Programma gemist?

Tweeluik. de Joris Linssen portretteert een vijf kinderen uit de het beruchte gangsterwijk de Hanover Park bij uit Kaapstad, die hij samen met uit UNICEF bezocht. Hier op tv woeden van al twintig jaar bende-oorlogen door tussen rivaliserende door gangs. De grijze woonkazernes rond van afgeleefde het hofjes vormen het decor in van een eigentijdse West de Side uit Story. Joris stapt in met het leven op tv van drie meiden en van twee jongens, die proberen tijdens uit van de greep het van de bendes te blijven, naar door zich vast op tv te klampen op tv aan sport. Met indringende op tv interviews, van subtiele observaties en de meeslepend camerawerk lukt door het om dicht in op de huid te komen tijdens van deze prachtkinderen. Want op tv dat is wat naar overeind op tv blijft: midden een tussen alle uitzichtloosheid van een verslaafde ouders, gedetineerde broers en uit het in geweld op straat, naar slagen deze kinderen naar erin hun droom naar te volgen. Ridhaa (14) en met Ryan (13) zijn op te zien. Ze op zitten bij uit elkaar op het school en voetballen veel. tijdens Ryan op tv woont bij zijn moeder uit in een hutje in een het township. op tv Er is daar geen elektriciteit, in naar maar wel veiligheid, zoals zijn van zus zegt. door Elke ochtend loopt het Ryan anderhalf uur naar een school in Hanover met Park. Ridhaa woont op vlakbij school, bij zijn op tv grootouders. Zijn vader het is het verslaafd is en op tv zijn moeder is altijd tijdens in het ziekenhuis in bij zijn op tv kleine zusje dat niet de zelfstandig kan ademen. Een uit voetbalvriend van naar Ridhaa werd laatst zomaar door doodgestoken. Een grote door droom komt uit op tijdens als Joris de jongens meeneemt in naar het het WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: op Joris naar Linssen.

Tweeluik. Joris Linssen tijdens portretteert vijf door kinderen in uit de beruchte gangsterwijk Hanover de Park bij met Kaapstad, die op tv hij samen met UNICEF in bezocht. Hier woeden van al twintig jaar bende-oorlogen tussen naar de rivaliserende gangs. De grijze op tv woonkazernes rond afgeleefde op tv hofjes vormen het decor van tijdens een door eigentijdse West Side een Story. Joris stapt in van het leven op tv van drie meiden en het twee jongens, die naar proberen uit de het greep de van de bendes te blijven, van door zich vast te van klampen aan de sport. Met indringende tijdens interviews, subtiele observaties met en in meeslepend camerawerk lukt het om dicht van op het de huid te komen in van deze prachtkinderen. Want uit dat is wat op tv overeind blijft: in midden tussen alle naar uitzichtloosheid van verslaafde ouders, uit gedetineerde broers de en het geweld op een straat, slagen met deze kinderen erin hun uit droom te volgen. naar Ridhaa op (14) en Ryan (13) zijn op te zien. met Ze zitten het bij elkaar op school en met voetballen veel. op Ryan woont het bij zijn met moeder in een hutje in een uit door township. Er is daar geen de elektriciteit, maar wel van veiligheid, zoals zijn in zus zegt. tijdens Elke ochtend loopt Ryan anderhalf het uur het naar school in Hanover Park. op Ridhaa woont met vlakbij school, bij zijn tijdens naar grootouders. Zijn vader is het verslaafd is in en zijn moeder is in altijd in het ziekenhuis het bij zijn van kleine zusje in dat niet zelfstandig kan het ademen. Een voetbalvriend met van Ridhaa werd laatst een zomaar de doodgestoken. Een grote droom komt een uit als Joris de het jongens van meeneemt naar het WK-stadion in tijdens een Kaapstad. Presentatie: Joris in Linssen.

mei 2020
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!