Programma gemist?

Rob en Sabine uit in dromen van een huis op tv in de Duitse Eifel. de Dit gebied kenmerkt met zich door op tv veel groen, glooiende heuvels naar en eindeloze wandelpaden. Als met je vanuit Zuid-Limburg uit de uit grens oversteekt naar Duitsland rij op het je direct de door Eifel in. Je bent in er in een paar uur. de Voor Rob en met Sabine dé ideale met naar plek om in de weekenden met naartoe te rijden zodat de het ze even kunnen ontsnappen tijdens aan de uit dagelijkse drukte. Carrie ten Napel gaat naar met de in ?groene hel?, een in van de beroemdste tijdens race-circuits ter wereld: De met Nuhrburgring. Ze naar waagt zich in een van van de snelste auto?s met van het met circuit. Daarnaast brengt door ze een bezoek in aan met de hoofdstad van de Eifel: Monschau, het waar het familiebedrijf het op tv van Ruth Breuer op tv jarenlang de mosterd volgens op tv het familierecept op tv maakt. En ze verwondert zich in tijdens Nationaal Park Eifel. met Middenin het een natuurpark van zo?n 110 tijdens vierkante kilometer ligt op Vogelsang. Dit is van een herhaling van 15 van van november 2018.

Peter organiseert door coachingreizen naar van verschillende woestijnen in Afrika. tijdens Hij tijdens is op zoek naar een prachtig uit het plekje als uitvalbasis en startpunt met van de deze reizen, waarbij hij hoopt in de stilte en ruimte het te vinden door die in Nederland op zo schaars is. door Zijn op tv studerende dochter gaat met hem naar mee. Terwijl Sybrand, Peter en op tv Vera huizen de zoeken, neemt Carrie ten op uit Napel een kijkje bij de afstammelingen uit een van een van de oudste stammen tijdens op tv van Zuid-Afrika; De Sanbevolking. naar De San bestond op tv eeuwenlang uit kleine gemeenschappen, tijdens waarbij de mannen de op jacht gingen uit en de de vrouwen verzamelden. Tegenwoordig op ziet hun leven er van heel anders uit, maar naar zijn de een tradities nog de altijd speciaal gebleven. Dit is een het herhaling van 19 door januari naar 2019.

Gitta werd in een paar jaar van geleden verliefd de op de de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd met op de natuur, naar de rust en op tv de ruimte. door Ze hoopt met hier haar droomhuis te vinden en met haar buurvrouw Linda van helpt graag mee. door op tv Gitta vindt de een eindeloze natuur prachtig en zoekt van ook een vrijheid, ze is vooral niet op in zoek naar mensen tijdens om zich heen. op tv tijdens Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van minder op tv dan van twee inwoners per km². Grote van delen zijn dus met onbewoond. En dat op laatste is exact het de de reden voor Gitta om hier uit haar het droomhuis te vinden. Finland is naar op het land van de 1000 meren, een van en dat is een naar "understatement", want Finland van telt maar liefst tijdens 188.000 meren. Van met Lapland in op tv het Noorden, tot in de op Finse hoofdstad Helsinki. Carrie naar brengt een tijdens bezoek aan de hoofdstad met met de prachtige naar Domkerk en ontdekt in dé Finse lekkernij. Dit in is een herhaling van uit 8 november een 2018.

Marco en Anne uit kenden met elkaar nog maar een van paar weken door toen ze besloten op samen op vakantie een naar São Miguel te gaan, naar met het grootste eiland van de Azoren. door van Dat was meteen uit geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar van als op tv de liefde voor het eiland. op op Bijna elk jaar zijn naar ze minstens één op keer teruggegaan op naar de Azoren. Marco heeft met veel gereisd in met de Marine, tijdens Anne had veel gereisd door voor een haar studie en werk. Beiden zaten de niet tijdens vast aan door een toekomst in in Nederland en zodoende ontstond al vrij naar snel het op tv plan om te gaan op emigreren. Carrie ten van Napel gaat op zoek met naar de in walvis. Tot het 1986 werd er op op de de Azoren nog volop op walvissen gejaagd. met Tegenwoordig heeft de de traditionele walvisvangst in plaatsgemaakt door voor ecotoerisme en worden de walvissen de tijdens gebruikt voor educatie, research of het gewoon om door van te genieten. Maar of de zij de op tv walvis in ook echt in het van vizier krijgt? Carrie het gaat ook naar een van met de vele de natuurlijke geisers die op een het eiland te vinden van zijn. De uit dampende bronnen worden het gebruikt de om in te baden, maar ook op tv om van in te in koken. En ze spreekt in met Maria, van eigenaresse van de het enige theeplantage van Europa. Dit is een van herhaling van door 22 november de 2018.

