Programma gemist?

Aflevering 1 - op uit Realityreeks: Frankrijk: Hans de en Hélène zijn toe aan een op tv nieuwe tijdens stap in de hun leven en dat een nieuwe leven zal op tv zich hopelijk gaan afspelen in door Frankrijk. Sybrand gaat uit een met hen op het zoek naar hun droomhuis. Hiervoor trekken het ze naar op tv de door westkust van Frankrijk, het in het departement op tv Vendée. Dankzij de vele ruïnes de duiken tijdens ze even terug in de uit tijd. Ze ontdekken van ook het Groene Venetië een van de Frankrijk.

Sybrand gaat op tv met Albert de en Tamara op zoek uit naar een droomhuis in naar Italië. van Bijna iedere door vakantie brengen Albert uit en Tamara in de Italiaanse natuur door door en op tv vooral Albert van heeft een het grote liefde voor de het bergen, al van jongs met af tijdens aan. Ze zijn inmiddels ruim zes het jaar bij elkaar het en door zijn op zoek van naar een authentiek vrijstaand huis in met met een grote tuin met op tv olijfbomen het en uitzicht op zee door en de bergen. De regio tijdens Abruzzo ligt tijdens in het in midden van Italië, op met ruim een uur rijden in van Rome. op Ondanks de op tv nabijheid van deze wereldberoemde stad, een de is Abruzzo nog redelijk naar onontdekt. En dat een is gek, want op tv met 4 in natuurparken, pittoreske oude dorpjes en op tv een afwisselende op tv kustlijn is er door meer dan genoeg op tv te zien. Sybrand op bezoekt onder een meer het dorpje Scanno, bekend vanwege uit de een traditionele kostuums die al uit sinds de 18e eeuw het worden een gedragen en zijn goudsmeden. Op een weg van met het een ene huis naar het andere, uit zien we door langs de naar kust de unieke Trabocchi: op houten vissershutten die op de met monumentenlijst staan. een Tot slot brengt naar Sybrand een op bezoek aan San het Gabriele. In grote getalen trekken op tv pelgrims een naar dit een bedevaartsoord aan de op voet van de het Grand Sasso. Dit is een een herhaling van 3 van april 2017.

Sybrand Niessen uit gaat samen met John uit en Jan op met door zoek naar een huis in de Spanje. In 2013 gaven met met John en Jan elkaar het op jawoord. Nu zijn tijdens ze toe van aan een nieuwe op stap: emigreren van naar hun droombestemming. Tijdens een van een hun in vakanties zijn John in en Jan verliefd geworden op met de een Jalon vallei. Toen ze van daar waren, een werden ze allebei stil in en rustig. Dat tijdens willen ze graag uit permanent. John en het Jan zijn op zoek van naar een authentiek het huis met een op tv ruime uit tuin. De Jalon het vallei is, met een uit lengte van ruim een 30 met kilometer, omringd door heuvels en een bergen tot 1400 meter op hoog. tijdens Deze regio werd door de het World Health het Organisation (WHO) in uitgeroepen tot het gebied met op het fijnste en van van gezondste klimaat ter wereld. Aan de op tv kust van Spanje de vind je op uit veel plekken kolossen tijdens tijdens van hotels. In een het achterland zien we uit het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes en op typisch Spaanse landschappen uit zijn een lust uit voor door het oog en tijdens zorgen voor tijdens de nodige wauw-momentjes bij op tv bezoekers. Sybrand van bezoekt onder andere door Denia en Guadalest, door een piepklein dorpje in de naar bergen. Het door bijna duizend jaar oude dorp een tijdens ligt volledig rond de het kasteel, dat als een adelaarsnest op aan naar de rots hangt. Dit met is een herhaling van 27 tijdens maart een 2017.

Sybrand Niessen zoekt in samen van met Elles, uit Gerrit en de ouders van met Elles, op Ria en Ab, in een huis in uit het Sauerland, Duitsland. door Elles, Gerrit en de ouders uit van Elles, naar Ria en Ab willen graag op 's winters met én zomers hun met vakanties van met elkaar doorbrengen. op tv De band tussen Elles, Gerrit, op tv Ria en Ab is door naar heel hecht. Ria en uit Ab zijn beide gepensioneerd in en passen een veel op de kleinkinderen. Allemaal het zijn ze met gek op skiën, wandelen het en houden ze de van de van gezellige Duitse het sfeer. Elles een en Gerrit zijn zelfs op huwelijksreis met geweest het naar het uit Sauerland. Het liefst willen ze de een vrijstaand huis met een een van ruime tuin voor de kinderen en tijdens naar honden. Op slechts van drie uur rijden uit van Utrecht ligt het Sauerland, een door het berggebied in Midden-Duitsland. De hoogte in van het het gebied varieert door van 210 meter tot 840 meter. op tv De bergen een zijn een niet alleen in naar de winter een publiekstrekker, want hier op beginnen ook tijdens in het op tv voorjaar en zomers in veel actieve vakantiegangers hun uit wandelingen. Sybrand brengt het onder andere naar een bezoek de aan stuwmeren, grotten, naar imposante burchten en op tv steden als Brilon. Dit is een op tv herhaling van 20 door maart uit 2017.

Samen met Richard uit en Frieda gaat op tv van Sybrand Niessen op zoek de naar een droomhuis op tv in het prachtige zuiden op tv van Portugal: met de Algarve. Frieda en het Richard wonen samen, en een hebben van allebei twee kinderen uit een naar eerdere relatie. Ze naar voelen zich door helemaal thuis in Portugal, door ze naar houden van het het Portugese klimaat en de een gemoedelijkheid van met de mensen. Hun droom naar is een typisch de Portugees (wit) huis met uit een overdekt van terras waar ze uit buiten kunnen zitten, op ook als het regent. De het Algarve het is het kustgebied van naar Zuid-Portugal dat geroemd wordt uit om de in adembenemende kliffen, het witte stranden en kraakheldere zee. tijdens op tv Sybrand brengt een bezoek aan natuurpark het Ria op Formosa, een 60 kilometer lange met gordel van eilanden het vol flora op en fauna. Deze plek een is in van groot belang voor de in trekvogels, want het een is de op tv schakel tussen uit Europa en naar de Sahara van Afrika. Daarnaast bezoekt naar Sybrand de uit Antoniuskerk in op Lagos en op tv het 19e-eeuwse Paleis Estoi waar met de tuinen zijn geïnspireerd een op met de tuinen van Versailles. uit Tot slot een gaat hij op langs bij één van de weinige door een nog bestaande steenbakkerijen van de op Algarve waar het ze terracotta tegels maken in op de Portugese manier. Dit door is een herhaling tijdens van 13 maart in tijdens 2017.

Marja in en Henk wonen het nu nog op tv in de provincie Zuid-Holland, op tv maar gaan samen met het Sybrand het Niessen op zoek naar hun tijdens droomhuis op Isle het of de Man. Marja en door Henk zijn al meerdere keren op op Isle naar of Man op met vakantie geweest, hebben van het hele eiland verkend en met de vinden het prachtig. Ze werken het hard en zijn op de zoek naar tijdens rust. Beiden op tv zijn erg gecharmeerd van de op mensen, het in landschap en de Engelse op naar humor en vooral Henk is gecharmeerd uit van de de stoomtreinen! een Het droomhuis van Marja en Henk het moet een vrijstaand zijn en de mogelijkheid op hebben om met een treinbaantje in naar de op tuin aan te uit leggen. Middenin de Ierse Zee, uit ten noordwesten van Engeland, de ligt het het eiland Man. Een heuvelachtig eiland tijdens van slechts 50 van door kilometer lang en op tv 21 kilometer breed. Er wonen inmiddels door ruim 85.000 een mensen. Het eiland uit heeft uit zijn onafhankelijkheid behouden uit en beschikt naast de Britse Pond in ook over uit een eigen van muntstelsel, postzegels en regering. Isle op of Man heeft een van reputatie op het met van gebied van TT-races die elk jaar met in door juni plaatsvinden. een De TT van het naar eiland bestaat met al meer dan 100 jaar en van op tv is wereldwijd bekend. Sybrand brengt uit onder andere het een bezoek aan het naar Gaiety Theatre in naar de naar hoofdstad Douglas, het op kleine eilandje Calf of Man, op tv St. Patrick’s met Eiland en Laxey aan het de uit oostkust van het eiland. Dit is naar een herhaling van 6 op tv het maart 2017.

Sybrand Niessen met gaat samen met Wilfried, de Nicole en haar van moeder Hèlene op de zoek naar een met droomhuis op op tv het Spaanse eiland Ibiza. in op tv Nicole en Wilfried trouwden in in 2015 in Ibiza een en droomden op tv toen al een van een leven samen op naar dit eiland. Nicole in heeft al een op tijd op met Ibiza gewoond op tv en wil heel graag uit terug. Inmiddels is zij getrouwd op met in de man van haar uit dromen naar en is ook hij op verknocht geraakt de aan het eiland. door Ze zoeken een huis van met een authentieke een uitstraling, met uitzicht het op zee, veel tijdens groen en rustig gelegen. Ibiza staat tijdens de bekend om de prachtige baaien en het azuurblauwe zee. van Het eiland heeft echter een meerdere op tv gezichten. Vlakbij de in grootste dansfeesten uit van Europa kun je uit mediteren op een verlaten strand, op door of ontspannen op een een ecologische boerderij. In de op jaren tijdens 70 vierde de op tv hippiebeweging hoogtij op Ibiza. Je kunt naar het eiland eigenlijk tijdens niet verlaten zonder uit op een hippiemarkt te naar hebben bezocht. Sybrand naar bezoekt daarom hippiemarkt Las Dalias. Tot slot op uit brengt Sybrand een bezoek aan Dalt in in Vila (de hoge door stad), het oudste stadsgedeelte met van de hoofdstad van op tv Ibiza. De stad naar wordt met omringd door stadsmuren die tijdens bescherming moesten bieden tegen aanvallen door van op tv buitenaf. De stad staat op de de in Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit op is een de herhaling van 27 februari uit 2017.

Sybrand Niessen met zoekt een de droomhuis voor Elise en tijdens Sjoerd in Zweden. het Ze zijn uit op zoek naar een van authentiek met huis van hout op het platteland. naar het De omgeving op het platteland op spreekt Elise en Sjoerd in op tv aan. Er is meer ruimte, van de mensen leven het op het het platteland minder dicht op uit elkaar. tijdens Ze vinden en voelen ook dat van het het leven in Zweden er iets op een rustiger aan toe van gaat dan in het Nederland. Hun droom is op een naar dag van zoveel mogelijk zelfvoorzienend te in kunnen leven. met Ze zijn op uit zoek naar een authentiek huis op van hout op het de platteland, een soort het 'Pippi Langkous-huis', een met door een tuin en zonder directe buren. een Het zuiden van de door Zweden staat bekend naar om zijn glooiende heuvels, met bezaaid met de glinsterende meren en groene naar bossen. Sybrand bezoekt onder naar andere de naar historische plek Kalmar slott. Ook wordt op tv er een de bezoek gebracht het aan de stad van met politie inspecteur een Kurt Wallander. Dit met is de een hoofdpersoon uit de boeken die schrijver door tijdens Henning Mankell wereldberoemd maakte. Dit tijdens is een herhaling van 20 met februari de 2017.

Christa en Rinus op tv dromen van van een zonnig op tv en rustig leven van in Portugal. een Samen met Sybrand gaan op tv ze op zoek om deze uit droom te de verwezenlijken. Christa en in Rinus zijn 38 jaar op tv op getrouwd. Christa is vrijwilliger uit voor dementerende ouderen en Rinus naar met is docent techniek. Ze tijdens verhuisden van Noord-Holland naar een Flevoland en koesteren samen op tv al heel een lang een wens het die een zich buiten Nederland door afspeelt: wonen in Portugal om daar in een zonnig en naar tijdens rustig leven te uit leiden. Hun droomhuis ligt in een door gebied tussen Porto naar en de Lissabon. Verder bezoeken we het naar huis van de op in 2012 overleden in schrijver en dichter Gerrit door tijdens Komrij. In een het klein dorp in het tijdens groene hart van naar Midden-Portugal streek hij op in 1988 neer met zijn de partner naar Charles Hofman. Goede vriend Arie van Pos leidt ons met rond in in het witte het landhuis, waar Charles na het het overlijden van in Gerrit is blijven naar wonen. Dit is een in herhaling van in 4 april naar 2016.

Anja en op tv Bert een zoeken hun droomhuis tijdens in de Franse Drôme. Sybrand gaat uit met op ze op zoek. op tv Anja en Bert dromen op tv er al een aantal van op tv jaar van om in samen een huis in Frankrijk te op tv kopen. tijdens Op dit moment hebben ze van op een latrelatie, maar de ze zijn toe aan op tv een nieuwe van stap in hun leven. Ze de zoeken hun droomhuis de in op tv de Drôme, een departement in het op tv zuidoosten een van Frankrijk dat met zich uitstrekt langs de op gelijknamige zijrivier van de de Rhône. Sybrand gaat in met door ze op zoek en naar neemt ze mee in naar een naar wonderbaarlijk paleis met dat werd gebouwd een door de lokale postbode. Verder bezoeken een we schrijfster uit Hendrickje Spoor. Ze is van de dochter van André met het Spoor, de in 2012 op overleden legendarische journalist uit en voormalig hoofdredacteur van NRC van Handelsblad. In haar een op tv boek ‘Vader en Dochters’ het schetst zij een van ontwapenend menselijk portret van haar van vader. Dit is een op herhaling van tijdens 28 maart de 2016.

Ineke op tv wil nieuwe herinneringen maken in in een droomhuis in het Italië. Sybrand in helpt door haar met haar een zoektocht. Sinds Ineke een op haar negende in met haar ouders op vakantie met ging naar Italië, is uit dit haar tweede op vaderland. op tv Door persoonlijke omstandigheden op tv is het op tv er nooit van het gekomen om er daadwerkelijk van te gaan wonen. op tv Na een periode van in rouw is Ineke nu op tv met klaar voor een nieuwe stap met in haar het leven. Samen met haar op tv zus op tv Annemie gaat ze op zoek de naar met een nieuwe plek om tijdens nieuwe herinneringen te maken. de Ze met zoekt haar droomhuis een in de wijnregio Piemonte, in met het noordwesten van op tv Italië. Verder bezoeken we dirigent een Jan op Willem de het Vriend en zijn gezin in hun een op huis in Toscane. de Jan Willem is chef-dirigent en met artistiek directeur van op Orkest van het uit Oosten. Dit de is een herhaling uit van 14 maart het 2016.

Sybrand door Niessen keert terug tijdens naar enkele de stellen die hij heeft geholpen bij naar het vinden door van uit hun droomhuis. Al naar jaren helpt Sybrand Niessen uit Nederlanders die dromen van met een huis op tv in het buitenland. door In deze aflevering nemen we in u met mee terug naar de in huizenzoekers. Leven ze inmiddels de door hun droom? Wat hebben ze de veranderd? En zijn een ze op tv opgenomen in de gemeenschap? Rob de en Anita zochten een met aantal jaar door geleden in een woning in Hongarije met en mogen zich het nu de gelukkige eigenaren noemen een van een hun droomhuis. Han en in Dinie vonden hun uit droomhuis uit in Tsjechië. En Henny door ging op zoek tijdens naar haar droomhuis in Calabrië, de heeft ook de zij haar met droom kunnen waar maken? Dit is op tv een herhaling van uit 23 het maart 2013.

We de maken kennis met uit Marcia en Theo. Zij zoeken een een huis het in Lapland. Theo en met Marcia met gaan al de jaren op vakantie naar het op prachtige Finland, dat bekend naar staat om zijn door rendieren en van de Kerstman. de Voor Theo en van Marcia is de tijd in gekomen een dat ze een huisje naar voor zichzelf willen een hebben. Niet zomaar het een huis, in maar een huis gemaakt door van traditionele kelo-boomstammen. Sybrand op Niessen bezoekt naar met hen drie potentiële droomhuizen. van Verder een krijgen we een kijkje van in het leven van met voetbaltrainer Job de Dragtsma. Deze tijdens oud-trainer van Volendam en uit AZ met heeft als coach de Finse op voetbalclub FC door Inter Turku uit tot grote hoogte gebracht uit en woont al jaren in met met de oudste stad door van Finland, Turku. Dit is van een herhaling van 5 van januari het 2013.

We bezoeken uit een met aantal dromers die de afgelopen naar jaren hebben gezocht met naar op hun droomhuis. Wat gebeurt er naar als de cameraploeg weg het is? Sybrand Niessen uit bezoekt een aantal het uit mensen die een droomhuis de zochten met uit onze hulp. Hebben door ze hun droomhuis een gevonden? Sybrand bezoekt allereerst op Bem Frederikse. Vanaf de haar 16e woonde ze voor met een langere een periode in Parijs en met wilde dolgraag terug naar naar haar geliefde met Frankrijk. Ze zocht tijdens in 2015 van een droomhuis in de van regio Aquitaine, voor maximaal naar het 200.000 euro. Goede vriendin Celine door hielp haar mee. Ook met gaan we met langs bij Ineke tijdens Spoorenberg. Haar hele leven droomde op ze van de een huis naar in Italië. In maart tijdens 2016 op ging Sybrand met haar mee naar met op de regio Piemonte uit in de hoop een droomhuis voor een in maximaal 150.000 euro het te vinden. Sybrand liet het Ineke en haar zus Annemie op destijds 3 droomhuizen van zien. Heeft zij met haar droomhuis gevonden? Tot op slot reisde op Sybrand in 2013 van met Theo door en Karin af naar door Zuid-Spanje. Voor in maximaal 225.000 euro het hoopten zij daar een mooi in Spaans een pareltje te vinden. Hoe tijdens gaat het nu met in van hen?

Sybrand gaat met in Albert en tijdens Tamara naar op zoek naar door een droomhuis in Italië. Bijna iedere tijdens vakantie brengen naar Albert en Tamara in in de Italiaanse een natuur uit door en vooral tijdens Albert heeft een grote liefde tijdens voor met de bergen, al in van jongs af aan. Ze zijn uit inmiddels met ruim zes jaar bij elkaar in door en zijn op zoek naar in een authentiek vrijstaand huis op tv met een uit grote tuin op tv met olijfbomen en uitzicht op een zee tijdens en de het bergen. De regio door Abruzzo ligt in het midden een van op Italië, op ruim op een uur rijden in van Rome. Ondanks de de nabijheid van deze wereldberoemde een stad, op tv is Abruzzo nog redelijk onontdekt. En de dat is in gek, want de met 4 natuurparken, de pittoreske oude op dorpjes en een afwisselende kustlijn op is van er meer dan genoeg te door zien. Sybrand bezoekt onder van meer het in dorpje door Scanno, bekend vanwege de traditionele kostuums op tv die al in sinds de een 18e eeuw worden in gedragen en op tv zijn goudsmeden. Op op weg van het ene huis naar tijdens het andere, zien naar we langs in de kust de unieke de Trabocchi: houten uit vissershutten naar die op de monumentenlijst staan. Tot naar slot brengt Sybrand een een bezoek een aan San naar Gabriele. In in grote getalen trekken pelgrims het naar dit bedevaartsoord aan de de voet van van de de Grand Sasso.

september 2017
20-09-2017 22:10

Droomhuis Gezocht!

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht!

Aflevering 1 - Realityreeks: Frankrijk: Hans en Hélène zijn toe aan een nieuwe stap in hun leven en dat nieuwe leven zal zich hopelijk gaan afspelen in Frankrijk. Sybrand gaat met hen op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor trekken ze naar de ...

30-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

29-06-2017 19:00

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

28-06-2017 19:00

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

15-06-2017 19:05

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

We maken kennis met Marcia en Theo. Zij zoeken een huis in Lapland. Theo en Marcia gaan al jaren op vakantie naar het prachtige Finland, dat bekend staat om zijn rendieren en de Kerstman. Voor Theo en Marcia is de tijd gekomen dat ze een hu...

10-04-2017 21:15

Hoe gaat het met de dromers?

Droomhuis gezocht! - Hoe gaat het met de dromers?

We bezoeken een aantal dromers die de afgelopen jaren hebben gezocht naar hun droomhuis. Wat gebeurt er als de cameraploeg weg is? Sybrand Niessen bezoekt een aantal mensen die een droomhuis zochten met onze hulp. Hebben ze hun droomhuis ge...

03-04-2017 21:15

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord