Programma gemist?

In een 2013 gaven John en Jan op tv tijdens elkaar het jawoord. het Nu zijn ze toe met aan een nieuwe uit stap: emigreren in naar hun droombestemming. Tijdens de een van op hun vakanties zijn op tv John en Jan verliefd het geworden op de Jalon vallei. van een Toen ze daar waren, werden ze in van allebei stil en van rustig. Dat willen ze graag in permanent. John op tv en Jan zijn op zoek naar op tv een naar authentiek huis met een ruime op tv tuin. De Jalon naar vallei is, met de in een lengte van ruim 30 kilometer, naar met omringd door heuvels en bergen tot tijdens 1400 op meter hoog. Deze regio met werd op door de World Health het Organisation (WHO) uitgeroepen tot op het het gebied met het fijnste en gezondste het klimaat naar ter wereld. Aan in de kust van Spanje een vind je op veel van plekken kolossen van hotels. een tijdens In het achterland in zien we het tegenovergestelde. Authentieke de dorpjes en naar typisch Spaanse landschappen naar zijn een lust tijdens voor het met oog en zorgen voor de nodige de wauw-momentjes bij op tv bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere de naar Denia en Guadalest, op een piepklein dorpje in de de bergen. Het bijna in duizend jaar uit oude dorp ligt de volledig rond het kasteel, dat naar naar als een adelaarsnest aan in de rots in hangt. Dit is een herhaling van 27 tijdens maart met 2017.

Elles, Gerrit en met uit de ouders van Elles, Ria en met Ab op tv willen graag een 's winters én naar zomers hun vakanties met in elkaar doorbrengen. De band tussen de Elles, Gerrit, Ria op en de Ab is heel hecht. op Ria en tijdens Ab zijn naar beide gepensioneerd en passen veel door op de kleinkinderen. Allemaal de zijn ze een gek op skiën, wandelen in en houden van ze van de gezellige naar Duitse sfeer. Elles met en Gerrit het zijn zelfs op door huwelijksreis het geweest naar het Sauerland. Het liefst op tv willen op ze een vrijstaand huis met een op tv ruime tuin uit voor in de kinderen en op tv honden. Op slechts drie van uur rijden van naar Utrecht ligt het Sauerland, een een berggebied van in Midden-Duitsland. De hoogte op in het gebied varieert naar op van 210 meter tot 840 op meter. De naar bergen zijn uit niet alleen in de winter een tijdens het publiekstrekker, want hier beginnen naar ook in het naar voorjaar en zomers het veel actieve vakantiegangers hun wandelingen. tijdens Sybrand brengt onder in andere een bezoek uit aan stuwmeren, uit grotten, imposante burchten en naar steden door als Brilon. Dit is een tijdens herhaling van 20 door maart op 2017.

In 2006 uit brachten Ria en van Henk voor het eerst op een van bezoek aan Suriname. op tv Sindsdien hebben ze tijdens het land vele malen bezocht. uit Omdat ze graag tijdens op tv een bijdrage willen leveren een aan de de maatschappij in Suriname, zetten ze zich met in op voor meerdere goede doelen door en steunen ze een bijzondere projecten. Alle tijd de en energie wordt op hierdoor opgeslokt, uit waardoor ze gewoonweg door geen tijd hebben tijdens om op de zoek te gaan naar hun op droomhuis. Sybrand biedt de hen op de helpende het hand. Verder bezoeken we de in Suriname op tv geboren zangeres Denise de Jannah. uit De tweevoudig op Edison winnares neemt u mee de naar het bijzondere de huis van haar op tv goede vriendin Cindy met Nuboer.

Toen van Anita 18 jaar van oud was, kwam ze werken in in op tv de schoenmakerij van een de familie Otten. Ze uit werd verliefd op Flip uit ? uit de zoon van op tv de baas ? en sindsdien met met zijn de twee onafscheidelijk. Na vele naar jaren hard werken, met naar vinden ze het in tijd worden om meer een te gaan genieten. Dat in willen ze op tv doen in een appartement op met Mallorca naar met uitzicht op zee. Verder in gaan we naar op bezoek bij Liane Schutte. op Samen met haar de uit gezin woont ze in in een authentiek dorpje in naar het Tramontana-gebergte met in een prachtige Finca, tijdens waar ooit een van Spaanse Koning naar woonde.

Ilja een en Edward wonen in het Assen, waar op ze naast het hun dagelijkse bezigheden een sportief in leven leiden. uit Ze zijn 13 jaar op samen en hebben een door samengesteld gezin. de Hun met kinderen zijn de in deur uit en nu willen het ze van hun langgekoesterde droom verwezenlijken. van Ze zoeken tijdens een huis met het uitzicht op zee in Ierland. Verder gaan van we op bezoek in bij kunstenares Anita in Groener. Op 24-jarige van leeftijd de vertrok zij naar Ierland en de ontmoette met hier haar Ierse liefde uit Brian. Inmiddels wonen ze door alweer achttien jaar met in hun naar droomhuis in aan de rand van een Dublin.

Frieda en Richard uit wonen samen, en de hebben allebei op tv twee kinderen naar uit een eerdere relatie. van Ze voelen het zich helemaal thuis in van Portugal, ze door houden van het Portugese klimaat de en de van gemoedelijkheid van de de mensen. Hun droom het is een typisch Portugees van (wit) huis op tv met een overdekt terras tijdens waar de ze buiten kunnen zitten, met ook als het regent. De met met Algarve is het kustgebied van een Zuid-Portugal dat geroemd met wordt om de adembenemende op tv kliffen, naar witte stranden en op kraakheldere zee. Sybrand tijdens brengt een bezoek van aan natuurpark Ria Formosa, een tijdens 60 kilometer door lange tijdens gordel van eilanden vol flora een en fauna. Deze naar plek is van groot tijdens van belang voor de trekvogels, op tv want het is het de schakel door tussen Europa en tijdens de Sahara van Afrika. Daarnaast in bezoekt Sybrand de Antoniuskerk van in Lagos een en van het 19e-eeuwse Paleis Estoi waar de een tuinen naar zijn geïnspireerd uit op de tuinen van Versailles. Tot slot door gaat hij langs tijdens bij één van een de weinige nog het bestaande van steenbakkerijen van de uit Algarve waar ze naar terracotta tegels maken op de op tv in Portugese manier. Dit is een herhaling het van uit 13 maart 2017.

Het stel in is het liefst van 365 het dagen per jaar buiten. En op tv daarom gaat Sybrand van met hen op zoek naar naar van hun droomhuis op naar La Palma. Daarnaast door bezoekt Sybrand beroemde telescopen uit en de vulkaan die in van naar 1971 voor het laatst de actief was. Dit is een herhaling naar van 27 uit september uit 2017.

Leven op tv op een tropisch op eiland is voor van velen een droom. in Ook voor Frits en door Ria uit Delfzijl. uit De oud-cruisekapitein door en zijn echtgenote willen door niets liever op dan omgeven worden het door water. Daarom gaan zij van op zoek in naar hun droomhuis op op tv naar Sint Maarten. Ria is een echte een kookliefhebber. door Dus neemt Sybrand haar door mee naar een de authentieke vismarkt. de Hier leert Ria van een uit lokale kok om een op uit heerlijk stoofpotje te maken. uit Verder brengt het het drietal een met bezoek aan Nederlandse ondernemer een Martin Kingma die de al op dit het Caribische eiland woont. Dit op is een herhaling van 16 het maart het 2015.

Sybrand gaat de met Hans en uit Hélene uit op zoek naar hun met droomhuis. Hiervoor gaan zij door naar de westkust van met Frankrijk; het departement uit Vendée. naar Dankzij de vele ruïnes op duiken zij de even terug in het de tijd en ook ontdekken het zij met het Groene Venetië op van Frankrijk. Dit met is een herhaling uit van 20 september op 2017.

In 2013 gaven een John naar en Jan elkaar het jawoord. uit een Nu zijn ze toe aan naar een nieuwe in stap: emigreren op naar hun droombestemming. Tijdens een van een hun op vakanties zijn uit John en Jan verliefd de geworden op de Jalon de vallei. Toen ze door daar waren, een werden ze allebei van stil en rustig. Dat het willen met ze graag permanent. John het en Jan zijn op zoek van naar op een authentiek huis op met een ruime tuin. De Jalon op vallei met is, met een lengte van tijdens ruim 30 kilometer, op omringd door door heuvels en bergen een tot 1400 meter hoog. een Deze regio werd uit door de de World Health Organisation (WHO) de uitgeroepen tot naar het gebied met een het het fijnste en gezondste klimaat een ter wereld. Aan de kust uit van Spanje op vind je op naar veel plekken kolossen een van hotels. In het op achterland zien we met het naar tegenovergestelde. Authentieke dorpjes en typisch naar Spaanse landschappen zijn naar een lust voor het van oog en zorgen naar voor met de nodige wauw-momentjes bij uit bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere een Denia en Guadalest, op tv een piepklein met dorpje door in de bergen. Het uit bijna duizend jaar oude tijdens dorp ligt volledig rond van het van kasteel, dat op als een adelaarsnest tijdens aan de rots met hangt. Dit is een herhaling van tijdens 27 tijdens maart 2017.

De een omgeving op het platteland met spreekt Elise en Sjoerd een aan. Er in is meer ruimte, de op tijdens mensen leven op het platteland in minder tijdens dicht op elkaar. Ze met vinden en in voelen ook dat van het leven in Zweden er iets tijdens rustiger op tv aan toe in gaat dan in Nederland. Hun de droom is naar op een dag zoveel mogelijk zelfvoorzienend de te kunnen het leven. Ze zijn op in een zoek naar een authentiek huis van tijdens uit hout op het platteland, in een soort van 'Pippi Langkous-huis', met een tuin op tv en zonder directe naar buren. naar Het zuiden van Zweden staat op bekend om zijn glooiende op met heuvels, bezaaid met het glinsterende meren en in groene bossen. Sybrand bezoekt de onder andere de historische plek Kalmar op slott. van Ook wordt tijdens er een bezoek gebracht aan naar de stad van politie van inspecteur Kurt een Wallander. Dit in is de hoofdpersoon uit de de boeken die schrijver de Henning Mankell wereldberoemd naar tijdens maakte. Dit is een herhaling op van 20 de februari 2017.

Paula in en John wonen in op tv een uit agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving met is prachtig, door maar voor Paula en van John het toch net iets in te druk en in daarom gaan ze op zoek in op tv naar hun droomhuis in Schotland. John op tv op tv was 20 toen hij voor naar het tijdens eerst in Schotland kwam. Hij in voelde zich door er gelijk thuis met en zag zichzelf al wonen tijdens in een het hutje op tijdens de Highlands, een die droom is nooit meer uit weggegaan. Paula deelt inmiddels in op tv ook die liefde voor het land. van uit Sybrand Niessen biedt de dromers een de helpende hand. in Daarnaast krijgen we uit een rondleiding in het op historische door kasteel van uit Josine en Paul Veenhuijzen. met Het kasteel met 40 in kamers, 4 tijdens torens, 42 openhaarden uit geldt als het met best bewaarde 16e van eeuwse kasteel van Schotland. Dit een is een een herhaling van 19 januari op tv 2013.

Ze naar willen graag een woning met in in het geboorteland van Janja. Gerard wil tijdens in een huis op het platteland, op tv terwijl Janja de een voorkeur geeft aan een een appartement tijdens in de stad. Aan naar Sybrand Niessen de in schone taak om de door verschillende wensen en meningen in in in goede banen te in leiden. Daarnaast krijgen we van een kijkje in van het leven van Minke op van op Ingen. Samen met haar man tijdens kocht ze in het door jaar 2000 een een oude op ruïne in Istrië. Deze ruïne het hebben op ze vervolgens helemaal opgeknapt tot door een prachtige op tv villa. Dit is een herhaling een van 12 januari de tijdens 2013.

Het stel is op tv in het liefst 365 dagen uit per jaar buiten. de En daarom gaat Sybrand met het hen van op zoek naar hun naar droomhuis op tv op La Palma. Daarnaast op tv bezoekt Sybrand beroemde van telescopen en de vulkaan met die in in 1971 voor het laatst met actief de was.

Sybrand gaat de met het Hans en Hélene naar op zoek naar het hun droomhuis. Hiervoor uit gaan zij naar de westkust het van Frankrijk; het op tv departement Vendée. naar Dankzij de vele op ruïnes duiken zij even het terug het in de tijd en een ook ontdekken zij het Groene uit Venetië door van Frankrijk.

juni 2018
12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

09-04-2018 17:05

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Ilja en Edward wonen in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn 13 jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Hun kinderen zijn de deur uit en nu willen ze hun langgekoesterde droom verwezenlijken...

06-04-2018 17:10

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal, ze houden van het Portugese klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (...

05-04-2018 17:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was. Dit is een herha...

04-04-2018 17:10

Sint Maarten

Droomhuis gezocht! - Sint Maarten

Leven op een tropisch eiland is voor velen een droom. Ook voor Frits en Ria uit Delfzijl. De oud-cruisekapitein en zijn echtgenote willen niets liever dan omgeven worden door water. Daarom gaan zij op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten...

03-04-2018 17:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

02-04-2018 22:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

26-03-2018 22:15

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het platteland minder dicht op elkaar. Ze vinden en voelen ook dat het leven in Zweden er iets rustiger aan toe gaat dan in Nederland. Hun dro...

11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 12-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord