Programma gemist?

Rob en uit Sabine dromen van een op huis in de de het Duitse Eifel. Dit gebied met kenmerkt zich door veel in groen, glooiende heuvels op tv en de eindeloze wandelpaden. Als je op vanuit Zuid-Limburg op de grens oversteekt naar Duitsland naar rij van je direct de Eifel in. door Je bent er in de een paar uur. uit Voor Rob op tv en Sabine dé ideale op uit plek om in tijdens de weekenden naartoe te het rijden zodat ze even kunnen de op ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Carrie door ten Napel op gaat naar met de ?groene hel?, op een van de met beroemdste race-circuits ter wereld: De Nuhrburgring. het Ze het waagt zich in tijdens een van door de snelste auto?s van het circuit. door Daarnaast van brengt ze het een bezoek aan de het hoofdstad van met de Eifel: Monschau, waar het familiebedrijf met van Ruth door Breuer jarenlang uit de mosterd volgens het familierecept op tv maakt. En ze door verwondert zich in tijdens Nationaal Park tijdens Eifel. Middenin tijdens het natuurpark van zo?n 110 op tv vierkante kilometer ligt de Vogelsang. Dit uit is een herhaling naar van 15 een november 2018.

Peter in organiseert coachingreizen naar naar verschillende woestijnen uit in Afrika. Hij is op door zoek naar een prachtig de plekje als uitvalbasis met en naar startpunt van deze reizen, waarbij op tv van hij hoopt de tijdens stilte en ruimte de te vinden die in Nederland naar zo schaars uit is. Zijn uit studerende dochter gaat met hem door mee. Terwijl Sybrand, Peter en van Vera een huizen zoeken, neemt Carrie op tv ten op Napel een kijkje bij de afstammelingen uit van een de van de oudste met stammen naar van Zuid-Afrika; De in Sanbevolking. De San bestond de eeuwenlang uit kleine het gemeenschappen, waarbij naar de mannen op jacht gingen in en de vrouwen van verzamelden. Tegenwoordig ziet hun naar leven er heel met anders uit, maar door tijdens zijn de tradities nog altijd speciaal tijdens de gebleven. Dit is een herhaling van 19 op een januari 2019.

Gitta tijdens werd een de paar jaar geleden door verliefd op de bijzondere omgeving van naar Lapland. Verliefd naar op de natuur, naar de rust in en de ruimte. Ze hoopt naar hier haar door droomhuis op tv te vinden en haar buurvrouw de Linda door helpt graag mee. in Gitta vindt de eindeloze natuur prachtig door en tijdens zoekt ook vrijheid, op tv ze is vooral niet op uit zoek door naar mensen om zich op heen. door Lapland heeft een tijdens bevolkingsdichtheid van minder dan naar twee inwoners per km². Grote op delen zijn met dus onbewoond. En dat het laatste is exact in de een reden voor Gitta om hier door haar in droomhuis te vinden. Finland op tv is het land van de het de 1000 meren, uit en dat is een tijdens "understatement", want tijdens Finland telt maar van liefst 188.000 meren. tijdens Van Lapland in het Noorden, tot op op in de Finse op tv hoofdstad Helsinki. Carrie brengt een tijdens bezoek aan de hoofdstad in met de op prachtige Domkerk en van ontdekt dé Finse lekkernij. Dit de is een herhaling een van door 8 november 2018.

Marco en de Anne kenden elkaar nog met maar door een paar tijdens weken toen ze besloten samen van op vakantie naar São in Miguel op te gaan, het in grootste eiland uit van de Azoren. Dat was meteen tijdens geweldig. Zowel hun in op tv liefde voor elkaar als naar de liefde voor het eiland. op tv Bijna elk jaar tijdens zijn ze uit minstens één keer het teruggegaan naar de Azoren. naar door Marco heeft veel op gereisd met de Marine, tijdens Anne had veel gereisd van voor haar op studie en tijdens werk. Beiden zaten niet vast een aan een de toekomst in Nederland en zodoende tijdens ontstond al tijdens vrij snel het uit plan van om te gaan emigreren. Carrie ten met Napel naar gaat op zoek naar de walvis. van uit Tot 1986 werd er het op de Azoren nog volop op tv op walvissen naar gejaagd. Tegenwoordig op tv heeft de de traditionele walvisvangst plaatsgemaakt voor ecotoerisme op tv en worden de walvissen een gebruikt voor educatie, op tv research of gewoon in het om van te op tv genieten. Maar of zij door de walvis ook echt in een door het vizier krijgt? Carrie gaat ook naar door een door van de met vele natuurlijke geisers die op uit het eiland met te vinden zijn. De op dampende van bronnen worden gebruikt om in tijdens te door baden, maar ook tijdens om in te koken. van En ze in spreekt met Maria, eigenaresse van de het de enige theeplantage van Europa. Dit is met een herhaling van een 22 november op 2018.

Gitta met werd een paar met jaar geleden van verliefd op de uit bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op een de natuur, de tijdens rust en de op tv ruimte... Ze hoopt van hier haar droomhuis naar te uit vinden en haar buurvrouw Linda van het helpt graag mee. Gitta vindt door de eindeloze naar natuur prachtig en zoekt een ook vrijheid, tijdens ze is vooral niet uit op op zoek naar mensen om naar zich heen. 'Ik ben in al de vijftien jaar alleen en dat vind van door ik geweldig. Als het ik zo nog vijftien jaar kan op tv leven, met uit nog door minder mensen, dan ben uit ik helemaal met gelukkig.' Op basis van haar budget het op tv gaat Sybrand op van zoek naar geschikte huizen. Daarnaast op geeft hij praktische uit tips waar een ze op tijdens moet letten bij de aankoop op tv van een naar huis. De in dromers krijgen informatie en handreikingen naar hoe zij het op een verantwoorde manier op tot een goede door keuze kunnen komen. op tv Lapland heeft op een bevolkingsdichtheid van het minder dan twee op tv inwoners per vierkante kilometer. Grote met delen zijn op tv dus feitelijk onbewoond. En op tv dat laatste is van de exact de reden voor Gitta om van hier een haar droomhuis te door vinden. Finland... het land een van de duizend van meren, en dat van is een een understatement, want met Finland telt maar liefst 188.000 meren. van Van Lapland het in het het noorden, tot in van de Finse het hoofdstad Helsinki. Carrie tijdens brengt een bezoek aan tijdens deze bijzondere stad met de de prachtige Domkerk op tv en ontdekt de dé Finse in lekkernij.

Het stel op Inge en Jelle gaan op tv op zoek met naar het hun droomhuis op Sardinië. in Beiden komen al sinds door hun in kinderjaren in Italië en de door een het bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij op tv jaren van geleden het eiland Sardinië. Samen met het Sybrand Niessen reist uit het uit koppel af de naar het eiland in de op Middellandse zee met uit misschien wel naar de mooiste stranden. Sybrand van gaat voor tijdens Inge en Jelle aan de tijdens het slag om aan de hand op van hun een budget het perfecte naar huis te vinden. Daarnaast door geeft van hij ook praktische het tips over het kopen de van een huis in in het buitenland. Ondertussen verkent door Carrie ten op Napel door het eiland; ze bekijkt de van kust waar jaarlijks op de Italiaanse tijdens jetset neerstrijkt en bezoekt het de eilandengroep La Maddalena. van tijdens Ook bezoekt Carrie de naar stad Alghero, ook wel door 'Klein Barcelona' genoemd, door dit omdat een deel op tv van de bevolking naar uit nog altijd Catalaans met spreekt.

Als de zoon door van Ingrid en in Marc zijn grote een liefde in door Slowakije ontmoet, besluit de hij om daar met te blijven. Hij kiest het tijdens voor de ruimte, rust en in natuur die het een land uitstraalt. Inmiddels in zijn Ingrid tijdens en Marc ook een naar aantal een keer naar Slowakije afgereisd en het zijn met verliefd geworden op het mooie van land. Om hun in zoon niet teveel uit te op hoeven missen, zoeken ze het een vakantiehuis de bij hem in de buurt. Sybrand met gaat op door zoek het naar geschikte huizen en geeft praktische op tips waar uit ze op moeten letten uit bij op de aankoop van een huis. naar Carrie tijdens ten Napel tijdens neemt ons mee naar naar Bratislava. Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, het dé plek een waar tijdens geliefden over de de hele wereld hun met liefde kunnen laten opsluiten. Ook gaat naar van ze naar Kremnica, de hoofdstad van door de mijnsteden van waar mijnwerkers met en muntmeesters de uit heel Midden-Europa zich hebben op gevestigd. Dit tijdens is een herhaling van in 11 januari de 2019.

Sybrand helpt Marc op en Wilma met uit op tv hun zoektocht naar een droomhuis met in Italië. Bij hun uit eerste met bezoek aan de Italiaanse het provincie Ligurië door waren ze het er het meteen over in eens: hier willen wij wonen. het Ligurië ligt op aan de een Italiaanse kust tijdens en is een van van de kleinste regio's naar van Italië. Het staat bekend op tv met om haar schoonheid, met veel door bloemen en een zonnig in klimaat. Het stel zoekt op tv een huis uit met in een authentieke uitstraling, op twintig minuten met rijden van naar zee. Een woning op tv waar ze met van het hele door gezin kunnen verblijven, door met een ruime woonkeuken en het een met grote tuin.

Sybrand naar helpt Tom en Corrie met naar de zoektocht naar in hun droomhuis in een tijdens het noordwesten van Spanje. Tom en naar door Corrie zijn al meer de dan 40 naar jaar samen en de zijn in hun naar vrije tijd het liefst sportief bezig. naar Zo is door hun gedeelde tijdens passie voor het wandelen ontstaan. Wat begon door met het Pieterpad van Pieterburen naar tijdens Maastricht, liep uit uit op een wandeltocht met van Nederland naar op tv Santiago uit de Compostella. door Eén route langs door de kust, El Camino Norte, op tv heeft zoveel indruk op op tv op tv ze gemaakt dat in het stel nu aan tijdens deze route op zoek door is met naar een pelgrimshuis. van Ze willen graag met anderen het delen wat het zij ook hebben op ervaren. Een aparte ruimte het bij het naar huis, om wandelaars te de ontvangen, het is dan ook met belangrijk.

Seizoen het 10 - Aflevering 6 op - Realityreeks door (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand tijdens helpt gezondheidswetenschapper en de docente het Mirjam en haar gepensioneerde naar vriend René. op tv Ze hebben al met tien jaar een de relatie, maar wonen nog niet een samen. Daar komt uit nu verandering is. Ze het gaan het op zoek naar door hun droomhuis uit in het land van op tv hun dromen: Canada. In met de in Canadese provincie Québec, een vlakbij Montreal, gaan door zij op zoek naar hun woning. van In door Montreal, vernoemd naar een kleine op tv berg in de een stad: Mount Royal, door wisselen wolkenkrabbers uit en historische gebouwen in elkaar tijdens af. Terwijl Sybrand het met Mirjam en René huizen bekijkt, de gaat tijdens Carrie op zoek naar de de uit maple tree en naar de bekende maple naar syrup.

Het gezelschap reist van door af naar de warmste streek van tijdens Spanje, naar Andalusië. Na heel door veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan het in naar een warmer klimaat gaan van genieten een van minder stress en in meer rust en het ruimte. Jildou wil de graag samen op tv nog meer gaan genieten van de het leven. het Naast dat Andalusië warme zomers met en pittoreske dorpjes het uit kent, heeft het tijdens ook het prachtige Sierra Nevada, tijdens Spaans door voor besneeuwde bergketen. Ook van buiten het skiseizoen met kan je van hier van de natuur genieten en door de prachtige wandelingen maken.

Jan de is 60 jaar en met staat al met bijna 40 jaar voor de het het klas. Zijn zoon Rick is 25 het in jaar en studeert internationale naar betrekkingen. Beiden zijn erg naar sportief en een Rick sleutelt in zijn in vrije de tijd graag aan oude brommers. tijdens De zoektocht kan nog op wel eens een met lastige klus door worden. Ze zoeken namelijk door een vrijstaand een huis in met moderne uitstraling, een van aparte ruimte voor eventuele van gasten én het uit liefst met naar uitzicht op zee. Terwijl het Sybrand ze door hier bij helpt, maakt op Carrie ten Napel de het oversteek naar Dursey Island, uit een eiland dat uit bekend staat om in zijn hoeveelheid schapen. in Samen met Gerald naar Murphy het en zijn door hond Ship houden ze de van schapen naar bij elkaar.

Vanavond gaan Peter in en Vera de in naar Droonhuis Gezocht op zoek naar een van woning in de naar Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter tijdens organiseert coachingreizen van naar de woestijnen op van Zuid-Afrika, Namibië en in Botswana. Hij door zou heel graag een met plekje op tv vinden als uitvalsbasis uit en startpunt van deze reizen. uit Hij zoekt door ook ruimte en op tv stilte door die in Nederland zo schaars is. het Zijn dochter op Vera is student op tv Human Resource Management het in Groningen. een De provincie uit West-Kaap wordt ook wel door de Fairest Cape genoemd, in oftewel met de mooiste kaap. in Het heeft een woeste op kust, woestijn, door maar ook groene glooiende door hellingen en natuurlijk wereldstad door Kaapstad. De West-Kaap de is een belangrijk centrum in voor handel, op tv landbouw, met visserij en heeft een de belangrijkste wijnproductie van Afrika. Terwijl van Sybrand met een Peter en met Vera huizen bezoekt, naar neemt Carrie ten Napel op tv een kijkje bij tijdens de afstammelingen van een op tv van de met oudste stammen van Zuid-Afrika; uit De Sanbevolking. in De San uit bestond eeuwenlang uit kleine een gemeenschappen van jagers en naar verzamelaars. De mannen gingen door op in jacht en de vrouwen door verzamelden eetbare gewassen. Tegenwoordig in leven ze door daar niet in meer van, maar zetten de ze zich met wel in in om de tradities door en rituelen van hun voorvaderen te door behouden en de door met te geven.

Als in de zoon van een Ingrid en Marc van zijn grote het liefde in Slowakije ontmoet, op besluit hij om daar te een blijven. Hij door kiest voor de ruimte, van rust het en natuur die naar het land het uitstraalt. Inmiddels zijn in Ingrid en Marc het ook een aantal de keer naar Slowakije afgereisd en zijn door verliefd geworden op een de het mooie land. Om van hun zoon niet teveel te het het hoeven missen, zoeken ze de een vakantiehuis bij hem in uit de buurt. Sybrand het gaat uit op zoek naar op geschikte huizen en geeft naar praktische tips waar naar ze op moeten letten met bij uit de aankoop naar van een huis. Carrie ten Napel de neemt uit ons mee naar Bratislava. Ze de bezoekt de ?Liefdesbank?, de uit dé plek waar geliefden tijdens over de hele wereld tijdens hun liefde kunnen tijdens laten opsluiten. op tv Ook gaat ze naar Kremnica, tijdens de het hoofdstad van de de mijnsteden waar mijnwerkers en het muntmeesters uit heel Midden-Europa door zich hebben op gevestigd.

Vanavond gaat op tv een nieuw uit seizoen van het tv-programma op Droomhuis Gezocht naar bij Omroep MAX. Elke een vrijdag uit is om 21:30 uur een uit nieuwe uit aflevering te zien naar op NPO 1. Presentator met Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de de op zoektocht naar hun droomhuis in van het buitenland. het Presentatrice Carrie naar ten Napel laat elke tijdens aflevering de het regio van het beoogde droomhuis het zien. In de eerste aflevering uit gaat Niessen samen op het met Geert-Jan en Kathy op in zoek naar een uit huis naar in Italië. De naar Italiaanse bergen hebben tijdens al jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht op van de sportieve in Geert-Jan en Kathy. op tv Een huis in uit Italië staat door dan ook in hoog op hun verlanglijst. in Zij voelen zich heel erg naar door thuis in de bergen. met Ze sporten, door skiën en klimmen er een veel. Nu ze tegen de het pensioenleeftijd aanlopen, willen door ze graag langere van van tijd in de tijdens bergen zijn. Het Noordwesten van Italië op staat op bekend om haar wintersportoorden, zoals de de Aosta-vallei. een Het ligt tegen de tijdens grens met Zwitserland op en Frankrijk en tussen door de op hoogste toppen van de Alpen. van Door de tijdens hoge ligging is een hier van van begin december tot eind april het geen gebrek aan tijdens sneeuw. Carrie een ten Napel leert in al skiënd van de mogelijke nieuwe woonomgeving van door Kathy en Geert-Jan beter in kennen uit en schrikt zelfs niet terug van van ijsklimmen. Daarnaast op zoekt naar ze uit waarom de met stad Aosta ook wel tijdens Het in Rome van de Alpen door wordt uit genoemd.

december 2019
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!