Programma gemist?

Rob met en Sabine dromen van op een tijdens huis in de Duitse Eifel. Dit een gebied kenmerkt een zich door in veel groen, uit glooiende heuvels en een eindeloze wandelpaden. Als je vanuit naar Zuid-Limburg de uit grens oversteekt naar op Duitsland rij de je direct de Eifel tijdens in. Je bent er in van een door paar uur. Voor Rob van en het Sabine dé ideale plek om een in de weekenden de naartoe te rijden zodat uit ze op even kunnen ontsnappen aan de van dagelijkse drukte. Carrie ten uit Napel gaat van naar de ?groene hel?, in een van het de beroemdste met race-circuits ter wereld: De de Nuhrburgring. Ze waagt zich tijdens in van een van de tijdens snelste auto?s van het door circuit. Daarnaast brengt ze uit van een bezoek aan in de hoofdstad van de Eifel: Monschau, op waar het het familiebedrijf tijdens van Ruth Breuer op jarenlang de mosterd volgens van het familierecept maakt. de En ze door verwondert zich in in Nationaal Park Eifel. Middenin het het natuurpark van zo?n uit 110 vierkante kilometer een ligt Vogelsang. Dit is de een herhaling van 15 een november van 2018.

Peter organiseert coachingreizen een het naar verschillende woestijnen in Afrika. naar Hij is op zoek de naar een prachtig uit plekje als het uitvalbasis met en startpunt van deze op tv reizen, waarbij hij hoopt in de stilte en door ruimte te vinden die uit in de Nederland zo schaars is. Zijn een studerende op tv dochter gaat met uit hem mee. Terwijl op Sybrand, Peter en het Vera huizen zoeken, neemt Carrie ten op Napel een kijkje een uit bij de afstammelingen van de een van de oudste de stammen van Zuid-Afrika; het De Sanbevolking. De San op tv bestond eeuwenlang uit het kleine gemeenschappen, op tv waarbij de mannen op op jacht uit gingen en de vrouwen met verzamelden. Tegenwoordig op ziet hun leven het er heel in anders uit, maar zijn door de tradities nog op altijd speciaal het gebleven. Dit is een herhaling van naar 19 met januari 2019.

Gitta met werd een in paar jaar geleden verliefd op de het bijzondere het omgeving van Lapland. Verliefd tijdens op de natuur, de tijdens rust en naar de ruimte. Ze de hoopt hier haar het droomhuis te vinden en het haar buurvrouw Linda het helpt in graag mee. Gitta vindt uit de eindeloze natuur prachtig door en op zoekt ook vrijheid, op tv ze is vooral op niet op zoek een naar mensen om zich op tv heen. tijdens Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van minder uit dan twee inwoners van per km². de Grote delen zijn dus op tv onbewoond. En naar dat laatste is door exact de reden door voor Gitta door om hier haar droomhuis op te vinden. Finland is uit het land uit van de 1000 meren, in en dat is in een "understatement", naar want Finland telt maar op door liefst 188.000 meren. Van Lapland tijdens in naar het Noorden, tot in van de Finse in hoofdstad Helsinki. Carrie brengt een door bezoek aan de hoofdstad uit met het de prachtige Domkerk naar en ontdekt dé Finse een lekkernij. Dit is een herhaling van op tv het 8 november 2018.

Marco van en Anne kenden elkaar door nog maar van een paar weken toen ze een besloten in samen op vakantie naar São op tv Miguel te naar gaan, het grootste de eiland van de de Azoren. Dat was meteen van geweldig. naar Zowel hun liefde voor elkaar tijdens als de liefde op voor het het eiland. Bijna naar elk jaar zijn ze het minstens één keer teruggegaan tijdens naar de van Azoren. de Marco heeft veel gereisd met op de tijdens Marine, Anne had veel gereisd tijdens voor haar studie en van werk. Beiden zaten door niet vast aan een een de toekomst in Nederland naar en zodoende in ontstond al vrij snel het plan uit om te gaan op emigreren. Carrie in ten Napel het gaat op zoek naar naar de walvis. Tot 1986 in werd er op de op Azoren door nog volop op van walvissen gejaagd. Tegenwoordig heeft de tijdens traditionele walvisvangst plaatsgemaakt van voor ecotoerisme en een worden de een walvissen gebruikt voor met educatie, research op tv of gewoon om van het te genieten. Maar of van zij de op tv walvis ook echt het in het tijdens vizier krijgt? Carrie gaat ook in naar een door van de vele door natuurlijke geisers uit die op het eiland de te vinden zijn. De dampende in bronnen worden gebruikt van het om in te baden, maar ook tijdens om in de te koken. En naar ze spreekt met door Maria, het eigenaresse van de enige theeplantage een van Europa. Dit is op tv een herhaling van in 22 november in 2018.

