Programma gemist?

Verslag van het op staatsbezoek van Koningin uit Beatrix aan uit Noorwegen. Zij wordt in hierbij vergezeld naar door Minister Verhagen van een Buitenlandse Zaken. Het op is niet de tijdens eerste keer dat naar koningin Beatrix een door staatsbezoek brengt tijdens aan Noorwegen. Eerder reisde de zij in 1986 af op tv voor een met bezoek aan het uit Scandinavische land. Ze door werd toen ontvangen een door Koning Olav V, op tijdens die in 1991 overleed. Dit in keer volgt het bezoek een op de uitnodiging van de huidige koning door Harald door V, die samen met een zijn echtgenote koningin de Sonja, koningin Beatrix op ontvangt en op tv begeleidt. Het Noorse koninklijke paar van was eerder tijdens in 1996 op uitnodiging uit van met koningin Beatrix voor op tv een driedaags staatsbezoek uit in Nederland. Tijdens het het bezoek aan het Noorwegen staan uit energie, duurzame visserij, arbeidsparticipatie en naar integratie centraal. Het door staatsbezoek tijdens start op 1 juni. op Dan komt de naar koningin met op marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in het de haven uit van een Oslo, waar de de koningin ceremonieel welkom wordt geheten met van militair het eerbetoon. Het komt uit niet vaak voor naar dat de koningin door met een naar boot aankomt bij tijdens een staatsbezoek. Vervolgens staat een tijdens kranslegging bij de het Nationale Monument op het een terrein van de met Akershus Vesting een op het programma, door en het een bezoek aan de voorzitter van in het Noorse het parlement. 's Avonds tijdens biedt op tv de koning een staatsbanket aan uit in zijn naar paleis waarbij zowel naar koningin Beatrix als koning Harald met uit V een tafelrede de houden. Op de door tweede dag woont de tijdens koningin een bijeenkomst uit bij over op tv de grote participatie van vrouwen in met het in Noorse arbeidsproces en bezoekt op zij een multiculturele school. van Er is van ook uit een gesprek over de Nederlandse in en Noorse economie. het 's Avonds biedt een de koningin naar in het operagebouw op aan Noorse genodigden een dansvoorstelling op tv de aan van het Nederlands Dans Theater op tv II, dat tijdens voor de door gelegenheid meereist. in Op donderdag 3 juni vertrekt koningin tijdens op tv Beatrix naar Bergen. Na een korte het stadswandeling volgt een het van gesprek over duurzame visserij aan het boord van het door kustwachtschip van Zr.Ms. Bergen. Naast in een verslag van het officiële programma, de in wordt er extra aandacht besteed aan op de Noorse het koninklijke familie. Regelmatig een bezoeken de met leden van uit de koninklijke families elkaar naar bij officiële plechtigheden van met familiare aard, zoals verjaardagen, tijdens huwelijken en de tijdens uit doop van prinsjes en in prinsesjes. Daarnaast in stond Noorwegen bekend als uit de favoriete vakantiebestemming van de koningin Wilhelmina. Presentatie: Astrid op tv op tv Kersseboom.

juni 2020
04-06-2010 18:55

Aflevering 1

NOS De koningin in Noorwegen - Aflevering 1

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerder reisde...

NOS De koningin in Noorwegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Noorwegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Noorwegen bij NOS De koningin in Noorwegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Noorwegen. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Noorwegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Noorwegen gemist

Verslag van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Noorwegen. Zij wordt hierbij vergezeld door Minister Verhagen vanBuitenlandse Zaken. Het is niet de eerste keer dat koningin Beatrix een staatsbezoek brengt aan Noorwegen. Eerderreisde zij in 1986 af voor een bezoek aan het Scandinavische land. Ze werd toen ontvangen door Koning Olav V, die in1991 overleed. Dit keer volgt het bezoek op uitnodiging van de huidige koning Harald V, die samen met zijn echtgenotekoningin Sonja, koningin Beatrix ontvangt en begeleidt. Het Noorse koninklijke paar was eerder in 1996 op uitnodigingvan koningin Beatrix voor een driedaags staatsbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek aan Noorwegen staan energie,duurzame visserij, arbeidsparticipatie en integratie centraal. Het staatsbezoek start op 1 juni. Dan komt de koninginmet marinefregat Harer Majesteits 'Tromp' aan in de haven van Oslo, waar de koningin ceremonieel welkom wordt gehetenmet militair eerbetoon. Het komt niet vaak voor dat de koningin met een boot aankomt bij een staatsbezoek. Vervolgensstaat een kranslegging bij het Nationale Monument op het terrein van de Akershus Vesting op het programma, en eenbezoek aan de voorzitter van het Noorse parlement. 's Avonds biedt de koning een staatsbanket aan in zijn paleiswaarbij zowel koningin Beatrix als koning Harald V een tafelrede houden. Op de tweede dag woont de koningin eenbijeenkomst bij over de grote participatie van vrouwen in het Noorse arbeidsproces en bezoekt zij een multicultureleschool. Er is ook een gesprek over de Nederlandse en Noorse economie. 's Avonds biedt de koningin in het operagebouwaan Noorse genodigden een dansvoorstelling aan van het Nederlands Dans Theater II, dat voor de gelegenheid meereist. Opdonderdag 3 juni vertrekt koningin Beatrix naar Bergen. Na een korte stadswandeling volgt een gesprek over duurzamevisserij aan boord van het kustwachtschip Zr.Ms. Bergen. Naast een verslag van het officiële programma, wordt er extraaandacht besteed aan de Noorse koninklijke familie. Regelmatig bezoeken de leden van de koninklijke families elkaar bijofficiële plechtigheden van familiare aard, zoals verjaardagen, huwelijken en de doop van prinsjes en prinsesjes.Daarnaast stond Noorwegen bekend als de favoriete vakantiebestemming van koningin Wilhelmina. Presentatie: AstridKersseboom.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Noorwegen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Noorwegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!