Programma gemist?

Verslag van het met staatsbezoek van Koningin het Beatrix op aan Noorwegen. in Zij wordt hierbij vergezeld uit door Minister met Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is uit op niet de eerste keer dat koningin naar Beatrix een staatsbezoek met brengt aan Noorwegen. uit Eerder in reisde zij in 1986 de af voor een bezoek het op aan het Scandinavische land. op Ze werd toen ontvangen in door Koning Olav V, tijdens die in in 1991 op overleed. Dit keer volgt tijdens het bezoek op uitnodiging een van de huidige het koning Harald V, die in samen van met zijn echtgenote koningin Sonja, een koningin Beatrix ontvangt op door en begeleidt. Het Noorse door koninklijke paar was eerder tijdens in van 1996 op uitnodiging van koningin in Beatrix voor een in driedaags staatsbezoek in Nederland. uit Tijdens het in bezoek op aan Noorwegen staan met energie, duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie met op tv centraal. Het staatsbezoek start het op 1 juni. Dan komt door de koningin met op tv marinefregat Harer Majesteits een uit 'Tromp' aan in de haven in van Oslo, waar de een koningin naar ceremonieel welkom op wordt geheten met militair in eerbetoon. Het komt niet vaak uit voor dat de tijdens een koningin met een boot aankomt een bij een de staatsbezoek. Vervolgens op staat een kranslegging bij het tijdens Nationale Monument op het in terrein van uit de Akershus een Vesting op het programma, een en een bezoek uit aan de voorzitter van naar het Noorse de parlement. van 's Avonds biedt de koning met een staatsbanket op aan in tijdens zijn paleis waarbij zowel koningin Beatrix op tv als koning Harald tijdens V een met tafelrede houden. Op de de tweede dag woont van in de koningin een uit bijeenkomst bij over uit de grote participatie met van vrouwen in door het Noorse arbeidsproces op en bezoekt zij een multiculturele op tv school. Er is in ook een gesprek over op tv de Nederlandse en in Noorse economie. 's op Avonds biedt de door koningin de in het operagebouw uit aan Noorse genodigden de een dansvoorstelling aan uit van het Nederlands het Dans Theater II, het dat voor de gelegenheid uit meereist. Op uit donderdag 3 juni vertrekt een koningin Beatrix naar op Bergen. Na een korte uit stadswandeling volgt een in uit gesprek over duurzame visserij in aan boord tijdens van het kustwachtschip tijdens Zr.Ms. Bergen. Naast de een verslag van het op officiële programma, wordt er extra op met aandacht besteed aan de door Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken een een de leden van de koninklijke families uit elkaar bij officiële de plechtigheden op van familiare uit aard, zoals verjaardagen, in huwelijken en de doop van een prinsjes en in prinsesjes. Daarnaast in stond Noorwegen bekend als de een favoriete het vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. uit Presentatie: Astrid door Kersseboom.

september 2020
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!