Programma gemist?

Tweeluik. Joris uit Linssen portretteert naar vijf kinderen uit de het beruchte gangsterwijk met Hanover Park naar bij Kaapstad, die hij samen uit met UNICEF bezocht. een Hier de woeden al twintig jaar bende-oorlogen in tussen het rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond door afgeleefde uit hofjes vormen naar het decor van een eigentijdse van West Side Story. Joris met stapt door in het leven van drie van door meiden en twee jongens, die een proberen uit de een greep in van de bendes te op tv blijven, door zich vast te in klampen aan sport. in Met indringende tijdens interviews, subtiele observaties en in meeslepend camerawerk op tv lukt het naar om dicht op de huid op tv te komen van tijdens naar deze prachtkinderen. Want dat is wat op overeind van blijft: midden tussen alle in uitzichtloosheid van op tv verslaafde ouders, gedetineerde broers uit en het het geweld op straat, slagen het deze kinderen op erin hun droom te op tv volgen. Ridhaa (14) het en uit Ryan (13) zijn te zien. in Ze zitten bij elkaar het op school en op tv voetballen uit veel. Ryan woont bij uit zijn moeder in in een hutje in tijdens een township. met Er is daar een geen elektriciteit, maar een wel veiligheid, zoals zijn door zus zegt. met Elke ochtend met loopt Ryan anderhalf door uur naar school in uit Hanover Park. Ridhaa woont vlakbij tijdens school, bij zijn op een grootouders. Zijn vader is verslaafd naar is en zijn in moeder is altijd in de het ziekenhuis op bij zijn kleine met zusje dat met niet zelfstandig kan door ademen. Een van voetbalvriend van Ridhaa werd naar laatst zomaar doodgestoken. Een grote uit droom naar komt uit als Joris een de jongens in meeneemt naar in het WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris met de Linssen.

Tweeluik. Joris Linssen de portretteert vijf naar kinderen uit de beruchte de gangsterwijk Hanover op Park bij Kaapstad, die door met hij samen met UNICEF bezocht. Hier naar met woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen door rivaliserende gangs. De door op grijze woonkazernes rond op tv afgeleefde hofjes vormen het decor naar van een op tv eigentijdse West Side in Story. Joris stapt in het de leven van naar drie meiden de en twee jongens, door die proberen van uit de greep van door de bendes te blijven, door de met zich vast te klampen aan op tv sport. op Met indringende interviews, subtiele observaties met en meeslepend camerawerk lukt naar het om van dicht op de het huid in te komen van deze uit prachtkinderen. Want dat is wat naar naar overeind blijft: midden tussen de alle uitzichtloosheid van tijdens verslaafde ouders, gedetineerde door broers en het geweld op uit straat, slagen deze op kinderen de erin hun droom te volgen. in een Ridhaa (14) en Ryan (13) het zijn te zien. Ze de door zitten bij elkaar op tv op school en voetballen veel. Ryan een woont de bij zijn moeder in een een hutje in met een township. Er uit is daar uit geen elektriciteit, maar op wel veiligheid, zoals zijn het zus zegt. Elke van ochtend loopt Ryan van anderhalf door uur naar school in Hanover Park. in naar Ridhaa woont vlakbij in school, bij zijn op tv grootouders. Zijn vader is verslaafd is van en zijn moeder door is naar altijd in een het ziekenhuis bij de zijn kleine zusje dat niet naar zelfstandig kan ademen. Een van voetbalvriend van van Ridhaa werd laatst op zomaar doodgestoken. op tv Een grote droom komt uit door als op Joris de jongens een meeneemt naar tijdens het WK-stadion in het Kaapstad. Presentatie: Joris naar Linssen.

januari 2021
09-06-2010 19:25

Aflevering 2

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 2

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

07-06-2010 19:20

Aflevering 1

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika - Aflevering 1

Tweeluik. Joris Linssen portretteert vijf kinderen uit de beruchte gangsterwijk Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht. Hier woeden al twintig jaar bende-oorlogen tussen rivaliserende gangs. De grijze woonkazernes rond ...

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika bij Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika gemist

Serie portretten. De wereld wordt vanaf 9 juni overspoeld met prachtige sportbeelden uit Zuid-Afrika, waar met het WKVoetbal de grootste show ter wereld wordt opgevoerd. Maar hoe is het om op te groeien in de schaduw van het stadion? Indit tweeluik portretteert Joris Linssen vijf kinderen uit Hanover Park bij Kaapstad, die hij samen met UNICEF bezocht.Rheeda (14) en Ryan (13) zijn te zien. Ze zitten bij elkaar op school en voetballen veel. Ryan woont bij zijn moeder ineen hutje in een township. Er is daar geen elektriciteit, maar wel veiligheid, zoals zijn zus zegt. Elke ochtend looptRyan anderhalf uur naar school in Hanover Park. Rheeda woont vlakbij school, bij zijn grootouders. Zijn vader isverslaafd is en zijn moeder is altijd in het ziekenhuis bij zijn kleine zusje dat niet zelfstandig kan ademen. Eenvoetbalvriend van Rheeda werd laatst zomaar doodgestoken. Een grote droom komt uit als Joris de jongens meeneemt naarhet WK-stadion in Kaapstad. Presentatie: Joris Linssen.

Uitzending gemist van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Joris en de jonge helden van Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!