Programma gemist?

Wilfred, René en in Johan bespreken de door hoogtepunten van de het op finale van het de WK Voetbal 2014 in van Brazilië.

Wilfred, René in en Johan kijken samen van met Wim Kieft met alvast vooruit op naar de met finale van het WK in Voetbal van 2014 in de tijdens Braziliaanse hoofdstad Rio naar de Janeiro.

Vanavond uit wordt er gestreden om tijdens de derde uit en vierde door plek op het WK Voetbal in in Brazilië. Johan, Wilfred tijdens tijdens en René praten de met Aad de Mos van en Frank Evenblij over deze naar uit spectaculaire wedstrijd.

Voetbalanalist uit Jan Boskamp en door zakenman Gregory Elias zitten aan een tafel tijdens om met op tv Wilfred, René en Johan uit vooruit te met blikken op het spannende een weekend, waarin de WK-finale een plaats zal het vinden.

Dichter een en schrijver Bart Chabot zit in samen naar met Wim de Kieft aan tafel bij de mannen uit van VI de Oranje een om terug te kijken naar op de spannende op tv halve finale tussen Nederland uit en op Argentinië.

Wilfred, op tv René en uit Johan bespreken het laatste nieuws rondom de het WK Voetbal op in Brazilië. tijdens Vanavond speelt Nederland naar de halve finale tegen op tv Argentinië. Hans het Kraay op jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft van in zijn te gast.

Jan Boskamp het en tennisser Raemon Sluiter op tv kijken in naar het op tv Kurhaus alvast vooruit op de de eerste uit halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met met de uit vaste tafelheren Wilfred, René naar en met Johan.

Op door deze wedstrijdloze dag naar zit voetbalanalist de Jan Boskamp aan tafel bij op tv Wilfred, René van en Johan. door Ook journalist en presentator tijdens Tijs van den Bruink naar schuift aan in door het met Kurhaus om de laatste uit voetbalnieuwtjes door met te nemen.

Wilfred, met René en Johan praten elkaar tijdens uit bij over de laatste voetbalnieuwtjes met en kijken terug op in de kwartfinales. Ook het Lee Towers tijdens schuift aan in het de door Kurhaus.

De tijdens bloedstollend spannende kwartfinale tussen een Nederland en uit Costa Rica wordt uitgebreid naar besproken door voetbalanalist Hans met Kraay jr., van wielrenner Michael Boogerd uit en door de mannen van met VI.

Onder van andere Jan Boskamp op schuift aan en bespreekt het met Johan, Wilfred en in René de het laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. tijdens Ook de naar kwartfinale tussen een Brazilië en Colombia komt uitgebreid tijdens aan op tv bod.

Presentator door Eddy Zoëy en voetbalanalist uit Jan op Boskamp blikken alvast de vooruit op de kwartfinales, op tv uiteraard samen van met Wilfred, René en met Johan.

Op deze uit wedstrijdloze dag door zijn oud-voetballer Wim tijdens Kieft en in partijleider Emile Roemer te gast van om samen met uit Wilfred, René en op tv Johan het laatste door WK-nieuws uit Brazilië de door op tv te nemen in het tijdens Kurhaus.

De laatste op tv Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden uit besproken door uit de mannen van VI Oranje. de Hans Kraay naar jr. en Giel met Beelen met schuiven ook aan op tv in het Kurhaus. België tijdens probeert vanavond te winnen op van de Verenigde van Staten.

Het WK-nieuws wordt het besproken door in Wilfred, René de en Johan. uit Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn door te de gast. Frankrijk neemt het op van tegen een Nigeria en Duitsland gaat uit de op strijd aan met het Algerije voor een het plek in de van kwartfinale.

juli 2020
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!