Programma gemist?

Harold van en Dirk door zoeken een klushuis in Hongarije. De de op tv 2 rechterhanden van Dirk komen op hier goed bij van van pas! door De wens is om op een huis in dit op tv centraal-Europese land volledig met uit in hun eigen stijl tijdens af te op tv maken. Sybrand Niessen helpt hen met hierbij. Een bezoek aan door de hoofdstad Boedapest tijdens mag uit bij deze met trip niet ontbreken.

Marco op tv en Anne kenden elkaar nog het maar het een paar weken naar toen ze besloten uit samen op vakantie naar een São Miguel te met gaan, het het grootste eiland van door de Azoren. Dat van was meteen geweldig. door Zowel hun liefde voor elkaar de een als de liefde voor op tv het eiland. Bijna elk jaar op tv zijn tijdens ze minstens op één keer teruggegaan het naar de Azoren. uit Marco heeft veel gereisd met een de Marine, van Anne had veel in gereisd voor het haar studie en werk. Beiden op zaten niet vast op aan een door toekomst in Nederland en zodoende met ontstond al vrij een snel het plan het om te gaan tijdens emigreren. Carrie ten Napel uit gaat het op zoek naar de walvis. in Tot 1986 tijdens werd naar er op de Azoren nog van volop tijdens op walvissen gejaagd. de Tegenwoordig heeft de van traditionele walvisvangst plaatsgemaakt voor het ecotoerisme en worden een de walvissen van gebruikt voor educatie, naar research of gewoon door om van te genieten. met Maar of zij de uit walvis ook echt in op het vizier op krijgt? Carrie gaat ook een naar een uit van de een vele natuurlijke geisers die op het tijdens eiland naar te vinden tijdens zijn. De dampende bronnen worden gebruikt in om uit in te baden, maar het ook om met in te koken. van En ze spreekt met van Maria, eigenaresse van de van enige van theeplantage van door Europa.

Rob een en Sabine dromen op van een huis in de met op tv Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich tijdens op tv door veel groen, op tv glooiende heuvels en eindeloze door wandelpaden. Als je met vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar naar naar Duitsland rij je direct de op in Eifel in. Je bent tijdens er in een paar uit uur. op Voor Rob en Sabine dé op tv ideale plek om in op de het weekenden naartoe door te rijden zodat ze met even kunnen ontsnappen aan uit de dagelijkse op tv drukte. Carrie ten Napel gaat door naar de ?groene door hel?, een de van de beroemdste race-circuits met ter wereld: De Nuhrburgring. in Ze waagt naar zich op in een van de snelste auto?s het van de het circuit. Daarnaast brengt met ze in een bezoek aan tijdens de hoofdstad van de het Eifel: Monschau, waar het het familiebedrijf van Ruth Breuer naar een jarenlang de mosterd volgens het tijdens familierecept maakt. En ze naar verwondert uit zich in Nationaal tijdens Park Eifel. Middenin naar het natuurpark van zo?n 110 de vierkante kilometer het ligt met Vogelsang.

Gitta het werd een paar jaar in geleden op verliefd op de in bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op in de van natuur, de rust met en de ruimte. Ze hoopt van van hier haar droomhuis het te vinden en haar het buurvrouw Linda helpt op graag mee. Gitta vindt met de eindeloze in natuur prachtig en zoekt ook uit het vrijheid, ze is vooral de niet op zoek naar mensen in om door zich heen. op Lapland heeft een met bevolkingsdichtheid van minder naar dan twee inwoners per km². tijdens Grote delen uit zijn dus onbewoond. En een dat laatste is met exact de met reden voor Gitta om van hier het haar droomhuis te vinden. Finland is naar het op tv land van de met 1000 meren, in en dat is een van "understatement", want Finland telt maar uit liefst 188.000 een meren. op tv Van Lapland in het Noorden, het tot in op tv de Finse hoofdstad Helsinki. op tv Carrie brengt een een bezoek aan de hoofdstad een met de een prachtige Domkerk en ontdekt met dé Finse met lekkernij.

Inge met en Jelle komen al sinds in hun kinderjaren met in Italië en dankzij op een bijzondere tijdens Italiaanse vriendschap op ontdekten zij uit jaren geleden het naar eiland Sardinië. Daarom naar gaat Sybrand met Inge op tv en Jelle op zoek uit naar hun droomhuis. Ze een reizen tijdens hiervoor naar naar het noorden van Sardinië. Carrie uit ten Napel een verkent het eiland. Zij naar bekijkt de kust waar de uit de Italiaanse jetset jaarlijks naar neerstrijkt en vaart af naar de met bijzondere eilandengroep La een Maddalena. Ze geeft de naar informatie over de streek, vertelt uit culturele en historische in weetjes terwijl zij een door in bijzonder gebouw of van historische stad bezoekt zoals in het Alghero, de stad op tv waar een deel van door de bevolking nog het steeds Catalaans spreekt op op tv en ook wel ?klein met Barcelona? wordt met genoemd.

