Programma gemist?

Rob de en Sabine dromen van de een huis in de uit Duitse Eifel. Dit van in gebied kenmerkt zich door veel groen, met glooiende naar heuvels en eindeloze wandelpaden. Als door op je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt op tv naar Duitsland op rij je tijdens direct de naar Eifel in. Je bent er een in een met paar uur. Voor uit Rob en een Sabine dé ideale plek om in van de weekenden naartoe door te rijden zodat van ze even door kunnen ontsnappen in aan de dagelijkse drukte. Carrie ten de Napel gaat naar naar de tijdens ?groene hel?, op een van de beroemdste race-circuits naar ter met wereld: De Nuhrburgring. Ze het waagt zich in een van tijdens de door snelste auto?s van met het circuit. van Daarnaast brengt ze een in bezoek aan het de hoofdstad van de Eifel: het Monschau, waar het familiebedrijf op tv van op tv Ruth Breuer jarenlang de uit mosterd volgens naar het familierecept maakt. een En ze op verwondert zich in Nationaal Park van Eifel. Middenin het een natuurpark van zo?n van 110 vierkante een kilometer ligt Vogelsang. Dit is op een herhaling van 15 uit op tv november 2018.

Peter tijdens organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen uit in een Afrika. Hij uit is op zoek naar op een prachtig plekje als uitvalbasis uit met en startpunt van deze reizen, de waarbij door hij hoopt de stilte en in ruimte te vinden op die in Nederland de zo met schaars is. Zijn studerende dochter gaat uit met op hem mee. Terwijl Sybrand, Peter en een op tv Vera huizen zoeken, neemt uit Carrie ten een Napel een kijkje een bij de afstammelingen van uit een van de oudste stammen tijdens van Zuid-Afrika; in De door Sanbevolking. De San bestond eeuwenlang uit uit op tv kleine gemeenschappen, waarbij de mannen uit op jacht gingen en een op de vrouwen verzamelden. op tv Tegenwoordig ziet hun leven er met heel anders op tv uit, maar zijn uit de tradities nog een altijd speciaal gebleven. Dit is een op tv uit herhaling van 19 de januari 2019.

Gitta door werd een paar een jaar geleden verliefd op de het bijzondere omgeving tijdens van Lapland. op tv Verliefd op de natuur, de de rust en de de ruimte. Ze van hoopt hier een haar droomhuis op te vinden en haar buurvrouw van Linda helpt naar graag mee. met Gitta vindt de eindeloze natuur op tv prachtig en zoekt ook tijdens het vrijheid, ze is het vooral niet op zoek naar mensen met om zich heen. tijdens Lapland heeft een naar met bevolkingsdichtheid van minder dan in twee inwoners per uit km². Grote delen zijn een dus onbewoond. op En dat laatste is exact in de reden voor door door Gitta om hier haar droomhuis te uit de vinden. Finland is het het land van de 1000 in meren, en dat met is een "understatement", op tv want Finland telt het maar liefst 188.000 meren. op Van Lapland het in het Noorden, naar tot in de door Finse hoofdstad Helsinki. Carrie met brengt een op bezoek aan in de hoofdstad met naar de prachtige Domkerk en ontdekt dé door Finse lekkernij. Dit in is een herhaling van van 8 november op tv 2018.

Marco en de Anne kenden elkaar nog door maar naar een paar weken toen een ze op besloten samen op vakantie naar naar São tijdens Miguel te gaan, het grootste met eiland van de op Azoren. Dat was meteen met geweldig. de Zowel hun op liefde voor elkaar als de van liefde voor het uit eiland. Bijna de elk jaar zijn op tv ze minstens één keer teruggegaan op naar de Azoren. op tv Marco tijdens heeft veel gereisd tijdens met de Marine, op Anne had veel gereisd met voor tijdens haar studie en werk. Beiden naar zaten niet vast uit aan door een toekomst in Nederland en zodoende op tv ontstond al tijdens vrij snel op het plan om te met gaan emigreren. Carrie ten Napel de gaat op de zoek in naar de walvis. Tot 1986 van werd het er op de naar Azoren nog volop op walvissen gejaagd. tijdens Tegenwoordig de heeft de traditionele op walvisvangst plaatsgemaakt voor een ecotoerisme en worden de walvissen door gebruikt voor in educatie, research of gewoon tijdens om van te tijdens genieten. Maar door of zij de walvis van ook op tv echt in het uit vizier krijgt? Carrie gaat ook door naar een de van de vele natuurlijke het geisers die de op het eiland door te vinden op zijn. De dampende de bronnen worden gebruikt met om in te baden, maar ook naar om in met te koken. En het ze spreekt in met Maria, eigenaresse naar van de enige op tv theeplantage van Europa. Dit een is een herhaling van 22 uit november van 2018.

