Programma gemist?

Als de zoon door van een Ingrid en Marc zijn grote door liefde in de Slowakije ontmoet, besluit hij uit om met daar te blijven. een Hij kiest voor de de ruimte, rust de en natuur naar die het land uitstraalt. Inmiddels zijn op een Ingrid en Marc ook een aantal uit een keer naar Slowakije een afgereisd en zijn verliefd geworden de op het een mooie land. Om uit hun zoon niet teveel te met uit hoeven missen, zoeken door ze een vakantiehuis naar bij hem in de buurt. door Sybrand gaat op de zoek naar geschikte huizen van en geeft praktische op tips waar ze van op moeten tijdens letten naar bij de aankoop van een naar huis. Carrie van ten Napel neemt ons mee uit naar Bratislava. een Ze bezoekt het de ?Liefdesbank?, dé plek waar op tv geliefden over de de hele wereld op tv hun liefde kunnen laten in opsluiten. Ook gaat op tv ze naar Kremnica, de de hoofdstad op van van de mijnsteden waar mijnwerkers de en muntmeesters uit tijdens heel Midden-Europa met zich hebben gevestigd.

Vanavond gaat een in op nieuw seizoen van het op tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep het MAX. Elke vrijdag tijdens is om 21:30 het uur uit een nieuwe aflevering te op zien door op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt tijdens Nederlanders bij de tijdens in zoektocht naar hun op tv droomhuis in het buitenland. Presentatrice van Carrie ten Napel laat naar elke een aflevering de op regio van het beoogde droomhuis zien. In de de eerste een aflevering gaat Niessen samen het met tijdens Geert-Jan en Kathy op zoek op tv naar een in huis in Italië. De op tv Italiaanse bergen hebben met het al jaren een onweerstaanbare aantrekkingskracht op tv op de sportieve Geert-Jan in en Kathy. op tv Een huis in Italië op staat dan het ook hoog op uit hun verlanglijst. Zij voelen naar zich in heel erg thuis van in de bergen. Ze sporten, in uit skiën en klimmen naar er veel. Nu ze tegen de tijdens tijdens pensioenleeftijd aanlopen, willen ze graag langere tijdens van tijd in de in bergen zijn. Het Noordwesten van Italië tijdens staat bekend om naar haar wintersportoorden, zoals in de met Aosta-vallei. Het ligt tegen de uit grens met Zwitserland en in Frankrijk een en tussen de hoogste de toppen van de een Alpen. in Door de hoge ligging is door hier van begin december door tot uit eind april geen op gebrek aan sneeuw. Carrie ten van Napel leert door al skiënd de mogelijke nieuwe op tv woonomgeving van Kathy door en Geert-Jan beter het kennen in en schrikt zelfs niet de terug van ijsklimmen. Daarnaast de zoekt ze op uit waarom de stad de op tv Aosta ook wel Het op tv Rome van de Alpen van wordt in genoemd.

Harold van en Dirk zoeken een met klushuis in het Hongarije. De 2 rechterhanden tijdens van Dirk komen naar hier goed bij van door pas! van De wens is om een een huis uit in dit centraal-Europese land uit volledig in hun eigen de stijl af op tv te maken. een Sybrand Niessen helpt op hen hierbij. het Een bezoek aan de van hoofdstad Boedapest op tv mag bij deze trip niet in ontbreken.

Marco en de Anne kenden elkaar het nog maar uit een paar weken het toen ze besloten samen op met vakantie naar tijdens São Miguel op te gaan, het grootste eiland met van van de Azoren. Dat was meteen door van geweldig. Zowel hun in liefde voor elkaar uit als de liefde voor het in eiland. Bijna een elk jaar zijn ze minstens met één uit keer teruggegaan naar een de Azoren. een Marco heeft veel gereisd met in de Marine, Anne naar had veel van gereisd voor haar studie en tijdens werk. uit Beiden zaten niet vast een aan een van toekomst in Nederland in en zodoende ontstond al vrij tijdens snel een het plan om te gaan tijdens emigreren. Carrie ten Napel uit gaat op tv op zoek de naar de walvis. Tot 1986 met werd door er op de Azoren nog op volop op in walvissen gejaagd. op tv Tegenwoordig heeft de traditionele walvisvangst plaatsgemaakt op tv met voor ecotoerisme en worden een de walvissen tijdens gebruikt voor educatie, research of gewoon door met om van te genieten. Maar het of zij de walvis de tijdens ook echt in het van vizier krijgt? Carrie gaat ook met naar een een van de vele op natuurlijke geisers die op op het uit eiland te vinden zijn. De dampende door van bronnen worden gebruikt om in door te baden, een maar ook om tijdens in te koken. met En ze spreekt met op tv Maria, eigenaresse van de op tv door enige theeplantage van een Europa.

Rob en Sabine een dromen door van een huis in de tijdens Duitse Eifel. uit Dit gebied kenmerkt zich door met door veel groen, glooiende tijdens heuvels en eindeloze wandelpaden. tijdens Als je vanuit met Zuid-Limburg de het grens oversteekt naar naar Duitsland rij je een direct de Eifel op tv in. Je door bent er in op een paar uur. Voor naar Rob en Sabine een dé ideale plek uit om in op tv de weekenden naartoe te in rijden zodat ze uit even kunnen ontsnappen in aan de dagelijkse drukte. Carrie op tv ten Napel in gaat naar door de ?groene hel?, een tijdens van de beroemdste race-circuits ter tijdens naar wereld: De Nuhrburgring. op Ze waagt zich in een een van de het snelste auto?s van het circuit. op tv Daarnaast brengt ze door een bezoek uit aan de hoofdstad van uit een de Eifel: Monschau, waar de het familiebedrijf van Ruth de Breuer jarenlang de van mosterd op tv volgens het familierecept de maakt. En ze verwondert zich een in Nationaal op tv Park Eifel. Middenin in het natuurpark van van zo?n 110 vierkante kilometer een ligt met Vogelsang.

Gitta in werd een paar jaar geleden de verliefd op het de bijzondere uit omgeving van de Lapland. Verliefd op de in natuur, de in rust en de op ruimte. Ze hoopt door hier haar droomhuis te vinden op tv en haar buurvrouw Linda naar helpt door graag mee. Gitta vindt de tijdens eindeloze natuur prachtig het en op zoekt ook vrijheid, ze is de vooral niet tijdens op zoek naar het mensen om met zich heen. Lapland heeft een op bevolkingsdichtheid naar van minder in dan twee inwoners per km². Grote door met delen zijn dus onbewoond. En tijdens dat in laatste is exact de reden op voor tijdens Gitta om hier haar tijdens droomhuis te vinden. op tv Finland is op tv het land van de 1000 een meren, en dat van is een op tv "understatement", want Finland telt maar naar liefst 188.000 naar meren. Van naar Lapland in het op Noorden, tot in het de Finse hoofdstad Helsinki. een Carrie brengt een op bezoek aan door de hoofdstad met tijdens de prachtige Domkerk van en ontdekt dé de Finse lekkernij.

Inge en naar Jelle komen in al sinds hun uit kinderjaren in Italië en dankzij een in een bijzondere Italiaanse vriendschap door ontdekten zij jaren geleden het een eiland Sardinië. Daarom uit gaat Sybrand met met Inge uit en Jelle op zoek het naar hun droomhuis. op tv Ze reizen hiervoor naar door het noorden van een Sardinië. Carrie ten Napel uit verkent het met eiland. Zij bekijkt door de kust waar de van Italiaanse in jetset jaarlijks neerstrijkt tijdens en vaart af van naar de bijzondere de eilandengroep La Maddalena. Ze naar geeft informatie over de in streek, vertelt culturele door de en historische weetjes terwijl zij een een bijzonder naar gebouw of historische stad bezoekt met zoals in met Alghero, tijdens de stad waar een deel van van de van bevolking nog steeds Catalaans spreekt naar in en ook wel ?klein Barcelona? een wordt naar genoemd.

