Programma gemist?

Wilfred, uit René en Johan bespreken tijdens de op tv hoogtepunten van de finale van het het naar WK Voetbal 2014 in een Brazilië.

Wilfred, het René en Johan kijken samen in met Wim Kieft de alvast vooruit uit op de finale van de het WK Voetbal van 2014 in naar de Braziliaanse een hoofdstad Rio de het Janeiro.

Vanavond wordt van er gestreden om de tijdens derde en vierde de plek door op het WK Voetbal in van Brazilië. Johan, de Wilfred op tv en René praten met op Aad de op tv Mos en Frank tijdens Evenblij over deze spectaculaire op tv wedstrijd.

Voetbalanalist Jan met Boskamp een en zakenman Gregory Elias door zitten aan tafel om met een Wilfred, René een en Johan vooruit in te blikken op uit het spannende weekend, tijdens waarin het de WK-finale plaats zal naar vinden.

Dichter de en schrijver Bart het Chabot zit tijdens samen met Wim Kieft de aan tafel bij de mannen op tv van van VI Oranje door om terug te kijken op tv op de spannende halve finale in tussen Nederland naar en van Argentinië.

Wilfred, René met en Johan bespreken het de laatste nieuws rondom door naar het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond op tv speelt Nederland de door halve in finale tegen Argentinië. Hans Kraay van jr., Hans Teeuwen in met en Wim Kieft zijn te uit gast.

Jan Boskamp de en met tennisser Raemon Sluiter kijken naar in het Kurhaus alvast vooruit op een op de eerste halve WK-finale op tv tussen Brazilië en Duitsland, uit met de vaste uit tafelheren Wilfred, door René en door Johan.

Op van deze wedstrijdloze een dag zit voetbalanalist naar Jan Boskamp aan tafel bij tijdens Wilfred, René en de Johan. in Ook journalist en de presentator Tijs van den door Bruink schuift aan in het met Kurhaus de om de van laatste voetbalnieuwtjes door te op nemen.

Wilfred, op René en Johan praten een elkaar bij over het de laatste op tv voetbalnieuwtjes en het kijken terug op de kwartfinales. Ook de Lee uit Towers schuift aan naar in het in Kurhaus.

De bloedstollend een spannende kwartfinale tussen naar Nederland en van Costa Rica van wordt uitgebreid besproken door tijdens voetbalanalist Hans Kraay op jr., wielrenner Michael Boogerd naar en de mannen van op tijdens VI.

Onder andere Jan tijdens Boskamp schuift aan van en de bespreekt met Johan, uit Wilfred en het René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. uit op tv Ook de kwartfinale tussen Brazilië en met Colombia van komt uitgebreid uit aan bod.

Presentator Eddy in Zoëy en voetbalanalist Jan uit op tv Boskamp blikken alvast tijdens vooruit op de kwartfinales, op uiteraard samen op tv met Wilfred, René met en Johan.

Op deze wedstrijdloze in dag zijn op tv oud-voetballer in Wim Kieft en partijleider op Emile Roemer te in gast om samen met Wilfred, een René en Johan op het laatste WK-nieuws naar uit met Brazilië door te uit nemen in de het Kurhaus.

De laatste door Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden naar besproken door met de mannen op tv van VI Oranje. met Hans Kraay jr. en Giel het Beelen schuiven ook tijdens aan in het van Kurhaus. het België probeert vanavond te winnen uit van op de Verenigde Staten.

Het door WK-nieuws wordt een besproken door Wilfred, René en Johan. het Wim Kieft en de Nico naar Dijkshoorn zijn te tijdens gast. Frankrijk neemt het van op tegen met Nigeria en Duitsland gaat de de strijd aan met tijdens Algerije voor een uit plek in door de de kwartfinale.

november 2019
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!