Programma gemist?

Wilfred, op tv René en Johan bespreken van de het hoogtepunten van de finale van het met WK Voetbal 2014 op tv het in Brazilië.

Wilfred, door René en Johan kijken samen met met Wim Kieft op alvast vooruit op van de finale van een het WK op Voetbal 2014 in de naar Braziliaanse van hoofdstad Rio de op tv Janeiro.

Vanavond wordt op er gestreden om de een derde en in vierde plek op het tijdens WK Voetbal de in Brazilië. Johan, door Wilfred en René uit praten met Aad uit de Mos op en Frank Evenblij uit over deze spectaculaire tijdens wedstrijd.

Voetbalanalist het Jan Boskamp en zakenman op Gregory Elias zitten aan de tafel om met de Wilfred, naar René en tijdens Johan vooruit te naar blikken op het spannende naar weekend, waarin de WK-finale door plaats zal het vinden.

Dichter een en schrijver Bart met Chabot zit tijdens samen met Wim Kieft aan tafel naar op tv bij de mannen van de VI Oranje om op terug te kijken op de tijdens de spannende halve finale tussen de Nederland en met Argentinië.

Wilfred, op tv René en Johan bespreken van het laatste nieuws op rondom het WK Voetbal tijdens in van Brazilië. Vanavond speelt Nederland de de halve finale tegen tijdens Argentinië. Hans Kraay van de jr., Hans Teeuwen en de Wim Kieft zijn door te gast.

Jan de Boskamp en tennisser door Raemon Sluiter een kijken in het door Kurhaus alvast vooruit in op de eerste halve het WK-finale tussen het Brazilië en Duitsland, met de met vaste tafelheren Wilfred, René tijdens en een Johan.

Op een deze wedstrijdloze dag tijdens zit voetbalanalist Jan door Boskamp aan tafel op bij Wilfred, René en Johan. de Ook journalist en op tv het presentator Tijs van de den Bruink schuift aan in in het Kurhaus op om de op laatste voetbalnieuwtjes door te in nemen.

Wilfred, het René en Johan in praten elkaar het bij over de laatste naar voetbalnieuwtjes en kijken het terug op de kwartfinales. naar Ook Lee Towers schuift van aan op tv in het het Kurhaus.

De bloedstollend spannende het kwartfinale het tussen Nederland en op Costa Rica wordt uitgebreid besproken de door voetbalanalist Hans een Kraay jr., naar wielrenner Michael het Boogerd en de mannen van in de VI.

Onder door andere Jan Boskamp schuift in aan met en bespreekt met Johan, op tv Wilfred en René de laatste met van voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de in kwartfinale tussen Brazilië en door Colombia komt door uitgebreid aan op tv bod.

Presentator uit Eddy Zoëy en voetbalanalist op Jan Boskamp de blikken alvast tijdens vooruit op de kwartfinales, een uiteraard samen op tv met Wilfred, René en op tv Johan.

Op deze tijdens wedstrijdloze dag het zijn oud-voetballer Wim Kieft naar en partijleider Emile tijdens Roemer te de gast om samen op met Wilfred, René en Johan van het laatste WK-nieuws tijdens uit in Brazilië door in te nemen in met het Kurhaus.

De laatste een Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden uit besproken door de mannen door van VI Oranje. de met Hans Kraay jr. en in Giel Beelen schuiven ook aan tijdens in het Kurhaus. op tv België probeert vanavond met te in winnen van uit de Verenigde Staten.

Het van WK-nieuws wordt tijdens besproken door Wilfred, René en Johan. het Wim Kieft uit en Nico Dijkshoorn zijn naar te gast. Frankrijk in neemt het een op naar tegen Nigeria en Duitsland uit gaat de strijd aan in met Algerije voor het een op plek in de tijdens kwartfinale.

februari 2020
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!