijf van Ruth op tv Breuer met jarenlang de mosterd volgens het in familierecept maakt. En een ze verwondert zich een in Nationaal Park uit Eifel. naar Middenin het natuurpark van zo?n de 110 vierkante kilometer ligt de uit Vogelsang. Dit is een uit herhaling van 15 november van 2018.

Peter op organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen met tijdens in Afrika. Hij is op zoek op tv op naar een prachtig plekje als tijdens uitvalbasis en startpunt een van een deze reizen, waarbij met hij hoopt de stilte en door ruimte te vinden met die in Nederland naar zo schaars is. op tv Zijn het studerende dochter gaat met van hem mee. Terwijl Sybrand, Peter en van Vera met huizen zoeken, neemt Carrie ten op Napel een kijkje met bij de met afstammelingen van een een van naar de oudste stammen van Zuid-Afrika; uit De op tv Sanbevolking. De San bestond van eeuwenlang uit kleine gemeenschappen, in waarbij de mannen op op van jacht gingen en van de vrouwen verzamelden. Tegenwoordig ziet hun op leven in er heel de anders uit, maar een zijn de tradities het nog altijd speciaal gebleven. Dit op tv is een herhaling van in 19 van januari 2019.

Gitta het werd een paar jaar een geleden verliefd op een de bijzondere omgeving van op Lapland. Verliefd de op tijdens de natuur, de rust het en de ruimte. Ze uit hoopt hier de haar droomhuis te vinden en de haar buurvrouw Linda van helpt graag op tv mee. Gitta vindt de tijdens door eindeloze natuur prachtig en een zoekt ook vrijheid, ze een is vooral niet naar op de zoek naar mensen om zich heen. door een Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van door minder dan twee een inwoners per km². uit Grote delen van zijn dus onbewoond. En van dat laatste is op exact de reden voor met Gitta tijdens om hier haar droomhuis te het uit vinden. Finland is een het land van in de 1000 meren, en het dat is een "understatement", want een Finland met telt maar liefst 188.000 meren. tijdens Van Lapland in op het de Noorden, tot in de Finse de in hoofdstad Helsinki. Carrie brengt een bezoek aan in de uit hoofdstad met de door prachtige Domkerk en door ontdekt dé Finse lekkernij. Dit is op tv door een herhaling van 8 november op tv 2018.

Marco door en Anne kenden elkaar een nog maar een tijdens paar weken toen door ze besloten naar samen op vakantie naar met São een Miguel te gaan, op het grootste eiland tijdens van de Azoren. Dat was in meteen geweldig. Zowel tijdens hun liefde voor elkaar het als de door liefde voor naar het eiland. Bijna op tv elk jaar zijn ze minstens een één naar keer teruggegaan naar de Azoren. op tv het Marco heeft veel gereisd met de naar Marine, Anne van had veel de gereisd voor haar studie en het de werk. Beiden zaten een niet vast aan het een toekomst in Nederland en zodoende in tijdens ontstond al vrij uit snel het plan met om te gaan uit emigreren. Carrie ten Napel met gaat op zoek naar de het walvis. het Tot 1986 werd er op de op in Azoren nog volop naar op walvissen gejaagd. Tegenwoordig heeft naar de traditionele uit walvisvangst plaatsgemaakt naar voor ecotoerisme en worden de walvissen het gebruikt een voor educatie, research of gewoon de de om van te een genieten. Maar of een zij de walvis ook op tv echt in het vizier naar krijgt? Carrie gaat ook de naar op tv een van de naar vele natuurlijke geisers die op het een eiland te vinden tijdens zijn. een De dampende bronnen het worden gebruikt om in in te uit baden, maar ook om in te tijdens koken. En ze van spreekt met naar Maria, eigenaresse van met de enige naar theeplantage van Europa. Dit is een naar tijdens herhaling van 22 november op tv 2018.

Gitta werd tijdens een paar jaar geleden van verliefd op tv op de bijzondere het omgeving van Lapland. Verliefd op op de natuur, van de rust en de een op tv ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis op te vinden en tijdens haar uit buurvrouw Linda helpt graag door mee. op tv Gitta vindt de eindeloze naar natuur prachtig door en zoekt ook vrijheid, ze is in de vooral niet op zoek naar mensen een het om zich heen. 'Ik ben tijdens al naar vijftien jaar alleen en dat vind in ik geweldig. met Als met ik zo nog vijftien jaar kan uit leven, met nog op minder mensen, van dan ben ik een helemaal gelukkig.' Op basis met van haar budget met gaat Sybrand op een zoek tijdens naar geschikte in huizen. Daarnaast geeft hij praktische van tips door waar ze op de moet letten bij een de aankoop van een een huis. De op dromers krijgen informatie en handreikingen hoe een van zij op een het verantwoorde manier tot uit een goede keuze kunnen op komen. Lapland heeft een door bevolkingsdichtheid de van minder dan twee het inwoners per in vierkante kilometer. Grote delen zijn in dus feitelijk onbewoond. En door dat laatste is het exact op de reden voor Gitta om op tv met hier haar droomhuis te vinden. Finland... met op het land van naar de duizend meren, en dat is op tv een understatement, want van Finland telt maar tijdens een liefst 188.000 meren. op Van Lapland in door het noorden, tot in de Finse met hoofdstad het Helsinki. Carrie in brengt een bezoek aan deze bijzondere met stad op tv met de prachtige Domkerk en tijdens tijdens ontdekt dé Finse uit lekkernij.

Het stel met Inge en Jelle gaan tijdens op tv op zoek naar hun droomhuis naar op in Sardinië. Beiden komen al uit sinds hun kinderjaren in Italië in en door het een bijzondere van Italiaanse vriendschap ontdekten tijdens zij jaren geleden het uit eiland met Sardinië. Samen met door Sybrand Niessen reist op het koppel af naar het eiland met in de van Middellandse door zee met misschien wel de een mooiste van stranden. Sybrand gaat naar voor Inge en Jelle aan de uit een slag om aan de hand op tv van van hun budget het het perfecte huis te de vinden. Daarnaast geeft hij ook praktische een op tv tips over het op kopen van een huis in het een buitenland. Ondertussen een verkent van Carrie ten Napel het tijdens eiland; ze bekijkt de het kust waar jaarlijks de naar Italiaanse jetset neerstrijkt de en bezoekt door de eilandengroep La op tv Maddalena. Ook bezoekt Carrie een met de stad Alghero, ook wel op 'Klein Barcelona' het genoemd, dit op tv omdat een deel van uit de bevolking nog altijd Catalaans van van spreekt.

Als de zoon op tv van de Ingrid en Marc zijn het grote liefde naar in Slowakije ontmoet, besluit het hij door om daar te blijven. Hij kiest in voor de het ruimte, rust en natuur op die het van land uitstraalt. Inmiddels uit zijn Ingrid en Marc op naar ook een aantal op tv keer naar Slowakije afgereisd en zijn van verliefd met geworden op uit het mooie land. Om hun zoon een niet teveel te door hoeven de missen, zoeken ze een vakantiehuis een bij hem van in de buurt. het Sybrand het gaat op zoek naar geschikte huizen tijdens en geeft praktische van tips waar ze het op moeten letten naar met bij de aankoop van een een huis. op tv Carrie ten Napel neemt ons naar mee naar Bratislava. op tv Ze bezoekt de naar ?Liefdesbank?, dé plek waar de geliefden over de op uit hele wereld hun liefde met kunnen laten opsluiten. met Ook gaat ze naar Kremnica, de de naar hoofdstad van de de mijnsteden waar mijnwerkers en muntmeesters door uit heel naar Midden-Europa met zich hebben gevestigd. Dit is uit een herhaling van met 11 januari de 2019.

Sybrand de helpt Marc en Wilma met uit hun zoektocht naar van een door droomhuis in Italië. tijdens Bij hun eerste bezoek aan met de Italiaanse door provincie Ligurië in waren ze het op er meteen over eens: de hier willen wij wonen. naar Ligurië uit ligt aan de tijdens Italiaanse kust en met is een van de kleinste naar regio's van op Italië. Het naar staat bekend in om haar schoonheid, met veel de bloemen en op tv een zonnig klimaat. Het met stel zoekt een met huis met een authentieke uitstraling, uit op het twintig minuten rijden van zee. uit Een een woning waar ze met het uit de hele gezin kunnen verblijven, met van een ruime woonkeuken en door tijdens een grote tuin.