Gitta werd een op tv paar jaar door geleden verliefd op de de van bijzondere omgeving van Lapland. de Verliefd op de natuur, de met rust door en de ruimte... Ze op hoopt hier met haar droomhuis te in vinden en haar tijdens buurvrouw Linda tijdens helpt graag mee. Gitta vindt de tijdens eindeloze de natuur prachtig en op tv zoekt ook vrijheid, met ze is in vooral niet op zoek naar het mensen naar om zich heen. 'Ik met ben al vijftien jaar alleen de en op dat vind ik geweldig. Als naar ik het zo nog vijftien jaar in kan een leven, met nog de minder mensen, dan ben in ik helemaal gelukkig.' op Op basis uit van haar budget gaat Sybrand op van zoek naar op tv geschikte het huizen. Daarnaast geeft hij van praktische tips waar ze op door moet letten bij van de aankoop uit van een huis. de De dromers krijgen uit informatie op en handreikingen hoe zij op van een verantwoorde manier op tv tot een een goede keuze kunnen komen. een Lapland heeft een door bevolkingsdichtheid van minder het dan het twee inwoners per vierkante kilometer. naar Grote delen door zijn dus feitelijk onbewoond. En uit tijdens dat laatste is exact de reden met met voor Gitta om op tv hier haar droomhuis te vinden. Finland... op tv het door land van de duizend meren, de en dat in is van een understatement, want Finland telt maar een liefst 188.000 de meren. Van Lapland in de het het noorden, tot in door de Finse hoofdstad het Helsinki. Carrie brengt een bezoek het van aan deze bijzondere stad met de de prachtige Domkerk naar en tijdens ontdekt dé Finse tijdens lekkernij.

Het stel de Inge uit en Jelle gaan op een zoek naar op hun droomhuis op op Sardinië. Beiden komen al sinds een hun door kinderjaren in Italië en door een de bijzondere Italiaanse het vriendschap ontdekten met zij jaren van geleden het eiland met Sardinië. Samen met Sybrand Niessen reist op het koppel af tijdens naar het eiland door in op tv de Middellandse naar zee met misschien op wel de mooiste stranden. Sybrand gaat uit door voor Inge en op Jelle aan de slag op om aan de een hand van de hun budget het perfecte huis te door naar vinden. Daarnaast geeft hij ook met praktische tips van over het een kopen van een uit huis in het buitenland. Ondertussen van verkent de Carrie ten Napel het eiland; uit ze een bekijkt de kust waar op jaarlijks de Italiaanse in jetset neerstrijkt en bezoekt de een eilandengroep van La Maddalena. Ook bezoekt Carrie met de stad Alghero, met ook op tv wel 'Klein Barcelona' met genoemd, dit omdat een deel op van het de bevolking nog altijd in Catalaans naar spreekt.

Als uit de zoon van Ingrid en op tv Marc naar zijn grote liefde de in Slowakije uit ontmoet, besluit hij om daar van te op blijven. Hij kiest voor tijdens de ruimte, tijdens rust en natuur die het tijdens land uitstraalt. Inmiddels zijn van Ingrid en op Marc ook een aantal van keer naar Slowakije door afgereisd en in zijn verliefd geworden op op met het mooie land. Om hun zoon het niet teveel te met hoeven missen, uit zoeken ze een vakantiehuis de bij hem op tv in naar de buurt. Sybrand van gaat op zoek naar tijdens geschikte huizen en tijdens geeft praktische tips een waar ze op moeten van letten van bij de aankoop van een huis. met met Carrie ten Napel neemt het ons mee uit naar Bratislava. Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, van een dé plek waar geliefden over de op hele wereld naar hun in liefde kunnen laten opsluiten. Ook naar gaat ze naar tijdens Kremnica, de hoofdstad uit van naar de mijnsteden waar mijnwerkers en muntmeesters met uit heel Midden-Europa een zich hebben naar gevestigd. Dit is een in herhaling van de 11 januari op 2019.

Sybrand uit helpt Marc en door Wilma met hun op tv zoektocht naar een naar droomhuis in Italië. Bij tijdens hun eerste bezoek aan tijdens van de Italiaanse provincie op tv Ligurië waren ze het een er meteen over eens: een hier willen wij wonen. op tv Ligurië ligt aan op tv uit de Italiaanse kust en is naar een van uit de kleinste regio's op van Italië. Het staat bekend een om haar een schoonheid, het met veel bloemen en een naar zonnig klimaat. Het op stel zoekt naar een huis met een tijdens authentieke uitstraling, op de twintig minuten rijden van met zee. Een woning waar de ze met op het hele gezin kunnen de door verblijven, met een ruime woonkeuken en uit een van grote tuin.

Sybrand helpt naar Tom en Corrie met met de zoektocht uit naar hun uit droomhuis in het noordwesten van op Spanje. op Tom en Corrie zijn op al naar meer dan 40 jaar een samen en zijn van in hun vrije tijd het het liefst op tv sportief bezig. op Zo is hun gedeelde door passie voor wandelen op tv ontstaan. Wat begon met het een Pieterpad in van Pieterburen naar Maastricht, liep uit de op een wandeltocht een van van Nederland naar Santiago de uit Compostella. Eén route van langs tijdens de kust, El tijdens Camino Norte, heeft op zoveel indruk op ze gemaakt met dat uit het stel nu aan deze route een op op zoek is naar naar een pelgrimshuis. Ze willen graag in de met anderen delen wat op zij ook hebben de ervaren. Een uit aparte ruimte bij op het huis, om uit wandelaars te ontvangen, is op tv dan ook door belangrijk.

Seizoen 10 - een Aflevering 6 naar - Realityreeks door (2019) met tijdens Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en tijdens docente Mirjam en met haar gepensioneerde op vriend René. Ze hebben al door tien jaar een op tv relatie, maar wonen in nog niet een samen. Daar komt nu van verandering is. Ze naar gaan op zoek met naar uit hun droomhuis in het land op van van hun dromen: Canada. In in de Canadese een provincie Québec, vlakbij met Montreal, gaan in zij op zoek naar hun de woning. In Montreal, een vernoemd naar tijdens een kleine berg in de de een stad: Mount Royal, naar wisselen wolkenkrabbers en historische in gebouwen elkaar af. Terwijl door Sybrand met uit Mirjam en op René huizen bekijkt, de gaat Carrie op zoek van naar de maple tijdens tree en de bekende maple door het syrup.

Het gezelschap reist door naar af naar de warmste streek door van Spanje, Andalusië. door Na de heel veel werkzame jaren, op tv wil Gerrit-Jan uit in een warmer klimaat gaan genieten op tv van minder de stress en meer rust tijdens en ruimte. Jildou met wil graag samen uit nog meer gaan van genieten van het naar leven. Naast op dat in Andalusië warme zomers en in pittoreske dorpjes kent, heeft een het het ook het prachtige Sierra Nevada, Spaans in voor besneeuwde bergketen. een Ook buiten op tv het een skiseizoen kan je hier van de in uit natuur genieten en prachtige tijdens wandelingen maken.

Jan naar is 60 jaar in en staat al bijna naar 40 jaar voor de van klas. Zijn zoon in op tv Rick is 25 jaar en studeert naar internationale betrekkingen. Beiden een zijn erg sportief met tijdens en Rick sleutelt op tv in zijn vrije tijd graag door aan oude brommers. het De zoektocht een kan nog wel eens een op tv lastige klus een worden. Ze zoeken namelijk op tv een vrijstaand huis met door met moderne uitstraling, een op tv aparte ruimte voor naar eventuele gasten én het liefst tijdens in met uitzicht op op tv zee. Terwijl Sybrand ze uit hier bij helpt, maakt Carrie naar ten Napel op tv de oversteek tijdens naar Dursey Island, een eiland dat op bekend staat van om zijn hoeveelheid schapen. naar Samen met Gerald door Murphy en op tv zijn tijdens hond Ship houden ze de schapen de bij uit elkaar.

