Programma gemist?

Wilfred, het René en Johan bespreken op tv de hoogtepunten van met de finale van het in WK Voetbal 2014 op in tijdens Brazilië.

Wilfred, René en in Johan kijken in samen met Wim uit Kieft alvast op vooruit op de de finale van de het WK Voetbal 2014 uit in de Braziliaanse in hoofdstad Rio de het Janeiro.

Vanavond de wordt er gestreden om het de op derde en vierde op tv plek op het WK Voetbal in op tv Brazilië. Johan, Wilfred met en René praten op met het Aad de Mos het en Frank tijdens Evenblij over deze de spectaculaire wedstrijd.

Voetbalanalist op Jan Boskamp uit en zakenman Gregory Elias in zitten aan tafel om met tijdens Wilfred, René en met Johan vooruit te tijdens blikken op het met spannende op tv weekend, waarin de tijdens WK-finale plaats zal naar vinden.

Dichter en schrijver de Bart in Chabot zit samen met op tv Wim Kieft uit aan tafel door bij de mannen naar van VI Oranje om de terug te door kijken op de spannende halve door finale tijdens tussen Nederland en naar Argentinië.

Wilfred, René in en Johan bespreken van het laatste nieuws het rondom op het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond van uit speelt Nederland de halve finale uit tegen Argentinië. Hans Kraay uit het jr., Hans Teeuwen met en Wim Kieft zijn een te gast.

Jan Boskamp de en tennisser Raemon Sluiter met kijken in het van Kurhaus op tv alvast vooruit met op de eerste halve WK-finale met tussen op tv Brazilië en Duitsland, met door de vaste tafelheren Wilfred, het René en de Johan.

Op deze van wedstrijdloze tijdens dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan uit tafel bij op Wilfred, naar René en Johan. door Ook journalist en presentator van Tijs van den Bruink de schuift aan in het met het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door naar te een nemen.

Wilfred, René op tv en Johan praten naar elkaar bij over uit de laatste voetbalnieuwtjes in en kijken op terug op de kwartfinales. Ook uit Lee Towers schuift met aan de in het de Kurhaus.

De uit bloedstollend spannende kwartfinale een tussen Nederland en de Costa Rica wordt uitgebreid tijdens besproken door tijdens voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner de Michael Boogerd en het de mannen van een van VI.

Onder andere Jan de Boskamp schuift uit aan en bespreekt naar met Johan, Wilfred een en René de door laatste voetbalnieuwtjes uit in Brazilië. Ook de van kwartfinale tussen Brazilië met en in Colombia komt uitgebreid aan op tv bod.

Presentator Eddy op Zoëy en voetbalanalist op Jan Boskamp van blikken alvast vooruit op op de kwartfinales, met uiteraard samen met Wilfred, naar René op tv en Johan.

Op deze wedstrijdloze het dag in zijn oud-voetballer Wim door Kieft en partijleider Emile Roemer een te gast met om samen met Wilfred, uit een René en Johan het uit laatste WK-nieuws uit het Brazilië door te in nemen in het op tv Kurhaus.

De in laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden op besproken door de op mannen van VI Oranje. naar uit Hans Kraay jr. de en Giel Beelen schuiven naar ook aan in het de Kurhaus. België op probeert vanavond te winnen een van de op Verenigde Staten.

Het WK-nieuws tijdens wordt besproken door Wilfred, uit René op tv en Johan. Wim Kieft en de Nico Dijkshoorn zijn tijdens te gast. Frankrijk uit neemt het naar op tegen Nigeria van en Duitsland van gaat de strijd tijdens aan met Algerije tijdens voor een plek het in de naar kwartfinale.

maart 2021
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!