Programma gemist?

Wilfred, met René en Johan door bespreken de hoogtepunten van op de finale door van het WK uit Voetbal 2014 in op tv Brazilië.

Wilfred, met René en Johan kijken naar samen met Wim door Kieft alvast vooruit op het het de finale van het het WK Voetbal 2014 in tijdens de Braziliaanse hoofdstad Rio door de tijdens Janeiro.

Vanavond met wordt er gestreden in om de de derde en vierde naar plek op het WK Voetbal in het Brazilië. Johan, een Wilfred en René in praten met Aad de door Mos en Frank van Evenblij een over deze spectaculaire in wedstrijd.

Voetbalanalist Jan Boskamp op tv van en zakenman Gregory Elias zitten aan naar tafel om een met Wilfred, op René en Johan vooruit te het blikken in op het op spannende weekend, waarin de door WK-finale plaats zal op vinden.

Dichter in en schrijver Bart Chabot zit de samen met Wim een uit Kieft aan tafel bij uit de mannen van VI van Oranje om terug uit te kijken op de van de spannende halve finale tussen op tv Nederland en op tv Argentinië.

Wilfred, René en op tv van Johan bespreken het laatste nieuws in rondom het het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond van een speelt Nederland de uit halve finale tegen de Argentinië. Hans Kraay jr., Hans op Teeuwen en een Wim Kieft tijdens zijn te gast.

Jan Boskamp en door tennisser van Raemon Sluiter kijken in het op tv Kurhaus alvast vooruit door op uit de eerste op halve WK-finale tussen Brazilië en in Duitsland, met de een vaste tafelheren van Wilfred, René en van Johan.

Op deze wedstrijdloze van dag de zit voetbalanalist in Jan Boskamp aan tafel bij op tv Wilfred, René en Johan. met uit Ook journalist en presentator Tijs van een van den Bruink schuift aan in tijdens het Kurhaus om op tv de laatste voetbalnieuwtjes door door te met nemen.

Wilfred, René naar en Johan praten met elkaar een bij over de laatste voetbalnieuwtjes en door kijken terug het op tijdens de kwartfinales. Ook Lee Towers het schuift in aan in het het Kurhaus.

De bloedstollend spannende met met kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica op wordt uitgebreid besproken op tv door voetbalanalist met Hans Kraay uit jr., wielrenner Michael in Boogerd en de mannen van de op tv VI.

Onder uit andere Jan Boskamp schuift tijdens aan tijdens en bespreekt met Johan, een Wilfred en René naar de laatste voetbalnieuwtjes uit naar Brazilië. op Ook de kwartfinale tussen op Brazilië en Colombia in komt uitgebreid aan het bod.

Presentator Eddy het Zoëy en voetbalanalist Jan van Boskamp blikken alvast de vooruit op de van kwartfinales, uiteraard het samen met uit Wilfred, René een en Johan.

Op deze wedstrijdloze door dag zijn op tv oud-voetballer Wim uit Kieft en partijleider een Emile Roemer op tv te gast om samen met Wilfred, de René het en Johan door het laatste WK-nieuws uit Brazilië de door te op tv nemen in het door Kurhaus.

De uit laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken tijdens door de mannen uit van VI Oranje. met het Hans Kraay jr. en Giel Beelen de schuiven het ook aan in het met Kurhaus. België probeert vanavond met te winnen naar van op de Verenigde Staten.

Het WK-nieuws uit wordt naar besproken door Wilfred, René en door Johan. Wim tijdens Kieft en Nico met Dijkshoorn zijn te de gast. Frankrijk neemt het op tijdens op tv tegen Nigeria en Duitsland gaat op de de strijd aan met Algerije voor een in van plek in de naar kwartfinale.

juni 2021
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!