Programma gemist?

21:00,Live met vanuit de op Malmö Arena de finale van in de tijdens 58ste editie van het Eurovisie de Songfestival.

21:00,Registratie van de tijdens op tweede halve finale van de 58ste van editie van de het het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö een Arena. Hierin doet het Nederland niet mee. Er naar gaan per de halve finale het tien landen door door naar de finale op 18 het uit mei.

21:00,Registratie op van de eerste het halve finale tijdens van de 58ste editie van het op tv Eurovisie in Songfestival, vanuit de Malmö op Arena. Anouk naar heeft de achtste met startplek. Zij tijdens zingt het nummer naar Birds.

Liveverslag vanuit de naar Telenor Arena de in Oslo de finale van van op tv de 55ste editie van het tijdens Eurovisie Songfestival. tijdens Songfestivaldeskundige Cornald met Maas en door TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar door voor op tv de Nederlandse een kijker. Yolanthe Cabau van van Kasbergen geeft namens op tv Nederland de punten. In deze in finale met strijden 25 landen. Vanuit de in twee uit halve finales met gingen elk tien landen het door naar de finale. Daarnaast uit zijn het er vier landen met tijdens een een vaste startplaats: Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië, met frankrijk en gastland Noorwegen. in door Line-up: 01. Azerbeidzjan: tijdens Safura - Drip tijdens Drop 02. Spanje: met Daniel Diges - Algo Pequeñito 03. door naar Noorwegen: Didrik Solli-Tangen - op tv My Heart is Yours 04. tijdens Moldavië: Sunstroke Project op tv & door Olia Tira - Run uit Away 05. Cyprus: in Jon op tv Lilygreen & The Islanders - de Life Looks Better tijdens in Spring 06. met Bosnië & door Herzegovina: Vuka?in Braji? - het Thunder and Lightning op 07. in België: Tom Dice naar - Me and My met Guitar 08. Servië: Milan Stankovic van - Ovo van je Balkan 09. Wit-Rusland: van 3+2 - Butterflies in 10. met Ierland: Niamh de Kavanagh - It's For You op 11. Griekenland: uit George Alkaios & Friends - door naar Opa 12. Verenigd Koninkrijk: tijdens Josh - That Sounds op tv Good op tv To Me 13. van Georgië: Sofia Nizharadze - Shine op tv 14. Turkije: een MaNga - We Could Be tijdens The door Same 15. Albanië: Juliana van Pasha door - It's All About You door 16. IJsland: Hera in Björk - Je Ne op tv Sais Quoi uit 17. een Oekraïne: Alyosha - Sweet people van 18. Frankrijk: Jessy met Matador - Allez, een Ola, Olé 19. Roemenië: de Paula Seling & in Ovi - tijdens Playing with Fire 20. de Rusland: het Peter Nalitch - Lost and naar Forgotten 21. Armenië: uit Eva naar Rivas - door Apricot Stone 22. Duitsland: op Lena - van Satellite 23. Portugal: van Filipa Azevedo - Há uit Dias Assim 24. Israël: Harel in op tv Skaat - Milim 25. Denemarken: tijdens Chanée & N'Evergreen met - In A op Moment Like This. in Presentatie: Nadia de Hasnaoui, Haddy Jatou N'jie, in Erik in Solbakken.

mei 2020
18-05-2013 21:00

Za 18 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Za 18 mei 2013

21:00,Live vanuit de Malmö Arena de finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival.

16-05-2013 21:00

Do 16 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Do 16 mei 2013

21:00,Registratie van de tweede halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Hierin doet Nederland niet mee. Er gaan per halve finale tien landen door naar de finale op 18 mei.

14-05-2013 21:00

di 14 mei 2013

Eurovisie Songfestival - di 14 mei 2013

21:00,Registratie van de eerste halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Anouk heeft de achtste startplek. Zij zingt het nummer Birds.

29-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival - Aflevering 1

Liveverslag vanuit de Telenor Arena in Oslo de finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Yolanthe Ca...

Eurovisie Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival bij Eurovisie Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival gemist

Muziekprogramma.

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-05-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!