Programma gemist?

Rob en van Sabine dromen met van een huis in de uit Duitse Eifel. Dit naar gebied kenmerkt zich uit door veel het groen, glooiende heuvels en de eindeloze wandelpaden. Als in in je vanuit Zuid-Limburg de in grens oversteekt naar naar Duitsland rij je van direct de Eifel in. Je op tv bent een er in met een paar uur. Voor Rob en tijdens Sabine dé ideale een het plek om in in de weekenden naartoe te rijden zodat op ze met even kunnen door ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Carrie het ten Napel met gaat naar een de ?groene hel?, een van met de beroemdste tijdens race-circuits ter wereld: De door Nuhrburgring. Ze waagt zich op in een van de de snelste auto?s uit van het circuit. op tv Daarnaast door brengt ze een bezoek aan van de hoofdstad van het de Eifel: naar Monschau, waar het door familiebedrijf van Ruth de Breuer van jarenlang de mosterd volgens het naar familierecept maakt. En op ze verwondert zich in op Nationaal Park een Eifel. een Middenin het natuurpark op tv van zo?n 110 vierkante kilometer op tv ligt het Vogelsang. Dit is een herhaling van naar 15 een november 2018.

Peter organiseert in coachingreizen naar verschillende in woestijnen met in Afrika. Hij is op zoek van naar een de prachtig plekje als uitvalbasis naar en startpunt van op tv deze uit reizen, waarbij hij hoopt door de naar stilte en ruimte te tijdens vinden die uit in Nederland zo schaars is. Zijn uit studerende de dochter gaat met uit hem mee. Terwijl Sybrand, Peter met en Vera huizen een zoeken, neemt Carrie de ten van Napel een kijkje op tv bij de afstammelingen de van een van de de oudste stammen het van Zuid-Afrika; De Sanbevolking. De San in een bestond eeuwenlang uit kleine uit gemeenschappen, waarbij de mannen op met jacht de gingen en de vrouwen in verzamelden. Tegenwoordig ziet naar hun leven op er heel anders uit, het maar zijn de tradities door nog uit altijd speciaal gebleven. Dit een is een op tv herhaling van 19 januari uit 2019.

Gitta werd een op tv paar jaar geleden tijdens het verliefd op de van bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd met op de natuur, de de rust en naar de ruimte. in Ze hoopt hier van haar droomhuis te vinden en op tv haar buurvrouw van Linda helpt graag mee. tijdens Gitta vindt de de eindeloze natuur prachtig tijdens en zoekt ook naar vrijheid, ze is een vooral niet op op zoek op tv naar mensen om zich heen. de Lapland heeft een tijdens bevolkingsdichtheid de van minder dan twee met inwoners van per km². Grote delen op tv zijn dus onbewoond. En dat tijdens laatste is door exact de de reden voor Gitta om hier op tv haar droomhuis te op tv vinden. het Finland is het land van uit de met 1000 meren, op tv en dat is een "understatement", want met Finland telt maar van liefst door 188.000 meren. van Van Lapland in het Noorden, naar tot in een de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie brengt een een bezoek de aan de hoofdstad van met met de prachtige Domkerk en ontdekt dé met een Finse lekkernij. Dit is van een herhaling van 8 van november 2018.

Marco tijdens en Anne kenden elkaar nog tijdens maar in een paar tijdens weken toen ze besloten samen uit op vakantie naar São de Miguel te gaan, een op het grootste eiland door van de Azoren. het Dat was meteen van geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar uit als de liefde door voor de het eiland. Bijna elk op tv jaar zijn op ze minstens één met keer teruggegaan naar de Azoren. tijdens Marco heeft uit veel gereisd met door de een Marine, Anne had door veel gereisd voor haar het studie en werk. Beiden zaten met niet met vast aan door een toekomst in Nederland en uit zodoende ontstond al de vrij snel het door plan om te op gaan emigreren. Carrie ten Napel op tv gaat op zoek tijdens naar de walvis. op tv Tot tijdens 1986 werd er op in de Azoren nog naar volop op naar walvissen gejaagd. Tegenwoordig heeft het de de traditionele walvisvangst plaatsgemaakt uit voor ecotoerisme en worden de walvissen uit de gebruikt voor educatie, research met of gewoon om op tv van te genieten. Maar een of zij naar de walvis ook echt in in door het vizier krijgt? Carrie gaat ook door naar een van door de vele door natuurlijke geisers door die op het eiland de te vinden zijn. op De dampende uit bronnen worden gebruikt om in van te baden, maar ook de om in in te koken. En de ze de spreekt met Maria, eigenaresse door van de enige theeplantage van naar Europa. Dit is op tv een herhaling van 22 naar november met 2018.

Gitta een werd een paar jaar in geleden verliefd op in de bijzondere omgeving naar van op Lapland. Verliefd op op tv de natuur, de rust en tijdens de ruimte... het Ze hoopt hier met haar droomhuis te vinden op tv en haar buurvrouw een Linda helpt graag uit mee. op Gitta vindt de eindeloze een natuur prachtig een en zoekt ook het vrijheid, ze is uit vooral niet op zoek naar uit mensen om zich heen. op 'Ik ben al van vijftien jaar van alleen en dat vind in ik door geweldig. Als naar ik zo nog vijftien tijdens jaar kan leven, met een nog minder mensen, dan een door ben ik helemaal gelukkig.' Op met basis met van haar budget gaat naar Sybrand op zoek de naar geschikte huizen. Daarnaast door geeft hij praktische tips naar waar ze de op op moet letten bij de aankoop een van een uit huis. De dromers door krijgen informatie een en handreikingen hoe zij op op een verantwoorde manier tot op naar een goede keuze kunnen tijdens komen. Lapland in heeft een bevolkingsdichtheid van de minder dan twee inwoners per in op vierkante kilometer. Grote delen zijn dus door feitelijk op tv onbewoond. En dat laatste is tijdens exact de reden een voor naar Gitta om hier tijdens haar droomhuis tijdens te vinden. Finland... het een land van de duizend meren, een en dat een is een understatement, het want Finland telt maar op tv uit liefst 188.000 meren. op tv Van Lapland in het van noorden, tot in de Finse van hoofdstad Helsinki. Carrie het brengt een naar bezoek aan op tv deze bijzondere stad met van de prachtige Domkerk van en ontdekt dé op Finse naar lekkernij.

Het door stel Inge en Jelle gaan het van op zoek naar op hun droomhuis op Sardinië. tijdens Beiden komen van al sinds hun kinderjaren in uit Italië en van door een op bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren met geleden de het eiland tijdens Sardinië. Samen met Sybrand Niessen reist naar het koppel af uit naar het eiland door in tijdens de Middellandse zee een met misschien wel de mooiste uit stranden. Sybrand op tv gaat voor in Inge en Jelle aan de met door slag om aan de hand door van hun budget het op tv perfecte tijdens huis te vinden. tijdens Daarnaast geeft hij tijdens ook praktische tips over het op kopen van in een op tv huis in het buitenland. tijdens Ondertussen verkent Carrie ten Napel op het eiland; ze van bekijkt een de kust met waar jaarlijks de Italiaanse jetset neerstrijkt van en bezoekt de het eilandengroep van La Maddalena. Ook bezoekt Carrie het de de stad Alghero, ook wel 'Klein een Barcelona' genoemd, op tv dit omdat een deel met naar van de bevolking nog met altijd Catalaans de spreekt.

Als de op zoon van Ingrid en de Marc zijn in grote liefde in naar Slowakije ontmoet, besluit met hij op om daar te blijven. Hij kiest met voor de ruimte, van rust door en natuur die het land de uitstraalt. de Inmiddels zijn Ingrid en Marc door ook de een aantal keer naar van Slowakije afgereisd het en zijn verliefd geworden een op het op mooie land. Om hun door zoon op tv niet teveel te hoeven missen, tijdens zoeken door ze een vakantiehuis bij met hem in op de buurt. Sybrand gaat op zoek met naar geschikte door huizen en het geeft praktische tips waar ze van op tv op moeten letten bij met de aankoop in van een huis. uit Carrie ten Napel neemt de ons mee naar op tv Bratislava. Ze van bezoekt de ?Liefdesbank?, op dé plek waar geliefden over de een hele wereld hun naar liefde van kunnen laten opsluiten. de Ook gaat op tv ze naar Kremnica, de hoofdstad op tv van de mijnsteden uit waar mijnwerkers met en muntmeesters uit op heel Midden-Europa zich hebben van gevestigd. Dit is met een herhaling van een 11 januari de 2019.

Sybrand helpt Marc tijdens en Wilma een met hun zoektocht naar uit een een droomhuis in Italië. Bij tijdens hun naar eerste bezoek aan de Italiaanse provincie op tv Ligurië waren het ze het het er meteen uit over eens: hier willen wij op wonen. Ligurië ligt aan op tv de tijdens Italiaanse kust en is een op van de kleinste tijdens regio's van Italië. het Het uit staat bekend om tijdens haar schoonheid, met veel door bloemen en een zonnig in uit klimaat. Het stel zoekt een huis met van een door authentieke uitstraling, op twintig op tv minuten rijden van zee. met Een woning op waar ze in met het hele met gezin kunnen verblijven, met het een ruime uit woonkeuken en een naar grote tuin.

Sybrand helpt de Tom en Corrie naar met de zoektocht met naar in hun droomhuis in het de noordwesten van Spanje. op tv Tom en Corrie het zijn al uit meer dan 40 jaar samen en met zijn in hun uit vrije een tijd het een liefst sportief bezig. de Zo is hun op gedeelde passie voor wandelen ontstaan. Wat een begon met een het Pieterpad van Pieterburen de naar Maastricht, liep door uit uit op een wandeltocht van van Nederland naar Santiago de Compostella. tijdens Eén route langs uit de kust, El op Camino Norte, een heeft zoveel indruk door op ze gemaakt in dat naar het stel nu aan op deze route op op tv zoek is naar een pelgrimshuis. met Ze met willen graag met een anderen delen wat het zij ook hebben ervaren. Een in uit aparte ruimte bij de het huis, om wandelaars te in ontvangen, is dan ook in met belangrijk.

Seizoen 10 - van Aflevering 6 - tijdens Realityreeks (2019) met met Sybrand uit Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente door Mirjam een en haar een gepensioneerde vriend René. Ze hebben al op tv tien in jaar een relatie, tijdens maar wonen de nog niet samen. tijdens Daar komt nu verandering is. Ze op tv gaan op een zoek tijdens naar hun droomhuis in het het land van hun dromen: met op Canada. In de Canadese provincie op tv Québec, vlakbij Montreal, op gaan zij op zoek op tv naar naar hun woning. In op tv Montreal, vernoemd naar een tijdens kleine berg op in de stad: Mount door Royal, wisselen naar wolkenkrabbers en historische door gebouwen elkaar af. Terwijl een Sybrand met Mirjam de en uit René huizen bekijkt, gaat Carrie door op zoek naar de een van maple tree en de op tv bekende maple van syrup.

Het op gezelschap reist af naar een de warmste streek het van Spanje, Andalusië. uit Na heel van veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in in een warmer tijdens naar klimaat gaan genieten van minder een stress met en meer rust en ruimte. van Jildou wil graag samen door nog meer op gaan tijdens genieten van het de leven. Naast dat Andalusië warme zomers uit en in pittoreske dorpjes kent, heeft het de ook het prachtige op Sierra Nevada, Spaans de voor besneeuwde bergketen. naar Ook de buiten het skiseizoen in kan je hier van op tv de natuur genieten en uit prachtige een wandelingen maken.

Jan is 60 op tv jaar en staat tijdens van al bijna 40 jaar voor de een uit klas. Zijn zoon het Rick is 25 jaar en studeert naar op tv internationale betrekkingen. Beiden met zijn erg sportief en Rick sleutelt de in van zijn vrije tijd graag naar aan oude brommers. de De zoektocht kan tijdens nog wel eens een tijdens lastige klus tijdens worden. Ze zoeken de namelijk een met vrijstaand huis met in moderne uitstraling, een het aparte ruimte voor eventuele gasten het een én het liefst met een uitzicht op zee. Terwijl Sybrand op tv ze hier bij helpt, op het maakt Carrie ten tijdens Napel de oversteek naar uit Dursey Island, een eiland dat van bekend tijdens staat om zijn een hoeveelheid schapen. Samen met uit Gerald Murphy in en zijn de hond Ship houden ze uit de schapen bij in elkaar.

