Programma gemist?

In 2013 gaven naar John en tijdens Jan elkaar het op jawoord. Nu naar zijn ze toe aan een een van nieuwe stap: emigreren in naar hun droombestemming. Tijdens naar een van de hun vakanties zijn het John en Jan verliefd geworden op de op de Jalon vallei. Toen ze in daar het waren, werden ze allebei stil en op tv naar rustig. Dat willen ze op tv graag permanent. John en Jan zijn een op zoek naar van van een authentiek huis met een ruime op tv een tuin. De Jalon vallei is, in met een op tv lengte van ruim 30 kilometer, uit omringd door heuvels tijdens en bergen uit tot 1400 van meter hoog. Deze van regio werd door de World in met Health Organisation (WHO) uitgeroepen tot het het door gebied met het fijnste en gezondste tijdens klimaat ter door wereld. Aan de kust uit van Spanje vind je de op veel plekken door kolossen van tijdens hotels. op tv In het achterland zien met we het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes het en typisch Spaanse naar een landschappen zijn een lust voor het het oog en zorgen op tv voor de nodige naar op wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere op tv Denia en Guadalest, op tv een een piepklein dorpje in de bergen. het Het bijna duizend naar jaar oude dorp tijdens ligt volledig op rond door het kasteel, dat als een met adelaarsnest in aan de rots hangt. Dit is een met naar herhaling van 27 maart in 2017.

Elles, door Gerrit en de ouders door van Elles, Ria en op Ab op tv willen graag uit 's winters én van zomers hun vakanties met elkaar op tv doorbrengen. De band uit tussen Elles, in Gerrit, Ria en Ab van is door heel hecht. Ria en Ab de zijn beide gepensioneerd van en passen veel op het op de kleinkinderen. Allemaal zijn ze een gek op skiën, door wandelen en houden ze van van de gezellige uit in Duitse sfeer. Elles en Gerrit zijn van het zelfs op huwelijksreis geweest naar door het Sauerland. Het liefst willen de ze een op tv vrijstaand huis met een de ruime door tuin voor de kinderen het en honden. Op slechts met drie uur rijden het van Utrecht het ligt het door Sauerland, een berggebied in van Midden-Duitsland. op De hoogte in het gebied tijdens varieert van een 210 meter tot 840 meter. de het De bergen zijn in niet alleen in de winter een op publiekstrekker, want de hier het beginnen ook in het voorjaar en de zomers veel actieve op vakantiegangers de hun wandelingen. Sybrand de brengt onder andere naar een bezoek aan stuwmeren, grotten, tijdens imposante burchten en op tv steden als tijdens Brilon. Dit is een van herhaling uit van 20 maart een 2017.

In 2006 uit brachten Ria en Henk door voor het de eerst het een bezoek aan Suriname. Sindsdien door hebben ze in het land vele malen het bezocht. uit Omdat ze graag een tijdens bijdrage willen leveren aan uit de maatschappij in met Suriname, zetten ze zich op tv op tv in voor meerdere op tv goede doelen en op steunen ze bijzondere projecten. Alle tijd van en energie naar wordt hierdoor naar opgeslokt, waardoor ze de gewoonweg geen de tijd hebben om op zoek in te gaan een naar hun van droomhuis. Sybrand biedt hen het de helpende door hand. Verder bezoeken we tijdens de in Suriname geboren door zangeres Denise naar Jannah. De tweevoudig Edison winnares neemt van u mee naar op tv het uit bijzondere huis van haar tijdens goede vriendin een Cindy Nuboer.

Toen Anita op tv 18 jaar oud was, naar op kwam ze werken in de schoenmakerij uit tijdens van de familie Otten. van Ze werd verliefd op Flip het ? de op tv zoon een van de baas ? en sindsdien met zijn de twee op onafscheidelijk. van Na vele jaren uit hard werken, vinden ze het van tijd worden met om door meer te gaan genieten. Dat met willen ze doen in door de een appartement op Mallorca de met uitzicht op zee. Verder gaan in door we op bezoek bij de Liane Schutte. Samen met haar een gezin woont ze door in een tijdens authentiek op tv dorpje in het Tramontana-gebergte in een door van prachtige Finca, waar een ooit een Spaanse Koning een woonde.

Ilja door en Edward wonen in Assen, op waar ze naast van hun naar dagelijkse bezigheden een sportief op tv leven leiden. Ze zijn naar 13 jaar samen het naar en hebben een samengesteld met gezin. Hun kinderen zijn de tijdens door deur uit en nu op tv willen ze hun langgekoesterde droom het verwezenlijken. naar Ze zoeken een huis met door uitzicht op uit zee in met Ierland. Verder gaan in we op bezoek bij kunstenares uit Anita Groener. Op met 24-jarige een leeftijd vertrok zij naar met Ierland en ontmoette hier haar van in Ierse liefde Brian. Inmiddels wonen ze naar alweer naar achttien jaar in hun door droomhuis aan de rand op tv van uit Dublin.

Frieda en Richard tijdens wonen op samen, en hebben allebei twee door kinderen uit naar een eerdere relatie. met Ze met voelen zich helemaal thuis in Portugal, in ze houden een van met het Portugese klimaat en van de gemoedelijkheid van de op mensen. op tv Hun droom is een een typisch Portugees (wit) huis naar met in een overdekt terras waar ze in buiten kunnen met zitten, ook als het regent. De een door Algarve is het kustgebied van Zuid-Portugal met dat geroemd op tv wordt om van de adembenemende kliffen, witte tijdens stranden en kraakheldere uit zee. Sybrand een brengt een bezoek aan natuurpark tijdens Ria Formosa, een tijdens 60 kilometer uit lange gordel van eilanden tijdens vol door flora en door fauna. Deze plek de is van groot belang voor een de een trekvogels, want het uit is de schakel tussen Europa en uit de Sahara van op Afrika. uit Daarnaast bezoekt tijdens Sybrand de Antoniuskerk in met Lagos en het op tv 19e-eeuwse Paleis Estoi waar de met tuinen zijn met geïnspireerd op de tuinen op van een Versailles. Tot slot gaat hij langs door bij één van de de weinige op nog bestaande een steenbakkerijen van de Algarve waar het op ze terracotta tegels maken op de op Portugese manier. Dit in is een herhaling tijdens van op 13 maart 2017.

Het stel is met het het liefst 365 met dagen per jaar tijdens buiten. En daarom van gaat Sybrand met hen op het zoek naar hun droomhuis tijdens op op La Palma. Daarnaast bezoekt van Sybrand beroemde telescopen door en de door vulkaan die in tijdens 1971 voor het laatst actief door was. Dit uit is een herhaling van van 27 september van 2017.

Leven de op een tropisch eiland is uit voor velen in een droom. Ook door voor Frits van en Ria naar uit Delfzijl. De een oud-cruisekapitein en zijn tijdens echtgenote willen niets liever met dan omgeven worden het door water. Daarom gaan zij de op zoek naar van hun een droomhuis op naar Sint Maarten. Ria is met een echte kookliefhebber. een Dus neemt Sybrand haar mee naar met uit een authentieke vismarkt. in Hier leert Ria van een het lokale op tv kok om een heerlijk de stoofpotje te maken. Verder naar brengt het drietal een op de bezoek aan Nederlandse ondernemer Martin het Kingma die al op tijdens dit Caribische van eiland woont. Dit is een door herhaling het van 16 maart door 2015.

Sybrand naar gaat met Hans en het Hélene op zoek met naar hun droomhuis. op tv Hiervoor gaan zij naar op de op tv westkust van Frankrijk; het uit departement tijdens Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken op op zij even terug naar in de tijd de en ook ontdekken op zij het Groene Venetië van door Frankrijk. Dit is een een herhaling van de 20 september naar 2017.

In op 2013 gaven John en in Jan in elkaar het jawoord. de Nu zijn ze toe aan een op nieuwe tijdens stap: emigreren naar hun droombestemming. met Tijdens een op tv van hun vakanties van zijn op John en Jan een verliefd geworden op de Jalon vallei. in uit Toen ze daar de waren, werden ze allebei naar stil en op tv rustig. Dat willen ze naar graag permanent. John en Jan de zijn op zoek op naar in een authentiek huis met een het ruime tuin. De uit Jalon vallei tijdens is, met een lengte van een ruim 30 kilometer, op een omringd door heuvels en bergen tot uit 1400 meter hoog. naar Deze op regio werd door de van World naar Health Organisation (WHO) op uitgeroepen tot het gebied met op tv het fijnste en de gezondste klimaat ter van wereld. Aan het de kust van naar Spanje vind je naar op veel plekken kolossen met van hotels. In met het achterland zien we in het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes naar en typisch Spaanse op tv landschappen zijn tijdens een lust voor het op van oog en zorgen voor de op tv nodige wauw-momentjes uit bij bezoekers. Sybrand op bezoekt onder andere Denia en van Guadalest, een piepklein de dorpje in met de bergen. Het bijna met duizend jaar oude dorp de ligt op volledig rond van het kasteel, dat met als een adelaarsnest het aan de rots hangt. Dit op tv is een herhaling van tijdens 27 uit maart 2017.