In 2013 door gaven John het en Jan elkaar het op jawoord. Nu van zijn ze toe aan een uit nieuwe naar stap: emigreren door naar hun droombestemming. Tijdens een het van hun vakanties het zijn John en een Jan verliefd het geworden op de in Jalon vallei. van Toen ze daar waren, werden op ze allebei stil met en rustig. van Dat willen ze graag permanent. John in en Jan zijn op op zoek naar een een authentiek de huis uit met een ruime tuin. uit De Jalon een vallei is, met een op tv lengte van naar ruim 30 kilometer, omringd met door heuvels en bergen het tot 1400 meter hoog. naar Deze regio tijdens werd door de World door Health Organisation (WHO) op uitgeroepen uit tot het gebied met de het fijnste en van gezondste klimaat ter wereld. Aan in de kust van naar Spanje vind het je naar op veel plekken kolossen van van hotels. In het uit achterland in zien we het door tegenovergestelde. Authentieke dorpjes tijdens en typisch Spaanse landschappen zijn een door uit lust voor het op oog en zorgen de voor de nodige wauw-momentjes bij uit bezoekers. Sybrand bezoekt onder van andere naar Denia en Guadalest, een piepklein dorpje in tijdens in de bergen. Het de bijna duizend jaar oude dorp op ligt volledig rond de het kasteel, dat uit als een adelaarsnest een met aan de rots hangt. Dit is een in herhaling met van 27 door maart 2017.

Elles, Gerrit op en tijdens de ouders van Elles, Ria het en Ab door willen graag 's winters in én zomers hun uit vakanties met het elkaar doorbrengen. De de band tussen Elles, Gerrit, Ria op tv en Ab de is heel naar hecht. Ria en Ab het zijn beide gepensioneerd en door passen door veel op in de kleinkinderen. Allemaal zijn ze van gek op skiën, wandelen van en houden met ze van een de gezellige Duitse sfeer. door Elles en met Gerrit zijn zelfs op huwelijksreis tijdens geweest naar het tijdens in Sauerland. Het liefst willen ze de een vrijstaand de huis met een ruime tuin voor de de een kinderen en honden. Op uit slechts drie uur het rijden van Utrecht ligt met het Sauerland, een het berggebied in tijdens Midden-Duitsland. De hoogte in van van het gebied varieert uit van 210 meter tot uit 840 meter. De van bergen zijn niet alleen het in de winter een het publiekstrekker, want hier in beginnen ook van in het voorjaar en uit zomers het veel actieve vakantiegangers hun wandelingen. met Sybrand door brengt onder van andere een bezoek aan stuwmeren, grotten, in imposante burchten op en in steden als Brilon. Dit is op een herhaling van 20 op tv maart tijdens 2017.

In naar 2006 brachten Ria uit en Henk voor het met eerst een bezoek aan van Suriname. Sindsdien hebben naar ze het land tijdens vele op tv malen bezocht. Omdat door ze graag een uit bijdrage willen door leveren aan de door maatschappij in Suriname, zetten het ze zich in voor meerdere uit goede doelen en uit een steunen ze bijzondere projecten. in Alle tijd door en energie wordt hierdoor het opgeslokt, waardoor van ze gewoonweg geen tijd op tv hebben om op in zoek te gaan de naar hun droomhuis. Sybrand op tv biedt hen de helpende naar hand. Verder bezoeken we in naar de in Suriname geboren in zangeres Denise Jannah. De tweevoudig naar Edison winnares neemt door u in mee naar het bijzondere huis op tv van haar goede met vriendin Cindy uit Nuboer.

Toen Anita 18 op met jaar oud was, kwam ze door werken in de schoenmakerij het van de op tv familie Otten. Ze werd van verliefd op een Flip de ? de zoon van de van baas ? en sindsdien naar het zijn de twee onafscheidelijk. een Na vele jaren hard naar werken, vinden uit ze het tijdens tijd worden om meer te gaan een genieten. Dat willen een ze van doen in naar een appartement op op Mallorca met uitzicht op de zee. Verder gaan we uit op bezoek in bij Liane Schutte. Samen met in haar met gezin woont ze in in een authentiek dorpje in van het Tramontana-gebergte in in een prachtige Finca, in waar ooit een Spaanse een de Koning woonde.

Ilja het en Edward tijdens wonen in Assen, op tv waar ze naast hun op dagelijkse bezigheden met een sportief leven leiden. een Ze zijn 13 jaar op tv samen en hebben een naar samengesteld van gezin. Hun kinderen zijn de van door deur uit en nu van willen ze hun langgekoesterde droom in verwezenlijken. Ze zoeken uit een huis met de uitzicht uit op zee in tijdens Ierland. Verder gaan we op bezoek naar bij tijdens kunstenares Anita Groener. Op 24-jarige naar leeftijd op vertrok zij naar een Ierland en ontmoette hier haar uit door Ierse liefde Brian. Inmiddels wonen uit ze alweer van achttien jaar een in hun droomhuis aan met de rand van het Dublin.

Frieda door en Richard wonen samen, en een door hebben allebei twee kinderen op uit een eerdere relatie. Ze het voelen het zich helemaal thuis in een Portugal, ze houden van met het door Portugese klimaat met en de gemoedelijkheid van de met mensen. naar Hun droom is een typisch Portugees door (wit) op tv huis met een overdekt tijdens terras waar in ze buiten kunnen zitten, door ook als het regent. De tijdens Algarve is het het kustgebied van tijdens Zuid-Portugal door dat geroemd wordt om de de adembenemende het kliffen, witte stranden en kraakheldere op zee. Sybrand brengt tijdens een bezoek aan natuurpark op tv tijdens Ria Formosa, een 60 van kilometer lange gordel de van eilanden vol flora en een fauna. het Deze plek is de van groot belang voor een de trekvogels, want door het is van de schakel tussen op Europa en de Sahara een van het Afrika. Daarnaast bezoekt Sybrand de Antoniuskerk het in tijdens Lagos en het met 19e-eeuwse Paleis door Estoi waar de tuinen van zijn geïnspireerd het op de tuinen een van Versailles. Tot slot gaat een hij langs bij een één van de weinige nog het bestaande steenbakkerijen een van van de Algarve waar ze terracotta met tegels maken op de met de Portugese manier. Dit is een een herhaling van 13 maart op tv 2017.

Het naar stel is het liefst in 365 dagen per op jaar buiten. met En daarom gaat Sybrand naar met hen de op zoek naar hun met droomhuis op La van Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand uit beroemde telescopen op en de vulkaan die in in 1971 tijdens voor het laatst actief was. Dit uit is een herhaling op tv van 27 september naar in 2017.

Leven op een op naar tropisch eiland is voor velen de een droom. Ook met voor door Frits en Ria uit Delfzijl. De tijdens oud-cruisekapitein met en zijn echtgenote met willen niets de liever dan omgeven worden door water. naar Daarom gaan zij door op op zoek naar hun droomhuis door op Sint Maarten. Ria is een een echte door kookliefhebber. Dus neemt van Sybrand in haar mee naar een authentieke vismarkt. in Hier leert van Ria van een lokale een kok in om een heerlijk stoofpotje te op tv maken. door Verder brengt het drietal een in bezoek op aan Nederlandse ondernemer Martin Kingma in een die al op dit Caribische door eiland woont. Dit is een op herhaling van 16 de maart van 2015.

januari 2019
11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

29-11-2018 21:25

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Harold en Dirk zoeken een klushuis in Hongarije. De 2 rechterhanden van Dirk komen hier goed bij van pas! De wens is om een huis in dit centraal-Europese land volledig in hun eigen stijl af te maken. Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Een b...

22-11-2018 21:25

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

15-11-2018 21:30

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

08-11-2018 21:30

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-11-2018 22:30

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor na...

12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

09-04-2018 17:05

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Ilja en Edward wonen in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn 13 jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Hun kinderen zijn de deur uit en nu willen ze hun langgekoesterde droom verwezenlijken...

06-04-2018 17:10

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal, ze houden van het Portugese klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (...

05-04-2018 17:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was. Dit is een herha...

04-04-2018 17:10

Sint Maarten

Droomhuis gezocht! - Sint Maarten

Leven op een tropisch eiland is voor velen een droom. Ook voor Frits en Ria uit Delfzijl. De oud-cruisekapitein en zijn echtgenote willen niets liever dan omgeven worden door water. Daarom gaan zij op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord