Programma gemist?

Verkiezingsprogramma. Koefnoen van staat in het het teken van de de verkiezingscampagne. Paul het Groot en Owen Schumacher van proberen de Henk en Ingrid van en alle andere zwevende kiezers, in bij uit wie het water tot de de lippen staat, het beslissende het duwtje uit te geven. Een soort kieswijzer, op tv maar op tv dan met humor. En door zonder computer. En minder op tv concreet. in Presentatie: Paul Groot, op Owen Schumacher.

oktober 2019
05-06-2010 20:30

Aflevering 1

Koefnoen Verkiezing special - Aflevering 1

Verkiezingsprogramma. Koefnoen staat in het teken van de verkiezingscampagne. Paul Groot en Owen Schumacher proberen Henk en Ingrid en alle andere zwevende kiezers, bij wie het water tot de lippen staat, het beslissende duwtje te geven. Een...

Koefnoen Verkiezing special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koefnoen Verkiezing special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koefnoen Verkiezing special bij Koefnoen Verkiezing special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koefnoen Verkiezing special. Heb je een uitzending van Koefnoen Verkiezing special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koefnoen Verkiezing special gemist

Verkiezingsprogramma. Koefnoen staat in het teken van de verkiezingscampagne. Paul Groot en Owen Schumacher proberenHenk en Ingrid en alle andere zwevende kiezers, bij wie het water tot de lippen staat, het beslissende duwtje te geven.Een soort kieswijzer, maar dan met humor. En zonder computer. En minder concreet. Presentatie: Paul Groot, OwenSchumacher.

Uitzending gemist van Koefnoen Verkiezing special? Hier kun je alle uitzendingen van Koefnoen Verkiezing special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!