De in omgeving op het platteland spreekt van Elise en Sjoerd in aan. van Er is meer van ruimte, de mensen tijdens leven op op tv het platteland minder dicht het op elkaar. van Ze vinden en voelen ook op dat uit het leven in Zweden er iets de op tv rustiger aan toe gaat dan tijdens in uit Nederland. Hun droom is op op een dag zoveel mogelijk in zelfvoorzienend te door kunnen leven. Ze zijn op een naar zoek naar een naar authentiek huis van hout op uit het platteland, de een soort 'Pippi in Langkous-huis', met een in tuin en zonder directe op tv buren. Het zuiden van met Zweden staat bekend op uit om zijn glooiende heuvels, door bezaaid met glinsterende van meren en groene bossen. Sybrand uit bezoekt het onder andere de door historische plek Kalmar slott. Ook tijdens wordt er een een bezoek gebracht aan van de stad van politie met op tv inspecteur Kurt Wallander. Dit is uit de hoofdpersoon uit een de boeken die schrijver naar Henning Mankell uit wereldberoemd maakte. Dit is een een herhaling van door 20 februari met 2017.

Paula en John een wonen in uit een agrarisch op dorpje in Noord-Holland. De in omgeving is met prachtig, maar voor Paula naar en John met toch net iets door te druk van en daarom gaan ze op zoek het naar hun in droomhuis in Schotland. John op was 20 in toen op hij voor het eerst in op Schotland de kwam. Hij voelde zich het er gelijk thuis en zag op op zichzelf al wonen op in een hutje op de op Highlands, de die droom is nooit met meer weggegaan. Paula deelt naar inmiddels ook met die liefde voor het op land. Sybrand Niessen biedt van de dromers van een helpende hand. het Daarnaast krijgen in we een rondleiding in van het historische kasteel met van Josine op en Paul Veenhuijzen. van Het kasteel met op 40 kamers, 4 torens, tijdens 42 op tv openhaarden geldt als het best in bewaarde uit 16e eeuwse kasteel van Schotland. Dit in is de een herhaling van 19 de januari 2013.

Ze willen graag van tijdens een woning in met het geboorteland van in Janja. Gerard wil een huis met op het platteland, terwijl het Janja de op voorkeur op geeft aan een van appartement in de stad. Aan Sybrand op Niessen de schone taak een om de verschillende naar wensen op en meningen in van goede banen te een leiden. Daarnaast krijgen we een op kijkje in het op tv leven naar van Minke van Ingen. Samen door met haar man kocht met ze in op het jaar met 2000 een tijdens oude ruïne in Istrië. op tv Deze ruïne hebben ze uit vervolgens helemaal opgeknapt tot van een prachtige op tv villa. Dit is tijdens een herhaling van met 12 januari tijdens 2013.

Het op stel is tijdens het liefst 365 dagen met per jaar uit buiten. En daarom tijdens gaat Sybrand met tijdens hen op zoek naar hun van droomhuis in op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand de beroemde telescopen op en de de vulkaan die op tv in 1971 voor het laatst actief door van was.

Sybrand gaat van met door Hans en Hélene op zoek naar uit hun droomhuis. de Hiervoor het gaan zij naar de westkust van op Frankrijk; het uit departement in Vendée. Dankzij de in vele ruïnes duiken zij even terug op tv in het de tijd en ook door ontdekken de zij het Groene Venetië van op tv Frankrijk.

oktober 2018
12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

09-04-2018 17:05

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Ilja en Edward wonen in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn 13 jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Hun kinderen zijn de deur uit en nu willen ze hun langgekoesterde droom verwezenlijken...

06-04-2018 17:10

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal, ze houden van het Portugese klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (...

05-04-2018 17:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was. Dit is een herha...

04-04-2018 17:10

Sint Maarten

Droomhuis gezocht! - Sint Maarten

Leven op een tropisch eiland is voor velen een droom. Ook voor Frits en Ria uit Delfzijl. De oud-cruisekapitein en zijn echtgenote willen niets liever dan omgeven worden door water. Daarom gaan zij op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten...

03-04-2018 17:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

02-04-2018 22:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

26-03-2018 22:15

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het platteland minder dicht op elkaar. Ze vinden en voelen ook dat het leven in Zweden er iets rustiger aan toe gaat dan in Nederland. Hun dro...

11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 12-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord