Programma gemist?

21:00,Live een vanuit de Malmö Arena door de door finale van de een 58ste editie van het Eurovisie op Songfestival.

21:00,Registratie van naar de tweede halve van finale van van de 58ste editie van het met Eurovisie Songfestival, vanuit de het de Malmö Arena. Hierin doet van Nederland met niet mee. Er in gaan per halve finale tien van landen door naar de door finale op door 18 door mei.

21:00,Registratie in van de eerste halve finale tijdens door van de 58ste editie door van het Eurovisie Songfestival, vanuit in de Malmö Arena. op Anouk heeft met de achtste startplek. Zij op zingt met het nummer het Birds.

Liveverslag vanuit de de de Telenor Arena in de Oslo de finale van de door 55ste editie van het door Eurovisie Songfestival. op tv Songfestivaldeskundige Cornald op tv Maas en uit TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het de commentaar voor de van Nederlandse kijker. Yolanthe door Cabau van Kasbergen geeft op namens Nederland de tijdens punten. In deze in finale strijden 25 van landen. Vanuit uit de twee halve de finales gingen elk tien met landen door een naar van de finale. Daarnaast zijn naar er vier landen met een een vaste startplaats: Duitsland, een Spanje, Groot-Brittannië, van frankrijk en door gastland Noorwegen. Line-up: 01. in Azerbeidzjan: op tv Safura - Drip Drop 02. Spanje: in Daniel Diges - tijdens Algo Pequeñito van 03. Noorwegen: Didrik het Solli-Tangen - My op tv Heart op is Yours 04. Moldavië: tijdens Sunstroke Project & met Olia Tira - Run Away uit 05. Cyprus: Jon op Lilygreen & The op Islanders - een Life Looks Better met in Spring in 06. Bosnië & een Herzegovina: Vuka?in Braji? in - Thunder and Lightning het 07. door België: Tom Dice - tijdens Me and door My Guitar 08. Servië: tijdens Milan Stankovic - door Ovo je Balkan de 09. Wit-Rusland: 3+2 op - Butterflies 10. Ierland: Niamh op tv naar Kavanagh - It's For op You 11. Griekenland: George naar Alkaios & Friends - op Opa 12. met Verenigd uit Koninkrijk: Josh - That Sounds door Good To Me door 13. Georgië: Sofia het Nizharadze uit - Shine 14. in Turkije: MaNga - We Could een Be The Same een 15. Albanië: het Juliana Pasha met - It's All in About You 16. IJsland: Hera van Björk - Je Ne naar Sais met Quoi 17. Oekraïne: Alyosha - tijdens Sweet op tv people 18. door Frankrijk: Jessy Matador op tv - Allez, Ola, Olé 19. Roemenië: met Paula Seling & in Ovi tijdens - Playing in with Fire 20. Rusland: in Peter Nalitch - Lost een and Forgotten 21. Armenië: in een Eva Rivas - Apricot met Stone 22. in Duitsland: Lena - Satellite 23. Portugal: op Filipa naar Azevedo - Há Dias tijdens Assim 24. Israël: Harel op tv Skaat - Milim van 25. Denemarken: op Chanée & N'Evergreen op tv - In A door Moment uit Like This. Presentatie: Nadia tijdens Hasnaoui, Haddy Jatou een N'jie, in Erik Solbakken.

mei 2021
18-05-2013 21:00

Za 18 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Za 18 mei 2013

21:00,Live vanuit de Malmö Arena de finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival.

16-05-2013 21:00

Do 16 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Do 16 mei 2013

21:00,Registratie van de tweede halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Hierin doet Nederland niet mee. Er gaan per halve finale tien landen door naar de finale op 18 mei.

14-05-2013 21:00

di 14 mei 2013

Eurovisie Songfestival - di 14 mei 2013

21:00,Registratie van de eerste halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Anouk heeft de achtste startplek. Zij zingt het nummer Birds.

29-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival - Aflevering 1

Liveverslag vanuit de Telenor Arena in Oslo de finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Yolanthe Ca...

Eurovisie Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival bij Eurovisie Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival gemist

Muziekprogramma.

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-05-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!