Programma gemist?

21:00,Live vanuit de tijdens Malmö met Arena de finale uit van de 58ste editie op van het op Eurovisie Songfestival.

21:00,Registratie van van de tweede halve een finale van de 58ste met editie van uit het Eurovisie Songfestival, vanuit met de de Malmö Arena. Hierin doet een Nederland niet een mee. Er naar gaan per halve finale tien landen met naar door naar de finale op 18 de in mei.

21:00,Registratie van de van eerste halve finale een het van de 58ste editie uit van het Eurovisie Songfestival, vanuit tijdens op de Malmö Arena. door Anouk heeft de tijdens achtste startplek. Zij op zingt het nummer uit Birds.

Liveverslag de vanuit de Telenor het Arena in op tv Oslo de finale van naar de 55ste tijdens editie van het Eurovisie Songfestival. door Songfestivaldeskundige op Cornald Maas en TROS-presentator naar Daniël Dekker verzorgen het met commentaar voor de met Nederlandse kijker. Yolanthe tijdens Cabau in van Kasbergen geeft namens Nederland tijdens de punten. van In deze finale strijden 25 de landen. Vanuit de op op twee halve finales gingen elk tien in naar landen door naar de tijdens finale. Daarnaast zijn er op vier landen met met een vaste startplaats: uit Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië, frankrijk op tv en gastland Noorwegen. een Line-up: 01. een Azerbeidzjan: Safura - Drip uit Drop de 02. Spanje: Daniel Diges het - Algo Pequeñito 03. tijdens Noorwegen: Didrik Solli-Tangen op tv - My Heart met is de Yours 04. Moldavië: Sunstroke Project van & uit Olia Tira op tv - Run Away 05. Cyprus: Jon een Lilygreen & een The op tv Islanders - Life met Looks Better in Spring in 06. Bosnië & Herzegovina: Vuka?in door naar Braji? - Thunder op and Lightning 07. op België: Tom Dice - de Me and My Guitar in 08. Servië: door Milan Stankovic - op Ovo je Balkan 09. Wit-Rusland: van 3+2 - Butterflies in 10. Ierland: Niamh op tv met Kavanagh - It's tijdens For You 11. Griekenland: George in Alkaios & Friends de - Opa op 12. Verenigd het Koninkrijk: Josh - That Sounds Good uit op To Me 13. Georgië: Sofia Nizharadze op de - Shine 14. Turkije: met MaNga - van We Could Be The Same op 15. Albanië: Juliana Pasha uit - It's het All About You met 16. IJsland: Hera door Björk - van Je Ne Sais Quoi 17. van Oekraïne: Alyosha - op tv Sweet people tijdens 18. Frankrijk: in Jessy Matador - Allez, Ola, door het Olé 19. Roemenië: Paula Seling de & een Ovi - Playing with Fire 20. een door Rusland: Peter Nalitch - Lost and de van Forgotten 21. Armenië: Eva Rivas een - van Apricot Stone 22. Duitsland: een Lena - op Satellite 23. Portugal: Filipa Azevedo - met de Há Dias Assim in 24. Israël: Harel Skaat op tv - Milim 25. Denemarken: in door Chanée & N'Evergreen de - In A Moment op Like This. met Presentatie: Nadia Hasnaoui, Haddy Jatou op N'jie, Erik uit Solbakken.

september 2020
18-05-2013 21:00

Za 18 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Za 18 mei 2013

21:00,Live vanuit de Malmö Arena de finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival.

16-05-2013 21:00

Do 16 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Do 16 mei 2013

21:00,Registratie van de tweede halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Hierin doet Nederland niet mee. Er gaan per halve finale tien landen door naar de finale op 18 mei.

14-05-2013 21:00

di 14 mei 2013

Eurovisie Songfestival - di 14 mei 2013

21:00,Registratie van de eerste halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Anouk heeft de achtste startplek. Zij zingt het nummer Birds.

29-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival - Aflevering 1

Liveverslag vanuit de Telenor Arena in Oslo de finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Yolanthe Ca...

Eurovisie Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival bij Eurovisie Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival gemist

Muziekprogramma.

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-05-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!