Sybrand tijdens helpt Tom en Corrie naar met de zoektocht de naar hun van droomhuis in het een noordwesten van op Spanje. Tom en van Corrie zijn al meer dan in 40 de jaar samen en zijn met in hun de vrije tijd het liefst sportief bezig. uit Zo is tijdens hun gedeelde passie tijdens voor wandelen op ontstaan. Wat begon naar met het Pieterpad van Pieterburen naar op Maastricht, tijdens liep uit op een wandeltocht van van Nederland naar naar Santiago de Compostella. in Eén route langs naar de door kust, El Camino Norte, heeft een zoveel naar indruk op ze het gemaakt dat het het stel nu aan deze route door op zoek op is naar een tijdens pelgrimshuis. naar Ze willen graag met anderen delen het wat met zij ook met hebben ervaren. Een aparte ruimte tijdens bij het op tv huis, om met wandelaars te ontvangen, is dan van ook uit belangrijk.

Seizoen in 10 - de Aflevering 6 - van Realityreeks (2019) met Sybrand op Niessen. Canada. Sybrand helpt op gezondheidswetenschapper en docente op tv Mirjam en haar met gepensioneerde vriend René. Ze hebben op tv al tien jaar met een relatie, maar wonen het nog niet met samen. Daar komt de nu verandering is. een Ze gaan een op zoek naar van hun droomhuis in door het land uit van hun dromen: het Canada. In de Canadese provincie Québec, op tijdens vlakbij Montreal, gaan zij op de zoek naar naar hun woning. in In Montreal, vernoemd op naar een kleine berg naar in de op stad: Mount Royal, wisselen wolkenkrabbers en uit historische gebouwen elkaar het af. Terwijl in Sybrand met Mirjam en met René huizen op tv bekijkt, op tv gaat Carrie op zoek door naar de het maple tree en de bekende op tv maple tijdens syrup.

Het van gezelschap reist af naar op tv de warmste streek op van Spanje, Andalusië. Na op tijdens heel veel werkzame naar jaren, wil Gerrit-Jan in een het warmer het klimaat gaan genieten een van minder stress en meer het rust en ruimte. Jildou uit door wil graag samen nog meer gaan de de genieten van het uit leven. Naast dat Andalusië op tv warme zomers en pittoreske dorpjes in kent, heeft op tv het ook tijdens het prachtige Sierra Nevada, met Spaans voor op besneeuwde bergketen. het Ook buiten het het skiseizoen kan je hier uit van de de natuur genieten en prachtige de wandelingen maken.

Jan in is 60 jaar op en staat al bijna 40 de jaar voor de op tv klas. Zijn een zoon tijdens Rick is 25 jaar in en studeert internationale een betrekkingen. Beiden van zijn erg sportief en Rick sleutelt de in zijn op tv vrije in tijd graag aan tijdens oude brommers. De zoektocht door kan nog wel eens een tijdens lastige naar klus worden. Ze naar zoeken namelijk de een vrijstaand huis met moderne een uitstraling, een aparte op ruimte voor op eventuele gasten én het liefst tijdens met uitzicht op op zee. Terwijl door Sybrand ze uit hier bij helpt, maakt Carrie ten van Napel het de oversteek naar Dursey Island, op tv uit een eiland dat bekend staat het om door zijn hoeveelheid schapen. Samen een met Gerald Murphy een en zijn hond Ship het houden ze de de schapen een bij elkaar.

Vanavond door gaan Peter en Vera in op Droonhuis Gezocht op met zoek naar in een woning in naar de Zuid-Afrikaanse provincie naar West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar uit de woestijnen van in Zuid-Afrika, de Namibië en Botswana. Hij zou in heel de graag een plekje vinden op tv als uitvalsbasis en de startpunt de van deze reizen. Hij zoekt ook op tv ruimte en stilte naar die op in Nederland zo schaars de is. Zijn dochter door Vera is student de Human Resource Management in een Groningen. De op tv provincie West-Kaap wordt op ook wel op tv de Fairest Cape in genoemd, oftewel de met mooiste kaap. Het heeft een door op woeste kust, woestijn, met maar ook groene glooiende in hellingen en natuurlijk wereldstad Kaapstad. van De West-Kaap is de een belangrijk op centrum voor uit handel, landbouw, op tv visserij en heeft de op tv belangrijkste wijnproductie van op tv Afrika. Terwijl Sybrand op tv met Peter en Vera op tv huizen bezoekt, het neemt Carrie ten Napel van een kijkje bij de afstammelingen het van van een van door de oudste stammen in van Zuid-Afrika; De Sanbevolking. De San van bestond naar eeuwenlang uit door kleine gemeenschappen van jagers en verzamelaars. naar De mannen gingen op op in jacht en op tv de vrouwen verzamelden eetbare tijdens gewassen. Tegenwoordig leven ze daar de niet meer in van, het maar zetten ze zich het wel in om de van tradities en rituelen een van hun voorvaderen te uit behouden op en door in te geven.

Als de met zoon van Ingrid de en Marc zijn grote op liefde op in Slowakije ontmoet, van besluit hij om daar door te blijven. Hij op kiest in voor de ruimte, op rust en natuur die met het land uitstraalt. op tv Inmiddels zijn Ingrid en Marc op tv ook een aantal van een keer naar Slowakije naar afgereisd en zijn verliefd geworden op het op tv het mooie land. Om hun de zoon niet met teveel te hoeven op missen, zoeken ze een vakantiehuis van bij hem met in de buurt. een Sybrand in gaat op zoek naar geschikte huizen de en geeft praktische op tips door waar ze op in moeten letten bij de uit aankoop van een in huis. Carrie tijdens ten Napel neemt de ons mee naar op Bratislava. Ze het bezoekt de ?Liefdesbank?, dé plek waar tijdens geliefden over de op hele wereld hun van liefde het kunnen laten opsluiten. Ook het gaat ze naar Kremnica, van uit de hoofdstad van de mijnsteden waar het mijnwerkers van en muntmeesters uit op tv heel Midden-Europa zich hebben door gevestigd.

Vanavond gaat het een nieuw seizoen uit van het tv-programma een Droomhuis Gezocht bij op Omroep MAX. Elke vrijdag het van is om 21:30 uur een nieuwe tijdens aflevering op tv te zien op in NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt het Nederlanders een bij de zoektocht naar hun op tv droomhuis in een het op buitenland. Presentatrice Carrie ten Napel laat op tv elke aflevering de in door regio van het beoogde droomhuis in zien. In de het eerste aflevering door gaat Niessen samen met met Geert-Jan en Kathy op zoek met naar een door huis in Italië. van De Italiaanse bergen hebben een al in jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht op uit de naar sportieve Geert-Jan en Kathy. Een op op huis in Italië staat het dan ook hoog op hun met verlanglijst. door Zij voelen zich heel de erg op tv thuis in de bergen. Ze de sporten, skiën van en klimmen er veel. op Nu op tv ze tegen de pensioenleeftijd aanlopen, willen door het ze graag langere tijd in een de bergen zijn. Het Noordwesten het tijdens van Italië staat van bekend om haar door wintersportoorden, zoals de Aosta-vallei. Het een ligt tegen de grens in op tv met Zwitserland en Frankrijk op en tussen de hoogste een toppen van uit de Alpen. door Door de hoge ligging de is hier een van begin december tot eind april uit geen op tv gebrek aan sneeuw. Carrie tijdens ten Napel leert het al skiënd de in mogelijke nieuwe woonomgeving van in Kathy en Geert-Jan in beter kennen en met schrikt op zelfs niet terug van naar ijsklimmen. Daarnaast zoekt het ze uit waarom de stad van Aosta van ook wel Het van Rome van op tv de Alpen wordt de genoemd.

januari 2021
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!