Vanavond tijdens gaan Peter en op Vera in Droonhuis Gezocht op het zoek op tv naar een woning de in de van Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert op tv coachingreizen naar van de woestijnen van met Zuid-Afrika, Namibië en op tv Botswana. Hij zou op tv heel graag een plekje vinden als de uitvalsbasis en van startpunt van tijdens deze reizen. in Hij zoekt ook ruimte en stilte naar door die in Nederland zo schaars met is. het Zijn dochter Vera is student naar Human tijdens Resource Management in Groningen. door De provincie West-Kaap wordt ook van wel de Fairest de Cape genoemd, naar oftewel de een mooiste kaap. Het heeft het een woeste kust, uit woestijn, naar maar ook groene glooiende in hellingen en door natuurlijk wereldstad Kaapstad. De West-Kaap van is in een belangrijk centrum voor de handel, landbouw, visserij en van heeft de belangrijkste wijnproductie op tv van op Afrika. Terwijl Sybrand op tv met Peter en Vera uit huizen bezoekt, neemt Carrie de ten Napel van een kijkje tijdens bij de afstammelingen van het een van de oudste de stammen op van Zuid-Afrika; De naar Sanbevolking. De San bestond eeuwenlang op uit kleine gemeenschappen een van jagers en van verzamelaars. uit De mannen gingen op jacht en de op tv de vrouwen verzamelden eetbare gewassen. Tegenwoordig in leven ze uit daar niet met meer van, maar op zetten ze zich wel tijdens in om de tradities met op tv en rituelen van hun voorvaderen te naar behouden en door het te op tv geven.

Als tijdens de zoon van Ingrid en met Marc van zijn grote liefde in Slowakije van ontmoet, besluit hij de door om daar te blijven. Hij kiest een het voor de ruimte, rust in en natuur die door het land het uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid op en Marc ook naar een aantal keer de naar Slowakije afgereisd en zijn een verliefd geworden op met in het mooie land. Om het hun zoon uit niet teveel te hoeven missen, zoeken uit de ze een vakantiehuis bij hem in op de buurt. Sybrand van gaat op tv op zoek naar het geschikte huizen en uit geeft praktische tips waar ze het op moeten in letten bij met de aankoop van een huis. tijdens Carrie uit ten Napel neemt ons mee naar naar van Bratislava. Ze bezoekt de op tv ?Liefdesbank?, met dé plek waar tijdens geliefden over de uit hele wereld hun liefde kunnen de laten opsluiten. Ook gaat tijdens op tv ze naar Kremnica, het de hoofdstad van de mijnsteden een waar mijnwerkers en tijdens muntmeesters uit van heel Midden-Europa zich hebben het gevestigd.

Vanavond uit gaat een nieuw in seizoen van het tv-programma de Droomhuis een Gezocht bij Omroep MAX. Elke de vrijdag is om 21:30 de uur een nieuwe door aflevering te van zien op NPO naar 1. Presentator Sybrand Niessen de helpt Nederlanders een bij de het zoektocht naar hun het droomhuis in het door buitenland. Presentatrice Carrie ten met Napel laat elke aflevering de tijdens in regio van het op tv beoogde droomhuis zien. In de eerste aflevering uit gaat Niessen door samen met Geert-Jan een en in Kathy op zoek naar een op huis in Italië. van De naar Italiaanse bergen hebben al jaren van een onweerstaanbare aantrekkingskracht het op de sportieve Geert-Jan tijdens en het Kathy. Een huis in Italië naar staat dan op ook hoog door op hun verlanglijst. Zij op voelen zich heel erg de thuis op in de bergen. in Ze sporten, skiën en klimmen het door er veel. Nu ze tegen de met pensioenleeftijd aanlopen, het willen een ze graag langere tijd op tv in de bergen zijn. Het Noordwesten met van op Italië staat bekend het om haar wintersportoorden, tijdens zoals de Aosta-vallei. Het tijdens ligt tegen de met grens het met Zwitserland en Frankrijk en op tussen uit de hoogste toppen door van de Alpen. Door de een hoge op tv ligging is hier van begin van december tot eind van april het geen gebrek aan in sneeuw. Carrie ten Napel leert uit al skiënd een de mogelijke nieuwe naar woonomgeving van Kathy op en Geert-Jan beter kennen en van schrikt zelfs niet terug het van ijsklimmen. het Daarnaast zoekt tijdens ze uit waarom de tijdens stad tijdens Aosta ook wel met Het Rome van de in Alpen wordt op genoemd.

april 2021
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!