Programma gemist?

Paula van en John wonen in van een de agrarisch dorpje in de Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar in voor door Paula en het John toch net iets op tv te druk naar en daarom gaan ze uit op zoek naar op tv hun droomhuis op in Schotland. John naar was 20 toen hij voor het met door eerst in Schotland kwam. Hij met voelde zich van er gelijk thuis en door zag zichzelf al wonen met in in een hutje op de door Highlands, die op droom is naar nooit meer weggegaan. Paula op tv deelt inmiddels ook tijdens die liefde voor de het land. Sybrand door Niessen biedt naar de dromers een helpende hand. naar Daarnaast krijgen we door een rondleiding op in het historische kasteel van van Josine en Paul in Veenhuijzen. Het kasteel naar met op tv 40 kamers, 4 torens, 42 op openhaarden geldt als door het een best bewaarde met 16e eeuwse kasteel van Schotland. Dit het is op een herhaling van 19 januari een 2013.

Ze van willen graag een woning in het het geboorteland van van Janja. Gerard wil uit een tijdens huis op het platteland, terwijl een Janja de door voorkeur uit geeft aan een appartement een in de stad. Aan met Sybrand Niessen met de schone taak om tijdens de verschillende wensen een en meningen in goede banen op tv te in leiden. Daarnaast krijgen we een kijkje de in het het leven tijdens van Minke van uit Ingen. Samen met door haar man kocht ze tijdens in het jaar 2000 naar een oude de ruïne in Istrië. Deze van ruïne het hebben ze vervolgens helemaal met opgeknapt tot een de prachtige villa. Dit naar is een herhaling een van 12 januari de 2013.

Het op stel is het uit liefst 365 op tv dagen per jaar buiten. de En daarom gaat tijdens Sybrand met hen op de zoek naar naar hun droomhuis op uit La Palma. uit Daarnaast bezoekt Sybrand met beroemde telescopen en de op vulkaan die in het 1971 voor het de laatst actief uit was.

Sybrand tijdens gaat met Hans en Hélene op op de zoek naar hun droomhuis. Hiervoor uit gaan zij uit naar een de westkust van Frankrijk; het tijdens departement het Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken op door zij even terug in een de tijd en ook ontdekken uit zij het Groene op tv een Venetië van Frankrijk.

Sybrand met gaat met het Albert en Tamara in op zoek naar een droomhuis van in Italië. op tv Bijna iedere vakantie op brengen Albert en Tamara in van de de Italiaanse natuur door en van vooral in Albert heeft een door grote liefde voor de bergen, met al van jongs af op aan. Ze de zijn inmiddels ruim van zes in jaar bij elkaar en zijn in op zoek naar een een van authentiek vrijstaand huis met een met grote tuin op met olijfbomen het en uitzicht op zee en door de bergen. op tv De regio Abruzzo met ligt in het midden op van Italië, op met ruim een op uur rijden van Rome. Ondanks de de tijdens nabijheid van deze een wereldberoemde stad, is Abruzzo nog in redelijk onontdekt. En een dat uit is gek, want naar met 4 natuurparken, door pittoreske oude dorpjes en op een afwisselende kustlijn tijdens is op er meer dan genoeg het te zien. Sybrand bezoekt van onder de meer het dorpje Scanno, het bekend vanwege het de traditionele kostuums die al sinds uit het de 18e eeuw met worden gedragen en zijn goudsmeden. Op met door weg van het ene van huis naar het andere, zien het we langs de van kust de unieke door Trabocchi: houten naar vissershutten die van op de tijdens monumentenlijst staan. Tot slot brengt een Sybrand een naar bezoek aan in San Gabriele. In grote getalen trekken naar op tv pelgrims naar dit bedevaartsoord aan door de voet van de de een Grand Sasso. Dit is een herhaling op tv van 3 april op 2017.

Sybrand Niessen met gaat het samen met John de en Jan op zoek naar naar een naar huis in Spanje. In 2013 tijdens gaven John tijdens en Jan elkaar tijdens het jawoord. Nu met zijn ze toe aan van een door nieuwe stap: emigreren naar hun uit droombestemming. Tijdens een de van hun vakanties van zijn de John en Jan verliefd van geworden op de in Jalon vallei. Toen ze daar uit waren, door werden ze allebei in stil en door rustig. Dat willen op tv ze graag permanent. de John en Jan zijn op op zoek uit naar een authentiek huis met een op door ruime tuin. De Jalon vallei door is, met het een lengte van met ruim 30 kilometer, op omringd door heuvels en uit bergen tot 1400 meter naar op tv hoog. Deze regio werd in door de op tv World Health Organisation tijdens (WHO) uitgeroepen tot het gebied in met het fijnste en met gezondste klimaat door ter wereld. uit Aan de kust een van Spanje op vind je op veel plekken naar kolossen van door hotels. In het achterland zien op op tv we het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes op en typisch Spaanse landschappen van op tv zijn een lust voor tijdens het oog en uit zorgen voor de nodige een wauw-momentjes uit bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere op tv Denia en Guadalest, een een piepklein dorpje de in door de bergen. het Het bijna duizend jaar een oude dorp naar ligt volledig rond het kasteel, tijdens dat als op een adelaarsnest aan de de rots hangt. Dit is door een herhaling op van 27 op tv maart 2017.

Sybrand Niessen een zoekt samen met op Elles, door Gerrit en de ouders van van Elles, een Ria en Ab, een naar huis in het van Sauerland, Duitsland. Elles, door Gerrit en de de ouders van Elles, Ria op tv en Ab willen de graag 's winters in én zomers hun met vakanties met elkaar doorbrengen. het De band in tussen Elles, Gerrit, uit Ria en Ab is met heel hecht. door Ria het en Ab zijn het beide gepensioneerd en passen veel op van de kleinkinderen. uit Allemaal naar zijn ze gek op van skiën, wandelen en op houden ze het van de gezellige Duitse sfeer. uit Elles en in Gerrit zijn zelfs op het huwelijksreis geweest naar door het Sauerland. Het van liefst willen ze op tv een vrijstaand huis met door een ruime tuin door voor de kinderen op en honden. Op uit slechts drie uur rijden de van Utrecht de ligt het Sauerland, uit een berggebied in Midden-Duitsland. op tv De hoogte op in uit het gebied varieert van een 210 meter tot 840 een meter. De het bergen zijn niet tijdens alleen in de winter een naar publiekstrekker, want een hier beginnen ook in van het voorjaar en in zomers veel het actieve vakantiegangers op tv hun wandelingen. een Sybrand brengt onder andere een bezoek een aan stuwmeren, op grotten, imposante burchten tijdens en op steden als Brilon. Dit is een een herhaling de van 20 maart tijdens 2017.

Samen de met Richard en naar Frieda gaat Sybrand in Niessen op zoek naar een het naar droomhuis in het prachtige zuiden van met Portugal: de Algarve. naar Frieda en Richard de wonen samen, en door hebben de allebei twee kinderen uit een in eerdere in relatie. Ze voelen door zich helemaal thuis in op tv Portugal, ze houden van een met het Portugese klimaat en van de gemoedelijkheid een van de mensen. in Hun droom is een typisch Portugees de (wit) in huis met een een overdekt terras waar uit ze buiten een kunnen zitten, ook uit als het regent. De Algarve op is het kustgebied de van Zuid-Portugal naar dat geroemd wordt om de adembenemende op tv kliffen, witte stranden naar en kraakheldere door zee. Sybrand brengt een een bezoek aan natuurpark op tv in Ria Formosa, een 60 kilometer op tv lange gordel van op tv eilanden vol flora en op tv fauna. Deze van plek is van groot de belang het voor de trekvogels, want het op is de schakel op tv tussen Europa en tijdens de uit Sahara van Afrika. Daarnaast bezoekt tijdens Sybrand de de Antoniuskerk in uit Lagos en het 19e-eeuwse naar Paleis Estoi waar de een tuinen zijn geïnspireerd een op de tijdens tuinen van Versailles. Tot tijdens slot gaat tijdens hij langs tijdens bij één van de weinige de nog bestaande steenbakkerijen een van de Algarve met waar een ze terracotta op tegels maken op de uit Portugese manier. Dit naar is een herhaling van 13 maart in naar 2017.

Marja met en Henk wonen nu nog in in de van provincie Zuid-Holland, maar het gaan samen door met Sybrand Niessen op de zoek naar hun droomhuis uit op Isle tijdens of Man. door Marja en op Henk zijn al meerdere keren op tv op Isle of op Man op op vakantie geweest, hebben op tv het hele eiland verkend van en vinden het tijdens prachtig. op tv Ze werken hard en zijn op met op tv zoek naar rust. op Beiden zijn erg gecharmeerd van uit de op mensen, het landschap en de met Engelse humor en met vooral Henk tijdens is gecharmeerd van de stoomtreinen! van Het het droomhuis van Marja op en Henk moet vrijstaand zijn naar en de met mogelijkheid hebben om van een treinbaantje in in de tuin aan te naar leggen. Middenin de een Ierse Zee, ten in noordwesten van Engeland, met ligt het eiland Man. in Een heuvelachtig eiland door van slechts 50 uit kilometer lang en met 21 kilometer breed. van Er op wonen inmiddels ruim 85.000 mensen. op Het eiland van heeft zijn onafhankelijkheid op tv behouden en beschikt naast in van de Britse Pond het ook over een van eigen muntstelsel, postzegels op en regering. Isle of Man heeft een uit reputatie naar op het gebied de van TT-races die elk jaar met in van juni plaatsvinden. De TT van een het het eiland bestaat al meer door dan 100 jaar de en is wereldwijd bekend. van Sybrand brengt onder van een andere een bezoek aan het van Gaiety Theatre in van de hoofdstad Douglas, het in kleine eilandje door Calf of Man, St. door Patrick’s Eiland en de Laxey aan in de oostkust van met het eiland. Dit is een door herhaling van in 6 maart in 2017.

Sybrand van Niessen gaat samen met Wilfried, het Nicole en haar uit moeder Hèlene op op tv zoek naar een uit droomhuis op het het Spaanse een eiland Ibiza. Nicole en door Wilfried trouwden de in 2015 met in Ibiza en droomden toen al door op tv van een leven samen naar op dit eiland. de Nicole heeft tijdens al een tijd een op Ibiza gewoond en wil heel op tv op graag terug. Inmiddels is in zij getrouwd met op tv de man van haar tijdens dromen en is tijdens ook hij uit verknocht geraakt aan de het eiland. op tv Ze zoeken een huis met een door tijdens authentieke uitstraling, met uitzicht op tv op zee, veel groen van en rustig door gelegen. Ibiza staat bekend om de op prachtige baaien met en tijdens azuurblauwe zee. Het een eiland heeft echter meerdere gezichten. Vlakbij tijdens de grootste dansfeesten van van Europa kun met je uit mediteren op een verlaten een strand, uit of ontspannen op een naar ecologische boerderij. In de door jaren 70 vierde door de met hippiebeweging hoogtij op Ibiza. het Je kunt het eiland de eigenlijk door niet verlaten zonder op tv een hippiemarkt te hebben de bezocht. Sybrand het bezoekt daarom hippiemarkt van Las Dalias. Tot slot brengt Sybrand de een bezoek op aan Dalt Vila (de door hoge stad), het een oudste stadsgedeelte van naar de met hoofdstad van Ibiza. tijdens De stad wordt de omringd door stadsmuren die met bescherming moesten bieden tegen aanvallen tijdens van het buitenaf. De stad staat het op op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is een met herhaling tijdens van 27 februari een 2017.

Sybrand Niessen in zoekt een droomhuis van voor Elise de en Sjoerd in van Zweden. Ze zijn op tv op zoek naar een tijdens authentiek op tv huis van hout op het het platteland. De tijdens omgeving op het platteland de spreekt van Elise en Sjoerd aan. Er is in in meer ruimte, de mensen een leven op het platteland minder het de dicht op elkaar. Ze door vinden en voelen met ook dat het leven in naar Zweden naar er iets rustiger aan toe uit uit gaat dan in Nederland. Hun in droom is op naar een dag zoveel een mogelijk zelfvoorzienend te van kunnen leven. Ze zijn op een in zoek naar een authentiek huis door van in hout op het platteland, een met soort van 'Pippi Langkous-huis', met de een tuin en door zonder directe buren. Het op tv zuiden van door Zweden staat bekend om zijn een glooiende heuvels, in bezaaid met glinsterende door meren en groene bossen. Sybrand naar bezoekt onder andere de de op historische plek Kalmar slott. Ook wordt het er een bezoek met gebracht van aan de stad de van politie inspecteur Kurt met Wallander. Dit is de in hoofdpersoon van uit de boeken die naar schrijver Henning uit Mankell wereldberoemd maakte. Dit is op tv een herhaling van 20 met van februari 2017.

Christa en op Rinus dromen van een naar zonnig en rustig op tv naar leven in Portugal. Samen met door Sybrand gaan uit ze op door zoek om deze droom te verwezenlijken. tijdens Christa en Rinus het zijn 38 jaar het getrouwd. Christa tijdens is vrijwilliger voor dementerende door ouderen en Rinus de is op tv docent techniek. Ze verhuisden in van van Noord-Holland naar Flevoland en koesteren samen uit naar al heel lang een de wens die zich buiten Nederland een uit afspeelt: wonen in Portugal om op tv daar een zonnig en door rustig leven op te tijdens leiden. Hun droomhuis ligt in een het gebied op tussen Porto en Lissabon. Verder bezoeken door we het huis het door van de in 2012 overleden op schrijver en dichter Gerrit met Komrij. In een op tv klein dorp met in naar het groene hart van Midden-Portugal uit streek hij in een 1988 neer met zijn van partner op Charles Hofman. op tv Goede vriend Arie tijdens Pos leidt ons rond in het uit witte de landhuis, waar Charles na het op overlijden van Gerrit in een is blijven wonen. Dit is een op tv herhaling van 4 april het op 2016.

Anja een en Bert zoeken hun droomhuis uit in de van Franse Drôme. van Sybrand gaat met ze op een met zoek. Anja en Bert dromen er tijdens al een aantal naar jaar een van om samen uit een huis in Frankrijk uit te kopen. in Op dit moment hebben uit ze een van latrelatie, maar ze zijn met toe aan een het nieuwe stap in op tv hun leven. Ze zoeken met hun droomhuis op in de op Drôme, een met departement in het zuidoosten de van Frankrijk dat zich uitstrekt tijdens langs naar de gelijknamige zijrivier de van de Rhône. in Sybrand gaat met ze tijdens op uit zoek en neemt ze mee tijdens naar een wonderbaarlijk tijdens paleis dat werd gebouwd het door de de lokale postbode. Verder bezoeken we een schrijfster Hendrickje door Spoor. Ze is de een met dochter van André Spoor, van de in 2012 overleden legendarische een journalist en tijdens voormalig hoofdredacteur van NRC naar Handelsblad. naar In haar van boek ‘Vader en Dochters’ schetst zij in een ontwapenend menselijk van portret van het haar vader. Dit is een een herhaling uit van 28 maart naar 2016.

Ineke door wil nieuwe herinneringen maken in van een droomhuis uit in Italië. uit Sybrand helpt haar met op tv haar zoektocht. Sinds Ineke op tv op haar negende op tv met haar ouders op tv op vakantie ging uit naar het Italië, is dit haar tweede op vaderland. het Door persoonlijke omstandigheden is het naar er naar nooit van van gekomen om er het daadwerkelijk te gaan wonen. Na een naar periode van rouw het is Ineke nu op in klaar voor een met nieuwe stap in haar leven. een Samen met haar tijdens zus Annemie uit gaat ze op zoek naar uit een naar nieuwe plek om nieuwe herinneringen een te maken. van Ze zoekt haar naar droomhuis in de wijnregio tijdens Piemonte, uit in het noordwesten met van Italië. Verder tijdens bezoeken we dirigent het Jan Willem de Vriend naar en zijn gezin van in hun het huis in Toscane. Jan in Willem is chef-dirigent en op tv artistiek directeur van Orkest een van het Oosten. Dit de is een een herhaling van 14 in maart naar 2016.

Sybrand het Niessen keert terug met naar enkele stellen die het hij heeft geholpen het bij het in vinden van naar hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand een Niessen Nederlanders die met dromen van een tijdens huis in door het buitenland. In deze van aflevering nemen we door tijdens u mee terug naar de huizenzoekers. van Leven met ze inmiddels hun droom? Wat met hebben ze uit veranderd? En zijn ze van opgenomen met in de naar gemeenschap? Rob en Anita zochten het een een aantal jaar geleden een woning een in Hongarije een en mogen zich nu de met op tv gelukkige eigenaren noemen van hun droomhuis. de Han en Dinie uit vonden hun droomhuis uit in naar Tsjechië. En Henny ging van op op tv zoek naar haar droomhuis in naar Calabrië, uit heeft ook zij met haar droom kunnen waar de maken? Dit is een herhaling op van 23 maart in 2013.

oktober 2017
11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

30-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

29-06-2017 19:00

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

28-06-2017 19:00

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord