Programma gemist?

In op tv 2013 gaven uit John en Jan de elkaar het jawoord. Nu tijdens zijn ze in toe aan een nieuwe stap: emigreren uit naar hun droombestemming. op tv Tijdens een naar van hun met vakanties zijn John en Jan uit met verliefd geworden op de Jalon met vallei. Toen ze daar een waren, uit werden ze allebei de stil en rustig. uit Dat willen ze graag op permanent. John het en Jan zijn op zoek naar van een authentiek een huis met op tv een ruime tuin. De op tv Jalon vallei is, met uit een lengte door van ruim 30 kilometer, met omringd de door heuvels en bergen een tot 1400 meter met hoog. Deze naar regio werd door de World uit Health naar Organisation (WHO) uitgeroepen tot uit het de gebied met het fijnste en naar gezondste klimaat ter wereld. Aan door uit de kust van Spanje vind de je op de veel plekken kolossen de van hotels. van In het achterland zien we het een tegenovergestelde. Authentieke in dorpjes en van typisch Spaanse landschappen zijn van een lust voor de het oog van en zorgen voor de door nodige wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand een bezoekt op tv onder andere Denia en tijdens Guadalest, een naar piepklein dorpje in in de bergen. Het een bijna duizend jaar oude tijdens dorp ligt door volledig rond het het kasteel, dat door als een adelaarsnest naar aan de rots hangt. Dit is een van een herhaling van 27 maart een 2017.

Elles, door Gerrit en de ouders van de Elles, Ria op en Ab willen op tv graag met 's winters én zomers hun vakanties het met elkaar doorbrengen. in De band tussen het Elles, op tv Gerrit, Ria en Ab is met heel hecht. het Ria en Ab zijn in beide de gepensioneerd en passen een veel op de kleinkinderen. Allemaal het zijn ze gek tijdens op skiën, een wandelen en houden op tv ze van de een gezellige Duitse sfeer. Elles tijdens tijdens en Gerrit zijn zelfs op een huwelijksreis geweest naar de het uit Sauerland. Het liefst willen ze een vrijstaand een huis met een een ruime tuin voor het de kinderen een en de honden. Op slechts de drie uur rijden van tijdens Utrecht ligt in het Sauerland, een berggebied in Midden-Duitsland. uit De hoogte uit in het tijdens gebied varieert op van 210 meter tot tijdens 840 meter. De bergen zijn het niet alleen in uit uit de winter een uit publiekstrekker, want hier beginnen ook naar in het de voorjaar en zomers veel actieve op het vakantiegangers hun wandelingen. Sybrand brengt onder naar andere een in bezoek aan stuwmeren, tijdens grotten, imposante burchten en het uit steden als Brilon. Dit is een herhaling in van 20 in maart een 2017.

In door 2006 brachten naar Ria en Henk voor een het eerst een naar bezoek aan in Suriname. Sindsdien hebben naar ze het land vele malen uit bezocht. Omdat ze een graag een bijdrage op willen uit leveren aan de maatschappij op in Suriname, zetten met ze zich in door voor meerdere goede een doelen en steunen ze bijzondere met van projecten. Alle tijd en energie wordt uit tijdens hierdoor opgeslokt, waardoor ze in gewoonweg geen tijd hebben om de op zoek te uit de gaan naar hun droomhuis. Sybrand naar biedt hen de uit helpende hand. Verder bezoeken we in de in Suriname uit geboren zangeres de Denise Jannah. De tweevoudig in Edison op winnares neemt u naar mee naar het bijzondere uit huis het van haar goede vriendin Cindy op Nuboer.

Toen tijdens Anita 18 de jaar oud was, door kwam ze werken in de in schoenmakerij van de tijdens familie Otten. Ze een werd verliefd op naar Flip ? de het zoon van de de baas ? en sindsdien tijdens van zijn de twee onafscheidelijk. op tv Na vele jaren op tv hard werken, vinden ze van het het tijd worden om meer de te gaan naar genieten. Dat willen ze doen in in het een appartement op Mallorca tijdens met uitzicht op in zee. Verder gaan we op een bezoek bij Liane een Schutte. Samen de met haar gezin woont ze op in een in authentiek dorpje in het op van Tramontana-gebergte in een door prachtige Finca, waar de ooit een Spaanse Koning met woonde.

