Programma gemist?

Seizoen een 10 - Aflevering 6 in - Realityreeks (2019) met op Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt de gezondheidswetenschapper en met docente op Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. tijdens Ze hebben op tv al tien uit jaar een relatie, maar wonen naar nog niet samen. op Daar door komt nu verandering op tv is. Ze gaan naar op zoek naar hun op tv droomhuis op in het land naar van hun dromen: naar Canada. In de Canadese provincie het Québec, vlakbij de Montreal, gaan naar zij op zoek naar hun woning. de In Montreal, vernoemd een naar een kleine met berg in uit de de stad: Mount Royal, wisselen wolkenkrabbers uit en de historische gebouwen elkaar af. Terwijl het Sybrand met van Mirjam en René huizen op tv bekijkt, gaat tijdens Carrie op zoek naar de het maple tree op en de bekende de maple in syrup.

Het gezelschap reist in af op tv naar de warmste op tv streek van uit Spanje, Andalusië. Na heel veel de werkzame jaren, wil Gerrit-Jan van in met een warmer klimaat gaan genieten naar van minder een stress en tijdens meer rust en ruimte. tijdens Jildou wil graag samen het nog van meer gaan genieten van het het leven. een Naast dat Andalusië op tv warme zomers en pittoreske dorpjes op tv kent, heeft het op ook het prachtige een Sierra Nevada, Spaans de voor op tv besneeuwde bergketen. Ook buiten het naar skiseizoen kan in je met hier van de natuur genieten het en prachtige wandelingen het maken.

Jan op tv is 60 jaar op tv en staat in al bijna 40 jaar voor de door klas. Zijn zoon een Rick is 25 tijdens tijdens jaar en studeert internationale betrekkingen. op Beiden zijn erg sportief van en Rick op sleutelt in op zijn vrije het tijd graag aan met oude brommers. De op zoektocht kan nog met wel eens een lastige klus een worden. de Ze zoeken namelijk een de vrijstaand huis met naar moderne uitstraling, tijdens een aparte ruimte in voor eventuele gasten uit én het liefst met tijdens uitzicht op zee. Terwijl Sybrand ze het hier tijdens bij helpt, het maakt Carrie ten Napel een de oversteek naar Dursey van Island, een tijdens eiland dat bekend op tv staat om zijn uit hoeveelheid schapen. Samen van met Gerald Murphy het en zijn hond met Ship houden ze de een schapen bij in elkaar.

Vanavond een gaan Peter en Vera het in Droonhuis met Gezocht op zoek door naar een woning in de op tv Zuid-Afrikaanse provincie door West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar door de woestijnen naar van Zuid-Afrika, Namibië een en Botswana. Hij zou op heel van graag een plekje vinden in als uitvalsbasis op en startpunt tijdens van deze reizen. Hij tijdens zoekt ook ruimte en met stilte van die in Nederland zo schaars is. door Zijn dochter op tv Vera is in student Human Resource Management met in Groningen. De provincie naar West-Kaap wordt een ook wel de Fairest uit Cape genoemd, met oftewel de mooiste kaap. met Het heeft een met tijdens woeste kust, woestijn, maar ook op groene glooiende hellingen het en natuurlijk wereldstad van Kaapstad. De de West-Kaap is een belangrijk centrum van op voor handel, landbouw, visserij een en heeft de belangrijkste wijnproductie in van Afrika. Terwijl het Sybrand tijdens met Peter en Vera huizen bezoekt, door een neemt Carrie ten Napel een kijkje met bij de afstammelingen naar op tv van een van de een oudste stammen van Zuid-Afrika; De in Sanbevolking. De in San bestond eeuwenlang door uit kleine gemeenschappen van op jagers en het verzamelaars. de De mannen gingen op jacht en van op de vrouwen verzamelden eetbare met gewassen. Tegenwoordig leven ze daar naar niet de meer van, met maar zetten ze zich wel het in op om de tradities en rituelen met van hun voorvaderen het te behouden een en door te in geven.

Als de zoon een van Ingrid door en Marc op tv zijn grote liefde een in Slowakije naar ontmoet, besluit hij om daar de te blijven. op Hij kiest voor tijdens de ruimte, rust en natuur met die uit het land het uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en tijdens Marc ook een van aantal het keer naar Slowakije een afgereisd en zijn verliefd geworden op door het mooie op land. tijdens Om hun zoon niet teveel van te hoeven missen, zoeken van met ze een vakantiehuis bij hem met in de buurt. op tv Sybrand gaat met op zoek naar geschikte huizen met en geeft praktische de tips waar ze op op moeten op letten bij de van aankoop het van een huis. Carrie het ten Napel neemt ons door mee naar van Bratislava. Ze met bezoekt de ?Liefdesbank?, uit dé plek waar tijdens geliefden over de hele naar wereld hun liefde kunnen laten naar opsluiten. uit Ook gaat ze naar de Kremnica, de hoofdstad van met de mijnsteden uit waar mijnwerkers en in muntmeesters uit heel Midden-Europa door zich hebben in gevestigd.

Vanavond gaat tijdens een in nieuw seizoen van naar het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep het in MAX. Elke vrijdag is met om 21:30 naar uur een nieuwe aflevering te zien door met op NPO 1. Presentator Sybrand in Niessen helpt Nederlanders bij in de zoektocht op naar hun door droomhuis in het buitenland. de Presentatrice Carrie met ten Napel laat elke aflevering van de regio van het het beoogde droomhuis op zien. In tijdens de eerste aflevering gaat Niessen de samen met tijdens Geert-Jan en Kathy de op zoek naar een huis het in naar Italië. De Italiaanse bergen met hebben al tijdens jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht op op de de sportieve Geert-Jan een en Kathy. Een huis in Italië in staat het dan ook tijdens hoog op hun naar verlanglijst. Zij voelen op zich heel erg op tv thuis in de bergen. Ze een sporten, op tv skiën en klimmen uit er veel. Nu ze tegen met de pensioenleeftijd een aanlopen, willen ze graag langere door tijd met in de bergen zijn. Het uit Noordwesten van Italië staat uit op tv bekend om haar wintersportoorden, in zoals de in Aosta-vallei. Het ligt tegen de grens van met Zwitserland uit en Frankrijk en met tussen de hoogste van toppen van de Alpen. op tv een Door de hoge ligging is hier op tv in van begin december tot eind april een van geen gebrek aan sneeuw. Carrie ten uit Napel leert al skiënd met door de mogelijke nieuwe woonomgeving van op Kathy op en Geert-Jan beter kennen en schrikt naar zelfs niet door terug van ijsklimmen. uit Daarnaast zoekt ze uit op tv waarom de stad op Aosta ook door wel Het van Rome van de Alpen van wordt een genoemd.

Harold in en Dirk zoeken een klushuis op in Hongarije. De van het 2 rechterhanden van Dirk het komen hier goed uit bij van op tv pas! De wens is om een op huis in dit naar centraal-Europese land volledig het in door hun eigen stijl door af te maken. Sybrand uit Niessen helpt naar hen hierbij. door Een bezoek aan een de hoofdstad Boedapest op mag bij deze trip het niet ontbreken.

Marco en met Anne kenden elkaar nog op maar op een paar van weken toen ze besloten naar samen op de vakantie naar São Miguel te gaan, met een het grootste eiland van de Azoren. in de Dat was meteen geweldig. Zowel hun met liefde door voor elkaar als de liefde uit tijdens voor het eiland. Bijna een elk jaar zijn met ze minstens één uit keer teruggegaan naar van de Azoren. Marco heeft op tv veel gereisd met de een Marine, Anne had op veel gereisd voor het haar studie een en werk. op tv Beiden zaten niet vast aan een een toekomst in op tv Nederland en door zodoende ontstond al een vrij snel het met plan in om te gaan emigreren. Carrie naar ten Napel gaat op zoek in naar door de walvis. Tot uit 1986 werd er door op de Azoren nog volop naar op walvissen met gejaagd. Tegenwoordig naar heeft de in traditionele walvisvangst plaatsgemaakt voor met ecotoerisme en worden in de walvissen gebruikt voor educatie, een research of van gewoon om van te in genieten. Maar een of met zij de walvis ook echt met in het de vizier krijgt? Carrie gaat naar ook naar een van de tijdens vele natuurlijke geisers met op die op het het eiland te vinden op tv zijn. De dampende bronnen worden het gebruikt met om in te op baden, maar ook uit om in te koken. En het ze op tv spreekt met Maria, eigenaresse van de de enige theeplantage van naar in Europa.

Rob tijdens en Sabine dromen van een van uit huis in de Duitse op Eifel. Dit gebied een kenmerkt zich in door veel groen, naar glooiende heuvels en eindeloze op tv wandelpaden. Als je vanuit op Zuid-Limburg de het grens oversteekt naar Duitsland rij door je direct de met Eifel in. op tv Je in bent er in een paar uur. het Voor Rob en in Sabine dé ideale uit plek door om in de weekenden op tv naartoe uit te rijden zodat ze even naar kunnen ontsnappen aan de de dagelijkse het drukte. Carrie ten op tv Napel gaat naar de naar ?groene hel?, een in van de de beroemdste race-circuits ter wereld: een De Nuhrburgring. Ze een waagt zich in een van van de snelste naar auto?s van het circuit. tijdens Daarnaast brengt ze op een met bezoek aan de hoofdstad van het naar de Eifel: Monschau, waar het uit familiebedrijf van Ruth Breuer de naar jarenlang de mosterd volgens het familierecept naar op maakt. En ze verwondert op tv zich in Nationaal tijdens Park Eifel. Middenin het natuurpark een tijdens van zo?n 110 vierkante uit kilometer ligt op Vogelsang.

Gitta werd naar een paar jaar het geleden verliefd van op de van bijzondere omgeving van uit Lapland. Verliefd op de natuur, op tv de rust van en de ruimte. Ze hoopt een tijdens hier haar droomhuis te vinden en een haar buurvrouw van Linda helpt graag de mee. Gitta vindt de naar eindeloze natuur prachtig in het en zoekt ook vrijheid, ze is op uit vooral niet op zoek op tv naar mensen een om zich heen. op tv Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van de minder dan twee inwoners uit een per km². Grote delen het zijn dus op tv onbewoond. En dat laatste de is exact de de reden voor uit Gitta om hier haar tijdens droomhuis te op tv vinden. Finland is het land uit van door de 1000 meren, en dat is op tv een "understatement", want van op tv Finland telt maar liefst een 188.000 meren. Van Lapland in met op het Noorden, tot de in de Finse hoofdstad met Helsinki. Carrie brengt een bezoek van de aan de hoofdstad met naar de prachtige een Domkerk en ontdekt dé een Finse lekkernij.

Inge op tv en Jelle uit komen al sinds hun kinderjaren in een Italië en dankzij naar een bijzondere Italiaanse op tv naar vriendschap ontdekten zij jaren geleden het het eiland het Sardinië. Daarom door gaat Sybrand met Inge uit en Jelle op zoek naar van hun droomhuis. het Ze naar reizen hiervoor naar het noorden van op Sardinië. Carrie ten Napel naar verkent door het eiland. Zij bekijkt de met kust van waar de Italiaanse jetset in jaarlijks het neerstrijkt en vaart af naar de door op tv bijzondere eilandengroep La Maddalena. Ze geeft naar informatie een over de streek, vertelt culturele tijdens en de historische weetjes door terwijl zij een bijzonder gebouw door of historische tijdens stad bezoekt zoals van in Alghero, de de stad waar door een deel van de naar bevolking nog steeds Catalaans spreekt met en met ook wel van ?klein Barcelona? wordt door genoemd.

In 2013 door gaven John op tv en Jan elkaar tijdens het jawoord. Nu zijn op tv ze toe aan op een nieuwe stap: uit emigreren naar de hun droombestemming. Tijdens de een van hun door vakanties zijn John en door Jan door verliefd geworden op de Jalon vallei. tijdens op Toen ze daar waren, werden ze uit allebei stil op tv en rustig. uit Dat willen ze graag permanent. John uit op en Jan zijn op op tv zoek naar een authentiek op huis de met een ruime tuin. De door Jalon vallei is, met een een een lengte van ruim 30 tijdens kilometer, op tv omringd door heuvels en bergen tot de 1400 meter hoog. tijdens Deze regio van werd door uit de World Health Organisation (WHO) op uitgeroepen tot het op gebied met het tijdens fijnste en gezondste op klimaat in ter wereld. Aan de uit kust van Spanje vind door je op veel plekken door kolossen van een hotels. In het achterland op tv zien we uit het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes de en typisch de Spaanse door landschappen zijn een lust met voor het oog en het zorgen voor de nodige van wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand het van bezoekt onder andere in Denia en Guadalest, met een piepklein dorpje in op tv de bergen. Het bijna duizend een naar jaar oude dorp door ligt volledig rond naar het kasteel, dat als een het adelaarsnest aan op de rots hangt. Dit is het een herhaling van 27 door een maart 2017.

Elles, Gerrit en het de ouders van in Elles, Ria en in in Ab willen graag 's winters van én zomers met hun vakanties met elkaar doorbrengen. in De van band tussen Elles, Gerrit, Ria uit en op tv Ab is op tv heel hecht. Ria uit en Ab zijn een beide gepensioneerd en passen veel naar op de de kleinkinderen. Allemaal zijn met ze gek op de skiën, wandelen en houden ze op tv van van de gezellige Duitse met sfeer. Elles en Gerrit het zijn zelfs op huwelijksreis tijdens geweest naar naar het het Sauerland. Het liefst willen ze een tijdens vrijstaand huis met tijdens een door ruime tuin voor een de kinderen en honden. Op slechts de drie door uur rijden van Utrecht op tv ligt het Sauerland, een een berggebied in van Midden-Duitsland. De hoogte met in door het gebied varieert van 210 een meter tot 840 meter. in De bergen van zijn niet de alleen in de op winter een publiekstrekker, want hier naar beginnen ook op in het voorjaar op en zomers veel uit actieve vakantiegangers hun door wandelingen. Sybrand brengt onder een andere een bezoek op tv aan stuwmeren, grotten, uit imposante uit burchten en steden het als Brilon. Dit is een door herhaling naar van 20 maart op tv 2017.

In 2006 brachten van Ria door en Henk voor op het eerst een een bezoek aan Suriname. van Sindsdien hebben ze uit het land uit vele malen bezocht. Omdat op tv ze graag een op tv bijdrage willen met leveren aan de maatschappij in het Suriname, zetten ze uit zich in tijdens voor meerdere goede doelen de en steunen ze bijzondere in projecten. het Alle tijd en energie een wordt hierdoor opgeslokt, waardoor door ze gewoonweg geen met tijd het hebben om op op tv zoek te gaan naar hun in droomhuis. Sybrand biedt in hen de helpende uit hand. Verder bezoeken we het met de in Suriname geboren zangeres Denise op tv Jannah. De tweevoudig een op Edison winnares neemt in u mee naar het tijdens bijzondere huis met van haar goede vriendin Cindy in Nuboer.

Toen tijdens Anita 18 jaar oud op was, door kwam ze werken in op tv de schoenmakerij van de familie uit Otten. Ze op werd verliefd op in Flip ? uit de zoon tijdens van de baas door ? en sindsdien zijn de twee tijdens op onafscheidelijk. Na vele naar jaren hard werken, vinden ze de het tijd met worden om meer te gaan tijdens genieten. Dat het willen ze doen door in in een appartement op Mallorca van met uitzicht op tijdens zee. Verder gaan we op bezoek tijdens bij door Liane Schutte. Samen met haar de het gezin woont ze in een authentiek met dorpje in het naar Tramontana-gebergte in een in prachtige Finca, een waar ooit naar een Spaanse Koning naar woonde.

februari 2019
08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

29-11-2018 21:25

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Harold en Dirk zoeken een klushuis in Hongarije. De 2 rechterhanden van Dirk komen hier goed bij van pas! De wens is om een huis in dit centraal-Europese land volledig in hun eigen stijl af te maken. Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Een b...

22-11-2018 21:25

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

15-11-2018 21:30

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

08-11-2018 21:30

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-11-2018 22:30

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor na...

12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord