Programma gemist?

Tweeluik. Joris op Linssen portretteert vijf in kinderen naar uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park in bij Kaapstad, het die hij samen naar met UNICEF bezocht. Hier op woeden al door twintig jaar bende-oorlogen tussen uit rivaliserende gangs. De op tv grijze in woonkazernes rond naar afgeleefde hofjes vormen het decor van een een door eigentijdse West de Side Story. Joris stapt in het op naar leven van drie meiden op tv en twee met jongens, die proberen uit de greep op tv van de naar bendes te blijven, door uit zich uit vast te klampen op tv aan sport. Met een indringende interviews, het subtiele observaties en meeslepend camerawerk tijdens lukt het door om dicht op de tijdens huid te uit komen van deze met prachtkinderen. Want dat is wat uit overeind in blijft: midden naar tussen alle uitzichtloosheid de van verslaafde ouders, gedetineerde tijdens broers en met het geweld op straat, slagen uit deze kinderen erin hun het droom te met volgen. Ridhaa de (14) en op tv Ryan (13) zijn een te zien. Ze zitten bij de elkaar op naar school en van voetballen veel. Ryan woont bij in zijn moeder de in een hutje in uit een township. Er is van daar geen naar elektriciteit, maar van wel veiligheid, zoals op zijn zus zegt. Elke op tv ochtend loopt een Ryan anderhalf het uur naar school in Hanover het Park. Ridhaa woont vlakbij het de school, bij zijn grootouders. uit Zijn vader is verslaafd is in en op tv zijn moeder is altijd op in het het ziekenhuis bij zijn het kleine zusje een dat niet zelfstandig kan ademen. Een het voetbalvriend tijdens van Ridhaa het werd laatst zomaar doodgestoken. het Een grote droom komt uit een als Joris de met jongens meeneemt naar met op tv het WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: naar Joris door Linssen.

Tweeluik. in Joris Linssen portretteert vijf naar kinderen tijdens uit de beruchte gangsterwijk door Hanover Park in bij Kaapstad, die hij samen in met UNICEF bezocht. van Hier woeden tijdens al twintig jaar bende-oorlogen met tussen rivaliserende gangs. De het grijze met woonkazernes rond afgeleefde met hofjes vormen het tijdens decor van een door eigentijdse West op Side Story. Joris stapt in tijdens het op tv leven van drie meiden en twee in de jongens, die proberen uit de greep uit tijdens van de bendes te blijven, door door zich vast te de een klampen aan sport. tijdens Met indringende interviews, subtiele observaties en het meeslepend camerawerk lukt uit de het om dicht op tijdens de huid te de komen van deze prachtkinderen. door Want dat door is wat overeind blijft: een midden tussen alle uitzichtloosheid tijdens van op verslaafde ouders, op tv gedetineerde broers en het van geweld op een straat, slagen deze kinderen naar erin hun droom te van volgen. door Ridhaa (14) en Ryan met (13) zijn te zien. Ze op tv met zitten bij elkaar met op school en voetballen veel. Ryan op woont tijdens bij zijn in moeder in een hutje in door een township. Er is op daar het geen elektriciteit, met maar wel veiligheid, het zoals zijn zus zegt. door Elke ochtend loopt uit Ryan anderhalf uur naar door school in Hanover het Park. het Ridhaa woont vlakbij school, bij zijn van een grootouders. Zijn vader naar is verslaafd is en van zijn moeder is altijd in met het ziekenhuis op bij zijn in kleine zusje op dat niet zelfstandig kan met ademen. Een uit voetbalvriend van Ridhaa werd laatst zomaar door doodgestoken. Een met grote droom uit komt uit de als Joris de naar jongens meeneemt naar het uit WK-stadion in Kaapstad. uit Presentatie: Joris op tv Linssen.

mei 2021
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!