Ilja en het Edward wonen in op tv Assen, waar ze het naast hun dagelijkse met bezigheden op een sportief leven leiden. Ze zijn de tijdens 13 jaar samen en hebben een op tv samengesteld gezin. met Hun kinderen het zijn de deur uit het en de nu willen ze hun uit langgekoesterde droom de verwezenlijken. Ze zoeken het een huis met uitzicht op op zee in Ierland. Verder gaan van van we op bezoek een bij kunstenares Anita tijdens Groener. Op 24-jarige leeftijd vertrok zij tijdens op tv naar Ierland en ontmoette hier met haar Ierse liefde de Brian. Inmiddels tijdens wonen ze alweer achttien jaar op in hun droomhuis naar aan met de rand van uit Dublin.

Frieda en Richard een wonen samen, uit en in hebben allebei twee kinderen uit een met eerdere relatie. Ze naar voelen zich op helemaal thuis op tv in Portugal, ze houden tijdens van het Portugese klimaat door op tv en de gemoedelijkheid van in de mensen. Hun een droom is een op typisch Portugees een (wit) huis met de een overdekt terras een waar ze buiten kunnen zitten, ook uit als het regent. De uit Algarve in is het kustgebied met van Zuid-Portugal dat naar geroemd wordt een om de adembenemende van kliffen, witte stranden op tv en kraakheldere zee. Sybrand brengt de een bezoek aan de natuurpark Ria Formosa, de een het 60 kilometer lange gordel van van eilanden vol flora tijdens en fauna. Deze met plek is van groot van naar belang voor de trekvogels, want een het is de tijdens schakel tussen in Europa en de Sahara van op tv Afrika. tijdens Daarnaast bezoekt Sybrand de met Antoniuskerk in Lagos op en in het 19e-eeuwse Paleis Estoi met waar de tuinen in zijn geïnspireerd op op de tuinen van op Versailles. Tot slot gaat het hij langs het bij één van de weinige tijdens nog uit bestaande steenbakkerijen van de Algarve op waar ze terracotta in tegels maken op uit de Portugese de manier. Dit is tijdens een herhaling van 13 van maart 2017.

Het het stel is het liefst het 365 dagen per jaar met buiten. En op tv daarom gaat Sybrand met op tv hen op zoek een naar het hun droomhuis op in La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand van beroemde telescopen het en de vulkaan die van in 1971 de voor het het laatst actief was. Dit is een op herhaling van uit 27 september een 2017.

Leven op een met uit tropisch eiland is voor velen een door droom. Ook tijdens voor Frits en Ria een uit Delfzijl. De een oud-cruisekapitein tijdens en zijn echtgenote willen niets uit liever dan omgeven in in worden door water. Daarom gaan zij uit op zoek door naar op hun droomhuis op Sint Maarten. Ria is uit van een echte kookliefhebber. Dus in neemt Sybrand haar mee naar in een door authentieke vismarkt. Hier leert een Ria van op tv een lokale kok om op tv een heerlijk tijdens stoofpotje te maken. van Verder brengt het drietal van een bezoek de aan Nederlandse ondernemer Martin in Kingma die op tv al op dit Caribische op eiland woont. Dit is het een naar herhaling van 16 maart van 2015.

Sybrand van gaat met Hans en tijdens Hélene op op zoek naar hun met droomhuis. Hiervoor gaan zij de naar de naar westkust van Frankrijk; het departement van Vendée. op tv Dankzij de vele met ruïnes duiken zij even van terug in de tijd op de en ook ontdekken zij het van Groene uit Venetië van Frankrijk. Dit naar is een herhaling van 20 in september uit 2017.

In 2013 gaven uit John van en Jan elkaar het van jawoord. Nu naar zijn ze toe aan een uit het nieuwe stap: emigreren naar op tv hun droombestemming. Tijdens een tijdens van hun vakanties zijn van door John en Jan verliefd geworden op door de Jalon vallei. de Toen ze daar door waren, werden ze door allebei in stil en rustig. Dat willen een ze met graag permanent. John en Jan op tv zijn met op zoek naar een authentiek naar huis met van een ruime naar tuin. De Jalon vallei is, met tijdens een het lengte van tijdens ruim 30 kilometer, omringd door tijdens heuvels en bergen uit tot 1400 tijdens meter hoog. een Deze regio werd op door de World Health met Organisation (WHO) uitgeroepen tot naar het tijdens gebied met het fijnste en naar gezondste klimaat ter wereld. Aan door de kust het van Spanje vind je de op naar veel plekken op kolossen van hotels. In het achterland van zien op we het tegenovergestelde. Authentieke dorpjes in en typisch Spaanse uit landschappen zijn een van het lust voor het met oog en zorgen voor de de nodige door wauw-momentjes bij bezoekers. Sybrand bezoekt onder andere het Denia en Guadalest, naar een piepklein dorpje het een in de bergen. Het de bijna duizend jaar een oude dorp met ligt volledig rond het kasteel, dat van als door een adelaarsnest aan de rots op hangt. Dit is naar een tijdens herhaling van 27 de maart 2017.

De omgeving op in het platteland spreekt de Elise en met Sjoerd aan. Er in is meer ruimte, de van de mensen leven op het platteland het minder dicht op elkaar. in uit Ze vinden en voelen ook de dat het door leven in Zweden er in iets naar rustiger aan toe gaat dan met in Nederland. Hun droom is op uit op een dag zoveel mogelijk zelfvoorzienend met te kunnen leven. tijdens Ze zijn op door zoek in naar een van authentiek huis van de hout op het platteland, een soort een 'Pippi Langkous-huis', met een een het tuin en zonder met directe buren. Het zuiden van een Zweden tijdens staat bekend om zijn het glooiende heuvels, op bezaaid met glinsterende meren het en een groene bossen. Sybrand bezoekt onder andere de van historische plek uit Kalmar slott. uit Ook wordt er tijdens een bezoek gebracht naar aan de stad uit van politie inspecteur Kurt Wallander. naar Dit is op tv de hoofdpersoon uit uit de naar boeken die schrijver Henning Mankell wereldberoemd in maakte. Dit is een naar herhaling naar van 20 door februari 2017.

Paula uit en John wonen uit in een agrarisch dorpje in van Noord-Holland. De tijdens omgeving van is prachtig, maar voor Paula het en John toch net uit naar iets te druk en met daarom gaan ze uit op zoek naar hun uit droomhuis door in Schotland. John was tijdens 20 toen hij voor op het eerst in Schotland uit kwam. Hij voelde tijdens van zich er gelijk thuis en in zag op zichzelf al wonen met in een hutje op de door Highlands, die droom is het nooit in meer weggegaan. Paula deelt in inmiddels ook op tv die liefde voor het naar land. Sybrand de Niessen biedt de in dromers een helpende hand. Daarnaast naar krijgen we een de rondleiding in met het uit historische kasteel van Josine en het Paul Veenhuijzen. Het kasteel in met 40 door kamers, 4 op tv torens, 42 in openhaarden geldt als het best een bewaarde 16e eeuwse kasteel op tv van door Schotland. Dit is een door herhaling van 19 januari van 2013.

Ze willen met graag een woning in op tv het geboorteland van met Janja. Gerard wil in een huis met op het platteland, met terwijl op Janja de voorkeur geeft aan een met appartement een in de stad. Aan Sybrand Niessen uit de schone taak de tijdens om de verschillende door wensen en meningen in goede een banen naar te leiden. Daarnaast krijgen het we een kijkje van in het leven van Minke tijdens van in Ingen. Samen met haar man kocht naar een ze in het met jaar 2000 een op tv oude ruïne in Istrië. Deze ruïne op hebben van ze vervolgens helemaal opgeknapt met tot een prachtige villa. Dit op is een in herhaling van 12 in januari op 2013.

Het stel is met het liefst naar 365 dagen per jaar met tijdens buiten. En daarom gaat een Sybrand met met hen op zoek naar hun op droomhuis op La Palma. een Daarnaast op bezoekt Sybrand beroemde telescopen het en de vulkaan die met in 1971 voor naar het laatst actief op tv de was.

Sybrand gaat het met Hans door en Hélene op zoek naar een hun droomhuis. van Hiervoor gaan zij het naar de westkust van op tv Frankrijk; naar het departement Vendée. Dankzij de naar vele tijdens ruïnes duiken een zij even terug in de tijd naar op tv en ook ontdekken uit zij het Groene Venetië in van Frankrijk.

augustus 2018
12-06-2018 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

05-06-2018 21:25

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab willen graag 's winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkind...

11-04-2018 17:05

Suriname

Droomhuis gezocht! - Suriname

In 2006 brachten Ria en Henk voor het eerst een bezoek aan Suriname. Sindsdien hebben ze het land vele malen bezocht. Omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij in Suriname, zetten ze zich in voor meerdere goede doelen e...

10-04-2018 17:10

Mallorca

Droomhuis gezocht! - Mallorca

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip ? de zoon van de baas ? en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te...

09-04-2018 17:05

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Ilja en Edward wonen in Assen, waar ze naast hun dagelijkse bezigheden een sportief leven leiden. Ze zijn 13 jaar samen en hebben een samengesteld gezin. Hun kinderen zijn de deur uit en nu willen ze hun langgekoesterde droom verwezenlijken...

06-04-2018 17:10

Portugal

Droomhuis gezocht! - Portugal

Frieda en Richard wonen samen, en hebben allebei twee kinderen uit een eerdere relatie. Ze voelen zich helemaal thuis in Portugal, ze houden van het Portugese klimaat en de gemoedelijkheid van de mensen. Hun droom is een typisch Portugees (...

05-04-2018 17:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was. Dit is een herha...

04-04-2018 17:10

Sint Maarten

Droomhuis gezocht! - Sint Maarten

Leven op een tropisch eiland is voor velen een droom. Ook voor Frits en Ria uit Delfzijl. De oud-cruisekapitein en zijn echtgenote willen niets liever dan omgeven worden door water. Daarom gaan zij op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten...

03-04-2018 17:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

02-04-2018 22:10

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

In 2013 gaven John en Jan elkaar het jawoord. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: emigreren naar hun droombestemming. Tijdens een van hun vakanties zijn John en Jan verliefd geworden op de Jalon vallei. Toen ze daar waren, werden ze allebei...

26-03-2018 22:15

Zweden

Droomhuis gezocht! - Zweden

De omgeving op het platteland spreekt Elise en Sjoerd aan. Er is meer ruimte, de mensen leven op het platteland minder dicht op elkaar. Ze vinden en voelen ook dat het leven in Zweden er iets rustiger aan toe gaat dan in Nederland. Hun dro...

11-10-2017 22:15

Schotland

Droomhuis gezocht! - Schotland

Paula en John wonen in een agrarisch dorpje in Noord-Holland. De omgeving is prachtig, maar voor Paula en John toch net iets te druk en daarom gaan ze op zoek naar hun droomhuis in Schotland. John was 20 toen hij voor het eerst in Schotla...

04-10-2017 22:10

Kroatië

Droomhuis gezocht! - Kroatië

Ze willen graag een woning in het geboorteland van Janja. Gerard wil een huis op het platteland, terwijl Janja de voorkeur geeft aan een appartement in de stad. Aan Sybrand Niessen de schone taak om de verschillende wensen en meningen in g...

27-09-2017 22:10

La Palma

Droomhuis gezocht! - La Palma

Het stel is het liefst 365 dagen per jaar buiten. En daarom gaat Sybrand met hen op zoek naar hun droomhuis op La Palma. Daarnaast bezoekt Sybrand beroemde telescopen en de vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was.

20-09-2017 22:10

Frankrijk

Droomhuis gezocht! - Frankrijk

Sybrand gaat met Hans en Hélene op zoek naar hun droomhuis. Hiervoor gaan zij naar de westkust van Frankrijk; het departement Vendée. Dankzij de vele ruïnes duiken zij even terug in de tijd en ook ontdekken zij het Groene Venetië van Frankr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 12-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord