Programma gemist?

Wilfred, met René en Johan bespreken de het hoogtepunten van van de finale op tv van het WK Voetbal 2014 naar in met Brazilië.

Wilfred, René en naar Johan kijken met samen met Wim Kieft met van alvast vooruit op de finale het van het WK met Voetbal 2014 door in de van Braziliaanse hoofdstad Rio de van Janeiro.

Vanavond in wordt er gestreden door om de op tv derde en vierde plek op het door WK Voetbal op in Brazilië. Johan, Wilfred van en tijdens René praten met de Aad de Mos en door Frank het Evenblij over deze op tv spectaculaire wedstrijd.

Voetbalanalist door Jan Boskamp en op tv zakenman Gregory Elias zitten aan op tafel door om met Wilfred, René en op Johan vooruit te tijdens de blikken op het door spannende weekend, waarin de WK-finale plaats het een zal vinden.

Dichter op en schrijver Bart Chabot zit het samen met Wim in Kieft aan met tafel bij de met mannen in van VI Oranje om terug het te met kijken op de spannende halve het finale in tussen Nederland en van Argentinië.

Wilfred, René uit en Johan bespreken het een laatste op nieuws rondom het op tv WK Voetbal in Brazilië. Vanavond op van speelt Nederland de halve finale een tegen Argentinië. Hans Kraay uit tijdens jr., Hans Teeuwen en Wim in Kieft zijn te de gast.

Jan Boskamp en op tv tennisser Raemon Sluiter met op kijken in het Kurhaus alvast vooruit van op uit de eerste halve op WK-finale tussen uit Brazilië en Duitsland, een met de vaste tafelheren Wilfred, naar René en op tv Johan.

Op deze wedstrijdloze op dag zit een voetbalanalist naar Jan Boskamp aan tafel tijdens bij Wilfred, uit René en Johan. Ook journalist en een presentator Tijs uit van den Bruink schuift tijdens aan in in het met Kurhaus om de laatste het voetbalnieuwtjes door te op tv nemen.

Wilfred, René de en Johan op praten elkaar een bij over de laatste in voetbalnieuwtjes en kijken met terug op de kwartfinales. met Ook Lee Towers de schuift aan naar in het een Kurhaus.

De het bloedstollend spannende kwartfinale tussen tijdens Nederland en tijdens Costa Rica op tv wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans met Kraay jr., wielrenner een Michael Boogerd en naar de met mannen van met VI.

Onder door andere Jan Boskamp door schuift aan de en bespreekt met Johan, Wilfred door en uit René de laatste op voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook op de kwartfinale tussen Brazilië en op tv tijdens Colombia komt uitgebreid in aan bod.

Presentator Eddy Zoëy van en met voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast naar door vooruit op de het kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René op tv en door Johan.

Op van deze wedstrijdloze dag zijn van oud-voetballer een Wim Kieft en partijleider Emile Roemer met te het gast om uit samen met Wilfred, René en Johan naar het laatste WK-nieuws van uit een Brazilië door te nemen door in het van Kurhaus.

De door laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes van worden besproken door de mannen van van VI in Oranje. Hans de Kraay jr. een en Giel Beelen schuiven ook tijdens aan in op het Kurhaus. de België probeert vanavond te op winnen van de Verenigde naar Staten.

Het van WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, de René op en Johan. Wim Kieft en op Nico naar Dijkshoorn zijn te door gast. Frankrijk neemt het op tv op tegen Nigeria en door Duitsland tijdens gaat de de strijd aan met Algerije voor met een plek uit in de naar kwartfinale.

december 2021
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!