Programma gemist?

Verslag van het het staatsbezoek van op tv Koningin Beatrix aan Noorwegen. door Zij naar wordt hierbij van vergezeld door Minister door Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is met niet de eerste naar keer dat koningin op tv Beatrix een staatsbezoek tijdens brengt aan door Noorwegen. Eerder reisde tijdens zij in 1986 uit af voor een bezoek het aan het Scandinavische het land. Ze werd in het toen ontvangen door Koning Olav V, een die een in 1991 in overleed. Dit keer volgt in het bezoek op uitnodiging van het het de huidige koning Harald V, door die samen een met zijn echtgenote uit koningin Sonja, koningin op tv Beatrix ontvangt op en begeleidt. Het op tv Noorse koninklijke paar was door eerder in 1996 op uitnodiging uit met van koningin Beatrix voor een driedaags naar staatsbezoek door in Nederland. Tijdens een het bezoek aan Noorwegen staan met energie, duurzame visserij, tijdens arbeidsparticipatie en het integratie het centraal. Het staatsbezoek start op 1 in juni. Dan komt van de uit koningin met op tv marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' de aan in de haven tijdens van het Oslo, waar de koningin naar ceremonieel welkom wordt met geheten met het militair eerbetoon. Het komt niet vaak naar voor op dat de de koningin met een boot aankomt bij naar op een staatsbezoek. Vervolgens staat door een kranslegging tijdens bij het Nationale Monument op uit het terrein van de in tijdens Akershus Vesting op het programma, en tijdens een bezoek uit aan de voorzitter een van het op Noorse parlement. door 's Avonds biedt de koning van een staatsbanket aan in een zijn paleis van waarbij tijdens zowel koningin Beatrix als koning tijdens Harald V een naar tafelrede houden. Op naar de tweede dag op tv woont de het koningin een bijeenkomst bij tijdens over door de grote participatie van uit vrouwen in het Noorse uit arbeidsproces met en bezoekt zij een naar multiculturele school. Er is tijdens ook een in gesprek over de het Nederlandse en Noorse economie. van 's Avonds uit biedt de van koningin in het operagebouw aan Noorse het genodigden een dansvoorstelling met op tv aan van het Nederlands naar Dans Theater uit II, dat voor de naar gelegenheid meereist. uit Op donderdag 3 juni een vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. de op Na een korte stadswandeling volgt in een op gesprek over duurzame visserij aan de boord tijdens van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. naar Naast een uit verslag van de het officiële programma, uit wordt er extra een aandacht besteed aan een de Noorse koninklijke familie. Regelmatig een bezoeken de naar leden van de op tv koninklijke families elkaar bij op tv officiële plechtigheden met van familiare aard, zoals het verjaardagen, op tv huwelijken en de doop van prinsjes door en prinsesjes. Daarnaast een stond naar Noorwegen bekend een als de favoriete vakantiebestemming van de koningin van Wilhelmina. Presentatie: Astrid op Kersseboom.

mei 2021
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!