Programma gemist?

Wilfred, René en een Johan bespreken de naar hoogtepunten van de in door finale van het WK van Voetbal 2014 in naar Brazilië.

Wilfred, René en door in Johan kijken samen met met Wim Kieft alvast tijdens vooruit op de finale van een het WK op Voetbal 2014 in het de van Braziliaanse hoofdstad Rio de door Janeiro.

Vanavond wordt op er gestreden een om de met derde en vierde plek uit op het WK Voetbal de in Brazilië. Johan, Wilfred in tijdens en René praten met naar Aad de van Mos en Frank Evenblij van over deze spectaculaire op tv wedstrijd.

Voetbalanalist Jan Boskamp op op en zakenman Gregory Elias zitten aan het tafel om in met Wilfred, op René en Johan vooruit met te blikken uit op het spannende weekend, waarin een de WK-finale plaats met zal naar vinden.

Dichter uit en schrijver Bart Chabot zit het samen een met Wim op tv Kieft aan tafel bij de het mannen van tijdens VI Oranje om met terug te kijken naar op de op spannende halve finale tussen een Nederland en door Argentinië.

Wilfred, René en van Johan een bespreken het laatste nieuws met rondom het op tv WK Voetbal in Brazilië. Vanavond op tv speelt Nederland het de van halve finale tegen Argentinië. naar Hans Kraay jr., Hans Teeuwen op en Wim op tv Kieft zijn op te gast.

Jan het Boskamp en door tennisser Raemon Sluiter kijken in het van Kurhaus op alvast vooruit naar op de eerste halve WK-finale tussen door Brazilië en door Duitsland, met het de vaste tafelheren Wilfred, René door op en Johan.

Op deze wedstrijdloze op dag zit naar voetbalanalist Jan Boskamp door aan tafel bij Wilfred, met René en op Johan. Ook journalist een en in presentator Tijs van met den Bruink schuift een aan in het Kurhaus om van de laatste het voetbalnieuwtjes door te met nemen.

Wilfred, René en op van Johan praten elkaar bij over de een een laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug naar op de van kwartfinales. Ook Lee Towers schuift op tv aan de in het tijdens Kurhaus.

De van bloedstollend spannende kwartfinale een tussen Nederland tijdens en Costa Rica op wordt uitgebreid besproken op tv door voetbalanalist Hans Kraay van jr., wielrenner Michael Boogerd uit en naar de mannen van op VI.

Onder op andere Jan Boskamp met schuift aan en een bespreekt met Johan, Wilfred en op tv tijdens René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. door Ook de kwartfinale op het tussen Brazilië en in Colombia komt uitgebreid aan tijdens bod.

Presentator door Eddy Zoëy en tijdens voetbalanalist Jan Boskamp uit blikken alvast vooruit op met de kwartfinales, uiteraard samen op tv met Wilfred, René in en door Johan.

Op deze wedstrijdloze uit dag naar zijn oud-voetballer Wim Kieft naar en in partijleider Emile Roemer te gast in om samen door met Wilfred, René en de Johan naar het laatste WK-nieuws op tv uit Brazilië door te nemen tijdens in het de Kurhaus.

De van laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes in worden besproken door door de mannen van uit VI Oranje. Hans tijdens Kraay jr. en Giel op tv Beelen schuiven tijdens ook aan in het Kurhaus. met België tijdens probeert vanavond te winnen van op tv de Verenigde met Staten.

Het op WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, een René en Johan. door van Wim Kieft en Nico een Dijkshoorn zijn te gast. door Frankrijk neemt het op door tegen Nigeria en op Duitsland gaat een de strijd een aan met van Algerije voor een plek in de door door kwartfinale.

oktober 2020
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!