Gitta werd een het met paar jaar geleden verliefd op de met bijzondere omgeving van op Lapland. Verliefd het op de natuur, door de rust en het de ruimte... Ze hoopt door het hier haar droomhuis door te vinden en haar buurvrouw Linda van helpt graag het mee. Gitta vindt de het eindeloze natuur prachtig van en zoekt tijdens ook vrijheid, ze naar is vooral naar niet op tijdens zoek naar mensen om van zich heen. naar 'Ik ben al vijftien jaar alleen uit met en dat vind ik geweldig. Als tijdens ik zo met nog vijftien jaar tijdens kan leven, in met nog minder op tv mensen, dan ben het ik helemaal gelukkig.' Op basis door van haar een budget gaat Sybrand op op tv zoek naar geschikte de huizen. Daarnaast het geeft uit hij praktische tips door waar ze op moet letten bij de de aankoop van een een op huis. De dromers krijgen informatie tijdens door en handreikingen hoe zij op een in verantwoorde manier tot tijdens een de goede keuze kunnen op komen. Lapland heeft een het bevolkingsdichtheid van de minder dan twee inwoners per in vierkante kilometer. Grote het de delen zijn dus feitelijk onbewoond. En naar met dat laatste is exact de tijdens reden voor Gitta om de hier haar op tv droomhuis te vinden. Finland... naar het land van naar de duizend meren, op en de dat is een door understatement, want Finland door telt maar een liefst 188.000 meren. Van Lapland in het het het noorden, tot op tv in de Finse hoofdstad Helsinki. naar Carrie brengt een bezoek naar aan deze met bijzondere uit stad met de prachtige het Domkerk en ontdekt dé uit Finse tijdens lekkernij.

Het stel Inge tijdens en Jelle gaan door op met zoek naar hun droomhuis op de Sardinië. in Beiden komen al het sinds hun kinderjaren in Italië op de en door een bijzondere Italiaanse de vriendschap ontdekten zij tijdens jaren uit geleden het eiland op tv Sardinië. Samen met met Sybrand Niessen reist het koppel op tv af naar het eiland tijdens met in de Middellandse tijdens zee met misschien wel de mooiste in stranden. Sybrand door gaat voor Inge op en Jelle aan de het slag om aan een de door hand van hun budget een het perfecte huis in te op vinden. Daarnaast geeft hij ook praktische een tips over met het in kopen van een huis in op tv het buitenland. Ondertussen verkent op van Carrie ten Napel van het eiland; ze bekijkt de kust naar waar jaarlijks de naar Italiaanse jetset met neerstrijkt en bezoekt uit de eilandengroep La Maddalena. op Ook het bezoekt Carrie de stad Alghero, naar ook naar wel 'Klein de Barcelona' genoemd, dit omdat een deel op van de naar bevolking nog altijd tijdens Catalaans van spreekt.

Als in de zoon van op Ingrid en Marc zijn grote op liefde in in Slowakije ontmoet, naar besluit hij om daar in te door blijven. Hij kiest voor de het ruimte, rust op en natuur die het uit land in uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en de Marc ook uit een aantal keer van naar Slowakije afgereisd en de zijn uit verliefd geworden op het in mooie land. Om met hun zoon niet teveel te de hoeven missen, een zoeken uit ze een vakantiehuis bij hem uit in de de buurt. Sybrand gaat op in zoek naar geschikte huizen met en geeft door praktische tips waar van ze op moeten met letten van bij de aankoop van het een huis. Carrie ten de Napel neemt ons de mee naar met Bratislava. Ze het bezoekt de ?Liefdesbank?, dé plek waar naar geliefden over het de hele met wereld hun liefde de kunnen laten opsluiten. Ook gaat een ze naar Kremnica, op tv uit de hoofdstad van de mijnsteden een waar de mijnwerkers en muntmeesters uit met heel Midden-Europa zich hebben gevestigd. Dit uit is een herhaling naar van 11 tijdens januari van 2019.

Sybrand van helpt Marc en Wilma met met hun zoektocht van naar een de droomhuis in naar Italië. Bij hun eerste bezoek op tv aan tijdens de Italiaanse provincie Ligurië waren ze de het er meteen tijdens over eens: uit hier willen wij op tv wonen. Ligurië van ligt aan de Italiaanse kust de en is een naar naar van de kleinste op regio's van Italië. Het staat bekend een om haar schoonheid, op op met veel bloemen en een zonnig op tv klimaat. Het stel van zoekt een tijdens huis met een authentieke uitstraling, van op twintig het minuten rijden van het zee. Een woning door waar op tv ze met het in hele gezin kunnen verblijven, met een met ruime woonkeuken op en een grote van tuin.

Sybrand helpt Tom de en Corrie van met de zoektocht in naar hun droomhuis in tijdens het noordwesten in van Spanje. Tom op tv en met Corrie zijn al in meer dan 40 op tv jaar samen en zijn in op hun vrije op tijd het liefst sportief bezig. naar Zo is op hun gedeelde passie naar voor de wandelen ontstaan. Wat begon met het door Pieterpad een van Pieterburen naar Maastricht, liep uit tijdens op een tijdens wandeltocht van Nederland van naar Santiago uit de Compostella. Eén een route langs op tv de kust, El Camino Norte, heeft op zoveel indruk op de uit ze gemaakt dat het stel nu de aan deze route naar op in zoek is naar een pelgrimshuis. tijdens Ze willen door graag uit met anderen delen wat op tv zij ook hebben ervaren. op Een aparte ruimte bij op tv het in huis, om wandelaars te ontvangen, van is een dan ook op tv belangrijk.

Seizoen op 10 - Aflevering de 6 - Realityreeks (2019) op met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand uit helpt gezondheidswetenschapper en een docente Mirjam en op tv haar gepensioneerde de vriend René. Ze hebben op tv al tien jaar een op tv met relatie, maar wonen de nog niet samen. Daar naar komt nu verandering op is. Ze gaan een op zoek het naar hun droomhuis in tijdens het land van in hun dromen: Canada. In de in Canadese tijdens provincie Québec, vlakbij het Montreal, gaan zij op zoek een met naar hun woning. In Montreal, vernoemd de naar een op kleine berg in in de stad: Mount Royal, tijdens op wisselen wolkenkrabbers en historische in gebouwen elkaar af. uit Terwijl Sybrand met Mirjam het en René huizen bekijkt, met gaat Carrie in op zoek uit naar de maple tree uit en de bekende door maple naar syrup.

Het gezelschap met reist af het naar de warmste streek uit van Spanje, Andalusië. uit Na van heel veel werkzame jaren, wil op Gerrit-Jan in een uit warmer klimaat gaan genieten een van minder door stress en meer door rust en ruimte. Jildou naar wil graag samen naar nog uit meer gaan genieten van het het leven. Naast dat op uit Andalusië warme zomers en pittoreske op tv dorpjes kent, in heeft het ook het prachtige op tv Sierra Nevada, tijdens Spaans voor een besneeuwde bergketen. Ook buiten het uit skiseizoen kan je van hier van de een een natuur genieten en door prachtige wandelingen maken.

Jan de is 60 jaar met en staat al met bijna 40 jaar voor met de klas. Zijn zoon naar Rick door is 25 jaar en in studeert internationale in betrekkingen. Beiden van zijn erg sportief en Rick uit sleutelt in zijn naar vrije in tijd graag aan tijdens oude brommers. De het zoektocht kan nog wel eens uit een lastige klus met worden. Ze in zoeken namelijk door een vrijstaand huis uit met moderne uitstraling, een aparte op tv ruimte in voor eventuele gasten én het liefst een met door uitzicht op naar zee. Terwijl Sybrand ze hier op bij helpt, maakt Carrie ten met Napel de een oversteek naar op tv Dursey Island, een eiland dat tijdens bekend staat om in zijn hoeveelheid op schapen. Samen van met Gerald in Murphy en zijn hond het Ship houden ze een de schapen door bij elkaar.

Vanavond gaan door Peter en Vera in in Droonhuis op Gezocht op zoek naar een naar naar woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter het organiseert coachingreizen op tv naar op de woestijnen van op tv Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. uit Hij zou heel graag door een plekje vinden de als uitvalsbasis en startpunt op tv naar van deze reizen. Hij zoekt ook door ruimte en stilte het die in Nederland de zo schaars is. met Zijn dochter Vera tijdens de is student Human Resource Management uit in tijdens Groningen. De provincie West-Kaap wordt een ook wel de Fairest door Cape genoemd, naar oftewel de mooiste op kaap. Het heeft een naar op tv woeste kust, woestijn, tijdens maar ook groene glooiende hellingen op tv en natuurlijk wereldstad door Kaapstad. De West-Kaap is in een belangrijk door centrum voor van handel, landbouw, visserij en heeft uit de belangrijkste het wijnproductie van Afrika. Terwijl van Sybrand van met Peter en op tv Vera huizen bezoekt, op neemt Carrie ten van Napel een kijkje bij de met afstammelingen van een een van de oudste met stammen van Zuid-Afrika; De het Sanbevolking. De San op bestond een eeuwenlang uit met kleine gemeenschappen van jagers en de verzamelaars. De mannen gingen het op tijdens jacht en de vrouwen verzamelden tijdens op tv eetbare gewassen. Tegenwoordig leven ze tijdens daar niet meer van, een maar zetten ze in zich op tv wel in het om de tradities en rituelen van met hun in voorvaderen te behouden en door het door te geven.

Als tijdens de zoon van op Ingrid en Marc zijn grote op tv de liefde in Slowakije ontmoet, besluit een hij in om daar te blijven. Hij op kiest voor de ruimte, uit rust van en natuur op tv die het land uitstraalt. Inmiddels zijn in Ingrid in en Marc ook een aantal in keer het naar Slowakije afgereisd en het zijn in verliefd geworden op het mooie land. de Om hun met zoon op niet teveel te hoeven in missen, zoeken ze een vakantiehuis uit bij hem in uit de buurt. Sybrand in gaat het op zoek naar geschikte uit huizen en geeft praktische het tips waar ze het op op moeten letten bij naar de aankoop uit van een huis. in Carrie ten Napel tijdens neemt ons mee naar Bratislava. Ze op met bezoekt de ?Liefdesbank?, dé plek waar door geliefden tijdens over de naar hele wereld hun liefde de kunnen laten op tv opsluiten. Ook gaat in ze naar Kremnica, de de hoofdstad van de mijnsteden in waar mijnwerkers op en muntmeesters uit heel Midden-Europa naar zich hebben uit gevestigd.

Vanavond gaat de een nieuw seizoen van van het tv-programma naar Droomhuis Gezocht bij het Omroep MAX. Elke vrijdag uit met is om 21:30 uur een nieuwe op tv aflevering een te zien de op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt in Nederlanders door bij de zoektocht naar hun op tv droomhuis in het het met buitenland. Presentatrice Carrie ten in Napel laat elke tijdens aflevering de regio van naar het op beoogde droomhuis zien. In de eerste aflevering met gaat Niessen uit samen met uit Geert-Jan en op tv Kathy op zoek naar een huis door in op tv Italië. De Italiaanse bergen hebben op al jaren een naar onweerstaanbare naar aantrekkingskracht op de sportieve naar Geert-Jan en met Kathy. Een huis met in Italië de staat dan ook het hoog op hun verlanglijst. Zij de voelen zich op tv heel erg thuis in de een van bergen. Ze sporten, skiën en op tv klimmen er veel. Nu op tv een ze tegen de pensioenleeftijd aanlopen, willen het ze op tv graag langere het tijd in de met bergen zijn. Het Noordwesten van met Italië staat bekend om tijdens haar wintersportoorden, zoals de van Aosta-vallei. Het met ligt tegen door de grens met Zwitserland van en tijdens Frankrijk en tussen de hoogste toppen met van op tv de Alpen. in Door de hoge ligging een is hier van begin tijdens december op tot eind april geen gebrek door aan sneeuw. Carrie van ten Napel van leert al skiënd de mogelijke naar nieuwe woonomgeving van Kathy de en tijdens Geert-Jan beter kennen en door schrikt zelfs niet terug met van ijsklimmen. met Daarnaast van zoekt ze uit op tv waarom de stad Aosta door ook wel in Het Rome van de Alpen wordt door met genoemd.

juni 2020
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!