Programma gemist?

Paula de en John de wonen in een agrarisch dorpje in uit Noord-Holland. De omgeving op tv van is prachtig, maar voor Paula uit en John toch tijdens net iets te naar druk en daarom op tv gaan ze op op zoek naar hun droomhuis tijdens in Schotland. tijdens John de was 20 toen hij voor het door eerst in de Schotland kwam. tijdens Hij voelde zich op tv er gelijk thuis en in zag zichzelf al op tv wonen in een hutje uit op op de Highlands, die droom met is nooit uit meer weggegaan. Paula uit deelt inmiddels de ook die liefde voor het uit land. Sybrand Niessen tijdens biedt het de dromers een helpende hand. Daarnaast op tv krijgen we in een rondleiding door in het tijdens historische kasteel van Josine en Paul uit op Veenhuijzen. Het kasteel met van 40 kamers, 4 torens, de 42 openhaarden geldt als naar het in best bewaarde uit 16e eeuwse kasteel van uit Schotland. Dit is een herhaling van het 19 op tv januari 2013.

Ze een willen graag een woning door in het geboorteland een van Janja. van Gerard wil een huis met op het het platteland, terwijl Janja de van voorkeur geeft aan met een door appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen het de het schone taak om de de verschillende wensen en een meningen in goede banen het te leiden. Daarnaast uit krijgen we de een kijkje in het leven van van Minke tijdens van Ingen. Samen met op tv haar man kocht tijdens ze in in het jaar 2000 in een oude ruïne in tijdens Istrië. Deze in ruïne hebben tijdens ze vervolgens helemaal opgeknapt tot door naar een prachtige villa. Dit is een het herhaling van 12 januari tijdens de 2013.

Het stel naar is het liefst op 365 dagen per met jaar buiten. En daarom het gaat uit Sybrand met een hen op zoek op tv naar hun droomhuis op La Palma. de met Daarnaast bezoekt Sybrand naar beroemde telescopen en de vulkaan van die in 1971 voor op naar het laatst actief van was.

Sybrand gaat met met de Hans en Hélene op op tv zoek naar hun droomhuis. Hiervoor door met gaan zij naar de westkust de van Frankrijk; het departement met uit Vendée. Dankzij de vele ruïnes met duiken met zij even terug in de op tijd en ook op tv ontdekken zij het Groene de Venetië van in Frankrijk.

Sybrand gaat met een Albert naar en Tamara op door zoek naar een droomhuis op tv in op Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert naar en Tamara in tijdens de Italiaanse natuur in door en vooral in een Albert heeft een grote liefde door voor de bergen, van al van jongs af het aan. Ze op zijn inmiddels ruim het zes jaar bij elkaar op tv en zijn op met zoek naar een een authentiek vrijstaand huis van met een in grote tuin met olijfbomen tijdens op en uitzicht op zee met en de op tv bergen. De regio Abruzzo een ligt in van het midden van Italië, op tijdens ruim een uur door rijden van Rome. het Ondanks de nabijheid de van deze wereldberoemde de stad, is Abruzzo tijdens nog op tv redelijk onontdekt. En op dat is gek, want met in 4 natuurparken, met pittoreske oude dorpjes en een naar afwisselende kustlijn door is van er meer dan genoeg te zien. uit Sybrand bezoekt onder een meer het dorpje van Scanno, bekend vanwege op tv tijdens de traditionele kostuums die al van sinds de 18e met eeuw van worden gedragen en uit zijn goudsmeden. Op weg van het tijdens ene huis het naar de het andere, zien we langs de tijdens kust uit de unieke Trabocchi: het houten vissershutten het die op de uit monumentenlijst staan. Tot slot op brengt Sybrand een bezoek aan op San Gabriele. de In van grote getalen trekken pelgrims naar tijdens dit bedevaartsoord aan tijdens de voet in van de op tv Grand Sasso. Dit is naar een herhaling van 3 april het 2017.

Sybrand Niessen gaat uit samen met de John en Jan uit op zoek naar met een huis in naar Spanje. In 2013 op gaven John met en Jan elkaar de het jawoord. Nu zijn ze op tv toe aan door een nieuwe stap: emigreren naar naar hun met droombestemming. Tijdens een van van hun vakanties zijn op John en uit Jan uit verliefd geworden op de op Jalon vallei. naar Toen ze daar waren, werden ze een allebei stil tijdens en rustig. de Dat willen ze op tv graag permanent. John en uit Jan zijn op met zoek naar een op authentiek huis met een in ruime tuin. op tv De Jalon vallei is, op met een een lengte van op ruim 30 de kilometer, omringd door door heuvels en bergen tot op 1400 meter door hoog. Deze regio werd in door de World Health Organisation door in (WHO) uitgeroepen tot in het gebied met het van fijnste en gezondste klimaat de ter wereld. de Aan de door kust van Spanje vind tijdens je op door veel plekken kolossen het van hotels. In het achterland in zien we het tegenovergestelde. het een Authentieke dorpjes en typisch Spaanse landschappen door zijn een op tv lust voor het oog naar en zorgen voor het tijdens de nodige wauw-momentjes bij bezoekers. op Sybrand bezoekt een onder andere Denia en in Guadalest, een een piepklein dorpje in de de bergen. Het bijna duizend naar jaar oude van dorp ligt volledig uit rond het kasteel, naar dat als een adelaarsnest het aan de de rots hangt. Dit is in een herhaling met van 27 door maart 2017.

Sybrand in Niessen zoekt samen met met Elles, op tv Gerrit en de ouders van Elles, het in Ria en Ab, een huis de in het uit Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit van en de ouders op van Elles, een Ria en Ab willen met graag tijdens 's winters én door zomers hun vakanties met uit elkaar doorbrengen. een De band tussen Elles, de Gerrit, Ria en Ab een is heel hecht. Ria tijdens en Ab zijn in de beide gepensioneerd en passen veel het op de op tv kleinkinderen. Allemaal zijn ze het gek op skiën, door wandelen en houden ze van van de gezellige op tv Duitse sfeer. Elles uit en Gerrit zijn tijdens in zelfs op huwelijksreis van geweest naar het Sauerland. Het liefst willen door op tv ze een vrijstaand het huis met een ruime van tuin voor het de kinderen en honden. Op uit slechts drie uur een rijden van Utrecht ligt naar het Sauerland, een op berggebied in de Midden-Duitsland. De hoogte door in het gebied varieert op van met 210 meter tot in 840 meter. uit De bergen zijn in niet alleen in een de winter een publiekstrekker, want tijdens hier in beginnen ook in uit het voorjaar en zomers op tv veel actieve vakantiegangers op hun wandelingen. Sybrand brengt op tv onder andere een tijdens bezoek aan stuwmeren, grotten, het imposante burchten op en steden als van Brilon. Dit is door een herhaling uit van 20 maart van 2017.

Samen tijdens met Richard en Frieda op gaat Sybrand de Niessen op zoek een naar een de droomhuis in het prachtige zuiden van met Portugal: de Algarve. met Frieda en op Richard wonen samen, en door hebben allebei twee tijdens kinderen uit een op eerdere tijdens relatie. Ze voelen op tv zich helemaal thuis in in Portugal, naar ze houden van het de Portugese klimaat en op tv de gemoedelijkheid van de een mensen. Hun droom is tijdens een typisch Portugees met (wit) huis een met een overdekt in terras uit waar ze buiten kunnen zitten, uit ook als het het regent. De Algarve is in het naar kustgebied van Zuid-Portugal dat de geroemd wordt om de adembenemende van kliffen, witte op stranden een en kraakheldere zee. Sybrand brengt naar een bezoek aan een natuurpark Ria van Formosa, een uit 60 kilometer lange gordel van in eilanden vol het flora en fauna. Deze van plek is van groot naar belang het voor de op tv trekvogels, want het de is de schakel uit tussen Europa en de naar Sahara van Afrika. Daarnaast bezoekt op Sybrand de Antoniuskerk met van in Lagos en het 19e-eeuwse Paleis een Estoi een waar de tuinen naar zijn geïnspireerd op uit de tuinen van Versailles. uit Tot naar slot gaat hij langs bij door één een van de weinige nog bestaande steenbakkerijen door uit van de Algarve waar in ze terracotta tegels maken van op door de Portugese manier. Dit is tijdens een herhaling van de 13 maart naar 2017.

Marja de en Henk op tv wonen nu nog in het de provincie Zuid-Holland, maar de gaan samen met op Sybrand Niessen op op zoek het naar hun droomhuis het op Isle of Man. Marja naar en Henk zijn al van meerdere keren in op Isle of een Man op vakantie geweest, het hebben het op tv hele eiland op verkend en vinden met het prachtig. Ze werken hard een in en zijn op zoek op tv naar rust. in Beiden zijn erg gecharmeerd van de de het mensen, het landschap en de Engelse een humor en uit vooral Henk is op gecharmeerd van de de stoomtreinen! Het droomhuis in van Marja en Henk tijdens moet vrijstaand zijn een en de de mogelijkheid hebben om een tijdens treinbaantje in de door tuin aan op tv te het leggen. Middenin de Ierse Zee, ten in noordwesten in van Engeland, ligt het eiland naar Man. Een uit heuvelachtig eiland van tijdens slechts 50 van kilometer lang en 21 met kilometer breed. met Er wonen inmiddels ruim 85.000 mensen. een Het eiland met heeft naar zijn onafhankelijkheid behouden en het beschikt naast de Britse van Pond ook over in een op tv eigen muntstelsel, postzegels en van regering. Isle of tijdens Man heeft een in reputatie op het van gebied van TT-races door die elk jaar op tv in juni plaatsvinden. De naar TT van de het eiland bestaat al meer dan het door 100 jaar en is uit wereldwijd bekend. Sybrand brengt met onder andere een tijdens bezoek aan het Gaiety naar Theatre in naar de hoofdstad Douglas, het van met kleine eilandje Calf of door Man, St. Patrick’s Eiland en op tv op tv Laxey aan de met oostkust van het in eiland. Dit is een herhaling van naar 6 maart tijdens 2017.

Sybrand Niessen het gaat uit samen met Wilfried, Nicole het en haar moeder Hèlene het op naar zoek naar een droomhuis op het uit op tv Spaanse eiland Ibiza. Nicole tijdens en Wilfried trouwden in uit 2015 in uit Ibiza en op droomden toen al van een leven op tv samen op op dit eiland. Nicole een heeft al een tijd een op Ibiza tijdens gewoond en wil heel op graag terug. op tv Inmiddels in is zij getrouwd met de man van van door haar dromen en is naar ook op hij verknocht geraakt aan in het eiland. Ze een zoeken een huis naar met een authentieke uitstraling, op tv met uitzicht op zee, in met veel groen en van rustig gelegen. Ibiza staat bekend om op de prachtige op baaien en azuurblauwe zee. Het door eiland heeft echter op meerdere met gezichten. Vlakbij de grootste van dansfeesten van Europa kun op tv je mediteren uit op tijdens een verlaten strand, of ontspannen op het een in ecologische boerderij. In tijdens de jaren 70 een vierde de hippiebeweging hoogtij tijdens op Ibiza. op tv Je kunt het eiland de eigenlijk niet verlaten zonder op tv een uit hippiemarkt te hebben bezocht. Sybrand naar bezoekt daarom van hippiemarkt Las Dalias. Tot het slot brengt Sybrand uit een bezoek naar aan Dalt Vila op (de hoge stad), door het oudste stadsgedeelte uit van de uit hoofdstad van Ibiza. De stad wordt naar omringd tijdens door stadsmuren die bescherming moesten op tv bieden tegen het aanvallen van buitenaf. De een stad staat op door de van Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is uit een herhaling van de 27 februari van 2017.

Sybrand Niessen zoekt een van een droomhuis voor Elise en door Sjoerd in van Zweden. Ze zijn op zoek de door naar een authentiek met huis van hout op op het platteland. De omgeving in op het platteland het spreekt Elise en het Sjoerd aan. Er uit is meer ruimte, uit de mensen leven op een het tijdens platteland minder dicht op elkaar. tijdens Ze vinden en tijdens voelen ook dat door het leven in uit Zweden van er iets rustiger met aan toe gaat dan in op Nederland. Hun droom uit is op een op tv dag zoveel tijdens mogelijk zelfvoorzienend door te kunnen leven. Ze zijn op naar zoek met naar een op tv authentiek huis van hout op van het platteland, een soort op tv de 'Pippi Langkous-huis', met door een tuin en van zonder directe buren. Het op tv zuiden van Zweden op staat bekend het om zijn glooiende heuvels, bezaaid met de op tv glinsterende meren en groene bossen. Sybrand op bezoekt onder andere door de historische plek in Kalmar het slott. Ook wordt er een bezoek met gebracht in aan de in stad van politie inspecteur Kurt Wallander. op tv Dit op tv is de hoofdpersoon uit op de boeken de die schrijver op Henning Mankell wereldberoemd maakte. Dit op is een een herhaling van 20 februari naar 2017.

Christa en Rinus door tijdens dromen van een tijdens zonnig en rustig op tv leven in Portugal. Samen met tijdens Sybrand gaan ze op met zoek om op tv deze droom naar te verwezenlijken. Christa uit en Rinus met zijn 38 jaar getrouwd. uit Christa is de vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus naar is docent techniek. het Ze het verhuisden van Noord-Holland naar Flevoland een en in koesteren samen al heel lang het een een wens die een zich buiten Nederland afspeelt: een wonen in Portugal om daar een een naar zonnig en op rustig leven te leiden. Hun een droomhuis van ligt in een gebied tussen Porto in en Lissabon. Verder met bezoeken het we het huis van de tijdens in 2012 overleden schrijver in en een dichter Gerrit Komrij. In een een de klein dorp in het groene hart met van Midden-Portugal streek naar tijdens hij in 1988 neer naar met zijn partner Charles de Hofman. Goede vriend Arie door Pos leidt ons naar op tv rond in het witte landhuis, in waar door Charles na het overlijden van met Gerrit naar is blijven wonen. Dit is naar een herhaling uit van 4 april met 2016.

Anja en Bert met van zoeken hun droomhuis in op de Franse door Drôme. Sybrand gaat met ze op uit van zoek. Anja en van Bert dromen er al op tv een aantal jaar het van om samen een naar huis in Frankrijk te een kopen. de Op dit een moment hebben ze op een latrelatie, maar van ze zijn toe met aan een nieuwe tijdens stap in hun leven. Ze zoeken een de hun droomhuis in de een Drôme, een departement met in het zuidoosten van een Frankrijk met dat zich uitstrekt met langs de gelijknamige zijrivier van op tv de Rhône. Sybrand gaat door door met ze op zoek en het neemt ze in mee naar door een wonderbaarlijk paleis in dat werd gebouwd naar door de lokale postbode. Verder tijdens bezoeken we in schrijfster Hendrickje Spoor. op tv Ze is de op dochter van André Spoor, de in op 2012 overleden naar legendarische journalist en voormalig op in hoofdredacteur van NRC Handelsblad. In haar het boek ‘Vader naar en een Dochters’ schetst zij een in ontwapenend menselijk portret van haar door op vader. Dit is een herhaling van 28 de maart het 2016.

Ineke wil door nieuwe herinneringen maken naar in een droomhuis van in Italië. naar Sybrand helpt haar met tijdens haar een zoektocht. Sinds Ineke op haar naar negende met haar ouders naar op vakantie ging een een naar Italië, is naar dit haar tweede van vaderland. Door persoonlijke de omstandigheden is het er de nooit van gekomen op tv om er daadwerkelijk te gaan in wonen. Na op tv een periode van rouw uit is door Ineke nu klaar voor van een nieuwe stap door in haar leven. Samen met met haar uit zus Annemie gaat een ze op uit zoek naar uit een nieuwe plek om een nieuwe herinneringen te tijdens maken. Ze zoekt een haar droomhuis in de wijnregio met Piemonte, in het de door noordwesten van Italië. Verder bezoeken het we dirigent Jan met Willem de Vriend en zijn uit de gezin in hun huis in het Toscane. Jan Willem is door chef-dirigent uit en artistiek directeur van Orkest door door van het Oosten. Dit de is een herhaling van 14 maart door van 2016.

Sybrand door Niessen keert terug naar het enkele het stellen die hij in heeft geholpen bij het vinden naar van met hun droomhuis. Al op jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders tijdens die dromen van een een door huis in het buitenland. In tijdens deze aflevering nemen op tv we u mee op terug naar de huizenzoekers. op tv Leven ze inmiddels uit hun droom? met Wat hebben ze op tv veranderd? En zijn het ze opgenomen in tijdens de gemeenschap? Rob tijdens en Anita zochten in een aantal in jaar geleden een woning de in Hongarije en op mogen zich nu een de gelukkige eigenaren noemen uit een van hun droomhuis. door Han en Dinie vonden hun de droomhuis door in Tsjechië. En Henny ging op op tv zoek naar op haar droomhuis in Calabrië, het heeft op ook zij haar het droom kunnen waar op tv maken? Dit is een herhaling naar van 23 op maart 2013.

december 2017
11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

30-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

29-06-2017 19:00

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

28-06-2017 19:00

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord