Programma gemist?

Tweeluik. uit Joris Linssen portretteert op tv vijf kinderen in uit de beruchte gangsterwijk Hanover naar Park bij Kaapstad, die tijdens in hij samen met UNICEF bezocht. Hier van de woeden al twintig het jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende van gangs. De grijze op tv woonkazernes rond een afgeleefde hofjes vormen het decor van in een eigentijdse West van op tv Side Story. Joris stapt in in het uit leven van drie meiden en twee tijdens jongens, die uit proberen uit het de greep van de tijdens bendes te blijven, een door zich van vast te in klampen aan sport. Met naar indringende interviews, subtiele het observaties en meeslepend op camerawerk lukt het om met dicht de op de huid met te komen van deze prachtkinderen. door Want naar dat is wat overeind blijft: van midden tussen alle uitzichtloosheid een van verslaafde op tv ouders, gedetineerde broers en een een het geweld op straat, op tv slagen deze kinderen erin hun het droom te volgen. het op Ridhaa (14) en Ryan (13) op tv zijn te van zien. Ze zitten bij elkaar in op school en naar van voetballen veel. Ryan woont bij zijn op tv moeder in een tijdens naar hutje in een uit township. Er is daar een geen elektriciteit, maar wel van veiligheid, zoals uit zijn zus zegt. Elke het ochtend loopt Ryan het anderhalf uur naar school uit in het Hanover Park. Ridhaa woont op vlakbij school, bij zijn een grootouders. Zijn vader door is de verslaafd is en een zijn moeder tijdens is altijd in het van ziekenhuis bij zijn kleine tijdens zusje door dat niet zelfstandig kan met ademen. Een van voetbalvriend van Ridhaa werd laatst een zomaar doodgestoken. Een grote uit naar droom komt uit het als Joris de jongens meeneemt naar op het met WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris het het Linssen.

Tweeluik. Joris Linssen met portretteert met vijf kinderen uit de uit beruchte gangsterwijk van Hanover Park door bij Kaapstad, die hij samen tijdens met UNICEF door bezocht. Hier woeden al twintig het jaar door bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De het grijze woonkazernes rond tijdens afgeleefde hofjes de vormen het decor van in een eigentijdse op West Side Story. Joris met stapt op tv in het leven van drie door naar meiden en twee jongens, die proberen op naar uit de greep tijdens van de bendes te blijven, op door met zich vast te klampen op aan sport. in Met indringende interviews, door subtiele observaties en meeslepend camerawerk van lukt het om dicht een op de de huid te komen op van deze het prachtkinderen. Want dat is tijdens wat een overeind blijft: midden een tussen alle uitzichtloosheid door van verslaafde ouders, gedetineerde een broers en het van geweld op op tv straat, slagen deze van kinderen erin hun droom te het volgen. Ridhaa (14) en in Ryan (13) zijn op te zien. Ze tijdens het zitten bij elkaar op van school en voetballen het veel. Ryan woont uit bij zijn moeder in op een de hutje in een een township. Er is daar het geen elektriciteit, door maar wel veiligheid, zoals zijn door zus zegt. Elke ochtend op tv in loopt Ryan anderhalf uur naar school op tv het in Hanover Park. Ridhaa met woont vlakbij school, bij door zijn een grootouders. Zijn vader het is verslaafd is en zijn moeder uit met is altijd in het ziekenhuis een bij zijn een kleine zusje dat niet zelfstandig op tv kan de ademen. Een voetbalvriend van op Ridhaa werd laatst van zomaar doodgestoken. op tv Een grote van droom komt uit als Joris naar de jongens meeneemt naar het op tv het WK-stadion in Kaapstad. uit Presentatie: Joris de Linssen.

december 2021
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!