Programma gemist?

Tweeluik. de Joris Linssen portretteert met vijf kinderen uit de met beruchte gangsterwijk door Hanover Park bij Kaapstad, die met hij een samen met UNICEF uit bezocht. Hier in woeden al twintig jaar naar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. van De door grijze woonkazernes rond afgeleefde hofjes een vormen het decor naar van een eigentijdse door West Side Story. Joris tijdens op tv stapt in het leven van in drie meiden en naar twee met jongens, die proberen uit de de greep in van de bendes het te blijven, door zich vast op te klampen aan uit sport. Met indringende op interviews, subtiele observaties van en tijdens meeslepend camerawerk lukt het uit om dicht op de huid op met te komen van deze prachtkinderen. het Want van dat is wat overeind door blijft: midden uit tussen alle uitzichtloosheid van verslaafde ouders, naar in gedetineerde broers en het geweld op op straat, slagen deze uit kinderen erin naar hun van droom te volgen. Ridhaa door (14) en Ryan de (13) zijn te zien. het Ze het zitten bij elkaar op school uit en voetballen veel. Ryan uit van woont bij zijn moeder uit in een hutje een in een township. door Er is naar daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, tijdens zoals zijn zus op tv zegt. Elke de ochtend loopt Ryan door anderhalf uur naar school door in met Hanover Park. op Ridhaa woont vlakbij school, bij een zijn grootouders. in Zijn vader is verslaafd het is en naar zijn moeder is altijd in op tv het de ziekenhuis bij zijn kleine van zusje dat niet het zelfstandig in kan ademen. Een voetbalvriend op tv van Ridhaa werd laatst door zomaar doodgestoken. Een grote van droom komt naar uit als Joris naar de jongens meeneemt naar in het WK-stadion in een Kaapstad. met Presentatie: Joris van Linssen.

Tweeluik. uit Joris Linssen portretteert door vijf kinderen uit de van beruchte gangsterwijk het Hanover Park bij Kaapstad, met die hij op tv samen met UNICEF bezocht. Hier uit woeden al de twintig jaar bende-oorlogen tussen met rivaliserende gangs. het De grijze woonkazernes rond de afgeleefde hofjes vormen van het decor van van een eigentijdse tijdens West Side Story. in Joris op tv stapt in het naar leven van drie meiden en twee door jongens, die proberen een in uit de greep met van de bendes te blijven, de door zich vast naar te een klampen aan sport. Met indringende interviews, door een subtiele observaties en meeslepend door camerawerk lukt het om dicht op tv op op de huid te komen van op tv deze prachtkinderen. Want het dat naar is wat overeind blijft: op tv midden op tv tussen alle uitzichtloosheid van verslaafde ouders, tijdens gedetineerde broers in en van het geweld op straat, slagen met deze kinderen erin op hun droom te het volgen. op tv Ridhaa (14) en met Ryan (13) zijn te zien. tijdens Ze zitten bij elkaar van op school in en voetballen veel. op tv Ryan uit woont bij zijn moeder in de een hutje in een in township. Er is naar daar een geen elektriciteit, maar op wel veiligheid, zoals zijn op tv zus zegt. Elke een ochtend loopt met Ryan anderhalf uur naar op tv school uit in Hanover Park. Ridhaa woont met vlakbij school, bij zijn in grootouders. Zijn vader uit is verslaafd met is en zijn de moeder is altijd met in het ziekenhuis bij door zijn in kleine zusje dat naar niet zelfstandig kan uit ademen. Een voetbalvriend in van Ridhaa werd met laatst zomaar doodgestoken. op Een grote droom op komt uit als Joris het de naar jongens meeneemt naar door het WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris van op Linssen.

januari 2020
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!