Programma gemist?

Tweeluik. in Joris Linssen portretteert vijf op kinderen uit de beruchte het gangsterwijk tijdens Hanover Park bij Kaapstad, tijdens die hij samen met tijdens UNICEF bezocht. uit Hier op woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen op tv rivaliserende gangs. tijdens De grijze woonkazernes een rond afgeleefde hofjes in vormen het het decor van een met eigentijdse West Side Story. van Joris stapt met in het van leven van drie meiden en van twee jongens, in die proberen op tv uit de greep in van de bendes te blijven, door een zich vast te op tv klampen uit aan sport. Met indringende een interviews, subtiele observaties naar en in meeslepend camerawerk lukt het het om dicht de op de huid te komen tijdens van deze prachtkinderen. met Want dat is op tv wat overeind uit blijft: midden tussen alle door uitzichtloosheid van naar verslaafde ouders, gedetineerde op tv broers en het geweld in op straat, slagen in deze kinderen in erin hun droom te volgen. het de Ridhaa (14) en Ryan een (13) zijn te zien. een Ze zitten bij met elkaar op op tv school en uit voetballen veel. Ryan woont op tv bij zijn moeder een in een hutje in een het township. op Er is daar geen met elektriciteit, de maar wel veiligheid, tijdens zoals zijn zus zegt. naar Elke ochtend op loopt Ryan anderhalf uur naar naar school tijdens in Hanover Park. op Ridhaa woont vlakbij de school, bij zijn grootouders. een Zijn vader is verslaafd uit is en zijn moeder een is op altijd in het op ziekenhuis bij zijn kleine zusje met dat niet met zelfstandig kan ademen. Een met voetbalvriend van Ridhaa met werd een laatst zomaar doodgestoken. in Een grote droom komt naar uit als Joris de de een jongens meeneemt naar het op tv WK-stadion in van Kaapstad. Presentatie: Joris in Linssen.

Tweeluik. Joris Linssen tijdens portretteert vijf met kinderen uit de tijdens beruchte gangsterwijk Hanover Park op bij Kaapstad, die door de hij samen met UNICEF bezocht. een Hier woeden al twintig uit jaar bende-oorlogen naar tussen rivaliserende gangs. De uit grijze op tv woonkazernes rond afgeleefde hofjes vormen tijdens uit het decor van een eigentijdse West in uit Side Story. Joris stapt in tijdens het leven van drie op tv meiden met en twee jongens, die proberen de uit de in greep van de bendes op te blijven, met door zich vast in te uit klampen aan sport. Met indringende interviews, van door subtiele observaties en meeslepend camerawerk van lukt in het om dicht op van de huid te van komen van deze door prachtkinderen. Want de dat is wat overeind blijft: naar midden tussen alle uitzichtloosheid naar naar van verslaafde ouders, uit gedetineerde broers en naar het geweld op straat, slagen op tv deze kinderen erin hun op tv droom te volgen. uit Ridhaa door (14) en op tv Ryan (13) zijn te zien. Ze met zitten bij op tv elkaar op school door en voetballen met veel. Ryan van woont bij zijn moeder de in een hutje in van een township. Er is in daar geen naar elektriciteit, op maar wel veiligheid, zoals zijn naar zus uit zegt. Elke ochtend loopt in Ryan anderhalf uur naar op school in Hanover in Park. Ridhaa naar woont vlakbij school, een bij zijn grootouders. uit Zijn vader op tv is verslaafd is op en zijn moeder is altijd in het het ziekenhuis uit bij zijn een kleine zusje dat door niet zelfstandig kan het ademen. Een voetbalvriend van Ridhaa uit werd het laatst zomaar van doodgestoken. Een grote een droom komt uit als Joris in de jongens meeneemt de naar uit het WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: naar Joris op tv Linssen.

september 2020
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!