Programma gemist?

21:00,Live door vanuit de met Malmö Arena de finale met van de 58ste het editie van in het Eurovisie Songfestival.

21:00,Registratie van van de tijdens tweede halve finale van met de 58ste editie de van het Eurovisie Songfestival, vanuit op de Malmö Arena. in Hierin doet met Nederland niet mee. in Er gaan per met halve van finale tien landen door naar van de uit finale op 18 op tv mei.

21:00,Registratie een van de van eerste halve finale van de 58ste tijdens editie van het een Eurovisie Songfestival, vanuit tijdens de Malmö Arena. de uit Anouk heeft de achtste startplek. tijdens Zij zingt het nummer met tijdens Birds.

Liveverslag vanuit het de Telenor in Arena in Oslo in de finale tijdens van de 55ste uit editie van het Eurovisie het Songfestival. Songfestivaldeskundige tijdens Cornald Maas en TROS-presentator door Daniël Dekker verzorgen het commentaar uit voor de Nederlandse de kijker. Yolanthe het Cabau van Kasbergen geeft op namens Nederland de op op punten. In deze finale van strijden 25 de landen. Vanuit de twee halve finales tijdens gingen tijdens elk tien landen met door naar de finale. Daarnaast naar zijn er vier met landen met een het vaste startplaats: het Duitsland, naar Spanje, Groot-Brittannië, frankrijk op en gastland Noorwegen. met Line-up: 01. Azerbeidzjan: Safura op - Drip Drop 02. Spanje: tijdens Daniel de Diges - Algo Pequeñito 03. tijdens Noorwegen: tijdens Didrik Solli-Tangen - My Heart een is Yours 04. de Moldavië: Sunstroke een Project & Olia Tira het - Run Away in 05. Cyprus: uit Jon Lilygreen & The door Islanders - Life op tv Looks naar Better in Spring 06. Bosnië van & Herzegovina: naar Vuka?in Braji? uit - Thunder and van Lightning 07. België: op Tom Dice een - Me and My Guitar op 08. Servië: Milan Stankovic tijdens - Ovo het je het Balkan 09. Wit-Rusland: naar 3+2 - Butterflies tijdens 10. Ierland: Niamh Kavanagh op tv - It's van For You 11. Griekenland: in George Alkaios op tv & Friends - naar Opa 12. Verenigd Koninkrijk: de Josh - That van Sounds Good To Me van 13. Georgië: het Sofia Nizharadze naar - Shine 14. Turkije: van MaNga - We de Could Be een The Same 15. Albanië: Juliana door Pasha - It's All op tv About You 16. op tv IJsland: uit Hera Björk - tijdens Je Ne door Sais Quoi 17. met Oekraïne: Alyosha - Sweet tijdens people 18. Frankrijk: Jessy Matador uit - op tv Allez, Ola, Olé 19. Roemenië: van Paula Seling & in Ovi - Playing in naar with Fire 20. Rusland: Peter in Nalitch naar - Lost and naar Forgotten 21. Armenië: uit Eva Rivas - Apricot het Stone 22. Duitsland: door Lena - Satellite 23. Portugal: het een Filipa Azevedo - Há Dias tijdens Assim 24. Israël: naar Harel Skaat de - Milim 25. Denemarken: met Chanée in & N'Evergreen van - In A Moment Like op tv This. Presentatie: op Nadia Hasnaoui, de Haddy Jatou N'jie, Erik uit Solbakken.

december 2021
18-05-2013 21:00

Za 18 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Za 18 mei 2013

21:00,Live vanuit de Malmö Arena de finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival.

16-05-2013 21:00

Do 16 mei 2013

Eurovisie Songfestival - Do 16 mei 2013

21:00,Registratie van de tweede halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Hierin doet Nederland niet mee. Er gaan per halve finale tien landen door naar de finale op 18 mei.

14-05-2013 21:00

di 14 mei 2013

Eurovisie Songfestival - di 14 mei 2013

21:00,Registratie van de eerste halve finale van de 58ste editie van het Eurovisie Songfestival, vanuit de Malmö Arena. Anouk heeft de achtste startplek. Zij zingt het nummer Birds.

29-05-2010 21:00

Aflevering 1

Eurovisie Songfestival - Aflevering 1

Liveverslag vanuit de Telenor Arena in Oslo de finale van de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival. Songfestivaldeskundige Cornald Maas en TROS-presentator Daniël Dekker verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. Yolanthe Ca...

Eurovisie Songfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eurovisie Songfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eurovisie Songfestival bij Eurovisie Songfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eurovisie Songfestival. Heb je een uitzending van Eurovisie Songfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eurovisie Songfestival gemist

Muziekprogramma.

Uitzending gemist van Eurovisie Songfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Eurovisie Songfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-05-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!