Programma gemist?

Verslag door van het staatsbezoek op tv van Koningin Beatrix aan Noorwegen. de naar Zij wordt hierbij vergezeld op tv door Minister Verhagen met van Buitenlandse Zaken. Het uit is niet de een eerste keer dat naar koningin Beatrix een de staatsbezoek brengt naar aan Noorwegen. Eerder naar reisde zij in uit 1986 af voor op tv een bezoek door aan het Scandinavische land. Ze naar werd toen uit ontvangen door in Koning Olav V, die op in 1991 overleed. Dit keer door op volgt het bezoek door op uitnodiging van de van huidige koning Harald V, die op samen met in zijn echtgenote koningin Sonja, op tv de koningin Beatrix ontvangt uit en begeleidt. Het Noorse koninklijke op tv paar was van eerder in van 1996 op uitnodiging van op koningin Beatrix voor een het driedaags staatsbezoek in een Nederland. Tijdens van het bezoek aan in Noorwegen staan energie, met duurzame visserij, in arbeidsparticipatie en integratie op tv centraal. Het staatsbezoek start op 1 van met juni. Dan komt een de koningin met marinefregat Harer van Majesteits 'Tromp' aan in op de haven op tv van op Oslo, waar de koningin een ceremonieel welkom wordt geheten met de militair eerbetoon. in Het tijdens komt niet vaak voor dat de een koningin het met een boot aankomt op tv bij een staatsbezoek. Vervolgens een staat een op kranslegging bij op tv het Nationale Monument op het het tijdens terrein van de Akershus op Vesting op met het programma, en een de bezoek aan de voorzitter op van het naar Noorse parlement. 's op tv Avonds biedt de koning de een staatsbanket aan het in in zijn paleis waarbij op zowel koningin Beatrix als van koning Harald V een tafelrede op houden. naar Op de het tweede dag woont de met koningin een bijeenkomst bij uit over de een grote participatie in van vrouwen in tijdens het Noorse arbeidsproces en van bezoekt zij een multiculturele school. van Er is ook een een gesprek het over de Nederlandse op tv en Noorse economie. met 's Avonds door biedt de koningin in het op tv operagebouw tijdens aan Noorse genodigden een een dansvoorstelling aan van het van Nederlands Dans op Theater II, dat op tv voor de een gelegenheid meereist. Op donderdag op tv 3 door juni vertrekt koningin Beatrix naar door Bergen. Na met een korte stadswandeling volgt naar een gesprek over van duurzame visserij op aan boord een van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een een in verslag van het van officiële programma, wordt er met extra aandacht besteed van aan de Noorse koninklijke tijdens familie. Regelmatig op tv bezoeken de leden van met de de koninklijke families naar elkaar bij officiële plechtigheden op tv van familiare aard, zoals verjaardagen, door huwelijken en de het doop van uit prinsjes en prinsesjes. op tv Daarnaast stond uit Noorwegen bekend als met de favoriete een vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. naar Presentatie: Astrid op tv Kersseboom.

januari 2021
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!