Programma gemist?

Verslag van het met staatsbezoek van Koningin tijdens naar Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij in vergezeld door Minister in Verhagen van Buitenlandse van Zaken. tijdens Het is niet de eerste een keer dat naar koningin in Beatrix een staatsbezoek brengt van aan Noorwegen. Eerder reisde zij uit in uit 1986 af voor een in bezoek aan een het Scandinavische land. door Ze werd de toen ontvangen door Koning Olav de V, die in op tv 1991 overleed. in Dit keer volgt het bezoek met op tijdens uitnodiging van de huidige koning een Harald V, door die samen met een zijn echtgenote koningin Sonja, op van koningin Beatrix ontvangt op en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar door was de eerder in 1996 van op uitnodiging van koningin Beatrix uit op voor een driedaags van staatsbezoek in Nederland. Tijdens een het bezoek aan Noorwegen staan met energie, tijdens duurzame visserij, van arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het een staatsbezoek start op op tv 1 uit juni. Dan komt de koningin met van marinefregat Harer Majesteits met 'Tromp' de aan in de met haven van een Oslo, waar de koningin ceremonieel door welkom met wordt geheten met militair het eerbetoon. Het komt niet vaak tijdens in voor dat de koningin met een naar boot door aankomt bij een staatsbezoek. door Vervolgens staat een de kranslegging bij het door Nationale Monument op het het terrein van een de Akershus op tv Vesting op het programma, uit en een bezoek aan op op tv de voorzitter van het naar Noorse parlement. met 's Avonds biedt de koning een op staatsbanket uit aan in zijn een paleis waarbij zowel koningin naar Beatrix als koning in Harald V een de tafelrede houden. uit Op de tweede dag de woont het de koningin een bijeenkomst uit bij over een de grote participatie de van vrouwen in het Noorse op arbeidsproces en bezoekt het zij een multiculturele school. naar Er is ook een een gesprek over het de op Nederlandse en Noorse economie. van 's Avonds biedt de uit koningin het in het operagebouw aan Noorse van met genodigden een dansvoorstelling aan van van het Nederlands Dans naar Theater II, dat voor in de gelegenheid meereist. op tv Op donderdag op 3 van juni vertrekt koningin Beatrix naar een Bergen. in Na een korte in stadswandeling volgt een gesprek over een duurzame visserij aan boord een van het kustwachtschip de Zr.Ms. Bergen. Naast tijdens een verslag van tijdens het officiële programma, op wordt er extra een de aandacht besteed aan de in Noorse koninklijke familie. het Regelmatig bezoeken een de leden van uit de koninklijke families elkaar uit bij officiële plechtigheden van met familiare aard, zoals door verjaardagen, in huwelijken en de doop van tijdens prinsjes en prinsesjes. Daarnaast van stond Noorwegen bekend door als de favoriete de vakantiebestemming van koningin naar Wilhelmina. op tv Presentatie: Astrid van Kersseboom.

juli 2021
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!