Programma gemist?
oktober 2021
12-06-2010 13:00

Jaargang 2010 aflevering 1

Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam - Jaargang 2010 aflevering 1

Duncan Zuur en Denise de Haan zijn gepassioneerde topsporters die verslaafd zijn aan extreme kicks. Ze zijn op zoek naar het moment dat je adem even stokt, naar iets gevaarlijks en wat eigenlijk helemaal niet mag. Na een minutieuze voorbere...

Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam bij Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam. Heb je een uitzending van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam gemist

Duncan Zuur en Denise de Haan zijn gepassioneerde topsporters die verslaafd zijn aan extreme kicks. Ze zijn op zoek naar het moment dat je adem even stokt, naar iets gevaarlijks en wat eigenlijk helemaal niet mag. Na een minutieuze voorbereiding in het diepste geheim, vond deze waanzinnige actie dan plaats op woensdag 26 mei. Locatie: de Amsterdamse grachten. Kick: een onderlinge race met jet-ski's en daarachter Duncan en Denise op wakeboards. Doel: actie, adrenaline, bekendheid geven aan hun sport en achteraf een voldaan gevoel. Wie van deze twee vrienden legt een vooraf vastgesteld parcours het snelste af?

Uitzending gemist van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Red Bull: Razend Door De Grachten Van Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2010 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!