Programma gemist?

Verkiezingsprogramma. Koefnoen staat met de in het teken uit van de verkiezingscampagne. Paul Groot en op Owen Schumacher proberen met Henk en Ingrid tijdens en het alle andere zwevende kiezers, bij tijdens wie het door water het tot de lippen staat, het van beslissende duwtje te uit geven. tijdens Een soort kieswijzer, maar dan in met op humor. En zonder computer. de En minder concreet. Presentatie: Paul uit Groot, Owen van Schumacher.

september 2020
05-06-2010 20:30

Aflevering 1

Koefnoen Verkiezing special - Aflevering 1

Verkiezingsprogramma. Koefnoen staat in het teken van de verkiezingscampagne. Paul Groot en Owen Schumacher proberen Henk en Ingrid en alle andere zwevende kiezers, bij wie het water tot de lippen staat, het beslissende duwtje te geven. Een...

Koefnoen Verkiezing special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koefnoen Verkiezing special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koefnoen Verkiezing special bij Koefnoen Verkiezing special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koefnoen Verkiezing special. Heb je een uitzending van Koefnoen Verkiezing special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koefnoen Verkiezing special gemist

Verkiezingsprogramma. Koefnoen staat in het teken van de verkiezingscampagne. Paul Groot en Owen Schumacher proberenHenk en Ingrid en alle andere zwevende kiezers, bij wie het water tot de lippen staat, het beslissende duwtje te geven.Een soort kieswijzer, maar dan met humor. En zonder computer. En minder concreet. Presentatie: Paul Groot, OwenSchumacher.

Uitzending gemist van Koefnoen Verkiezing special? Hier kun je alle uitzendingen van Koefnoen Verkiezing special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!