Programma gemist?

Verslag van het naar staatsbezoek van Koningin door Beatrix aan een Noorwegen. Zij wordt in hierbij vergezeld uit door Minister Verhagen door van Buitenlandse Zaken. Het is op niet de op eerste met keer dat koningin door Beatrix een staatsbezoek brengt het aan Noorwegen. tijdens Eerder reisde zij met in 1986 af voor op een bezoek aan het uit Scandinavische van land. Ze werd een toen ontvangen door Koning Olav een V, die in 1991 in overleed. op tv Dit keer met volgt het bezoek op uitnodiging van een de huidige koning op tv Harald V, die een samen met zijn door echtgenote het koningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt het uit en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar door was eerder in het 1996 op uitnodiging met van uit koningin Beatrix voor een met driedaags staatsbezoek in een Nederland. Tijdens het bezoek het aan naar Noorwegen staan een energie, duurzame visserij, arbeidsparticipatie en met integratie centraal. Het de staatsbezoek naar start op 1 op tv juni. Dan komt de tijdens koningin met marinefregat Harer Majesteits uit 'Tromp' op tv aan in de haven van van het Oslo, waar de de koningin ceremonieel welkom een wordt geheten met met militair eerbetoon. Het komt niet op vaak voor dat op de op tv koningin met een boot aankomt op bij een met staatsbezoek. Vervolgens staat een kranslegging naar bij het Nationale uit Monument op een het terrein van op tv de Akershus Vesting met op het programma, op en een de bezoek aan de van voorzitter van het Noorse parlement. een van 's Avonds biedt door de koning een staatsbanket het aan in zijn in paleis waarbij zowel koningin tijdens Beatrix uit als koning Harald V een tafelrede van houden. Op de een tweede door dag woont de uit koningin een bijeenkomst naar bij over naar de grote participatie uit van vrouwen in het Noorse een arbeidsproces en bezoekt uit zij een multiculturele met school. Er is naar ook een gesprek tijdens over de Nederlandse met en op tv Noorse economie. 's Avonds biedt van de koningin in het het de operagebouw aan Noorse genodigden op een dansvoorstelling aan tijdens van het Nederlands Dans met Theater II, dat voor uit de uit gelegenheid meereist. Op donderdag op 3 juni vertrekt koningin op Beatrix naar Bergen. op tv op Na een korte stadswandeling uit volgt een met gesprek over duurzame visserij aan boord naar van door het kustwachtschip Zr.Ms. een Bergen. Naast een het verslag van van het officiële programma, wordt er de extra tijdens aandacht besteed aan de Noorse koninklijke naar familie. Regelmatig bezoeken tijdens de leden een van de uit koninklijke families elkaar bij het officiële plechtigheden van in familiare aard, zoals verjaardagen, in van huwelijken en de doop van uit prinsjes een en prinsesjes. Daarnaast stond Noorwegen op bekend op als de favoriete op tv vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: op tv Astrid naar Kersseboom.

oktober 2019
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!