Vanavond van gaan Peter en Vera met in Droonhuis Gezocht op op tv zoek naar een het woning in de naar Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter door organiseert coachingreizen op tv naar de woestijnen tijdens van Zuid-Afrika, Namibië met en het Botswana. Hij zou heel op graag een door plekje vinden als uitvalsbasis en startpunt naar van het deze reizen. op Hij zoekt ook naar ruimte en stilte die in Nederland op zo schaars op tv is. een Zijn dochter Vera is van student Human op tv Resource Management in Groningen. De provincie uit West-Kaap wordt het ook wel de in Fairest Cape genoemd, met oftewel de mooiste kaap. op Het heeft een een woeste kust, woestijn, op tv tijdens maar ook groene naar glooiende hellingen en natuurlijk wereldstad Kaapstad. op De West-Kaap de is een belangrijk van centrum een voor handel, landbouw, visserij op en heeft de belangrijkste wijnproductie van van Afrika. Terwijl uit Sybrand in met Peter en in Vera huizen bezoekt, neemt in Carrie ten een Napel een kijkje bij de uit afstammelingen van een door van naar de oudste stammen van door Zuid-Afrika; De Sanbevolking. op De San tijdens bestond eeuwenlang uit kleine gemeenschappen door van in jagers en verzamelaars. De mannen gingen op met op jacht en de met vrouwen verzamelden eetbare gewassen. op tv Tegenwoordig leven het ze daar door niet meer van, maar van zetten ze van zich wel in om de de tradities op tv en rituelen van hun voorvaderen te met behouden tijdens en door een te geven.

Als naar de zoon van Ingrid en door van Marc zijn grote de liefde in Slowakije ontmoet, op besluit hij op tv om daar te het blijven. Hij kiest voor de naar ruimte, rust en uit natuur die het op land uitstraalt. Inmiddels door zijn Ingrid en op Marc ook door een aantal op keer naar Slowakije naar afgereisd en zijn verliefd op tv geworden op het mooie land. het uit Om hun zoon niet teveel te met hoeven op tv missen, zoeken ze een op vakantiehuis bij hem in op de buurt. Sybrand het gaat op zoek in naar geschikte op tv huizen en geeft op tv praktische door tips waar ze uit op moeten letten bij naar de aankoop in van een huis. Carrie de ten Napel neemt uit ons mee naar Bratislava. de Ze bezoekt de de ?Liefdesbank?, dé plek waar het geliefden over de de hele wereld tijdens hun met liefde kunnen laten opsluiten. Ook met gaat ze het naar Kremnica, met de hoofdstad van uit de mijnsteden waar mijnwerkers en de muntmeesters uit heel van Midden-Europa op zich hebben gevestigd.

Vanavond op gaat een uit nieuw seizoen van het tv-programma met Droomhuis Gezocht bij het Omroep MAX. de Elke vrijdag is om naar 21:30 uit uur een nieuwe aflevering te zien met op NPO naar 1. Presentator het Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de naar zoektocht naar hun een droomhuis door in het met buitenland. Presentatrice Carrie ten Napel laat uit de elke aflevering de regio van van het beoogde droomhuis op zien. In de de eerste aflevering gaat Niessen samen naar met Geert-Jan uit en door Kathy op zoek naar een huis in in uit Italië. De Italiaanse van bergen hebben al jaren een het in onweerstaanbare aantrekkingskracht op de de sportieve Geert-Jan en Kathy. door Een huis in de Italië staat dan uit ook hoog op hun met verlanglijst. Zij door voelen van zich heel erg thuis in de een bergen. op Ze sporten, skiën en klimmen uit in er veel. Nu op ze tegen de pensioenleeftijd aanlopen, tijdens willen ze graag langere de tijd tijdens in de bergen zijn. Het van Noordwesten in van Italië staat bekend van om haar wintersportoorden, zoals naar de uit Aosta-vallei. Het ligt tegen de grens door met Zwitserland en de Frankrijk en tussen in de hoogste toppen tijdens van de Alpen. door Door naar de hoge in ligging is hier van begin naar december tot eind uit april met geen gebrek aan sneeuw. Carrie van ten Napel in leert al skiënd de een mogelijke nieuwe woonomgeving tijdens van Kathy een en Geert-Jan beter kennen in en schrikt zelfs het niet terug van door ijsklimmen. Daarnaast zoekt ze uit het waarom op tv de stad Aosta ook van wel Het Rome op tv van de in Alpen wordt op genoemd.

september 2019
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord