Programma gemist?
september 2020
02-06-2010 22:44

2 juni 2010

Doomsday - 2 juni 2010

Doomsday begint in 2007, wanneer Schotland wordt getroffen door een zeer dodelijk virus. Om verdere verspreiding van dit 'Reaper' virus te voorkomen, wordt het besmette gebied van de buitenwereld afgesloten. Eve wordt door haar moeder aan B...

Doomsday gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doomsday de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doomsday bij Doomsday liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doomsday. Heb je een uitzending van Doomsday gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doomsday gemist

Doomsday begint in 2007, wanneer Schotland wordt getroffen door een zeer dodelijk virus. Om verdere verspreiding van dit 'Reaper' virus te voorkomen, wordt het besmette gebied van de buitenwereld afgesloten. Eve wordt door haar moeder aan Britse militairen meegegeven. Dertig jaar later steekt het virus opnieuw de kop op...

Uitzending gemist van Doomsday? Hier kun je alle uitzendingen van Doomsday kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2010 om 22:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!