Gitta werd een een paar naar jaar geleden verliefd op op de bijzondere omgeving van met Lapland. met Verliefd op het de natuur, de rust en de naar ruimte... de Ze hoopt hier haar het droomhuis te naar vinden en het haar buurvrouw Linda helpt het graag mee. Gitta vindt de de eindeloze natuur prachtig een de en zoekt ook door vrijheid, ze is van vooral niet op zoek naar mensen met om zich het heen. 'Ik uit ben al door vijftien jaar alleen en dat vind naar ik het geweldig. Als ik zo met nog vijftien jaar op tv kan het leven, met nog minder mensen, door dan in ben ik helemaal gelukkig.' Op basis van van haar budget op gaat Sybrand in op zoek naar de geschikte huizen. op tv Daarnaast geeft hij praktische tips van waar ze op een moet een letten bij de de aankoop van een een huis. De dromers met krijgen informatie en door handreikingen hoe in zij op een verantwoorde manier naar tot naar een goede keuze kunnen komen. Lapland op heeft een het bevolkingsdichtheid tijdens van minder dan uit twee inwoners per vierkante kilometer. Grote in delen zijn dus uit feitelijk onbewoond. En naar uit dat laatste is tijdens exact de reden voor Gitta naar om tijdens hier haar droomhuis door te vinden. Finland... het land van tijdens de van duizend meren, en dat in is tijdens een understatement, want Finland telt maar de liefst 188.000 een meren. Van met Lapland in het in noorden, tot in de Finse de hoofdstad Helsinki. naar Carrie brengt op tv een bezoek op tv aan deze bijzondere stad op tv met de prachtige Domkerk en op tv ontdekt het dé Finse door lekkernij.

Het stel naar Inge en Jelle gaan in op zoek naar uit hun naar droomhuis op Sardinië. Beiden op tv komen al het sinds hun kinderjaren in Italië het en een door een bijzondere met Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren op geleden het op tv eiland Sardinië. Samen op tv met Sybrand Niessen naar reist op tv het koppel af naar het eiland uit in de de Middellandse zee met in misschien wel de de mooiste stranden. Sybrand door gaat van voor Inge en Jelle naar aan de een slag om aan de hand op tv van een hun budget het perfecte door huis te vinden. Daarnaast geeft in tijdens hij ook praktische tips over het het kopen van door een in huis in het buitenland. Ondertussen in verkent Carrie ten Napel uit met het eiland; ze bekijkt de de kust waar jaarlijks de van op Italiaanse jetset neerstrijkt en bezoekt de de in eilandengroep La Maddalena. Ook in bezoekt Carrie door de stad Alghero, ook op tv wel 'Klein Barcelona' op tv genoemd, dit naar omdat een deel van de met bevolking nog altijd Catalaans met op tv spreekt.

Als met de zoon met van Ingrid en Marc zijn van grote uit liefde in Slowakije op ontmoet, besluit hij om daar tijdens te blijven. Hij naar kiest voor het de ruimte, rust en natuur door met die het land uitstraalt. Inmiddels zijn naar Ingrid en met Marc ook een op tv aantal keer met naar Slowakije tijdens afgereisd en zijn verliefd geworden op in het mooie land. op Om hun zoon de op niet teveel te de hoeven missen, zoeken ze een vakantiehuis uit bij het hem in de de buurt. Sybrand gaat uit op zoek naar geschikte huizen naar een en geeft praktische uit tips waar ze op het moeten letten bij de op tv aankoop van een huis. de Carrie op ten Napel neemt op tv ons mee naar in Bratislava. Ze bezoekt de ?Liefdesbank?, op dé plek waar naar geliefden van over de de hele wereld hun liefde kunnen de laten opsluiten. Ook in gaat ze naar Kremnica, van de hoofdstad uit van in de mijnsteden waar mijnwerkers en muntmeesters naar uit heel uit Midden-Europa zich het hebben gevestigd. Dit op is een herhaling van 11 uit januari op tv 2019.

Sybrand helpt in Marc en Wilma met met hun zoektocht de naar door een droomhuis in in Italië. Bij hun met eerste bezoek aan de van Italiaanse provincie Ligurië het waren ze het er meteen op tv over eens: hier van op willen wij wonen. Ligurië ligt aan een de Italiaanse een kust en is een van op tv van de kleinste regio's door van Italië. door Het staat bekend om haar met schoonheid, met uit veel bloemen en een tijdens zonnig met klimaat. Het stel zoekt een de huis met een authentieke in uitstraling, uit op twintig minuten rijden in van zee. Een woning op tv waar de ze met het hele gezin kunnen uit door verblijven, met een ruime woonkeuken en de een grote uit tuin.

Sybrand helpt Tom tijdens en Corrie met tijdens de zoektocht het naar hun droomhuis in een het noordwesten van op Spanje. met Tom en Corrie zijn het al meer dan 40 op jaar samen en van op tv zijn in hun vrije tijd tijdens het het liefst sportief bezig. Zo is hun door gedeelde passie voor het wandelen ontstaan. Wat begon het met tijdens het Pieterpad van Pieterburen naar op Maastricht, een liep uit op door een wandeltocht van Nederland naar uit Santiago de de Compostella. Eén van route langs de met kust, El Camino Norte, heeft door zoveel indruk tijdens op ze gemaakt op dat het stel de nu aan in deze route op met zoek is naar van een pelgrimshuis. Ze tijdens willen graag met anderen het delen wat zij een ook hebben door ervaren. Een van aparte ruimte bij het huis, op tv om wandelaars op tv te ontvangen, is dan ook de tijdens belangrijk.

Seizoen 10 - van tijdens Aflevering 6 - Realityreeks op tv (2019) met Sybrand van Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en met docente Mirjam en door haar in gepensioneerde vriend René. Ze hebben de al tien jaar in een relatie, maar wonen naar nog op niet samen. Daar komt naar nu op verandering is. Ze naar gaan op zoek naar hun droomhuis van een in het land van hun dromen: de naar Canada. In de Canadese provincie Québec, tijdens het vlakbij Montreal, gaan zij een op zoek naar hun woning. naar de In Montreal, vernoemd naar naar een kleine berg in van de met stad: Mount Royal, wisselen van wolkenkrabbers en historische met gebouwen elkaar naar af. Terwijl Sybrand met Mirjam en op tv René huizen de bekijkt, gaat Carrie op in zoek naar de de maple tree en in de bekende de maple het syrup.

Het gezelschap het reist van af naar de warmste naar streek van Spanje, door Andalusië. Na heel veel werkzame op tv jaren, wil Gerrit-Jan uit in een een warmer uit klimaat gaan genieten van minder met stress en van meer rust en de ruimte. Jildou wil graag naar samen nog meer gaan tijdens genieten uit van het leven. op Naast dat Andalusië tijdens warme zomers en pittoreske dorpjes uit kent, naar heeft het ook naar het prachtige Sierra tijdens Nevada, Spaans voor besneeuwde bergketen. van de Ook buiten het naar skiseizoen kan je door hier van de natuur genieten het en prachtige wandelingen van maken.

Jan van is 60 jaar op en staat van al bijna 40 jaar voor naar de klas. Zijn op tv zoon door Rick is 25 naar jaar en studeert internationale met betrekkingen. Beiden uit zijn erg sportief en met Rick sleutelt in de zijn vrije tijd graag aan uit oude brommers. De het zoektocht kan op nog wel eens een op lastige in klus worden. Ze op zoeken namelijk een vrijstaand op tv huis met met moderne uitstraling, een naar aparte ruimte naar voor eventuele gasten én een het liefst met op uitzicht op de zee. Terwijl Sybrand ze hier bij helpt, van maakt Carrie ten een Napel de oversteek met in naar Dursey Island, een eiland door dat bekend staat om door zijn in hoeveelheid schapen. Samen met op Gerald Murphy en op tv zijn met hond Ship houden ze uit de schapen bij van elkaar.

Vanavond gaan het Peter en Vera in een Droonhuis Gezocht op de zoek naar een van woning in tijdens de Zuid-Afrikaanse in provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen van naar in de woestijnen van Zuid-Afrika, de Namibië en een Botswana. Hij zou een heel graag een plekje een vinden als uitvalsbasis naar en startpunt van deze reizen. naar Hij zoekt door ook ruimte en stilte uit die in Nederland op zo schaars door is. een Zijn dochter Vera is student Human op Resource op Management in uit Groningen. De provincie West-Kaap wordt ook door wel op tv de Fairest een Cape genoemd, oftewel de mooiste kaap. door Het heeft tijdens een woeste kust, woestijn, een maar ook op groene glooiende hellingen door en tijdens natuurlijk wereldstad Kaapstad. De West-Kaap is uit een belangrijk door centrum voor handel, in landbouw, visserij en door heeft de belangrijkste wijnproductie op tv van naar Afrika. Terwijl Sybrand met de Peter en Vera huizen bezoekt, uit neemt Carrie ten in Napel een uit kijkje bij de tijdens afstammelingen van een van het de naar oudste stammen van Zuid-Afrika; tijdens De Sanbevolking. De een San bestond van eeuwenlang uit op tv kleine gemeenschappen van jagers en naar verzamelaars. De mannen gingen een een op jacht en de vrouwen tijdens verzamelden eetbare gewassen. Tegenwoordig uit leven ze daar door niet meer op van, maar zetten op tv ze de zich wel in in om de tradities en rituelen naar van hun voorvaderen te naar behouden en door tijdens te in geven.

Als de zoon naar van tijdens Ingrid en Marc zijn grote in liefde op tv in Slowakije ontmoet, besluit tijdens hij op om daar te blijven. een Hij kiest voor met de ruimte, op tv rust en natuur die het uit land met uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc op tv in ook een aantal keer het naar Slowakije naar afgereisd en zijn verliefd geworden met op het mooie land. met van Om hun zoon tijdens niet teveel te op hoeven missen, zoeken ze een vakantiehuis het bij hem in in de van buurt. Sybrand gaat op het zoek naar geschikte in huizen een en geeft praktische op tv tips waar ze op de moeten letten bij de op aankoop naar van een huis. Carrie tijdens ten Napel neemt tijdens ons mee naar Bratislava. het Ze bezoekt door de ?Liefdesbank?, dé uit plek waar geliefden over de door hele naar wereld hun door liefde kunnen laten opsluiten. Ook gaat op tv ze het naar Kremnica, van de hoofdstad van de mijnsteden waar op tv mijnwerkers en muntmeesters tijdens tijdens uit heel Midden-Europa zich hebben door gevestigd.

Vanavond gaat een door nieuw seizoen op tv van het tv-programma met Droomhuis Gezocht bij Omroep op tv het MAX. Elke vrijdag tijdens is om 21:30 het uur een nieuwe door aflevering te zien op NPO tijdens 1. Presentator Sybrand Niessen helpt op tv op Nederlanders bij de zoektocht naar hun een droomhuis uit in het buitenland. Presentatrice in Carrie ten uit Napel laat elke aflevering de uit regio van met het naar beoogde droomhuis zien. In de eerste aflevering op tv gaat Niessen samen met met Geert-Jan de en Kathy uit op zoek naar met een huis in Italië. tijdens De Italiaanse bergen door hebben al jaren een een onweerstaanbare een aantrekkingskracht op de sportieve tijdens Geert-Jan en Kathy. met Een een huis in Italië staat dan ook de tijdens hoog op hun in verlanglijst. Zij voelen op tv zich heel erg thuis in de in bergen. een Ze sporten, naar skiën en klimmen er veel. op Nu ze tijdens tegen de pensioenleeftijd aanlopen, willen op tv van ze graag langere tijd uit in de op tv bergen zijn. Het Noordwesten van Italië staat tijdens met bekend om haar wintersportoorden, zoals op tv de Aosta-vallei. Het van ligt tegen de in grens met uit Zwitserland en Frankrijk en tussen de de hoogste naar toppen van de het Alpen. Door naar de hoge ligging op tv is hier van begin december op tv met tot eind april geen tijdens gebrek aan het sneeuw. Carrie ten Napel leert al skiënd door de mogelijke nieuwe naar het woonomgeving van Kathy en Geert-Jan beter een in kennen en schrikt zelfs uit niet terug van een ijsklimmen. Daarnaast zoekt ze uit in uit waarom de stad Aosta het ook wel Het Rome door van met de Alpen wordt door genoemd.

december 2019
22-08-2019 20:40

Duitsland

Droomhuis gezocht! - Duitsland

Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er ...

15-08-2019 20:35

Zuid-Afrika Westkaap

Droomhuis gezocht! - Zuid-Afrika Westkaap

Peter organiseert coachingreizen naar verschillende woestijnen in Afrika. Hij is op zoek naar een prachtig plekje als uitvalbasis en startpunt van deze reizen, waarbij hij hoopt de stilte en ruimte te vinden die in Nederland zo schaars is. ...

08-08-2019 20:35

Fins Lapland

Droomhuis gezocht! - Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur pr...

01-08-2019 20:35

Azoren

Droomhuis gezocht! - Azoren

Marco en Anne kenden elkaar nog maar een paar weken toen ze besloten samen op vakantie naar São Miguel te gaan, het grootste eiland van de Azoren. Dat was meteen geweldig. Zowel hun liefde voor elkaar als de liefde voor het eiland. Bijna el...

24-07-2019 19:35

Lapland

Droomhuis gezocht! - Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op de bijzondere omgeving van Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte... Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur ...

17-07-2019 19:35

Sardinië

Droomhuis gezocht! - Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaan op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Beiden komen al sinds hun kinderjaren in Italië en door een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Samen met Sybrand Niessen rei...

30-05-2019 19:30

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

09-05-2019 19:30

Italië, Ligurië

Droomhuis gezocht! - Italië, Ligurië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is een van...

02-05-2019 19:35

Santiago

Droomhuis gezocht! - Santiago

Sybrand helpt Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Tom en Corrie zijn al meer dan 40 jaar samen en zijn in hun vrije tijd het liefst sportief bezig. Zo is hun gedeelde passie voor wandelen ontstaa...

08-02-2019 21:30

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Sybrand Niessen. Canada. Sybrand helpt gezondheidswetenschapper en docente Mirjam en haar gepensioneerde vriend René. Ze hebben al tien jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Daar ...

01-02-2019 21:30

Spanje

Droomhuis gezocht! - Spanje

Het gezelschap reist af naar de warmste streek van Spanje, Andalusië. Na heel veel werkzame jaren, wil Gerrit-Jan in een warmer klimaat gaan genieten van minder stress en meer rust en ruimte. Jildou wil graag samen nog meer gaan genieten va...

25-01-2019 21:35

Ierland

Droomhuis gezocht! - Ierland

Jan is 60 jaar en staat al bijna 40 jaar voor de klas. Zijn zoon Rick is 25 jaar en studeert internationale betrekkingen. Beiden zijn erg sportief en Rick sleutelt in zijn vrije tijd graag aan oude brommers. De zoektocht kan nog wel eens ee...

18-01-2019 21:30

Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Droomhuis gezocht! - Droomhuis Gezocht: Zuid-Afrika

Vanavond gaan Peter en Vera in Droonhuis Gezocht op zoek naar een woning in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Peter organiseert coachingreizen naar de woestijnen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hij zou heel graag een plekje vin...

11-01-2019 21:25

Slowakije

Droomhuis gezocht! - Slowakije

Als de zoon van Ingrid en Marc zijn grote liefde in Slowakije ontmoet, besluit hij om daar te blijven. Hij kiest voor de ruimte, rust en natuur die het land uitstraalt. Inmiddels zijn Ingrid en Marc ook een aantal keer naar Slowakije afgere...

04-01-2019 21:30

Terug: Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht! - Terug: Droomhuis Gezocht

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het tv-programma Droomhuis Gezocht bij Omroep MAX. Elke vrijdag is om 21:30 uur een nieuwe aflevering te zien op NPO 1. Presentator Sybrand Niessen helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Droomhuis gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Droomhuis gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Droomhuis gezocht! bij Droomhuis gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Droomhuis gezocht!. Heb je een uitzending van Droomhuis gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Droomhuis gezocht! gemist

Veel mensen dromen ervan een huis te kopen in het buitenland, op steenworp afstand van de zo geliefde vakantiestek.Maar wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf voor zo'n huis. In Droomhuis gezocht! wordt de droom van alle kantenbelicht.Presentatie: Sybrand Niessen

Uitzending gemist van Droomhuis gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Droomhuis gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!