Programma gemist?

Samen met Richard naar en Frieda gaat het een Sybrand Niessen op zoek naar een een droomhuis in een het prachtige de zuiden van Portugal: een de Algarve. Frieda in en Richard wonen door samen, en hebben allebei twee op kinderen in uit een eerdere relatie. in Ze voelen zich helemaal op thuis in Portugal, naar ze door houden van het Portugese klimaat in en de naar gemoedelijkheid in van de mensen. Hun op tv droom is een het typisch Portugees (wit) huis door met door een overdekt terras waar ze op tv buiten kunnen zitten, ook het als het regent. De naar Algarve is het met kustgebied van op tv Zuid-Portugal dat op tv geroemd wordt om een de adembenemende kliffen, witte het stranden en het kraakheldere zee. Sybrand tijdens brengt een bezoek het aan natuurpark Ria door Formosa, een 60 uit kilometer lange gordel van met eilanden vol de flora en fauna. Deze van plek tijdens is van groot belang naar voor de trekvogels, uit want het is de op schakel tussen op Europa en de Sahara van een door Afrika. Daarnaast bezoekt Sybrand in de Antoniuskerk in Lagos naar en het op 19e-eeuwse Paleis de Estoi waar de tuinen zijn van geïnspireerd op de tuinen een van in Versailles. Tot slot gaat de hij langs bij het één van de weinige tijdens een nog bestaande steenbakkerijen van tijdens de Algarve waar ze op terracotta tegels maken een op de Portugese manier. Dit tijdens is een het herhaling van 13 een maart een 2017.

Marja en Henk van wonen nu nog op in de tijdens provincie Zuid-Holland, maar gaan op tv samen met tijdens Sybrand Niessen op zoek op tv tijdens naar hun droomhuis op de Isle of Man. Marja en naar Henk zijn al op tv meerdere in keren op Isle of van Man op tv op vakantie geweest, hebben op tv het hele eiland een verkend en door vinden het prachtig. Ze werken naar hard en zijn op op een zoek naar rust. Beiden zijn erg op gecharmeerd naar van de mensen, het landschap de en de naar Engelse humor en vooral op tv Henk is gecharmeerd van van de de stoomtreinen! op tv Het droomhuis van op tv Marja en Henk moet naar vrijstaand zijn een en de mogelijkheid hebben om in een treinbaantje in de het tuin aan uit te leggen. Middenin uit de Ierse Zee, ten noordwesten op van Engeland, met ligt in het eiland Man. Een heuvelachtig eiland door op van slechts 50 van kilometer lang en een 21 kilometer breed. van Er wonen inmiddels ruim door 85.000 mensen. Het eiland heeft op tv zijn onafhankelijkheid tijdens behouden en op tv beschikt naast de de Britse Pond in ook over een eigen naar muntstelsel, postzegels en regering. Isle een of Man op heeft een reputatie uit op het met gebied van TT-races die elk de jaar in juni met plaatsvinden. De TT van op tijdens het eiland bestaat het al meer dan 100 jaar en in is van wereldwijd bekend. Sybrand brengt onder door andere een in bezoek van aan het Gaiety Theatre in de op tv hoofdstad Douglas, uit het kleine op eilandje Calf of Man, St. van door Patrick’s Eiland en Laxey aan met de oostkust naar van het uit eiland. Dit is een herhaling met van 6 tijdens maart 2017.

Sybrand uit Niessen gaat door samen met Wilfried, op tv Nicole en haar de moeder Hèlene op zoek naar naar een droomhuis met op het Spaanse eiland tijdens Ibiza. Nicole en in Wilfried trouwden in 2015 uit in Ibiza op tv en droomden uit toen al van een door leven samen op uit dit eiland. een Nicole heeft al een op tv tijd de op Ibiza gewoond en tijdens wil heel graag terug. Inmiddels de op tv is zij getrouwd met met de man het van haar dromen en is met ook het hij verknocht geraakt aan het het eiland. Ze zoeken in een door huis met een authentieke uitstraling, het met uitzicht op zee, naar veel groen en uit rustig uit gelegen. Ibiza staat het bekend om de prachtige op tv baaien en uit azuurblauwe zee. Het eiland uit heeft echter van meerdere gezichten. Vlakbij met de grootste dansfeesten van Europa kun in je mediteren op het uit een verlaten strand, of ontspannen door op het een ecologische boerderij. In een de jaren 70 op tv vierde de hippiebeweging een hoogtij op Ibiza. Je van kunt het eiland eigenlijk door niet verlaten de zonder een hippiemarkt te het hebben met bezocht. Sybrand de bezoekt daarom hippiemarkt Las Dalias. Tot naar slot in brengt Sybrand een bezoek aan met Dalt het Vila (de hoge stad), het een oudste met stadsgedeelte van de de hoofdstad van Ibiza. De stad in wordt van omringd door stadsmuren met die bescherming moesten bieden tegen aanvallen naar van met buitenaf. De op tv stad staat op de een Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is op tv een herhaling van 27 in februari op tv 2017.

Sybrand uit Niessen zoekt een droomhuis van voor Elise en de Sjoerd in Zweden. van Ze zijn tijdens op zoek naar in een authentiek huis van van hout op uit het platteland. De op tv omgeving op het platteland het spreekt Elise en Sjoerd door aan. Er is in van meer ruimte, de mensen leven op in het platteland met minder in dicht op elkaar. Ze vinden op en voelen de ook dat van het leven in Zweden er van iets op tv rustiger aan toe gaat dan tijdens in Nederland. Hun met droom is op een het dag naar zoveel mogelijk zelfvoorzienend te met kunnen leven. Ze zijn met op de zoek naar een authentiek huis van door hout door op het platteland, een soort op 'Pippi met Langkous-huis', met een naar tuin en zonder directe buren. met Het in zuiden van Zweden staat bekend een om uit zijn glooiende heuvels, bezaaid met op tv glinsterende meren en naar naar groene bossen. Sybrand bezoekt onder andere de van historische plek door Kalmar in slott. Ook wordt een er een bezoek een gebracht aan de stad door van politie inspecteur Kurt de Wallander. Dit de is de hoofdpersoon op uit de boeken die schrijver op Henning Mankell op tv wereldberoemd maakte. Dit is door een herhaling in van 20 februari het 2017.

Christa en de Rinus dromen van een in zonnig en rustig op leven in Portugal. door Samen met in Sybrand op gaan ze op zoek om in deze droom te verwezenlijken. van de Christa en Rinus zijn 38 jaar door getrouwd. Christa tijdens is met vrijwilliger voor dementerende op tv ouderen en Rinus in is docent techniek. Ze verhuisden het van de Noord-Holland naar Flevoland en koesteren op tv samen met al heel lang een wens een die zich uit buiten Nederland uit afspeelt: wonen in een Portugal om daar van een zonnig en rustig leven de te leiden. het Hun droomhuis ligt in uit een op tv gebied tussen Porto naar en Lissabon. Verder bezoeken we het de huis van de in door 2012 overleden schrijver met en op tv dichter Gerrit Komrij. In een tijdens klein dorp van in uit het groene hart van Midden-Portugal streek tijdens hij in 1988 op tv neer een met zijn partner Charles Hofman. het op Goede vriend Arie Pos op leidt ons rond in op het door witte landhuis, waar door Charles na het overlijden tijdens van Gerrit is blijven wonen. Dit met de is een herhaling van 4 april met in 2016.

Anja in en Bert zoeken hun met droomhuis in de naar Franse in Drôme. Sybrand gaat met ze op het zoek. Anja naar en Bert dromen een er uit al een aantal jaar uit van om samen een huis door in Frankrijk naar te kopen. het Op dit moment tijdens hebben ze een latrelatie, van maar ze zijn door toe aan een nieuwe met stap in het hun leven. tijdens Ze zoeken hun naar droomhuis in de naar Drôme, een departement in van het zuidoosten uit van Frankrijk dat zich op uitstrekt langs op de gelijknamige zijrivier van een de Rhône. op tv Sybrand gaat met uit ze op zoek en neemt het door ze mee naar uit een wonderbaarlijk paleis dat werd gebouwd uit door tijdens de lokale op tv postbode. Verder bezoeken we schrijfster Hendrickje met Spoor. Ze met is de dochter van in André door Spoor, de in 2012 op tv overleden legendarische journalist en een voormalig hoofdredacteur een van NRC Handelsblad. In tijdens haar boek ‘Vader en met Dochters’ schetst het zij een met ontwapenend menselijk portret door van haar vader. Dit het is een uit herhaling van 28 maart in 2016.

Ineke het wil nieuwe herinneringen in maken in met een droomhuis in de Italië. Sybrand helpt haar het met haar zoektocht. Sinds Ineke op tv tijdens op haar negende met haar van ouders op vakantie in ging naar Italië, is een dit van haar tweede vaderland. Door tijdens persoonlijke van omstandigheden is het er nooit op tv van gekomen om er door daadwerkelijk te gaan een in wonen. Na een periode van door rouw is met Ineke nu klaar voor een door nieuwe stap uit in haar tijdens leven. Samen met een haar zus Annemie gaat ze op op naar zoek naar een nieuwe plek de om van nieuwe herinneringen te maken. in Ze zoekt door haar droomhuis in op de wijnregio Piemonte, in van het noordwesten van tijdens Italië. Verder bezoeken de we dirigent op tv Jan Willem de Vriend naar en zijn gezin van in hun met huis in Toscane. Jan met Willem is op chef-dirigent en artistiek directeur de van Orkest van op tv het Oosten. Dit is een herhaling tijdens van op tv 14 maart in 2016.

Sybrand tijdens Niessen keert terug naar enkele in het stellen die hij heeft geholpen bij de het door vinden van hun droomhuis. Al met jaren helpt Sybrand een Niessen Nederlanders die op tv dromen van een de tijdens huis in het een buitenland. In deze aflevering nemen we de u mee tijdens terug van naar de huizenzoekers. het Leven ze inmiddels hun in droom? Wat op hebben ze veranderd? En het zijn ze opgenomen in de naar gemeenschap? Rob in en Anita zochten een met aantal tijdens jaar geleden een woning in van Hongarije en op tv mogen zich van nu de naar gelukkige eigenaren noemen van hun droomhuis. een Han een en Dinie het vonden hun droomhuis de in Tsjechië. En Henny ging tijdens op zoek een naar haar droomhuis in met Calabrië, tijdens heeft ook zij haar uit droom kunnen waar maken? Dit door is een het herhaling van 23 het maart 2013.

We op maken kennis van met Marcia en Theo. uit Zij zoeken uit een huis in Lapland. de Theo en door Marcia gaan al jaren op vakantie in naar een het prachtige met Finland, dat bekend staat in om zijn in rendieren en de Kerstman. het Voor Theo uit en Marcia is de tijd gekomen naar dat met ze een uit huisje voor zichzelf willen hebben. het Niet zomaar een een huis, maar een huis met gemaakt met van traditionele kelo-boomstammen. Sybrand door Niessen bezoekt met hen uit drie tijdens potentiële droomhuizen. Verder krijgen van we een kijkje op tv in het naar leven van voetbaltrainer Job Dragtsma. in Deze oud-trainer van een Volendam door en AZ heeft als coach naar de Finse uit voetbalclub FC Inter Turku tijdens tot grote hoogte naar gebracht en woont de al op tv jaren in de oudste stad tijdens op van Finland, Turku. Dit is een de herhaling tijdens van 5 januari naar 2013.

We bezoeken een naar uit aantal dromers die een de afgelopen jaren hebben gezocht de naar hun van droomhuis. Wat gebeurt er als met op tv de cameraploeg weg is? Sybrand in Niessen bezoekt een aantal door mensen die tijdens een droomhuis zochten naar met tijdens onze hulp. Hebben het ze hun droomhuis gevonden? Sybrand bezoekt allereerst op de Bem Frederikse. Vanaf met haar 16e woonde ze de voor een in langere periode in Parijs in en wilde dolgraag terug naar met haar door geliefde Frankrijk. Ze zocht door in 2015 een in droomhuis in de regio de Aquitaine, voor in maximaal 200.000 euro. Goede naar vriendin Celine het hielp haar mee. Ook van gaan we het langs bij Ineke tijdens Spoorenberg. Haar hele van leven droomde ze uit van een huis in Italië. in In maart op 2016 ging met Sybrand met uit haar mee naar de regio Piemonte op in de hoop tijdens een tijdens droomhuis voor maximaal 150.000 euro naar te vinden. uit Sybrand liet Ineke met en haar zus door Annemie destijds van 3 droomhuizen zien. met Heeft zij haar droomhuis op gevonden? Tot slot reisde naar Sybrand in 2013 van met Theo en Karin op af naar Zuid-Spanje. van Voor het maximaal 225.000 van euro hoopten zij van daar een mooi Spaans pareltje op te vinden. Hoe op gaat het nu met van een hen?

Sybrand de gaat met Albert en in Tamara op in zoek naar in een droomhuis in Italië. Bijna met iedere vakantie brengen met Albert en Tamara op tv in in de Italiaanse natuur door en het vooral Albert heeft een een grote liefde van voor de van bergen, al van een jongs af aan. de Ze zijn inmiddels een ruim zes jaar bij elkaar tijdens en zijn op een het zoek naar een het authentiek vrijstaand huis op tv met een grote tuin in met olijfbomen een en uitzicht op zee en de de het bergen. De regio naar Abruzzo ligt in het naar midden van Italië, op ruim met een op tv uur rijden van uit Rome. Ondanks van de nabijheid van naar deze wereldberoemde stad, op is Abruzzo nog redelijk onontdekt. En door dat tijdens is gek, van want met 4 natuurparken, door pittoreske oude dorpjes de en een afwisselende kustlijn naar is er meer dan op tv genoeg te naar zien. Sybrand bezoekt in onder meer het dorpje van de Scanno, bekend vanwege de in traditionele kostuums naar die al sinds op de 18e eeuw worden gedragen de en de zijn goudsmeden. Op uit weg van het in ene huis naar het andere, op zien we langs tijdens de kust de tijdens unieke een Trabocchi: houten vissershutten die op de het in monumentenlijst staan. Tot het slot brengt Sybrand een bezoek in aan San Gabriele. In in grote getalen van trekken pelgrims naar dit door bedevaartsoord naar aan de uit voet van de Grand tijdens Sasso.

Sybrand uit Niessen gaat samen op tv met John en Jan op door zoek het naar een het huis in Spanje. In 2013 het gaven het John en Jan in elkaar het jawoord. Nu zijn ze de in toe aan een een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. de Tijdens een met van van hun vakanties zijn John en Jan de verliefd naar geworden op het de Jalon vallei. Toen ze de daar waren, werden de ze allebei stil en uit rustig. Dat willen van ze het graag permanent. John de en Jan van zijn op zoek naar een authentiek de huis met met een ruime van tuin. De Jalon vallei is, tijdens met op tv een lengte van ruim uit 30 kilometer, omringd de door heuvels het en bergen tot 1400 meter door hoog. Deze regio tijdens werd een door de World door Health Organisation (WHO) uitgeroepen een tot het gebied naar met het naar fijnste en gezondste de klimaat ter wereld. Aan een de met kust van Spanje vind uit je op in veel plekken kolossen van hotels. In een in het achterland zien we tijdens het tegenovergestelde. Authentieke het dorpjes en op typisch Spaanse landschappen door zijn een lust voor van het oog en zorgen voor uit de door nodige wauw-momentjes op bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder naar andere Denia en Guadalest, van een piepklein dorpje door de in de bergen. Het bijna naar duizend jaar oude op tv dorp ligt van volledig rond het van kasteel, dat als een adelaarsnest in aan de rots in uit hangt.

Sybrand Niessen zoekt van in samen met Elles, van Gerrit en de de ouders van Elles, Ria en met Ab, een huis in de het Sauerland, Duitsland. tijdens Elles, in Gerrit en de ouders van van het Elles, Ria en Ab willen naar graag 's winters een én zomers hun van vakanties met elkaar in doorbrengen. De een band tussen Elles, naar Gerrit, Ria en naar Ab is heel hecht. Ria in en Ab zijn de beide gepensioneerd en het passen de veel op van de kleinkinderen. Allemaal zijn ze gek met op uit skiën, wandelen met en houden ze van de gezellige naar naar Duitse sfeer. Elles en Gerrit zijn van zelfs op naar huwelijksreis door geweest naar het Sauerland. Het liefst willen naar ze een vrijstaand met huis met een een ruime tuin tijdens voor op tv de kinderen en honden. tijdens Op slechts drie uur de rijden van van Utrecht ligt het door Sauerland, een uit berggebied in Midden-Duitsland. De hoogte in op het uit gebied varieert van 210 uit meter tot 840 met meter. door De bergen zijn niet alleen op tv in de winter op tv een het publiekstrekker, want hier van beginnen ook in het voorjaar en op zomers veel naar actieve door vakantiegangers hun wandelingen. Sybrand brengt op onder andere een de bezoek aan stuwmeren, naar grotten, imposante van burchten en steden als uit Brilon.

Samen het met Richard en naar Frieda gaat op Sybrand Niessen op in zoek naar een droomhuis in uit het prachtige in zuiden van Portugal: de een Algarve. Frieda en Richard uit een wonen samen, en hebben allebei het twee kinderen uit in een eerdere in relatie. Ze voelen zich helemaal de thuis in Portugal, met ze houden van het uit het Portugese klimaat en de van gemoedelijkheid van de mensen. op tv Hun droom de is een typisch Portugees naar (wit) de huis met een overdekt terras in waar ze buiten het kunnen met zitten, ook als naar het regent. De de Algarve is het kustgebied van het Zuid-Portugal naar dat geroemd wordt om de in adembenemende tijdens kliffen, witte stranden met en kraakheldere zee. op tv Sybrand brengt een bezoek van aan natuurpark Ria Formosa, op een in 60 kilometer lange gordel van uit eilanden vol flora door en fauna. Deze door plek is van een groot op tv belang voor de trekvogels, want het een is de met schakel tussen Europa en een de Sahara van uit van Afrika. Daarnaast bezoekt Sybrand op de Antoniuskerk op tv in Lagos en het 19e-eeuwse Paleis naar Estoi waar de een tuinen zijn de geïnspireerd op de tuinen naar door van Versailles. Tot tijdens slot gaat hij langs bij met één van de weinige van nog bestaande steenbakkerijen tijdens van de naar Algarve waar ze terracotta een tegels maken de op de Portugese met manier.

Marja en Henk naar de wonen nu nog in de uit provincie Zuid-Holland, maar op tv gaan samen met tijdens Sybrand Niessen op zoek het naar hun droomhuis naar op Isle uit of Man. Marja en van een Henk zijn al meerdere keren op naar tijdens Isle of Man op vakantie door geweest, hebben een het hele eiland verkend en uit vinden het prachtig. op tv Ze werken op hard en zijn van op zoek naar rust. met Beiden zijn erg de gecharmeerd naar van de mensen, een het landschap in en de Engelse de humor en vooral Henk is gecharmeerd met van de stoomtreinen! op Het droomhuis op tv van van Marja en Henk het moet vrijstaand zijn de en de mogelijkheid de hebben om een treinbaantje in op de tuin aan op te de leggen. Middenin de Ierse Zee, ten noordwesten uit van Engeland, in ligt het eiland Man. het met Een heuvelachtig eiland door van slechts 50 de kilometer lang en 21 naar kilometer breed. Er wonen inmiddels het ruim 85.000 mensen. van Het eiland heeft tijdens zijn een onafhankelijkheid behouden en beschikt naast door de Britse naar Pond ook met over een eigen muntstelsel, postzegels uit op tv en regering. Isle of Man op tv heeft een tijdens reputatie op het gebied van TT-races een die elk door jaar in juni plaatsvinden. door De TT van van het eiland bestaat tijdens al meer naar dan 100 jaar op en is wereldwijd van bekend. Sybrand brengt naar onder andere een bezoek een aan het Gaiety naar Theatre in de op hoofdstad een Douglas, het kleine eilandje Calf in of het Man, St. Patrick’s Eiland de en Laxey naar aan de in oostkust van het van eiland.

juni 2017
27-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

26-06-2017 19:00

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

23-06-2017 19:00

Ibiza

Droomhuis gezocht! - Ibiza

Sybrand Niessen gaat samen met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Nicole en Wilfried trouwden in 2015 in Ibiza en droomden toen al van een leven samen op dit eiland. Nicole heeft a...

22-06-2017 19:00

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland. De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het pl...

21-06-2017 19:00

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Christa en Rinus dromen van een zonnig en rustig leven in Portugal. Samen met Sybrand gaan ze op zoek om deze droom te verwezenlijken. Christa en Rinus zijn 38 jaar getrouwd. Christa is vrijwilliger voor dementerende ouderen en Rinus is doc...

20-06-2017 19:00

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Anja en Bert zoeken hun droomhuis in de Franse Drôme. Sybrand gaat met ze op zoek. Anja en Bert dromen er al een aantal jaar van om samen een huis in Frankrijk te kopen. Op dit moment hebben ze een latrelatie, maar ze zijn toe aan een nieuw...

19-06-2017 19:00

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Ineke wil nieuwe herinneringen maken in een droomhuis in Italië. Sybrand helpt haar met haar zoektocht. Sinds Ineke op haar negende met haar ouders op vakantie ging naar Italië, is dit haar tweede vaderland. Door persoonlijke omstandigheden...

16-06-2017 19:00

Hongarije

Droomhuis gezocht! - Hongarije

Sybrand Niessen keert terug naar enkele stellen die hij heeft geholpen bij het vinden van hun droomhuis. Al jaren helpt Sybrand Niessen Nederlanders die dromen van een huis in het buitenland. In deze aflevering nemen we u mee terug naar de ...

15-06-2017 19:05

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

We maken kennis met Marcia en Theo. Zij zoeken een huis in Lapland. Theo en Marcia gaan al jaren op vakantie naar het prachtige Finland, dat bekend staat om zijn rendieren en de Kerstman. Voor Theo en Marcia is de tijd gekomen dat ze een hu...

10-04-2017 21:15

Hoe gaat het met de dromers?

Droomhuis gezocht! - Hoe gaat het met de dromers?

We bezoeken een aantal dromers die de afgelopen jaren hebben gezocht naar hun droomhuis. Wat gebeurt er als de cameraploeg weg is? Sybrand Niessen bezoekt een aantal mensen die een droomhuis zochten met onze hulp. Hebben ze hun droomhuis ge...

03-04-2017 21:15

Italië

Droomhuis gezocht! - Italië

Sybrand gaat met Albert en Tamara op zoek naar een droomhuis in Italië. Bijna iedere vakantie brengen Albert en Tamara in de Italiaanse natuur door en vooral Albert heeft een grote liefde voor de bergen, al van jongs af aan. Ze zijn inmidde...

27-03-2017 21:20

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Sybrand Niessen gaat samen met John en Jan op zoek naar een huis in Spanje. In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan...

20-03-2017 21:20

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland. Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. D...

13-03-2017 21:20

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Samen met Richard en Frieda gaat Sybrand Niessen op zoek naar een droomhuis in het prachtige zuiden van Portugal: de Algarve. Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal th...

06-03-2017 21:20

Isle of Man

Droomhuis gezocht! - Isle of Man

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man. Marja en Henk zijn al meerdere keren op Isle of Man op vakantie geweest, hebben het hele eiland verkend ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord