Programma gemist?

Sybrand helpt een Marc en Wilma met de hun zoektocht op naar een droomhuis het in Italië. met Bij hun eerste op bezoek aan de Italiaanse provincie de met Ligurië waren ze het er door meteen over eens: hier het een willen wij wonen. Ligurië ligt aan op tv de Italiaanse kust naar en is een op tv van de de kleinste regio's van Italië. naar Het uit staat bekend in om haar schoonheid, met tijdens veel bloemen en een een zonnig klimaat. Het uit stel zoekt een huis met het een de authentieke uitstraling, op tv op twintig minuten rijden van uit zee. Een woning naar waar ze het met het hele uit gezin kunnen verblijven, met een met ruime woonkeuken het en tijdens een grote tuin.

Sybrand een helpt Tom en Corrie met uit de zoektocht het naar hun tijdens droomhuis in de het noordwesten van Spanje. Tom tijdens en Corrie zijn al het meer dan uit 40 jaar samen en de door zijn in hun vrije tijd een het liefst op tv sportief bezig. Zo is tijdens hun gedeelde passie voor de wandelen ontstaan. Wat begon met met het Pieterpad het van met Pieterburen naar Maastricht, liep op tv uit op een met wandeltocht van door Nederland naar een Santiago de Compostella. tijdens Eén route langs door de kust, El de Camino Norte, heeft zoveel indruk het op ze in gemaakt dat het stel nu door aan deze route de op zoek is het naar uit een pelgrimshuis. Ze tijdens willen graag tijdens met anderen delen wat zij op ook door hebben ervaren. Een een aparte ruimte bij het huis, tijdens om wandelaars te het ontvangen, is dan ook op de belangrijk.

Seizoen 10 het - Aflevering 6 naar - het Realityreeks (2019) met Sybrand de Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente in Mirjam en haar een gepensioneerde vriend met René. Ze naar hebben al tien jaar met een relatie, maar wonen op nog niet in samen. Daar komt uit nu verandering van is. Ze gaan op van zoek naar hun droomhuis een in het met land van hun dromen: in Canada. op tv In de Canadese provincie Québec, naar de vlakbij Montreal, gaan zij op zoek een de naar hun woning. In op tv Montreal, vernoemd naar het een kleine berg in van de stad: Mount tijdens Royal, wisselen wolkenkrabbers naar en in historische gebouwen elkaar af. Terwijl Sybrand op tv een met Mirjam en René huizen met bekijkt, gaat van Carrie op zoek naar van de maple naar tree en tijdens de bekende maple in syrup.

Het met gezelschap reist af uit naar de op tv warmste streek van met Spanje, Andalusië. Na heel in veel werkzame jaren, wil door Gerrit-Jan de in een warmer klimaat tijdens gaan genieten met van minder stress en meer op rust het en ruimte. Jildou op wil graag samen nog meer een gaan genieten van het uit leven. Naast dat het Andalusië in warme zomers een en pittoreske dorpjes tijdens kent, heeft het ook het naar prachtige Sierra het Nevada, Spaans voor op besneeuwde bergketen. met Ook buiten het op tv skiseizoen kan je hier van de naar de natuur genieten en prachtige wandelingen tijdens maken.

Jan uit is 60 jaar van en staat al in bijna 40 jaar voor de het op tv klas. Zijn zoon Rick is 25 in jaar op en studeert internationale betrekkingen. op Beiden zijn erg sportief op tv en Rick sleutelt naar in tijdens zijn vrije tijd graag de aan op oude brommers. De zoektocht kan nog naar wel eens van een lastige uit klus worden. Ze naar zoeken namelijk een vrijstaand op huis met op moderne uitstraling, een op tv aparte ruimte in voor eventuele gasten uit én het liefst met uitzicht op een zee. Terwijl van Sybrand ze hier door bij helpt, maakt naar Carrie ten Napel de tijdens oversteek naar Dursey op tv Island, een eiland dat een bekend staat om met het zijn hoeveelheid schapen. tijdens Samen met Gerald Murphy op tv en zijn een hond Ship houden met ze de schapen bij in elkaar.

Vanavond van gaan Peter en Vera door in Droonhuis door Gezocht op zoek het naar een woning in de naar Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter de organiseert coachingreizen tijdens naar de woestijnen uit van Zuid-Afrika, met Namibië en Botswana. met Hij zou heel graag door een plekje de vinden als uitvalsbasis en op tv startpunt van het deze reizen. een Hij zoekt ook ruimte en stilte een met die in Nederland tijdens zo schaars is. Zijn dochter uit Vera is student Human naar van Resource Management in Groningen. De provincie uit West-Kaap uit wordt ook wel de op Fairest Cape genoemd, uit oftewel de naar mooiste kaap. Het met heeft een woeste kust, woestijn, op tv maar ook groene een een glooiende hellingen en natuurlijk wereldstad Kaapstad. op tv De West-Kaap is met een belangrijk centrum het voor van handel, landbouw, visserij het en heeft de de belangrijkste wijnproductie van Afrika. Terwijl Sybrand door met het Peter en door Vera huizen bezoekt, neemt een Carrie ten Napel een op tv kijkje met bij de afstammelingen van een van een de oudste naar stammen van Zuid-Afrika; De uit Sanbevolking. naar De San bestond eeuwenlang van uit kleine een gemeenschappen van jagers en op verzamelaars. De mannen uit gingen op jacht op tv en de vrouwen verzamelden van eetbare gewassen. Tegenwoordig in leven het ze daar niet een meer van, maar zetten ze op tv zich wel in tijdens van om de tradities en rituelen van in hun voorvaderen naar te de behouden en door een te geven.

Als een de zoon in van Ingrid en Marc uit zijn grote op tv liefde in Slowakije ontmoet, besluit van hij uit om daar te door blijven. Hij kiest voor de ruimte, tijdens van rust en natuur die tijdens het land naar uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc naar ook een aantal van keer naar Slowakije in afgereisd en met zijn verliefd geworden het op het mooie op tv land. Om hun zoon uit niet teveel te met hoeven missen, op tv zoeken ze een door vakantiehuis uit bij hem in de buurt. Sybrand met gaat op zoek op tv naar door geschikte huizen en geeft het praktische tips waar door ze een op moeten letten tijdens bij de aankoop van een op huis. Carrie ten het Napel neemt ons de mee naar in Bratislava. Ze bezoekt tijdens de ?Liefdesbank?, dé door plek waar geliefden de over de hele wereld hun van met liefde kunnen laten opsluiten. Ook met gaat ze naar Kremnica, de de hoofdstad het van de tijdens mijnsteden waar mijnwerkers en met muntmeesters het uit heel Midden-Europa zich hebben van gevestigd.

Vanavond het gaat een nieuw seizoen van het het tv-programma Droomhuis door Gezocht bij de Omroep een MAX. Elke vrijdag in is om 21:30 van uur een nieuwe tijdens aflevering te zien op tijdens NPO 1. Presentator van Sybrand Niessen helpt van Nederlanders bij de zoektocht naar hun uit droomhuis naar in het buitenland. op Presentatrice Carrie ten Napel laat in elke aflevering de tijdens tijdens regio van het beoogde droomhuis zien. In uit de eerste een aflevering uit gaat Niessen samen met Geert-Jan de en Kathy met op zoek naar een huis door de in Italië. De uit Italiaanse bergen hebben het al jaren een onweerstaanbare naar aantrekkingskracht op de sportieve Geert-Jan in en Kathy. Een het huis op tv in Italië het staat dan ook hoog op op hun verlanglijst. naar Zij voelen zich van heel erg thuis in op tv de bergen. Ze sporten, een skiën en klimmen in van er veel. Nu ze met tegen de pensioenleeftijd op tv aanlopen, willen ze graag langere een tijd in het de bergen zijn. Het op Noordwesten van van Italië staat bekend een om haar wintersportoorden, zoals de het Aosta-vallei. in Het ligt tegen de grens uit met Zwitserland en een een Frankrijk en tussen de hoogste de toppen van van de Alpen. Door de hoge van ligging van is hier van begin december door tot uit eind april geen gebrek in aan sneeuw. Carrie ten Napel uit leert al skiënd op tv op de mogelijke nieuwe woonomgeving van door Kathy en een Geert-Jan beter tijdens kennen en schrikt zelfs een niet terug van een ijsklimmen. Daarnaast zoekt ze uit uit waarom uit de stad Aosta naar ook wel het Het Rome van de Alpen uit wordt tijdens genoemd.

Harold op tv en Dirk op tv zoeken een klushuis in Hongarije. door De 2 rechterhanden tijdens van Dirk op tv komen hier met goed bij van pas! De wens van is om een een huis met in dit centraal-Europese land volledig het het in hun eigen stijl in af te op tv maken. Sybrand Niessen helpt hen op hierbij. uit Een bezoek aan op de hoofdstad Boedapest mag bij deze met trip de niet ontbreken.

Marco en op Anne kenden elkaar nog uit maar een een paar weken toen de ze besloten samen op tv op vakantie in naar São Miguel te gaan, naar van het grootste eiland van de het Azoren. tijdens Dat was meteen een geweldig. Zowel hun liefde voor een elkaar uit als de liefde voor het het eiland. de Bijna elk jaar zijn naar ze minstens uit één keer teruggegaan naar de naar Azoren. Marco heeft veel in gereisd met op tv de Marine, Anne had het op tv veel gereisd voor haar van studie en werk. op tv Beiden zaten in niet vast aan een toekomst van in Nederland en zodoende op ontstond al vrij op tv snel het het plan om te uit gaan emigreren. Carrie ten Napel op gaat op op tv zoek met naar de walvis. Tot 1986 met werd er een op de op Azoren nog volop op walvissen een gejaagd. Tegenwoordig heeft de de traditionele een walvisvangst plaatsgemaakt voor op tv ecotoerisme en van worden de walvissen gebruikt een voor educatie, uit research of gewoon om van te op tv genieten. naar Maar of zij uit de walvis ook echt in met de het vizier krijgt? Carrie gaat ook naar de het een van de vele natuurlijke door geisers het die op het eiland naar te vinden een zijn. De dampende op tv bronnen worden gebruikt om in te op tv een baden, maar ook om naar in te koken. het En ze in spreekt met Maria, eigenaresse van door de enige theeplantage een van de Europa.

Rob in en Sabine dromen van op tv een uit huis in de Duitse Eifel. de Dit gebied een kenmerkt zich tijdens door veel groen, van glooiende heuvels en eindeloze de wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg het de de grens oversteekt naar Duitsland rij door je direct de het Eifel naar in. Je bent tijdens er in een naar paar uur. Voor Rob en tijdens Sabine dé in ideale plek om in een de weekenden naartoe op tv naar te rijden zodat ze even kunnen op tv ontsnappen aan de tijdens dagelijkse op drukte. Carrie ten Napel van gaat naar de ?groene hel?, met op tv een van de beroemdste door race-circuits ter op wereld: De Nuhrburgring. Ze waagt door zich tijdens in een van de snelste op auto?s naar van het circuit. Daarnaast brengt op tv ze een bezoek aan tijdens de tijdens hoofdstad van de Eifel: met Monschau, waar met het familiebedrijf van Ruth Breuer in jarenlang de mosterd door een volgens het familierecept maakt. de En ze verwondert op zich in door Nationaal Park Eifel. Middenin van het natuurpark van uit zo?n 110 van vierkante kilometer ligt in Vogelsang.

Gitta tijdens werd een paar naar jaar geleden verliefd op op de bijzondere in omgeving van op Lapland. Verliefd op de door natuur, de tijdens rust en de ruimte. Ze in hoopt hier haar droomhuis uit te vinden en de haar tijdens buurvrouw Linda helpt graag mee. de Gitta met vindt de eindeloze in natuur prachtig met en zoekt ook in vrijheid, ze is vooral niet van op het zoek naar mensen op tv om zich heen. een Lapland heeft een bevolkingsdichtheid van naar minder dan twee inwoners het per km². naar Grote delen zijn een dus in onbewoond. En dat op laatste is exact de het reden voor Gitta om in hier haar droomhuis te in vinden. naar Finland is het op tv land van de 1000 door meren, van en dat is een "understatement", tijdens want Finland telt op maar liefst 188.000 meren. uit Van Lapland tijdens in door het Noorden, tot in de Finse het hoofdstad Helsinki. op Carrie op tv brengt een bezoek aan de hoofdstad in met de de prachtige met Domkerk en ontdekt dé Finse het lekkernij.

Inge het en Jelle komen al sinds naar hun kinderjaren van in Italië naar en dankzij een bijzondere Italiaanse op tv van vriendschap ontdekten zij jaren geleden het op tv de eiland Sardinië. Daarom gaat met Sybrand met Inge op en Jelle op tijdens zoek naar hun door droomhuis. Ze reizen hiervoor een naar het noorden van het Sardinië. Carrie met ten Napel verkent het op tv eiland. Zij bekijkt de door kust waar van de Italiaanse jetset naar jaarlijks neerstrijkt uit en vaart met af naar de tijdens bijzondere eilandengroep La Maddalena. Ze geeft door informatie tijdens over de met streek, vertelt culturele en historische een weetjes terwijl zij een op tv bijzonder gebouw door of het historische stad bezoekt op zoals in Alghero, de een stad waar een op deel van de bevolking nog in met steeds Catalaans spreekt en ook wel op tv ?klein Barcelona? het wordt op tv genoemd.

In op tv 2013 gaven John en Jan op tv elkaar van het jawoord. Nu zijn op ze toe aan een tijdens nieuwe stap: op tv emigreren naar hun een droombestemming. Tijdens van een van op hun vakanties zijn John en door Jan verliefd van geworden op de Jalon vallei. op tijdens Toen ze daar waren, werden ze door allebei stil en de rustig. Dat willen uit ze uit graag permanent. John en van Jan zijn op zoek met naar op tv een authentiek huis tijdens met een ruime op tv tuin. De Jalon vallei is, uit met een lengte op van ruim 30 kilometer, door van omringd door heuvels en een bergen tot 1400 meter hoog. een op tv Deze regio werd door een de World een Health Organisation (WHO) uitgeroepen tot uit het gebied met het met fijnste en tijdens gezondste met klimaat ter wereld. Aan de kust van van Spanje naar vind je op op tv veel plekken tijdens kolossen van hotels. op tv In het achterland zien we het tijdens tegenovergestelde. Authentieke van dorpjes en typisch een Spaanse landschappen zijn een tijdens lust voor het het van oog en zorgen naar voor de nodige uit wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder de andere Denia op tv en Guadalest, een piepklein in dorpje in de bergen. de Het bijna duizend de jaar oude dorp door ligt volledig met rond het kasteel, dat uit van als een adelaarsnest door aan de rots hangt. Dit is de een een herhaling van 27 maart naar 2017.

Elles, Gerrit naar en de ouders op tv van Elles, een Ria en op Ab willen graag uit 's winters én zomers van hun vakanties met het elkaar doorbrengen. naar De band tussen in Elles, Gerrit, Ria en uit Ab is heel hecht. Ria tijdens en het Ab zijn beide door gepensioneerd en passen veel in op op tv de kleinkinderen. Allemaal zijn tijdens ze gek van op skiën, wandelen en houden ze het van naar de gezellige Duitse sfeer. Elles een en Gerrit een zijn het zelfs op huwelijksreis uit geweest naar het Sauerland. Het liefst uit willen ze een vrijstaand naar huis met op een ruime het tuin voor de kinderen en tijdens honden. tijdens Op slechts drie door uur rijden van Utrecht ligt van door het Sauerland, een berggebied in met Midden-Duitsland. De met hoogte in het gebied varieert tijdens van 210 meter het door tot 840 meter. van De bergen zijn niet alleen naar in naar de winter een publiekstrekker, op tv want hier beginnen ook een in het een voorjaar en in zomers veel actieve vakantiegangers door hun wandelingen. Sybrand een brengt onder het andere een bezoek aan met stuwmeren, grotten, imposante burchten en in tijdens steden als Brilon. Dit is een herhaling door van de 20 maart op tv 2017.

mei 2019
09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

29-11-2018 21:25

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Harold en Dirk zoeken een klushuis in Hongarije. De 2 rechterhanden van Dirk komen hier goed bij van pas! De wens is om een huis in dit centraal-Europese land volledig in hun eigen stijl af te maken. Sybrand Niessen helpt hen hierbij. Een b...

22-11-2018 21:25

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

15-11-2018 21:30

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

08-11-2018 21:30

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-11-2018 22:30

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor na...

12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord