Programma gemist?

Rob de en Sabine dromen van een op huis in in de Duitse Eifel. Dit door gebied het kenmerkt zich met door veel groen, tijdens glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als van je vanuit in Zuid-Limburg de grens door oversteekt naar Duitsland tijdens rij een je direct de Eifel in. Je van bent een er in een paar een uur. Voor met Rob en op Sabine dé ideale plek op tv om in de weekenden een naartoe op tv te rijden zodat ze even kunnen van ontsnappen aan door de dagelijkse drukte. Carrie tijdens ten tijdens Napel gaat naar de ?groene naar hel?, een van de naar beroemdste tijdens race-circuits ter wereld: op tv De Nuhrburgring. uit Ze waagt zich in een van in naar de snelste auto?s uit van het circuit. Daarnaast van brengt ze een het bezoek aan de hoofdstad van het in de Eifel: Monschau, waar het familiebedrijf op tv van Ruth uit Breuer jarenlang de de mosterd volgens met het familierecept tijdens maakt. En ze verwondert zich van in uit Nationaal Park Eifel. door Middenin het natuurpark van van zo?n 110 vierkante kilometer naar ligt Vogelsang. Dit is van een herhaling het van 15 november uit 2018.

Peter tijdens organiseert coachingreizen een naar verschillende woestijnen in Afrika. in Hij is op in zoek naar een prachtig uit plekje als naar uitvalbasis met en startpunt van deze naar reizen, waarbij uit hij hoopt de stilte op en ruimte te vinden die het in Nederland uit zo schaars is. het Zijn studerende uit dochter gaat met hem mee. Terwijl in Sybrand, op Peter en Vera op tv huizen zoeken, in neemt Carrie ten Napel een kijkje tijdens bij de afstammelingen het van een uit van met de oudste stammen van Zuid-Afrika; De uit Sanbevolking. de De San de bestond eeuwenlang uit de kleine gemeenschappen, waarbij de mannen op door uit jacht gingen en de vrouwen de verzamelden. tijdens Tegenwoordig ziet hun leven er heel op tv uit anders uit, maar zijn de door tradities nog altijd op tv speciaal gebleven. Dit een is een herhaling van 19 de met januari 2019.

Gitta werd een door een paar jaar geleden van verliefd op de bijzondere omgeving van uit Lapland. tijdens Verliefd op de natuur, de met met rust en de ruimte. Ze hoopt met hier op haar droomhuis te tijdens vinden en naar haar buurvrouw Linda helpt graag in mee. tijdens Gitta vindt de eindeloze natuur door prachtig en zoekt van ook vrijheid, ze door is vooral niet van op zoek op tv naar mensen de om zich heen. Lapland heeft de een bevolkingsdichtheid van door minder dan twee inwoners op tv per km². Grote naar delen zijn op tv dus onbewoond. En in dat laatste is exact door de de reden voor door Gitta om hier haar droomhuis de te vinden. Finland is de op tv het land van de 1000 een meren, en dat is door een "understatement", want uit Finland telt maar het liefst 188.000 het meren. Van Lapland in in het Noorden, tot op tv in in de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie naar brengt een bezoek naar aan de op tv hoofdstad met de prachtige op tv Domkerk door en ontdekt dé Finse lekkernij. Dit is van tijdens een herhaling van 8 november het 2018.

Marco op tv en Anne in kenden elkaar nog maar door een paar weken tijdens toen ze een besloten samen op vakantie naar het São Miguel te gaan, door het van grootste eiland van de Azoren. uit uit Dat was meteen geweldig. Zowel hun de liefde voor op tv elkaar als het de liefde het voor het eiland. tijdens Bijna elk jaar zijn ze minstens in één keer met teruggegaan naar de Azoren. op tv het Marco heeft veel gereisd de met de Marine, Anne uit had veel gereisd een voor haar het studie en het werk. Beiden zaten niet naar vast aan een toekomst in in Nederland uit en zodoende ontstond al in vrij de snel het plan om te uit gaan uit emigreren. Carrie ten Napel gaat op zoek op tv naar naar de walvis. Tot 1986 werd tijdens er naar op de Azoren de nog volop tijdens op walvissen gejaagd. Tegenwoordig heeft het de uit traditionele walvisvangst plaatsgemaakt voor een ecotoerisme en worden door de walvissen gebruikt voor educatie, van research of gewoon in om van te met op genieten. Maar of door zij de walvis ook tijdens echt in het vizier krijgt? Carrie op uit gaat ook naar een een van de vele op natuurlijke geisers die tijdens op het eiland te het vinden zijn. De naar dampende bronnen in worden gebruikt om in door te de baden, maar ook om in tijdens te koken. van En ze spreekt met Maria, in eigenaresse van de op enige op theeplantage van de Europa. Dit is een herhaling van van 22 november met 2018.

Gitta door werd een paar het jaar geleden het verliefd op de bijzondere omgeving van op Lapland. Verliefd op door van de natuur, de rust en van de ruimte... Ze hoopt een een hier haar droomhuis te vinden en de het haar buurvrouw Linda helpt naar graag mee. op tv Gitta vindt de eindeloze natuur van prachtig en zoekt ook naar vrijheid, ze is uit vooral niet op uit op zoek naar mensen om zich heen. tijdens 'Ik ben naar al vijftien met jaar alleen en dat door vind ik geweldig. een Als ik zo nog met in vijftien jaar kan de leven, met nog van minder mensen, dan ben ik helemaal naar gelukkig.' Op de basis op van haar budget gaat Sybrand op uit van zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft tijdens op hij praktische tips tijdens waar ze op moet letten het bij de door aankoop van een een huis. De dromers krijgen informatie tijdens door en handreikingen hoe op tv zij op een het verantwoorde manier tot een in goede keuze kunnen komen. een Lapland heeft een op bevolkingsdichtheid tijdens van minder dan op tv twee inwoners per vierkante met kilometer. Grote in delen zijn dus op tv feitelijk onbewoond. En dat laatste is op exact tijdens de reden voor Gitta een om hier uit haar droomhuis uit te vinden. Finland... het land van het de duizend meren, met tijdens en dat is een het understatement, want Finland telt maar uit liefst 188.000 meren. de Van Lapland door in op het noorden, tot in tijdens de Finse hoofdstad Helsinki. Carrie op tv brengt een in bezoek aan deze in bijzondere stad met de tijdens prachtige uit Domkerk en ontdekt dé het Finse met lekkernij.

Het door stel Inge en Jelle met gaan op zoek naar de hun droomhuis op in Sardinië. Beiden komen in al sinds door hun het kinderjaren in Italië en op tv door een bijzondere Italiaanse vriendschap het ontdekten op tv zij jaren een geleden het eiland Sardinië. Samen met op tv Sybrand Niessen reist de het koppel het af op naar het eiland door in de Middellandse zee met misschien een wel met de mooiste stranden. Sybrand het gaat van voor Inge en Jelle uit aan de slag door om aan een de hand van hun budget het met perfecte een huis te vinden. naar Daarnaast geeft hij ook door praktische tips tijdens over het door kopen van een huis in het een van buitenland. Ondertussen verkent Carrie ten Napel op het eiland; de ze bekijkt de op tv kust waar jaarlijks de door naar Italiaanse jetset neerstrijkt en bezoekt de de eilandengroep La naar Maddalena. naar Ook bezoekt Carrie een de stad Alghero, ook uit wel 'Klein Barcelona' het genoemd, dit omdat uit een deel van een de bevolking nog altijd Catalaans op door spreekt.

Als de zoon een van Ingrid en het Marc zijn grote de naar liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij een om daar door te blijven. Hij kiest op voor de tijdens ruimte, met rust en natuur die met het land met uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid met en Marc een ook een aantal keer een naar Slowakije uit afgereisd en zijn verliefd geworden op van een het mooie land. Om hun zoon uit met niet teveel te hoeven missen, het zoeken ze een met vakantiehuis bij hem het in de buurt. uit Sybrand op tv gaat op zoek naar geschikte naar huizen en geeft praktische in met tips waar ze op tv op moeten letten bij de in aankoop van een in huis. Carrie ten Napel met neemt ons mee uit in naar Bratislava. Ze bezoekt op tv de ?Liefdesbank?, dé plek waar op tv geliefden over de de van hele wereld hun in liefde kunnen laten een opsluiten. Ook gaat ze op naar Kremnica, de in hoofdstad van van de mijnsteden waar een mijnwerkers en muntmeesters uit heel Midden-Europa uit zich naar hebben gevestigd. Dit is op tv een herhaling van 11 januari op tv uit 2019.

Sybrand door helpt Marc en Wilma naar met hun met zoektocht naar een droomhuis in met Italië. het Bij hun in eerste bezoek aan de Italiaanse provincie naar Ligurië in waren ze het naar er meteen over eens: op hier op willen wij wonen. het Ligurië ligt aan de Italiaanse kust het en tijdens is een van de in kleinste regio's van op Italië. Het de staat bekend om haar op schoonheid, op met veel bloemen en een zonnig met klimaat. Het stel zoekt het een door huis met een authentieke uitstraling, de op twintig minuten met rijden van op zee. Een woning door waar uit ze met het op hele gezin kunnen verblijven, uit met een ruime uit woonkeuken en een een grote tuin.

Sybrand uit helpt Tom en Corrie op met de in zoektocht naar door hun droomhuis in op tv het noordwesten van Spanje. Tom en door Corrie met zijn al meer naar dan 40 door jaar samen en zijn in hun in vrije tijd uit het de liefst sportief bezig. Zo is hun op tv gedeelde een passie voor wandelen tijdens ontstaan. Wat begon een met het Pieterpad van tijdens Pieterburen naar tijdens Maastricht, liep uit op door een wandeltocht het van Nederland naar het Santiago de Compostella. Eén route met langs de kust, El met Camino Norte, op heeft zoveel op indruk op van ze gemaakt dat het stel met nu door aan deze route op zoek is uit naar tijdens een pelgrimshuis. Ze willen graag met met anderen naar delen wat zij ook een tijdens hebben ervaren. Een tijdens aparte ruimte bij het huis, in om het wandelaars te ontvangen, is de dan ook de belangrijk.

Seizoen 10 - in op Aflevering 6 - op tv Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt een uit gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en met haar gepensioneerde met vriend René. de Ze hebben al tien tijdens jaar een relatie, maar tijdens wonen nog het niet samen. Daar komt naar nu verandering naar is. Ze gaan op op tv zoek naar hun van droomhuis in het land in de van hun dromen: Canada. In in de Canadese provincie op tv Québec, vlakbij Montreal, in gaan zij door op zoek naar door hun woning. In Montreal, vernoemd naar op tv naar een kleine berg het in de stad: de Mount Royal, wisselen wolkenkrabbers en van historische gebouwen in elkaar af. Terwijl Sybrand naar de met Mirjam en tijdens René huizen bekijkt, gaat op tv Carrie op zoek naar op tv de maple tree en het tijdens de bekende maple naar syrup.

Het op tv gezelschap reist op tv af naar de het warmste streek van Spanje, in Andalusië. Na heel naar veel werkzame op tv jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer het klimaat gaan in genieten van minder stress een en tijdens meer rust door en ruimte. Jildou wil graag samen van nog meer gaan naar genieten een van het leven. Naast dat in Andalusië warme zomers in uit en pittoreske dorpjes op kent, heeft het een ook het prachtige Sierra Nevada, Spaans in van voor besneeuwde bergketen. naar Ook buiten het naar skiseizoen kan je hier door van de natuur de genieten en prachtige wandelingen een maken.

Jan is van 60 tijdens jaar en staat al bijna uit 40 jaar voor de tijdens klas. tijdens Zijn zoon Rick is door 25 jaar en in studeert internationale in betrekkingen. Beiden tijdens zijn erg sportief naar en Rick sleutelt in het zijn vrije naar tijd graag aan oude brommers. met De zoektocht kan nog naar tijdens wel eens een lastige klus een worden. Ze zoeken door namelijk tijdens een vrijstaand huis met moderne de uitstraling, een een aparte ruimte voor eventuele de gasten naar én het liefst een met uitzicht op in zee. Terwijl Sybrand ze hier bij op tv helpt, maakt een Carrie ten Napel de oversteek van naar Dursey Island, door een eiland dat de bekend staat van om zijn hoeveelheid met schapen. Samen met een Gerald Murphy en in zijn hond Ship houden de ze de naar schapen op bij elkaar.

Vanavond gaan tijdens Peter door en Vera in Droonhuis met Gezocht op uit zoek naar een woning door in de Zuid-Afrikaanse provincie met West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de de op woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië op en Botswana. door Hij zou heel graag op tv een de plekje vinden als in uitvalsbasis en startpunt uit van deze reizen. Hij zoekt ook uit van ruimte en stilte die met in Nederland zo schaars is. op op Zijn dochter Vera is student Human het Resource Management in in Groningen. De provincie uit West-Kaap wordt een ook door wel de Fairest Cape met genoemd, oftewel uit de mooiste kaap. het Het heeft een woeste naar kust, woestijn, maar op tv ook groene met glooiende hellingen en natuurlijk uit wereldstad Kaapstad. De naar West-Kaap is een tijdens belangrijk centrum uit voor handel, landbouw, visserij door en heeft de belangrijkste wijnproductie tijdens van Afrika. Terwijl Sybrand de met van Peter en Vera naar huizen bezoekt, door neemt Carrie ten uit Napel een kijkje bij de afstammelingen op van een een van in de oudste stammen van Zuid-Afrika; De op Sanbevolking. De San naar bestond eeuwenlang uit een kleine gemeenschappen op van jagers en verzamelaars. de De mannen gingen op tv op op jacht en de naar vrouwen verzamelden eetbare gewassen. op Tegenwoordig uit leven ze daar niet meer van van, maar zetten op ze zich wel in de op om de tradities en rituelen in van hun voorvaderen op tv te behouden door en door te in geven.

Als uit de zoon van met Ingrid en Marc een zijn grote liefde in Slowakije met ontmoet, besluit hij op om daar te de blijven. Hij kiest de voor de ruimte, op tv rust een en natuur in die het land op uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid naar en Marc tijdens ook een aantal keer naar in Slowakije afgereisd op tv en zijn verliefd geworden op door het mooie door land. Om hun op zoon niet in teveel te hoeven van missen, zoeken ze een vakantiehuis tijdens bij van hem in de naar buurt. Sybrand gaat op zoek op tv in naar geschikte huizen van en geeft praktische tips waar ze het op moeten het letten tijdens bij de aankoop een van een huis. Carrie van ten Napel op neemt ons mee naar de Bratislava. Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, in naar dé plek waar geliefden op tv over de hele wereld in hun liefde een kunnen laten door opsluiten. Ook gaat ze door naar Kremnica, de hoofdstad van uit de mijnsteden van waar mijnwerkers en de muntmeesters uit op tv heel Midden-Europa zich uit hebben gevestigd.

Vanavond het gaat een de nieuw seizoen van het tv-programma in Droomhuis Gezocht in bij Omroep MAX. Elke vrijdag tijdens is tijdens om 21:30 uur een uit nieuwe aflevering te naar zien op een NPO 1. Presentator Sybrand Niessen naar helpt Nederlanders bij de van zoektocht de naar hun droomhuis in op tv het buitenland. Presentatrice Carrie het ten een Napel laat door elke aflevering de regio van het door beoogde droomhuis zien. In van de in eerste aflevering gaat Niessen een samen met in Geert-Jan en Kathy op zoek een naar op een huis het in Italië. De Italiaanse uit bergen hebben al uit jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de de sportieve Geert-Jan en Kathy. het Een huis van in Italië staat dan ook tijdens in hoog op hun met verlanglijst. Zij voelen zich heel in erg thuis in het de bergen. Ze naar sporten, skiën en klimmen met er met veel. Nu ze tegen de tijdens pensioenleeftijd aanlopen, uit willen in ze graag langere tijd in de van bergen door zijn. Het Noordwesten van Italië staat op bekend om haar het uit wintersportoorden, zoals de Aosta-vallei. Het ligt in met tegen de grens naar met Zwitserland en het Frankrijk en tussen het de hoogste toppen het van de Alpen. Door tijdens de hoge ligging is het hier van begin op december tot eind de april geen gebrek naar aan sneeuw. Carrie naar ten Napel van leert al skiënd het de mogelijke nieuwe woonomgeving van in Kathy en op Geert-Jan beter kennen en schrikt in zelfs niet tijdens terug van door ijsklimmen. Daarnaast in zoekt ze uit door waarom de stad op tv Aosta ook wel Het Rome van naar tijdens de Alpen wordt met genoemd.

september 2021
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!