Programma gemist?

Sybrand het gaat met het Albert en Tamara uit op zoek naar een droomhuis in op Italië. de Bijna iedere vakantie brengen de Albert en Tamara in een de Italiaanse natuur de door en vooral op tv Albert op tv heeft een grote naar liefde voor de bergen, op al van jongs af tijdens aan. Ze het zijn inmiddels uit ruim zes jaar bij op elkaar en een zijn op zoek naar een de authentiek vrijstaand huis met met een tijdens grote op tv tuin met olijfbomen en uitzicht door op naar zee en de bergen. De van regio Abruzzo op ligt in het midden op van Italië, met op ruim een uur door rijden van Rome. uit Ondanks naar de nabijheid van naar deze wereldberoemde stad, is Abruzzo nog uit redelijk met onontdekt. En dat is van gek, want met een 4 natuurparken, een pittoreske oude door dorpjes en een naar afwisselende kustlijn is er meer door dan genoeg de te zien. met Sybrand bezoekt onder uit meer het dorpje Scanno, bekend een vanwege de traditionele het kostuums die op al sinds de 18e eeuw op met worden gedragen en zijn op tv goudsmeden. Op weg een van het ene huis naar uit uit het andere, zien we een langs de in kust de unieke Trabocchi: houten tijdens vissershutten die op tv op de monumentenlijst in staan. Tot slot met brengt Sybrand een bezoek aan in met San Gabriele. In grote getalen de trekken pelgrims een naar dit bedevaartsoord aan door de voet van de de Grand de Sasso. Dit is een herhaling van de 3 door april 2017.

Sybrand op Niessen gaat samen met tijdens John en Jan op op een zoek naar een huis naar in Spanje. In een 2013 gaven John tijdens en Jan elkaar het de jawoord. de Nu zijn ze toe aan in een nieuwe stap: de emigreren naar hun de droombestemming. Tijdens uit een van hun vakanties in zijn John en van Jan verliefd het geworden op de de Jalon vallei. Toen ze daar op tv de waren, werden ze allebei naar stil en rustig. Dat willen op tv naar ze graag permanent. met John en Jan zijn met op zoek uit naar een authentiek huis het met een ruime tuin. De in Jalon vallei tijdens is, met een tijdens lengte uit van ruim 30 kilometer, het omringd door heuvels en naar bergen tot 1400 in meter hoog. Deze het regio werd door de door naar World Health Organisation (WHO) uitgeroepen tot een het de gebied met het fijnste en met gezondste klimaat ter het de wereld. Aan de kust van op Spanje vind je op een veel plekken kolossen op tv van hotels. In op tv het van achterland zien we een het tegenovergestelde. Authentieke met dorpjes en typisch Spaanse landschappen uit zijn een op tv lust voor het oog van en zorgen voor de de nodige wauw-momentjes met in bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere tijdens Denia en de Guadalest, een piepklein naar dorpje in de uit bergen. Het bijna duizend met jaar met oude dorp ligt in volledig rond door het kasteel, dat de als een adelaarsnest aan de een rots in hangt. Dit is een herhaling van van 27 maart naar 2017.

Sybrand Niessen zoekt op tv samen met Elles, in Gerrit en de de ouders van op Elles, een Ria en Ab, een huis in uit het Sauerland, in Duitsland. de Elles, Gerrit en de ouders van naar Elles, Ria een en naar Ab willen graag 's winters én een zomers hun vakanties op met een elkaar doorbrengen. door De band tussen het Elles, Gerrit, Ria door en Ab is heel de hecht. Ria in en Ab zijn beide naar gepensioneerd en passen veel op het de kleinkinderen. door Allemaal zijn ze op tv gek van op skiën, wandelen en houden naar ze van de in gezellige Duitse sfeer. Elles op en met Gerrit zijn zelfs op naar huwelijksreis geweest naar de het Sauerland. Het met liefst willen ze een op tv vrijstaand huis met tijdens een ruime tuin voor tijdens de kinderen en een honden. Op het slechts drie uur rijden een van Utrecht ligt in het de Sauerland, een berggebied in Midden-Duitsland. door De het hoogte in het gebied in varieert tijdens van 210 meter tijdens tot 840 meter. De bergen een zijn door niet alleen in de winter in een publiekstrekker, want hier de beginnen ook in de het voorjaar op en zomers veel op actieve vakantiegangers hun wandelingen. tijdens Sybrand op brengt onder het andere een bezoek in aan stuwmeren, grotten, op imposante burchten en steden uit als Brilon. Dit is een een herhaling in van 20 maart uit 2017.

Samen door met Richard en naar Frieda gaat Sybrand Niessen op met zoek in naar een droomhuis in het naar prachtige zuiden van op Portugal: de Algarve. een door Frieda en Richard wonen een samen, en op tv hebben allebei twee kinderen uit uit een van eerdere relatie. Ze voelen tijdens zich helemaal thuis in Portugal, op tv met ze houden van het Portugese klimaat door van en de gemoedelijkheid van tijdens de mensen. tijdens Hun droom is een typisch met Portugees (wit) huis met met een overdekt de terras waar in ze buiten kunnen zitten, ook op tv het als het regent. De Algarve het is het van kustgebied van Zuid-Portugal dat geroemd wordt van om de in adembenemende kliffen, witte met stranden en op tv kraakheldere zee. de Sybrand brengt een een bezoek aan natuurpark op Ria Formosa, een 60 kilometer uit lange gordel met van eilanden vol in flora en fauna. Deze plek op een is van groot belang naar voor de trekvogels, want het het is van de schakel tussen naar Europa en de Sahara uit van Afrika. Daarnaast bezoekt naar Sybrand de door Antoniuskerk op tv in Lagos en het 19e-eeuwse Paleis met Estoi waar van de tuinen zijn geïnspireerd uit op de tuinen op tv uit van Versailles. Tot slot gaat hij naar langs een bij één van de weinige tijdens in nog bestaande steenbakkerijen van de op Algarve de waar ze terracotta op tegels maken op de de Portugese manier. Dit is een herhaling op door van 13 maart op tv 2017.

Marja op tv en Henk wonen nu nog een in de op provincie Zuid-Holland, uit maar gaan samen de met Sybrand Niessen naar op zoek op tv naar hun droomhuis op Isle op of Man. Marja in en Henk zijn al uit op tv meerdere keren op door Isle of Man op vakantie tijdens geweest, hebben het hele in eiland verkend het en vinden de het prachtig. Ze werken hard in en zijn door op zoek uit naar rust. Beiden zijn erg in gecharmeerd door van de mensen, tijdens het landschap en de Engelse met door humor en vooral Henk is gecharmeerd in van naar de stoomtreinen! tijdens Het droomhuis van het Marja en Henk moet vrijstaand met zijn de en de mogelijkheid hebben om een door van treinbaantje in de tuin de aan te leggen. Middenin de van Ierse Zee, ten noordwesten met van Engeland, ligt van het eiland Man. naar Een heuvelachtig tijdens eiland van met slechts 50 een kilometer lang en 21 kilometer breed. tijdens in Er wonen inmiddels uit ruim 85.000 mensen. naar Het eiland heeft zijn onafhankelijkheid tijdens behouden en het beschikt naast de een Britse Pond ook over een van een eigen muntstelsel, postzegels en door regering. Isle of Man met heeft een reputatie op op het gebied van TT-races uit de die elk jaar in juni op plaatsvinden. in De TT van het door eiland bestaat op tv al meer dan het 100 jaar en is wereldwijd uit bekend. Sybrand een brengt onder andere een van bezoek aan het Gaiety op Theatre in de op tv tijdens hoofdstad Douglas, het kleine op eilandje Calf het of Man, St. Patrick’s Eiland het en Laxey aan een de oostkust van op het eiland. Dit is een op tv herhaling van 6 tijdens maart het 2017.

Sybrand Niessen gaat uit op samen met Wilfried, Nicole en haar door de moeder Hèlene op zoek naar op tv een met droomhuis op het Spaanse eiland van Ibiza. Nicole en op tv Wilfried trouwden op in 2015 in Ibiza en de droomden toen naar al in van een leven een samen op dit eiland. Nicole met heeft al het een tijd op Ibiza een gewoond en wil heel een graag in terug. Inmiddels is van zij getrouwd met de de man van van haar dromen en is tijdens ook hij de verknocht geraakt aan het eiland. een Ze zoeken een een huis in met een authentieke uitstraling, met met uitzicht op zee, door veel groen en de rustig gelegen. Ibiza het staat bekend om het de in prachtige baaien en azuurblauwe zee. Het naar eiland naar heeft echter meerdere gezichten. een Vlakbij de grootste met dansfeesten van op Europa kun je mediteren van op een verlaten op tv strand, of ontspannen op door een ecologische boerderij. uit In de jaren het 70 in vierde de hippiebeweging een hoogtij op Ibiza. Je de kunt tijdens het eiland eigenlijk niet verlaten tijdens zonder een hippiemarkt naar te hebben bezocht. Sybrand tijdens bezoekt daarom door hippiemarkt Las Dalias. Tot naar slot uit brengt Sybrand een bezoek aan van Dalt Vila een (de hoge stad), het oudste een stadsgedeelte naar van de hoofdstad van met Ibiza. De uit stad wordt omringd door stadsmuren in die naar bescherming moesten naar bieden tegen aanvallen van buitenaf. naar De stad staat op door de het Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is een op tv herhaling van 27 tijdens een februari 2017.

Sybrand op tv Niessen zoekt een droomhuis van voor een Elise en Sjoerd de in Zweden. Ze naar zijn op zoek naar een op tv authentiek huis van hout van op in het platteland. De omgeving de op het platteland spreekt uit Elise en Sjoerd in aan. van Er is naar meer ruimte, de mensen leven op door het platteland minder op tv van dicht op elkaar. Ze uit vinden en voelen ook dat uit het leven in de Zweden er in iets het rustiger aan toe de gaat dan in Nederland. Hun op droom is uit op een dag zoveel mogelijk zelfvoorzienend uit te kunnen leven. op Ze zijn van op op zoek naar een authentiek huis door van hout op het tijdens platteland, uit een soort 'Pippi in Langkous-huis', met een in tuin en zonder directe buren. in Het zuiden naar van Zweden staat uit bekend om met zijn glooiende heuvels, tijdens bezaaid met op glinsterende meren en groene bossen. Sybrand het bezoekt naar onder andere de historische plek tijdens Kalmar slott. tijdens Ook wordt op er een bezoek gebracht aan naar de stad het van politie inspecteur de Kurt Wallander. Dit is de het hoofdpersoon uit de op tv boeken die schrijver tijdens Henning van Mankell wereldberoemd maakte. Dit is op een van herhaling van 20 februari uit 2017.

Christa naar en Rinus op dromen van een zonnig op en rustig leven met in Portugal. Samen met Sybrand door door gaan ze op zoek om deze tijdens droom op te verwezenlijken. Christa en van Rinus zijn 38 jaar op tv naar getrouwd. Christa is vrijwilliger met voor dementerende ouderen op en Rinus is naar docent techniek. Ze de verhuisden van Noord-Holland naar met Flevoland en koesteren van samen al naar heel lang een wens op tv die zich buiten de Nederland afspeelt: uit wonen in op Portugal om daar een zonnig en op tv rustig leven te in leiden. Hun de droomhuis ligt in een tijdens gebied naar tussen Porto en Lissabon. Verder bezoeken op we het huis een door van de in 2012 overleden door schrijver en dichter naar Gerrit Komrij. In tijdens een klein dorp in tijdens het groene door hart van Midden-Portugal met streek hij de in 1988 neer met van zijn partner Charles Hofman. een Goede de vriend Arie in Pos leidt ons rond in het van witte landhuis, waar met Charles na het uit overlijden van Gerrit op een is blijven wonen. Dit door is een herhaling van 4 een april met 2016.

Anja het en Bert zoeken hun tijdens droomhuis in de Franse een Drôme. in Sybrand gaat met ze de op zoek. Anja uit en Bert naar dromen er al een aantal door jaar op tv van om door samen een huis in Frankrijk te met kopen. Op dit in moment hebben ze met een latrelatie, maar op tv ze zijn toe op aan een met nieuwe stap in van hun leven. de Ze zoeken hun droomhuis naar in de Drôme, de een departement een in het naar zuidoosten van Frankrijk uit dat zich uitstrekt naar langs de gelijknamige zijrivier van op tv de Rhône. Sybrand gaat een met uit ze op het zoek en neemt ze mee naar het met een wonderbaarlijk paleis dat werd gebouwd naar door de een lokale postbode. Verder door bezoeken we schrijfster tijdens Hendrickje Spoor. Ze is naar de dochter van tijdens André Spoor, de in van het 2012 overleden legendarische van journalist en voormalig hoofdredacteur van naar NRC Handelsblad. van In haar boek tijdens ‘Vader en Dochters’ het schetst zij een met ontwapenend menselijk de portret van haar vader. Dit op is een op herhaling van 28 in maart 2016.

Ineke in wil nieuwe herinneringen maken in van een droomhuis tijdens in Italië. door Sybrand helpt haar met haar op tv op tv zoektocht. Sinds Ineke tijdens op haar negende met de haar ouders op vakantie in ging naar Italië, een is dit haar tweede door vaderland. Door tijdens persoonlijke omstandigheden is het op tv er met nooit van gekomen het om er daadwerkelijk een te gaan wonen. het Na een periode het van rouw tijdens is Ineke nu klaar door voor een het nieuwe stap in haar leven. met Samen met haar zus tijdens Annemie uit gaat ze op zoek door naar in een nieuwe plek om nieuwe de herinneringen te de maken. Ze de zoekt haar droomhuis in de in wijnregio van Piemonte, in het noordwesten op tv van Italië. Verder in bezoeken we dirigent Jan Willem met de met Vriend en zijn gezin in een hun op huis in Toscane. Jan Willem naar is chef-dirigent en het artistiek directeur van op tv Orkest van een het Oosten. Dit is uit een herhaling van op 14 maart van 2016.

Sybrand Niessen keert in terug de naar enkele het stellen die hij heeft geholpen de bij het op vinden van hun droomhuis. het Al op tv jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders naar die het dromen van een huis in in het buitenland. het In deze aflevering door nemen we u in mee terug uit naar de huizenzoekers. Leven in ze inmiddels hun droom? op tv Wat hebben ze met veranderd? En zijn de ze opgenomen in de met gemeenschap? Rob van en Anita zochten een het aantal jaar geleden een een van woning in Hongarije en uit mogen zich het nu de gelukkige met eigenaren noemen van hun van droomhuis. Han en de Dinie vonden hun met droomhuis in op tv Tsjechië. En Henny op tv ging op zoek naar het haar droomhuis in door Calabrië, heeft ook tijdens zij haar droom tijdens kunnen waar tijdens maken? Dit is een herhaling van de 23 maart in 2013.

We naar maken kennis met Marcia het en Theo. Zij zoeken een een uit huis in Lapland. Theo en op tv Marcia gaan door al jaren op een vakantie in naar het prachtige uit Finland, dat bekend staat om zijn uit rendieren en de met Kerstman. Voor Theo naar en met Marcia is de tijd gekomen het dat ze een van een huisje voor zichzelf het willen hebben. Niet zomaar een huis, op tv maar een uit huis gemaakt van traditionele naar kelo-boomstammen. met Sybrand Niessen bezoekt met het hen drie potentiële droomhuizen. een Verder een krijgen we een door kijkje in op tv het leven van voetbaltrainer Job op tv Dragtsma. Deze oud-trainer van op tv Volendam en in AZ door heeft als coach van de Finse voetbalclub FC Inter door Turku de tot grote hoogte gebracht van en woont in al jaren in de de oudste stad van Finland, van Turku. Dit is een herhaling de van 5 januari de van 2013.

We bezoeken door een in aantal dromers die de afgelopen op tv jaren met hebben gezocht naar hun droomhuis. de Wat een gebeurt er als de cameraploeg een weg is? met Sybrand Niessen uit bezoekt een aantal op mensen die een droomhuis zochten in met onze een hulp. Hebben ze hun op droomhuis gevonden? Sybrand een bezoekt allereerst Bem van Frederikse. Vanaf met haar 16e woonde ze door voor een door langere periode in Parijs en door wilde dolgraag terug naar een haar door geliefde Frankrijk. Ze door zocht in 2015 het een droomhuis in de door regio Aquitaine, van voor maximaal 200.000 euro. Goede het vriendin Celine hielp op op tv haar mee. Ook gaan we van langs bij Ineke Spoorenberg. Haar uit hele leven droomde door ze van van een in huis in Italië. een In maart 2016 ging Sybrand met door het haar mee naar de regio Piemonte het in op de hoop een de droomhuis voor maximaal 150.000 euro het te vinden. van Sybrand liet Ineke en op haar zus Annemie tijdens destijds 3 droomhuizen in zien. met Heeft zij haar droomhuis gevonden? Tot uit slot reisde de Sybrand in op 2013 met Theo en Karin door af door naar Zuid-Spanje. Voor maximaal 225.000 de euro hoopten uit zij daar een het mooi op Spaans pareltje te in vinden. Hoe gaat het nu uit met tijdens hen?

Sybrand gaat in met Albert en Tamara naar op zoek uit naar in een droomhuis in Italië. op Bijna iedere vakantie de brengen Albert en een Tamara in de Italiaanse natuur in in door en vooral met Albert heeft een grote liefde van voor de de bergen, al van jongs een af aan. met Ze zijn inmiddels ruim zes de jaar bij elkaar tijdens en tijdens zijn op zoek naar uit een de authentiek vrijstaand huis van met een grote in tuin met olijfbomen een en uitzicht op zee en uit de bergen. De regio uit Abruzzo ligt door in het midden met van Italië, op van ruim een het uur rijden van Rome. het Ondanks de nabijheid van tijdens deze wereldberoemde stad, op is Abruzzo nog door redelijk het onontdekt. En de dat is gek, want met op 4 natuurparken, in pittoreske oude dorpjes en met een afwisselende met kustlijn is er op meer dan genoeg van te zien. Sybrand door bezoekt onder meer op het dorpje Scanno, bekend de vanwege de traditionele van kostuums die al sinds tijdens van de 18e eeuw worden gedragen uit en zijn goudsmeden. Op door weg van uit het ene huis van naar het van andere, zien we langs op tv de kust de met unieke uit Trabocchi: houten vissershutten die op de op monumentenlijst staan. Tot een slot brengt de Sybrand een bezoek door aan San Gabriele. in In op grote getalen trekken een pelgrims naar dit bedevaartsoord aan de in voet naar van de Grand uit Sasso.

Sybrand een Niessen gaat door samen met John en Jan op op zoek naar een door huis in in Spanje. In 2013 gaven in John op en Jan een elkaar het jawoord. Nu zijn ze naar toe aan van een nieuwe met stap: emigreren naar hun droombestemming. het op tv Tijdens een van door hun vakanties zijn in John en Jan verliefd geworden op op de Jalon tijdens vallei. Toen het ze daar waren, werden ze door de allebei stil en rustig. de Dat willen ze graag door permanent. John en het Jan zijn op zoek het door naar een authentiek huis met een in naar ruime tuin. De Jalon vallei is, het met een lengte een door van ruim 30 kilometer, omringd van door heuvels en bergen naar een tot 1400 meter hoog. op tv Deze regio werd door de op tv World tijdens Health Organisation naar (WHO) uitgeroepen tot het een gebied met het fijnste de en gezondste het klimaat ter wereld. de Aan de kust op van Spanje vind je op met veel plekken kolossen tijdens van van hotels. In het uit achterland zien uit we het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes van en met typisch Spaanse landschappen zijn een naar lust voor het oog tijdens en zorgen voor het de nodige met wauw-momentjes de bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere uit de Denia en Guadalest, een piepklein dorpje uit in uit de bergen. Het tijdens bijna duizend jaar oude dorp door ligt op tv volledig rond het kasteel, dat tijdens als een naar adelaarsnest aan de rots door op tv hangt.

augustus 2017
30-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

29-06-2017 19:00

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

28-06-2017 19:00

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

15-06-2017 19:05

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

We maken kennis met Marcia en Theo. Zij zoeken een huis in Lapland. Theo en Marcia gaan al jaren op vakantie naar het prachtige Finland, dat bekend staat om zijn rendieren en de Kerstman. Voor Theo en Marcia is de tijd gekomen dat ze een hu...

10-04-2017 21:15

Hoe gaat het met de dromers?

Droomhuis gezocht! - Hoe gaat het met de dromers?

We bezoeken een aantal dromers die de afgelopen jaren hebben gezocht naar hun droomhuis. Wat gebeurt er als de cameraploeg weg is? Sybrand Niessen bezoekt een aantal mensen die een droomhuis zochten met onze hulp. Hebben ze hun droomhuis ge...

03-04-2017 21:15

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

27-03-2017 21:20

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 30-06-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord