Programma gemist?

Paula uit en John wonen in op tv een agrarisch dorpje tijdens in Noord-Holland. het De omgeving op is prachtig, maar van voor Paula en John op toch net de iets te druk en daarom gaan uit ze op zoek naar met naar hun droomhuis uit in Schotland. John de was 20 toen hij tijdens voor het eerst in van Schotland kwam. tijdens Hij voelde met zich er gelijk thuis en door zag zichzelf uit al wonen op tv in een hutje op de tijdens Highlands, op tv die droom is nooit van meer weggegaan. Paula van deelt inmiddels ook die liefde de voor het land. het het Sybrand Niessen biedt de uit dromers een helpende hand. Daarnaast van krijgen we de een rondleiding het in het historische kasteel van met Josine en Paul de Veenhuijzen. Het kasteel met tijdens met 40 kamers, 4 torens, 42 het openhaarden geldt als met het best bewaarde op op tv 16e eeuwse kasteel van Schotland. Dit het is een herhaling naar van 19 januari naar 2013.

Ze in willen graag een woning met in het geboorteland een van Janja. Gerard wil naar een tijdens huis op de het platteland, terwijl Janja de met voorkeur geeft aan een in appartement in naar de stad. Aan Sybrand Niessen van op de schone taak in om de verschillende wensen door en meningen naar in goede banen uit te leiden. Daarnaast krijgen we een kijkje de met in het leven van Minke naar van Ingen. Samen met naar haar man kocht de ze in het het de jaar 2000 een oude ruïne in op tv Istrië. Deze van ruïne op hebben ze vervolgens een helemaal opgeknapt tot een op tv prachtige villa. Dit door is een herhaling van een 12 januari op 2013.

Het op stel is het liefst een 365 dagen per een jaar buiten. En op tv daarom gaat Sybrand met het hen op zoek van naar naar hun droomhuis op La door Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand het op beroemde telescopen en de tijdens vulkaan die in 1971 een voor het laatst actief van op was.

Sybrand naar gaat met Hans en de Hélene op zoek naar een de hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar in door de westkust van Frankrijk; naar het departement in Vendée. Dankzij de vele van ruïnes duiken zij even terug met in op de tijd en ook op tv ontdekken zij het Groene tijdens in Venetië van Frankrijk.

Sybrand op gaat met van Albert en Tamara op naar zoek naar een droomhuis op tv in door Italië. Bijna iedere vakantie brengen de Albert op en Tamara in door de Italiaanse natuur door op en vooral Albert in heeft een grote liefde voor de de bergen, al tijdens van het jongs af aan. Ze zijn op inmiddels ruim door zes jaar bij met elkaar en uit zijn op van zoek naar een authentiek vrijstaand in huis met een grote uit tuin tijdens met olijfbomen in en uitzicht op zee en de naar bergen. De regio uit Abruzzo een ligt in het op midden van een Italië, op ruim een uur rijden op tv op van Rome. Ondanks de met nabijheid van deze naar wereldberoemde stad, is Abruzzo in nog redelijk onontdekt. de En dat met is gek, want met met 4 een natuurparken, pittoreske oude dorpjes het en een afwisselende kustlijn is van er op tv meer dan genoeg te zien. op Sybrand bezoekt de onder meer het de dorpje op Scanno, bekend vanwege de traditionele kostuums in die al naar sinds tijdens de 18e eeuw naar worden gedragen en in zijn goudsmeden. Op weg op tv van het ene huis naar tijdens het op tv andere, zien we langs met de kust tijdens de unieke Trabocchi: houten van vissershutten die op de met op tv monumentenlijst staan. Tot door slot brengt Sybrand een bezoek aan een San Gabriele. in In op tv grote getalen trekken pelgrims naar een dit bedevaartsoord aan de op voet van de door de Grand Sasso. Dit is een herhaling een van 3 april uit 2017.

Sybrand Niessen gaat de samen met John het en Jan door op zoek naar een op huis in Spanje. op In 2013 door gaven John en in Jan de elkaar het jawoord. Nu de zijn ze toe aan een van nieuwe stap: emigreren op met naar hun droombestemming. Tijdens een van het hun vakanties zijn in John en tijdens Jan in verliefd geworden op de Jalon vallei. van Toen door ze daar waren, werden uit ze tijdens allebei stil en rustig. Dat door willen ze graag op tv permanent. op John en Jan zijn op door zoek naar met een authentiek huis met de een ruime tuin. De het Jalon vallei uit is, met een lengte naar van de ruim 30 op kilometer, omringd door met heuvels en bergen tijdens tot 1400 meter hoog. met Deze regio werd door de het World Health Organisation het (WHO) uitgeroepen tot tijdens het het gebied met het fijnste en tijdens gezondste klimaat op tv ter wereld. met Aan de kust van Spanje uit vind met je op veel plekken van kolossen van op hotels. In het achterland naar zien we het het tegenovergestelde. Authentieke door dorpjes en typisch uit Spaanse landschappen met zijn een lust een voor het oog en zorgen met voor het de nodige wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand de bezoekt onder het andere Denia tijdens en Guadalest, een piepklein tijdens dorpje in in de bergen. op tv Het bijna duizend jaar oude dorp door ligt volledig rond op het het kasteel, dat als het een adelaarsnest een aan de rots uit hangt. Dit is een herhaling van van 27 maart op tv 2017.

Sybrand Niessen zoekt de het samen met Elles, Gerrit op tv en de van ouders van Elles, Ria en op tv Ab, een door huis in het Sauerland, Duitsland. door Elles, uit Gerrit en de ouders de van van Elles, Ria en Ab door willen graag op tv 's winters én een zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. tijdens De naar band tussen Elles, de Gerrit, Ria en Ab is een heel hecht. de Ria en uit Ab zijn beide een gepensioneerd en het passen veel op de kleinkinderen. Allemaal van zijn ze gek door tijdens op skiën, wandelen en houden tijdens ze van de uit gezellige Duitse sfeer. van Elles het en Gerrit zijn op tv zelfs op huwelijksreis geweest op tv naar het door Sauerland. Het liefst willen ze van een vrijstaand het huis met een ruime tuin een voor de op tv kinderen en honden. op tv Op slechts tijdens drie uur rijden van Utrecht op ligt op het Sauerland, een berggebied in het Midden-Duitsland. De hoogte in tijdens het gebied op tv varieert van 210 meter op tot 840 meter. het De bergen van zijn niet op alleen in de winter een op tijdens publiekstrekker, want hier een beginnen ook in het voorjaar en van de zomers veel actieve vakantiegangers hun wandelingen. uit Sybrand brengt onder de op andere een bezoek aan stuwmeren, grotten, het imposante burchten en uit een steden als Brilon. Dit met is een herhaling met van 20 maart op 2017.

Samen met op tv Richard uit en Frieda gaat Sybrand de Niessen op zoek naar met een droomhuis in het in met prachtige zuiden van uit Portugal: de Algarve. Frieda en in Richard op wonen samen, en hebben allebei de twee de kinderen uit een eerdere relatie. Ze op tv voelen zich helemaal op tv de thuis in Portugal, ze de houden van het uit Portugese klimaat en de gemoedelijkheid op tijdens van de mensen. Hun droom een is een typisch naar Portugees (wit) huis met een het een overdekt terras waar ze buiten in kunnen zitten, ook de als uit het regent. De naar Algarve is het door kustgebied van Zuid-Portugal dat geroemd het wordt om uit de adembenemende kliffen, witte de stranden en kraakheldere zee. tijdens Sybrand brengt een door bezoek uit aan natuurpark Ria Formosa, van een 60 met kilometer lange met gordel van eilanden vol flora en op tv fauna. een Deze plek is van de groot belang voor de een trekvogels, door want het de is de schakel op tv tussen Europa en de naar Sahara van Afrika. het Daarnaast bezoekt uit Sybrand de Antoniuskerk in Lagos in en tijdens het 19e-eeuwse Paleis Estoi waar de naar tuinen op zijn geïnspireerd op een de tuinen naar van Versailles. Tot met slot gaat hij langs bij één op tv van de op weinige nog bestaande steenbakkerijen met van door de Algarve waar ze in terracotta tegels maken een op in de Portugese manier. Dit is een uit herhaling van met 13 maart in 2017.

Marja en door Henk wonen in nu nog in in de provincie Zuid-Holland, maar gaan van samen met Sybrand het Niessen op tijdens zoek naar hun droomhuis de in op Isle of Man. Marja in en Henk zijn het al meerdere keren door op Isle of de Man een op vakantie geweest, hebben in het hele eiland uit verkend en vinden op tv het prachtig. Ze werken hard de en door zijn op zoek met naar rust. Beiden zijn tijdens erg tijdens gecharmeerd van de mensen, naar het landschap en de Engelse tijdens het humor en vooral Henk is uit gecharmeerd van de de stoomtreinen! Het met droomhuis van door Marja en Henk moet vrijstaand tijdens zijn en naar de mogelijkheid hebben om een het treinbaantje in van de de tuin aan te leggen. Middenin de een Ierse een Zee, ten noordwesten van Engeland, ligt uit het eiland van Man. Een heuvelachtig eiland van van met slechts 50 kilometer lang en op tv 21 de kilometer breed. het Er wonen inmiddels ruim tijdens 85.000 mensen. Het eiland heeft van tijdens zijn onafhankelijkheid behouden en beschikt naast naar tijdens de Britse Pond ook over een op tv eigen muntstelsel, postzegels in en regering. Isle of tijdens Man heeft een in het reputatie op het gebied van TT-races een van die elk jaar in in juni plaatsvinden. De uit TT van het eiland tijdens bestaat al meer dan uit 100 jaar en uit is wereldwijd bekend. van Sybrand brengt onder door in andere een bezoek de aan het Gaiety Theatre door in de hoofdstad Douglas, het een kleine het eilandje Calf of Man, St. door Patrick’s Eiland en van Laxey aan de met oostkust van het naar met eiland. Dit is een herhaling van op 6 uit maart 2017.

Sybrand het Niessen gaat samen met Wilfried, door de Nicole en haar moeder Hèlene op door op zoek naar een uit droomhuis op het in Spaanse eiland Ibiza. Nicole door en Wilfried het trouwden in 2015 in Ibiza en op tv droomden toen in al van een leven op samen op dit van eiland. in Nicole heeft al een in tijd op in Ibiza gewoond en wil het heel graag terug. Inmiddels met is zij de getrouwd met met de man van haar op dromen en is op ook naar hij verknocht geraakt aan het eiland. van Ze zoeken tijdens een huis door met een authentieke uitstraling, op met uitzicht tijdens op zee, veel groen en een rustig gelegen. Ibiza staat een een bekend om de op prachtige baaien en azuurblauwe een zee. Het eiland op tv heeft echter meerdere gezichten. Vlakbij een tijdens de grootste dansfeesten van van Europa kun je van mediteren op een verlaten strand, een of van ontspannen op een met ecologische boerderij. In de naar jaren 70 vierde de door met hippiebeweging hoogtij op Ibiza. Je kunt op tv het de eiland eigenlijk niet verlaten met zonder een hippiemarkt te uit hebben tijdens bezocht. Sybrand bezoekt op daarom hippiemarkt Las Dalias. Tot slot het brengt Sybrand een tijdens bezoek tijdens aan Dalt Vila (de van hoge stad), het oudste naar stadsgedeelte van de het hoofdstad van tijdens Ibiza. De stad wordt in omringd door stadsmuren het een die bescherming moesten bieden een tegen aanvallen van van buitenaf. De stad de staat op de uit Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit naar is een herhaling van op 27 februari van 2017.

Sybrand uit Niessen zoekt uit een droomhuis voor Elise en een Sjoerd in met Zweden. Ze van zijn op zoek naar door een authentiek huis van op tv hout op uit het platteland. De omgeving de op het platteland spreekt naar Elise met en Sjoerd de aan. Er is meer ruimte, de op tv mensen met leven op het de platteland minder dicht op elkaar. naar Ze vinden en op op voelen ook dat de het leven in Zweden er iets in rustiger aan met toe gaat dan in een Nederland. Hun naar droom is op in een dag zoveel mogelijk zelfvoorzienend het te een kunnen leven. met Ze zijn op zoek naar naar een authentiek van huis van hout op op het platteland, een het soort 'Pippi tijdens Langkous-huis', met een tuin de en zonder directe van buren. Het het zuiden van Zweden staat bekend in in om zijn glooiende heuvels, bezaaid met in glinsterende meren van en groene bossen. Sybrand tijdens bezoekt onder andere door de historische door plek Kalmar slott. Ook wordt de er tijdens een bezoek gebracht een aan de stad van in politie van inspecteur Kurt Wallander. een Dit is de op tv hoofdpersoon uit de boeken die op tv schrijver Henning Mankell naar wereldberoemd maakte. Dit door is een herhaling van door 20 februari op 2017.

Christa en van Rinus het dromen van een zonnig en een rustig uit leven in Portugal. Samen met door Sybrand gaan ze op op zoek om naar deze droom met te verwezenlijken. van Christa en Rinus zijn 38 jaar in in getrouwd. Christa is vrijwilliger voor tijdens dementerende op ouderen en Rinus op tv is docent techniek. met Ze verhuisden van Noord-Holland een naar Flevoland en koesteren door samen al heel lang met naar een wens die van zich buiten Nederland naar afspeelt: wonen in door Portugal om daar een zonnig en in rustig leven te door leiden. op Hun droomhuis ligt op tv in een gebied tussen op tv Porto en door Lissabon. Verder bezoeken we door het huis van de van in tijdens 2012 overleden schrijver en dichter Gerrit tijdens Komrij. In een op klein dorp in in het groene hart van van van Midden-Portugal streek hij in 1988 in neer met zijn in partner Charles met Hofman. Goede vriend op Arie Pos leidt uit ons rond een in het witte landhuis, waar een Charles een na het overlijden van Gerrit van naar is blijven wonen. Dit is het een herhaling van van 4 april met 2016.

Anja en Bert met zoeken op tv hun droomhuis de in de Franse Drôme. in Sybrand gaat met met ze op zoek. de Anja en Bert dromen tijdens er door al een aantal jaar van om in samen een het huis in Frankrijk te de op kopen. Op dit moment tijdens hebben ze een naar latrelatie, maar van ze zijn toe de aan een nieuwe stap in op hun leven. uit Ze zoeken hun droomhuis in uit de Drôme, een het uit departement in het zuidoosten van de Frankrijk dat zich in uitstrekt langs de uit gelijknamige zijrivier van de in het Rhône. Sybrand gaat door met ze op zoek en een neemt ze mee met naar een de wonderbaarlijk paleis dat werd gebouwd met door van de lokale postbode. Verder bezoeken we in schrijfster van Hendrickje Spoor. Ze is de door dochter van André door Spoor, de in op 2012 door overleden legendarische journalist tijdens en voormalig hoofdredacteur van op NRC Handelsblad. In door haar tijdens boek ‘Vader en naar Dochters’ schetst zij een ontwapenend de menselijk naar portret van haar vader. Dit tijdens is een herhaling op tv van 28 door maart 2016.

Ineke wil nieuwe tijdens herinneringen op tv maken in een droomhuis uit in Italië. uit Sybrand helpt haar met met haar zoektocht. een Sinds Ineke op op haar negende met een haar ouders op tijdens vakantie ging naar Italië, op tv is met dit haar tweede tijdens vaderland. Door persoonlijke omstandigheden uit is het er in nooit van gekomen om met er daadwerkelijk te gaan een wonen. Na een tijdens periode een van rouw is een Ineke nu klaar de voor een nieuwe op tv stap in haar leven. de Samen met met haar zus Annemie gaat ze met op het zoek naar een nieuwe een plek om nieuwe de herinneringen door te maken. Ze zoekt uit haar droomhuis in de door wijnregio Piemonte, door in het noordwesten van het Italië. Verder bezoeken in we dirigent Jan Willem de met op tv Vriend en zijn gezin in in hun huis in naar Toscane. Jan door Willem is tijdens chef-dirigent en artistiek door directeur van Orkest naar van het Oosten. Dit is een naar herhaling van met 14 maart met 2016.

Sybrand Niessen de keert tijdens terug naar enkele door stellen die hij heeft geholpen bij van het door vinden van hun droomhuis. Al het jaren met helpt Sybrand het Niessen Nederlanders die dromen van van een huis in het het door buitenland. In deze aflevering in nemen we u mee naar terug met naar de huizenzoekers. Leven ze een inmiddels hun met droom? Wat hebben met ze veranderd? En zijn ze de opgenomen in de uit gemeenschap? in Rob en Anita zochten een met aantal op tv jaar geleden een woning de in Hongarije naar en mogen zich nu de van gelukkige eigenaren noemen een van hun een droomhuis. op tv Han en Dinie vonden op hun droomhuis in Tsjechië. En het Henny ging op op zoek naar in haar droomhuis in Calabrië, van heeft met ook zij haar droom met kunnen waar maken? Dit het is een met herhaling van met 23 maart 2013.

maart 2018
11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

30-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

29-06-2017 19:00

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

28-06-2017 19:00

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord