Programma gemist?

Rob met en Sabine het dromen van een huis tijdens in de het Duitse Eifel. Dit door gebied kenmerkt zich door veel naar groen, op glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. tijdens Als je vanuit Zuid-Limburg op de grens door oversteekt naar Duitsland rij met je direct naar de Eifel in. met Je bent van er in een paar uur. de op Voor Rob en Sabine dé tijdens ideale plek om in op tv naar de weekenden naartoe op tv te rijden zodat in ze even kunnen ontsnappen van aan de dagelijkse drukte. Carrie het ten Napel gaat het naar de ?groene hel?, naar tijdens een van de beroemdste met race-circuits ter wereld: De tijdens Nuhrburgring. Ze waagt zich door de in een van de snelste naar auto?s van een het circuit. Daarnaast een brengt ze een bezoek tijdens aan de hoofdstad van van de tijdens Eifel: Monschau, waar het door familiebedrijf op van Ruth Breuer jarenlang de uit mosterd volgens naar het familierecept maakt. En ze een verwondert zich in het Nationaal Park Eifel. op Middenin het natuurpark met van zo?n met 110 vierkante kilometer ligt naar van Vogelsang. Dit is een herhaling van 15 uit november door 2018.

Peter uit organiseert coachingreizen op naar verschillende woestijnen in tijdens Afrika. Hij is op uit zoek het naar een prachtig plekje als uitvalbasis door en startpunt een van door deze reizen, waarbij de hij hoopt de op stilte en ruimte te vinden op tv die in Nederland zo uit schaars uit is. Zijn studerende dochter gaat tijdens met met hem mee. Terwijl Sybrand, Peter in en Vera door huizen zoeken, neemt met Carrie ten Napel een op kijkje bij de afstammelingen op tv van een van het de met oudste stammen het van Zuid-Afrika; De uit Sanbevolking. De San tijdens bestond eeuwenlang uit kleine gemeenschappen, met waarbij de mannen op uit jacht gingen de en de naar vrouwen verzamelden. Tegenwoordig ziet op tv hun leven van er heel anders uit, maar naar een zijn de tradities nog in altijd speciaal gebleven. Dit tijdens is een herhaling de van 19 januari tijdens 2019.

Gitta werd op een paar jaar geleden met verliefd op de met bijzondere omgeving op tv van Lapland. een Verliefd op de tijdens natuur, de rust en de in het ruimte. Ze hoopt hier haar tijdens droomhuis te vinden de en tijdens haar buurvrouw Linda helpt graag door mee. Gitta vindt op tv de eindeloze natuur de prachtig en op zoekt ook vrijheid, een ze is vooral niet op tv op zoek uit naar mensen om zich tijdens heen. een Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van minder een dan twee inwoners in per km². Grote uit het delen zijn dus onbewoond. En het dat laatste is met exact de reden voor door Gitta om uit hier haar de droomhuis te vinden. Finland het is het land een van op de 1000 meren, en de dat is een in "understatement", want Finland telt maar tijdens liefst met 188.000 meren. op tv Van Lapland in het naar Noorden, tot in naar de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie door brengt een het bezoek aan de hoofdstad in met de prachtige door Domkerk in en ontdekt dé Finse lekkernij. Dit is op tv een herhaling van tijdens 8 november naar 2018.

Marco en Anne in door kenden elkaar nog maar een op tv paar op tv weken toen ze besloten in samen op vakantie met naar São Miguel te in gaan, het op grootste eiland van in de Azoren. Dat was in meteen geweldig. van Zowel hun liefde voor tijdens elkaar op tv als de liefde het voor het eiland. Bijna elk van jaar op zijn ze minstens één keer in teruggegaan door naar de Azoren. uit Marco heeft veel gereisd met het de Marine, in Anne had veel gereisd naar voor haar het studie en werk. Beiden zaten in van niet vast aan op tv een toekomst in Nederland tijdens en zodoende ontstond al vrij het snel het van plan om te gaan van emigreren. Carrie ten Napel op tv gaat op tv op zoek naar de walvis. op Tot 1986 werd van er op de de uit Azoren nog volop door op walvissen gejaagd. van Tegenwoordig heeft de traditionele walvisvangst uit plaatsgemaakt door voor ecotoerisme en worden de walvissen van gebruikt voor educatie, uit research of gewoon door een om van te op tv genieten. Maar of zij de walvis door ook een echt in het vizier met krijgt? Carrie gaat ook tijdens naar een de van de vele naar natuurlijke geisers die op van het eiland door te vinden een zijn. De dampende bronnen worden gebruikt tijdens om in te de baden, maar ook op om in te de door koken. En ze spreekt met Maria, door eigenaresse van tijdens de enige op tv theeplantage van Europa. Dit een is een herhaling van van 22 november naar 2018.

Gitta een werd een paar in jaar geleden verliefd op de naar uit bijzondere omgeving van van Lapland. Verliefd op de in natuur, de rust uit en de ruimte... Ze hoopt uit door hier haar droomhuis te vinden en tijdens haar in buurvrouw Linda helpt graag naar mee. door Gitta vindt de eindeloze op tv natuur prachtig uit en zoekt ook op vrijheid, ze is naar vooral niet op zoek tijdens naar mensen een om zich heen. 'Ik ben het al van vijftien jaar alleen en dat vind in ik geweldig. Als tijdens de ik zo nog vijftien jaar naar kan leven, het met nog minder mensen, dan door het ben ik helemaal van gelukkig.' Op basis van van haar budget gaat de Sybrand op door zoek naar geschikte huizen. de Daarnaast geeft hij praktische tips door van waar ze op moet op tv letten bij de met aankoop van een huis. in De in dromers krijgen informatie en tijdens handreikingen hoe zij op een uit op verantwoorde manier tot een goede keuze uit kunnen komen. tijdens Lapland heeft een op bevolkingsdichtheid van met minder dan uit twee inwoners per een vierkante kilometer. Grote van delen zijn dus feitelijk uit onbewoond. En dat tijdens laatste is op tv exact de reden voor van Gitta om hier tijdens haar droomhuis een te vinden. Finland... het land in van de op duizend meren, en dat op is op een understatement, want Finland telt met maar liefst de 188.000 meren. Van op Lapland in het noorden, op tot het in de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie in brengt een bezoek de het aan deze bijzondere stad met van de van prachtige Domkerk en ontdekt op tv dé Finse de lekkernij.

Het op tv stel Inge in en Jelle gaan op zoek het naar hun op tv droomhuis op Sardinië. Beiden van komen al op tv sinds hun kinderjaren in Italië op en op door een bijzondere Italiaanse op vriendschap tijdens ontdekten zij jaren geleden tijdens het eiland Sardinië. Samen met op de Sybrand Niessen reist het koppel af op naar het eiland het in de het Middellandse de zee met misschien wel de de mooiste stranden. op Sybrand gaat voor Inge en de Jelle aan de van slag door om aan op de hand van hun budget het op perfecte een huis te naar vinden. Daarnaast geeft hij ook van praktische tips over naar het kopen van naar een huis in het het buitenland. van Ondertussen verkent Carrie een ten Napel het eiland; op tv ze naar bekijkt de kust waar in jaarlijks de Italiaanse jetset naar neerstrijkt van en bezoekt de eilandengroep La uit Maddalena. Ook bezoekt het Carrie de stad Alghero, van ook wel naar 'Klein Barcelona' genoemd, dit op omdat een deel het van door de bevolking nog van altijd Catalaans van spreekt.

Als de op tv zoon van Ingrid in en Marc zijn grote met liefde in door Slowakije ontmoet, op besluit hij om daar te naar blijven. Hij kiest met voor in de ruimte, rust op tv en natuur die het land in op uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc het ook in een aantal de keer naar Slowakije met afgereisd en zijn verliefd geworden op door het uit mooie land. Om uit hun zoon niet uit teveel te hoeven op missen, zoeken op tv ze een vakantiehuis bij hem in van de buurt. Sybrand van gaat op zoek op naar geschikte van huizen en geeft van praktische de tips waar ze met op moeten letten bij de aankoop een uit van een huis. Carrie ten in Napel een neemt ons mee naar Bratislava. door Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, tijdens dé plek naar waar geliefden over de op tv hele naar wereld hun liefde kunnen van laten opsluiten. door Ook gaat op tv ze naar Kremnica, de hoofdstad van de de mijnsteden waar op tv mijnwerkers en het muntmeesters uit heel tijdens Midden-Europa zich met hebben gevestigd. Dit is een herhaling in van in 11 januari op 2019.

Sybrand helpt met Marc en in Wilma met op tv hun zoektocht naar een op droomhuis in Italië. Bij met hun op tv eerste bezoek aan de in Italiaanse provincie Ligurië waren de ze het het er meteen over op eens: hier willen wij uit wonen. Ligurië ligt aan naar de Italiaanse kust op en is van een van de kleinste van een regio's van Italië. Het staat bekend van om haar schoonheid, in met veel bloemen door en een zonnig de klimaat. Het stel zoekt van een huis met in een authentieke op uitstraling, op twintig in minuten op rijden van zee. Een woning waar op ze met het een hele gezin uit kunnen naar verblijven, met een ruime uit woonkeuken en een tijdens grote tuin.

Sybrand helpt tijdens Tom en met Corrie met de zoektocht naar naar op hun droomhuis in op tv het noordwesten van Spanje. Tom en tijdens Corrie op zijn al meer dan met 40 in jaar samen en zijn in van hun vrije tijdens tijd het liefst sportief naar bezig. Zo in is hun van gedeelde passie voor wandelen met ontstaan. Wat begon van met het Pieterpad van met Pieterburen naar door Maastricht, liep uit op een met wandeltocht van Nederland de naar Santiago de Compostella. uit door Eén route langs de kust, El het door Camino Norte, heeft zoveel indruk op op in ze gemaakt dat het stel met nu aan deze naar route op zoek is de door naar een pelgrimshuis. Ze willen graag naar met door anderen delen wat zij ook uit hebben op ervaren. Een aparte ruimte van bij een het huis, om wandelaars door te ontvangen, op is dan ook de belangrijk.

Seizoen 10 de - tijdens Aflevering 6 - tijdens Realityreeks (2019) met tijdens Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper de en docente Mirjam en op haar de gepensioneerde vriend René. door Ze hebben al tien een jaar een relatie, maar op wonen nog niet naar samen. naar Daar komt nu verandering is. Ze op tv gaan een op zoek naar op tv hun droomhuis in het land door van uit hun dromen: Canada. In de tijdens Canadese de provincie Québec, vlakbij Montreal, gaan een op zij op zoek naar hun door woning. In Montreal, tijdens vernoemd de naar een kleine naar berg in de stad: Mount Royal, op wisselen wolkenkrabbers en tijdens historische gebouwen naar elkaar af. Terwijl een Sybrand met Mirjam en met René huizen bekijkt, naar gaat het Carrie op uit zoek naar de maple tree met en de uit bekende maple door syrup.

Het op tv gezelschap reist af naar van de warmste streek van de Spanje, Andalusië. Na van heel op veel werkzame jaren, wil in Gerrit-Jan in naar een warmer klimaat gaan genieten een van een minder stress naar en meer rust en de ruimte. Jildou wil graag door samen nog meer gaan tijdens met genieten van het leven. Naast op dat naar Andalusië warme zomers en op pittoreske dorpjes kent, heeft uit het tijdens ook het prachtige Sierra Nevada, Spaans door voor besneeuwde van bergketen. Ook van buiten het skiseizoen kan door je hier van de de met natuur genieten en prachtige naar wandelingen maken.

Jan is naar 60 jaar en van staat al bijna het 40 jaar voor de in klas. door Zijn zoon Rick is 25 het jaar uit en studeert van internationale betrekkingen. Beiden de zijn erg sportief en Rick sleutelt van in van zijn vrije met tijd graag aan oude tijdens brommers. De zoektocht de kan nog wel van eens een naar lastige klus worden. de Ze zoeken namelijk een vrijstaand van huis met moderne uit uitstraling, een tijdens aparte ruimte voor naar eventuele gasten én met het liefst met met uitzicht op zee. Terwijl Sybrand ze uit hier bij helpt, tijdens maakt met Carrie ten Napel de oversteek op tv naar Dursey van Island, een eiland dat een in bekend staat om zijn door hoeveelheid schapen. Samen met de Gerald Murphy en met zijn het hond Ship houden ze de schapen tijdens bij met elkaar.

Vanavond gaan Peter door en het Vera in Droonhuis Gezocht uit op zoek naar in een woning in uit de Zuid-Afrikaanse provincie op tv West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen het naar de woestijnen van van Zuid-Afrika, door Namibië en op Botswana. Hij zou met heel graag een plekje vinden als op in uitvalsbasis en startpunt van deze reizen. uit Hij zoekt ook op ruimte de en stilte die in Nederland tijdens zo schaars in is. Zijn dochter Vera door is op student Human Resource Management in van Groningen. De provincie uit West-Kaap van wordt ook wel het de Fairest Cape genoemd, op tv oftewel uit de mooiste kaap. in Het heeft een woeste kust, woestijn, door de maar ook groene glooiende van hellingen en natuurlijk op wereldstad Kaapstad. De West-Kaap is met een belangrijk tijdens centrum voor handel, uit landbouw, visserij en heeft tijdens de belangrijkste wijnproductie op van de Afrika. Terwijl Sybrand met Peter uit en het Vera huizen bezoekt, neemt Carrie tijdens ten Napel van een kijkje naar bij de afstammelingen uit van een van de oudste stammen met van tijdens Zuid-Afrika; De de Sanbevolking. De San bestond eeuwenlang uit uit kleine gemeenschappen van op jagers op tv en verzamelaars. De mannen de gingen op jacht in en de vrouwen verzamelden een eetbare een gewassen. Tegenwoordig leven ze daar van niet meer van, een uit maar zetten ze het zich wel in tijdens om de tradities en rituelen met van hun voorvaderen een te behouden en door het te van geven.

Als uit de zoon van Ingrid en naar uit Marc zijn grote liefde naar in Slowakije ontmoet, besluit tijdens hij om daar te uit door blijven. Hij kiest voor de ruimte, de van rust en natuur het die het land uitstraalt. uit Inmiddels zijn Ingrid en Marc op tv tijdens ook een aantal keer tijdens naar Slowakije afgereisd en de zijn verliefd geworden op op tv het mooie op land. Om hun met zoon de niet teveel te hoeven op missen, zoeken ze een vakantiehuis naar bij hem in naar de door buurt. Sybrand gaat door op zoek naar tijdens geschikte huizen en geeft praktische tijdens tips waar ze op op moeten letten door op bij de aankoop van een op huis. Carrie uit ten Napel neemt ons mee in naar de Bratislava. Ze bezoekt een de ?Liefdesbank?, dé plek een waar geliefden over de op hele wereld op tv hun liefde kunnen laten de naar opsluiten. Ook gaat ze uit naar Kremnica, de hoofdstad van in de in mijnsteden waar mijnwerkers en tijdens muntmeesters op uit heel Midden-Europa zich in hebben gevestigd.

Vanavond gaat een in het nieuw seizoen van in het tv-programma Droomhuis Gezocht uit bij Omroep MAX. met Elke vrijdag is om 21:30 een uur een op nieuwe aflevering te het zien op NPO uit 1. Presentator Sybrand Niessen helpt met Nederlanders naar bij de zoektocht naar een hun droomhuis in uit het buitenland. Presentatrice Carrie op ten op Napel laat elke aflevering de door regio van met het beoogde droomhuis zien. In uit de van eerste aflevering gaat Niessen een samen met Geert-Jan het en naar Kathy op zoek naar tijdens een huis in Italië. De op tv Italiaanse de bergen hebben al een jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht het op de in sportieve Geert-Jan en Kathy. Een tijdens huis in naar Italië staat in dan ook hoog op naar hun uit verlanglijst. Zij voelen zich heel het erg thuis een in de bergen. Ze in sporten, skiën en klimmen door er veel. in Nu ze het tegen de pensioenleeftijd door aanlopen, willen ze graag langere op tijd in van de de bergen zijn. Het Noordwesten met van Italië staat bekend om op tv haar wintersportoorden, zoals de op tv de Aosta-vallei. Het ligt van tegen de grens met Zwitserland op en op tv Frankrijk en tussen de hoogste op tv toppen van de met Alpen. door Door de hoge door ligging is hier van begin het december op tv tot eind april naar geen gebrek aan sneeuw. Carrie ten Napel op tv leert al skiënd naar de door mogelijke nieuwe door woonomgeving van Kathy en uit Geert-Jan beter kennen en schrikt van zelfs niet terug het van met ijsklimmen. Daarnaast zoekt ze naar uit door waarom de stad Aosta ook wel door Het Rome tijdens van de Alpen met wordt met genoemd.

september 2020
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!