Programma gemist?

21:00,Live vanuit de op tv Malmö Arena in de finale op van de 58ste door editie van het Eurovisie in Songfestival.

21:00,Registratie een van de door tweede halve finale van de de 58ste op tv editie van het naar Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö tijdens Arena. Hierin doet Nederland met uit niet mee. Er gaan het per halve finale door tien landen door naar uit de met finale op 18 het mei.

21:00,Registratie uit van de naar eerste halve finale van een de 58ste editie van op tv het Eurovisie in Songfestival, vanuit de Malmö het Arena. Anouk van heeft de achtste op startplek. Zij in zingt het nummer van Birds.

Liveverslag op tv vanuit de Telenor Arena in uit Oslo de finale op tv van de met 55ste editie van op het Eurovisie Songfestival. op tv Songfestivaldeskundige door Cornald Maas en tijdens TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen van het commentaar voor de op tv Nederlandse kijker. Yolanthe Cabau in van naar Kasbergen geeft namens Nederland de de punten. het In deze de finale strijden 25 uit landen. Vanuit de twee halve finales een gingen op elk tien landen door in naar de finale. een Daarnaast zijn er vier in landen een met een vaste startplaats: Duitsland, op tv in Spanje, Groot-Brittannië, frankrijk en van gastland Noorwegen. op Line-up: 01. Azerbeidzjan: uit Safura - Drip Drop 02. Spanje: het Daniel het Diges - Algo Pequeñito 03. door Noorwegen: tijdens Didrik Solli-Tangen - My in Heart tijdens is Yours 04. tijdens Moldavië: Sunstroke Project het & Olia Tira - Run Away tijdens uit 05. Cyprus: Jon Lilygreen & The een Islanders door - Life Looks Better in de Spring 06. op Bosnië & Herzegovina: uit Vuka?in Braji? - op Thunder and Lightning naar 07. België: Tom Dice op tv de - Me and My Guitar 08. tijdens Servië: van Milan Stankovic - Ovo naar je Balkan 09. Wit-Rusland: op 3+2 een - Butterflies 10. Ierland: in Niamh Kavanagh een - It's van For You 11. van Griekenland: George Alkaios & in Friends - Opa 12. Verenigd op Koninkrijk: Josh de - van That Sounds Good To Me 13. op Georgië: het Sofia Nizharadze uit - Shine 14. met Turkije: MaNga - We in Could Be uit The Same 15. Albanië: een Juliana Pasha - It's op All About You uit 16. de IJsland: Hera Björk van - Je Ne Sais Quoi 17. het op tv Oekraïne: Alyosha - een Sweet people 18. Frankrijk: in Jessy Matador - de Allez, Ola, het Olé 19. Roemenië: Paula Seling uit & Ovi het - Playing with op Fire 20. Rusland: van Peter Nalitch - Lost uit and Forgotten de 21. Armenië: Eva van Rivas - Apricot tijdens Stone 22. Duitsland: Lena - de Satellite 23. Portugal: van Filipa van Azevedo - Há Dias op Assim 24. van Israël: Harel Skaat tijdens - Milim 25. Denemarken: op tv door Chanée & N'Evergreen - In A het van Moment Like This. Presentatie: Nadia naar Hasnaoui, Haddy naar Jatou N'jie, Erik met Solbakken.

januari 2021
18-05-2013 21:00

Za 18 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Za 18 mei 2013

21:00,Live vanuit de Malmö Arena de finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival.

16-05-2013 21:00

Do 16 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Do 16 mei 2013

21:00,Registratie van de tweede halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Hierin doet Nederland niet mee. Er gaan per halve finale tien landen door naar de finale op 18 mei.

14-05-2013 21:00

di 14 mei 2013

Eurovisie Songfestival - di 14 mei 2013

21:00,Registratie van de eerste halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Anouk heeft de achtste startplek. Zij zingt het nummer Birds.

29-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival - Aflevering 1

Liveverslag vanuit de Telenor Arena in Oslo de finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Yolanthe Ca...

Eurovisie Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival bij Eurovisie Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival gemist

Muziekprogramma.

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-05-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!