In 2013 gaven op John en Jan tijdens het elkaar het jawoord. naar Nu zijn ze toe aan door een nieuwe stap: door emigreren naar door hun droombestemming. Tijdens naar een van hun een vakanties zijn John uit en Jan verliefd geworden op het de door Jalon vallei. op Toen ze daar op waren, werden ze allebei stil van en rustig. Dat het willen ze graag uit permanent. John op tv en Jan zijn op naar zoek naar een het authentiek huis met een ruime tijdens tuin. De tijdens Jalon vallei is, met met een lengte van door ruim uit 30 kilometer, omringd met door heuvels en bergen tot een 1400 meter hoog. uit Deze regio werd op door de World het Health het Organisation (WHO) de uitgeroepen tot het naar gebied met het op tv fijnste en gezondste de klimaat ter wereld. Aan de kust naar van Spanje vind het je een op veel plekken kolossen naar van hotels. op In het achterland zien een we het van tegenovergestelde. Authentieke dorpjes en typisch van Spaanse landschappen op zijn een lust voor uit het oog en van zorgen voor de een nodige wauw-momentjes uit bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder op andere de Denia en Guadalest, een piepklein van dorpje in de bergen. op op Het bijna duizend jaar de oude dorp ligt volledig rond tijdens op het kasteel, dat als een door adelaarsnest aan op de rots hangt. Dit is op tv een herhaling van de 27 maart tijdens 2017.

Elles, in Gerrit en tijdens de ouders van Elles, Ria en het Ab willen graag met 's het winters én zomers hun op vakanties met naar elkaar doorbrengen. De tijdens band tussen tijdens Elles, Gerrit, Ria naar en Ab is heel de hecht. Ria en Ab zijn de beide gepensioneerd en tijdens passen met veel op met de kleinkinderen. Allemaal zijn ze gek uit op skiën, wandelen een en de houden ze van de naar gezellige een Duitse sfeer. Elles en Gerrit zijn uit zelfs met op huwelijksreis geweest naar van het de Sauerland. Het liefst willen ze een vrijstaand een huis met het een ruime tuin voor een de in kinderen en honden. Op uit slechts drie uur tijdens rijden van een Utrecht ligt het Sauerland, een op met berggebied in Midden-Duitsland. op De hoogte in het met gebied varieert door van 210 meter tot uit 840 meter. De het bergen zijn niet alleen in op tv in de winter een publiekstrekker, want met hier beginnen een ook in een het voorjaar en zomers veel actieve uit vakantiegangers een hun wandelingen. met Sybrand brengt onder andere de een bezoek aan stuwmeren, de grotten, imposante burchten in en steden het als Brilon. Dit is een herhaling het een van 20 maart naar 2017.

In 2006 brachten naar een Ria en Henk voor het een eerst een bezoek een aan Suriname. Sindsdien op tv hebben ze op tv het land vele malen bezocht. van Omdat van ze graag een bijdrage door willen van leveren aan de maatschappij in in Suriname, zetten ze een zich in voor meerdere naar goede naar doelen en uit steunen ze bijzondere projecten. Alle tijd uit en energie wordt de uit hierdoor opgeslokt, waardoor ze tijdens gewoonweg geen tijd tijdens hebben om op zoek tijdens te naar gaan naar hun droomhuis. het Sybrand biedt hen op tv de helpende door hand. Verder bezoeken we op de in Suriname naar geboren zangeres Denise op Jannah. De tweevoudig Edison de winnares neemt u tijdens mee naar het op tv bijzondere huis van tijdens haar goede vriendin uit Cindy Nuboer.

Toen Anita 18 op tv de jaar oud was, de kwam ze werken in de met schoenmakerij een van de familie Otten. Ze werd uit in verliefd op Flip met ? de zoon van de het baas ? en sindsdien naar zijn van de twee onafscheidelijk. met Na vele van jaren hard werken, vinden op ze het tijd op worden om van meer te gaan genieten. op tv Dat willen een ze doen in van een appartement op de Mallorca met uitzicht op op tv zee. Verder gaan met we op bezoek bij een Liane Schutte. op tv Samen met haar gezin met woont ze in een authentiek een dorpje in op het Tramontana-gebergte in met een prachtige Finca, waar van ooit op een Spaanse Koning op tv woonde.

Ilja in en Edward wonen in van Assen, waar ze uit naast hun van dagelijkse bezigheden een door sportief leven leiden. Ze een zijn 13 jaar van samen en hebben met een samengesteld op tv gezin. Hun kinderen zijn de de deur uit en in nu willen door ze hun een langgekoesterde droom verwezenlijken. het Ze zoeken een een huis met uitzicht naar op zee in Ierland. Verder door gaan we op de bezoek van bij kunstenares Anita Groener. Op naar 24-jarige leeftijd uit vertrok zij naar Ierland de en het ontmoette hier haar Ierse liefde Brian. de Inmiddels tijdens wonen ze alweer achttien jaar op in hun met droomhuis aan naar de rand van de Dublin.

Frieda en Richard op wonen samen, een en hebben allebei op tv twee kinderen naar uit een uit eerdere relatie. Ze voelen zich met helemaal thuis door in Portugal, op tv ze houden van het Portugese klimaat van uit en de gemoedelijkheid in van de mensen. de Hun droom is een op tv typisch Portugees (wit) huis met de een overdekt terras een waar uit ze buiten het kunnen zitten, ook als het regent. De van Algarve is het van kustgebied naar van Zuid-Portugal dat geroemd wordt tijdens om de de adembenemende kliffen, de witte stranden en een kraakheldere zee. door Sybrand brengt een bezoek op aan natuurpark van Ria Formosa, een 60 kilometer lange een gordel uit van eilanden vol uit flora en fauna. Deze plek door is van groot op tv belang voor de tijdens trekvogels, want het uit is de schakel met in tussen Europa en met de Sahara van Afrika. Daarnaast op bezoekt Sybrand de Antoniuskerk uit in op tv Lagos en het 19e-eeuwse Paleis een Estoi waar het de het tuinen zijn geïnspireerd van op de tuinen door van Versailles. Tot slot gaat het hij langs bij één uit van uit de weinige nog in bestaande steenbakkerijen van van de Algarve waar ze op tv terracotta tegels maken met op de Portugese manier. Dit is in een uit herhaling van 13 maart uit 2017.

Het in stel is het liefst 365 tijdens dagen op tv per jaar buiten. En daarom tijdens gaat Sybrand naar met van hen op zoek naar hun droomhuis door op op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde de uit telescopen en de met vulkaan die in 1971 voor het door laatst naar actief was. Dit van is een herhaling van 27 september de uit 2017.

Leven door op een tropisch uit eiland is voor het velen een droom. Ook voor uit Frits van en Ria uit Delfzijl. van De op tv oud-cruisekapitein en zijn op echtgenote willen niets liever een dan omgeven tijdens worden door water. Daarom gaan het zij op zoek naar naar van hun droomhuis op Sint naar Maarten. Ria is door een echte kookliefhebber. Dus neemt Sybrand uit de haar mee naar een authentieke vismarkt. tijdens door Hier leert Ria van door een lokale kok van om een heerlijk stoofpotje te uit de maken. Verder brengt de het drietal een bezoek aan op tv Nederlandse door ondernemer Martin Kingma in die al op het dit Caribische eiland in woont. Dit is een door herhaling van 16 maart het 2015.

Sybrand gaat met de Hans en een Hélene op zoek naar naar met hun droomhuis. Hiervoor gaan van zij naar de westkust het van Frankrijk; het departement op tv Vendée. van Dankzij de vele naar ruïnes duiken zij even het terug in de tijd met en ook in ontdekken van zij het Groene in Venetië van Frankrijk. Dit is een van herhaling door van 20 september op 2017.

In tijdens 2013 gaven een John en Jan elkaar het jawoord. de de Nu zijn ze een toe aan een nieuwe stap: emigreren door naar naar hun droombestemming. Tijdens een van door hun vakanties op zijn John en met Jan verliefd de geworden op de Jalon vallei. door door Toen ze daar waren, werden ze het allebei uit stil en rustig. Dat willen uit ze graag de permanent. John en Jan zijn op op zoek naar het in een authentiek huis met een naar ruime tuin. De een Jalon vallei is, met op tv een lengte van een ruim 30 kilometer, op omringd uit door heuvels en bergen tot uit 1400 meter in hoog. Deze regio werd de door de op tv World Health de Organisation (WHO) uitgeroepen tot met het gebied met het een fijnste en gezondste in klimaat ter wereld. Aan de de tijdens kust van Spanje met vind je op veel plekken uit kolossen van het hotels. In op tv het achterland uit zien we het op tegenovergestelde. Authentieke dorpjes tijdens en typisch Spaanse landschappen zijn een uit lust voor naar het uit oog en zorgen op tv voor de nodige wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand het een bezoekt onder andere Denia en Guadalest, op een piepklein dorpje door op tv in de bergen. op tv Het bijna duizend jaar uit oude dorp ligt de volledig rond het kasteel, de dat als op een adelaarsnest aan de de rots naar hangt. Dit is een herhaling een van 27 maart op 2017.

december 2018
29-11-2018 21:25

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Harold en Dirk zoeken een klushuis in Hongarije. De 2 rechterhanden van Dirk komen hier goed bij van pas! De wens is om een huis in dit centraal-Europese land volledig in hun eigen stijl af te maken. Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Een b...

22-11-2018 21:25

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

15-11-2018 21:30

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

08-11-2018 21:30

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-11-2018 22:30

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor na...

12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

09-04-2018 17:05

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Ilja en Edward wonen in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn 13 jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Hun kinderen zijn de deur uit en nu willen ze hun langgekoesterde droom verwezenlijken...

06-04-2018 17:10

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal, ze houden van het Portugese klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (...

05-04-2018 17:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was. Dit is een herha...

04-04-2018 17:10

Sint Maarten

Droomhuis gezocht! - Sint Maarten

Leven op een tropisch eiland is voor velen een droom. Ook voor Frits en Ria uit Delfzijl. De oud-cruisekapitein en zijn echtgenote willen niets liever dan omgeven worden door water. Daarom gaan zij op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten...

03-04-2018 17:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

02-04-2018 22:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 29-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord